PDA

View Full Version : تعميرات و مباحث تخصصی موبایل

صفحه ها : 1 [2] 3

seeker
1 August 2006, 06:14 PM
دارد ولي كلا آنتن دهي به عوامل و شرايط جوي هم بستگي دارد
نمودار رسمي آن به شكل يه قله است
میشه بفرمائید چیه ؟

parsmobile
1 August 2006, 10:02 PM
می خواستم اگر امکانش هست یکی از دوستان نحوه تعویض آی سی های BGA رو توضیح بده به هر شکلی که فکر میکنه درسته و میشه راحت تر یاد گرفت و در عین حال اگر احینا جایی یه همچین آموزشی رو سراغ دارید بهش لینک بدید خیلی ممنون میشم من تو اینترنت خیلی دنبالش گشتم ولی خوب متاسفانه به جایی نرسیدم.
آقا من فیلماشو دارم . متن آموزشی همراه با عکس هم تا دلتون بخواد دارم .لطفا آدرس بدید براتون ارسال کنم...
اگه عملی هم دوس دارید یاد بگیرید یه روز تشریف بیارید شیراز دربست در خدمتتون هستم :icon_surp

Neoonline
2 August 2006, 01:08 AM
کجا ببرم بهتره؟
نمایندگی؟ یا جای بهتری سراغ دارید؟

اگر گوشیت هنوز گارانتی داره و گارانتی معتبری هست ببر نمایندگی، اما اگر گارانتی متفرقه داره بعضی از تعمیرکارا ی این شهر بهترن نسبت به گارانتی های متفرقه، حالا یه سئوال مشکل گوشی الان دقیقا چی هست بگو شاید از عهده ی خودم بر بیاد برات ردیفش کنم اگر نه که خوب اون موقع میگردیم براش یه راه حل دیگه پیدا میکنیم، به هر حال معنی انجمنهای گفتگو همینه دیگه :icon_surp .

Neoonline
2 August 2006, 01:19 AM
موبایل 6630 من بعضی وقتا به قول معروف هنگ میکنه و به صورت داعم ویبره میره وثلن دوتا مسیج که با هم میاد یه دفه قاتی میکنه و همینطور ویبره میزنه و باید خاموش روشن کنم تا درست شه اشکال از کجاس میشه درستش کرد؟

دو تا سئوال گوشی رو کی خریدی؟
از وقتی خریدی این ایردا رو داشت با بعدش اینجوری شد؟

BloodReza
2 August 2006, 04:48 AM
رضا جان تا حالا upgrade اش كردي؟؟
بله فرشید جان از 3 و خورده یی به 6.03.08 آپدیت کردم(اینو بگم که قبل آپدیت اینطور نبود)

دو تا سئوال گوشی رو کی خریدی؟
از وقتی خریدی این ایردا رو داشت با بعدش اینجوری شد؟
گوشی رو تیر پارسال خریدم این مشکل سه هفتس رخ داده

اینم بگم یکی دو بار سه هفته قبل از صندلی و از روی تخت به زمین افتاد ولی فک نمیکنمماله این باشه چون قبلن بدتر از این هم به زمین خورده بود

F.®.A
2 August 2006, 06:15 AM
بله فرشید جان از 3 و خورده یی به 6.03.08 آپدیت کردم(اینو بگم که قبل آپدیت اینطور نبود)

رضا جان فكر كنم بايد فلشش كني

farzad_sx1
2 August 2006, 07:43 PM

رضا جان گوشیت رو چند روز یه بار خاموش میکنی ؟!!

Neoonline
4 August 2006, 03:59 AM
با توجه به عدم وجود سابقه ی آبخوردگی و ضربه خوردن گوشی منم نظرم اینه که گوشی با فلش احتمالا مشکلش حل میشه.

Neoonline
4 August 2006, 04:03 AM
یکی از دوستان یه گوشی 1110 نو خریده که یک مشکل جالب و عجیب داره، وقتی با این گوشی SMS میزنید گوشی دریافت کننده SMS مذکور اون رو دریافت میکنه ولی بعد از اینکه SMS رو بخونید SMS خود به خود پاک میشه:icon_mad: این مشکل با فلش زدن هم حل نشد!!!

کسی از دوستان راه حلی داره؟

Ace
4 August 2006, 04:43 AM
یکی از دوستان یه گوشی 1110 نو خریده که یک مشکل جالب و عجیب داره، وقتی با این گوشی SMS میزنید گوشی دریافت کننده SMS مذکور اون رو دریافت میکنه ولی بعد از اینکه SMS رو بخونید SMS خود به خود پاک میشه:icon_mad: این مشکل با فلش زدن هم حل نشد!!!

کسی از دوستان راه حلی داره؟
به اینگونه اس ام اس ها فلش اس ام اس میگن
یعنی فقط شما میتونید اون را تماشا کنید و نمیتونید آن را ذخیره کنید پس این یک مشکل نیست و بعضی از گوشی ها این قابلیت رو دارند و برای سیمبین سری 60 یک برنامه به نام فلش اس ام اس وجود داره که شما میتوانید اس ام اس هایی با قبلیت ذخیره نشدن رو بفرستید
در مورد تاپیک هایی وجود دارد شما جستجو کنید حتما پیدا میکنید

BloodReza
4 August 2006, 04:48 AM
یعنی منظورتون اینه که از 7370 استفاده کنم؟
یا اینکه بکل گوشی فلش بشه؟

F.®.A
4 August 2006, 07:17 AM
یعنی منظورتون اینه که از 7370 استفاده کنم؟
یا اینکه بکل گوشی فلش بشه؟
همانطور كه ميدانيد flash نصب دوباره سيستم عامل هست
شما فقط خواستي فلش كني يه جاي درست حسابي ببر (مثلا يه نمايندگي خوب)

Neoonline
4 August 2006, 12:11 PM
به اینگونه اس ام اس ها فلش اس ام اس میگن
یعنی فقط شما میتونید اون را تماشا کنید و نمیتونید آن را ذخیره کنید پس این یک مشکل نیست و بعضی از گوشی ها این قابلیت رو دارند و برای سیمبین سری 60 یک برنامه به نام فلش اس ام اس وجود داره که شما میتوانید اس ام اس هایی با قبلیت ذخیره نشدن رو بفرستید
در مورد تاپیک هایی وجود دارد شما جستجو کنید حتما پیدا میکنید

1110 که یک گوشی سیمبین نیست! بعد از اون هم در داخل منوهاش قابلیتی به اسم فلش SMS وجود نداره، داره؟

Ace
4 August 2006, 05:04 PM
1110 که یک گوشی سیمبین نیست! بعد از اون هم در داخل منوهاش قابلیتی به اسم فلش SMS وجود نداره، داره؟
بنده هم نگفتن سیبین هست گفتم یک برنامه هم برای سیمبین دارها هست که میشه باهاش فلش سیمیبین فرستاد
نمیدانم بنده با 1100 کار نکردم که بتوانم کمکتان کنم فقط میدانم فلش اس ام اس هست

BloodReza
4 August 2006, 07:10 PM
همانطور كه ميدانيد flash نصب دوباره سيستم عامل هست
شما فقط خواستي فلش كني يه جاي درست حسابي ببر (مثلا يه نمايندگي خوب)
تو همدان که نمایندگی درست و حسابی نیست باید ببرم یه موبایل فروشی و خدمات موبایل درست و حسابی
راستش قبل از اینکه گوشی رو اپدیت کنم باگوشیم مشکلاتی رو داشتم که تصمیم گرفتم ببرم برای فلش که میخاستن 15000 تومن پیادم کنن ولی گفتم گوشی رو بده خودم باهاش میسازم و مشکلات با اپدیت فریمور حل شد نظرتون چیه گوشی رو دوباره اپدیت کنم ممکنه مشکلش حل شه؟

arvin111
7 August 2006, 11:26 AM
گوشی 7610 دوست من دوکلید آبی چپ و راست کنار جویستیک اون کار نمیکنه از دیشب .نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
گوشی رو مستر ریست و فرمت کردم ولی فایده نداره
لطفا کمک کنید.

satanicspirits
7 August 2006, 11:34 PM
اقای اسلامی من یه T-400 سامسونگ دارم که پرش انتن داره در ضمن وقتی درب گوشی را میبندم LCD خاموش نمیشه و باید کلید کم و زیاد کردن صدا در حین مکالمه را فشار بدم تا LCD خاموش بشه لطفا علت هر عیب را توضیح بدید و بگید آیا قابل تعمیر هست ؟ فایده داره یا آفتابه خرجه لحیمه؟

XELTEK
8 August 2006, 01:34 AM
اقای اسلامی من یه T-400 سامسونگ دارم که پرش انتن داره در ضمن وقتی درب گوشی را میبندم LCD خاموش نمیشه و باید کلید کم و زیاد کردن صدا در حین مکالمه را فشار بدم تا LCD خاموش بشه لطفا علت هر عیب را توضیح بدید و بگید آیا قابل تعمیر هست ؟ فایده داره یا آفتابه خرجه لحیمه؟

خودت اخر صحبتات گفتی یعنی چی تعمیر این گوشی !!!

XELTEK
8 August 2006, 01:38 AM
گوشی 7610 دوست من دوکلید آبی چپ و راست کنار جویستیک اون کار نمیکنه از دیشب .نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
گوشی رو مستر ریست و فرمت کردم ولی فایده نداره
لطفا کمک کنید.

به احتمال قریب به یقین کیبرد گوشیتون قطع شده !!! باید عوضش کنید !!!

F.®.A
8 August 2006, 02:21 AM
گوشيت ضربه خورده؟احتمالا برد صفحه كليد بايد عوض بشه

hamid_2fun
8 August 2006, 03:27 AM
احتمال فراوان آب خورده ولیکن قابل تعمیره، حتما ببر گارانتی (اگه درکار هست!)

XELTEK
15 August 2006, 05:03 PM
گارانتیا سر کاریند

Volcano82
16 August 2006, 02:29 AM
ببين عزيز
اگر قابشو عوض كردي احتمال 99% از قاب هست كيپد اصلي رو بزار روش
2- اگر نه كه بايد اي سي اال سي دي رو عوض كني
3- قبل از عوض كردن اي سي رو يه شتشو بده اگه درست نشد بايد عوضش كني اي سي هم كنار كانكتور كيپد هستش كوچولو

HBN110
17 August 2006, 08:27 PM
سلام دوستان
من يه گوشي آلكاتل دارم ( از اين قديمي ها ) ولي كاملا سالم وتميز ، چند روز پيش رفتم برداشتم ديدم خاموش شده از اون روز تا حالا روشن نشده هر كاري ميكنم نميشه چند تا تعميركار بردم گفتن دستگاه چيزي نشون نميده و ظاهرا سالمه و باطري عوض كردن باز روشن نشد ! به نظر شما مشكل از كجاست ؟ اگر تعميركار آلكاتل سراغ داريد بگيد لطفا ؟
لطفا سريعتر كمك كنيد چون موندم بدون گوشي !!!

z_qz54
17 August 2006, 09:08 PM
سلام دوستان شاید این پست من بی ربط باشه ولی بهتره همین جا بپرسم. یه 3650 رو باز کرده بودم ، دوربینشو در در آوردم دیدم لنزش قابلیت چرخش داره یعنی فکوس میتونه بکنه ، کسی تاحالا اونو جابه جا کرده بعد گوشی رو روشن بکنه ؟ چون اون گوشی که من باز کردم باطل بود.

farzad_sx1
17 August 2006, 10:01 PM
سلام دوستان شاید این پست من بی ربط باشه ولی بهتره همین جا بپرسم. یه 3650 رو باز کرده بودم ، دوربینشو در در آوردم دیدم لنزش قابلیت چرخش داره یعنی فکوس میتونه بکنه ، کسی تاحالا اونو جابه جا کرده بعد گوشی رو روشن بکنه ؟ چون اون گوشی که من باز کردم باطل بود.
راستش z_qz54 عزیز من دیدم که واسه 3650 ها یدونه لنز دیگه هم یعنی External نصب میکنن که برای زوم بیشتر ... یه چیزی تقریبا به اندازه یک بند انگشت شاید یه ذره بیشتر ... البته از روی قاب اون طلق شیشیه ای رو کنده بودن و اینو نصب میکردن ... البته تو خود تهران این وسیله رو دیده بودم ولی یادم نیست کجا ؟! ولی دیدم :icon_ques

XELTEK
17 August 2006, 11:10 PM

من اینکارو کردم
و نتیجه این شد که شفافیت تصویر کم زیاد میشد !

