PDA

View Full Version : يك سوال در مورد فضايي اشغالي مسج ها در k500

newton
3 November 2005, 05:13 AM
[يك سوال داشتم از تمامي اساتيد
مسج ها در گوشي هاي سوني اريكسون روي سيم كارت ذخيره ميشوند و در گوشي اپشني نداره كه بتوان مسج را روي مموري گوشي ريخت بخاطر همين بعد از 25 مسج دستگاه اعلام مي كنه حافظه پر شده در حالي كه 10 كيلو بايت حافظه خالي روي مموري گوشي دارم ايا راحلي هست.........

ninijapoli
4 November 2005, 11:54 AM
دوست عزیز ،
مسیج ها در گوشیهای سونی اریکسون و همین K500 که شما فرمودین در گوشی ذخیره میشن ...
و ظرفیتش هم خیلی بیشتر از 25 تا هستش ...

برای انتقال از memory به SIM card در گوشی K500 :
شما میتونید بعد از باز کردن یک SMS ، روی دکمه More در سمت راست کلیک کنید ...
بعد گزینه Save massage رو انتخاب کنید ...
بعد Save items با اینکار SMS مربوطه روی سیم کارت شما کپی میشود ...

نيوتن
4 November 2005, 06:06 PM
دوست عزيز مشكل من اينه كه روي مموري گوشي ذخيره نميشه بلكه روي سيم كارت ذخيره مي شه ...ميشه كاري كرد كه مسج مستقيما روي مموري گوشي ذخيره بشه

ninijapoli
5 November 2005, 03:46 AM
یعنی هر مسیجی که برای شما میاد یک علامت SIM CARD هم کنارش هست ( یعنی بین اون عکس پاکت نامه و نام فرستنده ) ؟ :icon_roll

نيوتن
5 November 2005, 08:20 AM
علامت سيم كارت نميياد اما مسج روي سيم كارت ذخيره مي شه چون وقتي سيم كارت را با گوشي ديگري عوض مي كنم مسج ها در روي گوشي جديد خوانده مي شود

mrmostafa
3 September 2006, 05:33 PM
آقا اين سوني اريكسون كه ميگن داره رقابت ميكنه خيلي ضعف داره نميدونم چرا؟؟؟ بايد ببينه استفاده كننده ها چي براشون مهمه نوكيا خوبيش اينه كه تو فون مموري ذخيره ميشه و ميشه تفكيك بندي كرد اس ام اس ها رو ولي سوني اريكسون نميشه حالا اين جهنم ولي من كا 800 دارم اس ام اس كه مياد ذخيره بخواي بكني ميره تو سيم اگه ميخواي تو فون مموري باشه بايد بزاري تو inbox بمونه من همكارم w810 داره 60 تا اس ام اس اومده ميگه ديگه جا نداره اونوقت 350 تومان پول گوشي داده فون مموريشم زياده بديش اينه سوني اريكسون براي اس ام اس يه حافظه جدا گذاشته نميدونم چرا نذاشته از حافظه آزاد گوشي استفاده كنه. اگه برنامه بود كه ميريخت تو رم باز خوب بود نوكيا گوشي داشتم نميشد ريخت تو رم يه برنامه پيدا كردم كه اس ام اس ميومد رو ميفرستاد به رم گوشي فرمت ميكردم اس ام اس هام ميموند حالا بديه سوني اريكسون اينه اگه ميدونستم نميخريدم. كاش ميشد فريم ويرش آپديت ميشد اين اشكالا گرفته ميشد.

iranbar
3 September 2006, 06:19 PM
علامت سيم كارت نميياد اما مسج روي سيم كارت ذخيره مي شه چون وقتي سيم كارت را با گوشي ديگري عوض مي كنم مسج ها در روي گوشي جديد خوانده مي شود
دوست عزيز
من خودم k500 داشتم اين مشكل قابل حل نيست حتي تو بقيه مدلهاي سوني اريكسون هم اين مشكل وجود داره
تنها راهش اينه كه گوشيتو عوض كني يه گوشي نوكيا يا سوني اريكسون سري p بخري

raeesi
7 September 2006, 04:48 AM
توی k750 براحتی و با انجام یک سری تغییرات این مشکلو تونستم حل کنم توی k500 نمیدونم جوابگو هست یا نه!

Light
7 September 2006, 03:22 PM
دوست عزيز
من خودم k500 داشتم اين مشكل قابل حل نيست حتي تو بقيه مدلهاي سوني اريكسون هم اين مشكل وجود داره
تنها راهش اينه كه گوشيتو عوض كني يه گوشي نوكيا يا سوني اريكسون سري p بخري
دوست عزیز قابل حل هست :icon_wink
کافیه شما SMS هاتون رو Save As Templates کنید به این صورت تا جایی که گوشی حافظه خالی داشته باشه میشه SMS هارو نگه داشت

mrmostafa
8 September 2006, 02:05 PM
نه با این کار هم نمیشه چون من امتحان کردم با w810 و زود پر شد. اشکال سونی اریکسون اینه که حافظه جدا گذاشته واسه تلفن و اس ام اس به خاطر این از حافظه گوشی استفاده نمیکنه. یکسری مزیت ها داره و یکسری ایرادا که نوکیا از این نظرها عالیه سونی اریکسون اینجوری نمیتونه رقابت کنه

Light
8 September 2006, 03:56 PM
والا من تا الان خیلی SMS ذخیره کردم به همین روش هنوزم پر نشده
گوشیم w900 هست

mrmostafa
8 September 2006, 11:47 PM
دوست عزیز من کا 800 دارم راستش امتحان نکردم ولی دبلیو 810 همکارم 10 تایی ذخیره کرد پر شد. یه اشکالم که سونی اریکسون داره نمیشه تو پوشه اس ام اس فولدر درست کرد نمیدونم چرا؟؟ کاش حداقل تو نسخه برنامه جدیدش درست بشه

imeni
13 October 2006, 02:12 AM
اگه Save As Templates تو حافظه ذخیره میشه..هرچقدر هم بخوای می تونی save کنی....k500 من که پر نشد

mrmostafa
21 October 2006, 01:07 PM
اگه Save As Templates تو حافظه ذخیره میشه..هرچقدر هم بخوای می تونی save کنی....k500 من که پر نشد

من كا 800 دارم اين كارم كردم 20 تا اس ام اس بيشتر جا نميشه بي نهايت نيستش