PDA

View Full Version : گارانتي كننده مودم هاي ديتاشين

armannet
22 October 2005, 08:14 PM
از دوستان كسي مي‌دونه مودم هاي ديتاشين رو كجا گارانتي مي‌كنه؟

فرکتال
23 October 2005, 04:21 PM
دیتاشین 22273584
یه زنگی به این شماره بزن - مگه تو خود کارت گارانتی مودمت آدرس یا شماره ای ننوشته

armannet
23 October 2005, 08:07 PM
دستت درد نكنه
من هنوز مودم نخريدم كه كارت داشته باشم.
شنيده بودم مودمهاش خوبه مي‌خواشتم از شركت گارانتي كنندش بخرم.

درود به شما

فرکتال
24 October 2005, 03:01 PM
این سوال رو از هر فروشنده ای بپرسی میگه من گلم - بقیه اخی - این مودم را برای چی می خوای کاربری خانگی یا حرفه ای به علت نرم افزار خاصی که دارد که همان call waiting باشد طرفداران خاص خود را دارد - در مورد اکسترنالهاش - زیاد توضیه نمی شه البته برای کاربری شبکه منظورم استفاده در isp و همچین مواردی ولی در کل مودمهای قابل قبولی است

armannet
24 October 2005, 07:15 PM
این سوال رو از هر فروشنده ای بپرسی میگه من گلم - بقیه اخی - این مودم را برای چی می خوای کاربری خانگی یا حرفه ای به علت نرم افزار خاصی که دارد که همان call waiting باشد طرفداران خاص خود را دارد - در مورد اکسترنالهاش - زیاد توضیه نمی شه البته برای کاربری شبکه منظورم استفاده در isp و همچین مواردی ولی در کل مودمهای قابل قبولی است

من فقط براي "كالر آي‌دي" البته هنگام متصل نبودن به اينترنت مي‌خوام. مدتهاست دنبال يك چنين مودمي مي‌گشتم.
زولتريكس خريدم، از خود مهرگان ماشين. فروشنده نادانش قسم مي‌خورد كه كالر آي دي ساپورته.
آيا شما دوست عزيز اونو تست كردين؟ در نرم‌افزارهاي مختلف جواب مي‌ده؟ سازگاره؟ (البته نوع اينترنال منظورمه)؟
درود به شما

فرکتال
25 October 2005, 12:21 PM
دوست من کالر ای دی بحث جدایی دارد نکته بارز این مودم call waiting است در مورد کالر آی دی آن اطلاعی ندارم - در مورد کالر ای دی می گن باید v92 باشه و نرم افزار های مخصوص به خودش رو داره من که هر دوی اینها را داشتم ولی کالر آی دی ندیدم با مودمهای مختلف - مودم دیتاشین هم شخصا تست نکردم - ولی برات می پرسم -