HBN110
17 August 2006, 11:15 PM
آقا مثل اينكه كسي پست ناقابل منو نديده !!!!!!!!!! يا همه از آلكاتل ميترسن ؟؟؟!!!!!!!

XELTEK
17 August 2006, 11:20 PM
شما بفروشش ! بهترین راهه !! چون افتابه خرج لحیم میشه !

z_qz54
18 August 2006, 01:20 AM
سلام دوستان
من يه گوشي آلكاتل دارم ( از اين قديمي ها ) ولي كاملا سالم وتميز ، چند روز پيش رفتم برداشتم ديدم خاموش شده از اون روز تا حالا روشن نشده هر كاري ميكنم نميشه چند تا تعميركار بردم گفتن دستگاه چيزي نشون نميده و ظاهرا سالمه و باطري عوض كردن باز روشن نشد ! به نظر شما مشكل از كجاست ؟ اگر تعميركار آلكاتل سراغ داريد بگيد لطفا ؟
لطفا سريعتر كمك كنيد چون موندم بدون گوشي !!!

حمید جان اطمینان داری که باطری دیگری روش گزاشت ؟ گوشی شما نیاز به یه شک داره. گوشی ها قدیمی بعد یک مدت اینجوری میشن و خلاصه به هر نحوی شده درست میشن ، از فلش گرفته تا ضربه !!

z_qz54
18 August 2006, 01:27 AM
من ور رفتم باهاش دیدم میشه کاری کرد که لنز بچرخه ولی لازمه اش اینه که قاب سوراخ بشه ولی اگه کثافت کاری نشه و نمیدونم قاب خود گوشی رو هم میفروشن؟

Neoonline
19 August 2006, 07:13 PM
یک گوشی W800 دستمه که تقریبا دو ساعتی در عمق یک متری از آب بوده، گوشی رو وقتی تحویل گرفتم خاموش بود و اصلا روشن نمی شد یکی دو بار شست و شو دادم و هیتر کشی کردم روشن شد، LCD شکسته بود که یک LCD فابریک انداختم روش و باطری هم تعویض شد، الان همه چیز درسته گوشی هیچ اشکالی نداره جز یک مورد اون هم اینکه LED های کی پد کار نمیکنه و LCD هم نور نداره! کی پد رو روی یه K750 تست کردم LED ها سالم هستند LCD هم روی همون گوشی باز نور داشت ولی روی W800 مذکور که منتقلشون میکنم مشکلاتی که گفتم پا برجا هستند!

کسی از اساتید میدونه ایراد کار کجاست؟ لطفا سریع راهنمایی برسونید.

mohammad_mobile
19 August 2006, 07:41 PM
سلام.k750 من افتاد تو آب بردم علاالدین گفتن یه IC مربوط به کانکت شدنش به کامپیوتر سوخته.هر چی هم عوضش میکنن باز هم میسوزه.میگن صفحهش LCD سفیده .دوستان و اساتید کمکم کنید آیا درست میشه؟وقتی تو آب افتاد دوباره روشنش کردم بعد باتری داغ شد تا اینکه گوشی خاموش شد دیگه هم روشن نشد.درست میشه؟اگه درست بشه بعدا اذیت نمیکنه؟ممنون میشم جواب بدین.خرجش معلوم نمیشه؟

F.®.A
19 August 2006, 07:48 PM
توصیه میکنم اگه درست شد فورا ردش کن چون حتما مشکل ساز میشه واست

mohammad_mobile
19 August 2006, 08:13 PM
حالا اینایی که تعمیرکار گفته درسته؟

Neoonline
20 August 2006, 01:07 AM
راجع به اون W800 بچه های تعمیر کار نظری ندارند؟

z_qz54
20 August 2006, 01:23 AM
راجع به w800.
اولا من تعمیرکار نیستم. ولی هر سوکتی چه مال LCD چه مال kayboard یه IC داره. احتمالا اون آی سی آسیب دیده. فکر کنم روی برد اصال باشه نه ؟

Neoonline
20 August 2006, 10:47 AM
راجع به w800.
اولا من تعمیرکار نیستم. ولی هر سوکتی چه مال LCD چه مال kayboard یه IC داره. احتمالا اون آی سی آسیب دیده. فکر کنم روی برد اصال باشه نه ؟

احتمال آسیب دیدن آی سی های مورد نظر شما منتفی چون قطعات مذکور بدون هیچ مشکلی کار میکنند مشکل فقط نرسیدن جریان به LED هاست.

mohammad_mobile
21 August 2006, 08:45 PM
حالا اینایی که تعمیرکار گفته درسته؟جواب منو کسی نمیده؟

F.®.A
21 August 2006, 10:07 PM
حالا اینایی که تعمیرکار گفته درسته؟جواب منو کسی نمیده؟
دقیقا بفرمایید چه گفته؟

parsmobile
22 August 2006, 01:25 PM
سلام.k750 من افتاد تو آب بردم علاالدین گفتن یه IC مربوط به کانکت شدنش به کامپیوتر سوخته.هر چی هم عوضش میکنن باز هم میسوزه.میگن صفحهش LCD سفیده .دوستان و اساتید کمکم کنید آیا درست میشه؟وقتی تو آب افتاد دوباره روشنش کردم بعد باتری داغ شد تا اینکه گوشی خاموش شد دیگه هم روشن نشد.درست میشه؟اگه درست بشه بعدا اذیت نمیکنه؟ممنون میشم جواب بدین.خرجش معلوم نمیشه؟
قبلا هم در مورد گوشی های آب خورده صحبت شده ...
این گوشی خوب شستشو نشده به همین خاطر توی قسمت power اون یه اتصال کوتاه وجود داره که باعث کشیدن جریان زیادی و سوختن قطعات می شه همین !
ضمنا دیگه برای شستشو و سرویس مجدد دیره چون آب خوردگی کار خودشو کرده (چون حداکثر تا 48 ساعت باید اونو میدادین برا سرویس)

mahnaz_fc
6 September 2006, 02:28 PM
سلام.من رم گوشیمو از طریق ویندوز فرمت کردم.الان که رم رو در گوشی می ذارم پیغامه(memory card corrupted) رو میده.باید چی کار کنم؟؟؟یکی کمکم کنه

F.®.A
6 September 2006, 04:19 PM
یه فایل صوتی داخل رمت بریز (از طریق کامپیوتر) بزار تو گوشیت ببین گوشی اونو میشناسه بعد فورا برو از طریق گوشی رم رو فرمت کن

farzad_sx1
6 September 2006, 07:47 PM
سلام.من رم گوشیمو از طریق ویندوز فرمت کردم.الان که رم رو در گوشی می ذارم پیغامه(memory card corrupted) رو میده.باید چی کار کنم؟؟؟یکی کمکم کنه

دوست من آیا شما مموری کارتتون رو با fat فرمت کردید یا fat32 ؟ این دلیل مشکل شماست ... :icon_cool

parsmobile
8 September 2006, 03:05 AM
دوست من آیا شما مموری کارتتون رو با fat فرمت کردید یا fat32 ؟ این دلیل مشکل شماست ... :icon_cool

میشه تفاوت این دو روش رو توضیح بدین؟

Neoonline
8 September 2006, 05:11 PM
اگر یکبار مموری کارت رو با خود گوشی فرمت کنید مشکل حل میشه

فربود
9 September 2006, 03:58 PM
رم گوشی باید فایل سیستمش Fat باشه موقع فورمت File System را به Fat تغیر بده

Volcano82
9 September 2006, 09:06 PM
منم با NEO موافقم با خود گوشي فرمت كن مشكل حل ميشه عزيز

jimy-j
10 September 2006, 08:32 PM
چاکر بروبچ گوشی باز سايتون کم نشه من تازه N 70خريدم گوشيه خوبيه فقط زياد ريست ميشه يه نمه قاتيم کرده وقتی تو گالری عکس ميبينم يا وسط بازی و کلاً زياد ريست ميکنه چی کارش کنم اساتيد

PoYo
10 September 2006, 10:17 PM
با یه فلش با آخرین ورژن فیرم ویر گوشی بهتر از روز اول میشه

soheyl-2006
10 September 2006, 10:32 PM
چاکر بروبچ گوشی باز سايتون کم نشه من تازه N 70خريدم گوشيه خوبيه فقط زياد ريست ميشه يه نمه قاتيم کرده وقتی تو گالری عکس ميبينم يا وسط بازی و کلاً زياد ريست ميکنه چی کارش کنم اساتيد

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باید بری تو تنظیمات network بعد اونجایی که باید نوع شبکه رو انتخاب کنی GSM رو بجای dual mode انتخاب کن.
مشکلت به احتمال زیاد از اینجاست. انشاالله حل میشه.
اگه درست شد ما رو هم دعا کن
:icon_arro

farzad_sx1
10 September 2006, 10:35 PM
میشه تفاوت این دو روش رو توضیح بدین؟
نه خیر نمیشه ! :icon_mrgr ... ببینید اگر بخواهیم در مورد تفاوت این دو صحبت بکنیم باید تاپیک رو به بخش کامپیوتر منتقل کرد ... ولی اینرو به عرضتون برسونم که مموری کارت گوشی و دوربین و اینجور چیزا رو باید fat فرمت کرد نه fat32 ... اگر fat32 فرمت کنید مموری همین مشکل بالا رو پیش خواهد آورد یعنی کار نمیکنه !
اگه بازم توضیح خواستید من در خدمتم ...
مخلصم محمد جون :icon_excl

دوست من به تاپیک كلوپ N70 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=14281) مراجعه کنید ... حتما به نتیجه میرسید ...
فقط اینو بگم که فعلا نیاز به فلش کردن ندارید ...
موفق باشید :icon_cool

jimy-j
11 September 2006, 06:07 PM
داش سهيل اين کارم کردم بازم درست نشد.تازه 2 هفته از خريدش گذشته ولی زياد ريست ميشه بازم راهنمای کنيد که اگه بازم نشد با غمه برم پيشه فروشنده

soheyl-2006
12 September 2006, 02:37 AM
داش سهيل اين کارم کردم بازم درست نشد.تازه 2 هفته از خريدش گذشته ولی زياد ريست ميشه بازم راهنمای کنيد که اگه بازم نشد با غمه برم پيشه فروشنده

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
عزیزم یکی از علل ریستارت شدن تو گوشی هایی که 3G هستند همینه وگرنه اگه ویروس هم نباشه که میتونید با آنتی ویروس چک کنید، باید ببرید نمایندگیش ببینید علتش چیه.
معمولا" علت ریستارت شدن پیدا نکردن شبکه هست.

webmoly
13 September 2006, 02:03 PM
سلام..
جديدن 1100 كه شارژ نميكنه زياد برام مياد..
كسي ايراد اين گوشي ها رو پيدا نكرده؟ البته اون مقاومتي رو يكسره ميكنه و درست ميشه نه.. اون سالمه.. يه جا قطعي مدار داره.. كسي هنوز پيدايش نكرده؟

shahrdad
14 September 2006, 05:05 AM
ضمن سلام
به دوستان و پیشکسوتان گرامی- حقیر تجربه اندوزی تعمیرات را به تازگی شروع نمودم با سامسونگ SGH-2400
و خاموشی کامل آن برخورد نموده ام لطفا تجربیاتتان را در این ار تباط بیان فرمائید و در صورت امکان نقشه این گوشی.
با سپاس

PoYo
14 September 2006, 10:35 AM
دوست عزیز روشن شدن این دلایل رو داره

یا مشکل از باطریه که بعیده

یا اینکه باید گوشی فلاش بشه

همین

موفق باشید

emperatooor
14 September 2006, 12:56 PM
سلام
من دکمه سبزه گوشیم(7710)
از کار افتاده
به نظرتون راهی هست که ارزان تمام شه
بردم به موبایلی نشون دادم گفت که باید سیم اطرافش عوض بشه 30 تومان هم خرجشه

سينا حسيني
14 September 2006, 01:27 PM
سلام ممنون مي شم اگه کسي کمکم بکنه گوشي نوکيا 6630 دادم به تعمير کاري درست کنه اشکالش اين بوده که دچار ابخوردگي شده بعد از ايکماه گوشي داد تحويل گفت درست نمي شه بردم پيش يکي ديگه گفت به نظرم ال سي دي اون عوض کرده ايا به نظر شما راهي هست که من ثابت کنم که ال سي دي گوشي عوض شده يل نه

Volcano82
15 September 2006, 11:42 AM

ببين عزيز به احتمال زياد گوشي شما ويروسي شده
اين مراحل رو كه ميگم انجام بده احتمال 99% مشكلتون حل ميشه

1- اول بايد مموري رو فرمت كني با خود گوشي ولي به محض اينكه خواست فرمت بشه در جا مموري رو باز كن كه مموري ناقص بشه و مموري MEMORY CRYPTED بشه
2- حالا گوشي رو خاموش كن و بعد دكمه هاي 3 و * و سبز و پاور رو همزمان نگه دار تا گوشي روشن بشه اين چهار تا دكمه رو تا زماني كه گوشي كامل بالا بياد بايد نگه داري وقتي كه گوشي بالا اومد اگه درست كارا رو انجام داده باشي بايد روي انتخاب شهر و كشور بياد
3- حالا برو مموري رو فرمت كامل كن
احنمال زياد مشكلت حل ميشه عزيز

amirnikoonam
15 September 2006, 12:28 PM
سلام دوستان

یکی از دوستان من توی هلند یه گوشی برای خودش خریده ( از این گوشی ها که تحت شرکت vodafone است ) و چون این گوشی ها فقط سیم کارت همون شرکت رو قبول میکنند من بهش پیشنهاد فلش گوشی رو دادم ......

