PDA

View Full Version : اشكالات و سوالات در مورد Borland Delphi ا

Dokht Esmati
4 August 2005, 07:17 PM
سلام دوستان!
اینجا میتونید اشكال ها و سوال های خودتون رو در موردِ برنامه نويسي با Delphi مترح كنيد .
من هم تلاش مي كنم به كمك ساير دوستانِ علاقمند ، به سوالاتِ شما پاسخ بدم.
منتزر سوالاتتون هستم.

Programmer
2 October 2005, 10:33 AM
سلام
آقای دخت عصمتی سوالات رو اینجا هم مطرح میکنم :
1-مخفي کردن پروسس از ليست پروسس هاي Task Manager !
>> Dokht Esmati : در موردِ این سوال ، در این جا بهس شده است ([Only registered and activated users can see links]).
2-ايجاد قفل نرم افزاري بوسیله بدست آوردن شماره سریال BIOS مادر بورد و...... !
>> Dokht Esmati : در موردِ این سوال ، در این جا بهس شده است ([Only registered and activated users can see links]). به این هم سر بزنید. ([Only registered and activated users can see links])
3-نحوه پيدا کردن پروسس هاي فعال (ليست پروسس هايTask Manager) !
>> Dokht Esmati : در موردِ این سوال ، در این جا بهس شده است ([Only registered and activated users can see links]).
ميخوام يه برنامه وقتي در حال اجراست اگه دوباره فراخواني شد (روي فايل اجرايي کليک شد) دوباره اجرا نشه

Foroud
2 October 2005, 05:57 PM
سلام دوستان

يك سوال : آيا در گزارش گيري Rave مي توان تصاوير موجود در پايگاه اطلاعاتي را هم ديد يا نه اگر مي شود لطفا راهنمايي كنيد.

با تشكر

Programmer
11 October 2005, 07:54 PM
سلام خسته نباشید
این هم سوالات جدید :
1- ارسال مستقیم ایمیل در دلفی
2- چطور یک فایل اجرایی(برنامه دلفی) میتونه نام خودش یعنی نام فایل اجرایی رو پیدا کنه ؟ (خیلی واجبه !!!)
3- چطور میتوان از آیکونهای مخصوص ویندوز که در C:\Windows\System32\Shell32.dll هستند به عنوان آیکون برنامه استفاده کرد ؟

Programmer
12 October 2005, 11:34 AM
در واقع دو تا سواله !
یک کلید رجیستری هست که رجیستری رو قفل می کنه
HKEY_CURRENT_USER\software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System
اگه یه متغییر با نام DisableRegistryTools از نوع DWORD با مقدار 1 بسازیم دیگه با اجرای Regedit.exe یا Regedt32.exe نمیتوان وارد رجیستری شد !
حالا سوالات:
1- اگه رجیستری رو قفل کنیم(با استفاده از توضیحات فوق) فایلهای Reg.* یا مثلا برنامه دلفی میشه رجیستری رو تغییر داد؟(مثلآ یه کلید یا داده به رجیستری اضافه یا از آن حذف کرد)؟
**** اگه جواب سوال فوق + هست سوال دوم مطرح میشه ؟
2- حالا اگه اون کلید DisableRegistryTools رو 0 کنیم(با یه برنامه دلفی یا فایل Reg ) رجیستری فعال میشه؟ یعنی Regedit.exe یا Regedt32.exe اجرا میشه ؟
______________________ ممنون
Dokht Esmati : در موردِ این سوال ، در این جا بهس شده است ([Only registered and activated users can see links]).

Programmer
27 October 2005, 12:11 PM
سلام
یه سوال جدید :
چرا حجم برنامه نهایی در دلفی اینقدر زیاده ؟ :icon_twis
وقتی یه پروژه جدید ایجاد میکنی حتی اگه هیچی هم توش نزاری 360KB حجم داره ! :icon_twis
حتی اگه از فرم هم استفاده نکنی و همه Uses ها رو هم حذف کنی
13.5KB _ 16.0KB on Disk حجم داره !
آیا تنظیم کامپایلری خاصی وجود داره !
فایلهای خاصی به پروژه لینک میشن !

