PDA

View Full Version : از اين به بعد ديگر نگران سرعت بيشتر نباشيد!!!

سود انباشته
14 November 2005, 12:07 AM
توسط مادهء بی رنگی که روی شماره پلاک ها زده می شود دوربین های عکس برداری از پلاک اتومبیل ها در هنگام سرعت غیر مجاز قابلیت عکسبرداری را از دست می دهند.

[Only registered and activated users can see links]

persian_gulf
14 November 2005, 12:33 AM
لینک مشکل داره
اگه میشه بررسی کنین

vatoovatoo80
14 November 2005, 12:51 AM
بعد از هر دو Ph یک O اضافه کنید.اینم ازون فیلترهای عجیبه که P h o t o به Phto تبدیل میشه!علتش چیه؟

persian_gulf
14 November 2005, 01:14 AM
بعد از هر دو Ph یک O اضافه کنید.اینم ازون فیلترهای عجیبه که P h o t o به Phto تبدیل میشه!علتش چیه؟

دمت گرم .. ایولا

در مورد فیلتر هم فکر کنم اشتباهی ایشون نوشتن وگرنه دیگه اگه اینم فیلتر شده باشه توسط خود سایت که :icon_mad: :icon_twis

Malkemid
14 November 2005, 02:19 AM
عنوان تاپیک طوری بود که فکر کردم یه Air bag...یا یه تکنولوژی جدید اومده که صدمات تصادف رو کم می کنه!!!:icon_twis
یعنی شما تا حالا فقط نگران جریمه شدن در سرعت بالا بودید؟!!نگران تصادف و جون خودتون نبودین؟!!:icon_roll

سود انباشته
14 November 2005, 10:14 AM

بعد از lo كاراكتر _ را خودتون بزاريد.
اندرلاين_

vatoovatoo80
14 November 2005, 01:35 PM
دمت گرم .. ایولا

در مورد فیلتر هم فکر کنم اشتباهی ایشون نوشتن وگرنه دیگه اگه اینم فیلتر شده باشه توسط خود سایت که :icon_mad: :icon_twis
نه منم بارها سعی کردم ولی فیلتر میشه!

farhad_k
14 November 2005, 06:03 PM
با اون روشی که دوست خوبمون واتو واتو گفتند مشکل بر طرف میشه

engmtx2007
19 January 2006, 07:13 PM
حالا از اینا تو ایران هم هست؟؟ قیمتش چقدره؟:icon_sad: :icon_sad:

RoSo
20 January 2006, 03:57 AM
من موفق نشدم سایت رو ببینم ولی فکر میکنم بشه با یه لایه لاتکس روی پلاک مالید و همین کار رو انجام میده. حالا نمیدونم این ماده که شما میگید چی هستش.

Profession@l
20 January 2006, 04:26 AM
یک اسپری مخصوص پلاک ماشینه و فقط هم برای این کار ساخته شده...

Dokht Esmati
20 January 2006, 04:36 AM
یه لایه لاتکس
اگه میشه بیشتر توضیح بدید.

RoSo
20 January 2006, 04:39 AM
لاتکس یه لایه نامرعی چسبناک هستش مثل لاک بیرنگ. بیشتر توی گریم ازش استفاده میشه. دقیقاً مثل لاک ناخن بیرنگ میشه اونو با قلمو روی یه سطح کشید و بعد از خشک شدن اصلاً معلوم نمیشه. توی گریم بازیگران بیشترین کاربرد رو داره.

