View Full Version : برنامه اي براي خواندن نام تماس گيرنده؟
رويا
11 October 2004, 07:30 AM
آيا برنامه اي وجود داره كه وقتي كسي تماس ميگيره اسمشو بخونه تا بشنويم؟
WAREZ
11 October 2004, 11:25 AM
اگر اسم داخل فون بوك باشه ميتونيد در غير اينصورت فقط شماره تلفن را مشاهده
خواهيد كرد
پارسا
11 October 2004, 11:45 AM
به جز اينكه اسمشو ضبط كنيم و به عنوان ring tone قرار دهيم اگه راه ديگري است لطفا راهنمايي فرماييد
WAREZ
11 October 2004, 11:53 AM
از برنامهFullScreenCaller استفاده كنيد امكانات جالبي در اختيارتون قرار ميده تست كنيد :o
رويا
11 October 2004, 01:15 PM
fscaller اسم را كه نمي خونه!فكر كنم فقط چارش اين باشه كه بجاي ملودي كه براي هر كسي ميگذاريم اسم اون طرف را بگييم و ضبط كنيم.من دنبال راه حلي غير از اينم
WAREZ
12 October 2004, 02:03 AM
اگر قرار بود اسم خوانده بشه پس چجوري زنگ بزنه
:twisted: اف اس كالر عكس طرف را بهتون نشون ميده از اين بهتر چي ميخواين :arrow:
SCREAM
12 October 2004, 02:12 AM
اين برنامه رو ميشه نوشت اما چون كارايي چنداني نداره هنوز كسي به فكرش نيفتاده
ببينم چيكار ميكنم 8)
WAREZ
12 October 2004, 02:25 AM
fscaller اسم را كه نمي خونه!فكر كنم فقط چارش اين باشه كه بجاي ملودي كه براي هر كسي ميگذاريم اسم اون طرف را بگييم و ضبط كنيم.من دنبال راه حلي غير از اينم
البته را ه ديگر اينه كه اسم طرف را با كامپيوتر و ميكروفن ضبط و وارد گوشي كنيم سپس به اسم طرف اختصاص بديم كه در اين حالت ديگه زنگي در كار نيست.
hyper
12 October 2004, 07:01 PM
پيشنهاد جناب karim خان را بنده مدتهاست اجرا كرده ام و استفاده ميكنم
توصيه ميكنم شما هم از همين روش استفاده كنيد
متخصص
12 October 2004, 08:40 PM
خدمت دوستان گرامي عرض مي شود بنده حدود 2ماه پيش كه مي خواستم گوشي جديدي بگيرم بين k700i و 6600 گير كرده بودم اومدم توي يه تاپيك نظر دوستان رو خواستم دقيقا همين مساله رو كه رويا جان مطرح كردند من هم پرسيدم جناب آقاي مدير فروم جواب بنده را دادند :
به نقل از پيام جان ( مدير فروم) اين كار( وقتي كسي تماس ميگيره اسمشو بخونه ) "با نصب برنامه مي شود"
اين هم تاپيكي كه من پرسيده بودم و مدير عزيز هم جواب دادند: ( پست هفتم ودهم را ببينيد)
[Only registered and activated users can see links]
حالا از پيام جان خواهش ميكنيم كه اين برنامه رو معرفي كنند كه ماهم بهره مند بشيم.
با تشكر 8)
پيام
payamix
12 October 2004, 09:06 PM
پس از اينكه نام شخص مورد نظر را ضبط كرديد آنرا با برنامه هايي كه اينكار را انجام ميدهند به نام آن شخص در فون بوك پيوند بزنيد ...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.