PDA

View Full Version : آمپر آب چرا از خط وسط اصلآ پايين تر نمي آيد ؟

kashkooli
9 November 2005, 01:28 PM
با سلام خدمت همه اساتيد و بزرگواران
من به تازگي يه پرايد صفر خريدم . مشكل خاصي نداره به جز آمپر آبش كه بعد از يكي دو دقيقه روشن شدن ماشين شروع به بالا رفتن مي كنه به شكلي كه از خط وسط به پيچ عنوان پايين تر نمي آد .
البته اينو بايد بگم كه تا حالا جوش نياورده ، شايد به خاطر خنكي هوا باشه ولي فنش زياد كار مي كنه .
حالا اينو مي خواستم بدونم كه اين مشكلي كه من دارم طبيعيه يا اينكه بايد دليلي داشته باشه
ممنون مي شم كه اگه امكان داره منو راهنمايي بفرماييد .

pedrambade
9 November 2005, 04:50 PM
سلام دوست من
علت پاپپن نیومدن این هست که ماشینت ترموستات داره و اصولا نباید پایین تر از یه حدی بیاد مثلا ترموستات با درجه 70 سانتی گراد تنظیم شده از کارخانه.
نگران نباش باید این طوری باشده اگه دیدی با لاتر از 90 رفت یا به محدوده قرمز نزدیک شد اونوقت مشکل داره یا آب نداره یا فنت کار نمیکنه و یا....
خلاصه پایین نیومدنش طبیعی هست نگران نباش:icon_cool

kima
10 November 2005, 12:00 AM
ماشین شما انژکتوری هست دیگه
انژکتوری گرم هست همیشه موتورش

alireza_shd
10 November 2005, 04:36 AM
انژکتری مدل 83 هست؟
این یه مشکل تو نشانگر این مدل هست. دما رو درست نشان نمی دهد فقط اگر رفت رو قرمز بدون که جوش آورده.

motamedi
18 November 2005, 02:15 AM
سلام :)

همونطور كه دوستان اشاره كردن، موتور انژكتوري كلا در دماي بالاتري كار مي كنه. در پژو 206 كه دما رو هم روي گيج (guage) نوشته، دماي عادي حدود 90 درجه سانتيگراد هست!
در پرايد هم اون خط وسط خط نرمال هست. اگر دقت كني، وقتي در اتوبان بدون شيب (يا سرازيري) حركت مي كني، دماسنج در مدت كوتاهي مياد روي خط پاييني. همچنين، در تابستون، در ترافيك تهران، اصلا تعجب نكن اگر ديدي دماسنج رفته روي يك خط بالاتر از خط وسط... اين بازه طبيعيه... اگر بالاتر از اون رفت، يعني يك جاي سيستم خنك كننده مشكل داره و اگر پايين تر از اون بود، احتمالا گيج خرابه!

:)

Shahzadeh kocholoo
18 November 2005, 10:38 AM
ولی مال منم انزکتوره اما دماشم پایینم میاد گاهی

ببین 1 فشنگی هستش که دما از روی نشان داده میشه
مال من مشکلی که داشت این بود 90 درصد مواقع دما روی خط دومی بود
پراید منم 4ماهه گرفتم
بردم باطری سازی اون فشنگی رو عوض کرد از اون به بعد دما رو درست نشون میده
تو زمستان 99 % مواقع دما باید زیری وسط باشه مگر اینکه خیلی فشار بیاری بهش
به 1 برق کار نشون بده ضرری نداره قطعه اش هم از 4 5 تومن بیشتر نیست
شاد باشید