View Full Version : با تالیا حالی کردیم ... !
hamid_2fun
13 November 2005, 05:36 PM
یکی دو هفته پیش یکی اومد گفت یه کد داره که باحاش هرچی با تالیا تماس بگیریم از مقدار اعتبارش ( نه مدت اون ) کم نمیشه ما که اول باور نکردیم ولی وختی با 400 تومن اعتبار به اندازه 30 - 20 تومن استفاده کردم دیگه خوبه خوب باورم شد!
میگفت یه کد 5 رقمیه که باید توی Setting گوشی زده بشه بعلاوه یه 112 که قبل هر شماره که میخواستیم بگیریم باید میزدیم.
خیلی دلم میخواست همون موقع که فهمیدم میگفتم توی فروم تا شمام یه حالی ببرید ولی چه کنم که ترسیدم خود تالیام بفهمه و ...
تا اینکه دوسه روز پیش دیدیم دیگه کده کار نمیکنه و میگه NOT IN USE!
حالا نمیخواهم جائیه کسیرو بسوزونم فقط میخواهم ببینم کسی میدونه جریان این کد چی بوده ؟!
اصلا چرا باید همچین کدی وجود داشته باشه ؟!
خوب اگه کسی کد جدیدی هم میدونست برای اینکار توی PM به هرکی که خاست ( اول خودم ) بده. ممنون
arashd
13 November 2005, 07:40 PM
میشه اون کدرو بگی؟
behrooz4859
13 November 2005, 07:47 PM
خوب حالا که واسه شما کار نمیکنه شما همون کدی رو که میزدی ارایه بده شاید طبق اون بشه کاری کرد.
Profession@l
13 November 2005, 08:17 PM
الان که دیگه به قول شما کار نمی کنه بگو که گفتن و امتحانش ضرری نداره
behrooz4859
13 November 2005, 08:42 PM
دقیقا درسته هر چی باشه تالیا نقص داره واسه همین از رو همون کده قبلی میشه یه چیزایی پيدا کرد و فهمید
قرار دادن کد در تاپيک اجباری میباشد و گرنه ........... تاپيک بیهوده هست.
baris
14 November 2005, 06:17 AM
میگفت یه کد 5 رقمیه که باید توی Setting گوشی زده بشه بعلاوه یه 112 که قبل هر شماره که میخواستیم بگیریم باید میزدیم.
اسم فيلم رو يادتون رفت بگيد:icon_arro
سود انباشته
14 November 2005, 10:25 AM
نميدونم چرا تا كسي ميخاد يه تاپيكي بنويسه مياد ميگه كه كد را فراموش كردم يا اعلام ميكنه كه نميگم.
anaraki
14 November 2005, 11:02 AM
برای منم خیلی جالبه...مثل اینکه فراموشی موقت دست میده
Farid666
14 November 2005, 11:17 AM
شاید این دوستمون راست بگه و شاید هم نه ولی تنها چیزی که مهمه اینکه اگر کسی چنین کدی پیدا کرد لطفا در اختیار دیگران هم بگذاره
hamid_2fun
14 November 2005, 05:36 PM
اسم فيلم رو يادتون رفت بگيد
نميدونم چرا تا كسي ميخاد يه تاپيكي بنويسه مياد ميگه كه كد را فراموش كردم يا اعلام ميكنه كه نميگم.
برای منم خیلی جالبه...مثل اینکه فراموشی موقت دست میده
چقدر شماها لطف دارید نسبت به بنده!!
شاید این دوستمون راست بگه و شاید هم نه ولی تنها چیزی که مهمه اینکه اگر کسی چنین کدی پیدا کرد لطفا در اختیار دیگران هم بگذاره
بنظر شما چه دلیلی وجود داره که من بیام همچین خالیئی ببندم ؟! جز اینه که خودم رو خراب بکنم ؟
من راست گفتم, البطه برام کوچکترین ارزش یا اهمیتی نداره که کسی فکر کنه من دروغ یا راست میگم..
دلیل اینم که همون موقع که متوجه وجود همچین کدی شدم نگفتم رو هم گفتم, احتمال اینکه مسولین تالیا متوجه بشن رو بشدت زیاد میکرد.. شما بودید میگفتید؟
اون طرف برای زدن اون کد 5 رقمی ( که آخر نفهمیدم کجای Setting میزنه ) توی مدرسه از همه 5 تومن میگرفت ( من که عمرا ندادم ) و اون کد رو به هیچ کس نمیگفت.
