View Full Version : یک برنامه دلفی برای اجرا به چه فایلهایی نیاز دارد ؟
Programmer
21 October 2005, 03:19 PM
میخواستم بدونم یک برنامه که به زبان دلفی نوشته شده برای اینکه روی سیستم های مختلف کار کنه
به چه فایلهایی نیاز داره ؟
من یه برنامه با دلفی نوشتم ولی روی کامپیوتری که دلفی روش نصب نباشه اجرا نمیشه ؟
آیا باید فایلهای خاصی (DLL های خاصی) روی اون سیستم نصب بشه تا برنامه کار کنه ؟
Dokht Esmati
21 October 2005, 10:23 PM
معمولن به فایل ِ خاسی نیاز نیست. وگر اینکه از یک فایل ِ خاس استفاده کرده باشید (DLLیا هر چیز ِ دیگه.)
یه هالت هم وجود داره که شما از BDE استفاده کرده باشید.
یا اینکه تنزیماتِ کامپایل رو اوز کرده باشید.
Dokht Esmati
21 October 2005, 10:23 PM
یادم رفت بگم ، دقیقن بگید که چه ختایی میده.
Programmer
22 October 2005, 12:59 AM
سلام
برنامه در حقیقت اصلآ کار نمیکنه.
همون اول IO ERROR 21 میده .
بعد Access Violation.
یه سری لیبل باید تغییر رنگ بدن ولی نمیدن.
خطای Invalid file name .
فکر کنم تایمر ها هم کار نمی کنن !
من توی این برنامه از یه تایمر و چند تا فایل استفاده کردم.
کپشن یه سری لیبل با تغییر تایمر باید عوض شود ولی نمیشه !
خلاصه هیچ چیزش درست کار نمیکنه !
kinz
22 October 2005, 01:10 AM
تقریبا به هیچ فایلی احتیاج نداره حتی اگه از فایل خارجی هم استفاده کرده باشید هم دستی هم با کمک کامپوننت های اضافه میشه در حین کامپایل کردن همرو داخل فایل اگزه گنجوند.
والا این اروری که میگید نمیدونم مربوط به چی میشه و قید نکردین که چه نسخه ای از دلفی رو استفاده میکنید.
چون نسخه 2005 که هم win32 , .net هست نسخه .netنیاز به برنامه های خیلی زیادی داره برای کامپایل کردن فایل.
و اجراش
اینا یک سری از کامپوننت هایی که لازمه رو سیستم باشه اما کلا برای اجرای فایل کامپایل شده برای .net فکر نکنم بغیر از .net framwork به چیز دیگه ای احتیاج باشه.
.net framework
.net sdk
msxml
jvm
jre
.net j sharp
احتمالا چند مورد رو از قلم انداختم. اما نصب کردن دلفی 2005 از طریق دانلود از روی نت فاجعست!!
Foroud
22 October 2005, 07:17 AM
سلام
برنامه هاي دلفي براي اينكه بتوانند بر روي سيستم هاي ديگر كار كنند نياز به تعدادي از DLLهاي خود دلفي دارند براي اينكه مطمئن شويد برنامه شما بر روي سيستم هاي ديگر كار مي كنند بايد يك برنامه نصب براي آنها با استفاده از Install Shiled بسازيد تا پس از نصب آن ديگر مشكلي از لحاظ اجرا ندارند اگر مي خواهيد از Install Shiled استفاده نكنيد پيغامهاي خطاي ايجاد شده مشخص مي كنند كه به چه فايلهايي نياز دارند آنها را از سيستم خودتان پيدا كرده و در سيسم مورد نظر كپي كنيد اما Install Shiled راحت ترين راه است
Dokht Esmati
23 October 2005, 11:31 PM
دقیقن از چه ورژنی استفاده می کنید؟
من توی این برنامه از یه تایمر و چند تا فایل استفاده کردم.
این فایل ها قبلن هر جایی بودن باید همون جا باشن. (دستوری رو که برای استفاده از فایل ها نوشتید بگید تا شاید موزو روشن تر بشه.)
برنامه هاي دلفي براي اينكه بتوانند بر روي سيستم هاي ديگر كار كنند نياز به تعدادي از DLLهاي خود دلفي دارند
به هیچ وجه این تور نیست ، وگر اینکه از برنامه های جانبی ِ دلفی استفاده کرده باشید ، مسلن BDE.
برنامه های دلفی 100 در 100 Win32 کامپایل میشن.
Programmer
24 October 2005, 10:40 AM
سلام
من از [ Borland Delphi 7 [Build 4.453 استفاده میکنم.
در مورد فایلهای ورودی / خروجی اینقدر ها هم تازه کار نیستم. اونها رو طوری نوشتم که اگه روی سیستم موجود نباشه یه خطا بده و اونها رو بسازه.
Dokht Esmati
24 October 2005, 04:56 PM
من نگفتم که شما تازه کارید .
با این هساب من که چیزی به زهنم نمیرسه.
GhAeM
24 October 2005, 05:15 PM
همونطور كه دوستا گفتن در حالت عادي چيز خاص نياز نيست مگه از يه اكتيو ايكس خاص استفاده كره باشد كه DLL بخواد. البته بحث بانك اطلاعاتي جداست.چون بسته به نوعش بايد اون رو نصب كنيد مثلا براي SQL SERVER 2000 فقط كافي SQL رو نصب كنيد و برنامه اجرا بشه.
اما شما بهتره كه برنامه رو روي چندتا كامپيوتر اجرا كنيد.شايد مشكل از كامپيوتر باشه.
در قديم يادم هست يه برنامه اينستالر ساز بود كه فايل اجرايي يه برنامه رو بهش ميدادن و اون فايلهاي وابسته رو پيدا ميكرد و خودش فايل اينستال رو مي ساخت . البته اگه خيلي واجبه برات پيداش كنم
Programmer
24 October 2005, 10:43 PM
آقای دخت عصمتی من هم اینو نگفتم دوست من.
واسه من هم سوال شده !!!
آقای غفوری روی 2 تا سیستم امتحان کردم جواب نداد ولی وقتی دلفی روی اونا نصب کردم جواب داد !!! برنامه هم کاملآ ساده وعادیه و از اکتیو ایکس و بانک اطلاعاتی استفاده نکردم.
البته میخوام رو چندتا سیستم دیگه هم امتحانش کنم، ولی اگه لطف کنید اون برنامه اینستالر رو پیدا کنید ممنون میشم .
از کمک همگی ممنون
Foroud
25 October 2005, 07:12 AM
سلام
براي برنامه نصب از Installshiled كه همراه خود دلفي است استفاده كنيد
GhAeM
26 October 2005, 11:23 AM
سلام
براي برنامه نصب از Installshiled كه همراه خود دلفي است استفاده كنيد
اينهم ميشه ولي بشرطي كه بدونيد چي لازم داريد و اون رو دستي انتخاب كنيد. و اتوملتيك اينكار انجام نميشه
Dokht Esmati
26 October 2005, 11:11 PM
اگه براتون مشکلی نداره سورس و EXE رو برای ما بفرستید تا امتهانش کنیم.
Programmer
27 October 2005, 11:30 AM
چشم ، فقط بگین به کدام میل براتون بفرستم !!!
samir2253122
14 January 2006, 10:11 PM
تو دلفي 2005 زماني كه داره كمپايل ميكنه تو اون قسمت پايين به ترتيب ميگه از چه DLL هايي استفاده ميكنه ولي بهترين كار installshield هست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.