PDA

View Full Version : سر و صدای زیاد اتاق 206

minerva
29 October 2005, 09:38 PM
دوستان سلام!
من یه 206 تیپ 3 دارم که تیر ماه تحویل گرفتم و الان حدود 10000 تا کار کرده.از همه چیش راضیم به جز 2 تا مسئله که فکر کنم بی ربط به هم نباشن.یکی سر و صدای زیاد داخل اتاق به خصوص تو دست انداز هاو یکی دیگه اینکه ماشین از لحاظ نرمی حتی از 405 هم ضعیف تر میزنه! یعنی وقتی میشینم تو یه 405 یا پرشیا حتی مدل 80 هم از ماشین من نرم تره.به تعمیر کار هم گفتم گفت همه 206 ها اینجوریه! بردم نمایندگی یکی گفت کمک هاش رو باید عوض کنی فرانسوی بندازی.یکی دیگه هم گفت اینا خودش فرانسویه!!
در ضمن بیشتر سر و صدا مال عقبه و در جلوی سمت شاگرد هم خیلی سر و صدا میکنه.لطفا راهنمائی کنید.

m16586
29 October 2005, 09:49 PM
یک بخش از سر وصدا ها مربوط به در ها است با گریسکاری قفل اونها و قفل کاپوت و صندوق مشکلش برطرف میشه

من هم فکر میکنم تمام 206 ها فنربندی خشکی دارند آنهم به دلیل ماهیت اسپرت این ماشین هست

RoSo
30 October 2005, 01:32 AM
اصلاً ربطی به کمک ها نداره. 206 کلاً بخاطر اتاق کوچکش خیلی ماشین خشکیه و همه 206 ها این مشکل رو دارن که تو دست انداز همه اتاق به شدت به لزره میافته.
شما هیچوقت اتاق پرشیا رو با 206 مقایسه نکنه. 206 وقتی تو دست انداز میافته آدم احساس میکنه الان همه جای ماشین داره میشکنه ولی فقط صداش اینطوریه و مشکلی نداره.

farhad_k
30 October 2005, 11:34 AM
ببخشید میپرسم
منظور از قفل در کجاست
قفل ها منظورتونه یا لولای در ها؟

m16586
30 October 2005, 12:25 PM
منظور زبانه در است پر از گریس کن همینطور قفل کاپوت و صندوق

گل آقا
31 October 2005, 05:15 AM
یک بخش از سر وصدا ها مربوط به در ها است با گریسکاری قفل اونها و قفل کاپوت و صندوق مشکلش برطرف میشه
m16586 عزیز،
تو مال من که کار از این حرفها گذشته از همه جاش صدا میاد :icon_eek:
از شیشه درب راننده بگیرید تا اگزوز و سقف و چرخ عقب سمت راننده و از صندلی عقب که این آخری رو نمیدونم از کجا میاد.
جالب اینه که بردم نمایندگی گفتم چرخ عقب گیر داره یا بلبرینگش خرابه، صدا میده.
سوار شد یه دوری زدیم، اولش گفت صدا نمیده، بعد طرفو پیاده کردم، دو متر که جلو رفتم گفت آهان این صدا رو میگی ( احتمالاً طرف دیر شنوا بوده، چون صداش تابلوه ) عیب نداره به مرور برطرف میشه :icon_sad: الانم بیشتر از یه ماهه که میگذره ولی هنوز برطرف نشده :icon_mrgr
احتمالاً باید بریم خود ایران خودرو بدیم ماشینو اوراق کنن دوباره از اول جمعش کنن، شاید اینجوری درست شه :icon_razz

m16586
31 October 2005, 11:31 AM
مشکل صدا در همه ماشین ها وجود داره سال 2002 به یکی از کشورهای اروپایی رفته بودم سوار بنزهای تاکسی E240 مدل همون سال که می شدی به خاطر خیابانهای سنگ فرش اونجا چنان اتاقش به صدا افتاده بود که فکر میکردی این ماشین حداقل 10 سالی کار کرده
جالب این بود که خود راننده تاکسی ها می گفتند به این دلیل در اکثر کشورها از بنز به عنوان تاکسی استفاده میشه چون بدنه اش از بقیه ماشین ها مقاوم تره حالا حساب کنید بنزش این بود وای به حال امگا و بی ام دبلیو ها

