PDA

View Full Version : كمك فنر فابريك سمند

HTK
16 February 2005, 12:58 AM
دوستان كمك‌هاي ماشينم خيلي لق لق ميكنه تو نمايندگي گفتن كمك فرانسوي بندازم عاليه مي خواستم ببينم كسي مي‌تونه در اين مورد اطلاعاتي بهم بده.ممنون ميشم. :evil: [/b]

علی سلیمی
16 February 2005, 02:49 PM
دوستان كمك‌هاي ماشينم خيلي لق لق ميكنه منظورتون صداشه؟

من هم از يه راننده تاكسي شنيدم كه مشكل شما رو داشت و از همين راه فعلا براي مدتي ايست كه مشكلش حل شده٬ (به نقل از راننده تاكسي) در هر صورت من سمند ندارم و جز تاكسي سوار نشدم تا به حال بنابراين بهتر ميدونم سمند سواران در اين رابطه شما رو راهنمايي كنند.

HTK
17 February 2005, 12:34 AM
البته غير از اينكه كمك‌ها صدا ميده به خاطر مناسب عمل نكردن كمك‌ها تمام اتاق ماشين هم داره به صدا مي‌افته :cry:

pesaremelli
8 November 2005, 02:43 PM
اگه كسي در باره ي مارك و نوع كمك فنر فابريك سمند اتلاعاتي داره لتفن به ما هم بگه و اينكه مال همه يه چيزه يا اينكه شانسي يعني برا بعضيا يه نوع ديگه ميبندن

HTK
9 November 2005, 12:15 AM
دوست من اگه می خوای ماشینت نرم بشه یه جفت کمک والیو گازی فرانسوی به همراه یه جفت لول فنر پرشیا یا لول فنرهای آلیاژ آلمانی که بهتره بگیر برو حالشو ببر تا ماشینت سر و صدا نیوفتاده هم این کارو بکن.

pesaremelli
9 November 2005, 10:45 AM
كمك فنرهاي ماشين من خيلي نرم و بسيار خوب عمل ميكنن الان 8000 تا هم كار كرده اگه كمكها خراب بشن اينو كه گفتي نمايندگي هم با گرفتن ما به تفاوت ميبنده رو ماشين؟؟؟؟؟؟؟

HTK
9 November 2005, 11:16 AM
اگه نمایندگی این کارو میکنه آدرسشرو به منم بده چون من هر جا رفتم حتی مرکزی گفتن تا روغن نزنه تعویض نمیکنن حتی با دادن مابه التفاوت.

pesaremelli
9 November 2005, 05:45 PM
اگه نمایندگی این کارو میکنه آدرسشرو به منم بده چون من هر جا رفتم حتی مرکزی گفتن تا روغن نزنه تعویض نمیکنن حتی با دادن مابه التفاوت.
حالا چقدري خرج داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

HTK
9 November 2005, 06:48 PM
لول پرشیایی 18.000 آلمانی یه مدل خوبش 35.000 کمک هم حدود 85.000

pesaremelli
17 November 2005, 11:59 AM
اخرش كسي به ما نگفت كه كمك فنر فابريك سمند چي هستش
روغنيه يا گازي اگه قراره خراب بشه بعد از چه مدت خراب ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

HTK
17 November 2005, 01:15 PM
دوست من کمک فابریکش گازیه و به این خاطر گازی گذاشتن چون روغنی زیر وزن سمند زیاد دووم نمیاره ودر ضمن اگه منظورت از خرابی . خرابی کمکهای شرکته که باید بگم زهی خیال باطل چون چماق که به این حرفا خراب نمیشه که.

mrhafez
21 November 2005, 09:30 AM
با سلام
كمك فابريك سمند ساخت برزيل و از نوع گازي است . ماركش را نميدونم .فكر ميكنم مشكل اصلي سمند
جور نبودن فنر با كمك آن باشه كه بهترين رههش تعويض هردو است كه دوستان گفتند.

