PDA

View Full Version : سوال از 206 سوارا

hedalat
12 November 2005, 12:30 AM
اگر دفترچه راهنما را نگاه کنید تو قسمتی که کلید های بالابر را توضیح داده 2تا دگمه کنار انتهای ترمز دستی هست که اولن تو دفترچه هیچی نگفته در ضمن تو ماشین من مثل جای پول خرد هست ولی عکسای که از اینترنت گرغتم مثل کاتالوگ هست این دگمه ها چی بودن که ایران خودرو حذف کرده؟؟
عکس این قسمت که میگم رو داخل کادر سفید گذاشتم

Masoud 206-16v
12 November 2005, 12:34 AM
این کلیدا کلیدای گرمکن صندلیهای جلو هستند.
آره پسرم 206بیشتراز اینا امکاناتش هست.

hedalat
12 November 2005, 12:37 AM
خیلی ممنون از جوابتون 3سوت هم نشد تا جواب دادین
در ضمن نمیدونم چرا فایل نمیتونم ضمیمه کنم قبلن میشد!!!

mamo206
27 November 2005, 10:40 AM
206 خيلي چيزا داره كه اين . . . . . ورش داشتن نميدونم چه كخي داشتن الله اعلم

fizzi
28 November 2005, 09:45 AM
همانتور كه ميدونيد وشايد هم ندونيد! پژو 206 در هر قسمتي مخصوصن داخل اتاق داراي چند آپشن مختلف براي هر بخش هست ... مثلن در قسمت وسط داشبورد از بالا تا پايين براي هر بخش انتخاب هاي زيادي براي خريدار وجود داره ..3 مدل صفحه نمايش ....2 مدل دريچه ورودي هوا !....3 مدل سيستم صوتي...3 مدل سيستم تهويه ... 2 مدل جاسيگاري ... 3 مدل دسته دنده و ......:icon_razz
تمامي اينها بستگي به سفارشات و قراردادهاي ايران خودرو به پژو فرانسه دارد كه معلوم ميكند در هر قسمت از بسته هاي ارسالي ckd چه آپشني براي ايران خودرو قرار بدهند ...ايران خوردو حتا ميتونه براي هر آپشن مجهز ترين و بهترين انتخاب رو سفارش بده ولي اونوقت يك مشكل بزرگ پيش مياد و اون اين هست كه اولن سود ايران خوردو كم ميشه و دومن مردم ايران زياديشون ميشه !:icon_smil

به همين ترتيب براي صندلي هاي جلو هم چند مدل مختلف وجود دارد كه ساده ترين مدل را ايران خودرو سفارش ميداد و بدون المنتهاي گرمكن صندلي بودند و الان هم كه در ايران توليد ميشود ....:icon_idea
و حتا پوشش روي اوون و تركيب پارچه و مشما در عقب در فرانسه مخصوص ارزان ترين مدل 206 هست كه باسپرهاي مشكي رنگ پلاستيكي ( مشابه پرايد و rd و پژو 405 gli در ايران) و بدون سيستم صوتي و كولر و خيلي ساده بودند كه تا سال 2001 توليد ميشدند...همين صندلي هاي مزخرف كه الان ايراني هم شده در تمام تيپهاي 206 در ايران از تيپ 2 گرفته تا اتوماتيك استفاده ميشود ..:icon_mad:

زمنن در مدلهاي 206cc يعني با سقف فلزي بازشو در اون قسمت دكمه باز كننده سقف قرار گرفته...:icon_wink

رحيم توكلي
28 November 2005, 05:12 PM
ببينم نميشه ادم بره از اونور يه 206 بياره
فك ميكنيد با گمرگ وپلاكش چند در بياد

m16586
28 November 2005, 09:11 PM
ببينم نميشه ادم بره از اونور يه 206 بياره
فك ميكنيد با گمرگ وپلاكش چند در بياد

با این تعرفه های گمرکی حتما خیلی گرونتر در میاد 100 درصد تعرفه + کرایه حمل و ....

