PDA

View Full Version : استفاده از شارژ ذخيره در نوکياهاي قديمي

پارسا
23 October 2005, 09:16 AM
با سلام
دوستاني که موبايلهاي قديمي نوکيا مثل 5110 دارند اگر شارژ موبايلشان کم باشد و باطري در حال تمام شدن .... مي توانند با وارد کردن کد زير به موبالشان 50 درصد جان تازه بدهند ...
با وارد کردن اين کد موبايل ريست مي شود و با شارژ ذخيره خود - 50 درصد شارژ کامل - شروع بکار مي کند .
( البته من چون از اين موبايلها ندارم تست نکردم و اگر دوستان تست کرده و همينجا نتيجه را اعلام فرمايند و همچنين اين کد را اگر براي موبايلهاي جديد دارند بفرمايند ممنون خواهم شد ))
کد : #3370*
------------
اينهم متن اصلي که با ايميل يکي از دوستان برايم ارسال نموده بودند و منبع آن را نيز ذکر نکرده اند .

Imagine your mobile battery is very low, you are expecting an important Call and you don't have a charger. Nokia instrument comes with reserve Battery. To activate, key is *3370# your mobile will restart with this Reserve and your instrument will show a 50% increase in battery. This
Reserve will get charged when you charge your cell next time.

Ashkan
23 October 2005, 11:51 AM
البته من یه جا دقیقن بر عکس اینو خونده بودم!اونجا گفته بود با وارد کردن این کد FRC یا همون Full Rate Code فعال میشه.با فعال شدن این سیستم،تلفن همراه شما حجم بیشتری را در کانال ارتباطی اشغال میکند و در نتیجه کیفیت صدا و آنتن دهی بیشتر میشه،ولی مصرف باطری 30% افزایش پیدا میکنه. و در کنار اون کد #4720* رو معرفی کرده بود که با زدن این کد HRS یا همون Half Rate Code فعال میشه و کیفیت صدا و آنتن دهی کاهش پیدا میکنه و در کنار اون مصرف باطری 10% کاهش پیدا میکنه.
(برای غیر فعال کردن کد اول از #3370# و برای غیر فعال کردن کد دوم از #4720# استفاده کنید)

RoSo
25 October 2005, 04:29 PM
حرف جناب اشكان ر کاملاً درسته.