View Full Version : تعميرات و مباحث تخصصی موبایل
F.®.A
29 October 2005, 05:10 PM
با اجازه مديران اين بخش را شروع ميكنيم با مباحث تخصصي تر اميد است كه با همكاري دوستان اين بخش يك بخش مفيدي باشد ممنون
Researcher
30 October 2005, 02:07 AM
عالیه :icon_sad: من که هستم :icon_excl :icon_cool
F.®.A
30 October 2005, 07:45 AM
دوستان محبت كنن اونايي كه ميتونن همكاري كنن اينجا اعلام كنن و بكن در جه حد قدرت همكاري دارند
F.®.A
30 October 2005, 07:55 AM
با تشكر از اقاي parsmobile كه زحمت معرفي اين ها رو كشيدن
http://parsmobile.org/images/nokia_6670___7610.jpg
http://parsmobile.org/images/nokia_6630.jpg
http://parsmobile.org/images/nokia_6230.jpg
win3_1
30 October 2005, 05:25 PM
بخش جالبي هست
7710 رو هم بزاريد
webpardaz
30 October 2005, 06:01 PM
مهندس رفتی عکس کپی کردی زدی اینجا
zzz
30 October 2005, 07:08 PM
مهندس رفتی عکس کپی کردی زدی اینجا
دوست من بجای انتقاد کردن اگر شما راه بهتری دارین برای آموزش دادن یا مقاله بهتری دارین , خوب اونو ارایه کنید :icon_cool
F.®.A
31 October 2005, 07:06 AM
download نقشه داخلي 6600 (http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=12265)
farzad_sx1
31 October 2005, 03:56 PM
فرشید عزیز خیلی عالی بود به کارت ادامه بده و به خرده گیری ها توجه نکن!!!!!
parsmobile
1 November 2005, 03:10 AM
ok دربست در خدمتم
فرشید جان بگو چی کار کنم
اگه از معرفی قطعات می خواین چشم !
اگه نه از صفر شروع کنم
parsmobile
1 November 2005, 04:00 AM
یا علی !
مقدمات :
از نظر سخت افزاری یک برد موبایل به سه قسمت اصلی تقسیم بندی می شود :
1-Base Band یا کنترل و دیجیتال
2- Radio Frequency یا قسمت رادیویی
3-Audio Frequency یا قسمت صوتی
قسمت BB شامل قطعاتی نظیره cpu - ccont - chaps وکریستالها می باشد
قسمت RF شامل قطعاتی نظیره hagar یا آی سی رادیویی - pf یا Power Amplifire - سوییچ آنتن - vco - آنتن داخلی و خارجی و فیلترهای فرستنده وگیرنده می باشد که عمل ارسال و دریافت سیگنالهای رادیویی را به عهده دارند
قسمت صوتی که مهمترین قطعه آن Cobba یا آی سی صوتی می باشد
به طور کلی تامین تغذیه وعملیات کنترل تبادل اطلاعات ونظارت بر عملکرد کل سیستم توسط قسمت بیس باند - ایجاد کانالهای ارتباطی جهت ارسال و دریافت اطلاعات وتهیه سیگنال رادیویی بر عهده قسمت RF و تهیه سیگنال صوتی و تبدیل اطلاعات دیجیتال به آنالوگ در هنگام دریافت وتبدیل آنالوگ به دیجیتال هنگام ارسال سیگنالهای صوتی با قسمت AF می باشد
parsmobile
1 November 2005, 04:10 AM
منتظر ادامه بحث و نظرات و پیشنهادات شما هستم
persian_gulf
1 November 2005, 05:16 AM
منتظر ادامه بحث و نظرات و پیشنهادات شما هستم
ممنون دوست من
اطلاعات جالبی بود
امیدوارم از من نرجیده باشین
اینم نقشه 6630 امیدوارم به دردتون بخوره
http://www.persian-gulf.persiangig.com/other/6630schematics.zip
farzad_sx1
1 November 2005, 12:17 PM
parsmobile عزیز دمت گرم ... خیلی باحال بود... من که مشتاقم بقیش رو هم بخونم ...
vatoovatoo80
1 November 2005, 04:57 PM
نقشه 1100 و 2300 :
http://vatoovatoo.persiangig.com/other/Nokia_1100-2300_schematics_v20.zip
نويد hp : لينك تصحيح شد .
پست هاي اضافي در اين مورد حذف شد .
parsmobile
1 November 2005, 05:11 PM
ممنون از دوستان عزیز persian golf و vatoovatoo
که کاره منو راحت تر کردید (جناب vatoovatoo لینکتو چک کن)
اما هنوز زوده که بریم در مورده برد موبایل صحبت کنیم
ایشالا باشه به وقتش ....
parsmobile
4 November 2005, 12:47 PM
و اما ادامه :
می خواستم ادامه بحثو بنویسم سرچ کردم دیدم قبلا این مطلبو توی همین فروم یکی از دوستامون از سایت قبلی من کپی زده اینجا پس لطفا به این آدرس مراجعه کنید :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=125619#post125619
parsmobile
8 November 2005, 12:18 AM
کسی نمی خواد کمک کنه؟
فربود
14 November 2005, 11:54 PM
سلام به همگی این چند روز خیلی کار داشتم نتونستم به شما کمک کنم ولی از الان میخوام کمکتون کنم و همگی با هم بتونیم یک تاپیک خوب داشته باشیم تا به انجمن اختصاصی تبدیل بشه :
PF (تقویت کننده آنتن ) : اگر این قطعه خراب شود شبکه وآنتن تقویت نشده و تماس حاصل نخواهد شد. خرابی یا اتصال این قطعه چون مستقیم از باطری ولتاژ میگیرد باعث خاموش شدن گوشی می گردد. اگر اتصالی این قطعه زیاد نباشد گوشی پس از چند دقیقه یا چند ثانیه صحبت کردن و در حین تماس خاموش خواهد شد که در این صورت قطعه معیوب بوده و باید تعویض گردد
Antena Swich (سوئیچ آنتن) : گیرندگی آنتن و شبکه توسط سوئیچ آنتن انجام می گیرد و اگر این قطعه معیوب گردد بطور کلی آنتن نخواهید داشت و یکی از کارهای دیگر سوئیچ آنتن جدا کنندگی گیرندگی و فرستندگی است و اگر عمل جداسازی گیرندگی و فرستندگی انجام نگیرد در گوشی برگشت صدا (خود شنوایی) خواهیم داشت اگر این برگشت صدا همیشگی باشد ایراد از سوئیچ آنتن است ولی اگر گاهی اوقات باشد ایراد از شبکه مخابرات می باشد
دوستان اگر جایی از مطلب ایراد داره بگیید اگر خوب بود ادامه بدیم
parsmobile
15 November 2005, 01:07 AM
مرسی مرسی مرسی
بله عزیزم ! power amplifire یا pf یا pa وظیفه تقویت سیگنالهای صوتی رو هم بر عهده داره ...
توضیحاتتون توپه توپه جناب فربود خان !
parsmobile
18 November 2005, 02:59 AM
flash ic (آی سی فلش) : آی سی فلش مهمترین آی سی حافظه هر موبایل می باشد. عملکرد این آی سی نظیر hard disk برای کامپیوتر می باشد . زیرا نر م افزار اصلی یا سیستم عامل گوشی درون این آی سی نگهداری می شود . به برنامه نرم افزاری گوشی نیز اصطلاحا flash می گویند .این آی سی یک ROM بوده و به صورت BGA می باشد .معمولا سطح شفاف یا آئینه ای این آی سی آنرا از دیگر آی سی ها متمایز می کند.این آی سی ها اکثرا ساخت شرکتهای intel ویا sharp می باشند
EEPROM : نام دیگر این آی سی code rom می باشد . این آی سی نیز مانند آی سی فلاش یکی از قطعات مهم هر برد موبایل می باشد. اطلاعاتی نظیر شماره سریال جهانی گوشی IMEI سال ساخت گوشی - ورژن نرم افزار گوشی و اطلاعات مربوط به اتصال گوشی به شبکه در این آی سی نگهداری می شود . همچنین قفلها و رمزهای نصب شده روی گوشی در این آی سی نگهداری می شود .اطلاعات ذخیره شده در این آی سی به هنگام فلش شدن گوشی update می شود
satellite
18 November 2005, 03:44 AM
سلام
این فلت (lcd (flat چیه؟
satellite
18 November 2005, 03:50 AM
وقتی داشتم گوشی رو باز میکردم رابط lcd و board یه کمی شکاف برداشت و دیگه لامپ های lcd روشن نمیشه!چی کارش کنم؟lcd نو بگیرم؟lcd روشن میشه ولی لامپش نه!چی کار میشه کرد؟
parsmobile
18 November 2005, 04:20 AM
این سیمهای رابط بین lcd به board رو flat می گن ( مثه سیمهای رابط هارد به مادر بورد )
اگه می تونی سیمهارو با بلوور به هم لحیم کن ( سیم کشی جداگانه برا led ها )
اگه هم نه مجبوری یه lcd جدید بخری ...
parsmobile
18 November 2005, 04:31 AM
اینم نمونه ای از قطعاتی که در مورده اونا بحث شد:icon_cool
satellite
18 November 2005, 03:02 PM
ممنون!یه سوال!این که میگن اگه گوشی بیوفته انتن دهیش کم میشه مربوط به خرابی کدام قطعه میشه؟میدونین که انتنش فقط چند تکه فلز طلایی هست که فکر نکنم خراب شدنی باشه؟اگه اینطوره پس مربوط به کجاست؟
parsmobile
18 November 2005, 03:11 PM
قبل از خواندن ای قسمت بهتر است اول این لینک را دنبال نمایید :icon_cool
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=125619#post125619
آی سی های به کار رفته در موبایل معمولا به اشکال زیر می باشند(از نظر طرز قرار گرفتن پایه ها)
1- BGA : در این نوع آی سی ها پایا ها در زیر آی سی قرار دارند و به صورت ساچمه هایی بر روی برد نصب می شوند و از بیرون هیچ کدام از پایه ها قابل مشاهده نمی باشند. اکثر آی سی های یک موبایل از این نوع می باشند مثل CPU - CCONT - COBBA تعداد پایه های این آی سی حتی ممکن است به 300 پایه هم برسد
2- BGY : در این نوع آی سی ها نیز پایه ها در زیر آی سی قرار دارند اما تعدادشان زیاد نیست(معمولا حدود 12تا 20 عدد) وپایه ها به شکل منظمی قرار ندارند و ممکن است به شکل مربعی یا مستطیل شکل باشند مانند PF
3- SMD : در این نوع آی سی ها پایه ها در اطراف آی سی قرار گرفته اند به این آ ی سی ها خرچنگی نیز می گویند مثل آی سی UI گوشی های نوکیا که برای کنترل - ویبراتور - بازر و نور LCD و LED ها مورد استفاده قرار می گیرد
parsmobile
18 November 2005, 03:31 PM
وقتی یک گوشی ضربه می خوره هر بلایی ممکن سرش بیاد !!!
