View Full Version : گیربکس اتوماتیک برای پراید
fvafaee
11 November 2005, 03:56 PM
بچه ها من یک گیربکس اتوماتیک برای پرایدم می خواهم و البته یک تعمیر کار خوب هم اگه می شناسید که بتونه سوارش کنه بهم معرفی کنید . راستی تعویض گیربکس دستی و اتوماتیک از راهنمایی رانندگی اجازه می خواهد یا نه ؟
farhad_k
13 November 2005, 11:08 AM
پراید به صورت گیربکس اتوماتیک توسط خود شرکت سایپا تولید میشه
اگه بخوای میتونی بخری
motamedi
18 November 2005, 02:49 AM
سلام :)
چيو بخره؟ گيربكسشو يا پرايدشو؟
منم دوست دارم بدونم كه آيا گيربكس دستي پرايد به راحتي قابل تبديل به اتوماتيك هست؟
هزينه گيربكس اتوماتيك و تعويض اون چقدره؟
به دردي مي خوره؟ تاثيري توي ساير بخشاي ماشين داره؟ انتقال قدرت، سرعت، شتاب؟
چيز جا افتاده اي هست؟ راحته؟ كسي تجربشو داشته؟
خراب نميشه؟ اگه شد چي؟!
در نهايت، يك كلام، مي ارزه؟!
با سپاس
آرش معتمدي
moorcheh
18 November 2005, 10:39 AM
با سلام خدمته دوستان عزيز ما تويه خونه يه پرايد اتوماتيک داريم که خود سايپا اونو توليد ميکنه و خيلی هم رازی هسّتيم
و واقعاً بايد بگم که هرکی اتومتيک اون رو نداره نميتونه بفهمه که چقدر سوار شدنش لذت بخشه!اينم بگم که دوستانی که ميگن
چند تا ميره يا سرعتش خوبه يا نه؟بايد بگم آخه تويه اين تهرون کجاش ميتونی تند بری و اينکه تويه جاده هم Max 160 ميره!
ولی اينو ياديتون نره که اينجا هر چی گاز بدی بدش بايد ترمز کنی پس ماکسيما با پرايد هيچ توفيری نداره!
فقط در آخر بگم که اتومتيک خيلی خوبه فقط اين پرايد بديش اينه که فرمون هيدروليک نداره و pride اتومتيک رو به آدم های
ممعّولی نميدن و فقط مختص آدم های جانباز هست مگر اينکه يکی رو گير بياريد و مثله ما ازش بخريد !وسلام
اگر هم کسی هست که بتونه فرمونش رو هيدروليک کنه يا جايي رو ميشناسه که اين کارو بکنن بگه!
fvafaee
18 November 2005, 11:54 AM
من تعمیر کارشو پیدا کردم 180 (بدون قیمت گیربکس) میگیره تست شده تحویل میده اما قیمت گیربکس نو اتوماتیک رو ندارم بنظرم خوب میگه:icon_cool
motamedi
18 November 2005, 01:34 PM
اگر هم کسی هست که بتونه فرمونش رو هيدروليک کنه يا جايي رو ميشناسه که اين کارو بکنن بگه!
سلام :)
راستش من خبر دارم كه فرمون هيدروليك براي پرايد طراحي شده و سايپا داره تست مي كنه و احتمالا به زودي پرايد هاي هيدروليك به بازار ميان. من از يكي از اقوام كه در سايپا كار مي كنه پرسيدم كه آيا ميتونم بيارم تيمور و هيدروليك كنم يا نه؟ كه گفت نه! گفتش كه اين سيستم فرمون هيدروليك platform خاص خودش رو داره و مدل هاي غير هيدروليك رو نميشه تبديل كرد به هيدروليك :icon_roll
با سپاس
آرش
motamedi
18 November 2005, 01:38 PM
من تعمیر کارشو پیدا کردم 180 (بدون قیمت گیربکس) میگیره تست شده تحویل میده اما قیمت گیربکس نو اتوماتیک رو ندارم بنظرم خوب میگه:icon_cool
180؟ :icon_eek:
خوب لابد يه تومنم بايد بديم گيربكس... نه؟! اينطوري باشه، همين دنده دستي حالشم بيشتره :icon_arro
اگه قيمت اومد دستت كه گيربكسش چنده، يه خبري بده لطفا... همون تعميركاره نميدونست خودش؟
سپاس
آرش
hamed.black
18 November 2005, 04:10 PM
گيربكس اتوماتيك هست ولي 3 تا دنده جلو داره من رو يه ماشين ديدم شكل ظاهرش كه كلي بيريخت بود شتابشم كه اصلا حرفشو نزن سرعت و قدرت ماشينم كه كم شده بود (بخاطر ضريب دنده ها فاصلشون زياد شده بود) البته از كار خونه به همين شكل تحويل گرفته بود حدود 2 . 3 سال پيش ديدم نپرسيدمم كه مدلش مال چه سالي بوده............
zandian_m
12 November 2007, 12:44 PM
با سلام،
دوستي دارم كه مهندس مكانيك است و تخصص در تعمير و نصب گيربكس اتوماتيك روي پرايد، پژو 405 و پرشيا و زانتيا دارد. ماشين خودم را هم دادم برايم اتومات كرد و خيلي راضي و راحت هستم. دوستاني كه تمايل به دريافت اطلاعات بيشتر دارند لطفا ايميل بزنند.
موفق باشيد.
اصغر
12 November 2007, 12:49 PM
سلام
من باجناقم اين كارو كرده و حدود 1.5 ميليون خرج برداشته ( تازه گيرباكس اتوماتيكي كه خريد نو نبود ولي در حد نو بود) يك مكانيكي توي گيشا هست به نام Fred ( ارمنيه). اون براش تعويض كرد. الانم 2 ساله مشكلي نداره فقط ماشين بسيار لش شده.
ali_1363b
23 March 2008, 10:58 PM
قیمت 1.400 تومان خود گیربکستم 200 ور میداره.
سه روز طول میکشه بسته شه رو ماشین 4 سال عمر مفید 6 ماه گارانتی ....
شتاب و سرعت هیچ فرقی نمیکنه.....
Senator
24 March 2008, 11:35 AM
گيربكس اتومات كه به پرايد نمياد!!! با اون موتورش. حداقل بايد حجم موتور بالاي 2000 باشه كه بهتون حال بده!
كافي سوار 206 تيپ6 بشي تا منظورمو متوجه بشي...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.