View Full Version : آنتن دهی آی میت جم
DSH
3 November 2005, 01:19 AM
سلام به همهی ایمیت جم در ها
چند تا سوال داشتم میخوام فقط شما جواب بدین!
1-خدا وکیلی آنتن دهی ای میت جم چه جوریه؟ من خیلی طرفداریشو میکنم نگیرم بعد صایع شما!
2-مشکا به خصوصی نداره؟ مثلا هنگ میکنه؟ پشیمونم نشم از خریدش!
3- ساخت کجاست؟ آیا آیمیت هایی که تو ایرانه چینیشم هست؟
payamix
3 November 2005, 01:23 AM
1-آنتن دهیش خوبه ، قابل قبوله ، اما شما چیزی که نمیدونستید چرا ترفداری کردید ؟
2-همه ویندوز های دنیا هنگ میکنند چه روی کامپیوتر چه روی مویایل.
3-تایوان
اصغر
3 November 2005, 09:51 AM
سلام
از نظر آنتن دهی اگه قبلن نوکیا داشتی یه کم دکوراژه می شی ولی خیلی هم بد نیست.
دوم اینکه دوستانی که این وسیله رو فقط به عنوان گوشی می خرن سخت در اشتباهن. Jam یک کامپیوتر جیبی کم نظیره ولی گوشی فوق العاده متوسطیه پس فقط اگر واقعن به یک کامپیوتر بیشتر نیاز دارین تا یک گوشی اونو بخرین.
گود لاک
moorcheh
3 November 2005, 01:04 PM
آقا يون فقط تويه يک جمله يکی به من بگه که اگه بخواين از 10 بهشون نمره بدين به nokia چند ميدين و به imate jam چند ميدين!من فکر کنم اين بهترين راهه حل است!
DSH
3 November 2005, 03:21 PM
ممنون از جوابتون!
اصغر جان میشه توضیح بدین؟
من میخوام آیمیت رو بخرم چون ویندوزه و برنامه های خوبی داره و آدمو از گوشیش زده نمیکنه!
پیام جان منظورتون این بود که هنگ میکنه؟ نسبت به سیمبیان خیلی بیشتر هنگ میکنه؟ :icon_redf
kevin_m_bb
3 November 2005, 03:29 PM
سلام
از نظر آنتن دهی اگه قبلن نوکیا داشتی یه کم دکوراژه می شی ولی خیلی هم بد نیست.
دوم اینکه دوستانی که این وسیله رو فقط به عنوان گوشی می خرن سخت در اشتباهن. Jam یک کامپیوتر جیبی کم نظیره ولی گوشی فوق العاده متوسطیه پس فقط اگر واقعن به یک کامپیوتر بیشتر نیاز دارین تا یک گوشی اونو بخرین.
گود لاک
به چه دليل مي گوييد گوشي بسيار متوسطي است? من كه قبلا نوكيا داشتم نه از نظر آنتن دهي و نه از نظر گوشی بودن فرق چنداني نمي بينم حتي براي من آي ميت جذاب تر و كار باهش راحت تره
اگه مي شه معني دکوراژه رو هم بگيد
kevin_m_bb
3 November 2005, 03:38 PM
آقا يون فقط تويه يک جمله يکی به من بگه که اگه بخواين از 10 بهشون نمره بدين به nokia چند ميدين و به imate jam چند ميدين!من فکر کنم اين بهترين راهه حل است!