اونهایی که من دیدم را اگر می دیدی دیگه به سر و صداهای ماشینت اهمیتی نمی دادی البته این به این معنی نیست که شما بی خیال بشین و هیچ کاری نکنین برعکس تو این تاپیک داریم سعی می کنیم به این نتیجه برسیم که سر وصدا از کجاهای ماشین بیشتر ایجاد میشه و چه جوری میشه برطرفش کرد منظورم فقط این بود که این مشکل در حتی بنزش هم وجود داره حالا به نسبت نحوه رانندگی ممکنه ماشین زودتر یا دیرتر به صدا بی افته

alisam44
31 October 2005, 03:59 PM
از آذرماه تمام بدنه هاي 206 به سالن ما منتقل مي شود و ديگه بدنه 206 دستي توليد نمي شود.
سالن ما 238 ربات دارد كه به طور اتوماتيك بدنه 206 را مونتاژ مي كند.انشاا... مشكل صداي آن حل شود.

Sajady
31 October 2005, 05:38 PM
به اميد خدا
يعني بريم ماشينمون را بفروشيم توليد آذر به بعد رو بگيريم.

farhad_k
31 October 2005, 05:45 PM
انشاالله که این تاریخ به بعد فاتحه بدنه 206 خونده نشه
احتمالا این به این معنی هستش که از این به بعد بدنه 206 در داخل تولید میشه
تولید ها داخلی قبلی توی هر چیزی که زیاد خوب از اب در نیومده
ولی امیدوارم از این به بعد این طوری نباشه و سنت شکنی بشه

Sajady
31 October 2005, 05:59 PM
البته فكر كنم منزور alism44 عزيز مونتاژه . اگه بجاي كارگر (شايد خواب آلود) اگه ربات مونتاژ كنه كه بهتره. البته اگه رباتش بدون باگ باشه.
هر چند قالب ها هم انگار رباتيك شدند و قرار بدنه‌اش هم داخل توليد بشه.

گل آقا
1 November 2005, 04:54 AM
منظورم فقط این بود که این مشکل در حتی بنزش هم وجود داره......
والا ما که تو هیچ کدوم از ماشینایی که داشتیم ندیدیم!!
دو سال لنسر داشتم، دو سال النترا که هیچ کدومش حتی ذره ای هم صدا نمیداد.
یه خورده قدیمترا هم گلف 78 و 320 داشتم که دست هزارم بودن ولی اینطوری صدا نمیدادن :icon_mrgr
دو سال پیش هم یه تیپ 5 مدل 82 داشتم که فقط اگزوزش صدا میداد ولی این یکی نوبره، از همه جاش صدا در میاد :icon_twis
به جان خودم اگه عاشق موتور این ماشین نبودم تا حالا هزار دفعه ردش کرده بودم رفته بود.

m16586
1 November 2005, 11:07 AM
دو سال لنسر داشتم، دو سال النترا که هیچ کدومش حتی ذره ای هم صدا نمیداد.

این ماشینهایی که میگید فنربندی نرمی دارند واسه همین قابل مقایسه با 206 به لحاظ نرمی نیستند
206 به خاطر زیادی اسپرت بودنش فنربندی خیلی خشکی داره واسه همین هم اگر رعایت چاله ها رو نکنی بایستی صدای گوش نواز بدنه رو گوش کنی :icon_redf

گل آقا
2 November 2005, 04:56 AM
پس اون بنزی رو که شما فرمودید چی؟ لابد فنربندی اونم خشکه!!
در ضمن به قسمت زیر از عرایضم دقت نکردید:
دو سال پیش هم یه تیپ 5 مدل 82 داشتم که فقط اگزوزش صدا میداد ولی این یکی نوبره، از همه جاش صدا در میاد :icon_twis

m16586
2 November 2005, 01:56 PM
اون بنزی که گفتم شبانه روز تو جاده ای می رفت که همش سنگلاخ بود باور کنید اگر با پیکان اونجا می رفتید تو دو سه ماه اول همه بدنه اش از هم باز میشد.

