View Full Version : chip tuning
اشکان صادقی
4 November 2005, 12:16 PM
سلام . امروزه یکی از راههای ارزان برای تیون کردن ماشین چیپ تیونینگ هستش که با تغییراتی که روی نرم افزار ecu انجام میشه راندمان موتور بهتر میشه . البته تغییراتی هم در سیستم هوای موتور مثلا تعویض فیلتر هوا معمولی به اسپرت و تغییر شمع ها از یک پلاتینه به چهار پلاتینه سوزنی و تغییر وایر ها از وایرهای معمولی به وایرهای مسابقه ای نیز نیاز هستش . این کارهایی رو هم که گفتم در ایران انجام میشه و روی موتور 405 بین 8 تا 10 اسب موتور رو قوی میکنه که بستگی داره موتور شما چه جوری آب بندی شده باشته . سوالی که من در اینجا دارم اینه که من خواستم این کار رو روی موتور ماشینم انجام بدم از چند جا سوال پرسیدم یکی گفت 100 تومن یکی گفت 350 یکی گفت 700 ، اگه کسی تا حالا روی موتور ماشینش این کار رو انجام داده اینجا از مزایا و معایب چیپ تیونینگ صحبت کنه و در مورد قیمت و محل انجام این کار هم یه توضیحی بده :icon_cool
alireza_shd
5 November 2005, 08:10 AM
در اتوموبیل های غیر توربو (شامل تمام اتموبیل های ساخت داخل) تغییر و تنظیم ECU هیچ گونه افزایش قدرتی به وجود نخواهد آورد و فقط باعٍث کارکرد بهتر موتور می شود. اگر دنبال افزایش قدرت هستید می توانید فیلتر هوای اسپرت یا هدرز یا سوپرشارژ برقی نصب کنید.
اشکان صادقی
5 November 2005, 03:25 PM
به من گفتم با دستگاه دینامتر نشون میدن که قدرت بین هفت تا ده اسب قوی میشه ، در ضمن هدرز خیلی گرون در میاد ، اگه بشه یک سری راههای ارزون قیمت برای تقویت بگیید خوشحال میشم ، شمع و فیلتر هوا که خیلی روتین هستند و همه بلد هستند . اگه میشه در رابطه با چیپ تیونینگ و هزینه هاش توضیح بدهید
اشکان صادقی
5 November 2005, 03:38 PM
Make : Peugeot
Model : xu7jpl3
Engine : Non-turbo.
There has been more than one match.
If the same model has more than 1 application available and you are unsure of which one you require, please check with your local dealer.
The following list of Superchips available is delivered in alphabetical order.
To view any of the Power Curves or Road Tests available on this list you will need to have Acrobat Reader installed. Power Curves are graphs highlighting expected Power & Torque increases over the Rpm range.
Peugeot 106 1.3/1.6 Rallye +8 bhp £293.75
Peugeot 306 GTi-6/Rallye +10 bhp £293.75
منبع:
http://www.superchips.co.uk/car/frameset.htm
هیمن تور که می بینید روی موتورهای غیر توربو نیز جواب میده
alireza_shd
6 November 2005, 09:10 AM
اینجا را بخون تا متوجه شوی
<a herf="http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=94730">5- تنطیم با نصب چیپ بر روی اتوموبیل:
</a>
به نظر من یه توربو شارژ برقی ببند. حداقل 10 درصد رو اسب بخار تاثیر داره
محمد رضا محمدي
6 November 2005, 02:03 PM
عليرضا جان اگر ممكنه در مورد توربو شارژ برقي .. قيمت و نحوه ي عملكرد توضيح بيشتري بديد ....
alireza_shd
7 November 2005, 07:59 AM
ببخشید! منظور من سوپرشارژ برقی بود. سوپرشارژ برقی یه مکنده برقی کوچک هست که بین فیلتر هوا و کاربراتور/انژکتور قرار گرفته و هوا رو از فیلتر می مکد و در اختیار موتور می گزارد. نه تنها افزایش قدرت خواهید داشت بلکه مصرف سوخت هم زیاد نخواهد شد و کارکرد موتور هم هموارتر خواهد بود. کمترین ضرری هم ندارد و هر موقع قابل باز کردن هست.
محمد رضا محمدي
7 November 2005, 12:38 PM
در مورد هزينه نصب و محل تهيه اگر اطلاعاتي داريد در اختيار ما و دوستان قرار بديد ممنوم ميشم ....
اشکان صادقی
7 November 2005, 03:59 PM
من دو تا شرکت که تحقیق کردم اینه power race و super chip کسی جایی تو ایران سراغ نداره
alireza_shd
10 November 2005, 04:32 AM
متاسفانه این قطعات در ایران بسیار به سختی و تغریباً شانسی پیدا می شود. من اونهایی که می شناسم ار طریق دوستانشون در اروپا تهیه کردن (زیاد گرون نیست). البته شندیم که تو تهران بعضی از مدل ها برای پراید به فروش می رسد که با اندکی دست کاری قابل نصب روی 206II و سایر اتوموبیل ها با حجم کم تر از 1400 هست
اشکان صادقی
10 November 2005, 03:44 PM
من دو جا پیدا کردم یکی تهران یکی اصفهان ، تهران که داره بی راه قیمت میده ، اصفهانی هم که میگه 30 تومن یه ذره ارزون و شک بر انگیزه و دوشنبه یه سر میرم اصفهان ببینم قضیه چیه . میگه پاور ریس هستش.
fizzi
13 November 2005, 07:22 AM
cheap tuning : تيونينگ سرهم بندي !
chip tuning : :icon_cool
عنوان ويرايش شد.
اشکان صادقی
13 November 2005, 11:49 PM
با تشکر از گوش زد به جای شما ، اما اینقدر هم سر هم بندی نیست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.