PDA

View Full Version : مشكل ورود به vms



ba_safa
4 November 2005, 10:59 AM
با سلام

من اشتباهآ در موقعی که با سیستم vms ور میرفتم
سیستم از من یه رمزی رو خواست که من هم الکی یه رمزی دادم
حالا که میخواهم وارد vms بشم از من اون رمز رو َمیخواد و من اون رمز رو فراموش کردم
کسی اگه میدونه لطفآ به من بگه چطوری میتونم وارد بشم

ba_safa
6 November 2005, 09:39 AM
از اساتید محترم خواهش میکنم مشکل این بنده حقیر رو حل کنند

ba_safa
8 November 2005, 08:29 AM
کسی نیست جواب سوال منو بدونه؟

ba_safa
13 November 2005, 01:05 PM
این گره رو کسی نمیتونه بازش کنه؟

kevin_m_bb
16 November 2005, 01:56 AM
با سلام

من اشتباهآ در موقعی که با سیستم vms ور میرفتم
سیستم از من یه رمزی رو خواست که من هم الکی یه رمزی دادم
حالا که میخواهم وارد vms بشم از من اون رمز رو َمیخواد و من اون رمز رو فراموش کردم
کسی اگه میدونه لطفآ به من بگه چطوری میتونم وارد بشم
دوستان من هم همچين مشكلي دارم
خواهشا به اين 2 دوست كمك كنيد

آرمان
16 November 2005, 03:35 AM
به نظر من اولین آخرین راه شما رفتن به یکی از دفاتر دولتی تلفن همراه است تا مشکل شما حل شود.
قبل از آن حتما با شماره تلفن رایگان 09990 تماس بگیرید تا اپراتور شما را بخوبی راهنمایی کنید.

RoSo
20 November 2005, 11:36 PM
حتماً باید یک راهی داشته باشه.اگه راهی نبود باید بری و درخواست قطع سرویس رو بدی تا قطع بشه و بعد از مدتی دوباره درخواست بدی برای وصل کردن سرویس.

kevin_m_bb
22 November 2005, 10:19 PM
به نظر من اولین آخرین راه شما رفتن به یکی از دفاتر دولتی تلفن همراه است تا مشکل شما حل شود.
قبل از آن حتما با شماره تلفن رایگان 09990 تماس بگیرید تا اپراتور شما را بخوبی راهنمایی کنید.

وقتي كه من زنگ زدم(به شماره اي كه شما فرموديد)اونها گفتند كه بايد موبايلتون رو فرمت كنيد:icon_mad:
من نمي دونم فرمت چه ربطي به سيستم مخابراتي يا vms دازه؟؟؟؟:icon_sad:
شما اگه ربطش رو مي دونين به من هم كمك كنيد

RoSo
22 November 2005, 10:33 PM
متاسفانه در بخش روابط عمومی واحد ارتباطات سیار مخابرات یعنی همون 09990 یک عده افراد بی سواد هستن که هیچی نمیدونن. حالا من این مورد رو نمیدونم ولی در اکثر موارد جوابهای بیربط میدن.

بهروز2005
24 November 2005, 11:39 PM
من یه بار password مهدودیت مکالمم رو گم کردم.تنها راه این بود که رفتم یکی از دفاتر مخابرت. اونجا رمز رو reset کردن.
شما هم برای vms باید یه همچین کاری بکنید

ciahchal
22 February 2006, 01:40 AM
فکر کنم چاره شما رفتن به دفتر مرکزی باشه
بعید می دونم دفاتر دیگه بتونن کاری کنن مگر اینکه با یکی ار اپراتورهای آنجا ارتباط برقرار کنن