داود18
29 November 2005, 12:04 AM
فقط در صورتي که همين 206 ايراني را بري دست دوم از کشورهايي که صادر شده بخري بياري شايد قيمت نو همين جا در بياد وگر نه بقيه گرونتر در مياد

fizzi
29 November 2005, 12:26 PM
فقط در صورتي که همين 206 ايراني را بري دست دوم از کشورهايي که صادر شده بخري بياري شايد قيمت نو همين جا در بياد.....

مگه آدم ديوونه باشه كه همچي كاري بكنه :icon_mad:

در مورد وارد كردن 206 خارجي براي كسي كه توانايي مالي داشته باشه اونقدر زياد در نمياد ضمن اينكه ماشين تكي هست در خيابوون. فوقش ميشه 25 يا 30 ميليون يعني يه خرده بيشتر از قيمت يه مزدا 323 از رده خارج توليد ايران.
ولي اگر مدلهاي موتور 2 ليتري (gti) وهمينتور مدلهاي 3 در بياد چون اسپرت محسوب ميشه گمركش هم كمي بيشتر هست...:icon_razz
به نزر من اگر كسي پولش رو داشته باشه ارزش داره اين كارو بكنه .:icon_cool

hedalat
29 November 2005, 10:43 PM
سلام
اولن که تاپیکی که من ایجاد کردم مثل همیشه منحرف شد.تا جایی که من یادم هست قانون واردات ماشین بدین صورت هست که ماشینی حق ورود داره که در داخل تولید نشه پس واردات 206 فکر کنم منتفی باشه حتی در صورتی که حجم موتورش یا مدلش فرق داشته باشه

رحيم توكلي
29 November 2005, 11:56 PM
سلام
اولن که تاپیکی که من ایجاد کردم مثل همیشه منحرف شد.تا جایی که من یادم هست قانون واردات ماشین بدین صورت هست که ماشینی حق ورود داره که در داخل تولید نشه پس واردات 206 فکر کنم منتفی باشه حتی در صورتی که حجم موتورش یا مدلش فرق داشته باشه
حالا چون شما جوابتونو گرفتين ما يه جسارتي كرديم از همين 206 سوار ها يه سئوالي پرسيديم

hedalat
30 November 2005, 12:12 AM
سلام مجدد خدمت دوستان
من از اینکه تاپیک عوض شد ناراحت نیستم و قصدم گیر دادن نبود.میخاستم بگم که اینا حسابی حواسشون جمع هست و کاری نمیکنن که مردم سودی نصیبشون بشه به عنوان مثال اگه یه 405 کارکرده باشه اگه از خارج بخرین و بیارین نهایتش با گمرک سنگین و هزینه حمل نقل حدود 6تا 7 ملیون در میاد ولی تو ایران باید حدود 10 تا 12 ملیون برای این ماشین پول ودید

رحيم توكلي
1 December 2005, 01:59 AM
نميشه واگه بشه چي ميشه يه 206 خارجي با تمام اپشنها ومهمتر اينكه دست ايراني بهش نخورده

hedalat
1 December 2005, 07:50 PM
سلام یه سوال دیگه باز از 206 سوارا دارم .امروز ماشینم پارک بود و داشتم رادیو پیام گوش میدادم و ماشین خاموش بود بعد از 10 دقیقه یهو رادیو خاموش شد و روی display داشبورد نوشت eco modeبعد چند دفعه استارت زدم ماشین روشن نشد و بار سوم روشن شد و همه چیز نرمال شد.دلیلش میتونه این باشه که چون ماشین خاموش بوده باتری ضعیف شده و خودش سیستم رو خاموش کرده؟؟؟؟
منتظر جوابای قشنگتون هستم

fizzi
8 December 2005, 12:05 AM
سلام یه سوال دیگه باز از 206 سوارا دارم .امروز ماشینم پارک بود و داشتم رادیو پیام گوش میدادم و ماشین خاموش بود بعد از 10 دقیقه یهو رادیو خاموش شد و روی display داشبورد نوشت eco modeبعد چند دفعه استارت زدم ماشین روشن نشد و بار سوم روشن شد و همه چیز نرمال شد.دلیلش میتونه این باشه که چون ماشین خاموش بوده باتری ضعیف شده و خودش سیستم رو خاموش کرده؟؟؟؟

