View Full Version : سيستم جديد انژكتور با تكنولوژي زيمنس
saeedsol
31 October 2005, 06:43 AM
سلام ، ...
دوستان اگه كسي اطلاعي از اين مدل داره كه داره وارد بازار ميشه ، مزايا و معايبش ، يه اطلاع رساني هم به ما بكنه ....
با تشكر :icon_arro
motamedi
31 October 2005, 11:02 AM
سلام :)
من يه پرايد مدل 84 دارم (ارديبهشت تحويل گرفتم) و نوع موتورش همين انژكتوري طرح زيمنس هست.
گوش شيطون كر بايد بگم كه خيلي عاليه. مصرف بسيار كم و كشش خوبي داره. خيلي هم سر گازه.
فقط براي اينكه يه مثال بزنم، حدود 1 ماه پيش رفتم همدون. صبح قبل از حركت باك رو كاملا پر كردم (يعني لبريز) و trip (مسافت طي شده) رو صفر كردم. از مسير كرج - قزوين - تاكستان رفتم. به جز خودم يك نفر ديگه در ماشين بود و بار زيادي هم نداشتيم. توي اتوبان تا قزوين هم سرعتم زير 140 نيومد و 170 رو هم آزمايش كردم!
در ورودي شهر همدان، دوباره به پمپ بنزين رفتم و شماره trip هم 413 كيلومتر بود. نميدونم ميتونيد باور كنيد يا نه، باك رو دوباره لبريز كردم، فقط 21 ليتر مصرف كرده بود! يعني 5 ليتر براي هر 100 كيلومتر! يك لحضه دچار خلاء فلسفي شدم! اما اين حقيقت داره. توي شهر هم مصرفش فوق العاده پائينه. به خصوص اگه بنزين سوپر بزني خيلي بهتر هم كار مي كنه.
MDK
31 October 2005, 03:27 PM
چطور تشخیص میدی که کیت انژکتور زیمنس است
motamedi
31 October 2005, 08:44 PM
سلام مخلصم :)
آقا عرض به حضورت كه دروغ چرا! من اين كيت انژكتور كه شما ميفرماييد رو بار اوله ميشنوم. اصلا هم تا حالا دنبالش نگشتم ببينم كجاس. اما توي كاپوت يه چند تا برچسب چسبوندن كه يكيش نوشته موتور انژكتوري طرح زيمنس جديد.
حالا اگه راهنمايي كني كه كجا رو بايد نگاه كنم تا كيتش رو پيدا كنم و مدلش رو بخونم، ميتونم بهت بگم كه دقيقا رو كيتش چي نوشته. اگه ميخواي هم ميتونم از داخل موتور عكس بگيرم تا اگه شكل و شمايل موتوراشون فرق مي كنه متوجه بشي چجوريه :)
در خدمتيم خلاصه :)
MDK
31 October 2005, 08:49 PM
ماشین من تحویل مهر 84 است ولی تو کاپوت ننوشته جایی که چه انژکتوری است . البته تو دفترچه نوشته که کلید قطع سوخت تو سری جدید حذف شده. مال شما داره؟
keivan1350
31 October 2005, 09:51 PM
در دفترچه راهنما تفاوت ظاهري نوشته مثل نمايشدهنده خرابي كنار كليد آنتن
motamedi
31 October 2005, 11:16 PM
نه ماشين من هم كليد قطع سوخت نداره. من فكر مي كنم كه همه موتورهاي جديد، همين طرح زيمنس باشند. با اين حال تا جايي كه يادمه فكر مي كنم كه خود لوگوي زيمنس رو هم يه جا ديدم. الان كه شبه. فردا نگاه مي كنم و بهت ميگم :) ضمنا حرف كيوان هم درسته و تا جايي كه يادمه، توي دفترچه توضيحاتي راجع به تفاوت ظاهري انواع پرايد نوشته شده :)
باي
آرش
saeedsol
1 November 2005, 05:41 AM
فكر كنم بهترين راه اينه كه از جعبه فيوز كمك بگيري ، فيز D و E در مدل جديد متفاوت و با آمپراژ جديد و در D با مداري متفاوت تر هستش .
چطور تشخیص میدی که کیت انژکتور زیمنس است
MDK
1 November 2005, 10:14 AM
سلام مخلصم :)
آقا عرض به حضورت كه دروغ چرا! من اين كيت انژكتور كه شما ميفرماييد رو بار اوله ميشنوم. اصلا هم تا حالا دنبالش نگشتم ببينم كجاس. اما توي كاپوت يه چند تا برچسب چسبوندن كه يكيش نوشته موتور انژكتوري طرح زيمنس جديد.
حالا اگه راهنمايي كني كه كجا رو بايد نگاه كنم تا كيتش رو پيدا كنم و مدلش رو بخونم، ميتونم بهت بگم كه دقيقا رو كيتش چي نوشته. اگه ميخواي هم ميتونم از داخل موتور عكس بگيرم تا اگه شكل و شمايل موتوراشون فرق مي كنه متوجه بشي چجوريه :)
در خدمتيم خلاصه :)
اگر یک عکس بتونی بگذاری خیلی خوب میشه
پارسا
6 November 2005, 11:03 AM
انژکتوري که سايپا استفاده مي کنه در حال حاضر استفاده مي کنه 2 دسته است :
1 - ساژم : داراي کيت فرانسوي - مصرف بالا و شتاب بالا مي باشد .
