PDA

View Full Version : lx یا 206 تیپ 5

a4500d
29 October 2005, 11:12 PM
سلام - من بین 206 تیپ 5 و سمند lx گیرکردم - امکان داره راهنمائی کنیر ?

n4vid
29 October 2005, 11:28 PM
خودت میدونی تیپ 5 یک چیز دیگه است n.k ;)

masoudgh
29 October 2005, 11:41 PM
فقط تيپ5 ولي فكر كنم اتوماتيك بگيري بهتره

fizzi
29 October 2005, 11:53 PM
انتزارتون از ماشين؟؟
مهمترين چيز رو نگفتيد...

رحيم توكلي
30 October 2005, 12:16 AM
انتزارتون از ماشين؟؟
مهمترين چيز رو نگفتيد...
هر انتظاري داشته باشه 206 تيپ 5 برآورده ميكنه بجز يهكمي تنگي جا وصندوق عقب

mahdi_z651
30 October 2005, 12:55 AM
به طور کل تیپ5 ولی اگه به صندوق وفضا نیاز حیاتی دارین چاره ای نیست جز lx

reza1050
30 October 2005, 12:57 AM
سلام
اگه فضای ماشین برات مهم است 206 به دردت نمی خوره ولی اگه دنبال ماشین خوب می گردی 206 تیپ 5 یک چیز دیگه است
موفق باشی

Malkemid
30 October 2005, 01:53 AM
اگه مشکل جا نداشته باشی تیپ 5 عالیه....

farhad_k
30 October 2005, 11:30 AM
به نظر من اصلا مقایصه درستی نیست
حالا شاید از نظر امکانات بشه مقایسه کرد ولی از نظر موتوری و راحتی به نظر من تیپ 5
البته نه اینکه چون خودم دارم بگم
ما قبلا دامادمون سمند داشت و فروخت تیپ 2 خرید
خودش اینو میگه که اون یک سالی که سمند داشتیم اشتباه بود
البته من نظرم رو به کسی تحمیل نمیکنم و فقط نظر من اینه
اصل خودتون هستید

Sajady
30 October 2005, 12:08 PM
تيپ 5 فضاي(صندوق عقب) كمتري داره، ضمن اينكه صندلي عقب براي سرنشينان عقب كوچكتر و دلگيرتره، البته اين روزا خيلي ها به فضاي صندوق عقب چندان احتياجي ندارند.
قدرت و شتاب موتور در تيپ 5 بيشتره.
از نظر سرنشينان عقب، LX راحتتر و نرمتر از تيپ 5 است.
براي خودت يا خانواده كوچك تيپ 5 بهتره ولي LX براي خانواده متوسط يا بزرگ فكر كنم مناسبتر و راحتتر باشه.

po2ya
30 October 2005, 01:14 PM
206 برای 2 نفر ماشین خوبیه ولی اگه بیشتر از 2 نفر خواستن تو ماشینت بشینن با گریه زاری میشینن
در ضمن اصلا صندوق عقب نداره!
سمند بدنه خوبی داره تو تهران خیلی خوبه خوراکه تصادفه!
ولی 206 بدنه ضعیفی داره با یه هل قور میشه!
206 موتور خدایی داره به غیر از زانتیا 2.0 و ماشین های حجم بالا تر از 2 هیچ ماشینی باهاش کل کل نمیتوونه بکنه
زانتیا 1.8 و ÷ارس elxهم در ÷شتش به سختی راه میان
ولی سمند موتور خوبی نداره
خودت انمتخاب کن!
در ضمن نسبت به ÷ولی که میدی 206 امکانات بیشتری بهت میده

Reza_v6
4 November 2005, 02:15 PM
سلا به همگی من میتونم به جرات بگم که 206 رو کاملا از برقی و مکانیکی میشناسم خوشحال میشم که باهم در ارتباط باشیم

pesaremelli
5 November 2005, 12:14 AM
اخه اين 2 تا ماشين چه ربطي به هم دارن ؟؟ :icon_sad:
خوب اگه 2 نفريد بدون شك 206 و اگه هم تعدادتون زيادتره بهترين گزينه سمند lx هستش اما اگه ميخاي سمند بگيري 1 ماه ديگه سبر كن سري جديد سمندها در راهه

بلای ناگهانی
5 November 2005, 03:54 AM
قراره به سمند هاي جديد اپشن جديدي اضافه بشه؟