سود انباشته
20 January 2006, 09:58 AM
djroso
سلام
يعني در اون موقع ديگه دوريبن پليس راه قادر به تشخيص سرعت واقعي نيست يا اينكه در هنگام گرفتن عكس اعداد روي پلاك غير قابل خواندن ميشه؟؟؟

alireza_shd
20 January 2006, 12:59 PM
این اسپری ترکبی از دو نوع رنگ فوق بنفش (قابل رویت در نور فوق بنفش) و زیر قرمز (قابل رویت در نور زیر قرمز ) هست که انعکاس شدیدی ایجاد کرده. این انعکاس برای چشم انسان قابل رویت نیست اما باعث سوختن فیلم عکاسی در ناحیه پاشیده شده می شود

Ace
20 January 2006, 02:26 PM
جالب بود

bahram86
21 January 2006, 02:54 AM
این تو ایران گیر میاد و اگه گیر میاد قیمتش چنده؟
جیییییییییییییییییگر

محمد رضا محمدي
21 January 2006, 12:11 PM
میتونید جل مو به پلاک بمالید ... دوربین پلیس تعطیل میشه !! :icon_arro
از به تلق شیشه ای یا لاکی براق هم میتونید استفاده کنید ولی از نزدیک دیده میشه ..!!

حامدگلشن
21 January 2006, 01:22 PM
سلفن هم خوبه

RoSo
22 January 2006, 02:27 AM
يعني در اون موقع ديگه دوريبن پليس راه قادر به تشخيص سرعت واقعي نيست يا اينكه در هنگام گرفتن عكس اعداد روي پلاك غير قابل خواندن ميشه؟؟؟
باعث رفلکس نور میشه.
روغن جلا هم بد نیست.
ولی این اسپری که دوستان میگن باید چیز فوق العاده ای باشه.

engmtx2007
22 January 2006, 04:06 PM
کسی نگفت تو ایران هم پیدا میشه یا نه؟؟

حالا میشه با ژل یا ..... یه ابتکاری به خرج بدیم و بعدش با دوربین دیجیتال امتحان کنیم ببینیم کار میکنه یا نه؟
منظورم اینه که دوربین پلیس هم مثل همین دوربینهاست؟؟

mr_mashmash
22 January 2006, 04:33 PM
اینم یه عکس از سایت

mr_mashmash
22 January 2006, 04:38 PM

alireza_shd
24 January 2006, 08:33 AM
البته باید گفت که رنگ سطح پلاک از نوع خاصی هست که بازتاب لازم در نور های مختلف جهت گرفتن عکس در سرعت بالا را فراهم می آورد. و این رنگ سطح پلاک باعث می شود که حتی زمانی هم که پلاک کثیف است عکس خوانا باشد.
!!!!! اگر رنگ پلاک رو پاک کنید و خودتون پلاک رو با رنگ معمولی (و البته اندکی مات) رنگ کنید عکس های گرفته شده توسط دوربین نا خوانا خواهد شد!!!!!!!!!!!!
تذکر: هر گونه دست کاری در پلاک خودرو جرم محسوب می شود.

سود انباشته
29 August 2006, 07:05 PM
خوشبختانه نرم افزار جدید سیستم اجراییات راهنمایی تغییر پیدا کرده است.
در این سیستم وقتی کاریر قصد وارد کردن قبض جریمه را دارد وقتی پلاک خودرو با رنگ و نوع خودرو تطابق نداشته باشد دیگر در سیستم ثبت نخواهد گردید.
در واقع میتوان با این روش پلاک دو خودرو متفاوت را با یکدیگر تعویض نمود و به راحتی تخلف کرد چون تخلف در سیستم ثبت نمیگردد.:icon_arro
یک سوال: اگر پلیس متوجه این موضوع گردد چه مجازاتی برای این کار در نظر گرفته شده است؟؟؟؟
اما خیلی به سختی پلیس متوجه این موضوع خواهد گردید چون هر موقع که پلیس بیمه و کارت ماشین را از راننده متخلف خواست راننده به پلیس خواهد گفت که کارت ماشین و بیمه همراهم نیست و پلیس اقدام به جریمه راننده متخلف خواهد کرد بدون اینکه در سیستم ثبت گردد.!!!

