View Full Version : موتور تیپ 5 و 6 از کی ایرانی میشه؟
valid
3 November 2005, 05:36 PM
سلام دوستان..کسی اطلاع داره از کی 206 تیپ 5 و 6 قراره ایرانی بشه؟؟؟؟؟؟؟.... :icon_cry:
آخه میگن موتورش دیگه فرانسه نمیده..چون توی تحریمه....
بعدش هم رفتم نمایندگی ایران خودرو گفت که اونایی که تیپ 5 و6 ثبت نامی داشتن 5 ، 6 ماه تاخیر میخوره...به خاطر تحریم..فکر کنم موتور ایرانی قراره بزارن روش....
اگه کسی میدونه از کی قراره ایرانی بشه بگه...ممنون میشم..... :icon_surp :icon_cool
kasra03
5 November 2005, 04:24 AM
اره ما هم تیپ 5 بهمن ماه اسم نوشتیم هنوز ندادن یکی تو نمایندگی گفت هرچی دادن بگیرین وضع خیلی خرابه!!!
valid
5 November 2005, 01:17 PM
کسی نمی دونه از کی ایرانی میشه؟
یا از الان دارن به تاخیری ها موتور ایرانی میدن :icon_cry: :icon_mad:
IEHT
5 November 2005, 05:56 PM
خط تولید موتور ایران خودرو ظاهرا فقط بلوک سلیند و سرسیلند میزنه و بقیش مونتاژه .الان وضع تولید مخصوصا تیپ 5 خرابه من خودم تبدیل کردم و سفارشی گرفتم تولید 21 شهریوره و موتور ظاهرا فرانسه است البته میگفتن خط موتور سازی ایران خودرو از تیرماه راه افتاده ولی تا یکی دو ماهه پیش که هنوز رو ماشین ها نذاشته بودن الان هم پیشنهاد میکنم برین و به سفارشی تبدیل کنین 1 میلیون اضافه تر خیلی نمی ارزه ولی چاره ای نیست رنگ قهوهای لیزری هم بهترین رنگشه (از نظر من):icon_surp
valid
5 November 2005, 10:25 PM
پس من چه کار کنم..... من موتور فرانسه می خواااااااااام
نمیشه 1 ماه دیگه هم موتور ایرانی بزنه.؟؟
راستی رنگ قهوهای لیزری رو اگه عکسش داری بزار ممنون میشم....
alisam44
5 November 2005, 11:18 PM
کسی نمی دونه از کی ایرانی میشه؟
یا از الان دارن به تاخیری ها موتور ایرانی میدن :icon_cry: :icon_mad:
با سلام
یک نامه برای ما آمده که از اول آذر ماه سالن بدنه سازی 2 دیگر پژو 206 تولید نمی کند و بدنه 5 به تولید بدنه کامل 206 می پردازد.همچنین از اول آذر موتورهای 206 را شرکت IPCO (موتور سازی ایران خودرو) تامیین می کند.در مورد جزییاتش که کدام موترش است اطلاعی ندادند(1400 یا 1600)
valid
5 November 2005, 11:27 PM
سلام دوست عزیز...ایا درسته که 206 تیپ 2 ایرانی هست (موتورش)
خوب tu5 (موتور تیپ 5 و 6) میخواد تولید کنه.... یعنی دیگه بد بخت شدییییییییییییییم......
یه ماشین خوب بود که اونم دست بردن توش
IEHT
6 November 2005, 06:16 PM
پس من چه کار کنم..... من موتور فرانسه می خواااااااااام
نمیشه 1 ماه دیگه هم موتور ایرانی بزنه.؟؟
راستی رنگ قهوهای لیزری رو اگه عکسش داری بزار ممنون میشم....
http://www.isaco.ir/Persian/Isaco-Option/SHOW.asp
یه فلش نسبتا سنگینه خودم ندیدم(ضیغ وقت) ولی فکر کنم نشون بده اگه نداد بگو تا یه عکس از ماشین بگیرم...
