View Full Version : كارت گرافيكم، مانیتور، کپچرکارتم مشكل داره چه كنم؟
dr_khafan
18 March 2005, 03:42 AM
سلام
من كارت گرافيكم رادون7000.چندين بار درايورشو نصب كردم ولي همچنان گوشه هاي تصوير باريكه و وسط صفحه طبيعيه. چي كار كنم اين مشكل به وجود نياد؟
-–•(-• SinaSystem •-)•–-
18 March 2005, 05:16 AM
از Setting كارت گرافيكتون درايور رو نصب كنيد و بعد ويندوز را Restart كنيد . اگر همان طور بود يك بار با دكمه هاي مانيتور به صورت دستي تنظيم كنيد .
morten
17 June 2005, 11:20 PM
سلام من radeon 9550 دارم و وقتی می خوام دراور جدیدشو نصب کنم مشکل دارم
Microsoft .NET Framework رو میخواست که ریختم
الان درایور نصب میشه ولی catalyst control center رو نمیتونه لود کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
ور درایو هم 5.6 میباشد.
secondphoenix
28 June 2005, 12:55 PM
كمك فوري
براي پاك كردن يك سري برنامه ها و اسكرين سيور از قسمت Control Panel شروع كردم به Remove كردن !
و به اشتباه برنامه اي به نام ATI display driver رو هم پاك كردم ... و بعد كامپيوتر ريست شد و ديدم كه چه كاري كردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_redf
add new hardware اومد كه video controller رو بايد نصب كني ... و من ديگه نميدونم چيكار كنم !
تو رو خدا هرچه زودتر كمكم كنيد !
اينم بگم كه درايور كارت گرافيك رو ندارم ! اگه احتياجه بگيد كه چجوري از اينترنت پيدا كنم ! :icon_redf
arash p mbz bmw
28 June 2005, 02:53 PM
عزیز تا اونجایی که میدونم مدل دقیقه کارت گرافیکو درار تو گوگا سرچ کن البته برای دانلود اونموقع دوباره تصبش کن به همین راحتی برای من خیلی از این مشکلات پیش میاد
AMD_0696
29 June 2005, 02:42 AM
سلام عزيز
شما بهترين راه حلي كه داريد اين كه ويندوز مديا سنتر را نصب كنيد اين ويندوز جديدترين ويندوز ميباشد كه قابليتهاي فراواني دارد از جمله اينكه اكثر درايورهاي سخت افزار ها را دارا ميباشد و احتياجي به نصب انها نميباشد در غير اينصورت ميتواني از سرچ گوگل استفاده كني www.google.com و در سرچ ان تايپ كني driver ati vga
secondphoenix
29 June 2005, 08:39 AM
سلام عزيز
ميتواني از سرچ گوگل استفاده كني www.google.com و در سرچ ان تايپ كني driver ati vga
ممنونم
همين كار رو كردم و مشكل برطرف شد ! :icon_cool
feryfrt2
29 June 2005, 10:40 AM
فقط برو اينجا https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27
Pooriya_Online
13 August 2005, 08:47 PM
يه مشكلي با VGAم دارم...
توي بازي GTA San Anders كه وارد ميشم بعد از چند دقيقه هنگ ميكنه قبلا اين طوري نبود الان 2روزه اين طوري شده البته قبلا توي بعضي از فيلمهاي اين بازي (دموهاش) مشكل پيدا ميكرد و هنگ ميكرد نميدونم چشه؟
مدل: Radeon 955256D
در واقع Radeon 9550 با 256مگ رم
ممنون ميشم كمكم كنيد...