pesaremelli
24 November 2005, 12:47 PM
من كه گيج شدم ماشين ما اسلن مشكل كمك و يا حتي فنر نداره نرمي ماشين عاليه حتي با پرشياهم مقايسه كردم هيچي كمتر كه نداشت هيچ شايد نرمتر هم بود ماشين مال تير 84 هستش از كجا بايد بفهمم كمكش چيه؟؟؟

pesaremelli
15 June 2006, 07:24 AM
دوستان كمك‌هاي ماشينم خيلي لق لق ميكنه تو نمايندگي گفتن كمك فرانسوي بندازم عاليه مي خواستم ببينم كسي مي‌تونه در اين مورد اطلاعاتي بهم بده.ممنون ميشم. :evil: [/b]
لق زدن کمک ها علتش خرابی توپی هاست و بعضی اوقات شل شدن اونها من ایندفه که رفتم نمایندگی برام یه بار دیگه کمک ها رو باز و بسته کرد و به خاطر اینکه گارانتی حساب بشه ضربگیرهای لاستیکی رو عوض کرد الان دیگه حدودن 2 هفته ایه که دیگه از شر صدای لقلق کمکها خلاص شدم البته کمکهای من تازه از طرف نمایندگی تعویض شده بود

lx_xu7
29 June 2006, 08:00 AM
من یه بار رفتم نمایندگی(اشنا بود)گفت یه نوع برزیلیش هست که خیلی توپه(به نقل از اون):icon_cool

pesaremelli
30 September 2006, 12:51 PM
سلام
چند روز پیش بازم این کمکهای سمند بعد از مدت زیادی دوباره منو به نمایندگی کشوند خلاصه مسیول فنی نمایندگی بعد از شکایت من ناشی از کوبش و لق زدن کمکهای جلو اومد و ماشین رو تست کرد اولش طبق معمول گفت که کمکها سالمند و مشکلی ندارن ولی بعد از اصرار زیاد من و اینکه این یارو یه جورایی با من رفیق شده دستور تعویض کمکهارو صادر کرد
بعداز تحویل ماشین از نمایندگی و روندن ماشین با عملکردی متفاوت از کمکها مواجه شدم ماشین خیلی نرم و راحت ناهمواریها و دست اندازها رو پشت سر میزاشت اصلن از صداهای اضافه ی کمک خبری نبود و تازه فهمیدم که از سمند هم میشه یه سواری خیلی نرم گرفت
یه نگاه به فاکتور کردم دیدم نوشته کمکهای جلو نوع کوفاپ قیمت هم 58000 تومن و دیگه خبری از کمک کوشاوران نبود
حالا خاستم بدونم این کمکها هم ایرانی هستن و یا اینکه خارجکی تشریف دارن کلن اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار من و سایر دوستان قرار بده

irani118
19 November 2006, 09:46 PM
آقا این کمک ها گازیه یا گازی روغنی خارجیه یا ایرانی؟

pesaremelli
10 December 2006, 09:59 AM
کمک ها گازی اند و به گفته ی نمایندگی بهترین کمک موجود برای سمند هستند من که خیلی راضیم
ماشین واقعن نرم شده و تا حالا مشکلی نداشته

Mahdiwww84
10 December 2006, 12:44 PM
با سلام
اتفاقا کمک جلوی سمند ما هم بعد از 70000 کارکرد مدتیه سر و صداش در اومده و صبح ها که ماشین سرده صدای قیج و ویج می کنه . چند روز پیش نگاه کردم دیدم یکیش روغن زده. دنبال یه کمک خوب می گشتم
البته قبل از اون هم صدا های ناجور تو دست انداز ها میداد . همین صداهای اضافه ....

