PDA

View Full Version : هشدار به دارندگان تلفن همراه

mazyar_steps
26 October 2005, 04:55 PM
هكرها و نويسندگان برنامه هاي ويروسي همواره به دنبال اهداف ضعيف و كم مقاومت براي ضربه زدن به آنها هستند پس جاي تعجب نيست كه برنامه بعدي اين هكرها، حمله به گوشي هاي تلفن همراه است البته گوشي هايي كه قابليت اتصال به اينترنت را داشته باشند.
هكرها همواره به دنبال اهداف كم مقاومت هستند كه تلفن همراه يكي از اين هدف هاي كم مقاومت به شمار مي آيد اين هكرها مي توانند در فاصله چند متري صاحب گوشي تلفن همراه مستقر بشوند و با استفاده از تكنولوژي بلوتوث تمام ويروس ها را به گوشي مورد نظر منتقل كنند و يا اطلاعات موجود در گوشي را هك نمايند.
هكرها حتي در برخي مواقع در گوشه اي از سالن ترانزيت فرودگاهها كمين مي كنند و از راه دور به هك كردن اطلاعات موجود در گوشي تلفن همراه سياستمداران مسافر مي پردازند.
به همين دليل اگر صاحبان تلفن همراه مراقب امنيت گوشي خود نباشند به احتمال بسيار زياد به اطلاعات موجود در آن دستبرد زده خواهد شد :icon_cry: .
در جريان برگزاري مراسم اسكار يك شركت كامپيوتري واقع در لوس آنجلس كه در زمينه امنيت الكترونيكي به مشتريان خود مشاوره مي دهد، تصميم گرفت به صورت آزمايشي، اطلاعات موجود در تلفن همراه ميهماناني را كه به مراسم اسكار دعوت شده بودند، هك بكند.
در نهايت كاركنان اين شركت موفق شدند با استفاده از يك لپ تاپ و يك آنتن ساده، به اطلاعات موجود در تلفن همراه ۱۰۰ نفر از ميهمان دسترسي پيدا كنند.
يك هكر حرفه اي مي تواند با ورود به تلفن همراه يك شهروند به خواندن نامه هاي الكترونيكي، پيام هاي كوتاه، آدرس ها، شماره تلفن ها و حتي شنيدن پيام هاي صوتي موجود در گوشي بپردازد.
البته هكرها، علاقه اي به هك كردن اطلاعات موجود در گوشي هاي تلفن همراه معمولي ندارند. به همين دليل در حال حاضر، خطر چنداني صاحبان گوشي هاي معمولي و ارزان قيمت را تهديد نمي كند.
اما با توجه به اين كه چهره هاي سرشناس اغلب از گوشي هاي گرانقيمت كه قابليت اتصال به اينترنت را دارد استفاده مي كنند، اغلب هكرها براي دستيابي به اطلاعات محرمانه اين افراد مهم، به هك كردن اطلاعات گوشي آنان مي پردازند تا اين اطلاعات ارزشمند را با قيمت بالايي به فروش برسانند.
به عنوان مثال ماه گذشته يك هكر وارد تلفن همراه صاحب هتل هيلتون شهر پاريس شد و تمام شماره تلفن هاي موجود در گوشي اين خانم را منتشر كرد.
به هر حال كارشناسان امنيت الكترونيك توصيه مي كنند، صاحبان گوشي هاي تلفن همراه براي صفحه كليد گوشي خود رمز عبور در نظر بگيرند تا اين كه اگر زماني گوشي خود را داخل تاكسي و يا ساير اماكن عمومي جا گذاشتند، افراد سودجو نتوانند به اطلاعات داخل آن دسترسي پيدا كنند.
همچنين نصب نرم افزارهاي امنيتي در گوشي توصيه مي شود تا هكرها حتي در صورت شكستن رمز عبور صفحه كليد نتوانند به اطلاعات محرمانه داخل گوشي دست يابند.
اما اين پايان ماجرا نيست چون نويسندگان برنامه هاي ويروسي نيز وارد حوزه تلفن هاي همراه شده اند.
تابستان سال گذشته براي اولين بار، كرم «كبير» وارد گوشي هاي تلفن همراه شد كه تا پايان سال گذشته ميلادي ۱۱ نوع ديگر از اين كرم وارد گوشي هاي تلفن همراه شهروندان سنگاپور و فيليپيني شد.
به همين دليل شركت هاي توليد نرم افزار به صورت شبانه روزي در تلاش هستند تا برنامه هاي ضد ويروسي جديدي را به بازار عرضه كنند.
با توجه به اين كه هر روز بر حجم اطلاعات موجود در گوشي هاي تلفن همراه شهروندان افزوده مي شود.
كارشناسان پيش بيني مي كنند در ۶ تا ۱۲ ماه آينده ويروس هاي جديدتري وارد حوزه تلفن همراه بشوند و امنيت الكترونيكي مشتركان تلفن هاي همراه را به خطر بيندازن.
پس مواظب گوشی های خود باشید.
منتظر نظرهای شما هستم
mer30
:icon_cool

mazyar_steps
26 October 2005, 05:19 PM
لطفا نظر بدهید

anaraki
26 October 2005, 05:23 PM
سلام.حرف شما درسته ولی فکر کنم این مطلب رو یکی 2 سال دیر نوشته اید..تشکر..مطلب جالبی بود

mazyar_steps
26 October 2005, 06:58 PM
سلام.حرف شما درسته ولی فکر کنم این مطلب رو یکی 2 سال دیر نوشته اید..تشکر..مطلب جالبی بود