mori_kntu
13 August 2005, 09:08 PM
شايد دماش بيش از حد بالا ميره؟
Pooriya_Online
13 August 2005, 09:19 PM
شايد دماش بيش از حد بالا ميره؟
والله نميدونم ولي دماسنج كيس كه دماي 60-62 درجه سانتيگراد رو نشون ميده خيلي زياده؟
چه طور توي بازي سيمز اين طور نميشه؟
mori_kntu
13 August 2005, 10:27 PM
خوب فرق داره
شما رزولوشن بازی رو بیار پایین ببین بازم میشه یا نه
بزار رو مینیمم
feeda_666_6
13 August 2005, 10:44 PM
روی پردازنده گرافیکت یه فن بزار . رزولیشن به ram سیستمت هم ربط داره ram سیستمت کم باشه تو بازی ها هنگ
می کنه . همون طور که دوست خوبم mori_kntu گفت رزولیشن رو پایین بیار .
vatoovatoo80
13 August 2005, 11:42 PM
دوست عزیز شما فکر میکنم سیستمت رو تازه خریدی.قبل از اینکه هر بازی انجام بدی.سیستمت رو با برنامه های 3DMark2003 و 2005 و PCMark2004 تست کن.این برنامه ها به اندازه کافی به سیستم فشار میارن و اگه مشکلی داشته باشه مشخص میشه.در صورتی که هنگ کرد.قبل از هر چیز دمای CPU رو چک کن.نتیجه رو بگو تا مراحل بعدی رو با هم پیش بریم.
Pooriya_Online
14 August 2005, 12:02 AM
ممنون دوستان...
دوست عزیز شما فکر میکنم سیستمت رو تازه خریدی.قبل از اینکه هر بازی انجام بدی.سیستمت رو با برنامه های 3DMark2003 و 2005 و PCMark2004 تست کن.این برنامه ها به اندازه کافی به سیستم فشار میارن و اگه مشکلی داشته باشه مشخص میشه.در صورتی که هنگ کرد.قبل از هر چیز دمای CPU رو چک کن.نتیجه رو بگو تا مراحل بعدی رو با هم پیش بریم.
چشم همين فردا با اين برنامه ها تستشون ميكنم.
mori_kntu
14 August 2005, 02:23 AM
3D Mark 2005 هم هست
سعي کن اول در حالت استاندارد چک کني و بعد تست رو سنگين تر کني
mohammad
15 August 2005, 09:10 AM
تجربه ثابت کرده استفاده از درایور بروز شده و اخرین ورژن directx میتونه راه حل خوبی باشه
بهتره که درایور کارت گرافیکت را اپدیت کنی واز directx 9.0c استفاده کنی
hamed198220
18 August 2005, 05:01 PM
جناب vatoovatoo80 میشه لینک دانلود pcmark رو هم بذارین؟؟؟
جناب Pooriya_Online رمت چند مگه؟؟ cpu ت چیه؟؟؟
persian_gulf
18 August 2005, 05:28 PM
http://www.download.com/3001-2086_4-10289443.html
اینم لینک کرکش
http://crackzplanet.com/get_7530_Futuremark.PCMark04.Pro.v1.2.0_crack.html
فقط چیزی که هست برنامه حدود 35 mb است
persian_gulf
18 August 2005, 05:33 PM
اقا شاید اون بازیه مشکل داره؟(اون CD منظورم است)
رو یه کاپیوتر دیگه امتحام کن شاید اونجا هم قفل کرد
یا یه بازی سنگین دیگه بزار از این نظر هم امتحام کن
vatoovatoo80
18 August 2005, 05:44 PM
جناب vatoovatoo80 میشه لینک دانلود pcmark رو هم بذارین؟؟؟
جناب Pooriya_Online رمت چند مگه؟؟ cpu ت چیه؟؟؟
دوست عزیز این برنامه ها حجم خیلی بالایی دارن مثلا 3DMark2005 حدود 320 مگ هست.بهتره از بیرون بخرید.دوتا CD هست به اسم Hardware test که همه اینارو داره.من از بازار رضا گرفتم.