داود18
6 November 2005, 12:24 AM
اقا حال نظر شما در مورد lx دست دو يا تيپ 3 چيست؟

hamedfox
6 November 2005, 06:22 PM
من خودم سمند ال ایکس دارم ازش هم خیلی راضیم هم از نظر راحتی سنشینا عالی هم از نظر احساس امنیت تو جاده اصلا با پرشیا و405 قابل مقایسه نیست فقط یه سری ایراد کو چولو داره که اون ایرادارو هم 206 تیپ 5 هم داره که عمده ترین اونها سر و صدای زیاد داخل اتاق هست که اونم به سلیقه خودت میتونی رفعش کنی اونوقت اینو بهت بگم که تو مسافرت هیچی مثل سمند حال نمیده شما میتونی با دوتا خانواده بچه دار بری مسافرت و هیچی هم جا کم نیاری تازه هر چی بخوای باخودت میتونی ببری البته این نظرمنه بعد از یک سال سوار شدن این ماشین 206 تیپ 5 هم خیلی عالی ولی فقط بره کورس گذاشتن تو شهر کلا ماشین جاده نیست اونوقت اون دوستی که گفتن موتور خوبی نداره مگه موتور 405 ایرادی داشت خوب همون موتور الان رو سمنده تازه سیستم هندلینگشم کپی شده از روی پورشه یا فراری هستش اگه اشتباه نکنم که واقعا نصبت به 405 عالی وتنها ایرادش اینه که تا میگی این ماشین ایرانی همه میگن بدرد نمی خوره ولی اگه این ماشینو افغنستان میزد می شد جز بهترین ماشینا ببخشید که طولانی شد اینا نظریات شخصی من بود با تجربه یک ساله سوار شدن سمند ال ایکس و تجربه داشتن 6 ماهه 206 تیپ 5

pesaremelli
8 November 2005, 12:13 PM
اقا حال نظر شما در مورد lx دست دو يا تيپ 3 چيست؟
هر چي ميخاي بخري بخر فقط دست دوم نگير حتي از نزديكترين دوستت اميدوارم توصيه ي منو قبول كني
هيچوقت ماشين دست دوم نگير

arash p mbz bmw
8 November 2005, 05:20 PM
دوستان سلام
متاسفانه توی حرف همه یه قدرت 206 نمایان بود
همه میگفتن قدرت داره زور داره -زانتیا 1.8 میگیره
اخه موضوع اینجاس که همه چی قدرت نیستش و همه چی کورس نیست
متاسفانه ما جوونای ایرانی وقتی 206 میزارن زیر پامون سعی میکنیم فقط از قدرتش استفاده کنیم ولی جوونای المانی وقتی پورشه میزارن زی پاشون سعی میکنن از امنیت و هندلینگ و امکاناتش استفاده کنن در واقع ما با 206پژو230تا میریم اونا با پورشه ی المان حداکثر 180کیلومتر در ساعت
206اصلا امنیت نداره
جای کمی داره
سمند زود به صرو صدا میوفته
امنیت سمند حرف نداره و هندلینگش هم خوراکه
دوستان باز هم میگم همه چی سرعت و قدرت و شتاب نیست....

Sajady
8 November 2005, 06:18 PM
يه نكته انحرافي :
تو اتوباناي ايران اگه پليس يكي را با با 230 تا سرعت بگيره حداكثر جريمش 20 تومنه و شايد يه پيوست گواهينامه ولي تو اتوباناي آلمان تا 180 تا سرعت مجازه و بيشتر از اونو اگه بگيرن مجازات زندان هم داره.

pesaremelli
8 November 2005, 07:40 PM
يه نكته انحرافي :
تو اتوباناي ايران اگه پليس يكي را با با 230 تا سرعت بگيره حداكثر جريمش 20 تومنه و شايد يه پيوست گواهينامه ولي تو اتوباناي آلمان تا 180 تا سرعت مجازه و بيشتر از اونو اگه بگيرن مجازات زندان هم داره.
تو بعزي از اتوباناي المان سرعت نامحدوده يه بار تلويزيون داشت نشون ميداد يارو با ماشينش 240تا ميرفت ولي اون اتوبان 12 باند براي رفت داشت و 12 تا هم براي برگشت