hedalat
6 November 2005, 11:33 PM
ممنون از فلش ولی این فلش مربوط به 206 های سفارشی ایران خودرو نیست بیشتر لوازم حانبی رانشون میده ایساکو در اصل یه فلش خارجی را به اسم خودروهای سفارشی داره به خورد مردم میده.آقای alisam44ترو به خدا شما که تو ایران خودرو هستی به این مسولینش بگو یه فکری به حال این سایت ایران خودرو بکنند مدام پز 206 صندوق دار رو میدن ولی یه عکس هم ندارن تو سایت یا سایت فروشش یه قسمتهایی در رابطه با تودوزی خودرو داره که داخلش خالی هست.من که حاضرم مجانی براشون یه سایت آبرومند درست کنم.از تاپیک خارج شدم ولی چاره ای نبود
kima
6 November 2005, 11:43 PM
اره ما هم تیپ 5 بهمن ماه اسم نوشتیم هنوز ندادن یکی تو نمایندگی گفت هرچی دادن بگیرین وضع خیلی خرابه!!!
تیپ 5 تک و توکی داره تولید میشه
تیپ 2 مقل قبل
تیپ 3 که متاسفانه من اسم نوشتم تولید اصلا نمیشهو خیلی وقته ختی 1 عدد هم سند نخورده
نامردا فقط می تونن پول بگیرن
2 ماه پیش زنگ زدن که بدو بدو 100 تومان پول بریز که ماشینت دم سند خوردن هست کم آورده و از این حرفها
100 تومان اضافه را که نگفتن بابت چی هست گرفتن و دیگه خبری نشد از ماشین
دیروز هم گفت تا 2 ماه آینده هم خبری از تیپ 3 نیست
IEHT
6 November 2005, 11:44 PM
آره فلشو دیدم تقریبا ربطی به ماشینای سفارشی ایران خودرو نداشت من خودمم که ماشینو تحویل گرفتم دقیقا نمی دونستم چه رنگیه !!!! اینترنت رو زیرو رو کردم ولی اثری از قهوه ای به اصطلاح لیزری یا همون آجری ندیدم(درک میکنم...) در اولین فرصت یه عکس تو همین تاپیک میزارم.
valid
7 November 2005, 03:41 PM
سلام ihet دوست عزیز رنگشو دیدم ولی مربوط به مدل های دیگه 206 بود...اگه عکسشو بگیری ممنون میشم...///////
یه خبر نسبتا بد...
من امروز رفتم نمایندگی ایران خودرو تو شیراز بعد گفت " فروش فوری" تیپ 2 رنگ مشکی و بژ 10300000 و تیپ 5 هفته آینده یکی 2 تا میاد 12500000 و سر بزنین...تیپ 3 که نداشت و گفت نیست ولی تیپ 6 داشت
رنگ خاکستری و نقره ای گفت 13300000 و رنگ بژ 13200000 - رنگ مشکی و قرمز 130500000 نمیدونم چه کار کنم؟؟؟
گفتم موتور چی گفت داره کم میزنه ولی حالا حالا ها ایرانی نمیشه..بعد بهش گفتم که تو سایت زده از اول آذر شروع میکنه موتور ایرانی زدن...گفت فعلا تا 2 ـ 3 ماه دیگه خبری نیست!!!!
حالا راست و دروغشو نمیدونم....از بچه های تهران خبری رسید بگین....
وضع تیپ 5 و 3 اینجا افتضاست...
من که حسابی قاطی کردم....چه کار کنم؟!!!
valid
8 November 2005, 05:17 PM
کدومو انتخاب کنم ؟
تیپ 5 :icon_excl تیپ 6
امير رضايي
10 November 2005, 02:42 PM
تیپ 5 تک و توکی داره تولید میشه
تیپ 2 مقل قبل
تیپ 3 که متاسفانه من اسم نوشتم تولید اصلا نمیشهو خیلی وقته ختی 1 عدد هم سند نخورده
نامردا فقط می تونن پول بگیرن
2 ماه پیش زنگ زدن که بدو بدو 100 تومان پول بریز که ماشینت دم سند خوردن هست کم آورده و از این حرفها
100 تومان اضافه را که نگفتن بابت چی هست گرفتن و دیگه خبری نشد از ماشین
دیروز هم گفت تا 2 ماه آینده هم خبری از تیپ 3 نیست
سلام
از اینها هر چی بگی بر میاد.