گل آقا
18 August 2005, 05:46 PM
http://www.download.com/3001-2086_4-10289443.html
اینم لینک کرکش
http://crackzplanet.com/get_7530_Futuremark.PCMark04.Pro.v1.2.0_crack.html
فقط چیزی که هست برنامه حدود 35 mb است
این برنامه که لینک دادید مجانیه و لینک کرک هم مربوط به ورژن Pro 1.2.0 این برنامه هست نه ورژن free اون.
persian_gulf
18 August 2005, 10:15 PM
حق با شماست
من دقت نکرده بودم
و به خاطر حجم زیادش دون هم نکرده بودم
Sina-Ts
5 November 2005, 06:18 PM
دوستان من يه کارت گرافيک geforce fx 5200 خريدم..ولی بعد از نصب تصوير سايه داره و بد نشون ميده..عکس هم گذاشتم که
ببينين چجوريه..کسی ميدونه مشکل از کجاست؟
http://www.lordsina.persiangig.com/untitled.jpg
GhAeM
5 November 2005, 06:54 PM
منهم همين كارت رو دارم ولي همچين مشكلي نداره
فكر كنم
شما مونيتور رو بايد تعريف كنيد! با نرم افزار همراه خودش تا بتونه فركانسها رو اونطور كه بايد تنظيم كنه!
Sina-Ts
5 November 2005, 07:17 PM
ميشه بگين با کدوم نرم افزار؟
Dokht Esmati
5 November 2005, 11:44 PM
جدیدترین ورژنِ درایور ِ VGA رو نسب کنید.
مانیتورتون چیه ؟
vatoovatoo80
6 November 2005, 12:31 AM
100 % ایراد از درایور هست یا درست نصب نشده و یا باید آپدیت بشه!البته شاید نصب کردید ولی Color Quality رو تغییر ندادید 32 Bit رو امتحان کنید!
mohammad
6 November 2005, 12:34 AM
من هم fx5200 دارم
فکر میکنم از تنظیم نبودن فرکانس و رزولیشن باشه
فرکانس یا refresh rate را روی 85 hertz تنظیم کن و رزولیشن را روی 1024-768 بزار
در ضمن اخرین ورژن درایور کارت گرافیک را از لینک زیر دانلود کن
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
Sina-Ts
6 November 2005, 12:39 AM
vga وdriver اش مشکلی ندارن..چون روی يه دستگاه ديگه امتحان کردم..فکر کنم مشکل از مانيتور باشه
چون اين حالات فقط تو ويندوز نيست..وقتی کامپيوتر بوت ميشه اتلاات بايوس هم سايه دار نشون ميده
مانيتورم 15 اينچ ال جيه..از اين قديميا..راهی به ذهنتون ميرسه يا برم پس بدم:icon_cry: :icon_cry:
Dokht Esmati
6 November 2005, 02:29 AM
vga وdriver اش مشکلی ندارن..چون روی يه دستگاه ديگه امتحان کردم..فکر کنم مشکل از مانيتور باشه
چون اين حالات فقط تو ويندوز نيست..وقتی کامپيوتر بوت ميشه اتلاات بايوس هم سايه دار نشون ميده
مانيتورم 15 اينچ ال جيه..از اين قديميا..راهی به ذهنتون ميرسه يا برم پس بدم:icon_cry: :icon_cry:
کارتِ ویدئویی ِ مانیتور ، آسیب دیده ، مانیتور رو به شرکتِ گارانتی ببرید تا اون رو واستون اوز کنن.
اینجانب
6 November 2005, 07:42 AM
یک کار دیگر هم برای امتحان بکنید:
رزولوشن را روی حداقل و refresh rate را روی حدود 70 قرار بدهید و ببینید درست میشود؟
یک کار دیگر: در Safe Mode هم مشکل دارید؟
Sina-Ts
6 November 2005, 05:10 PM
مانيتور با کارت قبليم مشکلی نداره..پس خراب نيست
بله تو safe mode هم مشکل داره..ميگم مشکل فقط تو ويندوز نيست..موقع بوت که صفحه داس ميآد هم همينطوريه
Dokht Esmati
7 November 2005, 02:35 AM
بله تو safe mode هم مشکل داره..ميگم مشکل فقط تو ويندوز نيست..موقع بوت که صفحه داس ميآد هم همينطوريه
همین هرفِ شما تسدیق ِ گفته ی بندس. (کارتِ قدیمی تون چیه؟ فقط نگید ATI Radeon 7000)
البته اهتمالِ مشکل ِ دیگه ای هم هست .