Malkemid
9 November 2005, 02:34 AM
اخه موضوع اینجاس که همه چی قدرت نیستش و همه چی کورس نیست
متاسفانه ما جوونای ایرانی وقتی 206 میزارن زیر پامون سعی میکنیم فقط از قدرتش استفاده کنیم ولی جوونای المانی وقتی پورشه میزارن زی پاشون سعی میکنن از امنیت و هندلینگ و امکاناتش استفاده کنن در واقع ما با 206پژو230تا میریم اونا با پورشه ی المان حداکثر 180کیلومتر در ساعت
206اصلا امنیت نداره
جای کمی داره
سمند زود به صرو صدا میوفته
امنیت سمند حرف نداره و هندلینگش هم خوراکه
دوستان باز هم میگم همه چی سرعت و قدرت و شتاب نیست....
کسی هم نگفته همه چی سرعت و شتاب و قدرت هست...البته اینا خیلی مهمه...ولی از اینا که بگذریم 206ظاهر بهتری داره...کیفیت ساختش خوبه...اصلا توش با سمند قابل مقایسه نیست...فقط جاش کمه...
این بحث جوون های ایران و آلمان هم که از اون حرفا بود!! اینطورا هم که شما گفتید نیست...

pesaremelli
9 November 2005, 11:01 AM
ببنيد اخه چه لزومي داره ماشينايي كه تو يه كلاس نيستند رو با هم مقايسه كنيم اين 2 ماشين كاركردهاي متفاوتي دارن و اسلن با هم قابل مقايسه نيستن
206 يك هاچبك شهري اسپورت و پرقدرت با فنر بندي سفت
سمند يك سدان جادار خانوادگي با امكانات قابل قبول و هندلينگ بسيار خوب
هر دو ماشين هم مشكلاتي مسل سروسدا وديد دارن كه البته تو سمند كمي حادتره

Malkemid
9 November 2005, 06:47 PM
pesaremelli ...مقایسه نکردیم..این دوستمون می خواست ماشین بخره...هرکی نظر شخصی خودشو داد و در واقع یه پیشنهاد داد برای خرید...مقایسه ای به اون صورت نبود...

pesaremelli
9 November 2005, 11:42 PM
pesaremelli ...مقایسه نکردیم..این دوستمون می خواست ماشین بخره...هرکی نظر شخصی خودشو داد و در واقع یه پیشنهاد داد برای خرید...مقایسه ای به اون صورت نبود...
ولي اين دوستمون نگفتن چه انتزاري از ماشين دارن

داود18
10 November 2005, 12:12 AM
من نميدونم چرا بعضي از دوستان هميشه ميگن نميشه اين ماشينها را با هم مقايسه کرد آقا توي ايران چند نوع ماشين داريم؟قدرت انتخاب ما چقدر است؟پس مجبوريم که مقايسه کنيم
اگر هم ميخواهيد ايران را با کشوري از لحاظ اتومبيل مقايسه کنيد لطفا از کشور هاي آفريقايي يا افغانستان و حداکثر هند باشه که لاقل شرايط يک جور باشه نه با کشورهاي اروپايي!!!!!!!!

Malkemid
10 November 2005, 02:25 AM
ولي اين دوستمون نگفتن چه انتزاري از ماشين دارن
خوب واسه همین بود که ما گفتیم مثلا اگه جا لازم داری سمند بهتره یا شتاب 206 و اینا...
در مورد حق انتخاب هم واقعا حق با بچه هاست...شما 10-12 میلیون چول داشته باشی...چیا میتونی بخری که سرش به تنش بیارزه..؟!!

arash p mbz bmw
10 November 2005, 05:15 PM
دوست خوبم من هدفم این بود که سطح فرهنگ استفاده رو بگم
متاسفانه توی کشور ما به جای اینکه اول فرهنگ سازی بشه بعد یه چی بیاد تو بازار اول جنس میاد بعد فرهنگ سازی میشه.....
حرفه من اینه
من میگم که 206 برای شهره و امنیت کمی داره و جوونای ما ازش خیلی بیش از حد استقبال کردن و باهاش خیلی کارای خطرناکی میکنن همین

داود18
12 November 2005, 12:20 AM
دوست عزيز شما درست ميفرمائيد ولي مشکل فرهنگ سازي نيست مشکل بي پولي است فکر ميکني اگه پول داشته باشيم براي اين کارامون ماشين مطمئن تري نميخريديم ؟به نظر من آقا شما هم با هر انتظاري که از ماشين داري همون 206 را بخري بهتر باشه