الان که دیگه اصلا کار نمیکنه و میگه "شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود..." ولی از بچه ها شنیدم که جریان کد پنج رقمی چرند بوده و فقط برای تماس همون 112 قبل شماره کافی بوده.
behrooz4859
14 November 2005, 10:03 PM
یعنی 112 قبل شماره ؟!!!
این طوری =>>>>> 11209121234567 اره این طوری بعد دیگه از اعتبار کم نمیشد ؟!!!
این جریان واسه چند وقت پيشه ؟!!!
الان خوده همون پسره چی کار میکنه از اعتبارش کم میشه یا بازم کدی بلده ؟!
sIiiS
14 November 2005, 10:07 PM
خوب اگه میگی از کار افتاده همین جا بگو اگرم داری خالی می بندی او یه چیز دیگس !!!
anaraki
14 November 2005, 11:38 PM
من فکر میکنم بحث توی این تاپیک بیخودی هست.... این تاپیک هم مثل تاپیک حک کردن موبایل از طریق برنامه BT_master
به جای نمی رسد...
behrooz4859
15 November 2005, 12:16 AM
حرف شما درسته ولی تالیا نقص داره این و همه میدونن شما حرف من و قبول ندارین .!!!!
مهم اینه که نقص رو باید یافت..........!
hamid_2fun
15 November 2005, 09:06 PM
یعنی 112 قبل شماره ؟!!!
بله, 112 قبل از شماره
این طوری =>>>>> 11209121234567 اره این طوری بعد دیگه از اعتبار کم نمیشد ؟!!!
حتی 1 تومن هم از عتبار کم نیمشید, ولی برای SMS امتحان کردم نشد. پول کم شد ولی SMS نرسید!
این جریان واسه چند وقت پيشه ؟!!!
حداکثر 1 هفته
الان خوده همون پسره چی کار میکنه از اعتبارش کم میشه یا بازم کدی بلده ؟!
نه الان اونم نداره, کلیم شایکیه میگه شما رفتید به همه گفتید جی جی شد!! تالیام فهمید!
hamid_2fun
15 November 2005, 09:12 PM
خوب اگه میگی از کار افتاده همین جا بگو اگرم داری خالی می بندی او یه چیز دیگس !!!
من همین امروز بهش همینو گفتم, گفتم حالا که دیگه کار نمیکنه بگه بعد یخورده مِن و مِن یه عدد گفت؛ گفت توی Phone Setting میزنم ولی اونجا هیچ قسمتی برای عدد وارد کردن نداره بنابراین من مطمئن شدم فقط همون 112 کافی بوده.
من فکر میکنم بحث توی این تاپیک بیخودی هست.... این تاپیک هم مثل تاپیک حک کردن موبایل از طریق برنامه BT_master به جای نمی رسد...
مسلما اگه هیچ کس هیچ اطلاعاتی در مورد اون اراعه نده (من که هرچی دربارش میدونستم گفتم) و یا کد جدیدی رو معرفی نکنه مقل تاپیکی که فرمودید اینجام به جایی نمیرسه...
مگه میشه جز من کسی توی فروم درباره این کد چیزی ندونه, یکی بیاد بگه من بدجوری زیر فشار روانیم!
baris
16 November 2005, 12:56 AM
[B]مگه میشه جز من کسی توی فروم درباره این کد چیزی ندونه, یکی بیاد بگه من بدجوری زیر فشار روانیم![/I][/U]
اگه مي خواي زير فشار رواني نباشي مساله رو زياد جدي نگير.
من كاري به 112 ندارم ولي همين كه گفتي تو setting گوشي بايد كدي تعريف بشه من ازت خواستم اسم فيلمي كه ديدي رو بگي:icon_razz
ضمنا در مورد اينكه يه نفر ديگه هم بياد و صحبت هاي شما رو تاييد كنه تا از فشار هاي رواني شما كاسته بشه يه ضرب المثل تركي است كه من ترجمه فارسيش رو ميگم. البته فارسيش حال تركي رو نميده و مفهوم رو خوب نميرسونه.
مسافر جهنم هميشه دنبال همسفر براي خودش مي گرده
بقول يكي از دوستان تا بوده از اين داستان ها بوده و همه شنيدن ولي كسي نديده.