این کار رو هم انجام بدید ، اگه نشد دیگه واقعن از مانیتوره :
توی تنزیماتِ مانیتور (دکمه ی روی مانیتور) دنبالِ چیزی با عنوانِ Video Level بگردید. اون رو با 1.0 , 0.7 امتهان کنید. توی یکی از این دو هالت ، نور ِ سفهه بیشتر میشه.
موفق باشید :icon_cool
vatoovatoo80
7 November 2005, 03:05 AM
به نظر من نمیتونه از مانیتور باشه.
یه سوال دارم : فرض کنید مانیتور شما شدیدا لرزش داره!حالا از Desktop یه عکس میگیرید.آیا این لرزش توی عکس میفته؟
فکر نمیکنم بیفته!
Dokht Esmati
7 November 2005, 03:32 AM
سینا جان ، شما خودتون فرمودین که :
بعد چند پست پایین تر می فرمایید :
با این هساب ، نه مانیتور و نه کارتِ گرافیکی ِ شما هیچ کدوم ایراد ندارن . پس مشکل چیه ؟:icon_twis
سنجیده پست کنید.
Sina-Ts
7 November 2005, 11:41 AM
سینا جان ، شما خودتون فرمودین که :
بعد چند پست پایین تر می فرمایید :
با این هساب ، نه مانیتور و نه کارتِ گرافیکی ِ شما هیچ کدوم ایراد ندارن . پس مشکل چیه ؟:icon_twis
سنجیده پست کنید.
منظورم اين بود که مانيتور سخت افزاری مشکلی نداره..چون اگه ايراد داشت با کارت قبليم( geforce 2 mx400) هم بايد بد نشون ميداد
اما الان فهميدم که هرچی هست از کارت گرافيک نيست..چون الان که کارت قبليو نصب کردم ميبينم
که تو عکسی که گزاشتم اون سايه ها نيفتاده..يعنی عکسی که الان اينجاست مشکلی نداره..
شايد چون مانيتور قديميه با refresh rate کارت سازگار نيست..چون بيشتر از 60hz و ساپورت نميکنه
جالب اينه که بردم جايی که گرفتم گفت پس نميگيريم..:icon_cry:
vatoovatoo80
7 November 2005, 02:23 PM
برای اینکه مطمئن بشید،مانیتور رو کاملا از کامپیوتر جدا کنید و سیستم رو راه اندازی کنید .بعد از اینکه وارد ویندوز شد،کلید PrintScreen را فشار دهید. و بعد مانیتور را وصل کنید و عکس گرفته شده را سیو کنید و در صورت امکان اینجا بذارید!
سعيد123
8 November 2005, 12:36 AM
من هم Geforce 5200 دارم ولى اينطورى نيست فكر كنم از مانيتورت باشه
vatoovatoo80
8 November 2005, 12:42 AM
حالا از دسکتاپ خودتون با PrintScreen عکس بگیرید ببینید اینجوری میشه ؟
Sina-Ts
9 November 2005, 12:39 AM
امتحان کردم..عکس درست بود..از مانيتوره..جالبه به هرکی ميگم شاخ در ميآره که اين چه ايراديه ديگه
Dokht Esmati
9 November 2005, 02:15 AM
اين چه ايراديه ديگه
یک بار قبلن گفتم. مانیتورها قسمتی دارن به اسم ِ Video Card که تنزیماتِ رنگ و روشنایی و قیره از طریق ِ این قسمت انجام میشه. وقتی این کارت دچار ِ مشکل بشه ، روشنایی یا رنگ به تور ِ قیر آدی کم یا زیاد میشن.