2 - زيمنس : داراي کيت آلماني -مصرف پايين - شتاب پايين مي باشد .
البته منظور از بالا و پايين در مصرف بنزين :
ساژم در 100 کيلومتر 8 الي 9 ليتر - بستگي به تنظيم موتور
زيمنس در 100 کيلومتر 7 الي 8 ليتر - بستگي به تنظيم موتور
شتاب هم زياد به چشم نمياد ولي تو آزمايشگاه قابل اثباته !!!
motamedi
6 November 2005, 10:54 PM
موتور آقا تيمور طرح زيمنس هست. مصرف اين ماشين تعجب آوره! به هر كي ميگم ميگه ببر نشون بده احتمالا يه مشكلي داره!
من يك بار در مسافرت همدان ماشين رو مورد آزمايش قرار دادم، از اتوبان قزوين رفتم و بعد از 410 كيلومتر رانندگي وقتي باك رو دوباره پر كردم متوجه شدم كه ماشين فقط و فقط 5 ليتر به ازاي هر 100 كيلومتر سوزونده! در صورتي كه در تمام طول اتوبان و جاده تاكستان تا همدان متوسط سرعت من حدود 140 بوده و در اتوبان قزوين هم تا 170 تا رو پر كرده بودم و ميدونيد كه از سرعت 80 به بالا، مصرف سوخت به صورت تصاعدي زياد ميشه.
يك بار ديگه هم همين هفته گذشته، از مسير فيروزكوه به ساري رفتم و كلي گشتم و برگشتم و در نهايت، بعد از 1080 كيلومتر رانندگي وقتي محاسبه كردم، ماشين فقط 6 ليتر به ازاي هر 100 كيلومتر سوزونده بود...
توي تهران هم همينطوره. مصرف خوبي داره و من همچنان از شتاب و قدرت ماشين راضي هستم :icon_cool
mahdich
19 November 2005, 03:27 PM
من آخرش متوجه نشدم که چطوری میشه فهمید که انژکتور ماشین زیمنس هست یا صاژم ؟
اصلاً انژکتور ( کیتش ) کجای موتوره ؟
FARZAD_1975
19 November 2005, 03:45 PM
آقا مگه داخل كاپوت رو در ننوشته؟؟ (اون برچسب سفيده سمت چپ كاپوت)
mahdich
19 November 2005, 03:58 PM
آها ! تا حالا دقت نکرده بودم ، امروز نگاه میکنم , اما میخوام بدونم که دقیقاً محل انژکتور کجاست ؟ ممنون میشم اگه بهم بگید.
motamedi
19 November 2005, 04:56 PM
من بالاخره از موتور تيمور عكس گرفتم :)
نگا كنين لذتشو ببرين... ميشه نفري 500 تومن، رونماي موتور تيمور :icon_excl
سپاس
آرش
پ.ن. از خودش عكس نگرفتم... بس كه كثيف بود! هي ميگم "تيمور مياي بريم حموم؟" ميگه "نه نميام نه نميام!" ميگم "كفتو ميخواي جارو كنم؟" ميگه "نه نميخوام نه نميخوام!" ميگم چرا؟ ميگه هوا سرده سينوزيت ميكنم!!!
Evanescence
19 November 2005, 05:50 PM
کاپوت رو که بزنی بالا جلو سمت چپ تابلوست :icon_eek:
[Only registered and activated users can see links]
FARZAD_1975
19 November 2005, 06:40 PM
من بالاخره از موتور تيمور عكس گرفتم :)
نگا كنين لذتشو ببرين... ميشه نفري 500 تومن، رونماي موتور تيمور :icon_excl
سپاس
آرش
پ.ن. از خودش عكس نگرفتم... بس كه كثيف بود! هي ميگم "تيمور مياي بريم حموم؟" ميگه "نه نميام نه نميام!" ميگم "كفتو ميخواي جارو كنم؟" ميگه "نه نميخوام نه نميخوام!" ميگم چرا؟ ميگه هوا سرده سينوزيت ميكنم!!!