در مورد 206 تا اونجا که می دونم سیستم خط تولیدشون که عوض نشده و ناظر فرانسوی هم بالا سرشون هست یعنی هر کاری نمی تونن بکنن حالا چرا ماشین شما به سر و صدا افتاده راستش نمی دونم
البته فکر کنم این سری جدید ها سیستم فنربندی ایرانی دارند

گل آقا
3 November 2005, 05:08 AM
لابد موقعی که ماشین من مونتاژ میشده سر ناظر فرانسوی رو زیر آب کرده بودن :icon_mrgr
البته سیستم خط تولیدشون عوض نشده ولی حتماً مونتاژ کارا حوصله شون سر رفته یا بی دقت شدن.
قضیه ایرانی شدن بعضی از قطعات رو هم نباید فراموش کرد، اونم بی تاثیر نیست.
یه نمونه اش هم صندلی ماشینه، صندلی راننده ماشین من، هم لقه هم صداهای نافرم میده :icon_eek:
آقا اصلاً نمیشه این ایران خودرو یه میلیون بیشتر بگیره، یه ماشین مونتاژ فرانسه با قطعات اصلی بهمون بده؟ من خودم اولین مشتریش هستم :icon_idea

alireza_shd
3 November 2005, 09:56 AM
206 های مدل 84 همگی صدا میدن (بد تر از پراید). ایران خودرو سر ناطر فرانسوی رو کرد زیر آب این سروصدا هم از خصوصیات منتاژ ایران هست (امضا ایران خودرو)!

pesaremelli
4 November 2005, 07:25 PM
سلام
مشكل سرو صدا تو ماشيناي ايراتي طبيعيه كه هيچ حتي تو ماشيناي سطح اول دنيا هم هست من خودم دو سال پيش سوار يه بنز e320 شدم (مال موكل شوهرخالم بود از تهران تا دماوند باش رفتيم) خداييش عجب ماشيني بود ها
ولي با اينكه 56000 تا كار كرده بود به نسبت اينكه بنز سوار شدي سرو سداش زياد بود بعدن تعريف ميكنم براتون وقتي بنز ماشين ميسازه يعني چيه شايد تو كل عمرم ديگه پيش نياد كه سوار همچين ماشيني شم ولي هيچوقت خاطره ي اون مسافرت يادم نميره

siamak_ramp
12 January 2007, 06:02 PM
منم 206 تیپ 2 دارم - یه ار دی از عقب با سرعت زیاد زد به ماشین لحظه تصادف گفتم هیچی از ماشینم نمونده اما وقتی پیاده شدم چشام 4 تا شد دیدم ماشین حاج خانم تا موتور جمع شده ولی ماشینم فقط در و کمی از سینی کف صندق جمع شده - خلاصه بردمش صاف کاری از اون به بعد از طاقچه عقبش صدا میاد هر کاری هم کردم رفع نشد .قسمت عمده صدا های 206 از در هاست.( اما 206 واقعآ ایمنی خوبی داره.)

romeo_1593
12 January 2007, 06:59 PM
مال من هم صندلی عقب به صدا افتاده اینو دیگه نمی دونم چه کنم ....خوشبختانه هیچ صدای دیگه ای ندارم

sina1808
13 January 2007, 11:00 AM
صدای صندلی عقب معمولا برای اون 3 تا زیر سری هست
یه بار بردارید ببینید صدا قطع میشه ؟
اگه قطع شد حتما از همون هست
من خودم پایه هاشون رو با چسب برق پوشوندم که صداش خیلی کم شده

mea2002
13 January 2007, 12:15 PM
دوستان سلام!
من یه 206 تیپ 3 دارم که تیر ماه تحویل گرفتم و الان حدود 10000 تا کار کرده.از همه چیش راضیم به جز 2 تا مسئله که فکر کنم بی ربط به هم نباشن.یکی سر و صدای زیاد داخل اتاق به خصوص تو دست انداز هاو یکی دیگه اینکه ماشین از لحاظ نرمی حتی از 405 هم ضعیف تر میزنه! یعنی وقتی میشینم تو یه 405 یا پرشیا حتی مدل 80 هم از ماشین من نرم تره.به تعمیر کار هم گفتم گفت همه 206 ها اینجوریه! بردم نمایندگی یکی گفت کمک هاش رو باید عوض کنی فرانسوی بندازی.یکی دیگه هم گفت اینا خودش فرانسویه!!
در ضمن بیشتر سر و صدا مال عقبه و در جلوی سمت شاگرد هم خیلی سر و صدا میکنه.لطفا راهنمائی کنید.

من هم يك 206 تيپ 2 كلاس 1 مدل 85 دارم بعد از سرويس اوليه تا حالا
به هنگام عبور از سرعت گيرها يا چاله چو له ها از در جلو سمت شاگرد صدا مياد.
هر چي هم بررسي ميكنم نميدونم علتش چيه.فكر كنم در 206 ها اين صدا يك نوع اپيدمي است.

romeo_1593
14 January 2007, 10:50 AM
من هم يك 206 تيپ 2 كلاس 1 مدل 85 دارم بعد از سرويس اوليه تا حالا
به هنگام عبور از سرعت گيرها يا چاله چو له ها از در جلو سمت شاگرد صدا مياد.
هر چي هم بررسي ميكنم نميدونم علتش چيه.فكر كنم در 206 ها اين صدا يك نوع اپيدمي است.