کارت گرافیک من با مشخصات زیر است :
Gigabyte Geforce 6200 PCI-E TurboCashe 256 DDR1
1- آیا با استفاده از نرم افزار Easytune خوب است که عمل Overclocking رو انجام بدم ؟
2- در بعضی بازیها ، با بالابردن کیفیت ، هنگ می کند . مشکل از چیست ؟
3- در کل این کارت چطور کارتی است ؟ (خوب یا بد)
ممنون !
reza1357
13 June 2006, 10:53 AM
طائل جان همه میگن 6200 خوب اند ولی من یکی میگم کارت گرافیک فقط ATI است (تجربه ثابت کرده) بعضی بازیها که در این نوع کارتها که اجرا نمیشن و یا هنگ میکنند حتی در ATI های مدل پایین به درستی جواب میدن
Big Brother
20 June 2006, 09:29 PM
کي از رفقاي من سيستم جديد خريده چند روز بيشتر نيس داره باهاش کار ميکنه حالا مگه مانيتورش که ال سي دي مارک سوني هم هست مشکل پيدا کرده مشکلشم اينه که:
موقعي که سيستم روشن ميشه يا بهتر بگم مانيتور روشن ميشه براي دو ثانيه همه چيز خوبه ولي بعد يه مرتبه تصوير تاريک ميشه! يعني مانيتور روشنه و تصوير هم هست منتهي به قدري تاريکه که تقريبا هيچ چيز ديده نميشه!
اگه مانيتور به تنهايي روشن بشه هم اون صفحه no signal هم دقيقا همين رفتار رو از خودش نشون ميده يعني مشکل بايد از خود مانيتور باشه.
در ضمن اگه سيستم بالا بياد و وارد ويندوز بشه و رزوليشن تصوير رو عوض کنه دوباره دو ثانيه تصوير واضح و خوب ميشه بعد دوباره همونجور تاريک ميشه.
در ضمن اگه روشنايي تصوير رو به صورت دستي بالا ببريم تغييري که ايجاد ميشه بسيار ناچيزه.
کسي ميدونه مشکل از کجاست؟
(متاسفانه دسترسي به شرکت گارنتي کننده بسيار مشکله!)
hamed.j
26 June 2006, 04:12 AM
دوست عزيز پيشناهاد من اول نصب درور از روي cd همرا مانيتور هست.وبعد تنظيم رزولوشن مانيتور ( احتمالا بالاتر ) هست
من حدس ميزنم مانيتور شما LCD هست
karash501
28 July 2006, 09:06 AM
چند وقتيه يه مادر بورد گيگا K8N51GMF-9 كه كارت گرافيك GEFORCE 6100 Onboard داره استفاده ميكنم.مشكلم اينه كه وقتي سيستمو hibernate ميكنم و دوباره ميخوام روشنش كنم تصوير پارازيت يا پرشهاي افقي خيلي سريع داره ولي اگر shut down كنم هيچ مشكلي نيست!مانيتور هم الجي 775FT هستش.حتي مطمئن نيستم مشكل از گرافيكم باشه و يه جورايي به پاور هم مشكوكم :Power TSA 550Wat
reza1357
28 July 2006, 10:53 AM
چند وقتيه يه مادر بورد گيگا K8N51GMF-9 كه كارت گرافيك GEFORCE 6100 Onboard داره استفاده ميكنم.مشكلم اينه كه وقتي سيستمو hibernate ميكنم و دوباره ميخوام روشنش كنم تصوير پارازيت يا پرشهاي افقي خيلي سريع داره ولي اگر shut down كنم هيچ مشكلي نيست!مانيتور هم الجي 775FT هستش.حتي مطمئن نيستم مشكل از گرافيكم باشه و يه جورايي به پاور هم مشكوكم :Power TSA 550Wat
دوست عزیز شما این تنظیمات رو انجام دهید انشالله این پارازیت ها هم خواهند رفت روی desktop ویندوز راست کلیک و گزینه Properties رو انتخاب کنید بعد تب settings بعد هم دکمه Advanced در پنل(پنجره) ظاهر شده تب Monitor بعد هم در قسمت monitor settings در اپشن مقدار 85Hertz یا 75Hertz ست کنید بعد هم Apply و از تمامی مراحل خارج شوید.