من هفته پیش تحویل فوری تیپ سه از نمایندگی شهرک غرب خریدم. نقرآبی! بعد مال اونهایی رو که ثبت نام کردن تحویل نمیدن!!! :icon_bigg
valid
10 November 2005, 04:07 PM
اره دیگه...فروش فوری خوب دارن....
ولی ثبت نامی ها هیچی....
منتظرن موتور ایرانی بدن بهشون...خدا رحم کنه
kima
10 November 2005, 06:04 PM
به نظر من 5
من خودم 3 اسم نوشتم اما ممکنه که بفروشم و 4 بگیرم
6 قیمتش زیادی میره بالا
پای 13-14 تومان باشه من یک زانتیا 81-82 را 15 تومان ترجیح میدم
IEHT
12 November 2005, 12:32 AM
اینم عکس هایی ماشین من (تیپ 5 سفارشی قهوهای لیزری) که قول داده بودم :
IEHT
12 November 2005, 12:36 AM
اینم بقیش:
valid
12 November 2005, 01:42 PM
باب دمت گرم....
خیلی نازه....به پاش پیر شی....
راستی دیگه سفارشی نمیزنن؟
IEHT
14 November 2005, 03:45 PM
ظاهرا تولید میشه امروز تو سایت فروش ایران خودرو اطلاعیه فروش سفارشی هم زده تو تیپ 3 یه رنگ جدید آبی لاجوردی اضافه شده که باید قشنگ باشه.
Masoud 206-16v
16 November 2005, 09:45 AM
سلام دوستان..کسی اطلاع داره از کی 206 تیپ 5 و 6 قراره ایرانی بشه؟؟؟؟؟؟؟.... :icon_cry:
آخه میگن موتورش دیگه فرانسه نمیده..چون توی تحریمه....
بعدش هم رفتم نمایندگی ایران خودرو گفت که اونایی که تیپ 5 و6 ثبت نامی داشتن 5 ، 6 ماه تاخیر میخوره...به خاطر تحریم..فکر کنم موتور ایرانی قراره بزارن روش....
اگه کسی میدونه از کی قراره ایرانی بشه بگه...ممنون میشم..... :icon_surp :icon_cool
سلام valid عزیز
دوست :icon_wink من اگه زحمتی نیست برو نمایندگیه تسلیم بلوار سلمان فارسی و بگو کار:icon_evil با مهندس اسماعیل زاده دارم و از ایشون بپرس چون من هرچه موبایلشو میگیرن قطع است.:icon_redf آخه من تا 1ماه دیگه ایران نیستم و الانم دبیم خواهش میکنم حتما سر بزن چون منه بیچاره رو بگو که82عزیزمو دادم و یه حواله 84 گرفتم(فکر کردم زرنگی کردم آخههههههههههههی:icon_cry: )
ساران سافت
16 November 2005, 10:33 AM
با سلام من يك 206 تيپ 2 گرفتم توليد 17 مهر هستش از كجا بفهمم موتورش ايراني يا فرانسوي؟
hiran
23 November 2005, 11:07 PM
با سلام
یک نامه برای ما آمده که از اول آذر ماه سالن بدنه سازی 2 دیگر پژو 206 تولید نمی کند و بدنه 5 به تولید بدنه کامل 206 می پردازد.همچنین از اول آذر موتورهای 206 را شرکت IPCO (موتور سازی ایران خودرو) تامیین می کند.در مورد جزییاتش که کدام موترش است اطلاعی ندادند(1400 یا 1600)
سلام
با توجه به اینکه در اوایل آذر هستیم، می خواستم ببینم نصب موتورهای ایرانی شروع شده است؟ اگر شروع شده کدام یک از تیپ ها دارای موتور ایرانی هستند؟ با تشکر
hiran
26 November 2005, 07:17 PM
سلام
با توجه به اینکه در اوایل آذر هستیم، می خواستم ببینم نصب موتورهای ایرانی شروع شده است؟ اگر شروع شده کدام یک از تیپ ها دارای موتور ایرانی هستند؟ با تشکر
سلام
دوستان کسی چیزی در این مورد نمی دونه؟
alisam44 عزیر، شما هم نمی دونی؟
من فردا دارم میرم 206 تیپ 5 را تحویل بگیرم. می خوام ببینم موتورش ایرانی شده یا نه؟راستش من تقاضای رنگ خاکستری داشتم ولی گفتند نقره ای داریم. من با توجه به وضعیت تحویل 206 تیپ 5 درنگ نکردم و گفتم قبوله. نقره ای هم بد نیست، درسته؟
farhad_k
27 November 2005, 03:54 PM
مبارکه
من اگه جای شما بودم بدون رنگ هم بود تحویل میگرفتم به شرطی که از این موتور ایرانی ها (ترکیه ای) روش نذاشته باشند.
