View Full Version : Microsoft Windows Mobile 5.0
anaraki
9 November 2005, 06:25 PM
تقریبا یکی دو ماه پیش برنامه ویندوز موبایل رو روی سایت گذاشته بودم که خیلی از دوستان از لینک گله مند بودن و میگفتند دانلود نمیشه ... بگذریم از اینکه خودمم از همونجا دانلودش کردم و فقط نیاز به کمی صبر و تحمل داشت ! این لینک غیر مستقیم از این برنامه هست که بعد از مدتها پیدا کردم !!!! این ویندوز فقط بر روی موبایلهای PDA قابل نصب هست
لینک دانلود فایل (غیر مستقیم) | حجم فایل : ۲۷.۷۶۶ مگابایت
[Only registered and activated users can see links]
m_d_1980
9 November 2005, 07:51 PM
مال كدوم نوع ppc است؟
SARMAD
9 November 2005, 08:47 PM
فکر کنم این فایل که شما گذاشتید ROM باشه و به هر نوع PDA یا PPC سازگار نباشه
شاهرخ
10 November 2005, 03:29 AM
اونطور كه من تو خود MicroSoft ديدم روي PDA2 و PDA2K قابل نصب هست...!!!
l3ardia
11 November 2005, 11:28 AM
کسی امتحان نکرده ببینه به چه دستگاهی میخوره و یا فایل رادیو قدیمی بهش میخوره یا نه
Moein273
13 November 2005, 10:25 AM
برای Pda2 تست شد و کار نکرد یعنی اصلا روی دستگاه نصب نمیشه و اینکه داخل فایل Active Sync 4.0 هم هست.
kevin_m_bb
13 November 2005, 02:35 PM
اونطور كه من تو خود MicroSoft ديدم روي PDA2 و PDA2K قابل نصب هست...!!!
تا اونجايي كه من مي دونم هنوز i-mate رام(rom) ويندوز 5.0 رو براي pda2 & pda2k بيرون نداده حالا چطور تو مايكرو سافت نوشته براي pda2 & pda2k هست؟؟؟ شما مطمينين ؟؟
شاهرخ
14 November 2005, 04:45 AM
بله البته به دو اسم ديگه كه بعدا از دوستان شنيدم كه اين د. يكي PDA2 و ديگري PDA2K هستن.
khalil
14 November 2005, 06:25 AM
اگر ممکن است بگویید که برای eten m500 ویندوز 5 موجود هست
kevin_m_bb
14 November 2005, 03:36 PM
بله البته به دو اسم ديگه كه بعدا از دوستان شنيدم كه اين د. يكي PDA2 و ديگري PDA2K هستن.
شما خودتون نصب كرديد بر روي pda2??
mmemme
15 November 2005, 02:43 AM
اين برنامه برايه مدل هيماليا هست که ميشه همون مدل Qtek2020 يا I-mate ppc phone edition
برايه مدل هايه ديگه تا اونجايی که من ميدونم هنوز ارائه نشده
m_d_1980
15 November 2005, 11:36 PM
احتمالا مطلبي كه شما شنيديد مربوط به اين پست من بوده است! :icon_wink
كليك ([Only registered and activated users can see links])
مايكروسافت قرار نيست چنين مطلبي را در سايتش بنويسد! كلا در اين ويندوزها شركت سازنده گوشي به كمك مايكروسافت ويندوز را براي گوشي خود ميسازد (رام) و در سايت شركت سازنده موبايل قرار ميگيرد. در ضمن چون بصورت رام است براي هر گوشي بايد مخصوص خودش ساخته شود و اصلا اينطور نيست كه يك فايل بعنوان ويندوز 5 براي همه گوشيها معرفي شود.
تا بحال هم بصورت رسمي براي pda2 و pda2k ويندوزي ساخته نشده ولي بصورت غير رسمي براي اين دو گوشي ساخته شده كه قبلا در اين پست لينك داده بودم:
:icon_cool
dany0082
16 November 2005, 04:07 PM
دوستان من وقتی میخوام نصب کنم رابطه Active Sync را خود به خود قطع میکنه بعد هم رابطه قطع شده و از برنامه خارج میشه
kevin_m_bb
16 November 2005, 05:42 PM
دوستان من وقتی میخوام نصب کنم رابطه Active Sync را خود به خود قطع میکنه بعد هم رابطه قطع شده و از برنامه خارج میشه
اين رام فقط مخصوص Qtek2020 , i-mate pocket pc phone هست و نمي توانيد برروي ppc هاي ديگر نصب كنيد
l3ardia
17 November 2005, 03:54 PM
دوستانی که نصب کردن نمیخان هی کمکی به ما کنن من نصب کردم ولی دستگاه بالا نمیاد و مینویسه با دستگاه شما مچ نمی باشد
m_d_1980
17 November 2005, 10:32 PM
آخه معلوم نيست اين رام مخصوص چه گوشي است كه بشه نظري داد.