هر نمره اي بخواهيد بديد مطمين باشيد نوكيا پايين تر از آي ميت هست
شما دارين گوشي هاي سيمبين نوكيا رو با pocket pc آي ميت مقايسه مي كنيد؟؟!!!! مطمينن آي ميت بهتره(چون هردو رو داشتم دارم اينو مي گم)
اصغر
3 November 2005, 05:05 PM
به چه دليل مي گوييد گوشي بسيار متوسطي است? من كه قبلا نوكيا داشتم نه از نظر آنتن دهي و نه از نظر گوشی بودن فرق چنداني نمي بينم حتي براي من آي ميت جذاب تر و كار باهش راحت تره
اگه مي شه معني دکوراژه رو هم بگيد
سلام
من خودم هیچ وقت i-mate نداشتم ولی سه نفر از نزدیک ترین آدم هایی که مرتب می بینمشون (برادرم، همکارم و دوست نزدیکم) jam دارن و بدون اینکه همدیگر رو خیلی بشناسن و ببینن هر 3 نظر مشترکی در مورد jam دارن و این نظر مشترک همونیه که گفتم یعنی می گن pocket pc بی نظیریه ولی اگه زیاد از تلفن همراه استفاده می کنین جالب نیست، شماره گیری باهاش راحت نیست، اگه شماره ای تو حافظش نباشه و بخواین بگیرین باید قلم رو دربیارین که مثلن پشت فرمون خیلی مشکله، آنتنش به خوبی نوکیا نیست، بلوتوثش مرتب دیسکانکت می شه و چیزایی از این دست.
ضمنن دکوراژه می شین به زبون خودمونی یعنی اینکه حالتون گرفته می شه !!!!
moorcheh
3 November 2005, 06:47 PM
هر نمره اي بخواهيد بديد مطمين باشيد نوكيا پايين تر از آي ميت هست
شما دارين گوشي هاي سيمبين نوكيا رو با pocket pc آي ميت مقايسه مي كنيد؟؟!!!! مطمينن آي ميت بهتره(چون هردو رو داشتم دارم اينو مي گم)
دوست عزيز من نميدونم که چی بگم ولی فقط اينو ميخوام بدونم که آنتن دهيش خوبه يا نه؟ديگه نميدونم که چيجوری منظور خودم رو بيان کنم ?
kevin_m_bb
3 November 2005, 08:40 PM
سلام
من خودم هیچ وقت i-mate نداشتم ولی سه نفر از نزدیک ترین آدم هایی که مرتب می بینمشون (برادرم، همکارم و دوست نزدیکم) jam دارن و بدون اینکه همدیگر رو خیلی بشناسن و ببینن هر 3 نظر مشترکی در مورد jam دارن و این نظر مشترک همونیه که گفتم یعنی می گن pocket pc بی نظیریه ولی اگه زیاد از تلفن همراه استفاده می کنین جالب نیست، شماره گیری باهاش راحت نیست، اگه شماره ای تو حافظش نباشه و بخواین بگیرین باید قلم رو دربیارین که مثلن پشت فرمون خیلی مشکله، آنتنش به خوبی نوکیا نیست، بلوتوثش مرتب دیسکانکت می شه و چیزایی از این دست.
ضمنن دکوراژه می شین به زبون خودمونی یعنی اینکه حالتون گرفته می شه !!!!
من خودم هم jam نداشتم ولي در pda2 مشكل آنتن دهي ندارم قبلا هم 6600 داشتم ولي آنتن دهيش اصلا فرق نمي كنه نميدونم شايد جم مشكل آنت دهي داشته باشه و در ضمن مشكل شماره گيري هم ندارم چون صفحه اش به اندازه كافي بزرگ است
دوست عزيز من نميدونم که چی بگم ولی فقط اينو ميخوام بدونم که آنتن دهيش خوبه يا نه؟ديگه نميدونم که چيجوری منظور خودم رو بيان کنم ?
در pda2 همونطور كه گفتم حتي 1٪ هم مشكل آنتن دهي نداشتم و در ضمن دوستاني كه تو سايت ,جم دارن هم مي گن مشكل آنتن دهي ندارن (حداقل در ورژن هاي جديد راديويي).
اگه مشكلي هم هست حتما در ورژن هاي قديمشه
m_d_1980
4 November 2005, 01:29 PM
صد بار تو اين فروم خودم كه jam دارم گفتم آنتن دهيش خوبه و باهاش هيچ مشكلي نداشتم بازهم تاپيك بزنيد و بپرسيد آنتن دهيش چطوره؟!!! :icon_ques
اگه بريد تو فروم هاي ديگه بگرديد هي شايعه ميكنن كه آنتنش خوب نيست ولي مني كه jam دارم ميگم خوبه خوبه خوبه. :icon_cool
حالا باور نكنيد و بازهم بريد همين سوال رو اينجا و جاهاي ديگه بپرسيد تا كساني كه تا حالا جم رو از فاصله 1 كيلومتري هم نديدن بيان براي آنتن دهيش شايعه درست كنن!