احتمال هم داره كه شما راست ميگي و طرف برات چشم بندي كرده:icon_sad:
harzaabe
16 November 2005, 10:37 AM
بنده خيلی وقته که تو اين تالار پست های آقای حميد توفان رو ميخونم و ديدم که هر هالی که بتونه به دوستان ميده ولی اين برخورد شما آقايون مدعی با ايشون اصلاً درست نبود، ايشون نه اهل لاف هست و نه خالی بنده و اهتياجی هم نداره.
هکايت شما هکايت کافر همه را به کيش خود پندارد هستش.
حميد جان بنده از شما پوزش ميتلبم
خيلی ها فکر ميکنند برای اينکه سواد خود را نشون بدند بايد بقيه رو بکوبند
Farid666
16 November 2005, 10:48 AM
:بنده خيلی وقته که تو اين تالار پست های آقای حميد توفان رو ميخونم و ديدم که هر هالی که بتونه به دوستان ميده ولی اين برخورد شما آقايون مدعی با ايشون اصلاً درست نبود، ايشون نه اهل لاف هست و نه خالی بنده و اهتياجی هم نداره.
هکايت شما هکايت کافر همه را به کيش خود پندارد هستش.
حميد جان بنده از شما پوزش ميتلبم
خيلی ها فکر ميکنند برای اينکه سواد خود را نشون بدند بايد بقيه رو بکوبند
نه اصلا هم این طوری که شما میگین نیست نه من و نه کسی از دوستانی که تو این تایپک چیزی نوشتن قصد توهین به حمید جان ندارن و ما هم نگفتیم که دروغ میگه :icon_cool ما ایشون رو قبول داریم و همیشه من خودم از اطلاعاتشون استفاده کردم :icon_excl امید وارم که بقیه هم با من موافق باشن :icon_twis
خوب بازم همون حرف قدیمی اگر کسی همچین کدی داره همین جا مطرح کنه و یه حالی هم به ما بده :icon_surp
Ashkan
16 November 2005, 10:56 AM
بنده خيلی وقته که تو اين تالار پست های آقای حميد توفان رو ميخونم و ديدم که هر هالی که بتونه به دوستان ميده ولی اين برخورد شما آقايون مدعی با ايشون اصلاً درست نبود، ايشون نه اهل لاف هست و نه خالی بنده و اهتياجی هم نداره.
من هم به شخصه كاملن صحبتهاي جناب harzaabe رو تاييد ميكنم(البته با شناختي كه تو اين مدت از حميد خان پيدا كردم).
hamid_2fun
16 November 2005, 08:57 PM
دوستای عزیزم, اشکان خان و harzaabe جان!
بی شک شما بمن لطف دارید که اینطوری فرمایش میکنید وگرنه من که کار قابل گفتی انجام نداردم... بی نهایت سپاسگذارم.
شاید همونطور که آقا فرید گفتن کسی توی این تاپیک بمن توهین نکرده باشه, ولی مساله اینجاست که من حداقل از بعضی از بچه ها انتظار چنین برخوردی رو نداشتم, بگذریم...
اگه مي خواي زير فشار رواني نباشي مساله رو زياد جدي نگير.
جناب baris, از راهنمایی شمام ممنون!
behrooz4859
16 November 2005, 10:27 PM
بچه ه من تست کردم رو یه گوشی Siemens SX1 با خط تالیا بعد از 10 بار گرفتن جواب داد منم 5 دقیقه حرف زدم بعد که قطع کردم دیدیم کم نشده بود ولی دوباره هر چی گرفتیم نشد که نشد 20 بار امتحان کردم دیگه نشد.
fic8900
27 December 2005, 06:56 PM
این که گفتن یک کد در setting باید بزنی برای پیچوندن قضیه بوده ، این ایراد از انجا بود که تالیا یادش رفته بود 112 که برای تماس اضطراری هست رو ( که بصورت defult در سرورهاش باز بوده ) ببنده ، این رو هم خودشون می دونستن ولی به علت مشغله کاری اهمیتی برای بستن سریع ان نذاشته بودن.
behrooz4859
27 December 2005, 08:46 PM
دقیقا درسته اما الان دیگه بستن من امارش و گرفتم بهم گفتن بستن 112 رو.
بهروز2005
30 December 2005, 12:36 AM
911 چطور ؟
اینو امتحان کردید ؟
baghali91
30 December 2005, 01:06 AM
حالا چه کاریه!!هممون می دونیم که کار درستی نیست پس چرا دونبالشین؟!!:icon_ques
behrooz4859
30 December 2005, 01:58 AM
با 911 هم نشد من تست کردم شما تست کردی جواب داد ؟!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.