از شکسته شدن برد - جدا شدن بعضی از پایه ها از سر جای خودش - شکستن لحیم پایه قطعات - قطع شدن متالیزه های روی برد گرفته تا ایرادهای نرم افزاری که بر اثر ضربه خوردن آی سی های حساس حافظه و حتی CPU پیش میاد.
معمولا ایرادهای نرم افزاری رو با یه بار فلش کردن و EEPROM کردن مجدد( یعنی نصب مجدد برنامه های روی این قطعه) بر طرف می شه البته بعضی از گوشی ها وقتی بر اثر ضربه پرش آنتن به هم میزنند متاسفانه دیگه درست نمی شن مثه گوشی های NOKIA 8210
ضمنا پرش آنتن به حالتی می گن که نشان دهنه آنتن گوشی ثابت نیست و دائما کم و زیاد می شه حتی بعضی از مواقع صفر هم می شه (که به اون ریزش آنتن هم میگن) که در این حالت اگه به گوشی زنگ بزنیم پیغام : شماره مورد نظر شما در دسترس نمی باشد را خواهیم شنید ...
پس می بینیدکه وقتی یه گوشی ضربه می خوره فقط آنتنش آسیب نمی بینه وفقط آنتن نیست که گوشی رو به شبکه معرفی می کنه ( ساده ترین قطعه برای شناساندن گوشی به شبکه همین آنتن هست)
satellite
18 November 2005, 05:06 PM
در مورده همون lcd که گفتم!رفتم فروشگاه max تو عفیف اباد که گفت احتمالا میشه درستش کرد چون خیلی کم شکاف برداشته!من هم مثل شما به تعمیر موبایل علاقه دارم.برای همین تا pdf تعمیر 6630 رو پیدا کردم گوشی رو باز کردم!
satellite
18 November 2005, 05:06 PM
در مورده همون lcd که گفتم!رفتم فروشگاه max تو عفیف اباد که گفت احتمالا میشه درستش کرد چون خیلی کم شکاف برداشته!من هم مثل شما به تعمیر موبایل علاقه دارم.برای همین تا pdf تعمیر 6630 رو پیدا کردم گوشی رو باز کردم!
parsmobile
18 November 2005, 05:45 PM
دقت نکرده بودم همشهری هستیم!اگه ادرس مغازت رو بدی ممنون میشم!!
پارس موبایل مغازه نیست آموزشگاهه !:icon_razz
ضمنا از دل و جراتت خوشم اومد !!!
satellite
18 November 2005, 06:49 PM
گفتم چون تعمیر بلدی حتما مغازه هم داری برای همین پرسیدم!lcd رو بیارم پیش خودت فکر میکنی بتونی درستش کنی؟چند وقته میخواستم برم اموزشگاه تعمیر ظرافت ولی وقت نمیکنم.البته من خودم هم مثل شما مدرس هستم!البته نه موبایل!زبان انگلیسی.شما میتونین شمارتون رو Pm بدین؟
satellite
18 November 2005, 06:51 PM
بازم یه سوال!این سینی های مشبک روی برد برای چیه؟
parsmobile
18 November 2005, 08:59 PM
اینها واسه جلوگیری از اثرات منفی پارازیت هست که نصب کردن
چون که به زمین مدار وصل شده پس تمام پارازیت های اضافه رو به زمین وصل می کنه
ضمنا اسمشون هم شیلد هست. معمول از شیلدها برای محافظت قطعات حساس وقطعاتی که بیشتر با امواج و فرکانسهای بالا در تماس هستند استفاده می شه !
satellite
18 November 2005, 09:30 PM
نگفتین اگه lcd رو بیارم میتونین درستش کنین؟!ممنون بابت شماره اگه میشه اسمتون هم بگین که بشه زنگ بزنم!فکر کنم lcd 6630 بهتر از 7610 و 6670 باشه؟lcd 6630 فکر کنم active matrix داره که اونا نداره.بهم گفتن lcd قیمتش 37 هست.این قیمت lcd 6630 هست؟lcd 6630 از کجا بگیرم؟خودتون دارین؟
farzad_sx1
19 November 2005, 12:13 AM
parsmobile عزیز میشه یه کتابی که توضیحات آموزشی برای تعمیرات موبایل توش باشه رو معرفی کنی...
F.®.A
19 November 2005, 12:49 AM
كتاباي زيادي هست و معمولا همه جيز تو اونا يافت نميشه يه سر بايد بري انقلاب ...
F.®.A
19 November 2005, 12:52 AM
parsmobil عزيز عاليه ادامه بده كمكي خواستي من هستم
parsmobile
19 November 2005, 04:14 PM
ای بابا کدوم کتاب !!
اگه سراغ داری واسه ما هم بخر پولش میدیم !!
عزیزم فقط چند تا کتاب هست که ترجمه manual های تعمیراتیه نه کتاب آموزشی که از صفر یاد داده باشه! اما شاید تازه اومده باشه اگه جدیدا چیزی اومه بلزار ما رو هم خبر کن(آخه از اینجایی که ما هستیم تا سر انقلاب خیلی فاصله دارم...!)
parsmobile
19 November 2005, 04:31 PM
ضمن تشکر از همه دوستان مخصوصا جناب فرشید خان و جناب فرزاد اس ایکس1(حتما در مورد sx1 هم صحبت می کنیم) که بحثو دنبال می کنن
آقایون اگه سوالی دارین مطرح کنید ...
اگه نه شروع کنیم به بحث در مورد برد گوشیها !
ضمنا هر کتاب آموزشی فارسی یا غیر فارسی سراغ دارید اطلاع بدید ممنون می شم !
satellite
19 November 2005, 07:23 PM
این gsmtester چیه؟
parsmobile
20 November 2005, 04:20 PM
gsmtester یک وسیله است برای تست بعضی از قسمتهای گوشی موبایل البته نه هر گوشی ونه هر قسمتی . این وسیله با استفاده از test point های هر قسمت و کنترل خروجی آن و مقایسه با استاندارد واقعی که باید داشته باشد می تواند تشخیص دهد که آیا آن قسمت آسیب دیده و یا سالم است قبلا قیمت آن 6 میلیون تومان بود اما حالا حتما ارزون تر شده.
البته دستگاههای دیگری هم برای تست lcd برد گوشیهای موبایل هست که به اونا هم gsmtester می گن.
کار عمده اینگونه تسترها کنترل جریان راه اندازی گوشی در مدهای مختلف می باشد زیرا هر گوشی در لحظه boot شدن - در لحظه active بودن و یا در حالت sleep mode جریانهای متفاوتی از باطری گوشی دریافت می کند وهمین موضوع می تواند مرجع خوبی برای تست صحت یک گوشی باشد
عکس های این دستگاه رو بعدا براتون ارسال می کنم
farzad_sx1
21 November 2005, 12:58 AM
ParsMobile عزیز اولا از اطلاعات کاملت تشکر میکنم و معلومه که خیلی باحالی:icon_cool
یه سوال ازت داشتم :
آقا میکروفون توی گوشی چندتا هستش ؟؟؟:icon_ques چون گوشی من صدا ضبط نمی کنه در صورتی که به راحتی میتونم در تماس حرف بزنم ولی اصلا نمی تونم صدا Record کنم ... مثل اینکه اصلا صدایی وارد گوشی نمیشه...:icon_twis راستش گیج شدم... لطفا شما تکلیف منو با خودم روشن کن:icon_mrgr گوشی چندتا میکروفون داره؟؟؟؟:icon_eek:
parsmobile
21 November 2005, 04:05 PM
عزیزم گوشی یه میکروفون بیشتر نداره که:icon_ques
گوشیتون یه مورده دیگه ای داره حتما
ضمنا میکروفون زود گردوخاک به خودش میگیره ها چون شامل یه سیم پیچ و یه سطح حساس
(معمولا یه دلق شفاف پلاستیکی)هست شاید کثیف شده وخوب کار نمی کنه.نمی دونم کیفیت صدای شما هم ضعیف شده؟ (صدای ارسالی)
اگه نه یه مورده دیگه داره اگه گوشی رو یه بار ریست کنی بد نیست
farzad_sx1
21 November 2005, 11:50 PM
Parsmobile عزیز از راهنماییت ممنون و باید بگم که صدای ارسالی من هیچ فرقی نکرده ...:icon_ques
البته من خودمم میدونستم که گوشی یک دونه میکرفون بیشتر نداره:icon_mrgr ولی راستش به خاطر این مشکل شک کردم :icon_twis (گفتم شاید....:icon_neut )
به نظر خودمم بهتره که یه بار ریستش کنم...:icon_cool
بازم از راهنماییتون ممنون ....
یه سوال دیگه :
آچار توکس چنده و از کجا میشه تهیه کردش؟؟؟ البته اگه کسی تو تبریز جایی رو میشناسه معرفی کنه ممنون میشم:icon_surp
parsmobile
22 November 2005, 01:04 AM
قیمتی نداره !
یعنی 2 تا 3 هزار تومنه ! اسم دیگه آچاره srt6 هست(همون آچار 6 سوی خودمونه!)
یکی از بزرگترین تعمیر کارای ایران توی تبریز هست اسمشو نمی دونم امامیپرسم بهتون می گم(همون کسی که اولین بار فایل فارسی 6600 رو می فروخت)توی یه زیر زمین هم کار می کنه
(چخ ممنون)....
farzad_sx1
23 November 2005, 12:55 AM
قیمتی نداره !
یعنی 2 تا 3 هزار تومنه ! اسم دیگه آچاره srt6 هست(همون آچار 6 سوی خودمونه!)
یکی از بزرگترین تعمیر کارای ایران توی تبریز هست اسمشو نمی دونم امامیپرسم بهتون می گم(همون کسی که اولین بار فایل فارسی 6600 رو می فروخت)توی یه زیر زمین هم کار می کنه
(چخ ممنون)....