درسته :icon_cool
در پژو 206 به دليل جلوگيري از اتلاف بيش از حد انرژي به محض اينكه ولتاژ باتري از يك مقدار خاصي كمتر بشه جريان برق رو قطع ميكنه و نوشته eco mode به نمايش در مياد:icon_surp

vistac
9 December 2005, 12:25 AM
آقا به نظرتون من 206 اتوماتیک بخرم خوبه؟ یا ضرر کردم؟چون با ماشین دنده اتوماتیک خیلی حال میکنم پولمم هم به زانتیا نمیرسه اگه میشه منو راهنمایی کنید از همه شمن ممنونم

کرگدن
22 December 2005, 08:11 PM
دوستان یه سئوال برام پیش اومده بود
چرا عقربه سرعت 206 در حالت سکون روی عدد 10 کیلومتر بر ساعت هست؟:icon_razz

Evanescence
22 December 2005, 08:48 PM
چون سرعتهای پایین رو نمیشه با دقت نشون داد از 10 شروع کرده :icon_idea

fizzi
22 December 2005, 08:55 PM

واسه اينكه شروع سرعت سنج از شماره 10 هست و حتا اگر ديده باشيد ماشينهاي آلماني مثل فولكس گلف و آئودي از 20 شروع ميشه...به اين دليل كه نشان دادن سرعت هاي به اين پاييني اصولن ضرورت وكاربردي ندارد و و اينكه زير 10 كيلومتر سرعت آنقدرها مهم نيست كه نمايش داده شود.:icon_cool

parsboy
22 December 2005, 09:54 PM
آره ویستاک جان

فقط فقط اتومات بخر - خیلی راحته ! مخصوصا با این وضعیت ترافیک تهران کلی از انرژیت رو save میتونی

بکونی - با ماشین دنده اتوماتیک راحتی بیشتری خواهی داشت بعدش هم عمری دیگه سراغ ماشین

دنده ای نمیری ! ضرر نمیکنی - همه جای دنیا پول بیشتر بابت ماشین اتوماتیک میدن تا بیشتر راحت تر

باشن - تو این ترافیک دیوانه کننده تهران هی باید کلاچ و دنده و نیم کلاچ و .....! من که اتومات دارم

خیلی راضی ام حرف نداره

مربا
22 December 2005, 10:22 PM
آره ویستاک جان

فقط فقط اتومات بخر - خیلی راحته ! مخصوصا با این وضعیت ترافیک تهران کلی از انرژیت رو save میتونی

بکونی - با ماشین دنده اتوماتیک راحتی بیشتری خواهی داشت بعدش هم عمری دیگه سراغ ماشین

دنده ای نمیری ! ضرر نمیکنی - همه جای دنیا پول بیشتر بابت ماشین اتوماتیک میدن تا بیشتر راحت تر

باشن - تو این ترافیک دیوانه کننده تهران هی باید کلاچ و دنده و نیم کلاچ و .....! من که اتومات دارم

خیلی راضی ام حرف نداره

منم با ماشین دنده اتومات موافقم اما به هر کی می گم جوابمو می دن که همه حال ماشین داشتن و رانندگی به دنده عوض کردنشه :icon_ques

