PDA

View Full Version : گرفتن گواهینمامه رانندگی قبل از 18 سالگی

hamid_2fun
22 October 2005, 10:48 PM
توی روزنامه جام جم با پسر علی پروین ( که 17 سالشه ) مصاحبه کرده بود میگفت گواهی نامه رانندگی داره!
بهش گفته توکه سنت قانونی نشده اونم جواب داده " از مدرسه نامه بردم برای این آموزشگاه ها گواهینامه گرفتم. "

ولی من نمیگیرم یعنی چی! چه نامه ای باید از مدرسه گرفت باسه گواهینامه ؟ سیستمش چجوریه ؟! شما میدونین ؟

m_d_1980
22 October 2005, 10:52 PM
لابد بايد نامه ببري كه پدرت علي پروين و يا يه آدم معروف ديگست! و اونقدر هم پولداره كه اگه خرابكاري كني ميتونه بسرعت جبران خسارت كنه!!
وگرنه فكر نكنم وضعيت درسي به گواهينامه رانندگي ربطي داشته باشه!

Evanescence
23 October 2005, 12:11 AM
هر وقت 18 سال تمام شد میشه از دانشگاه یا دبیرستان گواهی معافیت تحصیلی رو گرفت :icon_razz صحبتهای پروینها رو هم هیچ وقت جدی نگیرید :icon_smil

Pedro
23 October 2005, 12:17 AM
البته شايدم هق داشته , بدون پارتي گرفته تهمت مي زنين ها
اون که نگفته گواهينامه چي گرفته
شايعه در شهر پيچيده گواهينامه موتور داره ترف

mehrdad82961
23 October 2005, 01:06 AM
آخ منم شنیدم بعضی آموزشگاه ها به 67-68 ها میدن.من 67 ام.کسی چیزی میدونه راجع به این موضوع؟

TAEL
23 October 2005, 01:09 AM
دوستان !
یه نفر زحمت بکشه و کل ملزومات برای اخذ گواهینامه رو بدون اشتباه درج کنه
ممنون

Pedro
23 October 2005, 01:59 AM
من هدودن ميدونم ولي اگه دقيقن ميخايد شماره هسابارو بايد دونست که من نميدونم

hamid_2fun
23 October 2005, 07:03 AM
شايعه در شهر پيچيده گواهينامه موتور داره ترف
آخه به 17 ساله گواهینامه موتورم نمیدن!
ولی نه میگت ماشینمو ( مزدا 323 ) با پول خودم خریدم... موتوری در کار نیس

ماشالاه آقای پروين

بچه 17 ساله هم داره

خسته نشه؟

بعدی هم تو راهه !!

win3_1
23 October 2005, 07:32 AM
اگر زير 18 سال بخوان گواهينمامه بدن بايد گواهينامه درجه 2 باشه اين قانون جهاني هست
ولي تو ايران اجرا نمي شه و هميشه حرفش هست .

BloodReza
23 October 2005, 08:07 AM
حالا که بحث گواهی نامه و معافیته یه سوال داشتم
من الان وضعیت گواهی نامم تو هواس دانشگاه گفته که کد معافیت ورودی های جدید سه ماه دیگه میاد نمیشه این کد رو از یه جای دیگه زودتر گرفت؟

مهدي نوروزي
23 October 2005, 10:24 AM
من الان وضعیت گواهی نامم تو هواس دانشگاه گفته که کد معافیت ورودی های جدید سه ماه دیگه میاد نمیشه این کد رو از یه جای دیگه زودتر گرفت؟

فكر نميكنم احتياج به شماره معافيت باشه،فقط يك اشتغال به تحصيل كافيه!!!!

GhAeM
23 October 2005, 12:17 PM
براي اطلاعات كامل يه سر به سايت راهنمايي رانندگي بزنيد.
فكر كنم policetraffic باشه

Ashkan
23 October 2005, 12:25 PM
آخ منم شنیدم بعضی آموزشگاه ها به 67-68 ها میدن.من 67 ام.کسی چیزی میدونه راجع به این موضوع؟
این ربطی به آموزشگاه ها نداره،اونها فقط واسطه هستند بین شما و راهنمایی و رانندگی و در پایان همه کارها تحت نظارت راهنمایی و رانندگی هست و حتی اگه یک روز هم از 18 سال کمتر سن داشته باشید به هیچ عنوان نمیشه گواهی نامه گرفت.