زنگ زدم یه مغازه لوازم یدکی قیمت گرفتم می گفت کوشاوران 65000 تومان . کوفاپ هم دو نوع داشت ایرانی و خارجی . خارجیش 78000 تومان که بسته بندی ایران خودرو داره .
حالا شما کودوم نمایندگی رفتی 58000 گرفتی ؟ باز هم باید قیمت کنم ببنیم قیمت دقیقش چنده.
حالا که شما راضی هستی منم از همون میگیرم.

z_qz54
10 December 2006, 09:01 PM
کمک سمند رو به علت مقداری اضافه وزن گرچه کم است، بهتره هر 40000 کیلومتر عوض کنید. شخصا بعد از تعویض کمک ها با مدل استاندارد ، هیچ ترمزی روی سرعتگیرها و دست اندازها نمیزنم ، نگاه نکردم کمک مارکش چیه ولی خیلی ازش راضی هستم.

pesaremelli
15 December 2006, 02:19 PM
کمک ها رو خود نمایندگی برام بست و قیمتش هم رو تو فاکتور اینقدر زده (اهواز نمایندگی زیبایی)

irani118
21 December 2006, 01:27 AM
کمک سمند رو به علت مقداری اضافه وزن گرچه کم است، بهتره هر 40000 کیلومتر عوض کنید. شخصا بعد از تعویض کمک ها با مدل استاندارد ، هیچ ترمزی روی سرعتگیرها و دست اندازها نمیزنم ، نگاه نکردم کمک مارکش چیه ولی خیلی ازش راضی هستم.

مارکشو با قیمت بی زحمت

z_qz54
21 December 2006, 11:21 PM
گارانتی بود ، ولی 45000 تومن قیمتش بود

irani118
29 December 2006, 02:41 PM
گارانتی بود ، ولی 45000 تومن قیمتش بود

ببخشید مارکش رو نمیگید چون نمیدونم استانداردش کدومه

Mahdiwww84
30 December 2006, 06:36 PM
من امروز از توپخانه یک جفت کمک فنر جلو برای ماشینمون گرفتم ( سمند معمولی 82)
بر خلاف اون چیزی که قبلا فکر می کردم کمک سمند و 405 و پرشیا یکی هستند و تفاوتی با هم ندارند.
قیمت ها هم بدین ترتیب بود .
کمک اصل فرانسوی ( اورجینال) بین 70 تا 75 هزار تومان.
کمک ایرانی (شرکتی) کوشاوران 45 هزار تومان.
کمک بلژیکی 45 هزار تومان.
کمک اسپانیایی (گازی ) 60 هزار تومان .
کمک کانادایی ( گازی - روغنی ) 65 هزار تومان.
کمک برزیلی به نلم کوفاپ اون هم 55 هزار تومان.

که البته با توجه به قیمت ها و پرس و جویی که از چندین مغازه داشتم مدل کوفاپ برزیلی رو خریدم ظاهرا یکی از دوستان این تالار هم ازش راضی بودن.

حالا من دقیقا اطلاع ندارم کمکی که الان کارخونه به صورت استاندارد روی سمند های جدید می بندند چیه .کمکی که روی ماشین ما هست آرم سمند داره و روش زده گروه صنعتی محور سازان ایران خودرو .
ولی من فکر این سر و صدای لقی که اکثر سمند سوار ها بعد از یه مدت باهاش مواجه میشن مال کمک هست نه جلوبندی . اتفاقا جلوبندی سمند خیلی هم محکم هست. اون هم فکر می کنم به خاطر کیفیت پایین کمک های ساخت داخل برای سمند هست .

z_qz54
31 December 2006, 12:48 AM
ببخشید مارکش رو نمیگید چون نمیدونم استانداردش کدومه

یادم نیست.ولی فکر کنم برچسب روش رو بشه با پاک کردن خوند.

irani118
31 December 2006, 11:28 PM
یادم نیست.ولی فکر کنم برچسب روش رو بشه با پاک کردن خوند.

اخه من کمکاش رو عوض کردم الان مال کارخونه روش نیست
یه سوال دیگه کمک نرم سر پیچ ها بهتره یا سفتش از لحاظ پایداری و راحت وسریع پیچیدن

z_qz54
2 January 2007, 12:10 AM
اخه من کمکاش رو عوض کردم الان مال کارخونه روش نیست
یه سوال دیگه کمک نرم سر پیچ ها بهتره یا سفتش از لحاظ پایداری و راحت وسریع پیچیدن

سفت بهتره.
از راننده های قدیمی بپرسید بهتر توضیح میدند.
جمع کردن ماشین با کمک ها سفت ، بعد پیچ خیلی راح تر از کمک های نرم است.