خلاصه تو يك جمله بگم كه هيچوقت با آنتن دهي جم مشكلي نخواهيد داشت. (البته ميدونم باور نميكنيد و باز هم ميريد سوال ميكنيد!!) :icon_twis
(آنتن دهي نوكيا رو نميدونم چون تا حالا نداشتم.)
jam گوشي خيلي خوبيه (حتي بعنوان موبايل): آنتنش خوبه. صداش بلنده. smsش مشكلي نداره. ويبره داره. همه جور زنگي ميشه براش گذاشت. براحتي و بدون قلم ميشه باهاش شماره گرفت (چه شماره جديد و چه شماره هاي توي حافظه). سبك هست. باطريش عمرش خيلي طولانيه. عربي رو ساپورت ميكنه.
مشكلات موبايليش فقط اينهاست: منشي تلفني سخنگو نداره. picture sms نميگيره. براي نوشتن sms حتما بايد از قلم استفاده كنيد. (البته براي اين آخري برنامه هايي وجود داره كه بتونيد بدون قلم هم sms بنويسيد).
حالا بازهم بياييد در مورد همين موارد سوال كنيد. باشه!!! :icon_roll :icon_twis :icon_ques :icon_mad:
payamix
4 November 2005, 01:36 PM
...خلاصه تو يك جمله بگم كه هيچوقت با آنتن دهي جم مشكلي نخواهيد داشت....
تایید میشود.
...اگه شماره ای تو حافظش نباشه و بخواین بگیرین ... پشت فرمون خیلی مشکله ...
تایید میشود.
m_d_1980
4 November 2005, 01:52 PM
...اگه شماره ای تو حافظش نباشه و بخواین بگیرین ... پشت فرمون خیلی مشکله ...
تایید میشود.
اصلا هم تاييد نميشه! چون در جم اگه دگمه سبز (تلفن) رو فشار بديد يه صفحه بزرگ براي شماري گيري روي صفحه مياره و براحتي و بدون قلم و يك دستي ميشه باهاش شماره جديد گرفت. مگه اينكه تو رانندگي تازه كار باشيد و حين رانندگي انجام هر كار ديگه اي هم براتون سخت باشه كه او يه بحث ديگه است! :icon_mrgr
kevin_m_bb
4 November 2005, 02:17 PM
مهدي جان!!
شايد دوستان با همه موبايل ها براي شماره گيري در هنگام رانندگي مشكل داشته باشن چون اكثر موبايل ها(آي ميت/ نوكيا/ سوني اريكسون/.....)داراي صفحه كليد هاي يك اندازه اي هست چه touch screen وچه keyboard معمولي
اصغر
4 November 2005, 02:37 PM
خلاصه تو يك جمله بگم كه هيچوقت با آنتن دهي جم مشكلي نخواهيد داشت. (البته ميدونم باور نميكنيد و باز هم ميريد سوال ميكنيد!!) :icon_twis
(آنتن دهي نوكيا رو نميدونم چون تا حالا نداشتم.)
.......
عربي رو ساپورت ميكنه.
....
آقا چرا عصبانی می شی ؟ :icon_mrgr ببینید آنتن دهی که یه چیز مطلق نیست ! یه چیز کاملن نسبیه. و شما که نوکیا نداشتید چطور می تونید به این صراحت حرف بزنید ؟ خوب حالا ما فهمیدیم (اگه باز ما رو دعوا نمی کنین :icon_cry: ) که jam مشکل عمده ای تو آنتن دهی نداره که آدمو اذیت کنه ولی ما هم حرفمان این بود که در مقایسه با نوکیا کمیضعیف تره .
