PDA

View Full Version : كمك در مورد پولوس

كانن
23 October 2005, 09:41 PM
از كجا مي توان از وضعيت پولوس اگاهي كسب كرد
مرسي

hedalat
24 October 2005, 01:01 PM
یکی از مواردی که در مورد ماشین پراید باید مراقبت ویژه شود پولوس هستند.در درجه اول اگر بدون اینکه بخوای به پشت چرخ ها نگاه کنی با ماشین در یکجای وسیع مثل میدان فرمان را تا آخر بپیچون یکبار به سمت راست دور کامل بزن یه دور به چپ اگر موقع پیچیدن یه صدای تق تق شنیدی سر گردگیر پلوست خراب هست.بهترین کار این هست که زود به زود گردگیر پلوس را نگاه کنی و ببینی سالم هست یا نه چون اگر پاره شده باشه تمام گریسهای داخلش میریزه بیرون و به سر گردگیر پلوس آسیب میرسونه و هنگام دور زدن همون صدای تق تق رو ایجاد میکنه.هزینه تعویض گردگیر بسته به اینکه ایرانی بندازی یا فابریک بین 4000تا 8000 تومان هست ولی اگر وقتی گردگیر پلوس پاره بشه و به سر گردگیر آسیب بزنه و دیر اقدام کنی نزدیک30000 تومان تو خرج میوفتیدشاید هم بیشتر.
از دوستان خواهش میکنم اگر کسی دوربین دیجیتال داره از گردگیر پلوس عکس بندازه تا محل قرار گیری آن برای کسانی که نمیدونن کجاست مشخص بشه

كانن
24 October 2005, 03:06 PM
خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي ممنون.

harzaabe
25 October 2005, 09:03 AM
پلوس از 2 قسمت داره به نام کسه نمد پلوس و گردگير ، در سالم نگاه داشتن اين 2 قسمت جداً بايد بکوشی چون در صورت مشکل داشتن در سرعت بالا شديداً خطر ساز هستند

alireza_shd
25 October 2005, 11:28 AM
تعویض روغن که می بری بگو واست نگاه کنه!

saber2q
27 October 2005, 02:43 AM
من پولوس طرف راست رو عوض كردم و از اون زمان به بعد فرمونم به سمت راست بيش از حد سفت شده و به چپ بيش از حد نرم و اين حالت فقط در حال حركت مشخص ميشه و در حالتي كه دنده عقب ميرم دقيقن برعكس ميشه (يعني بهسمت چپ سفت و به سمت راست نرم ميشه) و تعميركار ميگه هيچ ربطي به پلوس نداره ضمنا پلوسي كه تعويض كرده قطر ميلش تقريبا 2برابر پلوس فابريكه (ماشين پرشياس و ميگه پلوس فابريكش 1600 است و براي من پلوس 2000 سيتروني انداخته به نظر شما كار درستي كرده؟؟؟ به نظر خودم پلوس ها لنگه به لنگه شده و باعث ايجاد اين مشكلات شده البته هر چند كه فرمون نميتونه اينقدر به پلوس ارتبات داشته باشه ضمنا تو دست انداز هم كه ميوفتم فرمون زير دستم ميخواد تكون بخوره و هميشه در حال حركت فرمون به طرف چپ ميكشه

كمك كنبد (از سالم بودم جلوبندي هم مطمئنم)
چي ميتونه باش؟؟؟؟؟؟؟

harzaabe
27 October 2005, 03:37 AM
من پولوس طرف راست رو عوض كردم و از اون زمان به بعد فرمونم به سمت راست بيش از حد سفت شده و به چپ بيش از حد نرم و اين حالت فقط در حال حركت مشخص ميشه و در حالتي كه دنده عقب ميرم دقيقن برعكس ميشه (يعني بهسمت چپ سفت و به سمت راست نرم ميشه) و تعميركار ميگه هيچ ربطي به پلوس نداره ضمنا پلوسي كه تعويض كرده قطر ميلش تقريبا 2برابر پلوس فابريكه (ماشين پرشياس و ميگه پلوس فابريكش 1600 است و براي من پلوس 2000 سيتروني انداخته به نظر شما كار درستي كرده؟؟؟ به نظر خودم پلوس ها لنگه به لنگه شده و باعث ايجاد اين مشكلات شده البته هر چند كه فرمون نميتونه اينقدر به پلوس ارتبات داشته باشه ضمنا تو دست انداز هم كه ميوفتم فرمون زير دستم ميخواد تكون بخوره و هميشه در حال حركت فرمون به طرف چپ ميكشه

كمك كنبد (از سالم بودم جلوبندي هم مطمئنم)
چي ميتونه باش؟؟؟؟؟؟؟
اين کار باعث گيج شدن ماشين شما شده دوست عزيز
اختلاف دو پلوس خسراتی زيادی رو به ماشين وارد ميکنه
در جلو بندی خودرو تعادل خيلی مهم هستش

saber2q
28 October 2005, 12:07 AM
ولي تعميرگاه خيلي مطمئن ميگفت كه هيچ مشكلي نداره

harzaabe
28 October 2005, 01:13 AM
ولي تعميرگاه خيلي مطمئن ميگفت كه هيچ مشكلي نداره
خودتون که شاهد هستيد چه به سر ماشينتون اومده ...