irani118
5 January 2007, 02:37 PM
حالا ما درست نفهمیدیم کوفاپ گازیه یا گازی روغنی بعدش کدومش بهتره به چه دلیل

Mahdiwww84
6 January 2007, 08:46 PM
حالا ما درست نفهمیدیم کوفاپ گازیه یا گازی روغنی بعدش کدومش بهتره به چه دلیل
من فکر میکنم گازی - روغنی باشه چون اینی که زیر ماشین ما بود گازی بود اما روغن هم زده بود.در مدل های قبلی کارخونه از این نوع کمک استفاده میکرد . الان جدیدا من فکر میکنم از کمک های گازی ایرانی کوشاوران استفاده میکنه . ولی من این کمکی که خریدم کوفاپ روغنیه و ماشین خیلی نرم تر شده و اصلا تو دست انداز ها نمیکوبه و کلا راضی هستم .

باتلاق
20 April 2007, 02:06 AM
خوب يه دقه زير ماشين بخوابي ميتوني ببيني. از سمت چرخ ها زير ماشين رو نگاه كن به ما هم بگو... لطفاٌ

FARZAD_1975
21 April 2007, 07:34 PM
آقا رو كمكاي سمند من كه نوشته فراصنعت شمال!!
سمند سفارشي البته معمولي سفارشي تحويل دي 85

باتلاق
21 April 2007, 09:13 PM
آقا رو كمكاي سمند من كه نوشته فراصنعت شمال!!
سمند سفارشي البته معمولي سفارشي تحويل دي 85

ببينم شما در قسمت عقب خودروتون صداي تلق تلق احساس نمي كنيد؟ من سمند سال دارم 3000 تا راه رفته و تغريبا از اول كه گرفتم (هنوز براي سرويس 5000 تا نبردم) از قسمت زير خودرو و عقب صداي لق خوردن چيزي شنيده ميشه. اين صدا در دست انداز هاي كوچك خودش رو نشون مي ده و در سرعت روي اعصاب من راه ميره. شما همچين مشكلي نداشتيد تا حالا؟

در ضمن از نظر نرمي و عبور از روي دست انداز ها خيلي خوب و نرم عمل مي كنه ماشين و در كل تو اتاق صداي چنداني وارد نميشه جز همين صداي تلق و تلق... كسي تا حالا اين مشكل رو داشته با سمند خودش؟

در ضمن وقتي كه ترمز دستي بالا است و خودرو را در دنده قرار مي دم و كلاچ را رها مي كنم با بالا و پايين رفتن عقب خودرو صداي تلق و تلوق شنيده نمي شه و براي همين من شك دارم كه آيا چيزي در زير ماشين شل شده است و يا اينكه كمك فنر ها مشكل دارند. لطفا هر كس مشكلي شبيه به من داشته در موردش صحبت كنه.

با تشكر از توجه همه دوستان تالار
منتظرم

Raminium2001
30 April 2007, 01:54 PM
ببينم شما در قسمت عقب خودروتون صداي تلق تلق احساس نمي كنيد؟ من سمند سال دارم 3000 تا راه رفته و تغريبا از اول كه گرفتم (هنوز براي سرويس 5000 تا نبردم) از قسمت زير خودرو و عقب صداي لق خوردن چيزي شنيده ميشه. اين صدا در دست انداز هاي كوچك خودش رو نشون مي ده و در سرعت روي اعصاب من راه ميره. شما همچين مشكلي نداشتيد تا حالا؟

در ضمن از نظر نرمي و عبور از روي دست انداز ها خيلي خوب و نرم عمل مي كنه ماشين و در كل تو اتاق صداي چنداني وارد نميشه جز همين صداي تلق و تلق... كسي تا حالا اين مشكل رو داشته با سمند خودش؟

در ضمن وقتي كه ترمز دستي بالا است و خودرو را در دنده قرار مي دم و كلاچ را رها مي كنم با بالا و پايين رفتن عقب خودرو صداي تلق و تلوق شنيده نمي شه و براي همين من شك دارم كه آيا چيزي در زير ماشين شل شده است و يا اينكه كمك فنر ها مشكل دارند. لطفا هر كس مشكلي شبيه به من داشته در موردش صحبت كنه.

