PDA

View Full Version : قسمت Swap Memory Card در SX1

farzad_sx1
5 November 2005, 09:21 PM
دوستان عزیز من یه مشکلی با Swap Memory Card دارم که نمی دونم مختص به من میشه یا همه با این مشکل مواجهند.....
من از وقتی که توی گوشیم firmware Modded V2 زدم دیگه نمیتونم با Swap memory card کار کنم یعنی همش این Erore رو میده که Closing faild, try to close applications manualy... یعنی اینکه خودم باید بطور دستی از برنامه ها خارج بشم ولی آخه از کدوم برنامه ها؟؟؟؟؟:icon_cry: وقتیکه توی Alt+tab گوشی هیچی نیست ........
لطفا کمکم کنید......:icon_twis

Ultrasound
5 November 2005, 09:35 PM
دوستان عزیز من یه مشکلی با Swap Memory Card دارم که نمی دونم مختص به من میشه یا همه با این مشکل مواجهند.....
من از وقتی که توی گوشیم firmware Modded V2 زدم دیگه نمیتونم با Swap memory card کار کنم یعنی همش این Erore رو میده که Closing faild, try to close applications manualy... یعنی اینکه خودم باید بطور دستی از برنامه ها خارج بشم ولی آخه از کدوم برنامه ها؟؟؟؟؟:icon_cry: وقتیکه توی Alt+tab گوشی هیچی نیست ........
لطفا کمکم کنید......:icon_twis
شما كه خودت استاد sx1 هستيد و بايد بدوني كه در مدد 15 ورژن 1 و 2 ديگه نميشه از امكان swap استفاده كرد.

GhAeM
6 November 2005, 12:04 PM
آقا فرزاد

چون يه سري مسائل اصلي كه خودتون ميدونيد از PHONE MEMORY به RAM منتقل شده براي همين شما قانونا نميتونيد RAM‌ رو خارج كنيد. براي همين موقع SWAP اين ارور رو ميده ولي ميشه با مسئوليت خودتون اونو در بياريدش

farzad_sx1
7 November 2005, 12:15 AM
از هر دوی شما دوستان عزیز ممنونم که منو راهنمایی کردین و از اظهار لطفتون ممنون.....
یه چیزی پرسیدم که خودمم توش موندم که چرا من اینو پرسیدم .....:icon_mrgr

PAYAM
9 November 2005, 05:13 AM
دليل را دوستان توضيح دادند.
ولي مموري را خيلي راحت مي‌توانيد در بياوريد ولي تا هنگامي كه آن را سرجايش نگذاشته ايد نمي‌توانيد وارد منو بشويد و همچنين مموري ديگري را هم قبول نمي‌كند.