View Full Version : تعميرات و مباحث تخصصی موبایل
sunnorth
10 July 2008, 03:06 PM
سلام
اين نرم افزار رو كه بالا گفتي از كجا مي شه دانلود كرد اگه لطف كنين لينك دانلودش رو بزارين خيلي ممنون مي شم :lover:
parsmobile
10 July 2008, 11:58 PM
كدوم نرم افزار پسرم؟
اگه منظورتون BOX هست كه شما همراه با خريدن BOX نرم افزار يا همون سي دي هاي نصبش رو هم بهتون مي دن و اما ميمونه فلش فايلهاي جديد گوشي ها كه اونها رو هم بايد از سايت همون شركت يا سايتهاي مختلف دانلود كنيد...
hossein s.a.d
12 July 2008, 09:51 PM
با سلام خدمت اساتيد محنرم
من فارغ التحصيل رشته الكترونيك ميباشم و مدتي است بيكار ميباشم تصميم گرفته ام كه تعمير كاري موبايل بزنم با ضمينه قبلي كه در اين زمينه الكترونيك دارم با جستجويي كه در بعضي از سايتها كردم اطلاعاتي كسب كردم حالا بعضي از مسايل برايم حل نشده است و ميخواهم اساتيد محترم من را راهنمايي كنند
1-با اينكه در شهر ما اموزشگاه فني حرفه اي در اين زمينه اموزش ميدهند من جزوه يكي از دوستانم را ديدم چيز خاصي نگفته بودند حالا ميخاهم بدانم ايا منبع اطلاعاتي خاصي هست كه از ان استفاده كنم ؟
2-اين سي دي هاي كه در سايتها براي تعمير موبايل تبليغ وارائه ميشود آيا به درد خور هستند ؟
3-براي فلش گوشيهاي مختلف (ماركهاي مختلف ) آيا بايد باكسهاي مختلف استفاده شوند و اگر چنين است آيا كابلها و نرم افزارهاي گوشهاي ساپورت كننده باكسها همراه باكس ارائه ميشوند؟
4-چه باكسهايي براي چه نوع گوشيهايي بايد تهيه كنم؟
5-كلا چه نوع وسايلي براي تعمير احتياج دارم؟
6- نقشه شماتيك برد هاي گوشيها را از كدام سايت يا از كجا مي توانم تهيه كنم؟
7- اگر در اين ضمنه چيزي بايد بدانم كه اينجا بيان نكرده ام لطفا رهنمايي كنيد؟
با تشكر خيلي خيلي فراوان از اساتيد محترم
sunnorth
14 July 2008, 07:33 PM
دوستان من نياز به يه نرم افزار براي فلش كردن گوشيهاي سوني اريكسون دارم
اگه كمكم كنين ممنون مي شم
parsmobile
20 July 2008, 06:42 PM
با سلام خدمت اساتيد محنرم
من فارغ التحصيل رشته الكترونيك ميباشم و مدتي است بيكار ميباشم تصميم گرفته ام كه تعمير كاري موبايل بزنم با ضمينه قبلي كه در اين زمينه الكترونيك دارم با جستجويي كه در بعضي از سايتها كردم اطلاعاتي كسب كردم حالا بعضي از مسايل برايم حل نشده است و ميخواهم اساتيد محترم من را راهنمايي كنند
1-با اينكه در شهر ما اموزشگاه فني حرفه اي در اين زمينه اموزش ميدهند من جزوه يكي از دوستانم را ديدم چيز خاصي نگفته بودند حالا ميخاهم بدانم ايا منبع اطلاعاتي خاصي هست كه از ان استفاده كنم ؟
2-اين سي دي هاي كه در سايتها براي تعمير موبايل تبليغ وارائه ميشود آيا به درد خور هستند ؟
3-براي فلش گوشيهاي مختلف (ماركهاي مختلف ) آيا بايد باكسهاي مختلف استفاده شوند و اگر چنين است آيا كابلها و نرم افزارهاي گوشهاي ساپورت كننده باكسها همراه باكس ارائه ميشوند؟
4-چه باكسهايي براي چه نوع گوشيهايي بايد تهيه كنم؟
5-كلا چه نوع وسايلي براي تعمير احتياج دارم؟
6- نقشه شماتيك برد هاي گوشيها را از كدام سايت يا از كجا مي توانم تهيه كنم؟
7- اگر در اين ضمنه چيزي بايد بدانم كه اينجا بيان نكرده ام لطفا رهنمايي كنيد؟
با تشكر خيلي خيلي فراوان از اساتيد محترم
1- آره هست . چند تا كتاب در اين زمينه توي بازار هست مثلا كتاب پرتقال يا كتاب مهندس نخعي اگه به بازار كتاب سر بزني پيدا مي كني اما بهترين مرجع براي شما همين اينترنت هست وقت بذاريد Search بفرماييد !