رحيم توكلي
23 December 2005, 01:47 AM
منم با ماشین دنده اتومات موافقم اما به هر کی می گم جوابمو می دن که همه حال ماشین داشتن و رانندگی به دنده عوض کردنشه :icon_ques
به دودليل يه همچين نظري ميدن
1- احتمالن پولشون مثل من نرسيده كه اتومات بخرن
2- اصلن اتومات سوار نشدن تا ببينند چيه تا ازش تعريف بكنن

kima
25 December 2005, 12:25 AM

من تیپ 6 سوار شدم اما این حرف را هم کم و بیش قبول دارم

ابا دنده آدم احساس می کنه کنترل بیشتری روی ماشین داره و به عبارتی زمان خر رونی کردن بیشتر رانندگی حال میده

bmw320
25 December 2005, 04:33 PM
تیپ 6 واقعن ماشینه
در ضمن قابلیت دنده دستی رو هم داره 1.2.3
بذار رو D حالشو ببر
حالت Sport رو کسی رفته آخر هیجانه
only 206 type 6 or A

po2ya
25 December 2005, 05:14 PM
رحیم جان حرفات رو قبول ندارم !
هر کسی رانند
ی رو تو یه چیزی میبینه یه سری مثل من رانندگی رو تو دنده و کلاجش میدوونن !
یه سری هم راحتی شدیدا زیاد رو !
به هر حال من خودم به شخصه با دنده معولی بیشتر حال میکنم و میدوونم همیشه ماشین تحت فرمان ودم هست نه اینکه هر وقت خواست دنده رو عوض کنه
ولی خوب توی ترافیک شدیدا خووبه!
ولی توی شتاب گیری دندهای بهتر جواب میده!

حامدگلشن
25 December 2005, 05:14 PM
من تيپ 2 دارم برادرم اتوماتيك
راحتي كه اتوماتيك داره دنده اي نداره
اگه پول داشتم حتمن اتوماتيك ميخريدم

mamo206
29 December 2005, 03:48 AM
اتومات خيلي بهتر و راحت تره اگر دقت كنيد ميبينيد اتومبيلهاي جديد و لوكس با دنده اتومات عرضه ميشن ولي دنده اي وارد بازار شده البته يه دو ساليه كه فقط با يه تكون مليمتري جا ميخوره من در دبي يه پورشه رو سوار شدم كه دنده اش اينطوري بود ايرادش اينه كه شما از دنده 5 نميتوني بپري به 3 يا 4 به 2 براي خلاص هم يه دكمه كنارشه اولش مشكله ولي بعد خيلي معركه ميشه به اميد اينكه ايران خودرو يا سايپا اين دنده ها رو روي آردي يا پرايد بزاره !!!!!!!!!!!!!

hedalat
4 January 2006, 12:17 AM
سلام خدمت دوستان خودم.سوال دیگه داشتم که در میون میذارم.توی تیپ های که تهویه اتوماتیک دارن یه دگمه هست که مسیر گردش هوا از خارج به داخل و گردش بسته رو معین میکنه وقتی این دگمه رو فشار ندم و هوا از بیرون میاد خیلی مقدار بوی دود ماشینای بیرون شدید هست در صورتی که تو پراید قبلیم اینقدر آزار دهنده نبود اگه دگمه گردش داخلی روشن باشه به علت کم شدن اکسیژن و بازدم باعث خستگی و سردرد میشه.حالا سوال من این هست که امکان داره مشکل من از فیلتر هوا اتاق باشه یا اینکه شما ها هم همچین چیزی رو احساس کردین؟

ali2fast
4 January 2006, 02:19 PM

سلام دوست عزيز خودروي شما مجهز به سيستمي هستش كه به صورت خودكار هنگام خاموشي خودرو اگر بصورت اتفاقي پخش شما روشن بود ‌‌(ياهر وسيله برقي ديكر ) ار تباط باطري با آن را قطع ميكند براي جلوگيري از آسيب به باتري شما......

