PDA

View Full Version : ميتونيم خودمون سرويس هاي دوره اي رو انجام بديم؟!

motamedi
31 October 2005, 11:29 AM
دوستان عزيز، سلام.

من يه پرايد صندوقدار مشكي ارديبهشت 84 دارم (بچه ها آقا تيمور، تيمور جان بچه ها!) كه ماشالا 10.000 تاش پر شده! (دو تا مسافرت و مسافت 30 كيلومتري دانشگاه روزي يه رفت و برگشت و خلاصه ديگه ماستم كه ميخوام بخرم، مزاحم آقا تيمور ميشيم!)

توي اين مدت سعي كردم به اندازه كافي بهش رسيدگي كنم. سرويس اوليه رو بردم يكي از نمايندگي هاي توي شهر (خصوصي) سايپا... شمارش يادم نيست، اوني كه توي شريعتي 20 متر بالاتر از تخت طاووسه. اصلا اصلا اصلا راضي نبودم. يعني اعصابي از من اينا خورد كردن كه بيا و ببين! 2 تا عيب هم به ماشين اضافه شد و 4 تا خط هم روش انداختن و تحويل دادن!

بعد، ديديم هيچ كدوم از مشكلاي ماشين حل نشد و خلاصه شنيديم كه تعميرگاه مركزي خوبه! ساعت 4 صبح رفتم و ديدم كه 50 نفر هم توي صف هستن و بالاخره ساعت 7 و نيم، 8 اومدن در رو باز كردن و ما رفتيم تو. شرح مشكلات رو گفتيم و گفتن برو تا خبرت كنيم! گفتم جون شما و جون اين آقا تيمورا!!! گفتن برو آقا! برو واي نستا!

هيچي خلاصه 4 روز بعد زنگ زدن كه آقا بيا تحويل بگير! ما هم رفتيم و يه ليست گذاشتن جلومون كه 160 هزار تومن به حساب گارانتي كالا و خدمات انجام دادن! ما هم گفتيم خدا خيرتون بده :) فقط حقيقتا بايد بگم كه گند زده بودن به توي ماشين! به شدت كثيف شده بود و لكه هاي روغني مونده روي روكش صندلي ها (خوبه قبلش روكش كرده بودم). اون صندوق اماناتشونم فندك و جعبه آچارشو گم كرد برام!

بگذريم! ميخوام بدونم كه با اين قضايا و حكايات، اون از وضع نمايندگي هاي خصوصي و اونم از وضع نمايندگي هاي شركتي، به نظر شما آدم خودش ميتونه سرويس هاي 10 هزار و 20 هزار و غيره رو انجام بده؟ كلا اين كار رو پيشنهاد مي كنين يا نه؟ اطلاعاتي كه دفترچه داده كافيه؟ چه نكاتي بايد مورد نظر قرار بگيره؟

ممنون ميشم راهنمايي كنين :)

FARZAD_1975
31 October 2005, 01:31 PM
آقا سلام
اينو كه شما گفتي منم برخورد كردم (پرايد تحويل شهريور84) سرويس اوليه كه بردم هيچ كاري نكردن مثلا كمك جلو صدا ميداد .در سمت راننده ريگلا‍ نبود و.. كه آقايون هم لطف كردن هيچ كدوم از عيبا رو رفع نكردن به برادري كه مسول پذيرش بود گفتم آقا من با اين ماشين هفته اي 2 بار ميرم شمال دانشگاه (ميشه هفته اي 1150 كيلومتر) لطف كنين حتما بازديد 4 چرخ بشه ولي حتي بست قالپاقم باز نكرده بودن حالا من 4 شاخ موندم چرخا چطور چك شده.!!!
خلاصه اينكه تموم كاراي ماشينتو خودت انجام بدي بهتره موقع هر مورد سرويس ميتوني بالا سر يارو وايسي ببيني چيكار ميكنه هر روغن يا فيلتر يا قطعه اي كه خواستي استفاده ميكنيو...
توصيه من براي ماشيني(پرايدي)كه زياد راه ميره:
1- تعويض روغن هر 4000تا
2-فيلتر هوا هر4000تا
3- بازديد 4 چرخ هر 2000 تا
4- لنت ترمز هر 12000 تا
5- بازديد داخل موتور هر روز

motamedi
31 October 2005, 08:39 PM
سلام :) مرسي از اينكه جواب دادي.