منتظرم

من هم بعد از مدتي كه توي اتوبانهاي پر چاله چوله (مثل قزوين تاكستان) رفتم، از طرف صندوق صداي تلق تلق شنيدم كه فكر كردم از ريگلاژ در صندوق هست، ولي خوب كه چك كردم لاستيك زاپاسم يك كمي شل شده بود كه سفت كردم و مشكل حل شد. حالا اين صدا چقدر شبيه مال شماست نمي دونم.

كمكهاي من خيلي مي كوبه. فردا ميرم نمايندگي براي سرويس ببينم ميشه كمكها و فنرها رو با اونايي كه دوستان نوشتن عوض كرد و مابه تفاوت رو داد.

m.leon
29 July 2007, 10:07 PM

منتظرم

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. lx سال 85 تحویل آذر(البته به تقویم ایران خودرو میشه 7 بهمن 85 )
سمت راننده از عقب این صدا میاد نه؟:icon_bigg

باتلاق
30 July 2007, 04:23 PM
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم. lx سال 85 تحویل آذر(البته به تقویم ایران خودرو میشه 7 بهمن 85 )
سمت راننده از عقب این صدا میاد نه؟:icon_bigg

سلام

ببسنم شما براي رفع مشكل تا حالا اقدامي نكرده ايد؟ براي سرويس رفته ايد يا نه و.... به نظر شما ممكن است مربوط به اگزوز باشد؟

minero
2 August 2007, 02:40 PM
در رابطه با ایجاد صدا از کمکها در خودروهای پژو و سمند هنگام چرخاندن فرمان ابلاغیه ای به نمایندگی ها اعلام شده است

و (http://upload2.postimage.org/79668/photo_hosting.html)http://upload2.postimage.org/79692/003.jpg (http://upload2.postimage.org/79692/photo_hosting.html)http://upload2.postimage.org/79687/0001.jpg (http://upload2.postimage.org/79687/photo_hosting.html)http://upload2.postimage.org/79668/01.jpg
http://www.phalls.com/vbulletin/%5Burl=http://upload2.postimage.org/79668/photo_hosting.html%5D%5Bimg%5Dhttp://upload2.postimage.org/79668/01.jpg%5B/img%5D%5B/url%5Dhttp://upload2.postimage.org/79687/photo_hosting.html

Raminium2001
3 August 2007, 01:42 PM
در رابطه با ایجاد صدا از کمکها در خودروهای پژو و سمند هنگام چرخاندن فرمان ابلاغیه ای به نمایندگی ها اعلام شده است

اتفاقا من هم همین مشکل را داشتم ولی وقتی برای سرویس 5000 بردم کسی متوجه نشد. مجبور شدم دوباره ببرم و خودم وایسم تا درستش کنند. ولی پس از رفع عیب بجز فرمان پذیری بهتر، نرمی ماشین هم به اندازه قابل ملاحظه ای ارتقا پیدا کرد، الانم که حدود 4 ماه میگذره هیچ مشکلی ندارم. (البته بجز همون صدای باد که از اول میومد و هنوزم کسی راهی بهم نگفته ... ببخشید که یک اپسیلون بحث منحرف شد)

باتلاق
3 August 2007, 03:04 PM
ببينم صداي باد در خودروي شما در چه سرعت هايي و در از كدام قسمت ها شنيده مي شود؟

باتلاق
26 August 2007, 08:22 PM
سلام

من امروز براي تعين وقت براي سمند سال تلفن كردم و ايرادات را از من خواستند. در مورد صداي تلق و تلوق متصدي مي گفت سمند هاي سال اتاق يكپارچه با شاسي دارند و چيزي وجود نداره كه بخواد لق بزنه و احتمالا چيزي شل هست مثل اگزوز يا كمك ... !!!! در مورد صداي باد هم گفت مربوط به لاستيك درب ها و يا رگلاژ درب ها است!!! آيا كسي برده نمايندگي تا اين دو مشكل رو حل كنند و نتيجه بگيره؟