ولی حالا میگه گوشی شده برای t-mobail و سیمکارت این شرکت رو قبول میکنه...

حالا میشه بگید این مشکل فریم ویر بوده یا مثلا" imei این گوشی توی شبکه این دو شرکته و نمیشه کاریش کرد؟

Night Crawler
15 September 2006, 04:50 PM
میشه iMei رو عوض کرد ؟ راهی داره ؟

metalboys
23 September 2006, 10:45 PM
من یه گوشی Nokia N-Gage داشتم. اعصابم از یه چیزی خورد بود گوشیو همچین زدم زمین که مثل توپ 4-3 متر رفت تو هوا .
بعد که روشنش کردم پیغام insert simcard داد در صورتی که simcard هم روش بود . در اوردم دوباره گذاشتم سر جاش ولی نشد که نشد . به نظر شما مشکلش چی میتونه بشه ؟

Volcano82
29 September 2006, 09:54 PM
من یه گوشی Nokia N-Gage داشتم. اعصابم از یه چیزی خورد بود گوشیو همچین زدم زمین که مثل توپ 4-3 متر رفت تو هوا .
بعد که روشنش کردم پیغام insert simcard داد در صورتی که simcard هم روش بود . در اوردم دوباره گذاشتم سر جاش ولی نشد که نشد . به نظر شما مشکلش چی میتونه بشه ؟

عزيز يه اي سي كريستال كنار محل قرار گرفتن سيم كارت هست بايد اونو عوض كرد

metalboys
11 October 2006, 11:10 PM
یه مشکل تازه واسه من .گوشی P900 جدیدا خیلی ریستارت میکنه . مشکل از چی میتونه باشه . چقدر هزینه داره ؟

F.®.A
12 October 2006, 02:59 AM
یه مشکل تازه واسه من .گوشی P900 جدیدا خیلی ریستارت میکنه . مشکل از چی میتونه باشه . چقدر هزینه داره ؟
ضربه نخورده عزیز؟

metalboys
12 October 2006, 02:00 PM
نه . ضربه نخورده ولی موقعی که گوشی شارژ کامل باشه اتفاق نیفتاده که ریستارت شه . مشکل میتونه از باطری باشه ؟

parsmobile
15 October 2006, 02:27 PM
ممکنه ویروسی باشه !
ویروسهای جدید اغلب گوشی ها رو restart می کنن . مخصوصا گوشی های نوکیا !

فربود
15 October 2006, 02:48 PM
مگه سیمبیان uiq ویروس داره ؟

parsmobile
15 October 2006, 11:24 PM
این امکانو داره که ویروسی بشه مثه بقیه سیستم عاملها...

pezhmanet
18 October 2006, 03:24 AM
دوستان من به نقشه های موبایلها نیاز دارم. لطفآ اگه سایتی میشناسید به من معرفیش کنید.

تعمیر موبایل
18 October 2006, 02:41 PM
برد موبایل به سه قسمت تقسیم میشه

1.صوتی که قطعات میکروفون . اسپیکر . بازر زنگ و ای سی صوتی در ان است
2. رادیویی که pf . سوییچ انتن. fdk . فیلتر و بالن و فرستنده گیرنده است
3. بیس باندکه cpu و حافظه ها در ان قرار دارند که خود حافظه ها شامل flash. srsam. eeprom
میباشند. و کریستال و ای سی تغذیه .:icon_sad:

انشا الله طرز شناسایی هرکدام را در اینده مییگوییم.

sisbss
19 October 2006, 01:48 AM
مگه سیمبیان uiq ویروس داره ؟

به شما اطمینان خاطر میدم که توی ایران ویروس برای UIQنداریم

فربود
19 October 2006, 08:06 PM
من هم منظورم همینه که تا حالا ویروس برای UIQ ندیدم

تعمیر موبایل
24 October 2006, 06:56 PM
خیلی خوبه و من هم تایک کم واردم ومدرک تعمیر موبایل دارم

تعمیر موبایل
24 October 2006, 07:16 PM
pfای سی فلزی مستطیل شکل بالاترین قطعه قسمت رادیویی. در برد موبایل بالاترین قسمت
رادیویی است.

درگوشی های اریکسون pf ایی سی فرم است یعنی حالت پلاستیکی دارد

2سوییچ انتن بهترین معرفه ان این است که نزدیک ترین قطعه به پی اف است

fdk 3 فلزی مستطیل شکل روی ان fdk یا ek نوشته شده

4. ای سی فرستنده گیرنده . درنوکیا سه ای سی هستند که باهم یک مثلث تشکیل میدهند
این ای سی در راس بالا است ای سی راس سمت راست ای سی صوتی است و ای سی سمت
چپ ایسی تغذیه اما در بقیه گوشی ها باید جای ان را از روی نقشه پیدا کنیم

تامعرفی بقیه قطعه هدا خداحافظ

F.®.A
24 October 2006, 07:31 PM
اگه با تصویر آموزش رو بزاری خیلی عالی میشه
زحمت تصویر هم میکشی؟؟؟

m_0125_n
27 October 2006, 03:30 PM
از دوستان خواهشمندم اگر درمورداين مشكل 6610i اطلاعي دارند

در اختيار من بگزارند :

ميكروفون و بلندگو كار نمي كنند

:icon_twis :icon_wink

F.®.A
27 October 2006, 04:15 PM
خوب شما که میگی کار نمیکنه خوب لا اقل بگو چیکارش کردی
آب خورده
یا
ضربه خورده؟؟
علتشم بگو همین جور خود بخود که نمیشه کار نکنه!!!!

F.®.A
28 October 2006, 01:02 AM
http://www.nokiamea.com/english/enhancement_images/ns/n90_pm_cs.jpg
دانلود manual service
(http://www.4shared.com/file/2530145/bede9ed1/n90.html)

m_0125_n
28 October 2006, 04:22 PM
6610i
من نه به آب خورده نه اتفاق خاصی برایش افتاده

خودم احتمال میدم از آسی صوتش باشه

F.®.A
28 October 2006, 04:48 PM
یعنی خود بخود اینطوری شده:icon_twis
پس بهتون تبریک میگم برید از نوکیا شکایت کنید پولی خوبی گیرت میاد

m_0125_n
29 October 2006, 10:34 PM
جواب قانع كننده ي بود .

ممنون از راهنمايي تان.

:boss:

Volcano82
26 November 2006, 12:07 AM

عزیز اگه فرمت بکنی احتمالا حل شه مشکلت:
سیم کارت رو بردار و گوشی رو روشن کن و یا و اگر پین کد رو سیم کارتت داری میتونی بدون اینکه سیم رو در بیاری فرمت کنی:
هنگامی که گوشی را روشن می کنید و گوشی منتظر دریافت پین است عدد 000 را وارد کنید :
. اگه سیم کارت رو در بیارید نمیخواد 000 رو وارد کنی .
به کمک کی برد و جگ مراحل زیر را دنبال کنید :
" UP * DOWN DOWN * DOWN *
اعمال این مراحل باید منوی سرویس امنیتی را با این انتخاب ها در اختیار شما بگذارد :

Informations برای دسترسی به اطلاعات مختلفی چون IMEI ،Simlock Status و Speech codecs .
Tests Service عملیات گوناگون برای تست سخت افزار گوشی .
Service Function برای فرمت کردن کامل گوشی

Volcano82
26 November 2006, 12:23 AM
از دوستان خواهشمندم اگر درمورداين مشكل 6610i اطلاعي دارند

در اختيار من بگزارند :

ميكروفون و بلندگو كار نمي كنند

:icon_twis :icon_wink
دوست عزیز اگه گوشیت رو تو این 1 یا 2 ماه اخیر خریدی و این مشکلو بر هم زده 99% گوشیت ریفرش بوده.
با این حال میکروفن و اسپیکر رو چک کن اگه مشکلی نداشتند ( با اهم متر چیزی بین 15 تا 30 اهم رو باید نشون بده اگه سالم باشن) بعد مدار رو چک کن مخصوصا محل اتصال پین میکروفن و اسپیکر به برد رو دقیق چک و تمیز کن اگه باز مشکل حل نشد ای سی صوتی که باید تعویض بشه

bermodamh
6 December 2006, 12:19 AM
اقا من پیشنهاد میدم که اگر شما گوشیت گارانتی داره اصلا گوشی رو باز نکن ولی اگر قید گارانتی رو زدی احتمال داره که از پایه های بلندگو باشه که با کشیدن پایه های بلندگو اتصال بر قرار میشه بد اگر نشد از داخل setting باید گوشی رو به حالت اول کارخونه برگردونی بازم اگر نشد باید بلند گو تعویض بشه که اگر با همه اینها حل نشد میتونه با فلش حل بشه که اگر فلش جواب نداد مشکل سخت افزاریه:icon_cool

F.®.A
14 December 2006, 08:19 PM
با سلام
سلام دوستان خوبم من جدیدا به یه مشکل بر خوردم
و اینکه یه گوشی 6630 وقتی یک ذره از شارژ گوشی تموم میشه(از حالت فول) میره تو حالت offline و دیگه simcard رو نمیشناسه
اگه بخوام روشن بگم بعضی وقتها یدفعه گوشی reset میشه و offline میاد بالا حالا وقتی میری تو profile که general رو انتخاب کنی میگه insert simcard بعد باید بزنیش به شارژ تا بتونی general رو انتخاب کنی
کسی به این مشکل برخورده؟

فربود
15 December 2006, 07:10 PM
من احتمال میدم که این مشکل از IC Sim Card گوشی شما باشه

F.®.A
15 December 2006, 07:42 PM
شما تا بحال به چنین مشکلی برخوردید یا دیدید

SALY
16 December 2006, 01:26 AM
دوستان گوشی k700 به خاطر اتصالی برق دیگه روشن نمیشه
بردش چنده قیمتش ؟
تعمیرش میکنن ؟ یا باید بردش کلن عوض بشه؟
شماره تلفنی میدونید که تماس بگیرم قیمت کتم ؟

F.®.A
16 December 2006, 01:43 AM
دوستان گوشی k700 به خاطر اتصالی برق دیگه روشن نمیشه
بردش چنده قیمتش ؟
تعمیرش میکنن ؟ یا باید بردش کلن عوض بشه؟
شماره تلفنی میدونید که تماس بگیرم قیمت کتم ؟
لازم نیست بردش کلن عوض شه
بعدش یعنی چی اتصالی؟مگه آداپتور نداشته؟آداپتور میسوزه نه گوشی

doctorsinohe
16 December 2006, 10:07 AM
سلام.
من یک گوشی 6680 دارم که تازه خریدمش و هیچ برنامه ای هم روش نصب نکردم. اما یک مشکل دارم و اونم اینک که فلاش دوربین پشت رو (1.3 MP) رو نمیتونم خاموش کنم. با اینکه از Option فلاش رو OFF میکنم و علامت خاموش بودن Flash هم روی صفحه میاد اما باز هم وقتی عکس میگریم برای یک لحظه فلاش میزنه؟؟

چیکار باید بکنم تا این فلاش قطع بشه؟؟!!

kianrad
16 December 2006, 10:32 AM
لطفا يكي بگه 7710 رو چطوري فلش كنم هم باكس يونيورسال هست هم نسخه 4.58 اما وقتي فايل ها را توي باكس انتخاب مي كنيم PPV انتخاب نميشه ميزنه Invalid ولي فايل اصليشو قبول ميكنه مي ترسم با همين يك فايل فلش كنم ديگه بالا نياد .