آخه من دفترچه اين ماشينو باز كردم، اون آخرش كه سرويس هاي مختلف رو نوشته خوندم! بديش اينه كه خيلياشو نمي فهمم يعني چي! كلا عادت كردم اين كارا رو خودم انجام مي دم:

1- تعويض فيلتر هوا (بين 3 تا 4 هزار)
2- تعويض روغن و فيلتر روغن (5 هزار. كاسترول ميريزم)
3- تنظيم باد (تقريبا ماهي يه بار)
4- ميزون فرمون (قبل مسافرت يا هر 3 ماه)
5- بازديد جلوبندي (هر 4 ماه)
6- تعويض شمع (10 هزار)

يه سه چهار بار هم تا حالا بالانس كردم تا بالاخره يه بنده خدايي موفق شد درست كنه لرزش فرمون و اتاق رو. خيلي كارش درست بود. از اين دستگاه هاي بالانس درجاي پيشرفته داشت (نه از اينا كه الكي، حسي يارو درست ميكنه) البته نا گفته نماند كه لاستيكاي خودش goldstone بود كه واقعا افتضاح بود و به هيچ وجه بالانس نمي شد. مي خواستم kumho بندازم كه به دليل مشكل مالي به كوير قناعت كردم و 4 حلقه كوير انداختم زيرش. بد نيست!

حالا خلاصه اين همه كه رسيدگي مي كنم به اين بنده خدا، بازم مي گم نكنه يه كاري باشه كه من حواسم نباشه انجام بدم. چميدونم، فيلر گيري و پلوس و سيبك و چارشاخ گاردان :)) واسكازين و اينا كه فقط اسماش به گوشم خورده!

اين بازديد چهار چرخ ميشه بهم بگي شامل چه موارديه؟ چيا دقيقا بايد چك بشه؟ :)

مرسي. خيلي ممنونم.

FARZAD_1975
2 November 2005, 09:54 AM
سلام
منظورم از بازديد 4 چرخ كنترل ميزان باد-كنترل ساييدگي لاستيك-كنترل سفتي 4 تا پيچ هر چرخ- همچنين كنترل كن كه روي رينگ و همينطور قسمت پايين كمك فنر اثر روغن نباشه
در ضمن بعضي وقتها و بعد از طي مسافتي با سرعت بالا (مثلا تو مسافرت )دماي رينگهاي ماشينو چك كن چون بعضي وقتها ميشه كه لنتها درست عمل نميكنن( منظورم اين نيست كه لنت ميچسبه ميگن در بعضي موارد بعد از ترمز لنت به مقدار خيلي جزئي درگير ميمونه) دليلشم نميدونم ولي خودم برخورد داشتم خلاصه ببين ريگات داغ نباشه
در ضمن اگر روغن گيربكس رو عوض كني بهتره ظاهرآ تو كارخونه يكي از آشغالايي كه براي پرايد استفاده ميشه همينه من خودم همون اوايل عوض كردم دنده ها بهتر جا ميرفت
راستي آقا ماشينو كجا بردي بالانس كردو چقدر گرفت؟؟ يه PM بدي ممنون ميشم.
به آقا تيمور سلام برسون

motamedi
4 November 2005, 07:28 PM
سلام :) تيمور دست بوسه :)

آقا بازم ممنون از اين اطلاعاتي كه بهم دادي. عرض به حضورت كه از ميدون دانشگاه شهيد بهشتي كه بري تو خيابون دركه، همينطور كه به سمت بالا ميري سمت چپت پره تعميرگاه و مكانيكيه... يه دونه هست بزرگ نوشته بالانس درجا با جديدترين دستگاه (يا يه همچين چيزي... مشخصه) دستگاه خيلي جالبي هم داره و من از طرز كارش خيلي خوشم اومد. علاوه بر مزيت هايي كه كلا بالانس درجا داره (اينكه علاوه بر رينگ و لاستيك، محور هم بالانس ميشه) اين دستگاه هم محل دقيق سرب چسبوندن و هم مقدار سرب مورد نياز رو نشون ميداد. يه پسري بود به اسم سعيد. برام بالانس كرد. البته نه اينكه الان ديگه اصلا فرمون نزنه ولي از قبل خيلي بهتره. قبلش روي سرعت 90 تا 100 شروع ميكرد به زدن و هرچقدر هم سرعت رو مي بردي بالا، بازم فرمون تكون ميخورد. اما حالا فقط حدود 110 تا يه مقدار ميزنه ولي وقتي ميري بالاتر عالي ميشه... اصلا كوچيكترين تكوني ديگه نداره.

آقا، من همين الان از شمال بر گشتم. خيلي اين آقا تيمور به ما حال ميده! در تمام طول مسافرت كه 1080 كيلومتر تو راه بودم (اعم از مسير فيروزكوه رفت و برگشت و كلي هم اونجا رفت و آمد كردم) فقط و فقط 65 ليتر بنزين زدم كه به حساب من ميشه صدي 6 ليتر! خيلي خوبه... نه؟ همينطوري ميمونه يا خراب ميشه؟!

آرش

FARZAD_1975
5 November 2005, 09:16 AM
هر 4-5 تا باك يه تميزكننده ان‍‍ژكتور كراپ بريزي بد نيست
يكي از عوامل مهم در مصرف كم بنزين تعويض زود به زود فيلتر هواس (من مال آميز يعقوبو4000تا عوض ميكنم)

flipflop
6 November 2005, 09:34 AM
فکر کنم چون پراید زیاده خدماتش بده. من یه سپند داشتم گارانتی خیلی خوبی داشت با اینکه خودش خیلی مذخرف بود