در مورد ساپورت عربی آیا برنامه ای فونتی چیزی نصب کردین ؟ چون من که SMS فارسی به Jam می فرستم، کاراکتر های مربعی نشون می ده.
m_d_1980
4 November 2005, 03:13 PM
اصغر جان اصلا مساله عصباني شدن نيست (مگه شركت آيميت مال بابامه كه عصباني بشم؟! تازه به نفع منه كه ملت كمتر اين گوشي رو بخرن تا ديرتر خز بشه!) ولي در مورد جم شايعه زياد ساختن. مثلا يه عده ميگن اين گوشي اصلا ويبره نداره!!! در مورد اين مسائل و شايعات هم زياد در فروم صحبت شده. ولي باز ميبيني كساني كه اصلا jam نداشتند ميان و شنيده هاشون رو بعنوان حرفهاي مستند ميزنن و ملت به شك ميفتن و هي پستهاي تكراري ميزنن. :icon_mad:
در مورد مقايسه با نوكيا هم هيچ كس نميتونه قطعي بگه كدوم آنتن دهيش بهتره چون اولا نقطه به نقطه شهر فرق ميكنه. ثانيا آنتن دهي تو ايران به صبح و شب بودن هم حتي بستگي داره. ثالثا تعداد خطوط آنتن تو يك نقطه هم ملاك نيست مثلا من گوشي قبليم SX1 بود و ميديدم كه هيچ وقت بيشتر از 3 خط آنتن هم نداشت ولي هيچ وقت هم در تماس گرفتن مشكلي نداشتم و هميشه و همه جا راحت تماس ميگرفتم ولي يه N100 سامسونگ هم داشتم كه معمولا 5 تا آنتن داشت ولي گاهي وقتها با آنتنش مشكل داشتم! پس ميبينيد كه مهم قابليت تماس گرفتنه نه تعداد خطوط آنتن. :icon_evil
مقايسه منطقي آنتن دهي اين دو گوشي فقط وقتي ممكنه كه يه نفر بياد در صدها نقطه شهر و در ساعات مختلف شبانه روز همزمان با هر دو گوشي چندين تماس بگيره و ميزان موفقيت هر كدوم رو بصورت عددي در بياره و بعد ايندو رو باهم مقايسه كنه و ببينه از نظر آماري اختلاف معني داري با هم دارن يا نه و اونوقت ادعا كنه كه آنتن فلان گوشي بهتره. در غير اينصورت تمام ادعاها (با عرض معذرت) شكميه! :icon_frow
---------------
در مورد SMS من فونت خاصي نصب نكردم. فقط در جم ساپورت عربي رو تيك زدم و البته فارسي ساز شهاب رو هم نصب كردم (كه فكر نكنم به اون ربطي داشته باشه). در ضمن همونطور كه گفتم با sms عربي مشكلي نداره ولي فارسي بحثش جداست و با اينكه حروف گ پ ژ چ رو نشون ميده ولي توالي حروف در sms بهم ميخوره. :icon_cool
moorcheh
4 November 2005, 04:02 PM
دوستان بينهايت از لطف شما ها ممنون و سپاسگزارم!
اصغر
4 November 2005, 04:34 PM
در مورد مقايسه با نوكيا هم هيچ كس نميتونه قطعي بگه كدوم آنتن دهيش بهتره چون اولا نقطه به نقطه شهر فرق ميكنه. ثانيا آنتن دهي تو ايران به صبح و شب بودن هم حتي بستگي داره. ثالثا تعداد خطوط آنتن تو يك نقطه هم ملاك نيست مثلا من گوشي قبليم SX1 بود و ميديدم كه هيچ وقت بيشتر از 3 خط آنتن هم نداشت ولي هيچ وقت هم در تماس گرفتن مشكلي نداشتم و هميشه و همه جا راحت تماس ميگرفتم ولي يه N100 سامسونگ هم داشتم كه معمولا 5 تا آنتن داشت ولي گاهي وقتها با آنتنش مشكل داشتم! پس ميبينيد كه مهم قابليت تماس گرفتنه نه تعداد خطوط آنتن. :icon_evil
مقايسه منطقي آنتن دهي اين دو گوشي فقط وقتي ممكنه كه يه نفر بياد در صدها نقطه شهر و در ساعات مختلف شبانه روز همزمان با هر دو گوشي چندين تماس بگيره و ميزان موفقيت هر كدوم رو بصورت عددي در بياره و بعد ايندو رو باهم مقايسه كنه و ببينه از نظر آماري اختلاف معني داري با هم دارن يا نه و اونوقت ادعا كنه كه آنتن فلان گوشي بهتره. در غير اينصورت تمام ادعاها (با عرض معذرت) شكميه! :icon_frow
فرمایشات شما دقیقن درسته :icon_excl
payamix
4 November 2005, 07:05 PM
... تازه به نفع منه كه ملت كمتر اين گوشي رو بخرن تا ديرتر خز بشه...