Evanescence
23 October 2005, 02:02 PM
براي اطلاعات كامل يه سر به سايت راهنمايي رانندگي بزنيد.
فكر كنم policetraffic باشه
http://police.ir

GhAeM
23 October 2005, 03:31 PM
http://police.ir

www.policetraffic.ir
فكر كنم درست گفته بودم جناب مدير!

harzaabe
23 October 2005, 03:33 PM

هيچ اهتياجی به کد نيست
يک گواهی اشتقل به تحصيل ساده هم کفيه
حتا خودت ميتونی جعل کنی

beckham
23 October 2005, 03:57 PM
اصلا ربطی نداره من خودم 17 سالمه از 15 سالگی دنبال کار گواهینامه ام فقط یک راه وجود داره که میشه قبل از 18 سالگی گواهینامه گرفت
شما باید به ولی یا قیمیتون بگین که یک دادخواست تهیه کنه و در انجا ذکر کنه که بیشتر از سنش رشد کرده که این دادخواست میره اداره ثبت و اداره ثبت از دادگستری تقاضای برسی میکنه دادگاه هم پس از برسی ها در زمینه : عقلی-جنسی - وزن - قد - جسم و.... سن شما رو بالا میبره شایدم پایین بیاره .
بعد میره نظره اداره ثبت انجا هم تحقیق میکنن و سن رو بالا می برن شایدم پایین بیارن
البته بابای من که اجازه نداد چون میگفت تو خدمتت به مشکل بر میخوری که منم بیخیال شدم
شرایط الان هم برای گواهینامه شما از طریق آموزشگاه های رانندگی 10 جلسه به طور عملی 7 جلسه هم به تعوری
بعد که امتحان دادی و قبول شدی یک گواهینامه به مدت 1 سال برات صادر میکنن که اگر 10 خلاف بیشتر داشته باشی گواهینامه باطل اگرم که نداشته باشی یک گواهینامه 5 ساله میدن بهت
به نظر من اگر قانونی میخواین که تا 18 سالگی صبر کنین بعد یکسال گواهینامه رو گوشه خونه بزارین وقتی که 5 ساله صادر شد برین عشق و حال
یا این که مثل خود من هر وقت خواستین از باباتون کلید بگیرین برین با برو بچ بیرون فقط به هیچ کس نزنین که گاوتون میزاد اگرم افسر گرفتتون بگین گواهینامه رو جا گذاشتم و 20000 تومان جریمه میشین همین

TAEL
23 October 2005, 04:35 PM
این که میگن هر کس توی نیمه اول بدنیا اومده نیمه اول میتونه بگیره چیه
یعنی یه نفر توی مرداد 18 سالش میشه ولی از فروردین می تونه بگیره

Ashkan
23 October 2005, 05:46 PM
این که میگن هر کس توی نیمه اول بدنیا اومده نیمه اول میتونه بگیره چیه
یعنی یه نفر توی مرداد 18 سالش میشه ولی از فروردین می تونه بگیره
تا چند ما پیش که به این صورت نبود.حتی در آموزشگاه ها هم روزی که ثبت نام میکنید باید 18 ساله تمام باشید وگرنه ثبت نام هم نمیکنن!

harzaabe
23 October 2005, 08:01 PM
من خودم سال 79 که گواهينامه گرفتم روز 28 شهريور رفتم شهرک آزمايش يعنی دقيقاً روزی که 18 سالم شد ولی قبول نکردند و گفتند از 18 سالگيت بايد 1 روز بگزره

hamid_2fun
24 October 2005, 01:16 AM
شماها که همه میگید نمیشه... پس این چی میگه ؟!

