PDA

View Full Version : panasonic 2344b و كالر اي دي

son_of_devil
5 November 2005, 12:44 AM
با سلام به عزيزان فورم ...
من يه 2344ذ پاناسونيك گرفتم ولي كالر اي دي اون كار نمي كنه اون موقع كه مي خريدم فروشنده مي گفت تو بعضي محله ها كار مي كنه تو بعضي جاها هم نه ولي اگه بري مخابرات محلتون بگي 2 سيستم بشه كار مي كنه كن رفتم مخابرات گفتن يه همچين چيزي ندارن ما هم قبول كرديم و اومديم بيرون گفتيم تلفونو كردن تو پاچمون ولي وقتي بردم خونخ دوستم تو ستارخان كار كرد ما تو منطقه 6 مخابراتي يا همون دانشگاه هستيم البته اين مركز از همه امكانات اوليه مخابراتي محرومه يافت آباد هم adsl ميدن هنوز تو اين مركز راه نيافتاده حالا اگه كسي مي دونه كه آيا ميشه 2 سيستمه كرد كالر اي دي و بگه ما بريم اويزون شيم بگيريم

hapahopa
5 November 2005, 02:16 AM
سلام
ببین مشکل خط و اینا نیست ! سیستم کالر آیدی دو تاست !
بعضی از مخابرات ها با یه سیستم کار میکنن ! بعضی ها با یه سیستم دیگه !
شما باید یه تلفن دو سیستم ه بگیری که با جفتش بخونه ( اون سیستم دومیه که مخابرات شما داره رو ساپورت کنه ! )

پریشان دل
7 September 2006, 01:19 AM
یه طرف قضیه گوشی شماست و طرف دیگر مر بوط به مخابراته که یه مدار من در اوردی بهش نصب شده که شدت جریان رو اورده پایین بنابرین خط استاندارد نیست ما همیشه با این مشکل دست به گریبان هستیم راه حلش هم اینکه دستگاههای مخابرات عوض بشن ویه مدار استاندارد نصب بشه

ATOS
7 September 2006, 09:27 PM
سلام
ببین مشکل خط و اینا نیست ! سیستم کالر آیدی دو تاست !
بعضی از مخابرات ها با یه سیستم کار میکنن ! بعضی ها با یه سیستم دیگه !
شما باید یه تلفن دو سیستم ه بگیری که با جفتش بخونه ( اون سیستم دومیه که مخابرات شما داره رو ساپورت کنه ! )

در هر شهر ممکنه چندین مرکز مخابراتی وجود داشته و گاهی تعداد و نوع سرویس دهی اونها مثل هم نیست (اغلب موقتی است و بعد از مدتی هماهنگ میشن) ، این ناهماهنگی در شهرستان های کوچیک خیلی بیشتر دیده میشه و فروشندگان فقط محض فروش جنسشون قصه سرایی میکنن:icon_mad:
.
نتیجه : به استناد دفترچه راهنمای تلفن ، اختلال در Caller-ID باید از طریق شرکت ارائه دهنده سرویس (مخابرات) پیگیری بشه:icon_cool