امیدوارم پارازیت ها هم رفته باشند
موفق باشید
karash501
28 July 2006, 12:33 PM
نه.مشكل حل نشد حتي به نظر مياد بدترم شده!توجه كنيد فقط وقتي سيستمو hibernate ميكنم و دوباره روشن ميكنم اين مشكل پيش مياد واگر شات داون يا ري استارت كنم مشكلي نيست!!!!
reza1357
28 July 2006, 12:45 PM
نه.مشكل حل نشد حتي به نظر مياد بدترم شده!توجه كنيد فقط وقتي سيستمو hibernate ميكنم و دوباره روشن ميكنم اين مشكل پيش مياد واگر شات داون يا ري استارت كنم مشكلي نيست!!!!
میشه دقیقتر بگین تا بنده هم بیشتر تعمق کنم تا بیشتری کمک کنم
موفق باشید
karash501
28 July 2006, 01:02 PM
شما در اكس پي ميتونيد از HIBERNATE به جاي شات داون استفاده كنيد كه در اينصورت برنامه هاي درحال اجرا بسته نميشن و وقتي دوباره سيستمو روشن ميكنيد هنوز سرجاي خودشونن همينطور سرعت بالا اومدن ويندوز هم شديدا بالا ميره.من وقتي hibernate ميكنم و دوباره ميخوام سيستمو روشن كنم سيستم بالا مياد ولي تصوير پرش هاي نامنظم داره و من مجبورم ري استارت كنم يا اينكه از همون اول به جاي hibernate شات دان كنم!!
karash501
29 July 2006, 03:21 PM
مشكلم به طرز عجيبي حل شد!من يه رم 256موقت گذاشته بودم رو سيستم كه الان با 2تا 256 كينگمكس عوضش كردم و ديگه تصويرم مشكلي نداره!!!
reza1357
29 July 2006, 06:44 PM
خوشحالم که مشکلت رفع شد
موفق باشید :icon_cool
karash501
30 July 2006, 11:32 AM
من مادربورد گيگا K8N51GMF-9 دارم كه كارت گرافيكش آنبورده قبلا كه رم 256 داشتم تو قسمت مشخصات گرافيك مموريو ميزد 128 مگ و در قسمت رم يه جاي 256 ميزد 192 الان كه دو تا رم 256 PC400 گرفتم مموري گرافيكو ميزنه 256 و رم رو جاي 512 ميزنه 448.ميخواستم بدونم دليلش چيه؟اينجور كه معلومه يه قسمتي از رم اصليو داره ميده به گرافيك و من اصلا به گرافيك 256 احتياجي ندارم چجوري بايد تنظيمش كنم؟رم خود كارت گرافيك من چنده؟بقيه مشخصات گرافيك هم اينا رو ميزنه:chip type:Geforce 6100-DAC type:integrated RAMDAC-Memory size:256mb-Adapter string:geforce6100-bios information:version 5.51.22.22.05
SARMAD
23 August 2006, 03:18 PM
اگه تو قسمتی از setup گزینه ای رو پیدا کردی که بشه سایز گرافیک رو تغییر بدی دیگه مشکلی نداری و
میتونی که سایز رو دلخواه بگیری اما اگه پیدا نکردی به این معنی هست که این مادربرد سایز گرافیک رو بر اساس
ماکزیمم رم نصب شده قرار میده ( باید تو قسمت advanced bios feature باشه به اسم onboard vga size)
فعلا
karash501
26 August 2006, 08:10 AM
آخه وقتي 256 داشتم 128 تا مموري گرافيك ميزد و رم رو ميزد 192 يعني 64 تا از رم كم كرده ولي الان كه 2تا 256 دارم بازم 64 تا از رم كم مرده ولي گرافيكو زده 256!!كارايي گرافيك سيستم من در حد يه كارت 256 هست؟
SARMAD
26 August 2006, 03:47 PM
در این حالت دیگه مادربردت اتوماتیک گرافیک رو تعیین میکنه
از نظر کارایی هم نمیشه گفت در حد یه گرافیک 256 هست چون چیپ جدا نداره و از این نظر که onboard هست
نمیشه گفت که توان بالایی داره
karash501
27 August 2006, 12:01 PM
بازم سر در نميارم اين رم اضافه از كجا مياد!پس اين Gefoce 6100 chipset چيه؟!تو ستاپ هم همچين گزينه اي نديدم!
