PDA

View Full Version : 206 صفر را چطور باید آب بندی کرد.

امير رضايي
28 October 2005, 03:37 PM
سلام :icon_wink

شنبه، یکشنبه ماشیمنم رو تحویل می گیرم. :icon_razz تیپ سه. :icon_excl

حالا لطفن منو راهنمایی کنید که برای آب بندیش و استفاده صحیح ازش چه کارهایی باید انجام بدم. ممنون

s4l4rn
28 October 2005, 03:51 PM
اقا امیر مبارک باشه :icon_cool
راستشو بخوای 206 ابندی نمیخواد زیاد
سعی کن بعد تحویل گرفتن روغن رو عوض کنی
دنده ها رو زیر دور موتور 3000 عوض نکن
ماشین رو پر سر نشین نکن
دور موتور رو آرام بالا ببر
تا 1000 یا 1500 کیلومتر دستی نکش . ردلاین نزن و معکوس نکش
دنده مرده هم اصلان نرو اگه شده پر گاز برو ولی دنده مرده اصلا نرو
تو سبقت گرفتن هم به ماشین فشار نیار اصلان
راستی سعی کن هر 500 کیلومتر تا 1500 کیلومتر دور موتور رو برای تعویض دنده 1000 تا بالا ببری تا نفس ماشین باز بشه

minerva
28 October 2005, 03:56 PM
امیر جان
چند تا نکته رو باید زعایت کنی:
1. تا 500 کیلومتر اصلا دنده 4 نرو ! سعی کن زیر 70 تا برونی.دور موتور هم از 3500 بالا تر نره.ترمز شدید هم نکن.
2.بعد از 500 فش کم کم شروع کن به دنده 4 رفتن و دور موتور رو کم کم (با شتاب کم) برسون به 4000.
3. بهتره که تا وقتی 1000 کیلومتر نرفتی دنده 5 استفاده نکنی.
4.بعضی ها فکر میکنن اگه مثلا ماشینو بندازن تو اتوبان کاشان اب بندی میشه.ولی اصلا نباید بیشتر از چند دقیقه با یه سرعت ثابت بری!
5.اولش کمک های ماشنت اعصابتو خورد میکنه.نگران نباش چون به مرور زمان هم بهتر میشه هم خودت به این مشکل 206 عادت میکنی.موفق باشی!

m16586
28 October 2005, 07:13 PM
تا 500 تای اول دور موتورت رو زیر 3500 نگه دار

تا 1000 تا زیر 4500 نگه دار

بعدش دیگه به میل خودت میتونی با هر دور موتوری حرکت کنی

به توصیه دوستان گوش کنید و هرگز دنده مرده نروید

به نظر من اینکه با چه دنده ای برونی زیاد مهم نیست

یکی از آشنایان دور ما چند سال پیش یک پیکان صفر خرید اومد آب بندی کنه از محل تحویل خودرو تا خونه با دنده یک اومد فرداش برد تعمیر موتور :icon_eek:

امير رضايي
29 October 2005, 12:07 AM
سلام

ممنون از راهنمایی دوستان. چند تا سؤال برام پیش اومده.
1. روغن رو برای اولین بار کی عوض کنم؟ زیر 1000، همون اول، بالای 1000؟ کی؟
2. دنده مرده یعنی چی؟ :icon_idea
3. آیا وسیله ضروری ای هست که همون اول لازم باشه تهیه کنم و روی ماشین نیست؟

ممنون از همگی :icon_cool

shervin22
29 October 2005, 01:10 AM
206 تا 10000 ده هزار کیلومتر نیازی به تعویض روغن ندارد ولی برای اطمینان میتوانی 8000 تا تعویض کنید سرویس اولیه ان هم بین 1500 تا 2000 هست.اگه مشکلی نداشت بگو تا فقط مهر سرویس اولیه روی کارت گارانتی بزنند معمولا بازدید چرخ و اضافه کردن روغن در سرویس اولیه انجام میشود ولی باز بستگی به نماینده گی دارد.منظور از دنده مرده این است که در سرعت های پایین با دنده سبک حرکت نکنید.
شنیدم از اول ماه ابان هم موتور های منتاژ ایران روی 206 نصب میشود.انشاالله که خیره البته تا زمانی که قطعات داخل موتور ایرانی نباشد(به جز روغن ریزی) جای نگرانی نیست