یعنی حالا که بابامون علی پروین نیس باید بیخیال گواهینمامه شیم ؟ :icon_razz

مصاحبه محمد پروین با نسل 3 ( جام جم ):
- پول توجیبی ات را چه کسی میدهد؟
هیچ کس, خودم!
- درآمدت از کجاست؟
از فوتبال. من خیلی وخت است که پول توجیبی نگرفته ام.
- یعنی پدرت از لحاظ مالی کمکت نمیکند؟
اگر به پول احتیاج داشته باشم چرا ولی الان پول دارم و به پول پدرم احتیاجی ندارم.
- چه ماشینی داری؟
مزدا 323 مشکی
- کی ماشین برات خریده؟
با پول خودم خریدم, کسی برایم نخرید
- پدرت در خریدن ماشین کمکت نکرد؟
نه
- گواهینامه داری؟
بله. 2 سال است که گواهینامه دارم.
- ولی سنت که قانونی نشده؟
چرا من از مدرسه نامه آوردم و ازین آموزشگاه ها گواهینامه گرفتم

Ashkan
24 October 2005, 12:10 PM
یعنی حالا که بابامون علی پروین نیس باید بیخیال گواهینمامه شیم ؟ :icon_razz
حمید جان اینهمه صبر کردی یه یکی دوسالی هم روش :icon_surp :icon_cool

مهدي نوروزي
24 October 2005, 10:25 PM
پسر علی پروین،معصوم که نیست.

cursed_lucifer
25 October 2005, 01:53 AM
اخه گواهینامه بگیرن که چی بشه تو این ترافیک میشه ماشین سوار شد؟

بلای ناگهانی
25 October 2005, 02:02 AM
دروغ گفتن که کنتور نمی ندازه!!!!!! البته راه زیاد هست
مقلا گواهینامه جعلی درست کرد

اما امکان نداره به صورت عادی زیر 18 سال گواهینامه بگیره
می خواد پسر رییس جمهور هم باشه
اونایی که گواهینامه دارند می دونند که چه در دسر هایی داره واسه ثبت نام کردند که مرحله اوله تا تحویل گرفتن گواهینامه که مرحله اخره
پس زیاد به نقل قول ها توجه نکنین 18 سال ویک روزتون که شد برین مثل بچه ادمیزاد ثبت نام کنین

PAYAM
26 October 2005, 09:09 PM
بهترين راه اينه كه پولي كه قراره چند بار بدين به افسر رو يكبار براي هميشه يه ذره بدين و به جاش يه قبض پيوست گواهينامه بگيرين. اينجوري هر وقت جلوتون رو گرفتن اونو نشون مي‌دين و مي‌گين گواهينامه ام پيوست شده!
4-5 سال پيش كه گواهينامه نداشتم اين راه به خوبي جواب مي‌داد الان رو نمي‌دونم!

پسر پروين رو هم بي‌خيال شين! كسي كه براي يك فصل قرارداد 60 ميليون از پرسپوليس مي‌گيره به لطف نفوذ جناب سلطان (؟!!) مي‌تونه در 17 سالگي هم گواهينامه بگيره!

Shahram_gle
27 October 2005, 11:47 PM
الکی زور نزنین.
گواهینامه رو امکان نداره 1 روز هم زودتر بدن. با پول هم نمیشه ... تو هر چیزی کارتون رو با پول راه بندازن این مورد رو دیگه راه نمیندازن. چونکه با جون مردم دارن بازی میکنن ...
باید 18 سال تمام و 1 روزتون شده باشه که تازه بتونید برید ثبت نام.
برای گرفتن گواهینامه خیلی عجله نکنید. 1 سال صبر کردن و با گواهینامه روندن خیلی بهتر از روندن با عجله ی بدون گواهینامه و در نهایت یک عمر پیشمونی هست.
من روز شماری میکردم که 18 سالم تموم بشه و برم سراغ گواهینامه که به قانون مهر هم نخورم. ولی الان 2 ماه داره از تولدم میگذره و تازه رفتم ثبت نام کردم و نوبتم شده. از هفته ی دیگه باید برم کلاس.
جریان کلاس ها هم به صورت زیر هست ::
---------------------------------------
1- 3 جلسه ی 2 ساعته آموزش آیین نامه
2- 2 جلسه ی 2 ساعته آموزش شناسایی اتومبیل ( فنی )
3- 10 جلسه ی 2 ساعته آموزش عملی رانندگی
---------------------------------------
مدارک مورد نیاز هم ایناست : ( توی شیراز - جاهای دیگه رو نمیدونم )
- اصل شناسنامه ی عکسدار و فتوکپی
- اصل مدارک نظام وظیفه برای آقایان و فتوکپی پشت رو ( برای کسایی که مشمول هستند - در غیز اینصورت گواهی اشتغال به تحصیل )
- پنج قطعه عکس 4 * 3 تمام رخ با زمینه ی روشن
- ارایه ی فیش 58700 ریال به شماره ی حساب اون آموزشگاهی که میخواید برید
- ارایه ی فیش 10000 ریال بابت تمبر گواهینامه به نام دارایی بانک های ملی ( شیراز )
- ارایه ی فیش 40000 ریال برای استانداری بانک های ملی ( شیراز )
- از افراد داری نقص عضو و معافیت پزشکی و کم سواد ثبت نام به عمل نمی آید. ( باید برن راهنمایی رانندگی )

Mohandes_Masoudof
28 October 2005, 12:34 AM
پس همون سلطان و این حرفا........؟

Shahram_gle
29 October 2005, 12:26 AM
متوجه نمیشم ...