amahdavi2004
29 August 2006, 08:28 PM
از اين كه راههاي تخلف در اين تالار ارائه مي گردد متاسفم اما ذكر چند نكته مفيد است:
- با وجود گشتهاي نا محسوس از اين كه تخلف كنيد و دوربين نتواند پلاك شما را ثبت كند مطمئن نباشيد من خودم يك بار گرفتار شدم (البته در آن زمان مطمئن بودم كه با سرعت 150 كيلومتري كه مورد ادعاي افسر بود ( او حدسي و بدون دوربين مي گفت) نمي راندم و زير 120 بود ولي چه كنم كه گشت نا محسوس شيفتش تمام شده بود و مي خواست براي خالي نبودن قبض يك نفر را جريمه كند و به پاسگاه برود)
- يك بار كه يك افسر را وسط راه سوار كردم در مورد اين دوربينها پرسيدم و گفت بعضيها سي دي را زير پلاك مي چسبانند و سر آن را بيرون مي آورند تا پلاك ثبت نشود و در اين موارد ما از روي ساير مشخصات ماشين مثل عروسك پشت شيشه ماشين را شناسايي و حتما در پاسگاه متوقف مي كنيم ولو اگر از گرفتن ساير ماشينها بگذريم براي گرفتن اين ماشين سنگ تمام مي گذاريم.
- كسي كه پيشنهاد تعويض پلاك دو تا خودرو را با هم مي دهد آيا خودش جرئت اين كار را دارد؟!

alireza_shd
31 August 2006, 08:24 AM
واقعاً جرات داری که به پلیس بگی کارت همراهم نیست؟؟؟؟؟
اگر پلاکت رو استعلام کرد (این روزا با بیسبم خیلی سریع این کار رو می کنند) در جا به جرم دزدی دستگیرت می کنند!!! هیچوقت پلاک رو عوض نکنید عواقبش بیشتر از .....

amahdavi2004
31 August 2006, 02:14 PM
از همه اينها بگذريم اگر ماشينت تصادف كرد با پلاك عوضي چكار مي كني؟

Artemis
31 August 2006, 02:40 PM
خوب منم چند تا نکته بگم بد نیست
چند وقت پیش من تو اتوبان مدرس یک نمایش کامل را اجرا کردم از انواع تخلفات سرعت و سبقت و حرکت مارپیچ

وقتی وارد خروجی همت شدم یک بنز پلیس فتاد دنبالم و منو متوقف کرد
اما نکات جالب:

گفت دوربینها تخلف منو ثبت کردن و جلوی من بیسیم زد مرکز و اونا شماره ماشینو جلوی من تایید کردن که خلاف کردم

2-از مرکز گفت اگه مدارک ناقصه ماشین باید حمل بشه به پارکینگ یعنی دیگه نمیتونی بگی کارت همرتهم نیست واین چیزا

3-افسره همه چی را استعلام کرد از گواهینامه بگیر تا شماره ماشین و بقیه چیزا
آخرشم 71000تومان جریمه نوشت و گفت برو خدا را شکر کن گواهینامتو پیوست نکردم

Mohsen_d_62
31 August 2006, 03:11 PM
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی ؟؟؟

سود انباشته
4 September 2006, 09:16 PM
چندی پیش در مجله ماشین خوندم که نوشته بود پلیس ایران مهربانترین پلیس در دنیا میباشد و در حالیکه
بی رحم ترین پلیس مربوط به کشور امریکا میباشد.
در ایران میشه به راحتی تخلف کرد و بعد از تخلف به پلیس چندین بهانه اورد تا جریمه نشوی
مثلا بعد از تخلف بگی که حواسم نبود یا در بیمارستان مریض دارم یا از فامیلها کسی فوت کرده یا اینکه مثل من کارت نشون بدی و بگی که همکار هستیم و....
اگه هیچ کدام هم سازگار نبود اخرش به پلیس بگی که غلط کردم ونفهمیدم.
یادم میاد که پارسال در جاده با سرعت 115 در حال رانندگی بود که به گیر افتادم اون موقع هم حداکثر سرعت مجاز 95 بود پلیس دست به کار شد و تا جریمه 20 هزار تومانی بنویسه و در ضمن قصد داشت تا گواهینامه را هم پیوست کنه ولی اون موقع فقط من 7 هزار تومان جریمه شدم و گواهینامه هم پیوست نشد.
من از اون موقع تا به حال جریمه نشدم چون هر چقدر که هرکس دلش میخواد جریمه بنویسه چون پلاک من مربوط به ماشین دیگر و از رنگ دیگر میباشد و هر موقع هم که کارت ماشین و بیمه را خواست میگم که همراهم نیست و فقط جریمه میکنه.

