PDA

View Full Version : درخواست چندتاراهنمایی در مورد7610(ایراد نصب برنامه)

alisss
21 October 2005, 11:59 AM
من در گوشیم یه برنامهkasperskyرو نصب کردم ولی اجرا نشد وقتی خواستم اونو پاک کنم پیغام میده که apllicationاون openاست و حذف نمی شود ازاون روز به بعد گوشی پیغامsystemerrorمیدهد حالا باید چی کارکنم اگر مسترریست کنم چه اتفاقی رو گوشیم می افتد ایا بعدازاون دوباره باید ویندوز سیمبین رو نصب کنم یا احتیاج نیست لطفا یه راه بی دردسر رو اعلام کنید

Artemis
21 October 2005, 02:10 PM
دوست عزیز نگران نباش!!!
برنامه fexplorer را روی گوشی نصب کن بعد اگه تو مموری کارت ریختی از طریق اکسپلورر برو به مسیر زیر
e:\system\apps و پوشه مربوط به این برنامه را پاک کن سپس گوشی را خاموش و روشن کن و به مسیر زیر برو و یک فایل درون پوشه باقی مانده اونم پاک کن مشکل حل میشه
اگه این برنامه را نداری بگو تا لینکشو برات بذارم

alisss
21 October 2005, 02:49 PM
اگر لینکش بزاری واقعا ممنون میشم دوست عزیز

Artemis
21 October 2005, 08:18 PM
اگه دانلود نشد باید تو سایتش عضو بشی اگر بازم نشد ایمیلتو با پیغام خصوصی برام بفرست تا با ایمیل برات بفرستم

http://www.*********.com/forums/dload.php?action=download&file_id=94

Artemis
21 October 2005, 08:19 PM
ببین بجای ستاره ها بزن p 30 mobile ولی فاصله ها را بردار

Zol2oaster
21 October 2005, 10:03 PM
من در گوشیم یه برنامهkasperskyرو نصب کردم ولی اجرا نشد وقتی خواستم اونو پاک کنم پیغام میده که apllicationاون openاست و حذف نمی شود ازاون روز به بعد گوشی پیغامsystemerrorمیدهد حالا باید چی کارکنم اگر مسترریست کنم چه اتفاقی رو گوشیم می افتد ایا بعدازاون دوباره باید ویندوز سیمبین رو نصب کنم یا احتیاج نیست لطفا یه راه بی دردسر رو اعلام کنید
مستر ريست حافظه گوشيتو پاك ميكنه نه حافظه مموري كارتتو. براي اين كار هم ميتوني از كارت ريدر استفاده كني هم ازبرنامه هاي Explorer براي گوشي.

win3_1
23 October 2005, 06:40 AM
اگر نتونستي با برنامه ها مديريت جواب بگيري
مي توني firstboot گوشي رو پاک کني
ولي قبلش از مسسيج هات بک آپ بگير .

win3_1
23 October 2005, 06:43 AM
براي ريست مموري گوشي هم از کد #7370#* استفاده کن . وکد خواسته شده به صورت پيش فرض 12345 هست .

مهدي نوروزي
23 October 2005, 10:27 AM
شما با يك filemanager به راحتي ميتوني اون برنامه رو پاك كني كه اين برنامه رو خود گوشيت هم هست(تو قسمت tools).در ضمن سيمبين سيستم عامله نه ويندوز!!!!! :icon_surp

Artemis
23 October 2005, 04:48 PM
با filemanager خود گوشی نمیشه اونو پیدا و پاک کرد باید از برنامه های دیگه استفاده کرد