Mohandes_Masoudof
29 October 2005, 12:31 AM
متوجه نمیشم ...

یعنی به خاطر باباش تونسته گواهینامه بگیره دیگه. :icon_bigg

hamid_2fun
29 October 2005, 05:26 PM
من که رسما بی خیال شدم!

پسر پروين رو هم بي‌خيال شين! كسي كه براي يك فصل قرارداد 60 ميليون از پرسپوليس مي‌گيره به لطف نفوذ جناب سلطان (؟!!) مي‌تونه در 17 سالگي هم گواهينامه بگيره!

... البطه ممد توی 15 سالگی گواهینامه گرفته نه 17 سالگی

Mohandes_Masoudof
30 October 2005, 02:29 AM
من که رسما بی خیال شدم!

... البطه ممد توی 15 سالگی گواهینامه گرفته نه 17 سالگی

باز دیگه چه بهتر..... :icon_bigg

vaheed_nzh
30 October 2005, 02:52 AM
خب شاید تو شناسنامه سنش بالاتره

Mohandes_Masoudof
30 October 2005, 03:11 AM
خب شاید تو شناسنامه سنش بالاتره
اگه اینجوری بود تو مساهبه خودش میگفت.دیگه نمی گفت از مدرسه نامه گرفتمو این حرفا :icon_cool

vaheed_nzh
31 October 2005, 01:29 AM
اسلن کی به کیه بیاین مساحبه کنین با من تا بگم تو 5 سالگی گرفتم

farhad_k
6 November 2005, 11:32 AM
شاید صغر سنی داره
یعنی الان 20 سالشه میگه 17 سالمه!
راستی یه سوال
اگه یکی گواهینامه نداشته باشه و مشکل سربازی هم داشته باشه هیچ راه قانونی برای گرفتن گواهی نامه نداره(مثلا تبصره ای چیزی)
اگه کسی میدونه لطفا بگه که ما هم به اون بنده خدا بگیم

Evanescence
6 November 2005, 02:06 PM
اگه یکی گواهینامه نداشته باشه و مشکل سربازی هم داشته باشه هیچ راه قانونی برای گرفتن گواهی نامه نداره(مثلا تبصره ای چیزی)
یک راه غیر قانونی داره که به بعضی از دانشگاه ها (ترجیحا آزاد !) مراجعه کنه و درخواست گواهی کنه . برای بعضی ها بدون چک کردن اسم گواهی صادر میکنن ...

Evanescence
6 November 2005, 03:52 PM
دوستان بعد از امتحان حدود 1.5 ماه طول می کشه گواهینامه بیاد
به چه طریق می شه زودتر گرفتش

vaheed_nzh
7 November 2005, 02:02 AM
وقتی که تو امتحان قبول میشی بعدش خودت برو قسمت اجرائیات تو راهنمایی رانندگی و قبل اینکه به پست تحویل بدن بگیرش.

saber2q
7 November 2005, 01:29 PM
توی روزنامه جام جم با پسر علی پروین ( که 17 سالشه ) مصاحبه کرده بود میگفت گواهی نامه رانندگی داره!
بهش گفته توکه سنت قانونی نشده اونم جواب داده " از مدرسه نامه بردم برای این آموزشگاه ها گواهینامه گرفتم. "

ولی من نمیگیرم یعنی چی! چه نامه ای باید از مدرسه گرفت باسه گواهینامه ؟ سیستمش چجوریه ؟! شما میدونین ؟
نميشه
فكرشم از سرت بكن بيرون چون 1روزم كه ار 18سال كمتر باشي گواهينامه نميدن
اونم روش نشده بگه بدون گواهينامه رانندگي ميكنه اينجوري گفته

farhad_k
7 November 2005, 03:20 PM
ببخشید این سوال من رو کسی میدونه ممنون میشم جواب بده

