PDA

View Full Version : كمك كمك sx1 روشن نميشه اين مشكل فرق مي كنه ببنيد

son_of_devil
5 November 2005, 12:21 AM
بچه ها من همه مطالب شما رو در رابطه با frimware ها خوندم ولي مشكل من به خاطر نصب نيست .
من هم زمان 4 تا اس ام اس دريافت كردم و گوشي هنگ كرد منم در حال روشن بودن باطري رو در آوردم و وقتي خواستم روشن كنم روشن نشد ديگه به هيچ سراطي هم مستقيم نيست اصلا روشن نميشه
* و # رو هم امتحان كردم اصلا روشن نميشه.
در ضمن بايد بگم من همين كارو با جواد 00 انجام دادم مشكلي پيش نمياد نميدونم يكي كه بردم پيشش گفت 50 تومن مي گيرم درست كنم منم انقد پول نميدم لطفا كمك كنيد...

farzad_sx1
5 November 2005, 02:00 PM
دوست عزیز به نظر من گوشی شما به اصطلاح فلش تموم کرده و باید یکبار فلش زده بشه!!!
خرجش هم فکر نکنم بیشتر از 10 هزار تومن بشه....
البته شاید سخت افزار گوشیت آسیب دیده باشه ... ولی فکر کنم با همون فلش کارت راه بیافته...

GhAeM
5 November 2005, 03:09 PM
خوب چطوره يه امتحان بكني ببيني تو حالت آپديت ميره يا نا( نگه داشتن جويستيك و روشن كردن)
شايد بشه با نصب فريمور مشكل رو حل كرد

astiak
11 November 2005, 07:48 PM
برای منم همچین مشکلی پیش امده چیکار باید کرد. گوشی رو که روشن میکنم حالت آپدیت میاد و اگه زیاد اینکرو کنم و خوده گوشی بالا بیاد هم دگمه ها کار نمیکنه:icon_cry:

farzad_sx1
13 November 2005, 12:38 AM
دوستان عزیز شما بهتره که گوشی خودتون رو مستر ریست کنید یعنی با دگمه های ستاره و مربع....
اگر این کار برای شما ثمری نداشت .شما مجبور هستید گوشی خودتون رو فلش کنید...

son_of_devil
30 December 2005, 03:47 PM
آقا من كابل يو اس بي رو خريدم و فربموير ها رو هم دانلود كردم و وقتي كابل رو وصل مي كنم به گوشي و كامپيوتر و گوشي رو روشن مي كنم گوشي صفحه اي كه مربوط به نصب فريموير رو مياره و ويندوز گوشي رو ميشناسه ولي بلافاصله صفحه فريموير گوشي ميره يعني گوشي خاموش مي شه و نمي شه گوشي رو نصب كرد من اگه به كمك شما بتونم اين مرحله رو رد كنم بقيه اشو بلدم جونه من فقط سريع جواب بدين مرسي

moeinifar
30 December 2005, 05:47 PM
گوشی توسط کامپیوتر در پورت یو اس بی تشخیص داده می شه؟

son_of_devil
30 December 2005, 06:00 PM
اره ولي همين كه مي خواد نصب كنه چون گوشي خاموش ميشه نمي تونه نصبش كنه

moeinifar
30 December 2005, 06:30 PM
مموری رو در بیار امتحان کن در غیر این صورت باید فلش بشه رو یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کن

son_of_devil
31 December 2005, 12:21 AM
عزيز من با يه كامپيوتر ديگه و بدون رم و با رم همه جوره امتحان كردم ولي نشد ببين من گوشيم اصلا به ابن مرحله هم نميرسيد فرستادم گارانتي همون طور كه در اولين پست من تو اين تاپيك توضيح دادم حتي هيچ تغييري در صفحه براي روشن شدن ايجاد نميشد تا چه برسه به اومدن پيام اپديت فكر كنم اونجا هم فلش شده چون يكي ديگه از دوستان هم گفته بود كه بايد با باكس فلش بشه آيا لازمه دوباره فلشش كنم اگه ببرم اعلاعدين چقدر ميگيرن ؟

mse1445
31 December 2005, 12:38 AM
در مورد آبديت كردن گوشي داخل فروم تاپيكي هست لطفا اونو دقيق مطالعه كن و انجام بده