اگه گوشي شما pda2 يا pda2k است از لينكي كه من در اين پست گذاشتم براي نصب ويندوز 5 استفاده كن. هم معلومه مال چه گوشي است و هم تعداد زيادي اونو نصب كردند و راضي بودند و هم سازنده هاش معلومند و ازش پشتيباني ميكنند...
kevin_m_bb
17 November 2005, 11:36 PM
دوستانی که نصب کردن نمیخان هی کمکی به ما کنن من نصب کردم ولی دستگاه بالا نمیاد و مینویسه با دستگاه شما مچ نمی باشد
من كه گفتم فقط براي i-mate pocket pc phone هست !!!:icon_razz
شما ppcتون pda2هستش؟؟
فكر كنم بايد دوباره آخرين ورژن 2003se رو از سايت آي ميت دانلود كنيد
l3ardia
18 November 2005, 12:34 AM
نه من پاکت پیسی دارم ولی نشود اگه میشه لینکی که برای پاکت پیسی هست فقط رو دوباره بگزارید منون میشم
kevin_m_bb
18 November 2005, 12:41 AM
نه من پاکت پیسی دارم ولی نشود اگه میشه لینکی که برای پاکت پیسی هست فقط رو دوباره بگزارید منون میشم
فكر مي كنم تو سايت آي ميت هست
l3ardia
20 November 2005, 10:56 AM
مرسی که جواب ندادین D:
m_d_1980
20 November 2005, 07:21 PM
من كه بعيد ميدونم براي imate ppc اين ويندوز وجود داشته باشه!
من تا حالا جايي نديدم...
اگه كسي مدعي هست كه ويندوز 5 رو براي اون داريم لينك بگذاره...
kevin_m_bb
20 November 2005, 07:28 PM
مرسی که جواب ندادین D:
شما بايد اول در سايت آي-ميت رجيستر شويد و سپس از لينك زير دانلود كنيد
در ضمن من اول سايت رو به شما معرفي كردم يه كم تو سايتش مي گشتي خودت پيدا مي كردي
mmemme
27 November 2005, 07:13 AM
آقاي مهدي win mobile 5.0 براي imate ppc موجوده همين لينكي كه اناركي گذاشته من تست كردم همونيه كه من نصب كردم v winmobile 5.0 هستش اگه خواستين من لينك هاي ديگه هم معرفي كنم
SARMAD
27 November 2005, 10:42 AM
عزیزان واسه everex e900 هم دست به کار شدن و گفته شده که کریسمس 2005 میدن بیررون
و تو سایت خودش میزارن .
(بنظر شما امکان داره که زودتر به این rom دسترسی پیدا کرد یا اینکه باید منتظر سایت اصلی موند)
mohsenfarsi
9 January 2006, 12:20 PM
این هم یه خبر خیلی خوب برای اونایی که i-mate jam دارند.
به زودی برای i-mate jam ویندوز موبایل 5.0 می آید.
این لینکش
هر وقت اومد ما را هم خبر کنید.
من که خودم خیلی خوشحال شدم.
:icon_evil:icon_excl :icon_sad:
mohsenfarsi
9 January 2006, 07:28 PM
به نظر شما تا کی Window Mobile 5.0 میاد اگه شما هم جایی دیگه ای دیدین بگین من توی این سایت هم مطلبی در همین مورد دیدم.
این هم لینکش:
[Only registered and activated users can see links]****/2005/12/windows-mobile-50-for-htc-magician-i.html
b l o g
/2005/12/
windows-mobile-50-for-htc-magician-i.html
خودتون درستش کنید این کاملشه.
naymz
9 January 2006, 08:27 PM
خیلی عجیبه
من دیروز با یکی از online support های ایمت چت کردم و در مورد ویندوز 5 برای جم پرسیدم
گفت به خاطر مسائل تکنیکی آپدیت برای جم نمیتونن درست کنن
حالا این اخبار رو از کجا میارن معلوم نیست .
m_d_1980
9 January 2006, 10:25 PM
این هم یه خبر خیلی خوب برای اونایی که i-mate jam دارند.
به زودی برای i-mate jam ویندوز موبایل 5.0 می آید.
این لینکش
هر وقت اومد ما را هم خبر کنید.
من که خودم خیلی خوشحال شدم.
:icon_evil:icon_excl :icon_sad:
البته خودشون پايين صفحه نوشتن كه بعيده اين خبر درست باشه و تا بحال اتفاق نيفتاده كه براي هيچكدام از گوشيهاي HTC رامي با ورژن جديد در بياد يعني 2002 بشه 2003 و يا 2003 بشه ويندوز 5. پس خيلي اين خبر رو جدي نگيريد...
mohsenfarsi
10 January 2006, 11:56 PM
من که فکر نمی کنم که سایت msmobile همین جوری یه هرفی به زنه در ضمن مگه برای imate pocket pc phone edition ویندوز موبایل 5.0 نیومده؟
و تازه توی این لینک دوم که فرستادم نوشته بود که این دستگاه ها هیچ مشکلی برای windows mobile 5.0 ندارند و شرکت i-mate تا حالا برای این windows mobile 5.0 رو برای محصولاتش نداده چون که نمی خواسته که محصولات جدیدشان فروش نرن محصولاتی مثل imate k-jam و همچنین imate jas jar ولی باز هم به نظر من این و windows mobile 5.0 برای i-mate jam و بقیه گوشی ها میاد.