بابا جمال آق تيمورو صلوات ختم كن
Mohsen_d_62
25 November 2005, 06:02 PM
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
خوب من فرق کوچیکی رو تو این عکسا بین دو تا سیستم زیمنس و صاژم دیدم که البته باید برم یه نگاهی به موتور ماشینم بندازم تا مطمئن بشم ولی خوب به هر حال به نظر دوستان کدوم یکی از این دو تا بهتر جواب میدن ؟؟؟
motamedi
25 November 2005, 07:18 PM
به نظر دوستان کدوم یکی از این دو تا بهتر جواب میدن ؟؟؟
راستش، تعريف از تيمور نباشه، بنده از يك مقام مطلع كه خواست نامش فاش نشود شنيدم كه تكنولوژي انژكتور زيمنس بهتر هست. يكي از دوستان هم اشاره كرده بود كه ميانگين مصرف سوخت زيمنس پايين تره. ضمنا، اين كيت هاي زيمنس بعد از كيت هاي ساژم وارد و نصب شده اند كه ممكنه دليلش بهتر بودنش در مقايسه با ساژم باشه... البته، خوب ميدونيد كه ممكن دلايل ديگه اي هم داشته باشه :icon_razz
سپاس
آرش
mehgerman
26 November 2005, 07:02 PM
salam khedmate asatide mohtaram vali behtre shoma systeme clc ro ba anjector eshteba nagirin to anjector agar deghat konin lolee ke az filtere hava kharej shode varede anjector mishe va ye chize felezzi hastesh ke kare hamoon karberato anjam mide monteha ba systeme pishrafte to clc anjector kamel nis va faghat sisteme electeroniki on tanzime benzin va havaro be ohde dare ke motaassefane in system bedalile ofte shetab va ghodrate khodro azash esteghbal nashod . eibe anjector ham dashtane sedaie ziad nesbat be modelhaie karberatori va clc mibashad vali be masrafe benzinesh miarze!!
ترجمه :
سلام خدمته استيده محترم ولی بهتره شما سيستمه کلک رو با انجکتر اشتبا نگيرين تو انجکتر اگر دقت کنين للي که از فيلتره هوا خارج شده وارده انجکتر ميشه و يه چيزه فلزّی هستش که کره همون کربرتو انجام ميده مونتها با سيستمه پيشرفته تو کلک انجکتر کامل نيس و فقط سيستمه الکترنيکی اون تنظيمه بنزين و هوارو به عهده داره که متاسّفنه اين سيستم بدليله افته شتاب و قدرته خودرو ازش استقبال نشد . عيبه انجکتر هم داشتنه صدايه زياد نسبت به مدلهيه کربرتری و کلک ميباشد ولی به مصرفه بنزينش ميعرضه!!
لطفا پارسی بنویسید :icon_excl
motamedi
26 November 2005, 10:34 PM
دوست عزيز، متشكرم از راهنمايي شما. حرفتون هم درست هست. در حقيقت اگر بخواهيم به يك جمعبندي برسيم، 4 نوع سيستم موتور بنزين سوز براي پرايد ارائه شده كه به ترتيب زمان ورود به بازار عبارتند از:
1- موتور كاربراتوري
2- موتور كاربراتوري مجهز به سيستم CLC
3- موتور انژكتوري طرح ساژم
4- موتور انژكتوري طرح زيمنس
در حقيقت، سيستم CLC، همونطور كه دوستمون اشاره كرده در زمره موتور هاي انژكتوري قرار نمي گيره. بلكه همون مكانيزم كاربراتوري هست كه با استفاده از يك پروسسور كامپيوتري سعي در تنظيم خودكار تركيب سوخت و هوا مي كنه. به معايبش هم اشاره شده.
تا جايي كه من اطلاع دارم، در پاسخ به سوال اصلي اين تاپيك، بايد مطرح كنم كه كليه پرايدهاي توليد شده در سال 1384 مجهز به موتور انژكتوري طرح زيمنس هستند. تصوير برچسب داخل كاپوت و عكس موتور تيمور رو هم كه تقديم كردم :)
سپاس
آرش
پارسا
25 December 2005, 12:52 PM
تشخيص کيتهاي زيمنس براحتي امکان پذير است !
تقسيم برق در دلکو کيت زيمنس بصورت رديفي است و در ساژم و کيا بصورت کنار هم
به عبارتي
درکيت زيمنس :
1 2 3 4 ) در تصوير زير با دايره قرمز رنگ مشخص شده است
[Only registered and activated users can see links]
در کيت ساژم و کيا
1 2
3 4
--------
در حقيقت اگر بخواهيم به يك جمعبندي برسيم، 4 نوع سيستم موتور بنزين سوز براي پرايد ارائه شده كه به ترتيب زمان ورود به بازار عبارتند از:
1- موتور كاربراتوري
2- موتور كاربراتوري مجهز به سيستم CLC
3- موتور انژكتوري طرح ساژم
4- موتور انژكتوري طرح زيمنس
و همچنين 5 - کيت ( انژکتور ) کيا
.. لازم يه يادآوري است که کليه توليدات سال 84 با کيت زيمنس نمي باشد و تقريبا از 6 ماهه دوم مي توان گفت که کيتها ( باز هم نه بطور کامل ) از زيمنس استفاده مينمايند .
soosool
31 December 2005, 08:00 PM
با سلام
در پرايدهاي جديد كه از ecu زيمنس استفاده شده قطع كن سوخت وجود ندارد.
ecu سمت راننده پشت جعبه فيوز كمي بالاتر قرار دارد. براي ديدن آن هم بايد جلو داشبرد را كاملا باز كني
Gemini
29 January 2006, 11:55 PM
همونطور که پارسا خان گفت همشون زیمنس نشده . . . مثل پراید من که تازه تحویل گرفتم و اصلا معلوم نیست این ماشینه . . . تراکتوره . . . فرغونه . . . چیه !!؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.