امیدوارم که اونی باشه که دوست داری
رنگ نقره ای هم شیکه حداقل مثل مشکی من هر که از کنارش رد بشه خط روش نمیافته
valid
28 November 2005, 03:21 AM
سلام...
می گم ایرانی نمیشه
فعلا بازار موتور ایرانی روی سمند گیره
از دوشتانی که تهران هستن
فروش فوری تیپ 5 ببینن هست
ممنون میشم
اینجا که اصلا نیست:icon_cry: اگه هست بگین تا بیام:icon_sad:
hiran
28 November 2005, 02:35 PM
سلام...
می گم ایرانی نمیشه
فعلا بازار موتور ایرانی روی سمند گیره
از دوشتانی که تهران هستن
فروش فوری تیپ 5 ببینن هست
ممنون میشم
اینجا که اصلا نیست:icon_cry: اگه هست بگین تا بیام:icon_sad:
سلام
206 تیپ 5 من هم داستانی برا خودش پیدا کرده.
قرار بود روز یکشنبه ماشین را تحویل بگیرم.بعد از اینکه سند را تحویل گرفتم به کیلومتر 14 جاده قدیم کرج(اداره کل تحویل ایران خودرو) رفتم. پلاک ها را هم گرفتم و رفتم که خودرو را تحویل بگیرم. بعد از حدود 1 ساعت معطلی مرا صدا زدند و گفتند ماشین شما ایراد کد 2 دارد(یعنی بدنه اش مشکل داره) و نمی توانیم تحویل دهیم. بروید سند را باطل کنید تا یک جایگزین دیگر به شما بدهیم. سند را باطل کردم ولی از جایگزین خبری نبود. گفتند ماشین نداریم که به شما بدهیم.:icon_bigg
من هم دست از پا درازتر و بدون ماشین برگشتم .
به این میگن مشتری مداری؟ :icon_bigg یکی نیست بهشون بگه این چه سیستمی که اصلا اجازه میده سند ماشینی که مشکل داره را به مشتری بدهید. فقط 15000 هزارتومان بابت کرایه آژانس دادم برای رفت و آمد بین سازمان فروش که در شهرک غرب است و اداره تحویل که در کیلومتر 14 جاده قدیم کرج است.
از قرار معلوم این اول کار است و سه شنبه اول بدبختی است:icon_bigg . خدا می دونه چقدر باید برم و بیام تا بتونم ماشین را تحویل بگیرم.
در مورد تیپ 5 فوری فکر کنم تو تهران باشه. شرایط اش هم اینگونه است:
فروش فوري پژو 206 تيپ 5- رنگ هاي نقره اي-مشكي- خاكستري- بژ- از محل اماني- قيمت 12400000 تومان- قيمت ادرس شهرستان 200000 تومان كمتر از مبلغ ذكر شده- تحويل 20 روزه- مهلت تا تاريخ 13 آذر 84
valid
29 November 2005, 03:01 PM
سلام
206 تیپ 5 من هم داستانی برا خودش پیدا کرده.
قرار بود روز یکشنبه ماشین را تحویل بگیرم.بعد از اینکه سند را تحویل گرفتم به کیلومتر 14 جاده قدیم کرج(اداره کل تحویل ایران خودرو) رفتم. پلاک ها را هم گرفتم و رفتم که خودرو را تحویل بگیرم. بعد از حدود 1 ساعت معطلی مرا صدا زدند و گفتند ماشین شما ایراد کد 2 دارد(یعنی بدنه اش مشکل داره) و نمی توانیم تحویل دهیم. بروید سند را باطل کنید تا یک جایگزین دیگر به شما بدهیم. سند را باطل کردم ولی از جایگزین خبری نبود. گفتند ماشین نداریم که به شما بدهیم.:icon_bigg
من هم دست از پا درازتر و بدون ماشین برگشتم .