مشكلت حل ميشه اگرم نشد حتما ببر گارانتي دست هر كسي نده

آدرس و تلفنش هم اگه نداري پي ام بده برات بفرستم

موفق باشي

son_of_devil
6 January 2006, 01:12 AM
سلام خدمت دوستان
آقا ما اين گوشي رو با باكس هم فلش كرديم باز همون ارور قبلي يعني كابل يواس بي رو وصل كن و آپديت رو اجرا كن رو ميده و هنوز وقتي مي خواي روشن كني و درايور رو نصب كني خاموش ميشه جون هر كي دوست دارين كمك كنين بد بخت ميشم يه نظري بدين اين درست شه با باكس فلشش كرديم برنامه هم 100 درصد نصب شد ولي باز بالا نيومد

PAYAM
6 January 2006, 04:08 AM
دقت داشته باشيد كه تا وقتي كه ريختن فايل شروع نشده است اگر دستتان را از روي جوي استيك برداريد گوشي خاموش خواهد شد.
هرچند كه اگر به صورت صحيح فلش كردي و بازهم جواب نداده ايراد شما سخت افزاري ست.

اگر كابل پورت سريال زيمنس را هم داريد مي‌تونيد از طريق آن و استفاده از فريمور در مد WinSwup هم گوشي خودتون را فلش كنيد كه خب وقتي با باكس فلش كرديد و جوابي نگرفتيد لزومي به استفاده از آن نيست.

son_of_devil
6 January 2006, 11:07 AM
خوب حرف شما درست ولي وقتي مي خوام درايور رو نصب كنم چي ؟
تا مي خوام نصبش كنم خاموش مي شه اگه پست هاي قبلي منو بخوني گفتم اگه بتونم نصب رو به عنوان يو اس بي رد كنم بقيه اش راحته ...

83plus
6 January 2006, 11:24 AM
اقا هیچ کاری نکن!
فقط فقط فقط ببر نمایندگی
منم همچین بلایی سرم اومده میدونم گوشیت چشه.
یه هیچ وجه تو نخ این نرو که خودت درستش کنی

PAYAM
7 January 2006, 01:43 AM
@ son_of_devil
يك راه مي‌تونه اين باشه كه يك گوشي سالم اس ايكس وان رو به دستگاهت وصل كني و بعد از نصب درايور از گوشي خودت استفاده كني.
البته توي فولدر System32 ويندوزم رو مي‌گردم اگر فايلي مربوط به درايور اس ايكس وان بود برات مي‌فرستم.

@ 83plus
دوست عزيزم هميشه اولين راه ساده ترين راه است. خود من به شخصه اول مي‌گردم و تمام راه هاي ممكن و البته بي خطر را امتحان مي‌كنم و بعد سراغ راهي كه به فكر همه مي‌رسد مي‌روم.
ضمنا نمايندگي هم خيلي خبري نيست!!

PAYAM
7 January 2006, 02:21 PM
فايل هاي داخل پوشه زير را بعد از آن زيپ كردن در فولدر (Hidden شده) inf در شاخه ويندوزت كپي كن. ببين وقتي اس ايكس وان رو خودش اتوماتيك مي‌شناسه؟

moeinifar
7 January 2006, 10:24 PM
سلام پیام دو مشکل دارم با گوشی یکی اینکه وقتی کابل یو اس بی رو می زنم اصلا گوشی رو نمیشناسه و علامت اتصال یو اس بی رو صفحه گوشی هم نمی یاد و بعد مموری کارت رو هم نمیشنایه کارت رو با گوشی دیگه امتجان کردم و کامپیوتر رو هم با یه گوشی دیگه مشکل از چیِه؟ مرسی

PAYAM
7 January 2006, 11:33 PM
1) نشناختن مموري مي‌توني دلايل زيادي داشته باشه. شايد اون مدل از مموري كارد رو SX1 ساپورت نمي‌كنه. معمولا بعضي رم هاي 512 اين مشكلا رو دارند و اكثر 1 گيگي ها.
2) احتمالا كابل شما ايراد دارد. فايروال را هم در صورت وجود خاموش كنيد.