Ashkan
7 November 2005, 03:23 PM
ببخشید این سوال من رو کسی میدونه ممنون میشم جواب بده
جواب سوالتون كه قبلن داده شده:icon_twis يه نگاهي هم بكنيد بد نيستا!:icon_ques پست 37

hamid_2fun
7 November 2005, 05:22 PM
اونم روش نشده بگه بدون گواهينامه رانندگي ميكنه اينجوري گفته

بعیدم نیست!

farhad_k
7 November 2005, 06:08 PM
جواب سوالتون كه قبلن داده شده يه نگاهي هم بكنيد بد نيستا! پست 37
خیلی ممنون از توجه تون ولی واقعیت اینه که من گفتم قانونی
اون که دوستمون گفتند بازم میشه غیر قانونی
مثلا راجع به گذرنامه شما میتونی با گذاشتن وثیقه گذرنامه بگیری بری سفر و بیایی ولی راجع به گواهینامه از من پرسیدند که من اینجا نوشتم
البته باز هم ممنونم از جوابتون

saber2q
7 November 2005, 07:39 PM
خیلی ممنون از توجه تون ولی واقعیت اینه که من گفتم قانونی
اون که دوستمون گفتند بازم میشه غیر قانونی
مثلا راجع به گذرنامه شما میتونی با گذاشتن وثیقه گذرنامه بگیری بری سفر و بیایی ولی راجع به گواهینامه از من پرسیدند که من اینجا نوشتم
البته باز هم ممنونم از جوابتون
در حالتي كه سرباز باشي ميتوني با گرفتن نامه از سربازي بري گواهينامه بگيري درست مثل برگه اشتغال به تحصيل دانشگاه

amirlol
9 November 2005, 02:03 PM
وقتی که تو امتحان قبول میشی بعدش خودت برو قسمت اجرائیات تو راهنمایی رانندگی و قبل اینکه به پست تحویل بدن بگیرش.

حالا اگه رفته باشه پست چی ؟

PAYAM
9 November 2005, 04:23 PM

مياد در خونه‌ت!

vaheed_nzh
11 November 2005, 01:39 AM
وقتی رفت پست دیگه باید یکی دو ماه سبر کنی تا بیاد در خونه.مگه اینکه یه پارتی تو پست داشته باشی

PAYAM
11 November 2005, 06:31 AM
نه! حداكثر ظرف دو هفته مياد در خونه‌ت. بايد بري از مامور پست تحويل بگيري وامضا بدي و البته يه شيريني نقدي هم بهش بدي!

vaheed_nzh
11 November 2005, 12:34 PM
ماله من که دقیقا 1 ماه طول کشید.ماله 2 تا از دوستام هم نزدیک 2 ماه شد.
البته بازم به شانست بستگی داره که پست چه موقع برسونه در خونتون

Ashkan
11 November 2005, 01:06 PM
نه! حداكثر ظرف دو هفته مياد در خونه‌ت. بايد بري از مامور پست تحويل بگيري وامضا بدي و البته يه شيريني نقدي هم بهش بدي!
مال من 2 ماه و 23 روز شد:icon_twis :icon_razz

Evanescence
11 November 2005, 09:54 PM
مشکل دیر رسیدن گواهینامه از راهنمایی رانندگی هستش نه پست . گواهینامه 2 روز بعد از تحویل به پست به دست شما میرسه

falsafe
10 March 2006, 03:34 PM
اگه به آموزشگاهها 50 تومن زیر میزی بدی حل میشه و در ضمن کوچکترین فردی که گواهینامه گرفته یکی اهل آمریکاست 16 سال و 8 ماه سن داشته

input
10 March 2006, 05:47 PM
حالا چقدر عجله دارید ؟! صبر کنید 1 یا 2 سال دیگه که به سن قانونی رسیدین برید با خیال راحت امتحان بدید و گواهی نامه بگیرید...! بالاخره باید پای آدم به گاز و کلاچ برسه یا نه ؟!

arsi501
10 March 2006, 06:24 PM
اگه به آموزشگاهها 50 تومن زیر میزی بدی حل میشه و در ضمن کوچکترین فردی که گواهینامه گرفته یکی اهل آمریکاست 16 سال و 8 ماه سن داشته