علی بابا
16 December 2006, 12:24 PM
با سلام خدمت اساتید.
خواستم بدونم از یه گوشی میشه 2 تا خروجیه lcd گرفت؟ یعنی این طور که یه گوشی داریم، می خوایم یه خروجیه LCD یه دیگه هم از گوشی بگیریم و هر چه که روی اصلی نمایش میده رو روی همون هم نمایش بده. اگر امکان داره لطفا توضیح بفرمایید.

با تشکر:icon_cool

F.®.A
16 December 2006, 05:20 PM
با سلام خدمت اساتید.
خواستم بدونم از یه گوشی میشه 2 تا خروجیه lcd گرفت؟ یعنی این طور که یه گوشی داریم، می خوایم یه خروجیه LCD یه دیگه هم از گوشی بگیریم و هر چه که روی اصلی نمایش میده رو روی همون هم نمایش بده. اگر امکان داره لطفا توضیح بفرمایید.

اگه میخواید آنچه رو یک گوشی نشان داده میشه رو گوشی دیگه ای هم نشان داده شود

با نرم افزار خاصی (جستجو کنید) با بلوتوث میتونی این کارو کنی و همچنین میتونی رو مانیتور هم ببینی

ولی نمیشه 2 تا lcd رو برد گوشی قرار بدی

SALY
17 December 2006, 09:00 AM
لازم نیست بردش کلن عوض شه
بعدش یعنی چی اتصالی؟مگه آداپتور نداشته؟آداپتور میسوزه نه گوشی

شارژر جرقه زده و گوشی دیگه روشن نمیشه بااطری و شارژر جدید هم روش تست کردیم روشن نمیشه یه تعمیرگاه بردیم گفت بردش باید عوض بشه
نظر شما چیه؟

F.®.A
17 December 2006, 09:10 AM
بنظر من یه چند تا جای دیگه هم نشون بده
ممکنه فقط آی سی رگولاتور و بخش تغذیه برد مشکل داشته باشه و بشه قطعه رو عوض کرد

سعی کن به هر کسی نشون ندی و هر کی هر چی گفت زود قبول نکنید

موفق باشی

farzad_sx1
17 December 2006, 01:26 PM
با سلام خدمت اساتید.

دوتا LCD روی یک برد از نظر منبع تغذیه جریان امکان پذیر نیست! مگر اینکه منبع تغذیه رو هم عوض کنید اون وقت باید قسمتهایی که تنظیمات رو انجام میده تا به هر قسمت هم جریان معینی برسه هم باید عوض کنید و در نهایت باید کل برد رو عوض کنید و کل گوشی رو عوض کنید :icon_razz

شارژر جرقه زده و گوشی دیگه روشن نمیشه بااطری و شارژر جدید هم روش تست کردیم روشن نمیشه یه تعمیرگاه بردیم گفت بردش باید عوض بشه
نظر شما چیه؟

به احتمال زیاد کانکتور باتری شما سوخته ... در مرحله اول باید اون حتما عوض بشه ... بقیش مونده به قدرت battry Conector که چقدر تونسته از نفوذ جریان اضافی که برد شما جلوگیری کنه ... اگه نتونسته باشه باید برد رو هم در بعضی قسمتها عوض کنید ... فکر کنم دلیل اینکه اون تعمیرکار گفته باید برد عوض بشه عمق فاجعه است :icon_mrgr

SALY
19 December 2006, 02:43 AM
به احتمال زیاد کانکتور باتری شما سوخته ... در مرحله اول باید اون حتما عوض بشه ... بقیش مونده به قدرت battry Conector که چقدر تونسته از نفوذ جریان اضافی که برد شما جلوگیری کنه ... اگه نتونسته باشه باید برد رو هم در بعضی قسمتها عوض کنید ... فکر کنم دلیل اینکه اون تعمیرکار گفته باید برد عوض بشه عمق فاجعه است

کار خودم میتونه باشه یعنی بازش کن اگه قطعه ای سیا شده بود یا معلوم بود که مشکل از یه قطعه بخصوصیه میتونم تو بازار تهیش کنم
اخه میگن بردش 70-80 تومن قیمتشه اینطوری که:icon_cry:

F.®.A
19 December 2006, 09:29 AM
کار خودم میتونه باشه یعنی بازش کن اگه قطعه ای سیا شده بود یا معلوم بود که مشکل از یه قطعه بخصوصیه میتونم تو بازار تهیش کنم
اخه میگن بردش 70-80 تومن قیمتشه اینطوری که:icon_cry:
:icon_arro
ازون حرفا زدی ها
مگه موتور ماشینه که سیاه بشه :icon_razz
قطعه SMD رو چطوری می خوای عوض کنی اصلا همچین فکری نکن که بهت میخندن
نگران نباش ببر نمایندگی نیا -پاساژ شرکا (جمهوری ) شاید بردش نباشه

SALY
20 December 2006, 08:35 AM
ازون حرفا زدی ها
مگه موتور ماشینه که سیاه بشه :icon_razz
قطعه SMD رو چطوری می خوای عوض کنی اصلا همچین فکری نکن که بهت میخندن
نگران نباش ببر نمایندگی نیا -پاساژ شرکا (جمهوری ) شاید بردش نباشه

تهران نیستم :(
مشهد

farzad_sx1
20 December 2006, 10:18 PM
تهران نیستم :(
مشهد

خب به نزدیکترین نمایندگی مجاز محصولات نوکیا در منطقه خودتون مراجعه کنید ! :icon_razz

فربود
21 December 2006, 03:31 PM
شما تا بحال به چنین مشکلی برخوردید یا دیدید

من خودم تعمیر کارم بخاطر همین گفتم چون اکثر 6630 هایی که این مشکل را دارند مشکل IC سیم کارت دارند

Symbian Love
23 December 2006, 08:51 PM
سلام خدمت دوستان
یک گوشی 6600 داشتم که صدا ارسال نمیشد و مشکل از میکروفن هم نبود.مدار را هیت گرفتم که شاید ایراد از لحیم سردی قطعات باشد ولی پس از آن وقتی گوشی را روشن میکنم فقط صفحه سفید می آید و گوشی روشن نمیشودتازه آنهم یکبار اتفاق می افتد و پس از یکبار روشن شدن دیگر صفحه سفید هم نمی آید تا چند ساعت از زمان روشن کردن قبلی بگذرد بعد.گوشی فلش هم نمیشود یعتی هنگام نوشتن فایل ppm خطا میدهد.وقتی به منبع تغذیه وصل میکنم حدود 40 maجریان میکشد و پس از 20 ثانیه صفر میشود و وقتی کلید پاور را هم میزنم به همین ترتیب. ممنون میشوم اگر کسی راهنمائی بفرماید.

F.®.A
24 December 2006, 01:12 AM
من خودم تعمیر کارم بخاطر همین گفتم چون اکثر 6630 هایی که این مشکل را دارند مشکل IC سیم کارت دارند
خوشبختانه چیزه مهمی نبود و با یک معجزه رفع شد
6630 واقعا شاهکاره نوکیاست

F.®.A
24 December 2006, 01:15 AM
سلام خدمت دوستان
یک گوشی 6600 داشتم که صدا ارسال نمیشد و مشکل از میکروفن هم نبود.مدار را هیت گرفتم که شاید ایراد از لحیم سردی قطعات باشد ولی پس از آن وقتی گوشی را روشن میکنم فقط صفحه سفید می آید و گوشی روشن نمیشودتازه آنهم یکبار اتفاق می افتد و پس از یکبار روشن شدن دیگر صفحه سفید هم نمی آید تا چند ساعت از زمان روشن کردن قبلی بگذرد بعد.گوشی فلش هم نمیشود یعتی هنگام نوشتن فایل ppm خطا میدهد.وقتی به منبع تغذیه وصل میکنم حدود 40 maجریان میکشد و پس از 20 ثانیه صفر میشود و وقتی کلید پاور را هم میزنم به همین ترتیب. ممنون میشوم اگر کسی راهنمائی بفرماید.
گوشی شارژ مبشه؟؟
خودتتان هیت گرفتید؟ تعمیر کار هستید؟

Symbian Love
1 January 2007, 06:59 PM
بله.من تعمیر کار هستم و گوشی شارژ هم نمیشود

babaki
2 January 2007, 04:34 PM
پیشنهاد میکنم حتما یه سر به این سایت بزنید
http://www.mobilchips.com/
توش مدار داخلی اکثر گوشیها هست

F.®.A
3 January 2007, 10:58 AM
بله.من تعمیر کار هستم و گوشی شارژ هم نمیشود
رگولاتور گوشی شما مشکل داره آنرا امتحان کنید
کلا مشکل گوشی شما بخش تغذیه گوشیست:icon_cool

Symbian Love
10 January 2007, 11:49 AM
با سلام حضور دوستان
ضمن تشکر از جوابهاییکه دادید یک گوشی 3120 دارم که مشکل هنگ داشت بعد از اینکه هیت گرفتم خاموش شد . بدون پاور کردن ثابت 2% جریان کشی میکنه و هنگام فلش در آخرین لحظه خطا میده.
بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

Neoonline
11 January 2007, 08:55 PM
كسي تا حالا به اين مشكل عدم Save عكس در لحظه ي گرفتن عكس توسط دوربين گوشي هاي سوني اريكسون برخورده يا نه!؟ گوشي دوربينش سالمه عكس هم ميگيره ولي Save نميكنه من تو خيلي از مدلها اين رو ديدم از K800 بگير تا K310 .

ATOS
12 January 2007, 12:58 AM
یه مشکل:icon_ques
دیشب 5 تا SMS پشت سرهم فرستادم ، حالا یه مسچ تو OutBox مونده و نه ارسال میشه و نه پاک میشه ، چکار میشه کرد؟
.
نمیخوام فرمت کنم:icon_surp

s_mostafa
14 January 2007, 05:20 PM
رياستارت كنيد يا سند ميشه يا مي توني به پوشه draft انتقال داده و سپس حذف كنيد
گوشي تو نمي دونم چيه ؟؟ "خزوخیل 2 صفر"

xXx
21 January 2007, 07:47 AM
با سلام حضور دوستان
ضمن تشکر از جوابهاییکه دادید یک گوشی 3120 دارم که مشکل هنگ داشت بعد از اینکه هیت گرفتم خاموش شد . بدون پاور کردن ثابت 2% جریان کشی میکنه و هنگام فلش در آخرین لحظه خطا میده.
بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟

UEM رو درار دوباره بزن جا .
فلش بریز
100% ur problem will be solved

xXx
21 January 2007, 07:49 AM
كسي تا حالا به اين مشكل عدم Save عكس در لحظه ي گرفتن عكس توسط دوربين گوشي هاي سوني اريكسون برخورده يا نه!؟ گوشي دوربينش سالمه عكس هم ميگيره ولي Save نميكنه من تو خيلي از مدلها اين رو ديدم از K800 بگير تا K310 .

گوشی رو فلش کامل کن .اگه درست نشد gdfs بریز خوب میشه .

BR
Matin

Neoonline
22 January 2007, 11:16 AM
گوشی رو فلش کامل کن .اگه درست نشد gdfs بریز خوب میشه .