moeinifar
8 January 2006, 12:45 AM
چند نوعو امتحان کردم با یه گوشی دیگه جواب میده کابلو هم با گوشی دیگه امتحان کردم سالمه

moeinifar
8 January 2006, 02:04 AM
پیام جان مشکل اتصال یو اس بی حل شد اما کارت رو نمیشناسه؟
یه مشکل دیگه هم هست یه بلوتوس نوکیا دارم که قبلن بهش وصل می شد اما الان نمیتونه اونو پیر کنه؟

PAYAM
8 January 2006, 12:51 PM
بلوتوث را يكبار از ديوايس منيجر ريموو و بعد اول بدون اينكه به كامپيوترت وصل كرده باشيش نصبش كن.
ضمنا جواب من رو ندادي. مموري كارتت از چه نوع و مارك و حجمي ست و آيا يك SX1 ديگه اونو مي‌شناسه يا نه؟

moeinifar
8 January 2006, 01:11 PM
بلوتوث هدست نوکیاستnokia headset قبلا به گوشی وصل میشد اما الان نمیشه؟
مموریدو نمونه رو امتحان کردم به گوشی SX1 وصل می شد و میشناختش اما الان گوشی هیچ مموری رو نمیشناسه هیچ پیامی رو هم نمیده. 128Pro tech و 256Altina رو گوشیSX1 دیگه امتحان کردم

PAYAM
8 January 2006, 02:00 PM
در مورد مموري كارد مشكل شما سخت افزاري‌ست. احتمالا گوشيتان ضربه خورده و محفظه مموري كارتتان مشكل پيدا كرده.
در مورد بلوتوث هم ببينيد گوشي هاي ديگر را سرچ مي‌كند يا نه. و هنگامي كه يك گوشي ديگر را پيدا مي‌كند هدست را هم پيدا مي‌كند يا نه. ضمنا از درست بودن هدست هم مطمئن شويد.

عجب اس ايكس وان عجيبي داريد شما...!!

moeinifar
8 January 2006, 02:17 PM
در مورد هدست بلوتوس پیداش میکنه اما نمیتونه بهش وصل بشه هدست سالمه به نوکیا وصل میشه مرسی پس ببرم تعمیر داستان این گوشی طولانیه!

moeinifar
8 January 2006, 11:27 PM
گوشی رو بردم کارت درست شد بلوتوث نشد یه مشکل دیگه هم پیدا کرده کشت منو این گوشی وقتی صحبت میکنی صدات ضعیف به طرف مقابل میرسه؟

PAYAM
9 January 2006, 04:37 AM
بلندگويتان را احتمالا بد جا انداخته اند يا به آن آسيب رسانده اند.

moeinifar
9 January 2006, 04:08 PM
واي يه مشكل ديگه؟ ديوانه كرد : تو شارژ ميزارم باطري كه به درجه دوم رسيد گوشي خود به خود خاموش ميشه شارژ هم كامل نميشههههه

PAYAM
9 January 2006, 11:28 PM
ببينم شما احيانا گوشي دوست خوبمون جناب بلاي ناگهاني را نخريده ايد؟ :-)

moeinifar
10 January 2006, 12:17 AM
نه اما خیلی رو به موت این گوشی چه باید کردددددددددددددد

engmtx2007
31 January 2006, 09:04 PM
سلام.
آقایون: من گوشیمو دادم فلش کردن.. 10 هزار تومان پیاده شدم.
میشه بگید که این اس ایکس وان چجوری فلش میشه؟
کابل یو اس بی و سریال هم دارم.
نرم افزار های لازم..
و توضیح مختصر رو میشه بگید؟
ممنون

PAYAM
31 January 2006, 11:46 PM
بايد از فريمور در مد WinSwup استفاده كنيد + كابل سريال.
در قسمت Port Config بايد پورتي كه به آن كابل را متصل كرديد معرفي كنيد (Com1 يا Com2)
بعد هم استارت كار و تا پايان بايد صبر كني.
بعد يكبار از پورت USB استفاده مي‌كني و همانند حالت عادي فريمور مي‌ريزي.
همين!