Dokht Esmati : در موردِ این سوال ، در این جا بهس شده است ([Only registered and activated users can see links]).

Programmer
28 November 2005, 07:28 PM
سلام
می خواستم بدونم چطور میشه از یه تایمر در یک پروژه بدون فرم استفاده کرد ؟!!!
در حالت بدون فرم میشه از تابع Timer1Timer(Sender: TObject); استفاده کرد تا مثلآ هر 60 ثانیه یکبار یه کار انجام بشه ؟:icon_ques

Dokht Esmati : در این جا ([Only registered and activated users can see links])پیگیری کنید.

braveheart
1 July 2006, 05:11 AM
آیا با Delphi میتونم برای نرم افزاری که نوشتم Setup کامل و بی نقص طراحی کنم ؟

reza1357
2 July 2006, 10:40 AM
میشه طراحی کرد ولی بنظرم برای نوشتن setup برای برنامه ها کار منطقی نیست چون برنامه InstallShield تمام کارهای نصب از قبیل ایجاد - کپی کردن فایل ها و پوشه ها، به حداقل رساندن حجم برنامه،ریجستر کردن DLL و غیره براحتی براتون انجام میده اگه شما میخواهید برنامش رو بنویسید میدونید چه روتینها و تکنیکهایی باید بکار ببرید پس بصرفه نیست.

موفق باشید

john123
13 October 2006, 07:50 PM
مي توانيد از InstallShield مخصوص دلفي استفاده كنيد.
در ضمن اگر خودتان هم بخواهيد كار چندان پيچيده اي نيست.

ali1011
21 October 2006, 12:34 AM
من ميخوام براي گزارش گيري چند تا table رو با هم تو يه صفحه پرينت بگيرم ولي نميتونم.يعني هر كدوم رو جدا. قابليت join شدن رو ندارن. هم از quick report استفاده كردم هم از rave اگه ميشه كمكم كنيد براي پروژه دانشگاه لازم دارم

john123
21 October 2006, 01:26 PM
من ميخوام براي گزارش گيري چند تا table رو با هم تو يه صفحه پرينت بگيرم ولي نميتونم.يعني هر كدوم رو جدا. قابليت join شدن رو ندارن. هم از quick report استفاده كردم هم از rave اگه ميشه كمكم كنيد براي پروژه دانشگاه لازم دارم
يكم دقيقتر توضيح بده تا بتوانيم راهنمايي كنيم.

ali1011
23 October 2006, 12:16 PM
ببين من ميخوام اطلاعات مربوط به يك نفر رو چاپ كنم جدول اول حاوي مشخصات فردي جدول دوم آموزشهاي گذرانده شده توسط فرد و جدول سوم هم يكسري مشخصات ديگه .توي محيط rave من نتونستم دو تا جدول رو با هم نشون بدم البته من زياد باهاش ور نرفتم ولي با quick Report اصلا نشد يعني اگر بيشتر از يه جدول رو ميخواستم نشون بدم ، هيچي نشون نميداد اگه ميشه آموزشش رو بهم بگين ممنون ميشم

bmasoudi
1 December 2006, 08:58 AM
من دو تا سوال در دلفی داشتم. امیدوارم دوستان کمکم کنند.

1- چجوری میشه در دلفی به سی دی رام دسترسی داشت یعنی اگر ما فولدری در یک سی دی داشته باشیم و سی دی را در سی دی رام بگذاریم چگونه می توان در دلفی وقتی از فرم 1 به فرم 2 میرویم سی دی رام اون فولدر را به طور خودگار بخونه؟ اگه ممکنه دستورش را برام بگین .