به این میگن مشتری مداری؟ :icon_bigg یکی نیست بهشون بگه این چه سیستمی که اصلا اجازه میده سند ماشینی که مشکل داره را به مشتری بدهید. فقط 15000 هزارتومان بابت کرایه آژانس دادم برای رفت و آمد بین سازمان فروش که در شهرک غرب است و اداره تحویل که در کیلومتر 14 جاده قدیم کرج است.
از قرار معلوم این اول کار است و سه شنبه اول بدبختی است:icon_bigg . خدا می دونه چقدر باید برم و بیام تا بتونم ماشین را تحویل بگیرم.
در مورد تیپ 5 فوری فکر کنم تو تهران باشه. شرایط اش هم اینگونه است:
فروش فوري پژو 206 تيپ 5- رنگ هاي نقره اي-مشكي- خاكستري- بژ- از محل اماني- قيمت 12400000 تومان- قيمت ادرس شهرستان 200000 تومان كمتر از مبلغ ذكر شده- تحويل 20 روزه- مهلت تا تاريخ 13 آذر 84
دوست عزیز این جور که شما میگین و بوش میاد خیلی وضع افتضاست...راجب تیپ 5 که نوشتی که تو سایتش هم هست...نوشته شهرستان 200 ارزون تر ولی نیست...یه چیزی زده...
گفتم اونایی که تهرانن نمایندگی میرن یه سوال بپرسن...
راجب قضیه شما هم باید بگم که عجب خر تو خره مملکت :icon_arro :icon_arro :icon_arro
ایشالله گیرت بیاد وبه پاش پیر شی...:icon_cool
hiran
8 December 2005, 12:12 AM
دوست عزیز این جور که شما میگین و بوش میاد خیلی وضع افتضاست...راجب تیپ 5 که نوشتی که تو سایتش هم هست...نوشته شهرستان 200 ارزون تر ولی نیست...یه چیزی زده...
گفتم اونایی که تهرانن نمایندگی میرن یه سوال بپرسن...
راجب قضیه شما هم باید بگم که عجب خر تو خره مملکت :icon_arro :icon_arro :icon_arro
ایشالله گیرت بیاد وبه پاش پیر شی...:icon_cool
سلام
یک هفته طول کشید تا ماشین را گرفتم. آن هم به لطف یک دوست خیلی مهربان. اگر این دوست من نبود امکان نداشت حالا حالا ها ماشین را بگیرم.
همانطور که گفتی موتورش ایرانی نیست. این مطلب را دوستم و یکی از مهندسین ایران خودرو گفت. ماشین هم تولید روز بود. یکروز قبل از اینکه بگیرمش از خط تولید اومده بود بیرون.
من قبلا 405 مدل 83 داشتم که آن را هم صفر تحویل گرفته بودم. از وقتی این ماشین را گرفتم به این نتیجه رسیدم که 405 در قیاس با تیپ 5 عجب چیز آشغالی است. تیپ 5 فوق العاده سریع و پر قدرت است.
valid عزیز، در مورد تحویل تیپ 5 فوری در تهران هم روز شنبه سوال می کنم و خبرش را همین جا بهت می دم. امیدوارم که جور بشه و شما هم یکی بگیری.
باتلاق
29 September 2006, 12:52 AM
اینم بقیش:
من اينجا عكسي نمي بينم شما ها مي بينيد؟!؟؟؟
:icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf :icon_redf
IEHT
29 September 2006, 07:00 PM
قبلان عکس ها بودن .احتمالا به خاطر تغیرات سایت حذف شدن اینو دیگه مسئولین سایت باید توضیح بدن به هر حال اگه خواستین pm بدین براتون میفرستم.:icon_evil
kasra_masiha
13 February 2007, 10:37 PM
اخر چی شد من نفهمیدم
ایرانی شد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.