من منتظر آدرس این تعمیرگاه هستم :icon_evil البته اگه سریع باشه ممنون میشم!!!
babak
27 November 2005, 01:42 AM
سلام من براتون دعا میکنم
babak
27 November 2005, 01:50 AM
میگم که من این بخشو جدیدا پیدا کردم بد نیست- البته با معرفی دوستمون آفای pars mobile که با ایشون آشنایی قبلی دارم
راستش میخوام براتون نرم افزاری معرفی کنم که کار تست سخت افزاری میکنه
فرست بدید براتون لینک میکنم
یعنی نشون میده بازر - السیدی و .. گوشی سالم هست یا نه ...
babak
27 November 2005, 01:51 AM
میگم که من این بخشو جدیدا پیدا کردم بد نیست- البته با معرفی دوستمون آفای pars mobile که با ایشون آشنایی قبلی دارم
راستش میخوام براتون نرم افزاری معرفی کنم که کار تست سخت افزاری میکنه
فرست بدید براتون لینک میکنم
یعنی نشون میده بازر - السیدی و .. گوشی سالم هست یا نه ...:icon_wink :icon_wink :icon_excl :icon_excl :icon_neut :icon_cool
منتظر بمونید باز هم میام :icon_surp
alireza_2000
27 November 2005, 12:53 PM
دوستان مطمن باشید هیچ روزی چنین کتابی نخواهد امد چرا چون یه عده تعمیراتی از کار بیکار
میشن --اونا نون تجربه خودشون رو دارن میخورن ---پس به فکر این لقمه های آماده نباشد مگر این
که از خودتون ذکاوت به خرج بدبد و علاقه داشته باشید و آشنا که برید کنار دستش و یاد بگیرید که
چیکار میکنه --اگه الکترونیک هم بدونید که از خود یارو هم بهتر میتونید بشید.
vatoovatoo80
27 November 2005, 01:22 PM
دوستان من نقشه 6680 رو هم دارم اگه کسی نیاز داره بگه آپلود میکنم
parsmobile
27 November 2005, 04:09 PM
دوستان من نقشه 6680 رو هم دارم اگه کسی نیاز داره بگه آپلود میکنم
آره آپ کن توضیحاتش با من!
خودم می خواستم با 6600 شروع کنم اما اگه دوست دارید 6680 رو بذارید حرفی نیست ممنون می شیم...
vatoovatoo80
27 November 2005, 06:59 PM
لینک دانلود نقشه 6680 :http://vatoovatoo.persiangig.com/other/6680_RM-36_schematics_2_0.rar
parsmobile
27 November 2005, 09:02 PM
ممنون جناب vatoovatoo اگر هم در مورد مشخصات قطعات روی برد اطلاعاتی دارید بفرمایید !
farzad_sx1
28 November 2005, 10:41 PM
دوستان عزیز اگه میشه یه لطفی بکنید برای ما مبتدی ها روی عکسی از برد یک گوشی هستش قسمتهای مختلف رو اولش توضیح بدین تا یکم بیایییم تو باغ...
ممنون
persian_gulf
29 November 2005, 04:56 PM
این 3310 است ... گوشی دیگه ای هم خواستی بگو
جناب پارس موبایل اینها هم به درد می خوره؟
http://www.persian-gulf.persiangig.com/document/3310.jpg
parsmobile
30 November 2005, 04:41 PM
دوستان عزیز اگه میشه یه لطفی بکنید برای ما مبتدی ها روی عکسی از برد یک گوشی هستش قسمتهای مختلف رو اولش توضیح بدین تا یکم بیایییم تو باغ...
ممنون
چشم .حتما
البته شما شکسته نفسی می فرمایید ....
جناب persian gulf : بله که به درد می خوره. اگه نحوه کار همین 3310 رو یاد بگیرید مشکلی در زمینه گوشی های جدید نخواهید داشت
من به زودی آموزش نحوه عملکرد یه گوشی غیر سیمبین ویه گوشی سیمبین دار رو شروع می کنم ...
persian_gulf
15 December 2005, 02:06 AM
جناب پارس موبایل
دستم به دامنت کاکووو
1100 را با JAF فلش کردم (طبق معمول داشتم آزمایش می کردم)
ورژن خودش 5.62 بود
اول 6.64 ریختم ... یه اشکال جزیی به هم زد
بعد ورداشتم 3.4 ریختم (یه چیزی است که به همشهریا من می گن جنک )
دیگه گوشی بالا نیومد که نیومد
اصلا دیگه باکس نمیشناستش
و روی گوشی local mode یا test mode هم نمی نویسه
حالا چیکار کنم ؟؟؟ dead شد دیگه؟
parsmobile
15 December 2005, 02:37 AM
عزیزه من :
قبل از فلش کردن باید ورژن نرم افزار گوشی رو کنترل کنید واز فایلی که ورژن برابر یا بالاتر از فایل موجود روی گوشی هست باید استفاده کنید!
نترس چیزی نیست ! با باکس hwk (که کامل شده ufs3 هست )میاد بالا ...
فردا یه pm براتون میزنم آدرس یه مغازه رو بهتون میدم ببرید براتون فلشش می کنه ...
یا حق !
persian_gulf
16 December 2005, 12:31 AM
جناب پارس موبایل منتظر PM شما هستم هنوز...!
گوشی را بردم یه جا نشون دادم ... گفت احتمالا آی سی فلشش خراب شده (چون زیاد فلشش کردی) حالا نمی دونم ربطی داره یا نه؟
اگه این حرف درسته حدودا چقدر هزینه اش میشه؟
اس.آر.نوري
16 December 2005, 01:01 AM
عزیزه من :
قبل از فلش کردن باید ورژن نرم افزار گوشی رو کنترل کنید واز فایلی که ورژن برابر یا بالاتر از فایل موجود روی گوشی هست باید استفاده کنید!
نترس چیزی نیست ! با باکس hwk (که کامل شده ufs3 هست )میاد بالا ...
فردا یه pm براتون میزنم آدرس یه مغازه رو بهتون میدم ببرید براتون فلشش می کنه ...
یا حق !
از کی تا حالا HWK مربوط به 1100 میشه عزيزه من .با همون UFS هم میشه مشکل این دوستمونو حل کرد فقط کافی همون ورژن 6.64 را دوباره رايت کنيد.
اصلاً HWK در اين موضوع دخالتی نداره...
persian_gulf
16 December 2005, 01:18 AM
رفیق مرسی از راهنماییت
اما مشکل من اینه که دیگه اصلا گوشیم فلش قبول نمی کنه
وقتی به باکس وصلش می کنم رو صحفش نمی نویسه Local mode
parsmobile
16 December 2005, 02:15 AM
نوری خان می شه در مورد hwk برامون بیشتر بنویسید ؟
اس.آر.نوري
16 December 2005, 09:57 PM
نوری خان می شه در مورد hwk برامون بیشتر بنویسید ؟
شما که خودتون استاديد و نيازی به توضيح بيشتر من در مورد HWK نمی بينم .
HWK در وهله اول از نظر سخت افزاری مکمل باکس UFS که دوستمون به اون هم اشاره کرده بود هست و اما در وهله دوم فقط برای فعال شدن قسمت های خاص از برنامه های UFS برای گوشيهای سامسونگ و نوکیا و همچنین برنامه جديدی که برای گوشی های شارپ و ال جی وسونی اريکسون های جدید که از نسل CID 29 , CID36 و بالاتر استفاده میشه.منظور من هم از گفتن اين مطلب که مشکل 1100 به HWK ربطی نداره به این دليل بود که توسط HWK , فقط امکانی برای انجام امور مربوط به فلش در مورد گوشی های سری BB5 مثل 6630 و 6680 ,N90,... در دسترس قرار ميگيره ووجود قطعه HWK درون باکس UFS هيچ مزيتی در مورد فلش کردن 1100 و یا DCT4 ديگه نداره.:icon_surp
البته راه ديگه ای هم برای استفاده از برنامه های مرتبط با HWK وجود داره که به HWK کرک شده معروف شدند و همچنين تعداد زيادی HWK تقلبی در بازار وجود داره که به هيچ وجه از سوی سايت پشتيبانی نميشه و خريداران این گونه از HWK ها معمولاً بعد از مدتی با مشکل مواجه میشن.:icon_cool
parsmobile
24 December 2005, 02:47 AM
ای ولله جناب نوری !
ما از دور و نزدیک خدمتتان ارادت داریم !
در موردی که پیش اومده صد در صد حق با شماست. ممنون از راهنماییتون . ایشالا بیشتر از اینها مارو راهنمایی کنید...
اما نفهمیدیم بالاخره مشکل دوستمون حل شد یا نه ؟
persian_gulf
25 December 2005, 01:22 AM
ای ولله جناب نوری !
در موردی که پیش اومده صد در صد حق با شماست. ممنون از راهنماییتون . ایشالا بیشتر از اینها مارو راهنمایی کنید...
بله دوست من
ممنون از شما و جناب نوری
با twister بالا اومد
فقط مشکلی که داره زنگ نمی خوره و وقتی وارد قسمت tone می شم ریستارت میشه
ممنون میشم برای این هم یه فکری کنین
آخه به این نتیجه رسیدم که اینجا هیشکی هیچی نوفهمه
اس.آر.نوري
25 December 2005, 01:27 AM
ای ولله جناب نوری !
از لطف شما در مورد بنده ممنون و سپاسگزارم.
مثل اینکه مشکل دوستمون تا حدی برطرف شده و در مورد خاموش شدن دستگاه پیشنهاد میکنم Full factory reset رو با نرم افزار انجام بدید ایشالله مشکلتون حل بشه.:icon_cool
persian_gulf
25 December 2005, 02:12 AM
مسئلتون ! :
ئخسانثم invalid sim card را چطوری میشه حل کرد
یکی ار همون تعمیرکارای ناشی می گفت باید IMEI را عوض کرد (در DCT3(
اما سعی کردم نشد...
را ه حلی دیگری ندارین دوستان ؟
من الان یه UFS3 یه Twister یه J.A.F و یه گریفین مینی پلاتنیوم دارم
اگه تونستین یه فکری به حال اینم کنین
اس.آر.نوري
25 December 2005, 02:31 AM
مسئلتون ! :
ئخسانثم invalid sim card را چطوری میشه حل کرد
یکی ار همون تعمیرکارای ناشی می گفت باید IMEI را عوض کرد (در DCT3(
اما سعی کردم نشد...
