PDA

View Full Version : سوال در مورد تاقچه عقب پرشیا

Romans
6 November 2005, 11:13 AM
با سلام خدمت دوستان
سوالی داشتم در مورد تعویض تاقچه عقب فابریک پرشیا چون میخوام باند بیضی نصب کنم بعضی از نصابها میگن اگر ساب نمیخوای تاقچه رو عوض نکن و جای همان باندهای فابریک رو کمی بزرگتر میکنند ولی بعضی دیگه میگن تاقچه فابریک را بردار و از تاقچه های ان دی اف اماده که حدودن 20 هزارتومن قیمت داره استفاده کن.از طرفی میترسم اگر تاقچه فابریگ را عوض کنم به سرو صدا بی افده .
لطفن دوستان عزیز اگر تجربه و نظری دارند من را راهنمایی نمایند.با کمال تشکر . موفق باشید.

Evanescence
6 November 2005, 02:03 PM
بریدن طاقچه برای باند کاری نداره موقع فروش هم حداکثر یک باند ارزون و هم اندازه به جاش میگزارید . اگر اصرار دارید که ساب رو روی طاقچه بزارید ، طاقچه رو عوض کنید

Romans
6 November 2005, 02:41 PM
بریدن طاقچه برای باند کاری نداره موقع فروش هم حداکثر یک باند ارزون و هم اندازه به جاش میگزارید . اگر اصرار دارید که ساب رو روی طاقچه بزارید ، طاقچه رو عوض کنید

از راهنمایی شما ممنونم . راستش فعلن قصد ندارم از ساب استفاده کنم و فقط یک جفت باند 6976 دارم که خیلی خوب جواب میده با یک امپیلی چهاربانده.

محمد رضا محمدي
6 November 2005, 08:29 PM
به نظر من از تاقچه عقب ام دي اف استفاده نكن .... مشكل سروصدا حتمن درست ميكنه ....
صداي باند هاي شما روي تاقچه فابريك خيلي بهتره ....

hamed.black
7 November 2005, 05:26 PM
برو شوش یه طاقچه دست 2 بگیر هم ارزونه هم اینکه طاقچه خودش سالم میمونه.........

arash p mbz bmw
7 November 2005, 06:09 PM
سلام
ما تاقچه ام دی اف انداختیم اونم با ساب تازه همیشه هم صدای ضبط بالاست تا حالا که اصلا یه تق صدا نکرده حالا نمیدونم رو چه حسابی میگین به صدا میوفته....

hamed.black
8 November 2005, 05:19 PM
اگه |یش خبرش ببری به صدا نمیوفته.......
ولی باز میگم یه دست 2 بگیری بهتره ............