PDA

View Full Version : چگونگی ایجاد فایلota

سعيد مقدمي
4 November 2005, 05:15 PM
هر کسی در مورد چگونگی ایجاد فایلota یا تبدیل فایل bmp بهota چیزی میدونه راهنمایی کنه؟
مرسی

dani77733
4 November 2005, 06:56 PM
برای تبدیل این دسته از فایلها باید کارهای خاصی صورت بگیره از جمله کد دهی مخصوص تا به فرمت ota در بیان که از توضیح من خارج هستش.
اما اگه شما هدفتون اینه که عکسهای تصویری برای استفاده در سرویس sms استفاده کنید من به شما استفاده از برنامه Nokia logomanager رو پیشنهاد میکنم.نمیدونم برنامه های دیگری هم وجود داره که بتونه اینکارو انجام بده یا خیر.به هر حال این برنامه این کارو انجام میده... :icon_cool
موفق باشی

سعيد مقدمي
4 November 2005, 10:10 PM
راستی sms می تونه متحرک باشه در چه فرمتی

iman
5 November 2005, 12:42 PM
يادت نره كه بعد از اينكه با logo manager عكستو ساختي save as *.OTB ميكنه كه بايد خودت پسوندشو rename كني و به OTA تغيير بدي
Movafagh bashi

dani77733
5 November 2005, 04:07 PM
يادت نره كه بعد از اينكه با logo manager عكستو ساختي save as *.OTB ميكنه كه بايد خودت پسوندشو rename كني و به OTA تغيير بدي
Movafagh bashi
فكر نميكنم عملي باشه شما مطمئن هستي؟!

dani77733
5 November 2005, 04:12 PM
براي استفاده از اين برنامه ( Nokia Logomanager ) شما حتما بايد يكي از گوشيهائي كه اين برنامه ساپورت ميكنه رو داشته باشين به عنوان مثال 8210
در ضمن بايد اتصال با كامپيوتر بر قرار باشه حالا يا از طريق كابل يا از طريق اينفرارد به محض اينكه ارتباط بر قرار شده باشه شما خيلي راحت ميتونيد عكس رو به داخل گوشي ارسال كنيد.
قابليت هاي زياد ديگري هم اين برنامه داره كه خوب در حين كار متوجه خواهيد شد.

dani77733
5 November 2005, 04:16 PM
Movafagh bashi
شما مطمئن هستي كه عملي هستش؟!
اگر لطف كني بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم.چون اگر اينطور باشه كه شما گفتي ديگه نيازي به گوشي نيست كه با برنامه ارتباط داشته باشه.
منم كه انجامش دادم نشد شما خودت تا حالا انجام دادي؟

Malkemid
5 November 2005, 06:37 PM
فكر نميكنم عملي باشه شما مطمئن هستي؟!
100% عملیه دوست من...اول باید از آیکونهای بالا قسمت edit a picture message graphic رو انتخاب کنی...بعد تو اون صفحه شکلتو بکشی...بعد باید
OTB سیو کنی...بعد پسوندشو به OTA تغییر بدی...فایل رو با هر وسیله که داری به گوشیت انتقال بده..بدون مشکل کار می کنه...:icon_cool
نیازی هم نیست حین انجام این کارا گوشی به کامپیوتر وصل باشه(گوشی های سیمبین که اینطوریه...نمی دونم با غیر سیمبین کار می کنه یا نه)
موفق باشید

dani77733
5 November 2005, 08:06 PM
100% عملیه دوست من...اول باید از آیکونهای بالا قسمت edit a picture message graphic رو انتخاب کنی...بعد تو اون صفحه شکلتو بکشی...بعد باید
OTB سیو کنی...بعد پسوندشو به OTA تغییر بدی...فایل رو با هر وسیله که داری به گوشیت انتقال بده..بدون مشکل کار می کنه...:icon_cool
نیازی هم نیست حین انجام این کارا گوشی به کامپیوتر وصل باشه(گوشی های سیمبین که اینطوریه...نمی دونم با غیر سیمبین کار می کنه یا نه)
موفق باشید
دوست من از پاسخ شما ممنونم
اما من متوجه نمیشم چونکه من اینکارو انجام میدم اما پسوند به ota تبدیل نمیشه.شاید من طریقه تبدیل رو اشتباه انجام میدم.اما فکر نمیکنم خیلی سخت باشه:icon_twis
من فایل otb رو rename که میکنم انجام نمیشه.مثلا اگه اسم فایل این باشه: smspicture.otb به اینصورت در میاد smspicture.ota.otb
اگر لطف کنی منو مجددا راهنمائی کنی ممنون میشم.شاید شما کار دیگه ای انجام میدید:icon_ques