BR
Matin

مرسی از راهنماییتون فقط منظور از gdfs چیه؟

رضا صفارپور
24 January 2007, 10:27 AM
دوستان من یه گوشی n72 دارم که آنتنش کلا ثابت و در بیشترین حالته و کم و زیاد نمیشه باید چیکار کنم؟ تازه هم خریدمش

فربود
29 January 2007, 02:19 AM
فایل GDFS در گوشی های سونی اریکسون تقریبا ترکیبی از دو فایل CNT و PM در گوشی های نوکیا است یعنی مربوط به برخی از عملیات های نرم افزاری و theme و انتن گوشی میباشد

Neoonline
30 January 2007, 03:35 PM
دوستان من یک سری اطلاعات راجع به باکس universal میخوام. این باکس چه قابلیتهایی داره، قیمت واقعی ش چقدر هستش و با توجه به اینکه من الان یه UFS3 و یک SE Tool دارم ارزش داره این باکس رو هم تهیه کنم یا نه؟

فربود
30 January 2007, 06:32 PM
از مزایای universal این است که گوشی هایی که سریال آنها علامت سوال شده را بدون Log ترمیم میکند این باکس نوکیا و سونی اریکسون را بطور کامل پشتیبانی میکند اگر کار حرفه ای انجام میدهید حتما به این باکس نیاز خواهید داشت البته در موقع خرید خیلی دقت کنید چون باکس هایی وجود دارد که تعداد بالایی Credit دارد که اینطور نیست در اصل تعداد Credit آن 100 عدد است پس پول اضافه ندهید
جدیدا هم اکثر Universal ها مشکل رجیستر دارند البته در این مورد مشکلی نیست چون باکس بصورت آنلاین آپ دیت میشود

Neoonline
31 January 2007, 11:14 AM
یک سئوال دیگه من شنیدم یونیورسال سامسونگ رو هم ساپورت میکنه آیا این درسته و اگر درسته تا چه حد ساپورت میکنه، سونی اریکسون ها رو تا چه حد ساپورت میکنه همه سری ها از قبیل W،K،T،P،Z،V ساپورت میشن یا مثل SE Tool فقط W و K ساپورت میشه. دوم اینکه به همراه باکس چنتا کابل هستش؟

فربود
31 January 2007, 06:02 PM
سامسونگ را ساپورت نمی کند نوکیا و سونی اریکسون را ساپورت کامل دارد و از LG فقط 3-4 تا مدل و زیمنس یک مدل را ساپورت میکند
کابل ها جدا می باشد
برای اطلاعات بیشتر به سایت بنده مراجعه کنید

Neoonline
3 February 2007, 11:35 AM
اخیرا یه K750 اومده دستم که به W800 هم تبدیل شده بود، صاحبش گفت مموری رو در آورده دوباره که جا زده صفحه سفید شده و گوشی رو که خاموش روشن کرده باز هم صفحه سفید میاد گوشی روکه فلش کردم خاموش شد دیگه اصلا روشن نمی شه نسبت به شارژ هم هیچ واکنشی نداره. فلش تا آخرین مراحلش انجام میشه آخر آخرش یه ارور میده. کسی راه حلی به نظرش میرسه؟

loolooyyyy
12 February 2007, 04:08 AM
موبایل من شارژ باطری رو حداکثر نشون میده چند ساعت که باهاش کار کنم می پره میشه حداقل
کسی میدونه چرا؟

farzad_sx1
13 February 2007, 01:24 AM
باتری گوشی شما خراب شده باتری رو تعویض کنید.

فربود
13 February 2007, 02:34 AM
اگه تونستی یه شوک به باتری بده

loolooyyyy
13 February 2007, 07:23 PM
چطوری شوک بدم؟

loolooyyyy
13 February 2007, 07:26 PM
این باطری تو ایران هست؟ BLC-6C
باطری خودم اینه: BLC-5C
انجا تو یزد پیدا نکردم

فربود
14 February 2007, 05:47 PM
با منبع تغذیه میشه اگه داریش
باتری BLC-6C هم موجود هست

loolooyyyy
15 February 2007, 05:34 PM
منبع تغذیه میتونم جور کنم بعدش چیکار کنم؟
تو یزد گیر نمیاد.هیچ شرکتی هست که با پست بفرسته؟

vahid etemad
26 February 2007, 02:20 AM
با سلام خدمت اساتید محترم !

من چند تا سوال در مورد n80 داشتم :

1- یه n80 دارم که قابش لق هست . یعنی نسبت به بقیه n80 ها بیشتر لقه و جای مانور زیاد داره . به نظر شما مشکلش چی میتونه باشه ؟ و آیا قابل حله ؟

2- قاب این گوشی رو میشه عوض کرد ؟ اگه میشه اون قسمت بالایی ( که lcd هست ) رو چه جوری از قسمت پایینی جدا می کنن ؟ آیا جدا کردنش باعث نمیشه آسیب به گوشی برسه ؟

3- اگه بخوایم قاب نقره ای رو به مشکی تبدیل کنیم ، اون قسمت پشت lcd که بوسیله 2 تا پیچ به قسمت جلوی lcd بسته شده هم عوض میشه ؟

ممنون میشم اگه جواب بدین

behzad-hacker
28 February 2007, 11:51 AM
با درود بر ایران و ایرانیان
لطفا آموزشی در زمینه لحیم کاری smd بفرمایید .
سوالاتی از قبیل :
نحوه کار با خمیر قلع .
اون مایع آبی رنگ چیه و چه کاربردی داره ؟!
آی سی هایی که از زیر لحیم شده چطوری بایستی تعویض بشن ؟
و ...
بسیار ممنون .

tiraje
3 March 2007, 11:44 AM
من ديروز يكي از بچه ها همچين مشكلي داشت اول گوشيشو format كردم ولي درست نشد و بعدش با رو ريدر اونو فرمت fat كردم درست شد و هيچ نيازي به فلش كردن نيست

tiraje
8 March 2007, 07:45 PM
اول خواهشا يه خورده اين تاپيك فعالتر بشه چون حيفه همچين تاپيك هايي از دست بره
دوم هم اينكه لطفا يه نفر توضيحي در اين مورد بده كه اگر گوشي بالا نيامد به ترتيب چه كارهايي را بايد انجام دهيم
سوم هم اينكه اگر كسي در مورد بعضي رفع مشكلات اطلاعاتي بدست اورد لطفا در تاپيك قرار بده تا بقيه هم استفاده كنند

Javid
22 March 2007, 08:31 AM
سلام دوستان.
من یدونه گوشی نوکیا 2650 دارم که بد جوری قابش شکسته

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:LPVgzlBK6Az3fM:http://web.mobiguru.ru/web/photo/nokia_2650_1.jpgآیا نمیشه قابشو تعویض کرد؟ چون امکان تعمیر یا جوش پلاستیکش نیست.
با تشکر.

naeim1
28 March 2007, 12:30 PM
سلام
من يك 6680 دارم تقريبا هيچ مشكلي نداره ولي اكثر تم‌هايي رو كه مي‌خواهم روش نصب كنم اجازه نمي‌ده و اين ارور رو مي‌ده Unable to install security به نظر اهل فن ما بايد چه گلي به سرمون بگيريم.

BloodReza
28 March 2007, 02:50 PM
سلام
من يك 6680 دارم تقريبا هيچ مشكلي نداره ولي اكثر تم‌هايي رو كه مي‌خواهم روش نصب كنم اجازه نمي‌ده و اين ارور رو مي‌ده Unable to install security به نظر اهل فن ما بايد چه گلي به سرمون بگيريم.
من این مشکل رو در 6630 سابقم داشتم
آخرش هم نفهمیدم این مشکل از قاطی کردن گوشی بود یا از رم گوشی چون از طرفی روی رم گوشیم روی بعضی تم ها موقع نصب این خطا رو میداد ولی بعضی تم های دیگه رو راحت نصب میکرد و روی یه مموری دیگه اصلن خطا نمیداد
ولی شما این کار ها رو بکن به احتمال مشکلت حل میشه
1 - مموریت رو فرمت کن
2 - گوشیتو یه فلاش کن یا به فریمور جدید تر آپدیت کن
3 - مموریت رو عوض کن

ali14049
28 March 2007, 03:55 PM
من N70 دارم ولي يك چند وقتي سريع باتريش تموم ميشد در نتيجه مستر ريستش كردم كه مشكل رفع شد ولي گاهي وقت ها جويستيكش رو ميگيري و نگه ميداري فقط يك مرحله بالا پايين يا چپ و راست ميره و مي ايسته. مثلاً موقعي كه توي گالري هستم جويستيك رو به سمت چپ فشار ميدم و نگه ميدارم ولي فقط يك عكس جابجا ميشه ولي قبلاً موقعي كه نگه ميداشتم تا آخر عكس ها رو رد ميكرد. به نظر اساتيد محترم چه كنم؟ (ببخشيد يكم طولاني شد:icon_neut )

Researcher
8 April 2007, 09:15 PM
سلام خدمت همه اساتید

یکی از دوستان بنده یه K750 داره و گوشیش مشکل بلوتوث داره . به اینصورت که هر وقت می خواد بلوتوث رو روشن کنه ، گوشی چند لحظه هنگ میکنه و بدتر از اون نهایتاً تا 10cm رو ساپورت میکنه !!
به همین خاطر هر وقت می خواد از کسی با بلوتوث چیزی بگیره مجبوره گوشیشو بچسبونه به گوشیه طرف .

به نظر شما این یه مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاریه و با فلش حل میشه ؟
در کل برای رفع این مشکل باید چیکار کرد ؟

F.®.A
8 April 2007, 09:55 PM
گوشی رو فلش کنید

Researcher
8 April 2007, 11:25 PM
گوشی رو فلش کنید

یعنی با فلش مشکل فاصله ساپورت بلوتوث حل میشه ؟ :icon_ques
یه چیز دیگه...بعضی مواقع وقتی می خواد بلوتوث رو روشن کنه...یعد از حدود 40 ثانیه که تو حالت هنگ می مونه ، گوشی ریست میشه

F.®.A
8 April 2007, 11:38 PM
فعلا گوشی رو فلش کنید رو آخرین ورژن
اگه درست نشد مشکل از pack بلوتوثه ممکنه آب خورده باشه و نیم سوز شده باشه باید بره زیر تست

ali14049
19 April 2007, 12:29 AM
توي ماشين يكي از دوستام ديدم كه هندزفري N70 رو بهش يك تبديل وصل كرده بود و به نوار مغناطيسي وصل كرده بود و با اين كار در واقع گوشيشو به ضبط ماشين وصل كرده بود و Mp3 ها رو از توي گوشي پخش ميكرد! من كه خيلي خوشم اومد ودنبال همچين چيزي بودم. اگر كسي اطلاعي از روش درست كردنش داره لطف كنه بذاره و اگر كسي نذاشت ازش ميپرسم و در اينجا ميذارم!

XELTEK
19 April 2007, 12:59 AM
یه خیابونی تو مشهد هست که جمع الکترونیک کارا جمعه!
تشریف میبرید اونجا و میفرمایید کارکیت بهتون بدن !
قیمتش هم 6-7 تومنه !
تازه سعی کنید ادابتور دارشو بخرید !