z_qz54
4 September 2006, 11:16 PM
من همیشه با موسو گرفتار بودم توی جاده ماسوله کاملا پشتش رو لجن میگرفت و توی جده رشت 7 بار سر همین جریمه شدم ، یادم میرفت. ولی یک بار سر به سر یه پلیس گزاشتم واقعا بیچارم کرد.سربه سر پلیس گزاشتن به هر نحوی بی رحمی به خودمونه

آریو
5 September 2006, 12:57 AM
ولي حال پليس هاي راهنمايي روگرفتن ته لذت هست ولي امكان پذيريش كمه
من يه باريه تويوتا لندكروزقديمي اوراق ماله يكي ازدوستام زيرپام بودكه سپرعقبش روهم تقويت كرده بود خلاصه توي شرايطي قرارگرفتم كه يه ماشين راهنمايي پشت سرم بودخلاصه منم حس انتقامم گل كرد وزدم روترمز ماشينشون خوردشد

saeed_ooo
5 September 2006, 10:55 AM
من از اون موقع تا به حال جریمه نشدم چون هر چقدر که هرکس دلش میخواد جریمه بنویسه چون پلاک من مربوط به ماشین دیگر و از رنگ دیگر میباشد و هر موقع هم که کارت ماشین و بیمه را خواست میگم که همراهم نیست و فقط جریمه میکنه.
اگه از این به بعد تونستی بازم این حرف بزنی حتما خبرشا بده!!!
طبق قوانین جدید هرکس مدارک نداشته باشه ماشینش توقیف و به پارکینگ منتقل میشه:icon_mad: ,من خودم تاحالا چند مورد برخورد پلیس دیدم.

saeed_ooo
5 September 2006, 10:58 AM
این تو ایران گیر میاد و اگه گیر میاد قیمتش چنده؟
جیییییییییییییییییگر
قیمتش که تو سایتش 30 دلاره, هرکی تو ایران دید حتما خبرشا به ما هم بده, بدرد میخوره:icon_arro

sajjadnegaresh
13 September 2006, 01:20 AM
قيمتش تو ايران چنده ، كسي ديده ؟

دانيال
13 September 2006, 10:49 PM
سلام خسته نباشید

توی ایران فکر نکنم پیدابشه باید شما از طریق ویزا کارت خرید کنی بدی به یکی از اقوام اونور بعد اونا برات پست کنن اینور

یا حق...............

آرمان
14 September 2006, 08:01 PM
ولي حال پليس هاي راهنمايي روگرفتن ته لذت هست ولي امكان پذيريش كمه
من يه باريه تويوتا لندكروزقديمي اوراق ماله يكي ازدوستام زيرپام بودكه سپرعقبش روهم تقويت كرده بود خلاصه توي شرايطي قرارگرفتم كه يه ماشين راهنمايي پشت سرم بودخلاصه منم حس انتقامم گل كرد وزدم روترمز ماشينشون خوردشد

موجوداتي مثل شماها هستند كه باعث ميشوند امار تصادفات به اين شكل باشه و قانون شكني اينقدر گستاخانه انجام بشود.
خيلي متاسفم كه اين طرز تفكر بر ذهن شما حاكم است.:icon_mad: :icon_mad: :icon_bigg

po2ya
15 September 2006, 10:10 PM
دوستان لطفا فیلم هایی که توو تلویزیون میبینید رو تعریف نکنید !!!!