منتظر پاسخ شما هستم...؟

Raminium2001
27 August 2007, 11:35 PM
سلام

من امروز براي تعين وقت براي سمند سال تلفن كردم و ايرادات را از من خواستند. در مورد صداي تلق و تلوق متصدي مي گفت سمند هاي سال اتاق يكپارچه با شاسي دارند و چيزي وجود نداره كه بخواد لق بزنه و احتمالا چيزي شل هست مثل اگزوز يا كمك ... !!!! در مورد صداي باد هم گفت مربوط به لاستيك درب ها و يا رگلاژ درب ها است!!! آيا كسي برده نمايندگي تا اين دو مشكل رو حل كنند و نتيجه بگيره؟

منتظر پاسخ شما هستم...؟

ضمن عرض احترام زیاد به باتلاق عزیز، قبل از اینکه مدیر محترم چیزی بگه، من تجربه شخصی خودم رو توی تاپیک مشکلات سمند قرار دادم.

davood4547
21 October 2007, 05:08 AM
دوستان عزیز من ماشینم را که سمند ال ایکس سال سفارشی است یکماه است که تحویل گرفته ام.فعلا با آن مشکلی ندارم.ماشین را بردم نمایندگی کمک هایش را دیدند گفتند مارک آن کوشاوران است.
ظاهرا با گرفتن تفاوت آن با کوفاب آن را عوض میکنند. به نظر شما اینکار را انجام بدم یا نه ؟ و با چه هزینه ای معقول است.
البته فقط کمک جلو را عوض میکنند چون کمک عقب کوفاب نداشتند.
متشکرم

davood4547
24 October 2007, 12:10 AM
امروز گفتند کمک های عقب و جلو را با پرداخت 45000 تومان با کوفاب عوض میکنند.

pesaremelli
25 October 2007, 12:04 PM
امروز گفتند کمک های عقب و جلو را با پرداخت 45000 تومان با کوفاب عوض میکنند.

کمکهای کوفاپ خیلی نرم هستند روی سمند قبلی گارانتی بدون دریافت هزینه ی اضافی برای ما نصب کرده بود و عملکرد ماشین بعد از تعویض کمک به شکل کاملن محسوسی تغییر کرد ولی 45000 هزار تومن خیلی زیاده نهایت اختلاف قیمتشون 25000 هزار تومنه (با توجه به فاکتوری که اون موقع به من دادند)

davood4547
25 October 2007, 04:16 PM
به نظر من هم گران گفتند چون کمک های من نو هستند و ماشین فقط 320 کیلومتر راه رفته است

alirezamip
5 February 2008, 04:21 AM
آقا یه مشکل ! فنر های سمند ما وقتی می پیچونی فرمونو یه صدایی میده مثل گریه کردن ! (چه ایستاده چه در حال حرکت)
وقتی هم ماشین سرده خیلی سفت میشه ولی بعد چند دقیقه نرم میشه!

من یه مدل کمک فنر پرسیدم آلمانی بود 140 تومن برای جلو 70 برای عقب!

Raminium2001
5 February 2008, 09:50 AM
کمکهای سمند بخاطر اینکه گازی روغنی هستند در سرما سفت هستند و این اشکال نیست. اما در مورد صدا، بعید میدونم صدا از کمکها باشه اگه ایستاده هم صدا میده احتمالا یا قطعات سیستم فرمان احتیاج به سرویس داره یا به احتمال بیشتر جلوبندی ایراد پیدا کرده. اما اگه توی حرکت بیشتر این مشکل وجود داره ممکنه از پلوس باشه. در هر حال هیچ وقت از کنار اینجور صداها نگذرید و حتما به تعمیرکار نشون بدین. بعضی مواقع میتونه خیلی خطرناک باشه.
لطفا علت رو که فهمیدی بنویس برامون.