F.®.A
19 April 2007, 01:30 AM
یه خیابونی تو مشهد هست که جمع الکترونیک کارا جمعه!
تشریف میبرید اونجا و میفرمایید کارکیت بهتون بدن !
قیمتش هم 6-7 تومنه !
تازه سعی کنید ادابتور دارشو بخرید !
پیام خان خیابون سعدی رو میفرمایند
پاساژ کامپیوتر تک (اگر اشتباه نکنم تو آبکوه) هم داره و همچنین خیابون راهنمایی:icon_cool

ali14049
19 April 2007, 01:50 AM
البته فكر نميكنم كاركيت داشت(دقيقا يادم نيست:icon_ques بيشتر تو كف رانندگيش بودم:icon_eek: ) و هندزفري نوكيا گرفته بود و يك تبديل(شايد منظورتون از كاركيت همين باشه) و با يه فيش به نوار مغناطيسي وصل كرده بود. حالا از لحاظ كيفيت راه بهتري هم هست يا پيشنهاد ميشه؟ در مورد اين كاركيت يكم توضيح بفرماييد ببينم چي هست؟(با عرض شرمندگي از عقب افتادگي خويش:icon_neut)

F.®.A
19 April 2007, 01:56 AM
اینجا جاش نیست
لطفا در تاپیک مربوطه ( (http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=94)معرفي دستگاه هاي Nokia و لوازم جانبي (http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=94)) سوال بفرمایید موضوع بحث شما با این تاپیک سنخیتی ندارد
ممنونم:icon_cool

ali14049
19 April 2007, 02:04 AM
اینجا جاش نیست
لطفا در تاپیک مربوطه (معرفي دستگاه هاي Nokia و لوازم جانبي (http://www.phalls.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=94)) سوال بفرمایید موضوع بحث شما با این تاپیک سنخیتی ندارد
ممنونم:icon_cool
از شما مدير گرامي و ديگران كمال عذرخواهي را دارم ولي چون ديدم كه اين روش فقط به گوشيهاي نوكيا محدود نميشه اينجا پست زدم!:icon_excl

mahnaz_fc
4 May 2007, 12:38 PM
سلام.گوشی من 6670 نوکیاست.عکس های اس ام اس رو ذخیره نمی که اگه می تونین کمکم کنید

F.®.A
4 May 2007, 01:16 PM
سلام.گوشی من 6670 نوکیاست.عکس های اس ام اس رو ذخیره نمی که اگه می تونین کمکم کنید
سلام
احتمالا مموریتون پر نیست؟عکسها رو بریزید رو مموری کارت!
موقع ذخیره کردن پیغام خطا مشاهده میکنید؟

seeker34
9 May 2007, 09:06 PM
سلام دوستان . من یه سوال دارم . اگه ممکنه جواب بدین . من حدود دوهفته پیش آب روی گوشیم ریخت . بعد از خاموش کردن و خشک کردنش دوباره روشن شد و کار میکرد تا دیروز که مشکل پیدا کرد . بعد از روشن کردن حدود 40 ثانیه روشنه و باز خاموش میشه . من بیشتر از گوشی نگران شماره هایی هستم که توی گوشی دارم و روی سیم کارت سیو نشده . آیا امیدی به بازیابی این اطلاعات هست ؟ممنون . . .

seeker34
9 May 2007, 09:08 PM
در ضمن مدل گوشی من 6670 هست . . .

F.®.A
10 May 2007, 02:15 AM
خوب تو اون 40 ثانیه شمارهتونو بریزید تو سیم کارت اینطوری:
contact>option>mark all>copy>to sim directory
موفق باشید

seeker34
10 May 2007, 01:16 PM
فرصت نمیکنه که شماره ها رو روی سیم کارت سیو کنه . خاموش میشه . میخوام ببینم از نظر فنی با توجه به اتفاقی که افتاده امکان تعمیر گوشی هست جوری که بتونم شماره ها رو یا رو سیم کارت سیو کنم یا با out look بریزم رو کامپیوتر ؟

mrtsoft
21 May 2007, 03:27 AM
یه سوال داشتم
ممنون میشم که کمک کنید
من یه گوشی 3230 دارم که وقتی روشنش می کنم ( چراغ صفحه نیز روشن می شود) بعد از اینکه
پین کد را وارد می کنم ، یه صدای ویز ویز ازش در میاد و وقتی چراغ صفحه خاموش میشه
صدا هم قطع و هر وقط که دوباره چراش روشن میشه صدا نیز میاد
لطفا راهنمایی کنید
MRTsoft

TOROB
21 May 2007, 04:59 AM
فرصت نمیکنه که شماره ها رو روی سیم کارت سیو کنه . خاموش میشه . میخوام ببینم از نظر فنی با توجه به اتفاقی که افتاده امکان تعمیر گوشی هست جوری که بتونم شماره ها رو یا رو سیم کارت سیو کنم یا با out look بریزم رو کامپیوتر ؟

هر دفعه(40 ثانيه ) كسري از شماره ها رو منتقل كن

Researcher
22 May 2007, 03:06 AM
سلام

کسی تو تهران یه تعمیرکار فوق تخصصی (به معنای واقعی کلمه) که همه فن حریف باشه سراغ داره ؟

F.®.A
22 May 2007, 08:41 AM
سلام

کسی تو تهران یه تعمیرکار فوق تخصصی (به معنای واقعی کلمه) که همه فن حریف باشه سراغ داره ؟
سلام
شما همچین تعمیرکاری رو پیدا نخواهید
ولی بهتربن تعمیرکاری که من میشناسم شرکت نیا است و اونم به مدد تجهیزاتی که دارند چون اصولن تعمیر موبایل تجهیزات خاص و اغلب گرانقیمتی داره که از خرید یک مغازه دار بر نمیاد

Researcher
22 May 2007, 03:30 PM
سلام
شما همچین تعمیرکاری رو پیدا نخواهید
ولی بهتربن تعمیرکاری که من میشناسم شرکت نیا است و اونم به مدد تجهیزاتی که دارند چون اصولن تعمیر موبایل تجهیزات خاص و اغلب گرانقیمتی داره که از خرید یک مغازه دار بر نمیاد

برای تعمیرات نمی خوام..یکی از دوستان برای آموزش می خواد بره

F.®.A
22 May 2007, 04:07 PM
آموزشگاه پل

mohammad mehd
24 May 2007, 06:16 PM
سلام خدمت دوستان
من یه گوشی ان 70 داشتم که افتاد تو آب و به خاطر بی احتیاطی من خلاصه چند تا قطعه داخلش سوخت
می خواستم ببینم اگه بخوام درستش کنم خرجم چقدر میشه
یا اصلان میارزه بخوام درستش کنم یا اوراقش کنم بهتره
لطفا زود جواب بدین
مشکلاتشم اینه که.....چندتا آی سی های توش سوخته با ال سی دی و سپیکر.........خلاصه دیگه همه اصل کاریا سوخته........تورو خدا بگین چی کار کنم...........البته تعمیر کاری که بازش کرده بود گفت مس های داخلش به خاطر اینکه 3شوآر قوی بوده رنگش عوض شده و خرده شده.......
گیر کردم.......الانم نشستم لاشه گوشیمو نگاه میکنم....آخه اون موقع که من خریدم 380 تومان بود حیفم میاد بخوام اوراقش کنم..........حالا کمک کنین که چی کار کنم
مرسی بابای

F.®.A
24 May 2007, 07:23 PM
سلام دوست عزیز من
ببینید من معتقدم گوشی که آب بخوره (بیش از 1 ثانیه در آب قوطه ور باشه) رو با هر توانی داری فقط ردش کن بره
چون اولا آغار گرفتاریات است چون وقتی قطعات روش عوض میشه عمر دستگاه بشدت نزول میکنه و هر چند وقت یکبار مشکلاتی پیدا میکنه
البته این در همه موارد نیست ولی اینطور که شما بیان میکنید که درصد خرابی بالای 50 درصد است من توصیه میکنم به بالاترین پیشنهادی که ازتون بر میدارن ردش کنید بره
موفق باشید

mohammad mehd
28 May 2007, 02:21 PM
ممنونم باشه حتما ردش می کنم بره ولی اول درستش میکنم

mse1445
5 June 2007, 03:11 PM
دوستان من امرزو گوشیم 6230i اسپیکرش به شدت ضعیف شده و خر خر میکنه میخواستم ببینم جایی رو سراغ ندارید یه تعمییر کار مطمئن و با انصاف باشه بدم اسپیکرشو عوض کنه برام ؟

mohammad51
6 June 2007, 02:42 PM
دوستان من امرزو گوشیم 6230i اسپیکرش به شدت ضعیف شده و خر خر میکنه میخواستم ببینم جایی رو سراغ ندارید یه تعمییر کار مطمئن و با انصاف باشه بدم اسپیکرشو عوض کنه برام ؟

دوست عزیز

اگر خودتون توانایی این که بازش کنید داشته باشید بهتره فقط یک بازر بخرید و خودتون عوضش کنید کار سختی نیست اما اگر نمیتونید ببرید پاساپ علاالدین زیر زمین اول سمت چپ 2-3 تا تعمیر کار خوب هست اونها میتونن کمکتون کنن:icon_cool

سلام خدمت دوستان
من یه گوشی ان 70 داشتم که افتاد تو آب و به خاطر بی احتیاطی من خلاصه چند تا قطعه داخلش سوخت
می خواستم ببینم اگه بخوام درستش کنم خرجم چقدر میشه
یا اصلان میارزه بخوام درستش کنم یا اوراقش کنم بهتره
لطفا زود جواب بدین
مشکلاتشم اینه که.....چندتا آی سی های توش سوخته با ال سی دی و سپیکر.........خلاصه دیگه همه اصل کاریا سوخته........تورو خدا بگین چی کار کنم...........البته تعمیر کاری که بازش کرده بود گفت مس های داخلش به خاطر اینکه 3شوآر قوی بوده رنگش عوض شده و خرده شده.......
گیر کردم.......الانم نشستم لاشه گوشیمو نگاه میکنم....آخه اون موقع که من خریدم 380 تومان بود حیفم میاد بخوام اوراقش کنم..........حالا کمک کنین که چی کار کنم
مرسی بابای

دوست عزیز

شما بهتره که بدون اینکه تعمیرش کنی ردش کنید چون خرجی که شما میخواهید انجام بدید خیلی بیشتر از اون چیزی میشه که میخواید بفروشیدش و واقعا برای شما به صرفه نیست حال تصمیم با شماست :icon_cool

یه سوال داشتم
ممنون میشم که کمک کنید
من یه گوشی 3230 دارم که وقتی روشنش می کنم ( چراغ صفحه نیز روشن می شود) بعد از اینکه
پین کد را وارد می کنم ، یه صدای ویز ویز ازش در میاد و وقتی چراغ صفحه خاموش میشه
صدا هم قطع و هر وقط که دوباره چراش روشن میشه صدا نیز میاد
لطفا راهنمایی کنید
MRTsoft

دوست عزیز
این صدای ویز ویز ممکنه از اتصال نادرست کابل دیتای صفحه نمایش گوشیتون باشه یا اینکه یک اتصال به بازر گوشی باشه که باید ببری یک تعمیر کار مجرب از نزدیک ببینه و مشکلش رو حل کنه

bmasoudi
8 July 2007, 07:36 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز

من یه گوشی 6600 دارم که دست دوم خریدم :
چند مشکلی برام پیش اومده اگر ممکنه دوستان بهم کمک کنن
1- به یک ارور هنگام off و یا on کردن بلوتوس برخورد کردم opening میزند و گالری را باز نمی کند.

ارور : unable to perform bluetooth operation
این مشکل من نرم افزاری است یا سخت افزار مبایل؟

2- بعضی اوقات وقتی گالری را باز می کنم opening میاد و گالری باز نمیشه ولی همگامی که گوشی را تو شارژ می زارم وارد گالری میشه؟

3- گهگاهی اصلا نمی تونم وارد بلوتوث بشم یه جا گوشی رو نشون دادم و بهم گفت که آی سی بلوتوث سوخته ولی دیشب که تو شارژ گذاشتم وارد اون شدم؟

تر خدا کمکم کنید

با تشکر از همتون.

mohammad51
8 July 2007, 11:31 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز

1- به یک ارور هنگام off و یا on کردن بلوتوس برخورد کردم opening میزند و گالری را باز نمی کند.

2- بعضی اوقات وقتی گالری را باز می کنم opening میاد و گالری باز نمیشه ولی همگامی که گوشی را تو شارژ می زارم وارد گالری میشه؟

3- گهگاهی اصلا نمی تونم وارد بلوتوث بشم یه جا گوشی رو نشون دادم و بهم گفت که آی سی بلوتوث سوخته ولی دیشب که تو شارژ گذاشتم وارد اون شدم؟

تر خدا کمکم کنید

با تشکر از همتون.

دوست عزيز

گوشي شما مشكل سخت افزاري داره ممكنه كه اي اشكال در پورت ورودي شارژر گوشيتون باشه كه وقتي از شارژدرش مياريد درست سر جاي خودش قرار نميگيره و باعث ميشه كه عمليات گوشي به درستي انجام نشه :icon_cool

فربود
2 August 2007, 05:39 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز

تر خدا کمکم کنید

با تشکر از همتون.

