PDA

View Full Version : منبع آموزشي براي فلش

شازده كوچولو
28 October 2005, 01:04 PM
دوستان سلام. :icon_excl
براي آموزش و كار با فلش شما چه پيشنهادي داريد؟
هم براي مبتدي و هم براي يوزر هاي حرفه اي؟
اگه پيشنهادتون كتاب هست بفرماييد چه كتابي و اگه ميگين كلاس آموزشي بفرماييد كلاسهاي كجا اعتبار بيشتري دارن؟ :icon_cool
ممنونم :icon_wink

شازده كوچولو
28 October 2005, 01:07 PM
اي بابا .. نمي دونم چرا اين تاپيك اينجا باز شد . قربون حواس جمع. از مديران عزيز خواهش ميكنم اينو منتقل كنن به بخش فلش.
ممنون

ninijapoli
28 October 2005, 02:29 PM
انتقال انجام شد .... :icon_surp

اول یک توصیه کلی کنم ........... تحت هیچ شرایطی کتابهای انتشارات ناقوس رو نخر .... کلن کتاباشون حتی اگر ویرایش 10 هم باشه باز کلی غلط داره .... :icon_mad:

برای شروع کتاب خودآموز فلش MX در 24 ساعت که مال انتشارات غزال هست رو بگیر ....
اگر جدید تر از فلش MX گیر آوردی که بهتر ... فقط توجه کن که نویسندش Philip Kerman باشه .

این کتاب بهت فقط یک دید میده .... بقیه اش دیگه بعهده خوده ..... یعنی باید HELP خود فلش رو یکجورایی بخوری ....

به اینصورت که هر دستوری که دیدی برات تازگی داره ... بشین بخون چی گفته ( انگلیسیش خیلی راحته ... شاید در خوندن کل help فقط 15 بار احتیاج پیدا کنی که از دیکشنری استفاده کنی ) در آخر هر کدوم یک مثال داره .... اون مثال ها رو انجام بده .... کم کم دیدت کامل میشه .... جوری که وقتی توی اینترنت به یک فایل فلش برخوردی تمامی کدهایی که توی اون استفاده شده میاد جلوی چشمت .....

راستی از دیدن نمونه کار هم غافل نشو .... برنامه Sothink SWF Decompiler MX 2004 رو بگیر و نصب کن .. باهاش میتونی کدهای اکشن اسکریپ استفاده شده در فایلهای swf رو ببینی ... اینکار خیلی بهت کمک میکنه ....

سعی هم نکن که فقط کاری پیش بیاد تا با فلش کار کنی .... خود با خود بشین فکر کن ... مثلن یهو تصمیم بگیر که تست کنی که آیا فلان کار رو میتونی انجام بدی یا نه ..... بعد شروع کن به ساختن .... مطمئن باش حتی اگر موفق نشی که اون چیز رو بسازی ، در عوض کلی چیز یاد میگیری ... :icon_excl

وقتی هم به مشکلی برخوردی درجا توی اینترنت دنبال جوابش نگرد ... ا.ول کلی باهاش کلنجار برو ... اگر دیدی جدن نمیشه بعد برای راه حل جستجو کن .....

درباره کلاس :
نظر من این است که کلاس بیشتر از 10% نمیتونه مفید باشه .... یعنی باز هم همون که بالا نوشتم ... :icon_surp

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم ....
این برای جفت مبتدی و حرفه ایی بود ... :icon_excl

شازده كوچولو
28 October 2005, 11:16 PM
به اینصورت که هر دستوری که دیدی برات تازگی داره ... بشین بخون چی گفته ( انگلیسیش خیلی راحته ... شاید در خوندن کل help فقط 15 بار احتیاج پیدا کنی که از دیکشنری استفاده کنی ) در آخر هر کدوم یک مثال داره .... اون مثال ها رو انجام بده .... کم کم دیدت کامل میشه .... جوری که وقتی توی اینترنت به یک فایل فلش برخوردی تمامی کدهایی که توی اون استفاده شده میاد جلوی چشمت .....
ممنون ninijapoli واقعا راهنمايي كاملي بود. :icon_excl :icon_excl
من خودم قبلا 3dmax رو با همين سري كتابهاي انتشارات غزال خونده بودم و براي سطح مبتدي خوب بود.
درباره خوندن Help هم قبلا تجربه اش رو داشتم. اون اوايل براي اينكه basic ياد بگيرم همش help رو مي خوندم و مثالهاش رو مي ديدم. :icon_cool حالا با تائيد شما همين رويه رو درباره فلش هم ادامه مي دم. :icon_cool
با اين حساب كلاس اهميتي نداره بيشتر از همه ور رفتن و كلنجار با خود فلش مهمه.
خيلي ممنون. :icon_excl

elfin-d
24 November 2005, 02:56 PM
من با انتشارات ففنوس حال ميكنم.براي فلش هم فاش ام ايكس رو دارم هم اكشن اسكريپت.كتاب خيلي خوبيه!!!

jeyjey
31 August 2006, 08:46 PM
با تشكر از خانواده بزرگ فلش و جناب استاد بزرگ "ninijapoli "

soheil86
2 November 2007, 05:36 PM
برای Action Script هم این کتاب خوبه:

برنامه نویسی با Action Script در Flash MX

Kerman Phillip

مترجمان: مهندس علی ناصح - محمد ناصح

موسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران

VIGO
2 November 2007, 06:00 PM