2- آره خيلي هم به درد مي خورند اما به شرطي كه خودتون هم دست به كار بشيد
3- اگه منظورتون كابل واسه فلش كردن هست بله
4-بستگي به كار شما و محلي كه مي خواهيد راه اندازي كنيد داره اما عمومي ترين و پر كاربردترين باكس ها Universal - Setools , Jaf ,UST Pro هستند
5-حداقلش اينه : يه كامپيوتر يه ميز كار يه منبع تغذيه - بلوور - مولتي متر - ميكروسكوپ - لوپ - انواع آچارها - مايع التراسونيك - خمير قلع - شابلون - گيره - پنس - ُSRT6
اين دو تا عكس رو هم ببين بد نيست:
http://www.4shared.com/file/49819230/c4baaaa6/Standard_Tools__ParsMobile_.html
http://www.4shared.com/file/49819120/dfe725be/Tools__ParsMobile_.html
6- بايد Search كني اما اگه همه رو يكجا بخواي دارم
7- دوست من بايد تجربه كسب كني من هميشه اينو ميگم : براي موفق شدن در تعمير موبايل بايد كسب تجربه كني و به روز باشي ! باور كن سخته اما شدني هست بايد از يه جايي شروع كني و دست به ابزار بشي با مطالعه فقط به روز ميشي ( اگه بشي) اما تا دست به تعمير نبريد تعميركار نخواهيد شد...
دوستان من نياز به يه نرم افزار براي فلش كردن گوشيهاي سوني اريكسون دارم
اگه كمكم كنين ممنون مي شم
عزيزم گفتم كه فقط باكس Setools
البته اگه دنبال كار حرفه اي هستيد
توضيحاتش رو هم كه نوشتم يه فيلم نسبتا به درد بخور هم كه گذاشتم فقط يادتون باشه كه باكس به درد حرفه اي ها ميخوره چون ريسك كار بالاست ...
emad62
4 August 2008, 09:20 PM
عزيزم گفتم كه فقط باكس Setools
البته اگه دنبال كار حرفه اي هستيد
توضيحاتش رو هم كه نوشتم يه فيلم نسبتا به درد بخور هم كه گذاشتم فقط يادتون باشه كه باكس به درد حرفه اي ها ميخوره چون ريسك كار بالاست ...
دوست عزیز یعنی راهی بجز استفاده از باکس نیست!؟ یعنی نمیشه بدون باکس گوشی رو فلش کرد؟؟ گوشی من همین چند لحظه پیش موقعی که میخواستم به نرم افزار my phone explorer وصلش کنم خاموش شد ودیگه روشن نشد فقط صفحش روشن خاموش میشه و هیچی بالا نمیاد/ میشه خودم فلشش کنم / لطفا راهنمایی کنید برای یه آماتور که هیچی بلد نیست
mohammad51
5 August 2008, 09:46 AM
دوست عزیز یعنی راهی بجز استفاده از باکس نیست!؟ یعنی نمیشه بدون باکس گوشی رو فلش کرد؟؟ گوشی من همین چند لحظه پیش موقعی که میخواستم به نرم افزار my phone explorer وصلش کنم خاموش شد ودیگه روشن نشد فقط صفحش روشن خاموش میشه و هیچی بالا نمیاد/ میشه خودم فلشش کنم / لطفا راهنمایی کنید برای یه آماتور که هیچی بلد نیست
دوست عزيز
وقتي گوشيتون روشن نميشه تنها كاري كه ميتونيد بكنيد همون فلش كردن گوشيه:icon_cool
tondar joon2
8 September 2008, 03:24 AM
می خواستم ببینم کسی میتواند به من کمک کند گوشی نوکیا N70 من بر اثر بر خورد با زمین دچار مشکل شده :icon_cry:یعنی الان که آن را روشن می کنم صفحه روشن می شود و همین طور سفید باقی می ماند بعد از چند دقیقه بالای صفحه دو سه تا خط سیاه می ایند ولی هم صدا دارد و هم کلید های آن کار می کنند ولی تصویر ندارد:icon_cry:کسی راه حلی ندارد؟:icon_ques