را ه حلی دیگری ندارین دوستان ؟
من الان یه UFS3 یه Twister یه J.A.F و یه گریفین مینی پلاتنیوم دارم
اگه تونستین یه فکری به حال اینم کنین
دوست عزیز اکثرا مشکل Invalid Sim Card بعداز عمل فلش در مورد گوشی های DCT4 پيش مياد که مربوط مِشه به آسيب ديدن ناحیه ای از فلش مموری که اطلاعات همخوانی اون(يعنی فلش مموری) با UEM ازبين میره.دراين حالت شماره سريال دستگاه که در آی سی UEM ذخيره میشه به صورت 4?????????????? تبدیل ميشه که بايد مجدداً فايل RPL مربوط به همون UEM دوباره در حافظه فلش گوشی بارگذاری بشه.توجه داشته باشيد که هر آی سی UEM فقط و فقط يکبار program ميشه و در دفعات بعدی باید همان فايل RPL مربوط به همون آی سی بارگذاری بشه.برای تهيه اين فايل RPL فعلاً به صورت فعال سرور گريفين با در اختيار قراردادن يک برنامه کمکی جهت تیديل فايلهای تهيه شده با باکسها و نرم افزارهای ديگر به يک فايل RPL و دريافت هزينه اين عمل که برای هر فايل در حدود 9 دلار ميباشد اقدام میکند.
تا اينجا داشته باش تا بعد...
موفق باشيد.
parsmobile
25 December 2005, 05:23 PM
ممنون جناب نوری !
با اومدن شما اینجا رونق می گیره . ایشالا حضوری هم خدمتتون می رسم
اما : توی تمام گوشی ها که IMEI داخل UEM ذخیره نمی شه ! درسته ؟ اونا رو هم توضیح بدین
اس.آر.نوري
26 December 2005, 01:38 AM
ممنون جناب نوری !
با اومدن شما اینجا رونق می گیره . ایشالا حضوری هم خدمتتون می رسم
اما : توی تمام گوشی ها که IMEI داخل UEM ذخیره نمی شه ! درسته ؟ اونا رو هم توضیح بدین
همونطور که شما فرموديد IMEI فقط در گوشی های دخنهش DCT4 در UEM قرار ميگيره و در ساير مدلها و انواع ديگه گوشی فرق ميکنه.مثلاً در گوشی معروف 3310 شماره سريال در همون آی سی فلش قرار داره اما در ناحيه E2PROM و طا در گوشی های ديگر هم فرق ميکنه که از حوصله اینجا خارجه....
موفق و مويد باشيد.
hamed sevda
31 December 2005, 09:18 PM
سلام
نوکیا 3310 دارم
مشکلم اینه که هیچ کس نمیتونست به من زنگ بزنه و اشغال میزد و اونو درست کردم و حالا هم که صدای زنگش قطع شده و فقط ویبرش روشن هست و اصلا روی انتخاب زنگش که میرم فقط ویبره میزنه
لطفا کمکم کنید
farzad_sx1
1 January 2006, 07:37 PM
حامد عزیز شاید باید قسمتی که در اونجا نوع زنگ تعیین میشه رو تغییر بدی... مثلا باید از فقط ویبره به حالت زنگ و ویبره انتقال بدی ... راستش من گوشی 3210 رو خیلی وقته که یادم رفته ... اصلا چیزی یادم نمی آد ولی فکر کنم در 3310 در منوی Profile بتونی این کارا رو انجام بدی
farzad_sx1
1 January 2006, 07:41 PM
از دوستان عزیز کسی میدونه نقشه گوشی SX1 رو از کجا میشه گیر آورد ؟؟؟؟
منظورم اینترنته... اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم ... البته اگه نام نقشه موبایل را به انگلیسی هم بگه من خودم زحمت سرچ کردنش رو قبول میکنم!!!
parsmobile
2 January 2006, 05:00 PM
نوکیا 3310 دارم حالا هم که صدای زنگش قطع شده و فقط ویبرش روشن هست و اصلا روی انتخاب زنگش که میرم فقط ویبره میزنه
لطفا کمکم کنید
بیا عزیزم اینو داشته باش تا بعد. فقط یه سیم کشی ساده هس . از آی سی ui که سمت راست پائین برد 3310 هست :http://h1.ripway.com/pirsalami/3310noring.jpg
آقا به خدا ! نمی تونم عکس آپلود کنم همش می گه : فایل مشکل دار
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
parsmobile
2 January 2006, 05:22 PM
از دوستان عزیز کسی میدونه نقشه گوشی SX1 رو از کجا میشه گیر آورد
اینم نقشه ای که مدتها پیش قولشو بهتون داده بودم.ببخشید دیر شد ...:icon_neut
http://h1.ripway.com/pirsalami/siemenssx1(parsmobile).rar
اس.آر.نوري
5 January 2006, 01:45 AM
http://h1.ripway.com/pirsalami/3310noring.jpg
parsmobile
5 January 2006, 04:27 PM
ممنون جناب نوری
اگه می شه در مورد نکات تعمیری گوشیهای سیمبیان دار برامون توضیح بنویسید
حميد1361
15 January 2006, 11:29 AM
سلام دوستان.
من یه 6600 دارم که الان به مشکل برخوردم. دیدم اینجا اساتید جمعشون جمع هست و یه راهنماییم بکنید.
قضیه اینه که من این برنامه stools رو نصب کردم و یه حالت flight mode داره. روی اون که گذاشتم گوشی خاموش شد و سیم کارتو در آوردم ولی باز که گوشی رو روشن کردم بازم سیم کارتو خواست. سیم کارتو گذاشتم حالا تو منو اصلا نمیره.
گوشی رو فرمت کردم بازم همین مشکل هست. در واقع مموری کارت رو که در میارم همه چی کار میکنه. ولی وقتی مموری رو می ذارم تو منو نمیره که بخوام فرمتش کنم. کلید منو رو هم که نگه می دارم یه لیست سفید فقط نشون میده که روش هم می زنم گوشی ریست می کنه. کلد پن هک نگه میدارم و روشن می کنم تاثیری نداره. انگار اون برنامه سره این مموری کارت یه اطلاعاتی گذاشته که الان حسابی به هم ریخته.
حالا باید چی کار کنم؟
F.®.A
16 January 2006, 09:06 AM
شما مموري كارتتو ميتوني با مموري ريدر يا با بعضي digital camera ها format كني(مثل:mecury digital camera)
farzad_sx1
16 January 2006, 01:28 PM
شما یا باید به یک روشی مثلا مموری ریدر بری توی مموری و برنامه STOOLS رو پاکش کنی...
یا به گفته دوستمون باید مموریت رو فرمت کنی!!!!
F.®.A
4 February 2006, 04:36 PM
6680 manual sevice
اینو حتما بگیرید (http://rapidshare.de/files/12527332/Nokia_6680_-_RM-36_-_Service_Manual_-_Level_1_2.zip.html)
کسی N90 رو داره؟
parsmobile
14 February 2006, 10:02 PM
دوستان عزیز :
یعنی واقعا هیچ سوالی در مورد سخت افزار موبایل ندارید؟
عجیبه ... :icon_razz
nadern
15 February 2006, 03:32 PM
با سلام و با تشکر از زحمات شما اینجانب دنبال کد فورمت گوشیهای نوکیا 6260و 6270 میگردم و لذا استدعا دارم که در صورت امکان مرا یاری کنید . با تشکر nadern آدرس مکاتبه nader_nazari2000******.com
farzad_sx1
15 February 2006, 04:26 PM
دوستان عزیز :
یعنی واقعا هیچ سوالی در مورد سخت افزار موبایل ندارید؟
عجیبه ... :icon_razz
راستش رو بخوای چون اطلاعات در مورد سخت افزار کمه به همون خاطر هم سوالات در موردش هم کمه:icon_twis و گرنه سوالات زیاده!!!!
ولی من یه سوال داشتم (البته اطلاعات من از بقیه کمتره) : میشه ویبره گوشیها رو با هم عوض کرد ؟؟؟ مثلا به جای ویبره SX1 از ویبره 3650 استفاده کرد؟؟؟؟؟
یک سوال دیگه : پارس موبایل عزیز میشه بگی کی RF و PF و Anten Switch خراب میشه؟؟؟و قیمت هر کدوم رو بگو.....
در مورد Signal Crystal و PA و UI گوشی هم توضیح بدی ممنون میشم...:icon_razz
چقدر سوال شد ( نگفتم سوال زیاده؟!):icon_mrgr
parsmobile
16 February 2006, 02:32 AM
1- بهتره ویبراتورها با هم تعویض نشن اگر چه ولتاژ کار اکثرشون یکی هست (چون میزان مصرف جریان اونا با هم فرق داره)
2-منزورتون از RF رو نفهمیدم ؟؟؟؟ اما PF هنگام ضربه خوردن - شارژ نامناسب باطری ویا حتی مشکلات قسمت صوتی و رادیویی مثل آسیب دیدن فیلترها و از همه مهمتر ایراد آی سی صوتی می تونه PF رو دچار مشکل کنه
و البته به همه موارد فوق قلع مردگی یا همون لحیم سردی رو هم اضافه کنید که بر اثر مرور زمان و اکسیده شدن قلع و لحیم پایه ها ممکنه به این قطعات آسیب برسونه ...
اما قیمتها : به علت عدم وفور قطعات توی بازار قیمت مشخصی وجود نداره وعموما با مشتری وجدانی کار میشه !
ضمنن تعمیرکارها این قطعات رو از روی برد های اوراقی بر میدارن (که البته معتبر تر از قطعات نو هستند )
3- عزیزم PA همون PF هست ...POWER AMPLIFIRE که وظیفش تقویت کننده سیکنال پیام و موج حامل هست
4- UI اگه منظورتون آی سی UI هست که عموما کنترل ویبره نور ال سی دی بازر و میکروفون رو به عهده داره اما اگه برد UI رو می گید که برد دوم هر گوشی موبایل هست و معمولا شامل ال سی دی میکروفون بازر و حتا کی پد هم هست ...
اگه دقیقا مشخص کنید عکساشو هم براتون می زارم .(البته شما استادید من یه وقت جسارت نکرده باشم ....)
saeidk
18 February 2006, 03:55 PM
با سلام .
