PDA

View Full Version : دلیل مشکلات شبکه اس ام اس طی روزهای اخیر اعلام شد

A.M.I.R.T
1 November 2005, 05:42 PM
9 آبان 1384 - ایلنا - مشكلي كه ظرف چند روز اخير در شبكه SMS تلفن همراه كشور به وجود آمد به استفاده بيش از حد هم‌‏وطنان از سرويس پيام كوتاه براي انتقال پيام‌‏هاي تسليت به مناسبت شهادت مولي متقيان مربوط مي‌‏شد.

عباسعلي ابوالفضلي ، سرپرست روابط عمومي و امور بين‌‏الملل شركت ارتباطات سيار ،‌‏ درگفت و گو با خبرنگار ايلنا ، با بيان اين مطلب اظهار داشت: در چند روز گذشته همزمان با ايام شهادت حضرت علي (ع) ترافيك شبكه بالا رفت و سبب اختلال در ارسال پيام كوتاه شد.
وي ،‌‏ از ديگر مشكلات به وجود آمده در شبكه تلفن همراه ظرف چند روز اخير را قطع فيبرنوري مسير تهران - اصفهان عنوان كرد و گفت: قطع فيبرنوري ناخواسته به وجود آمد كه بعد از 24 ساعت مشكل حل شد.

ابوالفضلي ، اجراي عمليات برگردان در مراكز HLR تهران ، شيراز ، تبريز و بابل را از ديگر عوامل اختلال برانگيز شبكه SMS دانست و يادآور شد: اطلاعات مربوط به مشتركين تلفن همراه در مراكز HLR جمع‌‏آوري مي‌‏شود ، به طوري كه در گذشته تعداد اين مراكز در كل كشور 12 مركز بود كه در چند روز اخير مركز بابل نيز به اين مراكز اضافه شد و اين عمليات مشكلاتي را در شبكه سيار كشور به وجود آورد.

سرپرست روابط عمومي و امور بين‌‏الملل شركت ارتباطات سيار ،‌‏ با تاكيد بر اين كه شبكه در وضعيت عادي قرار دارد و مشتركين مي‌‏توانند مانند گذشته از سرويس پيام كوتاه بدون اختلال استفاده كنند ، خاطرنشان كرد: بخشي از نرسيدن SMS به مشتركين مرتبط مي‌‏شود، چرا كه پيام كوتاه بيش از 12 ساعت در شبكه سيار كشور نگه‌‏داري نمي‌‏شود و در اين 12 ساعت اگر تلفن همراه مشترك در دسترس نباشد و يا خاموش باشد پيام ارسال نمي‌‏شود.

ابوالفضلي ، با بيان اينكه زمان عمليات مراكز HLR غيرقابل پيش‌‏بيني است ، گفت: مقتضيات فني شبكه زمان خاص عمليات را مشخص مي‌‏كند و هم‌‏زماني اين قضيه با ترافيك بسيار بالاي شبكه اين مشكل را به وجود مي‌‏آورد.

وي ،‌‏ در خصوص بحث محدودسازي SMS كه در هفته‌‏هاي اخير مطرح شده بود نيز گفت: اين موضوع واقعيت ندارد و هيچ بحثي در محدوده‌‏ي شركت ارتباطات سيار در خصوص كنترل SMS مطرح نشده است.

وي ، يادآور شد: هيچ نهادي حق دخالت در حريم خصوصي زندگي افراد را ندارد و مبادله‌‏ي SMS از اين قاعده مستثني نيست.

اصغر
1 November 2005, 06:00 PM
بر پدر دروغگو .........

Ultrasound
1 November 2005, 09:08 PM
در مورد توجيحات واهي مسئولين ‏مربوطه ، آدم هيچي نگه سنگين تره ! :icon_bigg

vatoovatoo80
1 November 2005, 09:25 PM
بر پدر دروغگو .........
گل گفتی

behrooz4859
1 November 2005, 09:36 PM
وقتی که پرینتش و میدن مگه میشه کنترل نکنن ؟!!!!!

.Reza.
1 November 2005, 11:55 PM
بر پدر دروغگو .........
گل گفتي دوست قديمي....

من از ايكنه فكر ميكنن با .... طرفن عصبي ميشم :icon_bigg

Pedro
2 November 2005, 01:17 AM
وقتی که پرینتش و میدن مگه میشه کنترل نکنن ؟!!!!!
کل اتلاعات بدون دخالت انسان در کامپيوتر زخيره ميشه و معمولن داراي امنتيت بالايي هستن و تنها به در خاست ساهب تلفن پرينت تماسهاي مشترک پردازش و در اختيارش قرار مي گيره

ninijapoli
2 November 2005, 01:58 AM
اینها از توانایی سیستم خودشون هم بی اطلاع هستند .... :icon_mrgr

من SMS ایی رو که 18 اکتبر در ساعت 7:45 غروب برام فرستاده شده بود رو در روز 21 اکتبر در ساعت 4:34 صبح دریافت کردم ...
همینطور SMS ایی که 27 اکتبر فرستاده شده بود رو 29 اکتبر دریافت کردم

حالا طرف میگه 12 ساعته پاک میشه ...... :icon_roll

chormangs
2 November 2005, 02:34 AM
يك جوك رو از گوشي داداشم رو گوشي خودم فوروارد ميكنم بهم نميرسه حالا خوبه دو تا گوشي دست خودمه شايد مسيجم 12 ساعت منتظر بوده اين يكي آنتن بده واقعا منطقي بود دليلشون..... من قانع شدم گوشهام هم دراز شده افتاده رو زمين.......

Profession@l
2 November 2005, 02:43 AM
من یه سوال داشتم؟

کسی می دونه در مخابراتو کی گل می گیرن؟

chormangs
2 November 2005, 03:57 AM
تا وقتي كه هيچ رقابتي نيست وهر خدماتي كه مخابرات بده چه خوب چه بد ما مجبوريم استفاده كنيم درشو گل كه نميگيرند كه هيچ روز به روز هم كاروبارشون بيشتر ميگيره و مثل نقل و نبات سيم كارت ميپاچند بيرون و فكر خدمات دهي بهشون نيستند و كيفيت هم روز به روز بدتر ميشه تازه اولشه