سعی میکنم مطالب جدیدی بیارم

mazyar_steps
26 October 2005, 06:58 PM
mer30

اصغر
26 October 2005, 07:30 PM
سلام

امروز صبح پشت چراغ قرمز موبایلم زنگ زد و بعد از چند زنگ (قبل از اینکه بتونم جواب بدم) قطع شد. شماره تلفن هم ناشناس بود. بعد یادم افتاد که یه زنگ به کسی بزنم در همین حیص و بیص بودم که یک message از یه نویسنده ای که نمی شناختمش از طریق بلوتوث اومد ولی خوشبختانه گوشی ازم پرسید می پذیری ؟ من هم No رو زدم و بلافاصله بلوتوث رو خاموش کردم.

وقتایی که با بلوتوٍث کار ندارین اونو غیر فعال کنین. هفته ی پیش توی سینما از همین طریق روی گوشی دوستم ویروس فرستادن:icon_bigg

smail
26 October 2005, 07:42 PM
بهترین راه invisibel کردن بلوتوس است

behrooz4859
26 October 2005, 08:05 PM
هم این میشه هم این که فایلی رو که نمیشناسی باز نکنی ........... چون بیشترش با پسوند .sis هست و ویروسی میباشد.....

خوش باشی.............

mazyar_steps
26 October 2005, 09:32 PM
من هم با بهروز موافقم
چون خودم تجربه دارم

anaraki
29 October 2005, 10:44 AM
شما میتوانی فایل رو با خیال راحت از هر کی که دوست داری دریافت کن از طریق بلوتوس...اما اجراش نکن..یک کارت ریدر تهیه کن و مموری رو داخلش قرار بده و با ویروس کش سیستم عامل چکش کن در صورت سالم بودن اجراش کن...یا یک ویروس کش برای موبایلت تهیه کن...

اصغر
29 October 2005, 11:43 AM
سلام

دوستان توجه کنن که همیشه به آنتی ویروس ها نمی شه اعتماد 100 درصد کرد.

من خودم سال هاست رو کامپیوتر ازنورتون استفاده می کنم و هر هفته هم آپدیت می کنم ولی تا به حال چند بار پیش اومده که ویروس نویسا از ویروس کشا جلو زدند :icon_bigg

ariana
29 October 2005, 12:28 PM
دوست عزيز معلومه که ويروس نويسها هميشه از ويروس کشها جلوتر هستند اين يه مطلب واضحي است که در مورد پديد آمدن، اول ويروس جديد ساختهمي شودو بعد از شناسايي آن، ويروس کش طراحي مي شود :icon_razz

parsmobile
29 October 2005, 01:35 PM
آخه می دونید آدم وسوسه می شه ببینه این بلوتوسی که برات فرستادن چیه ... :icon_neut
همیشه نمیشه که بلوتوسو نگیری یا نخونی که ...
بعضی وقتا به ریسکش می ارزه :icon_razz

mazyar_steps
29 October 2005, 05:25 PM
ولی همیشه هر چیزی که براتون آمد یک چک بکنید

اصغر
29 October 2005, 05:54 PM
دوست عزيز معلومه که ويروس نويسها هميشه از ويروس کشها جلوتر هستند اين يه مطلب واضحي است که در مورد پديد آمدن، اول ويروس جديد ساختهمي شودو بعد از شناسايي آن، ويروس کش طراحي مي شود :icon_razz

اگه منظورت اینه که چشم بسته غیب گفتم راست می گی نتونستم منظورمو برسونم.

منظورم این بود که گاهی به فاصله ی چند روز آنتی ویروس ها برای یک ویروس جدید خاص آپدیت می شن ولی گاهی ویروسا اینقدر سمجن که مثلن چند هفته طول می کشه که کیلرش بیاد و یا گاهی اینقدر بد شانسی که تو همین 2-3 روز اول انتشار ویروس یکیش به پستت می خوره :icon_redf

آخه می دونید آدم وسوسه می شه ببینه این بلوتوسی که برات فرستادن چیه ... :icon_neut
همیشه نمیشه که بلوتوسو نگیری یا نخونی که ...
بعضی وقتا به ریسکش می ارزه :icon_razz

من ترجیح می دم سری که درد نمی کنه دستمال نبندم :icon_mrgr

mazyar_steps
29 October 2005, 06:05 PM
موافقم

anaraki
31 October 2005, 11:39 AM
منم که حالا همه موافقا موافق هستم

moorcheh
7 November 2005, 04:07 PM
بعنوان يکی از خوره های گوشی های symbian OS عرض ميکنم خدمت دوستان که تا فايلی رو که مثلاً فرمت .sis داره رو نصب نکنی
يعنی do you want to this application و... که معمولاً 5-6 مرحله برايه نصب داره که مهمترين قسمت اون موقع اي هست که مينويسه installing
که معمولاً ديگه بد از اون مرحله بايد نگران ويروسی شدن بود!وگر نه هر کی ميخواد blutooth خودش رو فعال کنه فقط هرچی فايل .sis بود رو install نکنيد !

با تشکّر

m_d_1980
9 November 2005, 08:54 PM
...و البته در ماجرايي كه اصغر تعريف كرد اون زنگ ناشناس اولي هيچ ربطي به ماجرا نداشت و نكته انحرافي بود!
(مثل داستانهاي پوآرو كه نكته انحرافي هم داره!!)