من تعمير كار موبايل هستم اما نه حرفه اي .و من مشكلي كه دارم تعويض IC هاي UEM كه زير آنها چسب دارند است و من روي آنها خيلي كار كردم ولي به نتيجه نرسيدم و هنگام در آوردن اين IC متاليزههاي آن از روي برد كنده ميشوند. ميخواستم راهنماييم كنيد . با تشكر فراوان
farzad_sx1
18 February 2006, 08:53 PM
استاد پارس موبایل عزیز ممنون از راهنماییت ... راستش من RF رو از عکسی که از برد گوشی 6230 گذاشته بودی خوندم:icon_mrgr ...ولی بعدش که دوباره به پستهای اول این تاپیک رفتم تازه فهمیدم که RF شامل PF و آنتن سوئیچ و ... هست..
در مورد UI هم منظورم همین بود .... ( من هیچی نوفهمم:icon_arro )
در ضمن در مورد Anten Switch و Signal Crystal هم اگه میشه توضیح بده... مخصوصا Signal Crystal...خیلی دوست دارم بدونم چیه و چکار میکنه!!:icon_neut
بازم ممنون ... حیف شیراز نیستم وگرنه یا میومدم پیشت دوره ببینم یا میومدم پیشت دوره ببینم:icon_twis :icon_razz
parsmobile
19 February 2006, 06:57 PM
با سلام .
تعويض IC هاي UEM كه زير آنها چسب دارند است و من روي آنها خيلي كار كردم ولي به نتيجه نرسيدم و هنگام در آوردن اين IC متاليزههاي آن از روي برد كنده ميشوند. ميخواستم راهنماييم كنيد
:icon_sad: با بلوورهای معمولی می خواین اینکارو انجام بدین؟
فک نمی کنم کار ساده ای باشه .....
معمولا این کارو با hotjet های مخصوص انجام میدن ....
البته براتون توی همین هفته با عکس یه توضیحاتی میدم.ضمنا چند تا فیلم هم تو این زمینه دارم که اگه می خواین آدرس بدین براتون بفرستم :icon_surp
راستی اون حلال چسب های سیلیکون رو هم دارید؟ از اون هم استفاده می کنید ؟
F.®.A
19 February 2006, 09:45 PM
با تشكر از دوست عزيزم parsmobile
عكسي از patch antenna از موبايل داري؟
parsmobile
19 February 2006, 11:28 PM
farzad sx1
عزیزم جوابتونو بعدا میدم ...
اما farshid-ar
عزیزم .میشه بگید اینی که گفتید یعنی چی؟ patch یعنی چی؟ تا حالا نشنیده بودم ؟اگه می شه توضیح بدید ...
F.®.A
20 February 2006, 12:01 AM
همون انتن موبايل منظورمه كه به علت قرار كرفتن به شكل خاصي رو فيبر بهش ميكويند patch antenna يا fractal antenna
parsmobile
20 February 2006, 12:32 AM
در ضمن در مورد Anten Switch و Signal Crystal هم اگه میشه توضیح بده... مخصوصا Signal Crystal...خیلی دوست دارم بدونم چیه و چکار میکنه
antenna switch : وظیفه اصلی سوییچ آنتن جداسازی سیگنالهای ارسالی و دریافتی هست . سوییچ آنتن آخرین قطعه روی برد هنگام ارسال و اولین قطعه هنگام دریافت سیگنال ( البته به غیر از آنتن ) هست .
همینطور وظیفه برقراری ارتباط با BTS هم با این قطعه هست .
من سر کلاس اسم این قطعه رو گذاشتم : زنا این ور مردا اون ور ....:icon_arro !!!!
و اما در مورد کریستال : توی گوشی موبایل حداقل سه نوع کریستال پیدا می شه :
1- کریستال 13MHZ که وظیفه تولید سیگنال IF رو بر عهده داره و راه انداز اکثر آی های روی برد موبایله و به کریستال اصلی موبایل معروفه
2- کریستال 26MHZ که راه انداز CPU هست
3- کریستال 32.768 کیلو هرتز که وظیفه اون تنظیم ساعت و تاریخ موبایل هست
این کریستالهای اصلی برد یه موبایله . البته کریستال 13MHZ از همه مهمتره و فک کنم منظور شما و اون نقشه ای که شما دیدید همین باشه . چون سیگنال اصلی راه انداز گوشی و آی سی ها توسط همین سیگنال تولید می شه و اگه این کریستال آسیب ببینه گوشی اصلا روشن نمی شه ...
farshid جان منوببخش چون در مورد این patch که می خواستین هیچ عکسی ندارم :icon_idea
F.®.A
22 February 2006, 08:21 AM
parsmobile عزيز سلام
من دنبال يه مقاله كامل در مورد معرفي اجزاي مداري داخل يك mobile هستم
مثلا با شكل قسمتهاي داخل موبايل رو (RF,crystal,....) رو توضيح بده
جه نوع گوشی باشه مهم نيست
واسه تحقيق دانشگاه ميخوام
ممنون
parsmobile
22 February 2006, 12:05 PM
این همونی هست که من در به در دنبالش می گردم اما پیدا نمی شه .حتی حاضر شدم با قیمتهای گرون بخرم اما بازم اون چیزی که می خواستم از آب در نیومده و پیدا نشد.
با این حال چون دستور فرمودید : چشم !!! براتون می نویسم...
لطف کنید pm بزنید...
ضمنا همین جا از همه دوستان گله می کنم که چرا این تاپیکو جدی نگرفتند.ما میتونیم باعث رونق بیشتر سایت و بالا بردن سطح اطلاعات فنی وتخصصی در مورد موبایل بشیم . اما کو یار همدل ...
F.®.A
22 February 2006, 12:12 PM
من pm به كجا بزنم
pdf دم دست نداري ؟
farzad_sx1
22 February 2006, 12:50 PM
ضمنا همین جا از همه دوستان گله می کنم که چرا این تاپیکو جدی نگرفتند.ما میتونیم باعث رونق بیشتر سایت و بالا بردن سطح اطلاعات فنی وتخصصی در مورد موبایل بشیم . اما کو یار همدل ...
parsmobile عزیز برای اینکه این تاپیک رونق پیدا کنه به نظر من بهتر شما بیاید و در مورد سخت افزارهای یک گوشی توضیح بدید مثلا در مورد گوشی 6600 توضیح بدید یا هر چیزی که خودتون ترجیح میدید... یعنی در مورد هر قطعه ای که روی برد گوشی هست شروع به توضیح کنید و بعد ما هم سوالاتمون رو در مورد اون از شما بپرسیم... اینجوری هم تاپیک رونق پیدا می کنه و هم میشه بعد از مدتی چنین کتابچه کاملی رو برای مثلا 6600 بیرون داد ...
من فکر می کنم تا چیزی رو ما در موردش اطلاعات نداشته باشیم سوالات هم در موردش کم خواهد بود یا اصلا سوالی برای پرسیدن اصل وجود نداره.....شما فرض کنید که ما الان بیاییم یه تاپیک بزنیم که در مورد هواپیما صحبت بکنیم... چون توی این تالاز هیچکی اطلاعاتی در مورد هواپیما نداره به طبع هیچکس هم سوالی در موردش نخواهد پرسید...
پس اول آموزش بعد سوال
saeidk
23 February 2006, 12:44 PM
با سلام و خسته نباشيد .
من چه طوري ميتونم فيلم و عكس مربوط به طرز درآوردن IC UEM را از شما بگيرم . با تشكر فراوان
parsmobile
23 February 2006, 09:51 PM
عزیزم :پیام خصوصی ...
saeidk
25 February 2006, 01:21 PM
با سلام و خسته نباشيد دوباره .
من چه طوري ميتونم فيلم و عكس مربوط به طرز درآوردن IC UEM را از شما بگيرم در ضمن شما گفتيد كه پيام خصوصي بفرستم. با تشكر فراوان
satellite
1 March 2006, 02:44 AM
سلام!
اگه یادتون باشه Lcd موبایل من خراب شده بود.خراب شدنش هم اینطوری بود که من case موبایلم رو باز کردم و باعث خرابی flat شده بود.اولش دادم به موبایل max تو عفیف اباد (شیراز)و بعد از یه هفته گفتن که درست نمیشه و باید lcd عوض بشه.من هم با راهنمایی Parsmobile گوشی رو دادم موبایل ثمر.اونجا هم اول یه lcd دست دو انداخت برام که بعد از یه هفته روشن نشد!دوباره گوشی رو دادم بهش و با مبلغی دیگه یه lcd دیگه انداخت که بر عکس دفعه اول ماله 6630 بود و بهم گغت که crystal lcd یا ic lcd یا نمیدونم یه قطعه ای رو عوض کرده که دیگه lcd کار میکنه!
الانم مشکلی با lcd ندارم ولی بزارین مشکلاتی که دقیقا بعد از تغمیر lcd و با هم پیش اومد رو بگم:
الان موبایلم پرش انتن پیدا کرده!
خود به خود restart میشه.
خود به خود خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه.مگر اینکه یه مدتی مثلن نیم ساعت دستش نزنم و بعد روشنش کنم.
وقتی میخام خاموش یا ریستارتش کنم صفحش fade میشه و بعد خاموش میشه!
قبلا وقتی formatesh میکردم زبانش المانی میشد ولی الان اگه حتی زبانش المانی باشه english میشه.
اگه یه مدت باطری توش نباشه ازم میخاد که شهر رو select کنم (format نشده ها)
وقتی میخام mp3 بزارم slow motion میشه یعنی یواش پخش میشه.
عمل format (full reset)خیلی سریعتر از قبل انجام میشه انگار که کامل format نمیشه.
ممنون میشم اگه بگین چرا اینطوری شده؟!ممکنه دستکاری شده باشه؟به موبایل max اطمینان ندارم چون بعد از یه هفته موبایلم رو بدون اینکه کاری کردا باشه داد.
بخام بفروشمش چند ازم میخرن؟
این هم سوال در مورد موبایل که میخاستین!
جواباتون رو کامل و با توضیح بگین.