alirezamip
5 February 2008, 12:52 PM
جناب Raminium2001 (http://www.phallz.com/member.php?u=44345) عزیز ممنون از جوابتون !
والا از فنره چون خودم بیرون ایستادم و پسرخالم فرمون رو چرخوند !
ماشین من 82 هست ولی کمک هاش خوب بوده تاحالا با لاستیک 205 !
فقط یه بار کمک عقب سمت شاگرد شروع کرد به تق تق که فهمیدم سرش شیکسته که با یک کمک دست 2 به قیمت 15 تومان با تویض عوض شد و دیگه مشکلی نداشتم !
او شکستگی کمک هم به خاطر دستی کشیدن زیاد از حد بود!

reza.mortazavi
6 February 2008, 01:23 AM
آقا یه مشکل ! فنر های سمند ما وقتی می پیچونی فرمونو یه صدایی میده مثل گریه کردن ! (چه ایستاده چه در حال حرکت)
این صدا رو منم حس میکنم، صدایی شبیه خالی شدن باد از یه جاییه! ولی فکر نکنم از فنر باشه،
آخه اگر فنر ماشین بخواد سر هر فشاری که بهش میاد باد خالی کنه که توی خیابونهای این روزهای تهران ماشین باید عین این در اتوبوس ها صدا بده! حالا من منتظرم سر سرویس 5000 تا بگم این جوریه(یه هفته دیگه ایشالا)، نتیجه رو میگم.
در هر حال هیچ وقت از کنار اینجور صداها نگذرید و حتما به تعمیرکار نشون بدین. بعضی مواقع میتونه خیلی خطرناک باشه. جناب Raminium2001 (http://www.phallz.com/vbulletin/../member.php?u=44345) فکر نکنم چیز خطرناکی باشه، آخه این صداها (مثل همین فرمون یا قرقرکردن گیربکس توی دنده 5) معمولا (البته معمولا)تو همه سمندها هست!!

Raminium2001
6 February 2008, 07:27 AM
صدای "قرقر" توی دنده 5 میتونه بخاطر قالبگیری بد گیربکس باشه (صدای قرقر ندارم ولی خیلی با کیفیت گیربکس مشکل دارم) خیلی هم مهم نیست.
ولی حتما هر صدایی از جلوبندی شنیدید پیگیرش باشید. مثلا صدای "تق تق تق ...." وقتی پلوس نیاز به تعویض داره یا "تتتتتق" وقتی گردگیر پلوس باید عوض شه یا صدای "لق لق لق" وقتی رام تاب برداشته و تاخیر تو تعویض میتونه هم سایر قسمتهای جلوبندی رو آسیب بزنه هم لاستیک رو خراب کنه. -- از اونجا که نمیشه صدا رو نوشت، خیلی به این صدا هایی که گفتم فکر نکنید. یه جور تعبیره!

یکم بعیده صدا از فنر باشه. در صورتی که فنر مشکل داشته باشه باید تو مسیر مستقیم هم رو دست اندازها (حتی کوچیک) صدا بده. حالا alirezamip (http://www.phalls.com/member.php?u=72417) عزیز شما یه بار دقت کن ببین تو مسیر مستقیم در حال حرکت این صدا رو داری؟ در ضمن آقا رحم کن به این ماشین بیچاره. دستی کشیدن خیلی برای ماشین سنگینی مثل سمند بده. خصوصا بخاطر موتور سنگین اصلا مناسب حرکات نمایشی و رانندگی حرفه ای نیست. البته ماشین خودتونه و صلاح کار خویش خسروان دانند.

alirezamip
10 February 2008, 03:21 AM
صدای "قرقر" توی دنده 5 میتونه بخاطر قالبگیری بد گیربکس باشه (صدای قرقر ندارم ولی خیلی با کیفیت گیربکس مشکل دارم) خیلی هم مهم نیست.
ولی حتما هر صدایی از جلوبندی شنیدید پیگیرش باشید. مثلا صدای "تق تق تق ...." وقتی پلوس نیاز به تعویض داره یا "تتتتتق" وقتی گردگیر پلوس باید عوض شه یا صدای "لق لق لق" وقتی رام تاب برداشته و تاخیر تو تعویض میتونه هم سایر قسمتهای جلوبندی رو آسیب بزنه هم لاستیک رو خراب کنه. -- از اونجا که نمیشه صدا رو نوشت، خیلی به این صدا هایی که گفتم فکر نکنید. یه جور تعبیره!

