PDA

View Full Version : مشكل در موزيك پلير p910

mohamadtj
1 November 2005, 01:19 AM
سلام
با تشكر از زحمات تمامي مديران اين بخش
مشكل جديد كه من پيدا كردم در گوشي پي 910 اينه كه موزيك پلير من وسط آهنگ گير ميكنه انگار يه سي دي خش دار گذاشته باشي !!!يه چند بار آهنگ بر ميگرده به عقب عين سوك بعد درست ميشه و ادامه آهنگ رو مي خونه و تو تمام آهنگ هام اينطوريه
البته فايل ها سالم بوده و مشكلي نداشته و قبلا خوب خونده ميشد.
نميدونم بابت چيه؟ چه جوري بايد مشكل رو حل كنم ؟ ايراد از چي ميتونه باشه؟
در ضمن من از برنامه خود گوشي استفاده ميكنم
متشكرم منو كمك كنيد . اگه گوشي موردي داره ببرم گارانتي؟!!

علي ريزه
1 November 2005, 11:41 AM
shoma mitonin az toe contorol panel be ghesmate{other} rafte va az onja roe master reset clik konid va goshitono be halate aval bargardone agar moshkee narm afzari bashe dorost mishe

فارسی :
شما میتونید از توی کنترل پنل به قسمت Other رفته و از اونجا روی مستر ریست کلیک کنید و گوشیتون به حالت اول برگردونه، اگر مشکل نرم افزاری باشه درست میشه

ninijapoli : دوست عزیز لطفن فارسی تایپ بفرمایید .

Farbod.E
8 November 2005, 02:25 AM
دوست گرامی من تقریبا مشکلی شبیه به شما داشتم که در مورد Video برام ایجاد شده بود ! من فکر میکنم که نرم افزارهایی که روی گوشی شما نصب شده حافظه شما رو اشغال کرده و music Player برای Buffer کردن فایل دچار مشکل میشه ! برنامه Music Player بسیار برنامه خوبیه ! بعید میدونم که مشکلی داشته باشه ! در هر صورت پیشنهاد میکنم یه نگاهی به برنامه های گوشیتون بندازید !

HU016865
23 December 2005, 01:33 AM
منم اين مشكل رو تو 910 داشتم .بعضي اوقات حتي ارور ميداد كه نميتونه فايلو بخمنه .ولي از زماني كه گوشيم رو اپديت كردم ديگه همچين مشكلي رو ندارم .البته من هميشه قبل ازاپديت هم حافظه داخلي گوشي رو خالي ميذاشتم.

mohammad_zhyan
5 February 2006, 02:58 AM
برای آپدیت باید چکار کرد ؟