و اینکه اگه درست میشه خرجش ممکنه چه قدر بشه و به کجا بدم تعمیر کنن؟
parsmobile
1 March 2006, 11:18 PM
ببرینش چهاراه مشیر - ابتدای داریوش - سمت راست - شقایق موبایل- آقای نوروزی
من خودم بهشون سر میزنم براتون سرویسش می کنم ....
satellite
2 March 2006, 02:19 PM
ممنون ولی الان دیگه گوشی روشن نمیشه!مشکلی که دارم اینه که مدارک و اسناد و فایل هایی روی گوشیم دارم که یه لحظه هم نمیتونم دورش کنم!جسارت نشه ولی به نظرتون امکانش هست که جلوی خودم تعمیر بشه؟مثلن هر وقت قراره تعمیر بشه من بیام و گوشی رو هم بیارم؟
parsmobile
2 March 2006, 04:14 PM
فک نکنم
اگه وقت داشته باشن شاید ...
satellite
3 March 2006, 09:26 PM
به نظرتون اگه flash بشه درست میشه؟
saeidk
5 March 2006, 01:26 PM
با سلام به خدمت دوستان عزيز.
مشكل من فلش كردن گوشي هاي سوني اريكسون در قسمت ericsson-atrz قسمت انتخاب فايل فلش. مثلاگوشيZ200
1-چگونه و به چه ترتيب اين فايلها انتخاب ميشوند 2- چرا گوشي Z200 دو تا پارت براي mcu دارد و بر چه حسبي اين فايلها انتخاب ميشوند و ايا بر حسب پسوند فايل است يا بر بزرگي فايل 3- و گزينه cust براي چي هست و ايا موقع فلش كردن لازم است انتخاب فايل كنيم يا نه 4- ايا موقع فلش كردن در تمامي گوشيهاي سوني اريكسون بايد باطري روي گوشي باشد يا نه ؟ . ممنون ميشم كه دوستان توضيح كاملي بدهند .
parsianmobile
8 March 2006, 11:28 AM
یعنی کسی نیست جواب من رو بده:icon_cry:
نه حامد جان عيب گوشي شما سخت افزاريه
اگه پشت برد گوشي رو ببيني قسمت كانكتور بيزر يه اي سي خرچنگي 20 پايه هستش
بايد پايه 5 اين ايسي رو با سيم به كانكتور پاييني بيزر وصل:icon_cool كني پايه 5 طرف راست از بالا به پايين
يه سيم كشي ساده
حسام 61
8 March 2006, 03:31 PM
دوستان عزیز و متخصص اگر ممکنه منو در مورد مشکل پیش اومده راهنمایی کنید
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=11610&page=38&highlight=7710
:icon_ques
farzad_sx1
8 March 2006, 04:55 PM
دوستان عزیز و متخصص اگر ممکنه منو در مورد مشکل پیش اومده راهنمایی کنید
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=11610&page=38&highlight=7710
:icon_ques
جوابتون رو تویه همون تاپیک دنبال کنید...
F.®.A
9 March 2006, 07:05 AM
ويروس نيست
موبايل شما جايي نخورده زمين يا تحت فشار نبوده
موقع بوت شدن موبايل وقتي أرم نوكيا مياد background موبايل سفيده اون موقع لكه سياه نميبيني
alikhamoosh
10 March 2006, 06:23 PM
سلام....
چكار ميشه كرد كه6600 بتونه استريو پخش كنه...
يعني ميشه با عوض كردن يه قطعه ي سخت افزاري اين كار رو كرد...مرسي
F.®.A
11 March 2006, 07:46 AM
سلام....
چكار ميشه كرد كه6600 بتونه استريو پخش كنه...
يعني ميشه با عوض كردن يه قطعه ي سخت افزاري اين كار رو كرد...مرسي
نميشه
F.®.A
31 March 2006, 03:59 PM
N90 service manual اش رو کسی داره؟؟؟
mortezahp
3 April 2006, 01:10 PM
سلام خيلي وقت بود كه جاي يه همچين مبحثي تو اين سايت خالي بود دستت درد نكنه
به كارت ادامه بده واقعاً خوبه
فربود
4 April 2006, 04:13 AM
N90 service manual را میخوای یا نقشه اش را چون با هم فرق میکنه اگه نقشه اش را میخوای بگو بزارم فقط یکم باید صبر کنی حجمش زیاده
F.®.A
4 April 2006, 07:41 AM
هر دو ولي اوليو زودتر ميخوام
parsmobile
5 April 2006, 01:26 AM
N90 service manual اش رو کسی داره؟؟؟
بفرمایید : http://rapidshare.de/files/14054481/NOKIA_N90_RM-42_Service_Manual.pdf
البته حجمش یه کم زیاده ...
فک کنم حدود 80Mb باشه
فربود
5 April 2006, 08:07 AM
پارس موبایل جان دستت درد نکنه کار من هم راحت کردی راستی نقشه P800 و P900 کلا سونی اریکسون چیزی داری ازش
مطلب بعدی اینکه کسی طریقه unlock کردن شبکه 6630 را میدونه
parsmobile
5 April 2006, 09:32 PM
من manual و نقشه تمام گوشی ها رو دارم . کامل کامل....
چشم p800 وp900 رو هم می زارم براتون ...
در مورد سوالتون باید بگم بهترین کار استفاده از box هست با ufs3 HWK می شه این کارو انجام داد
اس.آر.نوري
6 April 2006, 01:46 AM
6630 و unlock کردن .حالا حالا ها منتظر باشید.....:icon_sad:
farzad_sx1
6 April 2006, 01:51 AM
parsmobile عزیز امکانش هست در موردانواع باکس یه توضیحی بدین...من اصلا در مورد باکس کلا تعطیلم....
از پایه شروع کن......مثلا از اینکه گوشی موبایل چیست ...؟؟؟؟؟
فربود
6 April 2006, 08:27 AM
جناب parsmobile (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=1462) مطمئن هستید که با باکس میشه، اون هم برای باز کردن قفل شبکه
در ضمن پیشاپیش خیلی ممون که نقشه ها هم در اختیار من میگذارید
parsmobile
7 April 2006, 06:21 AM
p900 manual
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/19901/Sony%20Ericsson_P900.html
http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/19902/Sony%20Ericsson_P900.html
parsmobile
7 April 2006, 01:26 PM
جرا این جا سوت و کور شده.............
:icon_arro :icon_arro
خوب شد؟ از سوت و کوری در اومد؟ :icon_razz
آره آقایون ...! حق با شماست ! :icon_cool
این موضوع بحث داغ همه محافل شبکه و موبایله ...
همه گوشی های سری BB5 رو می شد unlock کرد اونم با پرداخت یه مبلغ ناچیز (حدود 20 یورو ) به هر SP و یا خریداری برنامه های موجود در بازار اما در تاریخ 14 نوامبر 2005 پس از نوشته شدن یه تفاهم نامه بین شرکتهای service provider قرار شد کلیه گوشی های این سری مجاز به unlock شدن بشن منهای 6630 و 6680 !!!!!
که این دو مدل حتما باید توسط توسط شرکت اصلی و با پرداخت هزینه ای حدود 50 یورو رمزگشایی بشن !
و تمام برنامه هایی که در این زمینه طراحی شده عملا بدون استفاده و کاربرد خواهد بود البته منهای شرکت نوکیا وآقای Dejan
پس قید این کارو باید زد !!!!
بزارید از اول توضیح بدم :
شرکت های عرضه کننده خدمات مخابراتی برای استفاده کاربران شبکه از گوشی ها و تجهییزات مربوط به همون شبکه روی گوشیها یک قفل می زارن که به اون sp lock یا قفل شبکه می گن . با وجود این قفل کاربر قادر خواهد بود فقط در PLMN یا ناحیه تحت پوشش اون شبکه از گوشی استفاده کنه و در صورتی که بخواد خارج از اون محدوده از گوشی استفاده کنه باید یه هزینه ای بابت باز کردن این قفل با اون شبکه بپردازه که مقرون به صرفه نیست (حکایت گوشیهایی هست که از اروپا مخصوصا از انگلیس وارد ایران می شه ) ...
البته شرکتهای معتبر هنگامی که از اونا سیم کارت خریداری می کنید یه گوشی با تخفیف زیاد و حتی بعضی از اونا مجانا (البته برای تبلیغ) در اختیار کاربر قرار می ده....
اگه در مورد پروتوکلها - Roming و قوانین بین شبکه ای توضیحات بیشتری خواستید در خدمتم !:icon_idea
farzad_sx1
7 April 2006, 01:34 PM
parsmobile عزیز هرچی میدونی به ما هم بگو ... من که خیلی دوست دارم بدونم.....
در ضمن خواهشن در مورد باکس هم یه توضیحی بده ....
از مطالب مفیدت هم بازم ممنون:icon_cool
parsmobile
7 April 2006, 02:05 PM
به جان تو دفترچه چند تا باکسو ترجمه کردم کسی نیست بدم تایپ و ویرایش کنه:icon_idea
ولی چشم حتما آمادش می کنم. ضمنا نمی دونم چرا هیچ کس دیگه ای حال و حوصله همکاری نداره .
ufs3 و jaf با من کسی حاضر نمی شه یکی دیگه رو آماده کنه؟
GHAHRAMAN
7 April 2006, 03:35 PM
سلام دوستان من یه 6600 داشتم که تصویرش خود به خود سیاه و سفید می شد و ثابت می شد یعنی مثلا منو رو هم که بار می کردی باز همون تصویر سیاه و سفیده بک گراند رو صفحه بود بد از چند دقیقه ای درست می شد و بر می گشت به حالت اولیش که بده چند روزی تصویر کلا رفت و قطع شد و ال سی دی رو هم تست کردم از ال سی دی نبود سالم بود دوستان حالا شما می تونید منو راهنمایی کنید ممنون می شم
یکی هم این که من یه ال سی دی 6600می خوام کسی فروشی داره به من قیمت بده؟
nima2
7 April 2006, 07:36 PM
سلام دوستان .من یک 6230i نوکیا دارم که الان تعمیرگاه است.بمدت 2 ثانیه تو ماکرویو بوده میشه بگین چه مشکلی براش پیش اومده .در ضمن باطریشم ترکیده بود
GHAHRAMAN
8 April 2006, 01:36 AM
اون درست نمی شه دیگه.یعنی درست بشو نیست. می شه ها اینجوری می شه که پول 10 تای نوی این گوشی رو روش خرج کنی!
farzad_sx1
8 April 2006, 02:30 AM
سلام دوستان .من یک 6230i نوکیا دارم که الان تعمیرگاه است.بمدت 2 ثانیه تو ماکرویو بوده میشه بگین چه مشکلی براش پیش اومده .در ضمن باطریشم ترکیده بود
آقا نیما نمی خوام بهت بخندم تویه این شرایط میدونم حال خوبی نداری... ولی آخه گوشی تو مایکروویو چکار میکرده :icon_arro ؟؟؟؟ در ضمن مگه خودت نمیگی باتریش ترکیده ؟؟؟ شاید بقیه قسمتهاش هم مثل باتریش ترکیده باشه...اصلا کلا بیخیالش شو... حالا ببینم سیاه هم شده؟؟؟ :icon_mrgr
آقا موفق باشی...:icon_cool
اس.آر.نوري
8 April 2006, 03:37 AM
شرکت های عرضه کننده خدمات مخابراتی برای استفاده کاربران شبکه از گوشی ها و تجهییزات مربوط به همون شبکه روی گوشیها یک قفل می زارن که به اون sp lock یا قفل شبکه می گن . با وجود این قفل کاربر قادر خواهد بود فقط در PLMN یا ناحیه تحت پوشش اون شبکه از گوشی استفاده کنه و در صورتی که بخواد خارج از اون محدوده از گوشی استفاده کنه باید یه هزینه ای بابت باز کردن این قفل با اون شبکه بپردازه که مقرون به صرفه نیست (حکایت گوشیهایی هست که از اروپا مخصوصا از انگلیس وارد ایران می شه ) ...