mohammad51
8 September 2008, 08:19 AM
می خواستم ببینم کسی میتواند به من کمک کند گوشی نوکیا N70 من بر اثر بر خورد با زمین دچار مشکل شده :icon_cry:یعنی الان که آن را روشن می کنم صفحه روشن می شود و همین طور سفید باقی می ماند بعد از چند دقیقه بالای صفحه دو سه تا خط سیاه می ایند ولی هم صدا دارد و هم کلید های آن کار می کنند ولی تصویر ندارد:icon_cry:کسی راه حلی ندارد؟:icon_ques
دوست عزيز
بر اثر برخورد احتمالا lcd گوشيتون از جاش خارج شده و به همين علت بايد باز بش و درست جاي خودش قرار بگيره البته احتمال اينكه چند تا از پيكسل هاش سخت باشه هم هست :icon_cool
shavram
8 September 2008, 04:43 PM
سلام دوستان.
من نميدونم چرا هرچي ميخوام بلوتوث گوشي رو كه 6230 هست فعال كنم فقط روي off مي ايسته و روي on هرچي ميزنم باز بلوتوث منو خاموش نشون ميده. خاموش روشن كه جواب نداد. تا حالا كه سابقه نداشته از چي ميتونه باشه.
ضمنا گوشي من اصل هست و اصلا عربي يا فارسي نداره...برنامه اي هست كه بشه فونت فارسي روش نصب كرد يا اگه بريزم چيزهاي ديگه رو هم خراب ميكنه؟
مرسي
mohammad51
9 September 2008, 10:58 AM
سلام دوستان.
من نميدونم چرا هرچي ميخوام بلوتوث گوشي رو كه 6230 هست فعال كنم فقط روي off مي ايسته و روي on هرچي ميزنم باز بلوتوث منو خاموش نشون ميده. خاموش روشن كه جواب نداد. تا حالا كه سابقه نداشته از چي ميتونه باشه.
ضمنا گوشي من اصل هست و اصلا عربي يا فارسي نداره...برنامه اي هست كه بشه فونت فارسي روش نصب كرد يا اگه بريزم چيزهاي ديگه رو هم خراب ميكنه؟
مرسي
دوست عزيز
يك بار ريست كنيد ببينيد مشكل پابرجاست يانه؟؟
parsmobile
9 September 2008, 11:47 AM
ايراد گوشي شما از درايور - كانكتور و يا فيلتر ESD مربوط به LCD ميتواند باشد ضمنا هر قطعه ديگري هم ممكن است بر اثر ضربه از روي برد جدا شده باشد...
در هر صورت كار شما نيست دنبال يه نمايندگي معتبر باشيد!
mahdyshr
9 September 2008, 12:24 PM
با عرض سلام
مدتیه که گوشی N71 وارد قسمت دوربین که میشه دوربینش برا عکس گرفتن فعال نمیشه و فیلم رو هم به صورت slow motion می گیره؟یه بار ریست کردم درست نشد
مشکل از چیه؟
ممکنه نرم افزاری باشه؟
mohammad51
9 September 2008, 12:37 PM
با عرض سلام
مدتیه که گوشی N71 وارد قسمت دوربین که میشه دوربینش برا عکس گرفتن فعال نمیشه و فیلم رو هم به صورت slow motion می گیره؟یه بار ریست کردم درست نشد
مشکل از چیه؟
ممکنه نرم افزاری باشه؟
دوست عزيز
شما اول ميتونيد سیستم عامل گوشیتون رو اپدیت کنید و ممکنه مشکل هم خود دوربین و یا سوئیچ اون باشه که درست عمل نمیکنه:icon_cool
parsmobile
9 September 2008, 02:17 PM
بله جواب جناب mohammad51 (http://www.phalls.com/member.php?u=32077) كاملا درسته و البته چون فيلمو slow motion نشون ميده احتمال ايراد نرم افزاري خيلي قوي هست
parsmobile
18 September 2008, 11:00 PM
برای اینکه حال و هوای این تاپیک یه کم عوض بشه بد نیست این برنامه کم حجم رو دانلود کنید.
