PDA

View Full Version : تعویض رودری های سورمه ای رنگ206

hedalat
29 October 2005, 01:58 PM
سلام دوستان عزیز
دیروز بالاخره بعد از انتظار فراوان 206 اتوماتیک خودم را تحویل گرفتم.تنها چیزی که یه مقدار به نظرم میرسه جالب نیست رنگ رودری های ماشین هست که از وقتی پارچش ایرانی شد خیلی تو ذوق میزنه تازه اگر هم یه روکش دیگه رو صندلی ها بیاد خیلی بیشتر نا هماهنگی رودری با صندلی ها آزار دهنده میشه.
هدفم از ایجاد این تاپیک این هست که بپرسم میشه متناسب با روکش صندلی پارچه رودری را عوض کرد.اگر هم جایی را بلد هستین که اینکارو انجام میده ممنون میشم اگر آدرسشو بدین.
چند سال پیش که 206 وارد بازار ایران شده بود یه آگهی تو مجله ماشین دیدیم برای اینکار ولی الان دیگه آگهیشو پیدا نکردم.
با تشکر

m16586
29 October 2005, 02:10 PM
تبریک می گم
به جمع ما اتوماتیک ها خوش اومدی :icon_cool

من روکش صندلی همون رنگ فابریک گرفتم

راستی رنگ ماشینت چیه ؟

hedalat
29 October 2005, 02:42 PM
رنگش نقرهای سیلور هست.
علت اینکه میخوام رودری هارو عوض کنم این هست که جنس پارچش خیلی بد هست وگرنه تودوزی سورمه ای 206 با رنگ نقره ای ماشین زیاد هم بد جور به نظر نمیاد اگر رنگ ماشین یشمی متالیک باشه خیلی ناهماهنگ میشه
ماشین شما که یشمی نیست رنگش؟

m16586
29 October 2005, 03:45 PM
یشمی ؟؟؟ :icon_redf

ماشین من هم نقره ای هست :icon_cool به نظرم رودری ها را خوب نمیتونند درست کنند توصیه می کنم دستش نزنید کارهای مهمتری هست که باید انجام بدین

1- بیمه بدنه اگر نکردی بگو تا آدرس بدم با 40% تخفیف بگیری من هم همینطوری بیمه کردم
2- عایق حرارت گیر زیر درب موتور نمونه اصلی رو از سازمان فروش یادگار امام یا تهران نو ایستگاه داریوش فروشگاه شماره یک ایساکو بگیر
3- روکش صندلی اونی که من گرفتم چیز سیار خوبی هم هست همرنگ فابریکش خریدم 35 تومن با روکش پشت سری های صندلی عقب بدون اونها 32 تومن
4- دزدگیر این یکی رو خودم هم هنوز نبستم ولی تو برنامه ام هست
5- گریسکاری قفل های ماشین یادت نره والا درها به سرو صدا می افته

فقط و فقط بنزین سوپر بزن

mmazloumi
29 October 2005, 04:59 PM
ببخشید ممکنه در مورد جایی که به 40% تخفیف بیمه بدنه میکند من را هم راهنمایی کنید. چرا این کار رو میکنند یعنی چه سودی براشون داره؟

m16586
29 October 2005, 05:52 PM
20% تخفیف به خاطر ماشین صفر

تعریف ماشین صفر در بیمه اینه : حداکثر یکماه بعد از تاریخ تحویل مندرج در فاکتور فروش ایران خودرو

20% دیگه به خاطر گروهی بیمه کردن است این کار را شرکت همگام خودرو (از زیر مجموعه های ایران خودرو) انجام می دهد البته توسط نمایندگی های خاص بیمه ایران

من هم با این شرایط بیمه کامل کردم برای تیپ 6 با ارزش 13400 بدون تخفیف 380 هزار تومان با احتساب تخفیف شد 246 هزار تومان البته باید نقد پرداخت کنید

po2ya
29 October 2005, 06:12 PM
دوستان مسیر تا÷یک رو عوض کردید لطفا در مرود تا÷یک صحبت کنید وگرنه تا÷یک قفل میشه!

fizzi
29 October 2005, 10:04 PM
به نزر من تودوزي رو عوض كنيد .... خيلي از فروشگاههاي تودوزي درها رو هماهنگ با روكشي كه ميخريد دارند وبراتون نصب ميكنند... رودريهاي پارچه اي 206 با تعداد زيادي خارهاي پلاستيكي پرچ شده از پشت به در وصل هست و بايد اين تاج خارها رو كه زياد هم هست ( براي هر در عقب حدود 30 تا و درهاي جلو خيلي بيشتر ) از جا در بيارن يا با سيخ داخ ذوب كنند تا بتونن قسمت پارچه اي رو از در جدا كنن.