البته شرکتهای معتبر هنگامی که از اونا سیم کارت خریداری می کنید یه گوشی با تخفیف زیاد و حتی بعضی از اونا مجانا (البته برای تبلیغ) در اختیار کاربر قرار می ده....
خوب بر این اساس اگه یه گوشی رو روی شبکه اصلی کشور خودمون یعنی 432 11 قفل کنیم(ویا subnet های اون) اون موقع با اون گوشی و سیم کارت همون شبکه در محلهای دیگری که اون شبکه به صورت مستقیم قابل دسترسی نیست قابل استفاده نخواهند ، ولی اینطور نیست.
بهتر نبود میگفتید که وقتی یه گوشی رو قفل میکنند (sp lock و یا subnet lock) در حقیقت گوشی نسبت به مشخصه های اون شرکت بر روی سیم کارتهای خودش قفل میشه و به ناحیه و محل ارتباطی نداره. ؟؟؟؟؟
به طور مثال اگه یه گوشی (مثلاً 6600 و یا هر مدل دیگه ای) بر روی شبکه Orange متعلق به کشور انگلستان با کد 234 12 قفل میشه و به فرض اینکه این شبکه با شبکه ایران قرارداد رومینگ هم داشته باشه دیگه از اون گوشی در داخل ایران و با همون سیم کارت شبکه orange نمیشه استفاده کرد..نه اصلاً اینطور نیست و به راحتی میتوان استفاده کرد.(البته گفتم که به فرض اینکه شرکت orange با شرکت مخابرات ما قرارداد رومینگ داشته باشه که الان اینطوری نیست.)
اما اگه بخواهید از همون گوشی با سیم کارتهای دیگع مثل سیم کارتهای شرکت مخابرات خودمو استفاده کنید از همون ابتدا با سد قفل شبکه (SP LOCK) مواجه خواهید شد حتی اگر بخواهید از این گوشی در کشور انگلستا با سیم کترتهای متعلق به شرکت BT که متعلق به دولت انگلستان هست استفاده کنید با با سد قفل مواجه خواهید شد .پس قفل شبکه به محل بستگی نداره.
همه گوشی های سری BB5 رو می شد unlock کرد اونم با پرداخت یه مبلغ ناچیز (حدود 20 یورو ) به هر SP و یا خریداری برنامه های موجود در بازار اما در تاریخ 14 نوامبر 2005 پس از نوشته شدن یه تفاهم نامه بین شرکتهای service provider قرار شد کلیه گوشی های این سری مجاز به unlock شدن بشن منهای 6630 و 6680 !!!!!
طبق این گفته شما باید الان بتونیم گوشی های N90 و یا N70 و یا سری دیگه گوشی های BB5 رو UNLOCKکرد.:icon_twis؟؟
فربود
8 April 2006, 04:23 AM
جناب پارس موبایل خیلی ممنون ولی قبلا این نقشه ها را گرفته بودم و فقط ServiceManual هست من خود نقشه را میخواستم
nima2
8 April 2006, 12:48 PM
سلام فرزاد جان.این بلا رو دوستان سر ما آوردن.نه سیاه نشده بود فقط بازش که کردیم هیچ اثری از تریکیدگی ای سی یا چیز های دیگه نبود.فقط باطری بکاپش سولفات شده بود.ولی بوی خیلی بدی میداد .من که از خیرش گذشتم و به خاطر همین رفتم یک گوشی دیگه گرفتم .از راهنمایی های شما ممنون .بای
parsmobile
8 April 2006, 04:17 PM
بهتر نبود میگفتید که وقتی یه گوشی رو قفل میکنند (sp lock و یا subnet lock) در حقیقت گوشی نسبت به مشخصه های اون شرکت بر روی سیم کارتهای خودش قفل میشه و به ناحیه و محل ارتباطی نداره. ؟؟؟؟؟؟؟
خوب من هم همینو گفتم ! و منظورشون اینه که از اون گوشی بشه فقط با سیم کارت همون شبکه کار بشه و یه سیم کارت مربوط به شبکه دیگه رو نشه بزارید روش !
طبق این گفته شما باید الان بتونیم گوشی های N90 و یا N70 و یا سری دیگه گوشی های BB5 رو UNLOCKکرد.:icon_twis؟؟
نوشتم که : فقط اون شبکه می تونه این کارو براتون انجام بده! گویا با دریافت IMEI یه کد به مشترک اعلام می کنه که با وارد کردن اون کد قفل از بین میره و البته dejan هم ادعا کرده بود که با interface هاش می تونه این کارو بکنه و البته شنیدم کا با تعویض بعضی قطعات هم میشه این کارو کرد.
حالا نظر شخصی خودتون چیه ؟ خودتون با این گوشی ها چی کار می کنید؟
GHAHRAMAN
9 April 2006, 01:24 AM
جواب ما چی شد پس؟
فربود
9 April 2006, 03:20 AM
جناب پارس موبایل چی شد خوده نقشه را نداری
راستی این طور که معلوم هست می توان 2 قطعه را از روی 6630 برداشت و مثل اینکه بعدش فلش کرد تا قفلش باز شود
F.®.A
9 April 2006, 03:34 AM
يه بحث جديد!!!
اكه موبايل داخل اب بيفته جه اتفاقي براش ميفته؟
F.®.A
11 April 2006, 01:35 PM
من يكيشو ميكم اول speaker اون ميسوزه و بعد ميكروفون و ...
ميخوام بحث رو به جايي برسونيم كه حالا كه افتاد تو اب جيكارش كنيم؟؟
farzad_sx1
11 April 2006, 02:12 PM
من که فکر کنم وقتیکه گوشی میافته تو آب ...نباید گوشی رو روشن کرد ... و سریع باید اونو بازش کرد و دل و رودش رو بریزیم بیرون و بعد همه جاش رو خشک کنیم...
من اینجوری فکر می کنم که اگه گوشی بیفته تو آب ..چون اجزاش خیس میشه و بردش هم به طبع خیس میشه و روشن کردن اون باعث میشه که اتصال بین قطعات ایجاد بشه و باعث بشه که قطعه ای از گوشی بسوزه....
درسته ؟؟
F.®.A
11 April 2006, 03:20 PM
درسته اين خشك كردن بايد به شكلي انجام شه كه موبايل به شكل ايستاده و با سشوار از فاصله دور
parsmobile
11 April 2006, 11:57 PM
ممنون دوستان عزیز از هر دوتون ممنون
وقتی یه گوشی می افته توی آب اولین کاری که باید انجام داد اینه که سریع باطری رو از اون جدا کنیم تا قطعات روی برد دچار آسیب نشن . بعد از اون به هر نحوی که شده گوشی رو خشک می کنیم (مثلا همون جوری که دوستان عزیز فرمودند)چون قاتل برد های الکترونیکی مخصوصا موبایل همین آبه . چون باعث خوردگی متالیزه های روی برد می شه(منظورم همون مسیرهای مسی روی برده)بعد از اون اصلا به فکر روشن کردن گوشی نباید بود چون برد موبایل نیاز به سرویس داره.ضمنا اگه گوشی روشن شد زیاد خوشحال نباشید چون در آینده ای نزدیک گوشی برای همیشه dead خواهد شد(چون متالیزه ها و پایه قطعات دچار زنگ زدگی خواهند شدو غیر قابل بازیافت)
بعد از اون باید به فکر دستگاه التراسونیک و مایع اولتراسونیک بود . مایعی برای شستشو ...
ببخشید ادامشو بعدا می نویسم .الان گرفتارم ...
parsmobile
13 April 2006, 07:37 PM
جناب پارس موبایل چی شد خوده نقشه را نداری
ببخشید چون داخل سیستمم گمش کردم !! پیداش کردم براتون میفرستم ...
من يكيشو ميكم اول speaker اون ميسوزه و بعد ميكروفون و ...
البته فرشید جان اینی که نوشتید speaker می سوزه همچین درست نیست . اگه دیدید همچین اتفاقی افتاده به این خاطره بوده که حتما هنوز برد گوشی رو کاملا خشک نکرده بودند و سعی کردن اونو روشن کنن و یا اینکه اثرات و لکه آب روی اون قطعه باقی مونده و همین باعث سوختن speaker شده . ضمنا ولتاژ باطری مستقیما روی speaker نیست که باعث سوختن اون بشه
farzad_sx1
14 April 2006, 12:00 AM
حالا دوستان برای کسانی که دستگاه التراسونیک و مایع اولتراسونیک رو ندارن چه روشی رو پیشنهاد میکنید ...؟
خشك كردن بايد به شكلي انجام شه كه موبايل به شكل ايستاده و با سشوار از فاصله دور
اینی که فرشید عزیز گفتن رو من هم قبول دارم ولی آخه من از بعضی از تعمیر کارا شنیدم که میگن این کار غلطه و باعث آسیب دیدن گوشی میشه ...یعنی آب با اون فشار هوا میره به قسمهایی که نباید بره ......البته از فاصله دورش رو نیدونم.....
vahid13
14 April 2006, 12:10 AM
من یه پیشنهاد دارم این که مواظب باشیم که گوشی نیوفته تو اب اگه هم افتاد فکر گوشی دیگه باشیم چون اگه گوشی بره تعمیر فکر نکنم دیگه مثل اولش بشه
F.®.A
14 April 2006, 12:40 AM
حالا يه سوال ديكه
وقتي موبايل داخل اب ميفته جرا سيم كارت ميسوزه؟؟؟
parsmobile
14 April 2006, 12:07 PM
این قضیه هم می تونه اتفاق بیافته . اما همیشگی نیست ...