extremepower
11 October 2006, 03:44 AM
ببین گرافیک و رم شما هیچ مشکلی نداره .نگران نباش
کارت کرافیک شما turbo cash هست.
یعنی خود کارت یه مقدار مشخص رم داره مثلا 128 mb خودت و ما بقیه احتیاجشو از رم سیستم استفاده میکنه .نسبت به مقدار رمی که روی سیستم هست استفاده میکنه.احتمالا سقف استفاده از رم 128mb هست که مجموعا با رم گرافیک میشه 256.
اکثر کارت های turbo cash 128 mb تا 256 بیشتر ساپورت نمی کنن.
تازه همین مقدار رم 128 نسبت به gpu زیاد هم هست.
extremepower
11 October 2006, 03:53 AM
در ضمن توصیه میکنم برای تست سایر قطعات از برنامه ی sisoft sendra 2007
استفاده کنید.
این برنامه دارای option های زیادی هست که هم میتونید سخت افزارتون رو benchmarke کنید و هم اگه اسکن کنید کلیه ی مشخصات سیستم و ایرادات و مشکلات احتمالی رو نشون میده.
این برنامه رو میتونید از سایت www.guru3d.com (http://www.guru3d.com)
بارگیری کنید.
Big Brother
16 October 2006, 07:11 PM
من دو روزه يه مانيتور ال سي دي سامسونگ مدل BF 1750 خريدم.
حالا مشکلي که داره اينه که بعضي از وقتها ويندوز که بالا مي آيد روي تصوير پوشيده از نقطه هاي خيلي ريز قرمز رنگه (حالت پارازيت!) و تصوير هم لرزش مختصري داره و همينطور هر چند ثانيه تصوير ميره (صفحه سياه ميشه)و بعد دوباره برميگرده!
اوايل اينقدر سيستم رو ريستارت ميکردم تا موقع بالا اومدن درست ميشد (تقريبا از هر سه بار يه بار اينجوري ميشه) بعد فهميدم که اين مشکل مواقعي که رزوليشن تصوير رو تغيير ميدم هم پيش مياد يعني بيشتر مواقع با تغيير رزوليشن اينجوري ميشه که اگه يه بار ديگه صفحه ريفرش بشه (مثلا يه بار ديگه رزوليشن رو تغيير بدم) درست ميشه!
کسي ميدونه مشکل از چيه؟
و آيا مشکل حاديه يا اينکه ببرمش گارانتي راحت و به طور کامل درست ميشه؟
karash501
16 October 2006, 07:39 PM
ببین گرافیک و رم شما هیچ مشکلی نداره .نگران نباش
کارت کرافیک شما turbo cash هست.
یعنی خود کارت یه مقدار مشخص رم داره مثلا 128 mb خودت و ما بقیه احتیاجشو از رم سیستم استفاده میکنه .نسبت به مقدار رمی که روی سیستم هست استفاده میکنه.احتمالا سقف استفاده از رم 128mb هست که مجموعا با رم گرافیک میشه 256.
اکثر کارت های turbo cash 128 mb تا 256 بیشتر ساپورت نمی کنن.
تازه همین مقدار رم 128 نسبت به gpu زیاد هم هست.