ببرید طوقه رو باز کنند براتون و گریس کاری کنند....انشاالله حل میشه

صدای صندلی عقب معمولا برای اون 3 تا زیر سری هست
یه بار بردارید ببینید صدا قطع میشه ؟
اگه قطع شد حتما از همون هست
من خودم پایه هاشون رو با چسب برق پوشوندم که صداش خیلی کم شده

من زیر سری ندارم اصلا چون تیپ 2 ام

mea2002
14 January 2007, 12:42 PM
ببرید طوقه رو باز کنند براتون و گریس کاری کنند....انشاالله حل میشه

با سلام وعرض تشكر از پاسختان-ميخواستم بدانم طوقه كدام قسمت از در ماشين ميشود؟ممنون

romeo_1593
14 January 2007, 10:12 PM
يه تيكهآهنه كه پشت چرخ قرار داره.....يه ميله رو در نظر بگيريد كه صافش كردن....دو سرش يه قسمتي داره كه اونو بايد گريس بزنيد

romeo_1593
15 January 2007, 08:54 PM
من چقدر خنگ شدم.منظ.رم طبق بود نه طوقه

mea2002
15 January 2007, 10:38 PM
من چقدر خنگ شدم.منظ.رم طبق بود نه طوقه

با سلام-اما اين صدايي كه من ميگم از در شاگرد و جلو شنيده ميشود .يعني ممكن است از طبق باشد؟

پس اين جور كه شما ميفرماييد كارمان دوباره به نمايندگي مربوط ميشود:icon_eek:

z_qz54
16 January 2007, 09:55 PM
با سلام-اما اين صدايي كه من ميگم از در شاگرد و جلو شنيده ميشود .يعني ممكن است از طبق باشد؟

پس اين جور كه شما ميفرماييد كارمان دوباره به نمايندگي مربوط ميشود:icon_eek:

درسته طبق هم نیاز به گریس کاری داره ، بلبرینگ چرخ هم بعضی موقع که فشار شدید بهش بیاد دماش بالا رفته باشه صدای تق تق میده ، ولی انقدر زیاد نیست.

harzaabe
17 January 2007, 04:44 AM
من هفته پيش يه تيپ 5 گرفتم ، قبلش تيپ 2 داشتم ، احساس ميکنم هيچ ربطی به هم ندارند ، اين تيپ 5 واقعاً نرم و بی سر و صدا هستش ، خودم که باور نميکنم 206 باشه ، تيپ 2 رو که فتش ميکردی صدا ميکرد ، از همون اول ، حتی کل کمک هاش رو هم فرانسوی اصل کردم و خوب نشد .
اميدوارم کين تيپ 5 هميشه همينطور نرم و راحت و بی سر و صدا باقی بمونه ، البته عيب ديگه اي داره که دعا کنيد بر طرف بشه.

z_qz54
17 January 2007, 08:02 PM
من هفته پيش يه تيپ 5 گرفتم ، قبلش تيپ 2 داشتم ، احساس ميکنم هيچ ربطی به هم ندارند ، اين تيپ 5 واقعاً نرم و بی سر و صدا هستش ، خودم که باور نميکنم 206 باشه ، تيپ 2 رو که فتش ميکردی صدا ميکرد ، از همون اول ، حتی کل کمک هاش رو هم فرانسوی اصل کردم و خوب نشد .
اميدوارم کين تيپ 5 هميشه همينطور نرم و راحت و بی سر و صدا باقی بمونه ، البته عيب ديگه اي داره که دعا کنيد بر طرف بشه.