2- جهت نوشتن دفتر چه تلفن در دلفی با چه دستوری می توان شماره را توسط مودم شماره گیری کرد؟

با تشکر از همه شما.

samir2253122
7 May 2007, 02:00 AM
كسي fast report نسخه 4 رو داره ؟ البته با كرك؟

reza1357
7 May 2007, 08:53 AM
اگه در این سایت ([Only registered and activated users can see links])جستجو کنید پیدا خواهید کرد.

darkprince
13 July 2007, 08:23 PM
سلام دوستان من چند تا مشكل در برنامه نويسي داشتم كه اميدوارم شما بتونيد حلشون كنيد و جوابشونو برام بنويسيد
1- ميخوام تو يه اديت بعد از زدن دگمه اينتر، نوشته داخل اديت چك بشه كه فقط داخل اون عدد وارد شده باشه يا برعكس فقط حرف وارد شده باشه
2- دو تا اديت داريم كه تو يكيش تاريخ شروع وارد ميشه و توي اون يكي تاريخ پايان ميخوام بعد از زدن دكمه اينتر تو اديتي كه تاريخ پايان توش نوشته ميشه چك كنه كه تاريخ پايان قبل از تاريخ شروع نباشه
3-توسط يك اوپن ديالوگ و يك اديت آدرس يك فايل رو تو پايگاه داده ذخيره كردم مي خوام با زدن يك دگمه اين فايل كه آدرسش تو پايگاه هست در صورت وجود اجرا بشه و در صورت مفقود شدن اون فايل يك پيغام خطا صادر بشه
ببخشيد شايد پررويي باشه كه اينقدر سوال ازتون داشتم ولي ممنون ميشم اگه بتونيد كمكم كنيد

darkprince
19 July 2007, 07:37 PM
سلام دوستان من چند تا مشكل در برنامه نويسي داشتم كه اميدوارم شما بتونيد حلشون كنيد و جوابشونو برام بنويسيد

1- ميخوام تو يه اديت بعد از زدن دگمه اينتر، نوشته داخل اديت چك بشه كه فقط داخل اون عدد وارد شده باشه يا برعكس فقط حرف وارد شده باشه
2- دو تا اديت داريم كه تو يكيش تاريخ شروع وارد ميشه و توي اون يكي تاريخ پايان ميخوام بعد از زدن دكمه اينتر تو اديتي كه تاريخ پايان توش نوشته ميشه چك كنه كه تاريخ پايان قبل از تاريخ شروع نباشه
3-توسط يك اوپن ديالوگ و يك اديت آدرس يك فايل رو تو پايگاه داده ذخيره كردم مي خوام با زدن يك دگمه اين فايل كه آدرسش تو پايگاه هست در صورت وجود اجرا بشه و در صورت مفقود شدن اون فايل يك پيغام خطا صادر بشه

ببخشيد شايد پررويي باشه كه اينقدر سوال ازتون داشتم ولي ممنون ميشم اگه بتونيد كمكم كنيد

كسي پيدا نميشه جواب منو بده

shaahani
13 October 2007, 03:02 PM

1.بهتر این است که ماسک ادیت استفاده کنید تا از ادیت باکس معمولی
اما به هر حال بررسی عدد میتوانید به این صورت باشد (راه های زیادی وجود دارد)
procedure TForm1.Edit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
var x:Integer;
begin
if Key=#13 then
begin
key := #0;
try
x := strtoint(Edit1.Text);
except
ShowMessage('عدد وارد شده صحیح نیست');
end;

end;
end;بررسی حروف :
procedure TForm1.Edit2KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
var i:Integer;
begin
if Key = #13 then
begin
Key := #0;

for i := 1 to Length(Edit2.Text) do
begin
if (ord(Edit2.Text[i]) >= 48) and (ord(Edit2.Text[i]) <= 57) then
begin
ShowMessage(IntToStr(ORD(Edit2.Text[i])));
ShowMessage('شما مجاز به استفاده از اعداد نیستید');
exit;
end;
end;

end;2.اگر تاریخ شما مربوط به تاریخ هجری شمسی میشود با فایل ضمیمه Check_Date.zip مشکل برطرف میشه در غیر این صورت نیز برای تاریخ های دیگر باید به شیوه مشابه عمل کنید.
(متاسفانه به علت عدم اجازه ارسال فایل های فشرده بر روی وب سایت آن را برای شما در فضای رایگان قرار میدهم بهتر است بلافاصله دریافت کنید تا هنوز از بین نرفته است)
دریافت سورس:

[Only registered and activated users can see links]

3.اسم فایل مورد نظر باید در فیلد جداگانه ای ثبت شود و خود فایل در فیلدی از نوع بلاب
حال میتوانید اسم را فیلتر کنید و بررسی کنید که داده ای وجود دارد یا خیر
سپس برای اجرا کردن فایل اجرایی دو راه دارید
روش پیشرفته آن کمی دشوار است که در این روش شما باید فایل را در رم کامپیوتر بارگزاری کنید سپس اجرا و کنترل آن را به ویندوز بسپارید
راه آسانتر این است که با اشاره مستقیم به فیلد بلاب آن را در گوشه ای از هارد دیسک ذخیره کنید و بلافاصله با این فرمان آن را اجرا کنید.
WinExec(pChar(masir),SW_NORMAL);

shaahani
13 October 2007, 04:30 PM
لطفاً از لینک دائم ([Only registered and activated users can see links]) برای دریافت بررسی تاریخ (مقایسه تاریخ) استفاده کنید

shaahani
27 December 2007, 12:40 AM
دوست عزيز اينجا مباحث مربوط به زبان برنامه نويسي دلفي مطرح ميشود سوالات شما كاملاً بي ربط هستند!

با اين حال پاسخ شما:
1:
من هم به نوع مشابهي برخورد كردم مدت زيادي بود كه خودم از كامپيوترم استفاده نكرده بودم و به همين دليل هم انتي ويروسم را بروز نكرده بودم اين ويروس نصبتاً ساده يك پنجره اكسپلورر ديگه باز ميكنه و درايو را در آن نمايش ميده
فايل هاي Autorun.inf و NTDE1ECT.COM را ميسازد همچنين اگر شما در پنجره فالدر آپشن تنظيم نمايش فايل هاي سيستمي و مخفي را فعال كنيد اين تغييرات اعمال نميشود و ويروس جلوي آن را ميگيرد و در تمام پارتيشن ها خود را منتشر ميكند حتي فلش مموري ها...
براي ديدن فايل هاي مخفي كافي است وارد سيستم عامل داس ويندوز شويد و فرمان dir /a را در يكي از پارتيشن ها اجرا كنيد البته موفق به پاك سازي در زمان اجراي ويروس نخواهيد شد اما به عنوان مثال با برنامه هايي مانند NC5 ميتوانيد اين فايل ها را پاك سازي كنيد
آسان ترين راه و بهترين راه مطمئناً داشتن يك آنتي ويروس خوب و بروز بر روي ويندوز است پيشنهاد من McAfee 8.5i با جديد ترين آپديت آن است

2.
علت هاي بسيار زيادي ممكن است داشته باشد
به عنوان مثال ممكن است آن را با safely remove hardware خاموش كرده باشيد كه بايد مجدد آن را از يو اس بي جدا و اتصال دهيد همچنين ميتوانيد با پورت هاي usb ديگر موجود در مادربورد امتحان كنيد
بخش Device manager را كنترل كنيد بعد از اتصال تا مشكلي نباشد

Mr.Hossein
20 July 2008, 11:42 AM
سلام دوستان
من يه مشكلي با يه برنامه دلفي پيداكردم لطفا راهنمائي كنين :

يه برنامه با دلفي 6 دارم همراه با source كه با بانك اطلاعاتي SQL كار ميكنه و چون توي برنامه connection string ظاهرا بصورت hard-code ذكر شده با بازكردن source يك پيغام خطا ميده و از محيط دلفي ميپره بيرون. چكار ميتونم بكنم كه بشه متن برنامه رو باز كرد؟
ممنون

enchatment
9 September 2008, 02:55 PM
با سلام من يكي از كاربران جديد اين تالار هستم.
مي خواستم ببينم ميشه با كد نويسي مثلا از داخل دلفي روي يك دكمه كليك كنيم بعد refresh اينترنت اكسپلرر به كار بيفته! ميشه؟؟؟؟
يا تشكر...

Hector2000
18 October 2008, 06:09 PM
اقا با دلفی میشه در سطح برنامه نویسی کرنل هم برنامه نویسی کرد؟