PDA

View Full Version : توليد خودروي آمريكايي در ايران

shahkar
29 October 2005, 02:26 AM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: خودرو

يك شركت خصوصي آمريكايي قصد دارد خودرويي را شبيه مدل معروف هامر و براساس شاسي و قواي محركه جنرال موتورز در ايران توليد كند.

به گزارش خبرنگار صنعت خودرو ايسنا، يك شركت خودروسازي خصوصي آمريكايي كه متعلق به يك ايراني از كارمندان بلندپايه جنرال موتورز است، قصد دارد خودرويي شبيه هامر را با شاسي و قواي محركه استفاده شده در جنرال موتورز در ايران توليد كند.

وي همچنين قرارداد اوليه را نيز با شركت زامياد به امضا رسانده و در اين شركت كار خود را آغاز كرده است.

براساس گزارش‌هاي رسيده، ارتش عراق نيز براي تامين خودروهاي خود سه هزار خودرو از اين مدل خودرو سفارش داده است. اين اخبار عجيب در حالي منتشر شده كه اين فرد ايراني قصد دارد خودروي خود را با نام « كرد » در ايران توليد كند.

وي در گفت‌وگوي تلفني با خبرنگار ايسنا در اين باره اظهار كرد: من دانش فني اين خودرو را در اختيار دارم و اين اطلاعات را نيز از شركت جنرال موتورز دريافت كرده‌ام و شركت من اين خودرو را با اين دانش فني توليد مي‌كند.

وي گفت: موتور و شاسي اين خودرو متعلق به جنرال موتورز است و بدنه و اتاق اين خودرو نيز در ايران ساخته مي‌شود. همچنين ما قصد داريم بخشي از پلات‌فورم اين خودرو را ساخت ايران كنيم.

وي كه هم‌اكنون دفتري در شركت زامياد از گروه سايپا دارد، در پاسخ به اين سوال كه گفته مي‌شود شما از كارمندان بلند پايه جنرال موتورز هستيد حاضر به دادن هيچ پاسخي نشد .

لازم به ذكر است، خودروي كرد بسيار شبيه هامر است و بر اساس طراحي همين خودرو ساخته شده و داراي پلات فورم جنرال موتورز است. گونه‌اي از هامر كه خودروي ارتش آمريكاست، توسط جنرال موتورز به خودروي تجاري تبديل شده است.

براساس آخرين اطلاعات، سرمايه‌گذاري براي توليد اين خودرو در ايران توسط گروهي از افراد ثروتمند ايراني مقيم آمريكا صورت مي‌گيرد.

موتور اين خودرو نيز يك موتور 6 و 8 سيلندر است.

به گزارش ايسنا؛ اين در حالي است كه چندي پيش جنرال موتورز از فعاليت شركت دوو در ايران جلوگيري كرده بود. البته وزارت صنايع هنوز براي توليد اين خودرو در ايران مجوز نداده، اما شركت زامياد مذاكرات خود را با اين شركت آمريكايي آغاز كرده است.

http://64.40.99.49/Multimedia%5Cpics%5C1384%5C8%5CEconomy%5C44.jpg

انتهاي پيام
برگرفته از : http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-603770