Abolfazl2006_p
16 September 2006, 01:46 AM
من امسال خلافی ماشین را گرفتم حدود 200 تومن جریمه شده بودم
که به نظر خودم حدود نصفش اشتباه ماموران بود و به اشتباه جریمه نوشته بودن و با رفتن به راهنمایی و رانندگی و علافی که داشت حدود 80 تومنش کم شد که باز هم به نظر خودم هنوز زیاد بود
اگه این اسپری در ایران گیر بیاد خیلی خوبه لاعقل میشه اینطوری جبران کرد جریمه ها را

salar68
16 September 2006, 03:02 AM
سلام

بحث سرعت شد

توی اتوبان کاشان دقیقا" چند ساعت پیش برادر بنده با یه 330 گرفتار این زانتیا ها می شه کنترل سرعت !!!!

جالبی کار این بوده که طرفی که باهاش حرف می زده همین بوده که توی شبکه نشون می ده می گفت صداش همون بود و حرف زدنش و بظر می اندازیاین که تو داری جان مردم و خودت را به خظر می اندازی و...

سرعتی که می گفت ثبت کرده 205 کیلومتر بوده ولی می گفت کلیومتر خودرو 195 بوده

خلاصه اش اخر کار به التماس و وا ویلما برادر من می گه ماشین ماله خودم نیست و از این حرف ها می ذاره ماشین را ببره ولی گواهینامه را علیالحساب گرفت 60 تومن هم جریمه

حالا اگر فردا شب یه 330 BMW دیدید توی شبکه 3 نشون داد با سرعت بالای 200 توی جاده کاشان بدونید برادر بیچاره من بوده
خودشمی گفت فیلم هندی بود از بس به یارو گفته ببخشید و تکرار نمی شه و یارو هم از خطرات سرعت بالا صحبت می کرده واسش !!!!

رنگ ماشین هم مشکی

سود انباشته
16 September 2006, 11:15 AM
سلام
مگه من خلاف مقررات تالار مطلبی نوشته بودم که مطالب من حذف شد.

من که گفتم تابحال کسی به من جریمه ننوشته یعنی توی خلافی من چیزی ثبت نشده هر دو ماه یکبار هم خلافی در میارم خوشبختانه چیزی مشاهده نگردیده.

جمعه قبل بود که صبح راهنمایی ورانندگی از من کارت ماشین خواست و من گفتم که همراهم نیست و او در جواب به من گفت کهاشکالی نداره و در ضمن جریمه هم ننوشت!!!! و از همه مهمتر اینکه به گاراژ منتقل هم نشدم.
=لیس به من گفت که ماهی به ما مگه چقدر حقوق میدهند که ما خودمون را به زحمت بندازیم. مردم را اذیت کنیم.
اگه کسی باورش نمیشه اسم اون مامور راهنمایی زا اعلام میکنم تا برید واز خودش هم=یگیری کنید.

z_qz54
17 September 2006, 12:42 AM
سلام
مگه من خلاف مقررات تالار مطلبی نوشته بودم که مطالب من حذف شد.

.

دوستان لطفا فیلم هایی که توو تلویزیون میبینید رو تعریف نکنید !!!!

دانيال
17 September 2006, 01:12 AM
سلام خسته نباشید

دوست سود انباشته اون جرثقیل که منتظر گوشه خیابون تا یه ماشین رو ببره و اون افسر که با همراه باهاش در تماسه تا بیاد ماشین شما رو تا پارکینک همراهی کنه تو یه ..... هستش یعنی اون روز شما به یه مامور سر حال برخود کرده اید

یا حق...............................

سود انباشته
17 September 2006, 05:45 PM
همه اینهایی را که من گفتم واقعیت دارد و ربطی به داستان فیلم نداره.

در ضمن شاید در تهران خیلی گیر میدند ولی خوشبختانه در شهر ما از این سخت گیری ها خبری نیست.
در ضمن در شهر ما فقط با جرثقیل خودروهای تصادفی و خودروهایی که در زیر تابلو پارک میکنند را حمل میکنند و در ضمن یک سالی میشه جرثقیل ها متر خودرویی را که زیر تابلو پارک میشه را با خود حمل میکنند فقط خودروهای تصادفی.

البته منظور من شهر ارومیه میباشد.