آخه اون وقتيم كه ميزد 128 رم من كه 256 بودو 192 نشون ميداد!يعني 64 تا از رم كم ميكرد الان هم 64 تا كم ميكنه ولي ميزنه 256 و رم رو ميزنه 448!حالا از اين گرافيك ميشه به اندازه يه 256 معمولي كار كشيد؟
extremepower
17 October 2006, 06:37 PM
قطعا نه .بازدهی ش به اندازه 256 نیست.ضمن اینکه دوست عزیز دز یک کارت گرافیک حافظه اهمیتش به مراتب کمتر است از GPU.این مشکل بسیاری ار کاربران هست که فکر میکنند حافظه همه چیز هست.در یک کارت گرفیکی فاکتور هایی مثل سرعت فرکانس هسته و تعداد خط لوله ی پیکسلی و راسی و حتی از همه مهمتر پشتیبانی از direectX 9.c هست که الان بازی هایی که میان همه از تکنولو÷ی سایه زنی نسخه ی 3 استفاده میکنند.که تازه با ورود ویندوز ویستا directX 10 جای directX 9 .c رو میگیره. دقت کن اگه یه روزی بخوای کارت گرافیکی بخری حتما از directX 9.c پشتیبانی کنه.directX 9 نه ها .فقط directX 9.c ساپورت کنه.چون خیلی فرق میکنه.کارت های سری 6 و سری 7 nvidia و کارت های بر مبنای یری r580 (همون سری x1xxx ) و سری r 530 از directX 9.c پشتیبانی می کنند.
GPU سرعتش باید در حدی باشه که از کل حافظه استفاده کنه.وگرنه حافظه ی زیاد فایده ای نداره اگه GPU سرعتش کم باشه.
moby
21 November 2006, 10:19 PM
سلام دوستان من یه کارت گرافیک PCI-E گرفتم xfx gforce 7300 le وقتی پس از بازی کردن میرم دمای کارت و چک میکنم میبینم دماش بالای 90 دره و بعضی مواقع حتی 106 درجه هم میشه اگه بشه منو راهنمایی کنید که ایا کارت های شما هم همچین دمایی بعد بازی دارن یا نه؟
extremepower
21 November 2006, 11:46 PM
معمو لا دمای 60 تا 80 درجه برای گرافیک نرمال هست.
ولی 106 درجه یکم بالاست.
saman 99
20 December 2007, 10:04 AM
با سلام.مانیتور مدل SAMSUNG 206BW WIDESCREEN چند روزه که مشکل پیدا کرده. مشکلش اینه که موقع دیدن فیلم یا کلیپ نمیتونم با تغییر رزولوشن سایز تصویر رو عوض کنم ولی قبلا اینتور نبود و با تنظیم رزولوشن مناسب میتونستم تصویر رو به صورت استاندارد ببینم.و موقع پخش فیلم وقتی اشخاص حرکت میکنن مواج دیده میشن انگار تصویر خودتو در یک آینه موج دار میبینی که با افزایش رزولوشن بد تر میشه. لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
XredMan
20 December 2007, 12:58 PM
فکر نکنم از مانیتور باشه !!! کارت گرافیکت نصب هست ؟
saman 99
20 December 2007, 09:40 PM
تا یک هفته پیش مشکلی نداشت.البته من 2 بار کارت گرافیک رو uninstallو install کردم.ممکنه کارت گرافیک مشکل پیدا کرده باشه؟
XredMan
21 December 2007, 01:37 PM
saman 99 عزیز :
آره امکانش خیلی هست ، ولی به نظر من یه System Restore انجام بده به همون 2 هفته پیش که خودتون می گید
http://www.arpapic.com/Images/kk1d.jpg
saman 99
21 December 2007, 07:35 PM
یادم رفت بگم که من از هر دو خروجی vga و dvi با هم استفاده میکنم.
XredMan
28 December 2007, 01:25 PM
یادم رفت بگم که من از هر دو خروجی vga و dvi با هم استفاده میکنم.
مشکلی نسیت از این نظر همون کار که بالا شرح دادم انجام بده ببین چه نتیجه می گیری
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.