کدهای به درد بخور همه گوشی های موبایل اینجاست (http://www.4shared.com/file/63511739/24d2b3eb/Full_Mobile__ParsMobile_.html)... :icon_cool
(http://www.4shared.com/file/63511739/24d2b3eb/Full_Mobile__ParsMobile_.html)
naraghiii
29 October 2008, 03:47 PM
یکی کمکم کنه.
N82 من مسج که اومد یکهو صفحش شطرنجی شد دیگه ام میارم بالا قاطی میکنه یا شطرنجی میشه.
چه کنم؟
mohammad51
29 October 2008, 06:12 PM
یکی کمکم کنه.
N82 من مسج که اومد یکهو صفحش شطرنجی شد دیگه ام میارم بالا قاطی میکنه یا شطرنجی میشه.
چه کنم؟
دوست عزيز
اينكه يك مسيج اومده باشه و به اين حالت درامده باشه يك مسئله قابل قبول نيست و ممكنه 1- گوشي شما ضربه خورده باشه 2- گوشيتون ويروسي شده باشه و با گرفتن مسيج فعال شده باشه :icon_cool
اولين كاري كه به نظر من ميرسه مموري گوشي رو از گوشي خارج كنيد واون رو ويروس يابي كنيد و يك بار هاردريست كنيد اميدوارم مشكل حل بشه :icon_cool
naraghiii
29 October 2008, 09:40 PM
دوست عزيز
اينكه يك مسيج اومده باشه و به اين حالت درامده باشه يك مسئله قابل قبول نيست و ممكنه 1- گوشي شما ضربه خورده باشه 2- گوشيتون ويروسي شده باشه و با گرفتن مسيج فعال شده باشه :icon_cool
اولين كاري كه به نظر من ميرسه مموري گوشي رو از گوشي خارج كنيد واون رو ويروس يابي كنيد و يك بار هاردريست كنيد اميدوارم مشكل حل بشه :icon_cool
من اتفاق رو توضیح دادم.
هارد ریست چه جوریه؟
parsmobile
29 October 2008, 09:41 PM
همون ترفند قدیمی : گرفتن کلیدهای 3 * کلید سبز و نگه داشتن کلید پاور و روشن کردن گوشی.
لطفا نتیجه رو اعلام کنید
naraghiii
29 October 2008, 10:16 PM
همون ترفند قدیمی : گرفتن کلیدهای 3 * کلید سبز و نگه داشتن کلید پاور و روشن کردن گوشی.
لطفا نتیجه رو اعلام کنید
نه اصلا ریست نشد شایدم شد من که ندیدم.اولش خوب اومد بالا ولی تصویر می ایسته یا شطرنجی میشه.
ضمنا من گوشیم سالم سالم بود.نه به جایی خورده نه...
مرسی بابت راهنماییتون.
به نظرتون ببرم گارانتی البته گارانتیش معتبر نیست.
mohammad51
1 November 2008, 10:05 AM
نه اصلا ریست نشد شایدم شد من که ندیدم.اولش خوب اومد بالا ولی تصویر می ایسته یا شطرنجی میشه.
ضمنا من گوشیم سالم سالم بود.نه به جایی خورده نه...
مرسی بابت راهنماییتون.
به نظرتون ببرم گارانتی البته گارانتیش معتبر نیست.
دوست عزيز
بهتر اول ببريد گارانتي ببينيد مشكل چيه اميدوارم مشكلتون نرم افزاري باشه كه قابل حله :icon_cool
parsmobile
1 November 2008, 10:48 AM
كند شدن و يا ايستادن تصوير و هنگ كردن نشانه ويروسي بودن هست و يا داشتن ايراد نرم افزاري اما شطرنجي شدن تصوير احتمال اين قضيه رو كمتر ميكنه.
در هر صورت قبل از بردن به گارانتي ! انجام يه ريست ( برگرداندن به تنظيمات اوليه) و يا فرمت ضرري نداره.
اميدوارم مورد سخت افزاري جدي نداشته باشه...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.