Mohsen_bayern
6 February 2006, 06:47 PM
سلام.
آقایون: من گوشیمو دادم فلش کردن.. 10 هزار تومان پیاده شدم.
میشه بگید که این اس ایکس وان چجوری فلش میشه؟
کابل یو اس بی و سریال هم دارم.
نرم افزار های لازم..
و توضیح مختصر رو میشه بگید؟
ممنون

سلام دوستان
میشه بگید کجا این کار رو میکنن؟

Mohsen_bayern
6 February 2006, 06:53 PM
:icon_redf من امروز داشتم خیر سرم گوشیم روupdate میکردم که برق رفت :icon_bigg حالا اصلا روشن نمیشه:icon_cry:
از*و# هم استفاده کردم باز هم درست نشد.
لطفا بگید چی کار کنم خیلی به گوشیم احتیاج دارم. :icon_cry:

farzad_sx1
6 February 2006, 07:35 PM
دوست عزیز گوشی شما باید یکبار فلش بشه!!!!
شما می تونی گوشیت رو ببری به یکی از مراکز تعمیر گوشی موبایل و بدی برات فلش کنن...
البته میتونی ببری نمایندگی و اونجا این کار رو برات انجام بدن ولی گارانتی بهت تعلق نمیگیره ...

PAYAM
7 February 2006, 05:45 AM
:icon_redf من امروز داشتم خیر سرم گوشیم روupdate میکردم که برق رفت :icon_bigg حالا اصلا روشن نمیشه:icon_cry:
از*و# هم استفاده کردم باز هم درست نشد.
لطفا بگید چی کار کنم خیلی به گوشیم احتیاج دارم. :icon_cry:

اگر با نگه داشتن دكمه وسط و روشن كردن گوشي به حالت آپديت مي‌رود كه مي‌توني با ريختن دوباره فريمور گوشيت را زنده كني اما اگر به اين حالت نمي‌رود:

در قسمت Port Config بايد پورتي كه به آن كابل را متصل كرديد معرفي كنيد (Com1 يا Com2)

يا يك راه ساده تر وآن هم اينكه بدهي بيرون گوشيت را برايت فلش كنن!

Mohsen_bayern
7 February 2006, 11:41 AM
سلام
ممنونم که جواب دادید.
:icon_ques منظورتون از فلش کردن چیه؟
لطفا بیشتر توضیح بدید.
در ضمن گوشیم با گرفتن دكمه وسط هم روشن نمیشه.
نوشته شده توسط PAYAM
همين!

این کابل رو از کجا گیر بیارم؟
من گوشیم رو میخوام؟ به قول خواهرم:کوکو سوخته.:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

PAYAM
7 February 2006, 06:11 PM
كابل را بيرون مي‌فروشن كه براي يكبار استفاده بايد بخريش. 25 مگ هم بايد دانلود كني!
به نظر من بدي بيرون برات فلش كن به صرفه تره.

farzad_sx1
7 February 2006, 08:24 PM
كابل را بيرون مي‌فروشن كه براي يكبار استفاده بايد بخريش. 25 مگ هم بايد دانلود كني!
به نظر من بدي بيرون برات فلش كن به صرفه تره.

+تازه شاید موقع فلش کردن بازم برقاتون بره...اونوقته که دیگه.....:icon_cry:

Mohsen_bayern
10 February 2006, 12:20 PM
کجای جمهوری بدم فلش کنه؟

PAYAM
11 February 2006, 02:14 AM
هر جا ارزونتر گرفت! :-)

mahdishadboy20
6 September 2006, 07:27 PM
سلام گوشي sx1 را خاموش كردم 4 روز و بعدا كه اومدم روشنش كنم كار نمي كنه حتي ستاره مربع دكمه قرمز دكمه سبز را هم زدم ولي كار نمي كنه و وقتي ميخوام روشنش كنم بوق ميزنه

ممنونم اگه راهنماييم كنيد

PAYAM
6 September 2006, 07:30 PM
اول مطمئن شو كه مشكل از شارژ گوشيت نيست.

PoYo
24 September 2006, 11:32 PM
بهترین راه فلش کردنه

همین

farzad_sx1
25 September 2006, 12:19 AM
بهترین راه فلش کردنه

همین

آخرین راه فلش کردنه نه بهترین راه !

PoYo
25 September 2006, 01:35 AM
شاید در کل به سی پس یو هم ربط داشته باشه