PDA

View Full Version : GPS در 6600 ؟

masoodheidarnia
12 October 2004, 09:53 AM
با سلام
آيا اين امكان و يا برنامه وجود دارد كه در حالت عادي با گوشي 6600 مختصات جفرافيايي موجود خود را فهميد؟
اگر هست راهنمايي و يا نام برنامه لطفا.
با تشكر

امید رضا
12 October 2004, 10:08 AM
برنامه mini gps هست و تو اپلود سنتر هم موجوده ولي به عنوان يه gps واقعي نميتوني روش حساب باز كني چون اين برنامه شماره انتن هاي bts رو نشون ميده و با نام گزاري اين انتن ها ميتونين بفهمين كه كجا هستين
ولي اگه wap داشته باشي برنامه way finder خود نوكيا هست كه رو نقشه همه رو بهتون نشون ميده ولي 2 تا مشكل هست
1 نقشه اي براي تهران يا ايران نداره ( تا اونجايي كه من ميدونم )
2 اونم باز بوسيله محل bts ه9ا محل شما رو رو نقشه نشون ميده

masoodheidarnia
12 October 2004, 11:40 AM
با سلام
در جاييكه فبلا كار ميكردم يك سري دستگاه مكان ياب بود كه با زدن يك دكمه مختصات جغرافيايي را نميش ميداد و نياز به هيچگونه شارزي هم نداشت زيرا كل دنيا را تحت پوشش ميدهد.
و من ميخوام كه با اين گوشي اون مختصات جغرافيايي را بدست آورم ؟!
آيا امكان پذير هست؟
با تشكر

مهدي يزداني
13 October 2004, 11:53 AM
اگر داري براي من هم بفرست
من برنامه mini gps را نسب كردم
بايد مشخصات مناطق مختلف را وارد كرد

امید رضا
13 October 2004, 12:02 PM
اونا خودش دستگاه gps هست و مربوط به گوشي نميشه و اونا بوسيله 27 ماهواره كه دور زمين در حال گردش هستن مختصات دقيق شما رو رو نقشه اعلام ميكنن
قيمت اين دستگاها از 100 تومن به بالاست و تو مغازه هايي كه لوازم نقشه برداري ميفروشن ميتوني پيدا كنين

night
19 February 2007, 01:58 AM
دوست عزیز . شما احتیاج به یک بلوتوس جی پی اس رسیور دارید . دستگاه کوچکی به اندازه یک هندزفری بلوتوس است که از یک طرف با ماهواره های جی پی اس در ارتباط است و از اون طرف با بلوتوس با برنامه های نفل شده ارتباط برقرار می کند .
اگر داخل منوهای برنامه مکان یاب گوشیتون نگاه کنید حتما منوی مربوط به اتصال به این دستگاه رو می بینید .
این وسیله کوچک مخصوص گوشیهای سیمبیان است .
[Only registered and activated users can see links] Fm11%2Ft30%2FGPS-Receiver.jpg&md5=53f04a023f141b598ddae6011fc99df0

hsn1366
27 March 2007, 04:14 PM
بالاخره چی شد
یه برنامه جی پی اس معرفی کنید