:icon_evil :icon_evil
A.Metallica
25 January 2006, 07:23 PM
نسخه برای everex e900 اومده یا نه ؟
dariuosh_mahmoodi
26 January 2006, 06:40 PM
میگم نیمشه rom k-jam win 2005 رو بر روی jam نصب کنیم؟
امتحانش ضرر نداره اگه مشکلی براتون ÷یش اومد میتونید دوباره ذام جم رو نصب کنید!
من خودم k-jam دارم اگه جم داشتم این کارو تست میکردم
lover
26 January 2006, 07:11 PM
چرا ميشه ولي موقعي كه موتور پاترول را در ماتيز جا بكنند. عزيز جانم از نظر سخت افزاري امكان پزير نيست نوع مموري RAM هاشون فرق داره
TAEL
27 January 2006, 02:14 PM
[QUOTE]آخه معلوم نيست اين رام مخصوص چه گوشي است كه بشه نظري داد.
اگه گوشي شما pda2 يا pda2k است از لينكي كه من در اين پست گذاشتم براي نصب ويندوز 5 استفاده كن. هم معلومه مال چه گوشي است و هم تعداد زيادي اونو نصب كردند و راضي بودند و هم سازنده هاش معلومند و ازش پشتيباني ميكنند...
[Only registered and activated users can see links][/QUOTE ([Only registered and activated users can see links])]
مهدی جان !!! آیا کیفیت این ورژن همانند ویندوز موبایل 5.0 که بطور پیشفرض بر روی K-JAM و JASJAR می باشد ؟ به عبارتی هیچ تفاوتی ندارند ؟
یک سوال از دوستان PDA2 دار : آیا وبندوز موبایل 5.0 را نصب نموده اید ؟ اگر جواب مثبت است ، لطف فرمائید توضیح دهید که چطور است ؟ مشکلی ندارید ؟
و یک سوال عمومی : آیا نرم افزارها ، بازی ها و... که مخصوص ورژن های پایین تر ویندوز موبایل هستند (مثل 2003 یا ...) بر روی ویندوز موبایل 5.0 نصب می شوند (بدون باگ) یا خیر ؟
با سپاس از همه دوستان
m_d_1980
28 January 2006, 11:31 PM
همون طور كه mmemme جان گفت براي pda2 ويندوز 5 نيومده. نرم افزارهاي 2003 هم معمولا روي ويندوز 5 نصب نميشوند مگر اينكه ورژنهاي جديدشون رو بگيريد كه به هر 2 ويندوز ميخوره. البته الان اكثر برنامه هاي پر كاربرد ورژنهاي جديدي دارند كه به هر دو ويندوز ميخوره.
رام يك مدل گوشي رو هم به هيچ وجه نميتونيد روي گوشي ديگه نصب كنيد چون اونو اصلا بعنوان رام نميشناسه!
mmemme
28 January 2006, 11:54 PM
برای 1000مين بار برای pda 2 چنين rom ای نيومده
kevin_m_bb
1 February 2006, 10:33 PM
pda2 بهتره یا jam black؟jam black windows 5 میخوره یا نه؟؟؟از نظر کیفیت صدا فیلم برداری کدوم بهتره؟؟
مسلما pda2
خیر رامش هنوز نیومده
هر دویکسان است
saeid_anwar
14 March 2006, 03:38 AM
شما بايد اول در سايت آي-ميت رجيستر شويد و سپس از لينك زير دانلود كنيد
در ضمن من اول سايت رو به شما معرفي كردم يه كم تو سايتش مي گشتي خودت پيدا مي كردي
دوست عزیز سلام
متاسفانه گوشی من Qtek 2020 هست و وقتی میخواهم که در کلوپ آیمیت ثبت نام کنم Enter Device IMEI # / ESN: گوشی من را قبول نمیکند و اجازه ورود به قسمتی را که شما راهنمائی کرده بودید نمیدهد .:icon_cry:
خواهشمندم که در این زمینه مرا یاری فرمائید .
با تشکر فراوان:icon_neut
kevin_m_bb
14 March 2006, 11:03 AM
دوست عزیز سلام
متاسفانه گوشی من Qtek 2020 هست و وقتی میخواهم که در کلوپ آیمیت ثبت نام کنم Enter Device IMEI # / ESN: گوشی من را قبول نمیکند و اجازه ورود به قسمتی را که شما راهنمائی کرده بودید نمیدهد .:icon_cry:
خواهشمندم که در این زمینه مرا یاری فرمائید .
با تشکر فراوان:icon_neut
نباید هم بکنه!!
مگه گارانتی پزو رو سایپا قبول می کنه؟؟
am!n
14 March 2006, 11:29 AM
تو سايت خوده Qtek برو حتما بايد يه قسمتي مثله آيميت داشته باشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.