سیم کارت داره مستقیما از آی سی ccont یا آی سی تغذیه (در گوشی های جدید از uem ) تغذیه می شه و همین ولتاژ تغذیه وقتی گوشی توی آب می افته باعث اتصالی پایه های سیم کارت یه همدیگه و سوختن اون می شه
و اما فرزاد خان : برد گوشی باید سریع خشک بشه حالا چه با باد گرم سشوار و یا حتی نور خورشید. البته شدت حرارت و باد سشوار نباید زیاد باشه چون در هر صورت ممکنه به گوشی آسیب برسونه
Nima Golshahi
14 April 2006, 12:26 PM
گویا با دریافت IMEI یه کد به مشترک اعلام می کنه که با وارد کردن اون کد قفل از بین میره
:icon_cool دقيقا درسته ! يكي از دوستان از اتريش NEC آورده بودن كه با زدن يك كد 5 رقمي قفل شبكه اون باز شد .
nima2
14 April 2006, 02:08 PM
سلام . 7710 یکی از دوستانم زمانی که زنگ میخوره در جا خاموش میشه . البته یک بار هم زمین خورده ولی تازه این مشکل رو پیدا کرده ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه
parsmobile
14 April 2006, 07:37 PM
عزیزم 7710 جز گوشی های از رده خارج نوکیا هست اگه نتونستی درستش کنی زیاد ناراحت نشو !!چون مشکل اساسی داره و خود نوکیا هم دیگه ساپورتش نمی کنه...
بزرگترین ایرادی هم که این گوشی براش پیش میاد همین مورده یعنی خاموش شدن گوشی خدا به دادت برسه ...
منم چند تا 7710 سراغ دارم که براش هیچ کاری نتونستم انجام بدم. منو ببخش دوست عزیز !!
marmoolakesoorati
15 April 2006, 01:40 AM
سلام موبايل من 6630 هست هيچ رفلکسی به sms نداره يعنی نه صدای زنگ sms ميآد نه اصلاً صفحه موبايل روشن ميشه ولی مشکل از اسپيکر موبايل نيست چون زنگ که ميخوره صدا داره يا کليپ ها صدا دارن. تنظيمات توی پرفايل رو هم چک کردم کسی ميتونه کمک کنه؟فقط نگين ريست کنم که اين آخرين راه هل هست نه اولين ممنون
F.®.A
15 April 2006, 06:56 AM
مشكل شما به نظر نرم افزاريه نه سخت افزاري
1-از كي اينطوري شده(نرم افزار خاصي نصب كردي؟)
2-مستر ريست كردي؟
marmoolakesoorati
15 April 2006, 11:59 AM
مشكل شما به نظر نرم افزاريه نه سخت افزاري
1-از كي اينطوري شده(نرم افزار خاصي نصب كردي؟)
2-مستر ريست كردي؟
بله با کد 7370 ريست کردم بازم نشد.يکبار گوشی رو safe modeروشن کردم درست شد بدشnormal روشنش کردم بازم درست بود حتی يه اس ام اس به خودم دادم ديدم درسته ولی تا دوباره خاموش روشنش کردم همونجوری شد
:icon_cry: :icon_cry:
parsmobile
15 April 2006, 04:04 PM
ایراد از یه برنامه هست که نصب کردی . کارت حافظت هم نیاز به فرمت داره .اونو هم فرمت کن مطمئن باش درست می شه
pouriya
17 April 2006, 01:03 AM
با سلام و احترام
من به گوشي 7260 به طور اتفاقي كد امنيتي دادم و ان را فراموش كردم
و گوشي من الان بلا استفاده شده است از استادان ارجمند خواهشمندم
كمكم كنيد چون نياز مبرم به گوشيام دارم
parsmobile
17 April 2006, 04:56 PM
شماره IMEI گوشی رو توی آدرس زیر بنویسید یه کد به شما می دن که کد SECURITY شما بر می گرده به حالت اولش یعنی 12345 :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=18259&page=6&highlight=%DD%D1%C7%E3%E6%D4
ANYONE
21 April 2006, 03:35 PM
درود !
ParsMobile عزیز فکر میکنم وقت آن رسیده که در مورد BOX ها کمی توضیح دهید (لطفا) . با داشتن UFS-3 نیاز به تهیه BOX جدیدی است ؟ اگر بخواهیم HWK داشته باشیم از کجا خریداری کنم (شیراز) ؟
parsmobile
21 April 2006, 08:38 PM
بله حتما نیاز به خرید یه box دیگه هم دارید. آخه این box همه گوشی ها رو که ساپورت نمی کنه.
hwk یه برد کمکی هست که روی ufs3 نصب میشه . روی برد ufs3 یه سوکت هست که hwk اونجا نصب می شه و باهاش می تونیم گوشی های جدید مخصوصا سری bb5 رو باهاش فلش یا سرویس نرم افزاری کنیم. انجا رو ببینید ضرری نداره :icon_surp : http://www.fonefunshop.co.uk/Unlocking/hwk.htm
اینجا هم اطلاعات کاملی در مورد این box هست : http://www.ufsxhwk.com/index.php
ANYONE
24 April 2006, 01:36 AM
درود !
از عنایت شما ممنون , تعجب من از همین جا ناشی میشود که برد UFS-3 من دارای 4 پین و برد HWK دارای 8 پین میباشد !
اگر امکان دارد مکان تهیه آن نیز را هم لطف کنید .
موفق باشید... .
parsmobile
24 April 2006, 01:49 AM
فک کنم اگه PM نزنید مدیرای حساس سایت بهمون تذکر بدن ...:icon_ques
ANYONE
24 April 2006, 02:44 AM
درود !
از عنایت شما ممنون , تعجب من از همین جا ناشی میشود که برد UFS-3 من دارای 4 پین و برد HWK دارای 8 پین میباشد !
موفق باشید... .
parsmobile عزیز گویا به این بخش از گفته ها توجه نکردید ؟
PM زدم , منتظرم ......
موفق باشید... .
zworger
26 April 2006, 11:22 PM
سلام دوستان
من گوشی6630 دارم و مشکی دارم بدینصورت که:
وقتی زنگ بهم میزنن و بعد از 5 دقیقه مکالمه 70% شارژم خالی میشه.....
باطری نو انداختم ....نشد
لطفا کمکم کنید/......:icon_cry: :icon_redf :icon_cry: :icon_redf :icon_cry:
parsmobile
27 April 2006, 01:40 AM
درود !
تعجب من از همین جا ناشی میشود که برد UFS-3 من دارای 4 پین و برد HWK دارای 8 پین میباشد
اینم جواب شما :
محل قرار گرفتن hwk بر روی برد اصلی ufs3 (برد سبز رنگ) http://i3.tinypic.com/wj9qpk.jpg
F.®.A
27 April 2006, 02:17 AM
شما رو به خدا یکی هم به داد من برسه.......:icon_cry:
از كي اينطور شده
ضربه خورده؟
خيس شده؟
....
parsmobile
27 April 2006, 02:39 AM
شما رو به خدا یکی هم به داد من برسه.......:icon_cry:
امیدوارم ایرادش از قسمت رادیویی و آی سی pf نباشه...
اول از نظر نرم افزار خیال خودتو راحت کن بعدش هم دنبال یه قطعی یا لکه اطراف آی سی ها مخصوصا قسمت بالای برد گوشی بگرد ....
zworger
27 April 2006, 02:45 AM
:icon_cry: :icon_redf فقط یکبار از دستم افتاد .. از فاصله 1 متری.....
چه کنم...
چقدر خرج بر میداره...؟
alikhamoosh
27 April 2006, 11:37 AM
چه جوري ميشه نور صفحه كليد رو خاموش كرددر 6600.. اگه دقت كرده باشين همون اول كه گوشي رو روشن ميكنيد براي لحظه هاي كوتاهي اين اتفاق رخ ميده..يعني مانيتور روشنه و چراغ هاي صفحه كليد خاموش..ميخوام اين حالت دست خودم باشه ..راهي هست؟
F.®.A
27 April 2006, 01:35 PM
:icon_cry: :icon_redf فقط یکبار از دستم افتاد .. از فاصله 1 متری.....
چه کنم...
چقدر خرج بر میداره...؟
ببر نمایندگی احتمالا قطعی لحیم پیدا کرده
alfa60
3 May 2006, 02:53 AM
اولن از این تاپیک خیلی باحالتون ممنون
من دارم یه جورایی تعمیر گوشی یاد میگیرم
به نقشه گوشی هایه مختلف احتیاج داشتم چند تا تو این تاپیک دیدم که ممنون فقط این لینکها کار نمیکرد:
http://www.persian-gulf.persiangig.com/other/6630schematics.zip
http://vatoovatoo.persiangig.com/other/6680_RM-36_schematics_2_0.rar
http://h1.ripway.com/pirsalami/siemenssx1(parsmobile).rar
http://rapidshare.de/files/12527332/Nokia_6680_-_RM-36_-_Service_Manual_-_Level_1_2.zip.html
اگه جایی دیگه آپ کرده باشین بدین ممنون میشدم
راستی کسی نقشه گوشی ppc را نداره؟
من هم دوست دارم که توضیحات کامل روی نقشه گوشی باشه و دیگه اینکه نقش شماتیک 3310 را من هم دریافت نتوانستم بکنم ایرو می دهد
با تشکر فراوان از این بحث
alfa60
14 May 2006, 03:15 AM
با تشکر بسیار فراوان از جواب سوال قبلم که همگی جواب ندادید(البته از پارس موبایل جان کمال تشکر)
به نظر شما هیتر بخوام بکیرم چه مدل بگیرم بهتره؟
من که از رو نمیرم جواب ندین بازم سوال میپرسم:icon_surp
برای گرفتن هیتر من لستر را پیشنهاد می کنم چون هم گرمای خوب تولید می کند و هم عمر کاری خوبی دارد البته اینرا از روی تجربه می گم امیدوارم جوابتو گرفته باشی
parsmobile
15 May 2006, 12:25 AM
آره درسته لیستر بهتره اما خیلی گرونه(حدود 350000)
police110
15 May 2006, 04:41 PM
سلام
اقا چرا شماتیک 6630 دانلود نمیشه؟:icon_cool