دقیقا مشکل از برد بلوتوث(آی سی بلوتوث روی یک برد جدا روی برد اصلی هست) میباشد که هزینه اش بین 20 تا 30 هزار تومان است

kimia84
4 August 2007, 09:22 AM
دوستان ما یه 6600 داریم که مدتیه صفحه نمایش اون زمانی که خیلی روشن مونده به صورت مواج در می آید. یعنی پرش دارد. انگار که داره بارون میاد. لطفا راهنمایی کنید اشکال از چیه و آیا قابل تعمیر هست؟ چقدر خرج داره؟

mohammad51
4 August 2007, 09:07 PM
دوستان ما یه 6600 داریم که مدتیه صفحه نمایش اون زمانی که خیلی روشن مونده به صورت مواج در می آید. یعنی پرش دارد. انگار که داره بارون میاد. لطفا راهنمایی کنید اشکال از چیه و آیا قابل تعمیر هست؟ چقدر خرج داره؟

دوست عزيز

ايا رنگهاي گوشيتون رو به طور كامل نمايش ميده يا كه رنگها هم به هم ريخته؟

faresm2
5 August 2007, 04:03 AM
kimia (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=48037) جان . مشكل يا از سوكت ال سي دي يا از خود ال سي دي. اگه ميتوني گوشي رو باز كن كابل فلت و سوكتش رو تست كن.

kimia84
5 August 2007, 10:50 AM
دوست عزيز

ايا رنگهاي گوشيتون رو به طور كامل نمايش ميده يا كه رنگها هم به هم ريخته؟

رنگها واضح است... البته بود چونکه از امروز صبح هنگ نمود و دیگه بالا نیومد..:icon_redf

mohammad51
5 August 2007, 10:21 PM
رنگها واضح است... البته بود چونکه از امروز صبح هنگ نمود و دیگه بالا نیومد..:icon_redf

دوست عزيز

مشكل گوشي شما مربوط به بردش ويا كابل اتصال برد به صفحه موبايلتونه كه به احتمال زياد همون بردش مشكل پيدا كرده:icon_cool

kimia84
6 August 2007, 09:05 AM
منظورتون از برد همون MainBoard است؟ تا دیروز فقط صفحه نمایش پرش داشت . امروز اورژانسی شده .صفحه نمایش تقریبا هیچی نشون نمیده . سفیده . بعضی چیزا رو مثل "منو" با یه هاله سیاه نشون میده. البته گوشی کار میکنه . فقط صفحه اش اینطوری شده. چقدر خرج تعمیرش میشه. جای مطمئنی را سراغ دارید؟

mohammad51
6 August 2007, 09:59 PM
منظورتون از برد همون MainBoard است؟ تا دیروز فقط صفحه نمایش پرش داشت . امروز اورژانسی شده .صفحه نمایش تقریبا هیچی نشون نمیده . سفیده . بعضی چیزا رو مثل "منو" با یه هاله سیاه نشون میده. البته گوشی کار میکنه . فقط صفحه اش اینطوری شده. چقدر خرج تعمیرش میشه. جای مطمئنی را سراغ دارید؟

دوست عزيز

منظور همون برد اصلي هست والبته بستگي به انصاف تعمير كارها داره
درمورد تعمير كار هم بريد پاساژ علاالدين 3-4 تا هستن بپرسين وخودتون يكيشون رو انخاب كنيد:icon_cool

Leonine
7 August 2007, 05:52 PM
با عرض سلام خدمت مدیریت سایت . اینجانب ممل ، تعمیرکار نیمه حرفه ای موبایل هستم و اگه بتونم کمکی بکنم خیلی خوشحال میشم .

mohammad51
8 August 2007, 12:44 AM
با عرض سلام خدمت مدیریت سایت . اینجانب ممل ، تعمیرکار نیمه حرفه ای موبایل هستم و اگه بتونم کمکی بکنم خیلی خوشحال میشم .

دوست عزيز

از اين كه شما ميخواهيد همكاري كنيد متشكرم شما اگر ميتونيد مشكلات دوستان را جواب گو باشيد در همين تاپيك جوابگو باشيد و ما هم از جوابهاي شما استفاده خواهيم كرد:icon_cool

robber
29 August 2007, 01:23 PM
با سلام لطفن کمک کنيد
1 n76 دارم که از زمان خريد 5 6 بار در روز ريسترت مي شد يا هنگ ميکرد الانم روشن ميشه اما با امدنه ارمه نوکيا دو باره ريستارت ميشه و دوباره ارمه نوکيا تا سه بار
لطف کنيد بگيد ايراد از چيه؟؟؟

mohammad51
29 August 2007, 04:33 PM
با سلام لطفن کمک کنيد
1 n76 دارم که از زمان خريد 5 6 بار در روز ريسترت مي شد يا هنگ ميکرد الانم روشن ميشه اما با امدنه ارمه نوکيا دو باره ريستارت ميشه و دوباره ارمه نوکيا تا سه بار

دوست عزيز

شما از موقعي كه گرفتيد ايا برنامه اي روش نصب كرديد يا از كسي بلوتوث گرفتهايد شايد ويروسي شده است البته به نظر من بهتر يك بار فلش كنيد ببينيد باز هم همين مشكل رو داريد يا نه :icon_cool

Researcher
29 August 2007, 04:34 PM
با سلام لطفن کمک کنيد

این مشکلات از جانب IC به وجود میاد که در 80درصد موارد ، منجر به تعویض IC میشه
اما معمولاً قبلش یکبار گوشیو باید بدین براتون فلش کنن ، اگه ایشالا درست شد که چه بهتر اگه نه = تعویض IC

robber
8 September 2007, 01:35 AM
این مشکلات از جانب IC به وجود میاد که در 80درصد موارد ، منجر به تعویض IC میشه
اما معمولاً قبلش یکبار گوشیو باید بدین براتون فلش کنن ، اگه ایشالا درست شد که چه بهتر اگه نه = تعویض IC

سلام به دوسته
در یک topice دیگه مطرح کردم گفتن از سایت نوکیا update کن
البته بايد بگم که دادم گوشيمو فلش کردن اما روزي دو سه بار ريست ميشه اميدوارم مشکله سخت افزار نباشه
update frame ware Topice

mohammad51
8 September 2007, 01:40 AM
سلام به دوسته
در یک topice دیگه مطرح کردم گفتن از سایت نوکیا update کن
البته بايد بگم که دادم گوشيمو فلش کردن اما روزي دو سه بار ريست ميشه اميدوارم مشکله سخت افزار نباشه
update frame ware Topice

دوست عزيز

اگر شما فلش كرديد و هنوز مشكلتون حل نشده به احتمال 90% مشكل گوشيتون هارد وريه و بايد ببرين يك تعميركار خوب ببيندش:icon_cool

robber
8 September 2007, 01:54 AM
دوست عزيز

اگر شما فلش كرديد و هنوز مشكلتون حل نشده به احتمال 90% مشكل گوشيتون هارد وريه و بايد ببرين يك تعميركار خوب ببيندش:icon_cool

سلام دوسته عزيز شما وارد تريد البته خودمم مي خواستم همين كارو بکنن اما چنفرو ديدم با ن76 همين مشکلو داشتن به من پيشنهاد اين كارو دادن اگه باupdate درست نشد همين كارو ميکنم بازم ممنون

mohammad51
8 September 2007, 02:02 AM
سلام دوسته عزيز شما وارد تريد البته خودمم مي خواستم همين كارو بکنن اما چنفرو ديدم با ن76 همين مشکلو داشتن به من پيشنهاد اين كارو دادن اگه باupdate درست نشد همين كارو ميکنم بازم ممنون

دوست عزيز

تا اونجايي كه من متوجه شدم گوشي شما مشكلش هاردوريه و با اپگريد كردن فكر نميكنم مشكلتون حل بشه ولي باز اگر شما فكر ميكيند ممكنه مشكلتون رو حل كنه يك بار هم برنامه جديدي رو روش نصب كنيد تصميم باخودتونه :icon_cool

robber
17 September 2007, 01:19 AM
دوست عزيز

تا اونجايي كه من متوجه شدم گوشي شما مشكلش هاردوريه و با اپگريد كردن فكر نميكنم مشكلتون حل بشه ولي باز اگر شما فكر ميكيند ممكنه مشكلتون رو حل كنه يك بار هم برنامه جديدي رو روش نصب كنيد تصميم باخودتونه :icon_cool
update که نتونستم بکنم هنوز اما موبایلم خیلی بهتر شده
امروز 1 تعمیر کار خوب گفت ُsim عوض کن ببین چی می شه
نضره شما چیه؟

mohammad51
17 September 2007, 02:54 AM
update که نتونستم بکنم هنوز اما موبایلم خیلی بهتر شده
امروز 1 تعمیر کار خوب گفت ُsim عوض کن ببین چی می شه
نضره شما چیه؟

دوست عزيز

اگر سيم كارت شما قديميه بله ممكنه با تعويض سيم كارت يك جورايي بعضي از مشكلات حل بشه ولي فكر نميكنم اين مشكلات كه شما از گوشيتون عنوان ميكنيد ربطي به سيم كارتتون داشته باشه چون سيم كارت اگر با گوشي مشكل داشته باشه همون اول خودش رو نشون ميده ولي با اين حال سنگ مفت و گنجشگ هم مفت يك سيمكار بگذاريد داخلش ببينيد مشكلتون حل ميشه؟:icon_cool

Alberto
21 September 2007, 02:32 PM
دوست عزیز . مشکل شما رو یکی از دوستان من هم داشت . البته در سطح جزئی تر و با Update حلش کرد . ولی در باره مورد شما که شدید تره من فکر می کنم چاره کار تعویض ای سی باشه ( مخصوصا اینکه با فلش حل نشده ) . البته Update هم قبل از اون انجام بدید ممکنه بهتر بشه . ولی من پیشنهاد می کنم گوشی تون رو به یه تعمیر کار حرفه ای نشون بدید چون به احتمال زیاد مشکل از Hardware هستش .

hamid2003
23 September 2007, 06:49 PM
سلام"
من مدتی هست که گوشیم ضرف یکی دو ساعت باطریش خالی میشه از بیرون سوال کردم گفتن از ic charj هست منتها گفت مال 7610 چسبی هست و ممکنه گوشی وسط تعمیر خاموش شه و دیگه روشن نشه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

mohammad51
23 September 2007, 08:28 PM
سلام"
من مدتی هست که گوشیم ضرف یکی دو ساعت باطریش خالی میشه از بیرون سوال کردم گفتن از ic charj هست منتها گفت مال 7610 چسبی هست و ممکنه گوشی وسط تعمیر خاموش شه و دیگه روشن نشه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

دوست عزيز

اگر يك تعمير كار خوب اين مسئله رو به شما گفته مطمئن باشيد كه درسته البته ممكنه برد خود گوشيتون هم اتصالي داشته باشه و مشكل خالي كردن باطري گوشتون باشه :icon_cool

MiMoMa
3 October 2007, 03:07 AM
با سلام
من یک گوشی 7610 دارم. دیروز اتفاق عجیبی براش افتاد و حسابی من رو کلافه کرده.
تمام اعداد به جز 0123 کاراییشون عوض شده. کلید * و # هم همینتور. مثلا * اول پاک می کنه بعد * می زنه یا # کار کلید قرمز رو می کنه یا 456 کار سبز رو!
حالا مشکلی که پیش اومده اینه که من گوشی ام رو keypad lock کردم و نمیشه درش آورد. مستر ریست هم با کد *#7370# یا با کلید سبز + * + 3 و روشن کردن نمیشه کرد. چه کارش می تونم بکنم؟ می شه از طریق کامپیوتر مستر ریست کرد؟
ممنون

mohammad51
3 October 2007, 03:17 AM
با سلام
من یک گوشی 7610 دارم. دیروز اتفاق عجیبی براش افتاد و حسابی من رو کلافه کرده.
تمام اعداد به جز 0123 کاراییشون عوض شده. کلید * و # هم همینتور. مثلا * اول پاک می کنه بعد * می زنه یا # کار کلید قرمز رو می کنه یا 456 کار سبز رو!
حالا مشکلی که پیش اومده اینه که من گوشی ام رو keypad lock کردم و نمیشه درش آورد. مستر ریست هم با کد *#7370# یا با کلید سبز + * + 3 و روشن کردن نمیشه کرد. چه کارش می تونم بکنم؟ می شه از طریق کامپیوتر مستر ریست کرد؟
ممنون

دوست عزيز

اين مشكل همين طوري بوجود نمياد مگر اينكه گوشي شما ويروسي شده باشه يا اينك نرم افزاري نصب كرده باشيد كه با گوشي شما هم خوني نداشته باشه به هر حال به نظر من بهترين كار فلش كردن كه بايد باكس داشته باشيد و در مورد اينكه با كامپيوتر ميتونيد اين كار رو انجام بديد يانه خير اين كار رو هم نميشه كرد:icon_cool