این مورد هم تایید میشه ! :icon_mrgr
payamix
4 November 2005, 07:07 PM
اصلا هم تاييد نميشه! چون در جم اگه دگمه سبز (تلفن) رو فشار بديد يه صفحه بزرگ براي شماري گيري روي صفحه مياره و براحتي و بدون قلم و يك دستي ميشه باهاش شماره جديد گرفت. مگه اينكه تو رانندگي تازه كار باشيد و حين رانندگي انجام هر كار ديگه اي هم براتون سخت باشه كه او يه بحث ديگه است! :icon_mrgr
شما وقتی دارین توی اتوبان 90 تا 110 تا حرکت میکنید ، شماره گیری با یک صفحه کلید معمولی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه اما با JAM باید سرعت رو به 50 تا 70 تا کاهش داد ! :icon_razz
m_d_1980
4 November 2005, 07:36 PM
شما وقتی دارین توی اتوبان 90 تا 110 تا حرکت میکنید ، شماره گیری با یک صفحه کلید معمولی هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه اما با JAM باید سرعت رو به 50 تا 70 تا کاهش داد ! :icon_razz
آهاااان. از اون لحاظ ميگي؟!!!! :icon_mrgr
تازه در اين مثالي كه زدي مزيت jam اينه كه سرعت شما رو بيشتر ميكنه و يه ضرب ميپري اون دنيا! :icon_ques
sepehr4252
5 November 2005, 12:49 AM
من قبلا nokia داشتم الان jam آنتن دهی jam از Nokia که داشتم خیلی بهتره البته با ورژن رادیویی جدید
DSH
6 November 2005, 06:32 PM
آقا من اصلا راضی به بحث و دعوا نبودم میخواستم ببینیم اسن که میگن آیمیت بد آنتن میده هو این حرفا جریانش چیه دیدم واقعا شایعه هست!
صداشم که استریو هست!فقط یه مورد هست کسی قیمت با گارانی و بی گارانتیشو نداره؟
اختلاف قیمتش با بلکش چنده؟
moorcheh
7 November 2005, 03:36 PM
جم سياه 572000
جم نقره اي 47200
16/8/84
kevin_m_bb
7 November 2005, 08:47 PM
آقا من اصلا راضی به بحث و دعوا نبودم میخواستم ببینیم اسن که میگن آیمیت بد آنتن میده هو این حرفا جریانش چیه دیدم واقعا شایعه هست!