امير رضايي
29 October 2005, 11:08 AM
سلام

قضیه عوض کردن روغن موتور برای اولین بار یک کم پیچیده هستش.
زمان طراحی و ساخت موتور، همونطور که میدونید قطعات با یک تلرانس خاص ساخته میشن. سعی میشه که پیستون و سیلندر دقیقاً توی تلرانس مجاز ساخته بشه و بقیه آب بندی بین اتاقک احتراق و موتور توسط سیستمهای پکینک و یاتاقانها انجام بشه.
اما هر چقدر این عملیات هم دقیق انجام بشه، زمان آب بندی موتور قطعات متحرک با هم اصطکاک خواهند داشت و قطعه ای که مقاومت کمتر داره (یاتاقانها و سپس پیستون) به میزان بسیار کم خورده می شوند و قطعات موتور اصطلاحاً چفت هم می شوند.
پس از این حالت، مقدار بسیار کمی براده توی روغن نفوذ می کند. هر چند مقدار این براده کم است، اما می تواند بدنه پیستون را با خطوط بسیار ریز بخراشد که نتیجه آن، پایین آمدن کارآیی و عمر موتور خودرو در دراز مدت هستش.
بنابراین، برای هر خودرو با توجه به شرایط ساخت، یک زمان مجاز تعریف می شود که برای اولین بار باید روغن موتور عوض شود. برخی از کارخانجات، زمان تست موتور خود این تعویض را انجام می دهند و برخی خیر. تصور نمی کنم (مطمئن نیستم) که در ایران خودرو این تعویض انجام می شود یا خیر. به این دلیل است که نمی دانم واقعاً در چه زمانی باید برای اولین بار روغن موتور عوض بشود.

پا نویس: یه دو سه سالی بود که به کسی نگفته بودم مهندسی مکانیک خوندم!!!!!! (البته لیسانس، بعدش زدیم تو خط علوم انسانی!!!)

Evanescence
29 October 2005, 12:42 PM
یکی از آشنایان دور ما چند سال پیش یک پیکان صفر خرید اومد آب بندی کنه از محل تحویل خودرو تا خونه با دنده یک اومد فرداش برد تعمیر موتور :icon_eek:
جان من راست میگی ؟ :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

m16586
29 October 2005, 01:19 PM
جان من راست میگی ؟ :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

آره تا مدتها موضوع اکثر مجالس بود هر جا می نشستیم تا یاد این موضوع می افتادیم همه از خنده روده بر می شدند

حالا جالبه که طرف لیسانسش رو هم از امریکا گرفته بود و سالها اونجا بود :icon_razz

با دنده یک تخته گاز اومده بود تا خونه :icon_lol: :icon_lol:

البته شاید هم بیچاره زیاد تقصیر نداشت این موضوع مال همون سالهایی هست که پیکان های زیادی از کارخونه که در می اومد تا به آزادی برسه موتور پیاده می کرد

majid206
29 October 2005, 02:21 PM
ایران خودرو روغن 206 را عوض نمی کنند من تیپ 5 دارم 2000 بردم برای سرویس ولس عوض نکردند و گفتند نمی خواد 15000 بیا بعد از کلی فکرو مشورت با دوستان از جمله عزیزان این کلوپ رفتم و خودم روغن و فیتر روغن را عوض کردم.

:icon_excl

arash p mbz bmw
29 October 2005, 04:52 PM
سلام
ایرانخودرو توی ماشینهای تهویلی روغن نمیریزه که لامسب اب میریزه
به نظر من برای اطمینان تحویل گرفتی سریع ببر و روغن و واسکازین و روغن ترمز رو عوض کن ( هیدرولیک لازم نیست )
بعد یادت باشه ترمزهای محکم نزنی
بعد از 1000یواش یواش سرعت بده بهش تا گاز خور بشه
یادت باشه بعد از 10000بندازش تو اتوبان و در حدود 15 دقیقه با دنده ی 3 فقط 3 یادت نره 3 تا 5000پر کن اونم در حدود 15 دقیقه نه بیشتر نه کمتر بعدش بهت قول میدم ماشینت تو شتاب خیلیهارو شرمنده میکنه

minerva
29 October 2005, 09:48 PM
سلام
آرش جان میشه یه کم راجع به اون نکته ای که اشاره کردی بیشتر توضیح بدی؟ حالا چرا دنده 3؟ اگه توضیح کامل بدی ممنون میشم0

امير رضايي
30 October 2005, 12:24 PM
سلام

من هم مشتاقم بدونم این قضیه دنده 3 چیه. میشه برامون بگید؟

po2ya
30 October 2005, 01:20 PM
آقا فقط دور موتورت به 5000 نرسه هر جوری میخوای رانندگی کن الان مال من خیلی خدا شده ماشینم خداشیت الا 210 تا رو راحت میره اونم رو تو دنده 5 با دور موتور 5000 یعنی هنوز 1000 تا دیگه جا داره!

farhad_k
30 October 2005, 03:50 PM
بابا اینجور که شما میگید اب بندیش یک سال طول میکشه
اخه 10000 هزار تا که حدود 10 ماه طول میکشه یه ماشین راه بره
من خودم از وقتی ماشینم رو خریدم یعنی حدود 2 ماه فقط 1800 تا با اون رفتم تازه 500 تاش تو اتوبان تهران قزوین بوده
البته من ماشینم برج 9 83 هستش ولی این طور که دوستان میگن اب بندی کنید اون بنده خدایی که ماشین صفر خریده نا امید میشه

win3_1
30 October 2005, 05:57 PM
ولي براي من هفته اي 1000 تا يا شايدم بيشتر کار ميکنه
چون هر هفته سه بار ميرم ساوه و بر مي گردم