یکم بعیده صدا از فنر باشه. در صورتی که فنر مشکل داشته باشه باید تو مسیر مستقیم هم رو دست اندازها (حتی کوچیک) صدا بده. حالا alirezamip (http://www.phalls.com/member.php?u=72417) عزیز شما یه بار دقت کن ببین تو مسیر مستقیم در حال حرکت این صدا رو داری؟ در ضمن آقا رحم کن به این ماشین بیچاره. دستی کشیدن خیلی برای ماشین سنگینی مثل سمند بده. خصوصا بخاطر موتور سنگین اصلا مناسب حرکات نمایشی و رانندگی حرفه ای نیست. البته ماشین خودتونه و صلاح کار خویش خسروان دانند.

آره صدا میده ، چه خاموش چه روشن چه رویه دست انداز ولی اگر فرمون رو تکون بدی صدا میده مثلا وقتی شتاب می گیری صدا میده ولی وقتی ترمز می کنی بی صداست!
بردم تعمیرگاه گفت بزار نیم ساعت کار داره ولی وقت نداشتم سریع رفتم !
اگه بشه فردا می برم نتیجه رو می گم !

دیگه مام جوونیم و دل داریم ! یه بار تویه چهارشنبه سوری 5دور ترمز دستی و گاز با هم دور یه آتیش رفتم که ملت کف کرده بودن! (ماشین 4 نفر سرنشین داشت)

AryaShop
13 February 2008, 12:46 PM
برای سمند چه کمک فنری میشه گذاشت که خیلی نرم باشه و توی دست اندازها هیچ تکونی را به داخل منتقل نکنه؟ کلا منظورم فقط راحتیه و چیزای دیگه رو کار ندارم.

Raminium2001
14 February 2008, 09:05 AM
سمند به دلیل وزن و سیستم تعلیقی که داره اصولا نمیشه کوبیدن رو توش به طور کامل از بین برد. اما برای نرم تر شدنش یک کارهایی میشه کرد. مثلا فنر لول آنرا با مدل آلمانی عوض کرد و از کمکهای کوفاپ استفاده کرد. ولی سعی کنید به هیچ وجه سمند رو از حالت استاندارد (خصوصا ارتفاع) خارج نکنید.

saman 99
20 March 2008, 02:42 AM
سمند ال ایکس سال بنده از روز اول که تحویل گرفتم خشک بود.مارک کمک های جلو فرا صنعت شمال است. لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنن که چطوری ماشین رو به حداکثر نرمی برسونم.

ar1358
20 March 2008, 03:01 AM
سمند ال ایکس سال بنده از روز اول که تحویل گرفتم خشک بود.مارک کمک های جلو فرا صنعت شمال است. لطفا دوستان با تجربه راهنمایی کنن که چطوری ماشین رو به حداکثر نرمی برسونم.
کمکهای کوفاپ استفاده کنید

FARZAD_1975
29 March 2008, 10:31 AM

کمکاي ماشين منم فراصنعت شمال بود که کمي خشک هست من جديدا کمکا رو با اورجينال فرانسوي عوض کردم به نظرم کمکاي ماشين نرم تر عمل ميکنه. کمک اورجينال از نمايندگي تو خيابون ملت گرفتم جفتي 84000(کمک جلو)

Mahdiwww84
1 June 2008, 10:33 PM
کمک روغنی اصلا برای سمند مناسب نیست حتی اگر کمک اورجینال فرانسوی باشه. چون این کمک واسه 405 طراحی شده و چون سمند سنگین تره کمک روغنی جواب نمیده معمولا. ممکنه ماشین در حالت عادی نرم تر بشه ولی تو دستانداز ها میکوبه. در ضمن کمک روغنی باعث میشه ارتفاع جلو سمند بیشتر بشه که این موجب زشتی ماشین میشه منظورم فاصله زیاد چرخ با گلگیره .. حتما پیشنهاد میکنم از کمک گازی - روغنی استفاده کنید.