تو امریکا ار 16 یالگی به افراد گواهی نامه رانندگی میدن.البته این گواهینامه یه محدودیت هایی داره.مثلا دارنذه گواهینامه حق رانندگی تو اتوبان رو ندارند مگر اینکه یه فرد + 18 سال که حداقل 2سال از گواهینامه گرفتنش میگذره کنار اون نشسته باشه(اگه 16 سالگی اونم گواهی نامه گدفته 4سال). این افراد حق رانندگی بالا 80کیلومتر رو در هیچ شرایتی ندارند و...
حالا من نمیدونم شما چذا از گواهینامه گرفتن این فرد که 2 ماه دیکه 17 سالش میشه تعجب کردین!!!
این گواهینامه دادن تو 17 سال هم تنها فلسفش هم قانون مند بودن ونظارت اصولی به کارهاست. نه مثل اینجا که هر کس پول داد به این موسسات گواهینامه چاپ کنی یه گواهینامه بعد از یه ماه دستش باشه .
و این عجله در قبول کردن افراد هم خالی شدن جا برای ثبت نام از افراد جدیده.که این خودش رعایت نکردن حقوق وارزش قاِۀل نبودن برای تک تک افراد جامعه توسط این موسسات است
چون شخسی که به این راحتی و وبدون فرا گرفتن هنر رانندگی وارد خییابانها شده و فردای نه چندان دور باعث مرگ ومعلولیت چند فرد بی گناه شده که دلیل این هم سودجویی گزینش گر و عوامل دیگه ای از جمله باد داشتن سر رانندست! که حتی گزینش صحیحی از سلامت اون به عمل نیومده و فقط به یک معاینه چشم بسنده شده در صورتی که مکنه شخص دارای بیماری هایی نظیر صرع غش و بیماری قلبی و... که در رانندگی بسیار حادثه افرینند

jacobnazarade
10 March 2006, 07:15 PM
با سلام خدمت دوستان اولا به نظر من توی این .... هیچ کاری نشد نداره ولی من هم م وافق با نظر دوستان بگذارید به سن قانونی برسه خدایی نکرده اگه اتفاقی بیفته
یادش به خیر اون زمان که خود راهنمایی رانندگی امتحان می گرفت افسره هنوز رو صندلی تکون نخوردی با لگد می انداختت بیرون که چرا کج نشستی ولی امان از زمانی که گواهینامه ها افتاد دست این موسسات من خانومم
همین طوری گرفته با این موسسات اشنا داشتیم یک روز همه تحویل د اد گواهی نامه رو ولی دریغ از یک دقیقه که بگذارم بشینه پشت فرمون خطر ناکه طرف هنوز تسلط رو گاز و کلاج نداره گواهینامه گرفته تخته گاز می گیره بعدش هم متاسفانه حوادثی که هروزه شاهد هستیم بحث مادی هیچی ولی جانی و یک عمر پشیمانی
اون زمان بعضی ها بود نزدیک 20 بار رد می شدنند با هم افسره بهش اجازه ن یم داد و کارتکسش رو امضا نمی کرد

input
10 March 2006, 07:21 PM
یه چیز دیگر هم ذکر کنم که: الان اگه 18 ساله هم بشید گواهی نامه ها خیلی شرایطش سخت شده!! مثلا: اجازه رانندگی در اتوبان های برونشهری را ندارید. 2- از ساعت 12 بامداد تا 6 صبح اجازه رانندگی ندارید و ... ( البته تا یک سال یعنی وقتی 20 ساله شدید اجازه همه کار دارید.)

پس فعلا فکرش رو از سرتون بیرون کنید و سعی کنید به فکر مسائل مهم تر باشید.