با سلام. گوشي 1100 صداي زنگ نداشت بعد از باز كردن گوشي اتصال اسپيكر قطع بود كه وصل شد و صداي زنگ ان خوب شد ولي الان موقع تماس گيرندگي داره ولي فرستندگي نداره. لطفا راهنمايي كنيد

mohammad51
5 October 2007, 02:32 PM
با سلام. گوشي 1100 صداي زنگ نداشت بعد از باز كردن گوشي اتصال اسپيكر قطع بود كه وصل شد و صداي زنگ ان خوب شد ولي الان موقع تماس گيرندگي داره ولي فرستندگي نداره. لطفا راهنمايي كنيد

دوست عزيز

منظور شما اينه كه صدا از طرف مقابل مياد و صداي شما نميره؟

loolooyyyy
9 October 2007, 04:45 PM
گوشی n95 که موقع فلش با JAF خاموش شده را چطور با Phoenix فلش میکنند؟

mohammad51
9 October 2007, 06:36 PM
گوشی n95 که موقع فلش با JAF خاموش شده را چطور با Phoenix فلش میکنند؟

دوست عزيز

اين تخصصي هست و فقط تعميركاراني كه با باكس كار ميكنند در اين زمينه وارد هستند:icon_cool

loolooyyyy
10 October 2007, 08:29 PM
یا باکس universal box درست نشد!!!
میگن باید بیام تهرون 100 تومن بدم.کجا باید برم؟اونجا چیکار میکنن؟ نمی تونم خودم همین کارو بکنم؟

mohammad51
10 October 2007, 09:07 PM
یا باکس universal box درست نشد!!!
میگن باید بیام تهرون 100 تومن بدم.کجا باید برم؟اونجا چیکار میکنن؟ نمی تونم خودم همین کارو بکنم؟

دوست عزيز

همون طور كه گفتم خيلي تخصصيه بايد ببريد پاساژعلاالدين طبقه زير زمين تا مشكلتون رو حل كنن نه متاسفانه شما نميتونيد خودتون اين كار رو انجام بديد:icon_cool

Sherlock_holmes
12 October 2007, 04:30 AM
سلام
دوستان منتخصصي ازتعميرات ندارم
گوشي دوستم صدا ازش شنيده نميشه ميكروفونش درسته اما اسپيكرش صدانداره و صفحش هم هي ميره و بايد باز و بستش كني تابياد... تاشو هست...
البته شرمندم نوكيا نيست :icon_wink آخه تعميرات سوني اريكسون روپيدانكردم...w300 هست و تعميرگاه گفت فلت بايد عوض بشه 20 تومن هزينشه... آيا ماله همينه و آيا هزينش همينه؟ خرابش نكنن؟ 'گارانتي نيست...

mohammad51
12 October 2007, 12:01 PM
سلام
دوستان منتخصصي ازتعميرات ندارم
گوشي دوستم صدا ازش شنيده نميشه ميكروفونش درسته اما اسپيكرش صدانداره و صفحش هم هي ميره و بايد باز و بستش كني تابياد... تاشو هست...
البته شرمندم نوكيا نيست :icon_wink آخه تعميرات سوني اريكسون روپيدانكردم...w300 هست و تعميرگاه گفت فلت بايد عوض بشه 20 تومن هزينشه... آيا ماله همينه و آيا هزينش همينه؟ خرابش نكنن؟ 'گارانتي نيست...

دوست عزيز

اگر مشكل صدا داره مطمئنا از بازرش هست كه بايد عوض بشه البته ممكنه از ضربه خوردن هم باشه و بازر از جاي خودش خارج شده باشه و با قرار دادن درست اون در جاش ممكنه درست بشه اما در مورد رفتن صفحه اگر خود فلت مشكل داشته باشه نبايد روشن بشه اما در اين موردي كه شما ميگيد احتمالا كابل ديتا مشكل داره و چون گوشي تاشو هست ممكنه از جايي كه در حال باز بسته شدنه اين مشكل براش پيش مياد پس شما بايد كابل ديتاشو مورد بررسي قرار بديد:icon_cool

Sherlock_holmes
12 October 2007, 06:10 PM
دوست عزيز

اگر مشكل صدا داره مطمئنا از بازرش هست كه بايد عوض بشه البته ممكنه از ضربه خوردن هم باشه و بازر از جاي خودش خارج شده باشه و با قرار دادن درست اون در جاش ممكنه درست بشه اما در مورد رفتن صفحه اگر خود فلت مشكل داشته باشه نبايد روشن بشه اما در اين موردي كه شما ميگيد احتمالا كابل ديتا مشكل داره و چون گوشي تاشو هست ممكنه از جايي كه در حال باز بسته شدنه اين مشكل براش پيش مياد پس شما بايد كابل ديتاشو مورد بررسي قرار بديد:icon_cool

ممنون از جوابتون...
والا قبلا فقط صداش بود مانيتور خيلي كم يه بار يا دوبار اينجوري شد.. دادم تعمير كنن بعد كه گرفتم وضع مانيتور افتضاح شد!! يعني ديگه فقط دوسه بار بايد باز و بسته بشهتا صفحه بياد و تعميرگاه هم گفت ما فلتشو نداريم ببر يه جا ديگه!!! من گفتم مانيتور اينجور نبود من فقط اسپيكر رو ميخواستم درست كنم اما گفت نه اسپيكر سالمه و فلت كه اطلاعات رو از مادر بورد ميبره به طرف اسپيكر و مانيتور مشكل داره و بازهم بدتر خواهد شد (يعني هنوز كامل داغون نشده!) تا درستش كني...
با اوصافي كه مشاميگين چقدر خرجشه؟
من اصفهانم تعميرگاه معتبر اينجا نميشناسم...

mohammad51
12 October 2007, 06:57 PM
ممنون از جوابتون...
والا قبلا فقط صداش بود مانيتور خيلي كم يه بار يا دوبار اينجوري شد.. دادم تعمير كنن بعد كه گرفتم وضع مانيتور افتضاح شد!! يعني ديگه فقط دوسه بار بايد باز و بسته بشهتا صفحه بياد و تعميرگاه هم گفت ما فلتشو نداريم ببر يه جا ديگه!!! من گفتم مانيتور اينجور نبود من فقط اسپيكر رو ميخواستم درست كنم اما گفت نه اسپيكر سالمه و فلت كه اطلاعات رو از مادر بورد ميبره به طرف اسپيكر و مانيتور مشكل داره و بازهم بدتر خواهد شد (يعني هنوز كامل داغون نشده!) تا درستش كني...
با اوصافي كه مشاميگين چقدر خرجشه؟
من اصفهانم تعميرگاه معتبر اينجا نميشناسم...

دوست عزيز

به نظر من مطمئنا مشكل كابل ديتاست كه اطلاعات رو از برد اصلي به قاب بالايي ميرسون خود كابل ديتا بايد حدود 3-4 تومن باشه اما تعمير اين جور چيزا بستگي به انصاف تعمير كار داره بهتر اگر دوستي اشنايي داريد بياره تهران پاساژعلاالدين زيرزمين اول يك تعميركار با نصاف هست اسم مغازش ارتباط برتر ه پلاك 4 انشااالله كه مشكل شما هم حل شه:icon_cool

nader875
4 November 2007, 04:23 AM
سلام گوشیه من 6670 جوی استیک به سمت بالا کار نمی کنه ارزش داره تعمیر کنم؟ هزینش چه قدر میشه؟ از کیبورد هم نیست

Sherlock_holmes
4 November 2007, 04:50 AM
دوست عزيز

به نظر من مطمئنا مشكل كابل ديتاست كه اطلاعات رو از برد اصلي به قاب بالايي ميرسون خود كابل ديتا بايد حدود 3-4 تومن باشه اما تعمير اين جور چيزا بستگي به انصاف تعمير كار داره بهتر اگر دوستي اشنايي داريد بياره تهران پاساژعلاالدين زيرزمين اول يك تعميركار با نصاف هست اسم مغازش ارتباط برتر ه پلاك 4 انشااالله كه مشكل شما هم حل شه:icon_cool

سلام
آقا من اين گوشي رو بردم نمايندگي گفت اصلا كابل ديتا نداره! يعني منظورش اين بود كه فلت همون كابل ديتاست. گفت كابلي كه پهن باشه رو ميگن فلت... يه همچين چيزايي ...
18 هزار تومن هم هزينه تعويض برداشت....
ممنون....

mohammad51
4 November 2007, 12:07 PM
سلام گوشیه من 6670 جوی استیک به سمت بالا کار نمی کنه ارزش داره تعمیر کنم؟ هزینش چه قدر میشه؟ از کیبورد هم نیست

دوست عزیز

بستگی به خودتون داره که براتون ارزش تعمیر داشته باشه یانه قیمت تعمیر هم از 15-30 هزار تومن هست :icon_cool

parsmobile
13 November 2007, 09:24 PM

عزیزم اگه خودتون تعمیرکار هستید یه نگاهی به این فایل بندازید...
http://www.savefile.com/download/1192847?PHPSESSID=11f1637d0939c01db7a95c48ce466ebb

گلادياتور
21 November 2007, 04:33 AM
مموري كارت من ايراد پيدا كرده و برنامه PC Suit سوني اريكسون نميشناستش اليته به عنوانيك Removal ديسك ضاهر ميشه اما برنامه SE PC Siut قادر به شناسايي اون نيست ... مشكل از چي ميتونه باشه و راه حلش چيه؟! آيا چيزي مثل فلش كردن براي مموري كارت هم وجود داره ؟!

mohammad51
21 November 2007, 10:26 AM
مموري كارت من ايراد پيدا كرده و برنامه PC Suit سوني اريكسون نميشناستش اليته به عنوانيك Removal ديسك ضاهر ميشه اما برنامه SE PC Siut قادر به شناسايي اون نيست ... مشكل از چي ميتونه باشه و راه حلش چيه؟! آيا چيزي مثل فلش كردن براي مموري كارت هم وجود داره ؟!

دوست عزیز

کار هایی که گفتم انجام بده ببین جواب میده؟

MOEIN.K2
11 January 2008, 06:43 AM
سلام دوستان خوبید من یه گوشی n73 دارم میخام بفروشمش میرم هر جا این کد رو بهش میدن میگن خیلی کار کرده #92702689#* این کد مدت زمان تمام تماسهایی هست که از اون روزی که گوشی رو خریدی تا حالا نشون میده . اون مدت زمانی رو که میاره اصلا پاک نمیشه نه با ریستارت نه با اپدیت کردن توش موندم اگه کسی بتونه کمک کنه که بتونم مدت زمان رو پاک کنم ممنون میشم .:icon_neut:icon_cry::icon_eek::icon_cool:icon_raz z

mohammad51
11 January 2008, 12:04 PM
سلام دوستان خوبید من یه گوشی n73 دارم میخام بفروشمش میرم هر جا این کد رو بهش میدن میگن خیلی کار کرده #92702689#* این کد مدت زمان تمام تماسهایی هست که از اون روزی که گوشی رو خریدی تا حالا نشون میده . اون مدت زمانی رو که میاره اصلا پاک نمیشه نه با ریستارت نه با اپدیت کردن توش موندم اگه کسی بتونه کمک کنه که بتونم مدت زمان رو پاک کنم ممنون میشم .:icon_neut:icon_cry::icon_eek::icon_cool:icon_raz z

دوست عزيز

اين فقط با تغيير چيپست اصلي گوشي از بين ميره كه اصلا به صرفه نيست شما براي فروش گوشيتون اگر تميزه ميتونيد در تاپيك خريدو فروش گوشي در همين سايت اقدام كنيد تا اگر دوستان خواستن ازتون خريداري كنن:icon_cool

faresm2
13 January 2008, 03:22 PM
MOEIN.K2

معمولا با فلش كردن پاك ميشه. گوشي قديمي كه اينطوره N73 نميدونم .

sogoli
27 January 2008, 03:07 PM
باسلام خدمت دوستان
مدل گوشی من ان 71 هست که مدتی پیش یه مقداری اب پشتش ریخت و به حالت افلاین رفت که دادم برام تعمیر کنن که گفتند بایدیک دوتا چیپ و یک برد کوچکیش عمش بشه که پس از انجام اینکار مشکل حل شد ولی پس از یکی دوهفته هنگام مکالمه یهو ریست میشد تااینکه امروز در حالت عادی نیزریست میشد و بای