صداشم که استریو هست!فقط یه مورد هست کسی قیمت با گارانی و بی گارانتیشو نداره؟
اختلاف قیمتش با بلکش چنده؟
(دقيقا نمي دونم قيمت 1 ماه پيش هست كه زياد تغيير نكردمثلا pda2 ده هزار تومن پايين اومده)
قيمت با گارانتي فيتكو نقره اي 530-540
سياه هم 605-615
به نظر من با گارانتي بگير تا خيالت راحت تر باشه
اصغر
7 November 2005, 09:08 PM
هر چی نمیخوام تو این سایت نظر بدم نمی زارن:icon_bigg
2-3 تا فکنم forum دادم search کنید , همش راجب jam ,تو یکی از همونا نوشتم چه گوشیایی داشتم
بابا زشت به مولا jam با این آتااشغال مقایسه کنید:
icon_bigg :icon_bigg
البته فک کنم تو سایتhttp://forum.************.com/ بود
کسی اگه فهمید ایشون چی فرمودن ، برای ما هم ترجمه کنه
DSH
8 November 2005, 03:08 PM
(دقيقا نمي دونم قيمت 1 ماه پيش هست كه زياد تغيير نكردمثلا pda2 ده هزار تومن پايين اومده)
قيمت با گارانتي فيتكو نقره اي 530-540
سياه هم 605-615
به نظر من با گارانتي بگير تا خيالت راحت تر باشه
QUOTE=moorcheh]جم سياه 572000
جم نقره اي 47200
16/8/84[/QUOTE]
خیلی ممنون!:icon_wink
babaei
17 December 2005, 04:55 AM
این مشگل همیشگی دوستان در مورد خوب آنتن آنتن دادن گوشی ها :
اگر میخواهید i-mate رو با nokia مقایسه کنید باید با نوکیا های 9300 9500 و....یا 7710 و.. مقایسه کنید نه با 6600 یا گوشی های معمولی از این قبیل چون گوشی های معمولی مثل 6600و6630و3230و.... معمولا مشکلاتی در مورد آنتن دهی دارند علت اصلی هم برمیگرده به اهمیت کمبودن وزن و کوچکی اندازه این گوشی ها که همین امر باعث شده از باطری های کوچکتر وضعیف تری در این نوع گوشی ها استفاده کنند و در نهایت پاور فرکانس ضعیف تر و یا در بعضی مدل ها از پاور سکونسرآنالوگ برای روشن ماندن بیشتر دستگاه در هنگامی که باطری شارژ کمی دارد . اما در مقابل دستگاههایی مثل
i-mate ,nokia 9500,.... با اینکه از نظر کاربردی متفاوتند اما به علت بزرگ بودن و استفاده از باطری هایی با آمپر های بالا و نیاز به کانکشن کیفیت دار برای دسترسی راحت به Internet از قطعات مناسبتری در قسمت TSدستگاه استفاده شده ... پس در مورد آنتن دهی به ppc ها یا کامیونیکیتور های نوکیا اعتماد کنید .. اما این سری p اریکسون بر خلاف ظاهری که شبیه به این دو دارند دقیقاٌ از همون قطعات TSدستگاه t610 استفاده کرده اند و آنتن دهیشون هم همونطوریه
اما در مورد i-mate یادتون نره تو مخابرات سریالش رو رجیستر کنید
مربا
22 December 2005, 10:25 PM
انتن دهی خوبی داره اما تنها مشکلش اینه که هر از چند گاهی قفل می کنه و باید کلن ریستارتش کرد بنابراین کلی از sms و چیزای ضروری ممکنه پاک بشن.
kevin_m_bb
25 February 2006, 01:49 PM
سلام
منم به يه مشكل عجيب برخوردم ديشب يه هو آنتن رفت وهركاري كردم تا هارد ريست آنتن نيامد كه نيامد تا اينكه با يه گوشي ديگه تست كردم سيم كارتم هم مشكل نداره (فكر ميكنيد از ثبت سريال باشه ؟) يا يه چيز ديگه؟2 پست یکسان در دوجا زدید ؟؟؟قوانین رو مطالعه کنید
GhAeM
25 February 2006, 02:20 PM
انتن دهی خوبی داره اما تنها مشکلش اینه که هر از چند گاهی قفل می کنه و باید کلن ریستارتش کرد بنابراین کلی از sms و چیزای ضروری ممکنه پاک بشن.
مگه با سافت ريست SMS ها پاك ميشه؟
به گمونم اشتباهي رخ داده! اون symbian هست كه اينجوريه
kevin_m_bb
25 February 2006, 06:46 PM
مگه با سافت ريست SMS ها پاك ميشه؟
به گمونم اشتباهي رخ داده! اون symbian هست كه اينجوريه
منظور GhAeM همون هارد ریست بود که همچیز پاک خواهد شد و راه حلش برنامه safe mode یا back up گرفتن است:icon_cool
mnahich
25 February 2006, 08:35 PM
سلام
من یک گوشی آی میت جم دارم که خیلی هنگ میکند
آیا کسی می تواند کمکم کند
با تشکر
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.