hedalat
29 October 2005, 10:12 PM
چشم قول میدیم در مورد تاپیک صحبت کنیم.
m16586 عزیز اینکه گفتید رودری ها را خوب نمیتونند درست کنند حق با شما هست اگر این 206 های سفارشی رو دیده باشید اون قسمتی از رودری که انحنا داره خیلی تو چشم میخوره و زیاد نتونستن از تو کارخونه خوب درش بیارن ولی یه سری تازگی ها 206 صفر هست که اصطلاحان میگن طرح جدید و رنگش خاکستری هست و خال های ریز رنگی روش هست خیلی هم خوب مونتاژ شده.من فکر کنم اگه بشه قاب رو در را در آورد بشه یه پارچه دیگه روش کشید.هنوز وقت نکردم این امتحان رو انجام بدم.در ضمن همونطور که فرمودید کارهای دیگه ای هست که مهم تر هست پس فعلان بی خیال این رو دری ها میشم ولی از دوستان خواهش میکنم اگر جایی را سراغ دارن معرفی کنن

jim11
29 October 2005, 11:35 PM
یشمی ؟؟؟ :icon_redf

ماشین من هم نقره ای هست :icon_cool به نظرم رودری ها را خوب نمیتونند درست کنند توصیه می کنم دستش نزنید کارهای مهمتری هست که باید انجام بدین

1- بیمه بدنه اگر نکردی بگو تا آدرس بدم با 40% تخفیف بگیری من هم همینطوری بیمه کردم
2- عایق حرارت گیر زیر درب موتور نمونه اصلی رو از سازمان فروش یادگار امام یا تهران نو ایستگاه داریوش فروشگاه شماره یک ایساکو بگیر
3- روکش صندلی اونی که من گرفتم چیز سیار خوبی هم هست همرنگ فابریکش خریدم 35 تومن با روکش پشت سری های صندلی عقب بدون اونها 32 تومن
4- دزدگیر این یکی رو خودم هم هنوز نبستم ولی تو برنامه ام هست
5- گریسکاری قفل های ماشین یادت نره والا درها به سرو صدا می افته

فقط و فقط بنزین سوپر بزن

این عایق حرارت گیر چیه؟ فقط ماله اتوماتیکه یا معمولی هم لازم داره؟ ممنون

m16586
30 October 2005, 11:26 AM
این عایق حرارت گیر چیه؟ فقط ماله اتوماتیکه یا معمولی هم لازم داره؟ ممنون

به این لینک سر بزن مفصلا صحبت شده

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=11734

hedalat
23 November 2005, 07:11 PM
سلام دوستان
جمعه هفته پیش رفتم برای ماشین روکش بخرم جالب این بود که وقتی میگفتم روکش میخام اولین سوالی که از من می پرسیدن این بود که رودری هارو میخام عوض کنم یا نه؟
اگر یه سر خیابون پارسا بزنید تقریبا همشون این کارو انجام میدن قیمتش هم بسته به نوع پارچه یا چرم انتخابی بین 30000تا60000 تومن به من گفتن
البته من این کارو نکردم و از این روکشا گرفتم که دورش چرم با طرح روی داشبورد هست و قسمت وسط پارچه فابریک پژو.دلیلش هم این هست که هر چقدر سعی کنن رودری را تمیز دز بیارن بازم بعضی جاها تو چشم میزنه مخصوصن در داشبورد که هیچ کدومشون خوب درست نکرده بودن
گفتم اینو بگم که دوستانی که قصد این کارو دارن تو تصمیم گیری بهشون کمک بشه

m16586
23 November 2005, 07:22 PM
دورش چرم با طرح روی داشبورد هست و قسمت وسط پارچه فابریک پژو

به نظر من این طرحی که گرفتی از همه قشنگتره و به ماشین هم میاد

hedalat
23 November 2005, 07:39 PM
این مدلی که گفتم خیلی هارمونی داره چون اون قسمت چرمی روکش بافت روش دقیقن مثل بافت دسته ترمز دستی و کنسول جلو و قسمت پلاستیکی در ها هست و هر کی که این روکش رو دیده فکر کرده فابریک کارخونه هست.بافت قسمت چرمی خیلی مهم هست چون یه سری از این طرح هست ولی چرمش ساده و براق هست و یه سری هم نوبوک بکار بردن
راستی قیمتش شد 55000 تومن اگه میخاستم تودری عوض کنم 120000 تومن میشد بجاش رفتم عایق کاپوت گذاشتم.جالب این هست همه میگن عایق حرارت گیر ولی از کارای دیگه این عایق کم کردن میزان نفوذ صدای موتور به اطاق ماشین هست.در ضمن شیلنگ های شیشه شور چون میرن زیر عایق عمرشون بیشتر میشه