امير رضايي
31 October 2005, 01:54 PM
ماشیمنمو گرفتم! :icon_wink :icon_cool

خدائیش سخته به این توصیه های عمل کردن، ولی می کنم.
:icon_evil
راستی یه مشکل، دنده هام به سختی جا میره. من قبلاً 206 نداشتم نمی دونم چطوری باید باشه. کلاج رو که تا ته میگیرم، بازهم دنده سفت جا میره. به نظرتون مشکل داره یا طبیعیه؟ :icon_cry:

arash p mbz bmw
31 October 2005, 05:28 PM
سلام
آرش جان میشه یه کم راجع به اون نکته ای که اشاره کردی بیشتر توضیح بدی؟ حالا چرا دنده 3؟ اگه توضیح کامل بدی ممنون میشم0
به این دلیل دنده ی 3 چونکه تقریبا سبکه و فشار کمتری تو این دنده به موتور وارد میشه ولی توی 2 اگر با دور 5000بری اونم طولانی مدت موتور داغون میشه :icon_excl :icon_cool

Srfazel
12 April 2006, 01:33 AM
ماشین نو هست سفت بودن دنده نسبتا طبیعی است. من سمند دارم اولش دندش خیلی سفت بود ولی الان که حدود شش ماهه دارم ازش استفاده می کنم خیلی نرمتر شده

sina1808
12 April 2006, 10:17 AM
سلام
دنده اش بايد نرم باشه
شما وقتي ماشن متوقف هست كلاچ بگير بذار دنده يك
اگه سفت بود بيار بيرون دوباره سعي كن ببين ايندفعه نرم ميره يا بازم سفته ؟
چند بار همين حركت رو تست كن يعني هي بيار بيرون دوباره بده دنده 1 ببين اصلا تفاوتي بين اين حركت ها هست يا همشون سفت هستن ؟
همينطور براي دنده 2 و 3

z_qz54
12 April 2006, 10:45 PM
اقا امیر مبارک باشه :icon_cool
راستشو بخوای 206 ابندی نمیخواد زیاد
سعی کن بعد تحویل گرفتن روغن رو عوض کنی
دنده ها رو زیر دور موتور 3000 عوض نکن
ماشین رو پر سر نشین نکن
دور موتور رو آرام بالا ببر
تا 1000 یا 1500 کیلومتر دستی نکش . ردلاین نزن و معکوس نکش
دنده مرده هم اصلان نرو اگه شده پر گاز برو ولی دنده مرده اصلا نرو
تو سبقت گرفتن هم به ماشین فشار نیار اصلان
راستی سعی کن هر 500 کیلومتر تا 1500 کیلومتر دور موتور رو برای تعویض دنده 1000 تا بالا ببری تا نفس ماشین باز بشه

همه این کارارو تا 3000 کیلومتر اول انجام بده ، وگرنه پشیمون میشی.
من از روز اول با 206 گاز رو نگه میداشتم تا به محدود کننده برسه و... الانم که 2 ساله دارمش هیچ مشکلی ندارم.
ماشینمم خیلی خیلی سر حاله.

دلفين
13 April 2006, 12:29 AM
سلام دوستان من تازه ماشين پرايد خريدم ميخواستم بدونم همه ماشينهاي پرايد وقتي صفر هستند داغ مي كنند در ضمن دور موتور هم معموليه ولي وقتي از جلو ماشين رد ميشي انگار آتيش از داخل ماشين داره بيرون مياد كسي ميتونه منو راهنمائي كنه .

hajit
13 April 2006, 12:33 AM
من 6 ماه پيش در رابطه با اب بندي پژو 206 سوال كردم و متاسفانه اكثرا مخالف با برنامه اب بندي بودن
لابد سيستم مونتاژ 206 عوض شده كه اين همه جوابهاي كامل رو ميبينيم.
با تشكر .

masoudgh
13 April 2006, 12:56 AM
سلام دوستان من تازه ماشين پرايد خريدم ميخواستم بدونم همه ماشينهاي پرايد وقتي صفر هستند داغ مي كنند در ضمن دور موتور هم معموليه ولي وقتي از جلو ماشين رد ميشي انگار آتيش از داخل ماشين داره بيرون مياد كسي ميتونه منو راهنمائي كنه .

با سلام وخوش امد
دوست عزيز شما بايد اين سوال را دركلوپ سايپا مطرح كنيد:icon_cool

Srfazel
13 April 2006, 10:03 AM
سيستم توليد قطعات و مونتاژ 206 پيشرفته است. اما دليل نمي‌شه كه آب‌بندي نخواد. از نظر علمي و اصول مكانيك بايد همونطور كه دوستمون گفت توجه داشت كه به هر حال قطعات نو وقتي اوايل تحت فشار و اصطكاك قرار مي‌گيرند نياز به مراقبت دارند. بحث تنبل شدن ماشين (اگه گاز نخوره) و عادت كردنش بحثي است كه هيچ جنبه علمي نداره ولي خيلي‌ها بهش معتقدند. به هر حال از نظر منطقي و علمي بايد اوايل با ماشين مدارا كرد.