View Full Version : نحوه تبديل فايلهاي تصويري با ImTOO 3GP Video Converterبراي n90
رحيم توكلي
10 November 2005, 09:45 PM
من ميخوام فايل تصويري واسه n90كانورت كنم متاسفانه برنامه SmartMovieواسه n90كار نميكنه وبرنامه DVDPlayer_v1.20 كه روش كار ميكنه كانورتورش هيچ تنظيمي براي n90كه رزوليشن فيلم برداريش 288*352 هست ونداره درحقيقت تا176*144 يعني qcifرو ميتونه كانورت كنه ومن فقط برنامه ImTOO 3GP Video Converter روميشناسم كه ميتونه بارزوليشن cifبرنامه رو كانورت كنه
اما تو چند بار امتحاني كه باهاش كردم وفايلها رو رو گوشي ريختم نميدونم اين كار بيهودست يا من درست نحوه كانورت رو بلد نيستم يا اينكه برنامه خاصي نياز هست تا اين فايلها رو رو موبايل نمايش ميده از دوستاني كه با اين نرم افزار خوب كار كردندن ووارد هستند ميخوام كه منو كمك كنند
Ashkan
10 November 2005, 10:04 PM
البته من دقيقن نميدونم كجاش مشكل داريد،ولي وقتي فايل رو انتخاب ميكنيد بايد روي Video Size بزنيد و با استفاده از فلش كنار اون رزولوشن رو به 352*288 تغيير بديد.من اينكار ها رو كردم و به راحتي كانورت شد.(البته به احتمال زياد اين مراحل رو خودتون طي كرديد)ولي اگه باز اشكالي هست بگيد تا بررسي كنم.
رحيم توكلي
10 November 2005, 10:31 PM
البته من دقيقن نميدونم كجاش مشكل داريد،ولي وقتي فايل رو انتخاب ميكنيد بايد روي Video Size بزنيد و با استفاده از فلش كنار اون رزولوشن رو به 352*288 تغيير بديد.من اينكار ها رو كردم و به راحتي كانورت شد.(البته به احتمال زياد اين مراحل رو خودتون طي كرديد)ولي اگه باز اشكالي هست بگيد تا بررسي كنم.
ممنون ارش جان كه زود جوابمو دادي
منهم همين كار رو ميكنم وبا ساير گزينه هاش كاري ندارم وتو گالري هم فريم اول فيلم بصورت عكس ديده ميشه ولي وقتي روش كليك ميكنم واسه ديدنش برنامه Realplayerاين ارور رو ميدهUnable to play mediaclipنميدونم چيكارش كنم
Ashkan
10 November 2005, 10:38 PM
ممنون ارش جان كه زود جوابمو دادي
منهم همين كار رو ميكنم وبا ساير گزينه هاش كاري ندارم وتو گالري هم فريم اول فيلم بصورت عكس ديده ميشه ولي وقتي روش كليك ميكنم واسه ديدنش برنامه Realplayerاين ارور رو ميدهUnable to play mediaclipنميدونم چيكارش كنم
فرمت فايل خروجي رو چي ميزاريد؟ يك بار 3gp بزاريد ببينيد جواب ميده.
رحيم توكلي
10 November 2005, 11:01 PM
فرمت خرو جي رو mp4ميزارم وفريمريت رو 25 وهم15 تنظيم كردم جواب نداد ولي با 3pgكه ميذلرم سه تا video codec ميده
h263 -mpeg4 -xvid
رو كدوم بذارم بهتره بيت ريت وفريمريت رو روچه عددي بذارم
Ashkan
11 November 2005, 12:44 AM
فرمت خرو جي رو mp4ميزارم وفريمريت رو 25 وهم15 تنظيم كردم جواب نداد ولي با 3pgكه ميذلرم سه تا video codec ميده
h263 -mpeg4 -xvid
رو كدوم بذارم بهتره بيت ريت وفريمريت رو روچه عددي بذارم
مشخصه كه mpeg4 -xvid بسيار بهتر از h263 هست،در مورد بيتريت هم بايد تست كنيد ببينيد بالاترين و بي عيب ترينش چنده.
رحيم توكلي
11 November 2005, 11:06 PM
با بيت ريت 1024 وفريمريت 25 باmpeg4كانورتش كردم البته با خروجي 3pgبا يه حجم وحشتناك تونست يه چيز قابل قبولي ارائه بده
ولي اينجوري نميشه حتمن بايد يه فكري كرد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.