کرگدن
4 January 2006, 09:11 PM
تازه دزدگیر نصب کردم
قبلاً هم توجه نکرده بودم
وقتی ماشین خاموشه چراق داخل ماشین روشن نمیشه ولی وقتی در رو باز میکنیم چراغ روشن میشه
وقتی سوئچ رو میچرخونم و در حالت قبل از استارت قرار میگیره چراغ هیچ مشکلی نداره و روشن و خاموش میشه
حالا اینجوری باید باشه؟ یا ایراد داره؟

راستی باطری ماشین هم ضعیفه (به احتمال زیاد خراب)

رحيم توكلي
5 January 2006, 02:37 AM
تازه دزدگیر نصب کردم
قبلاً هم توجه نکرده بودم
وقتی ماشین خاموشه چراق داخل ماشین روشن نمیشه ولی وقتی در رو باز میکنیم چراغ روشن میشه
وقتی سوئچ رو میچرخونم و در حالت قبل از استارت قرار میگیره چراغ هیچ مشکلی نداره و روشن و خاموش میشه
حالا اینجوری باید باشه؟ یا ایراد داره؟

راستی باطری ماشین هم ضعیفه (به احتمال زیاد خراب)
وقتی ماشینو خاموش میکنی چراغ باید روشن شه البته تا حدود 20ثانیه ووقتی در رو باز کنی باز رو شن میشه ووقتی درو ببندی باز روشنه تا اینکه با ریموت درها رو قفل کنی اروم اروم خاموش میشه واگه قفل در رو باز کنی چراغ روشن میشه وسویچ رو که روش بندازی وبچرخونی اروم اروم خاموش میشه

ali2fast
5 January 2006, 09:03 AM
سلام دوست گرامي :

درمورد نسب دزدگير بايد دزدگيري نصب كني كه با ماشين سازگاري داشته باشه..ميدوني كه هر دزدكيري رو نميشه روي 206 انداخت البته نصاب هم خيلي مهمه به نظر من يه ارر در سيستم نرم افزاري خودروي شما پيدا شده آخه هر تغييري در سيستم اين خودرو در كامپيوتر مركزي اش ثبت ميشه اگر براي شما ممكن باشه ماشينتونرو با دستگاه دياگ چك كنيد تا ارر احتمالي را حذف كنند به احتمال زياد اگر با دستگاه چك كنيد مشكل چراغ سقفي ماشينتون هم حل ميشه........................

کرگدن
28 January 2006, 12:52 PM
وقتی ماشینو خاموش میکنی چراغ باید روشن شه البته تا حدود 20ثانیه ووقتی در رو باز کنی باز رو شن میشه ووقتی درو ببندی باز روشنه تا اینکه با ریموت درها رو قفل کنی اروم اروم خاموش میشه واگه قفل در رو باز کنی چراغ روشن میشه وسویچ رو که روش بندازی وبچرخونی اروم اروم خاموش میشه
اینا درسته:icon_cool و همینطوره که می گید
وقتی سوئیچ رو ماشین نیست و ماشین خاموشه (در ها هم بسته باشه)
کلید چراغ رو ، رو حالت روشن قرار می دم روشن نمیشه
جالبیش اینه که وقتی سوئیچ روشه و نیمه روشنه (اصتلاحش چیه؟) چراغ هیچ مشکلی نداره

می خوام ببینم این طبیعی یه؟
ممکنه از ضعیف بودن باطری باشه؟

کرگدن
28 January 2006, 12:54 PM
سلام دوست گرامي :

درمورد نسب دزدگير بايد دزدگيري نصب كني كه با ماشين سازگاري داشته باشه..ميدوني كه هر دزدكيري رو نميشه روي 206 انداخت البته نصاب هم خيلي مهمه به نظر من يه ارر در سيستم نرم افزاري خودروي شما پيدا شده آخه هر تغييري در سيستم اين خودرو در كامپيوتر مركزي اش ثبت ميشه اگر براي شما ممكن باشه ماشينتونرو با دستگاه دياگ چك كنيد تا ارر احتمالي را حذف كنند به احتمال زياد اگر با دستگاه چك كنيد مشكل چراغ سقفي ماشينتون هم حل ميشه........................