iph3w
10 March 2006, 07:54 PM
البته دقيقا تو آمريکا اونجوري نيست. هر ايالت براي خودش قوانين خودش رو داره. حتي شنيدم در بعضي روستاهاي امريکا به بچه ها گواهينامه براي روندن تراکتور رو 14-15 سالگي هم مي دن ولي من که تو امريکا بودم 15 سال و 9 ماهگي گواهينامه موقت Permit مي دادن که 1 سال اعتبار داشت (فقط آزمون کتبي آئين نامه رو مي گرفتند و رانندگي اينجا آزمون نداشت) که بايد 4 ماه دستت بود و باهاش تو اتوبان و ... و هرجا مي تونستي بري ولي يکي که 2 سال سابقه رانندگي داشت و سنش بالاي 21 سال بود بايد کنارت مي شست. ولي ساعت 1 شب تا 5 صبح نمي تونستي بشيني پشت فرمون. بعد از 4 ماه که توي اون مدت 40 ساعت رانندگي با يکي کردي(و اون شخص ساعت زد و امضا کرد) و 5 ساعت رانندگي در آموزشگاه کردي و هيچ جريمه نشدي مي توني بري امتحان تو شهري بدي(البته قديما تو شهري بود ولي به علت حطري که براي افسر رانندگي داشت ديگه شده تو پارکينگي مثل شهرک آزمايش) و بعد اگه قبول شدي گواهينامه بهت مي دن که تازه گواهينامه کامل نيست و اگه 3 سال جريمه خاصي نشدي و تصادف خيلي بدي نداشتي، مي توني گواهينامه کامل بگيري.

اين روش از مال ايران خيلي بهتره چون اينجا همه قبل از آزمون مجبورن تمرين کنند و اين تمرين غير قانونيه چون گواهينامه اي وجود نداره. من گواهينامم رو 16 و 9 ماهگي گرفتم و ايران که اومدمم به خاطر مسائل سياسي بين ايران و امريکا گواهينامم قبول نشد و مجبور به دادن امتحان مجدد شدم! تو شهرک آزمايش، البته آسون بود، دفعه اول قبول شدم.

jacobnazarade
10 March 2006, 08:42 PM
با سلام حالا من سوالی در مورد گرفتن گواهینامه پایه یک داشتم از دوستان کسی گرفته چگونگی امتحان شرایط البته شرایط بالا تر از 24 سال و 8 سال هم هست گواهینامه دارم بقیه موراد چگونگی امتحانات و غیر البته با مسایل فنی و تعمییراتی ماشین هم تا حدودی اشنا هستم بقیه ان را اگر می دانید ممنون می شوم

MrDj
10 March 2006, 10:21 PM
محمد پروین اگر 17 سالش بود که راهش نمیدادند بازی پرسپولیس بایرن مونیخ بازی کنه ! یک چیزی گفته خواسه کلاس بگذاره بگه ما اینیم. مثل اون مزدا 323 اش که گفته بود مال خودمه! تا قبل از اینکه گواهینامه بگیره کارش این بود که مزدا و زانتیا نصف میکرد

falsafe
11 March 2006, 04:33 PM
منظورم اینکه این فرد اسمشو تو کتاب رکورد های گینس ثبت کرده و تنها کسی است که تو این سن گواهینامه میگیره

amirpeugeot
13 March 2006, 11:23 PM
بابا گواهینامه نمیخواد بشینین پشت ماشین حال کنید.کی به کیه؟!

driver2002
13 March 2006, 11:38 PM
راهش اینه که برید در دوبی گواهینامه بین المللی بگیرد و بیایید ایران تبدیل به گواهینامه اینجاکنید.
باید 15 سال کامل داشته باشید و یک فرد گواهینامه دار 20 سال به بالا بقلتون نشسته باشه.

Payamnazeri
14 March 2006, 12:45 AM
آقا بشینید پشت ماشین صفا کنید.من 17 سالمه و تا حالا حدود 40000 کیلومتر رانندگی کردم.2 بار شمال.ا بار شیراز.و 1 بار هم تا کاشان رفتم.دو بار هم تا حالا ماشینمو گرفتن و خوابوندن ولی با پارتی با یه تلفن درش آوردیم.

falsafe
14 March 2006, 01:38 AM
آقا بشینید پشت ماشین صفا کنید.من 17 سالمه و تا حالا حدود 40000 کیلومتر رانندگی کردم.2 بار شمال.ا بار شیراز.و 1 بار هم تا کاشان رفتم.دو بار هم تا حالا ماشینمو گرفتن و خوابوندن ولی با پارتی با یه تلفن درش آوردیم.
ولی اگه زدیو یکی رو کشتی اونوقت چیکار میکنی؟:icon_razz

master
14 March 2006, 10:48 AM
یه روز منم همینقدر عشق گواهینامه داشتم 2 سال دیگه 10 سال اول گواهینامم تموم میشه
الان فقط دوست دارم بشینم عقب و یکی برام رانندگی کنه