اتاق که فرقی نمیکنه ، یا تیپ 2 شما اوراق بوده :icon_mrgr یا اینکه چند وقت دیگه این هم مثل تیپ 2 میشه.

birang1357
18 January 2007, 05:11 PM
تيپ 5 شما صفره يا كاركردست؟؟آخه شنيده بوديم كه تيپ 5 ديگه توليد نمي شه؟؟؟؟؟اگه صفره در مورد امكاناتش و قيمتش توضيح دهيد .با تشكر فراوان

harzaabe
20 January 2007, 05:26 AM
تيپ 5 شما صفره يا كاركردست؟؟آخه شنيده بوديم كه تيپ 5 ديگه توليد نمي شه؟؟؟؟؟اگه صفره در مورد امكاناتش و قيمتش توضيح دهيد .با تشكر فراوان
با عرض پوزش از دوستان که کمی از بحث مونهرف ميشم ولی جواب اين دوست را خيلی مختصر و مفيد ميدم :
بله صفر هست ، 28.5.85 تيپ 2 ثبت نام کرده بودم ولی در دعوت نامه که برای بنده ارسال شده بود گفته شده بود که در سورت تمايل با پرداخت 2 ميليون اضافه کمپانی تيپ 5 تحويل خواهد داد ، بنده هم از فرصت استفاده کردم...

siamak_ramp
20 January 2007, 11:43 AM
چرا خودتونو اذیت میکنید ؟ راه حلش یک نوار یا cd خوبه و اندکی ولوم و صفا همه ماشین ها سر وو صدا رو دارن ما زانتیا- 206 -پراید داریم به همین ترتیب سرو صدا دارن من سوار bmw 320 شدم اونم سر و صدا داشت . پس سرو صدا دار بودن دلیل بر خراب بودن ماشین نیست . خوش و موفق باشید .

z_qz54
20 January 2007, 03:45 PM
چرا خودتونو اذیت میکنید ؟ راه حلش یک نوار یا cd خوبه و اندکی ولوم و صفا همه ماشین ها سر وو صدا رو دارن ما زانتیا- 206 -پراید داریم به همین ترتیب سرو صدا دارن من سوار bmw 320 شدم اونم سر و صدا داشت . پس سرو صدا دار بودن دلیل بر خراب بودن ماشین نیست . خوش و موفق باشید .

درسته دوست عزیز ، ولی همیشه که آدم شاد و شنگول نیست که با صدای ضبط بشه جبران کرد ، بعضی موقع صدای زیر زیر دائمی مصلا ستون برای آدم سر درد ایجاد میکنه،بنده که شخصا با بی رحمی یک مشت بهش میزن و تا 10-20 دقیقه ساکت میشه .

harzaabe
20 January 2007, 08:56 PM
اتاق که فرقی نمیکنه ، یا تیپ 2 شما اوراق بوده :icon_mrgr یا اینکه چند وقت دیگه این هم مثل تیپ 2 میشه.
تيپ 2 که داشتم از همون اول افتضاح بود ،،، اخ که چقدر خرجش کردم

siamak_ramp
23 January 2007, 12:21 AM
من تو خیابون زنجان داشتم شیشه عقب و عوض میکردم یه بنده خدایی می خواست جلو داشبوردشو صدا گیری کنه با کلی مکافات اوردنش پائین یه عالمه ابر مبل چپوندن موقع صوار کردن مجبور شدن 3/2 خارج کنن در کل سر کاری بود.. . راستی این نمد توی کا-÷-وت تاثیری تو صدا داره ؟؟؟

rezasmile
23 January 2007, 01:42 AM
من فکر می کنم بجای اینکه همش ایراد از ماشین ها و شرکت های سازنده خودرو بگیریم باید ایراد از اوضاع نامطلوب آسفالت خیابانها بگیریم. لا مصب یه خیابون نیست که بطور ممتد 10متر بری و دست انداز نباشه یا آسفالتش درست باشه.:nothing:

harzaabe
23 January 2007, 03:00 AM
ضمن نفرين به آسفالت های خيابونا و بانياش خدمته سيامک خان عرض کنم که نمد که تو کاپوت نصب ميشه فقط تو کم کردن صدای موتور تأثير داره

dr_mehry
25 January 2007, 01:54 PM
منم 1 سالی میشه 206 دارم و دقیقا همه این مشکلاتو باهاش داشتم.هر جا هم که بردن فایده نداشت .حتی با ایران خودرو نامه نگاری هم کردم و سر آخر هم جواب دادند که همینه که هست .می تونی سوار شو نمی تونی بیشتر پول بده بهترشو بخر!!؟

siamak_ramp
25 January 2007, 09:26 PM
به بابا ایول دمتون جیز - کجا تو صدای موتور تاثیر داره بابا ! 27 تومن رفت ... ! فقط کاپوت خوشگل تر میشه - و بعد از گذشت 60 سال رنگ روی کاپت تغیر نمیکنه - هیچ تاثیره دیگه ای نداره .

harzaabe
26 January 2007, 06:39 PM
ما که انداختيم صدا کمتر شد