تو چندجا خوندم اگه سیمای باطری رو یه مدت جدا کنیم ارور ها پاک میشن
ولی با این کار هیچ اتفاقی نیفتاد:icon_eek:

کرگدن
28 January 2006, 12:55 PM
یه سئوال هم داشتم
قفل زاپاس چی پیشنهاد می کنید؟
اصلاً تاثیری داره ؟ دزدا میتونن بازش کنن؟

hedalat
30 January 2006, 07:44 PM
دوست عزیز چند هفته پیش بعد از بستن در دوباره دستم به سویچ خورد و ماشین دراش به مدت 4 ساعت باز بود وقتی خاستم سوار بشم دیدم جای زاپاس اویزون هست چون قفل زاپاس داشتم فقت جک رو دزدیده بود که 13000 تومن خریدم دوباره.قفل زاپاس با مارک ملک که تو نمایندگی های ایرانخودرو دارن رو تهیه کنید با نصب25000تومن در میاد

m16586
30 January 2006, 08:33 PM
دوست عزیز چند هفته پیش بعد از بستن در دوباره دستم به سویچ خورد و ماشین دراش به مدت 4 ساعت باز بود وقتی خاستم سوار بشم دیدم جای زاپاس اویزون هست چون قفل زاپاس داشتم فقت جک رو دزدیده بود که 13000 تومن خریدم دوباره.قفل زاپاس با مارک ملک که تو نمایندگی های ایرانخودرو دارن رو تهیه کنید با نصب25000تومن در میاد

به من هم همین قیمت را گفتند ولی تو نمایندگی با 17 تومن بانصب بستم
قیمت اصلیش 8 تومنه (ایمن مالک) یه نوع بهتر هم هست بانام (ایمن خودرو) که 12 تومنه

این نمایندگی ها ظاهرا خرجشون خیلی بالاست

m16586
30 January 2006, 08:38 PM
اینا درسته:icon_cool و همینطوره که می گید
وقتی سوئیچ رو ماشین نیست و ماشین خاموشه (در ها هم بسته باشه)
کلید چراغ رو ، رو حالت روشن قرار می دم روشن نمیشه
جالبیش اینه که وقتی سوئیچ روشه و نیمه روشنه (اصتلاحش چیه؟) چراغ هیچ مشکلی نداره

می خوام ببینم این طبیعی یه؟
ممکنه از ضعیف بودن باطری باشه؟

چراغ سقفی دو حالت داره یکیش با باز شدن درها فعال میشه یک حالتش هم دایما روشن است ولی در این حالت لازمه که سوییچ باز باشه والا روشن نمیشه (مثل چراغ داشبورد که تا سوییچ باز نباشه روشن نمیشه)

کرگدن
31 January 2006, 03:39 PM
چراغ سقفی دو حالت داره یکیش با باز شدن درها فعال میشه یک حالتش هم دایما روشن است ولی در این حالت لازمه که سوییچ باز باشه والا روشن نمیشه (مثل چراغ داشبورد که تا سوییچ باز نباشه روشن نمیشه)
ممنون
پس معلوم شد مشکلی نداره:icon_cool

کرگدن
31 January 2006, 03:44 PM
به من هم همین قیمت را گفتند ولی تو نمایندگی با 17 تومن بانصب بستم
قیمت اصلیش 8 تومنه (ایمن مالک) یه نوع بهتر هم هست بانام (ایمن خودرو) که 12 تومنه

این نمایندگی ها ظاهرا خرجشون خیلی بالاست

میشه آدرس اون نمایندگی رو بگید:icon_arro

m16586
31 January 2006, 04:20 PM
1018 قنات کوثر (خیابان فرجام سراج)

گران فروشی هست که رقیب نداره حداقل 100 درصد ولی همه چیزی داره