View Full Version : زدن فرمان و قفل کردن چرخ عقب
Shahzadeh kocholoo
28 October 2005, 10:24 AM
سلام
من جلوبندیم سالمه یعنی نشون دادم گفت همه چیز سر جاشه و سالمه
میزان فرمانم کردم
بالانسم کردم
فرمونم اول بالای 80 میزد بعد بالانس و میزان فرمان کمتر شد ولی همچنان بد میزنه
علتش چی می تونه باشه؟
چه کار باید بکنم؟
جلوبندیه گفت جای چرخهای جلو عقب و عوض کن ربطی داره؟ بسه رینگاش می گفت؟ ماشینم 3 ماهه گرفتم
چند روز پیش بردم نمایندگی برای بلبرینگ کلاج و اچار کشی کامل از اون موقع هم چرخ عقب قفل می کنه هم زدن فرمان 2 برابر شده
علتش چیه؟
چاره چیشست؟
چرخ غقب چش شده؟
Sina-Ts
28 October 2005, 11:14 AM
قفل کردن چرخ عقب به احتمال زياد بخاطر سيلندر های ترمز هست..تو سرعت پايين قفل ميکنه؟
نود درصد پرايد های جديد سيلندر ترمزشون ايراد داره
hedalat
28 October 2005, 11:16 AM
سلام دوست عزیز
در مورد قفل کردن چرخ عقب نمیتونم راهنماییت کنم ولی در مورد زدن فرمون و لرزیدن فرمون میتونم بگم 100%مربوط به لاستیک های چرخ جلو هست که کمپانی لاستیک ایرانی goldstone ویا مارک های دیگه میندازه که همیشه در حد مطلوب بالانس نمیشه اگر تایر های جلو ایرانی هستند یه جفت خارجی بنداز و برای بالانس ببر یه جایی که بالانس در جا انجام میده نه اینکه چرخ رو باز کنه بذاره رو دستگاه.جنب پمپ بنزین ولنجک یه تعمیر گاه هست که کارش خیلی خوبه تازه به مدت 48ساعت بعد از بالانس اگر ناراضی بودی و فرمونت میزد میتونی بیاری دوباره برات چک کنه.هزینش هم آخرین بار که من رفتم 8ماه پیش 3500تومان گرفت 1000تومان هم دادم به اون کسی که بالانس میکرد وقت بیشتری برای من گذاشت و سفارشی کار کرد
m16586
28 October 2005, 04:46 PM
سلام دوست عزیز
100%مربوط به لاستیک های چرخ جلو هست که کمپانی لاستیک ایرانی goldstone ویا مارک های دیگه میندازه که همیشه در حد مطلوب بالانس نمیشه اگر تایر های جلو ایرانی هستند یه جفت خارجی بنداز و برای بالانس ببر یه جایی که بالانس در جا انجام میده و....
من هم موافقم اشکال از لاستیک های ایرانی است توصیه می کنم با این لاستیک ها از 120 بالاتر نری
alireza_shd
29 October 2005, 01:01 PM
تاب گیری رینگ فراموش نشه (مهمترین مورد تاب داشتن رینگ هست)
Shahzadeh kocholoo
29 October 2005, 06:10 PM
تاب گیری رینگ فراموش نشه (مهمترین مورد تاب داشتن رینگ هست)
دقیقا مشگل از تاب رینگ بود
چه جوری میشه تاب گیری کرد ایا با دستگاه می کننند یا با چکش؟؟؟؟؟؟؟
لاستسک ماشین 3ماه کار نکرده زده بیرون !!!! زده داره
لاستیک منت 1 بند انگشت باد کرده این خطرناکه؟؟؟؟
2چرخ عقب بالانس کردم انداختم جلو درست شد جالب اینکه یکیشون 100 گرم سرب برد تا بالانس شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم فکر می کردم از سیلند باشه امرو ردم باز کرد مکانیک ریگراز شو کم کرد درست شد !!
ممنونم از همه دوستان
پارسا
6 November 2005, 10:50 AM
اگه در هنگام بارندگي يا بعد کارواش قفل چرخ عقب بيشتر اتفاق مي افته از لنته ..... !!!!
جنس لنت خوب نيست ...لنتي که کارخونه مي ندازه پارسه ... آهن توش داره به چرخ مي چسبه !!!!
kiantom
10 February 2006, 01:28 PM
باسلام
Shahzadeh kocholoo عزيز قفل كردن چرخ عقب به احتمال بسيار زياد از سيلندر ترمز هستش چون در پرايدهاي جديد اين مسئله اپيدمي شده و در مواردي هم به لنت مربوط ميشود، البته اين مسئله هنگاهي كه بر روي سطحي لغزنده به خصوص در اثر بارندگي و ... ترمز گيري ميكنيد به دليل عدم اصطكاك لازم چرخ به سرعت قفل ميشود.
در مورد مشكل بعدي بايد بگم كه مشكل شما مربوط به عدم بالانس شدن كامل ميشود كه مواردي مانند: كيفيت نا مناسب رينگهاي استفاده شده در پرايد، كيفيت نامناسب لاستيك و نيز كيفيت عمل بالانس برميگرده كه در بيشتر موارد مربوط به رينگ ميشه و شما پس از تعمير و يا تعويض رينگ (ميتوانيد از تاير زاپاس نيز استفاده كنيد) نسبت به بالانس مجدد اقدام كنيد و در صورتي كه نتيجه كامل نگرفتيد بالانس رو براي مراحل بعدي پس از طي مسافتي چند كيلومتري تكرار كنيد كه به احتمال زياد در اين صورت مشكل برطرف خواهد شد.
پيروز باشيد.
config
10 February 2006, 04:13 PM
:icon_arro در مورد زدن فرمان : رينگ رو تاب گيري كن و لاستيك رو بالانس. ان شا الله مشكلت حل ميشه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.