سعيد مقدمي
5 November 2005, 08:58 PM
بایستی تو موبایل rename کنی

emroozi83
6 November 2005, 01:33 PM
Nokia LogoManager 1.2.4 with Crack October 22, 2005

این برنامه جالب و کارا برای تهیه و طراحی تصویر مسیج و لوگو برای گوشیهای نوکیا و ... است. برنامه ذکر شده پسوند های bmp-Otb-nlm-ngg را پشتیبانی می کند.
>> برای تولید تصویر با فرمت OTA فقط کافیست فرمت فایل otb را به Ota تبدیل کنید (Rename)
>>برای تغییر نام فایل لازم است در ویندوز بالای پنجره ی My Computer به منوی tools رفته و به قسمت Folder Options و در تب View در لیست موجود تیک عبارت Hide extentions for Known file types را بردارید و ok کنید و حالا می توانید هر فایلی را با پسوند تغییر نام دهید.

از قابلیتهای مهم آن به : ابعاد متغیر-اتصال مستقیم به موبایل-پشتیبانی از مسیجهای زیاد ورودی-پشتیبانی از فونهای مختلف فارسی و انگلیسی و عربی - رسم اشکال هندسی -عکسبرداری مستقیم - حالت نگاتیو برای هر آبجکت و ... می توان اشاره کرد.

این برنامه به همراه کرک تنها از اینجا قابل دریافت می باشد.
[Only registered and activated users can see links]

595 کیلوبایت
Download ([Only registered and activated users can see links])

iman
6 November 2005, 02:01 PM
داداشه من بابا فرق نمي كنه كجا ري نيم كني مي توني تو كامپيوتر با برنامه اي مثلا NC يا Win Rar رينيم كني مهم اينه كه اسمه فايلت مثلا از Iman.OTB به Iman.OTA تبديل بشه بعد با هر وسيله اي Bluetooth و ... مي توني انتقال بدي

iman
6 November 2005, 02:03 PM
داداشه من بابا فرق نمي كنه كجا ري نيم كني مي توني تو كامپيوتر با برنامه اي مثلا NC يا Win Rar رينيم كني مهم اينه كه اسمه فايلت مثلا از Iman.OTB به Iman.OTA تبديل بشه بعد با هر وسيله اي Bluetooth و ... مي توني انتقال بدي

dani77733
6 November 2005, 04:20 PM
از راهنمائي بابت rename كردن:icon_cool ممنونم

Nokia LogoManager 1.2.4 with Crack October 22, 2005

این برنامه جالب و کارا برای تهیه و طراحی تصویر مسیج و لوگو برای گوشیهای نوکیا و ... است. برنامه ذکر شده پسوند های bmp-Otb-nlm-ngg را پشتیبانی می کند.
>> برای تولید تصویر با فرمت OTA فقط کافیست فرمت فایل otb را به Ota تبدیل کنید (Rename)
>>برای تغییر نام فایل لازم است در ویندوز بالای پنجره ی My Computer به منوی tools رفته و به قسمت Folder Options و در تب View در لیست موجود تیک عبارت Hide extentions for Known file types را بردارید و ok کنید و حالا می توانید هر فایلی را با پسوند تغییر نام دهید.

از قابلیتهای مهم آن به : ابعاد متغیر-اتصال مستقیم به موبایل-پشتیبانی از مسیجهای زیاد ورودی-پشتیبانی از فونهای مختلف فارسی و انگلیسی و عربی - رسم اشکال هندسی -عکسبرداری مستقیم - حالت نگاتیو برای هر آبجکت و ... می توان اشاره کرد.

این برنامه به همراه کرک تنها از اینجا قابل دریافت می باشد.
[Only registered and activated users can see links]

595 کیلوبایت
Download ([Only registered and activated users can see links])