View Full Version : 206 تيپ 5
Raminium2001
16 February 2008, 11:32 AM
مگه گیربکس 206 مثل خانواده 405 ایرانیه که این قدر مشکل پیدا کردید؟
m_eslam
16 February 2008, 02:18 PM
206 رو نميدونم ، اما ماشين من كاملا" فرانسويه اما از اول اينطوري بوده. ضمنا" معمولا" در حين حركت شرايطي پيش نمياد كه مجبور به معكوس 1 بشيد ، چون دنده 2 به اندازه كافي قدرت داره تا ماشين رو حتي در سرعت هاي پايين به حركت دربياره ، اما اگر مجب.ر به معكوس شديد ، قاعدتا" بايد سرعت خيلي خيلي كمي داشته باشيد ، در غير اينصورت و حتي اگر به راحتي امكان معكوس به 1 رو داشته باشيد ، ممكنه به گيرباكي يا ميل لنگ فشار وحشتناكي وارد بشه كه آسيب برسونه.
ali206-5
16 February 2008, 08:07 PM
امروز ماشین را دادم که تعمیرش کنند ، فردا آماده میشه .
دنده برنجی دنده 2 را عوض کردند .
البته اوضاع دیسک و صفحه هم خوب نبود و اونم گفتم که عوض کنند .
و تسمه تایم . (65000 کیلومتر)
البته موقع تعویض 1 به 2 اگر 2 ثانیه صبر میکردم جا میرفت .
فردا تحویل میگیرم ببینم چطور شده .
Abolfazl2006_p
16 February 2008, 08:36 PM
امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد. کلا زمان معکوس از دو به یک باید سرعت پایین باشه تا به گیرباکس فشار نیاد ...
ali206-5
18 February 2008, 02:42 AM
امروز ماشینم را تحویل گرفتم .
مشکل حل شده بود و قدرت موتور به طور محسوس زیاد شده بود .
البته 290 تومان خرج شد .
دنده برنجی دنده 2
دیسک و صفحه
تسمه تایم
تسمه دینام
دسته موتور
و ...
m_eslam
18 February 2008, 09:46 AM
به سلامتي ، 100 تومن كه حداقل ديسك و صفحه شده ، دوروبر 50 تومن تسمه تايم ، بين 15 تا 50 تومن هم كه فك كنم دسته موتور...
موتور ماشينتون لرزه هم داشت؟
ali206-5
19 February 2008, 03:03 PM
به سلامتي ، 100 تومن كه حداقل ديسك و صفحه شده ، دوروبر 50 تومن تسمه تايم ، بين 15 تا 50 تومن هم كه فك كنم دسته موتور...
موتور ماشينتون لرزه هم داشت؟
همه قطعات اصلی بودند .
دیسک و صفحه 95000
دسته موتور 8500
تسمه تایم 27500
تسمه دینام 13500
واسکازین 15000
دنده برنجی 17000
دیسک و صفحه 95000
و چند تا خرده ریز دیگه
دستمزد کلا 73000 تومان
سعی میکنم که یه عکس از دیسک و صفحه قبلی بزارم .
خیر هیچ لرزشی نداشت .
senior 206 T5
7 April 2008, 01:06 AM
با سلام و تبريك سال نو به تمامي دوستان
چند سؤوال برام پيش اومده كه مثل هميشه زحمتش با شماست:
1-كسي ميدونه كه تمامي option هايي كه ميشه تو BSI تيپ هاي 5 فعالش كرد چيه؟( از جمله فعال كردن روشن شدن فلاشر ها هنگام ترمز شديد.....بقيه اش با شما:icon_cool)
2- زمستون كه خيلي هوا سرد بود،صبح ها برا start زدن مشكل داشتم به طوري كه با سومين استارت روشن مي شد كه دادم يه تنظيم موتوري كردن..شمع ها رو عوض كردن كه خوب شد..الان يه مدتيه باز همون مشكل دارم تو بعضي صبحها كه سرده..ضمنا بعد از روشن شدن كمي بوي بنزين خام هم ميده...اينو بگم كه فقط من سوپر ميزنم)
3-مكمل هايي كه خوبند برا سوخت كدومند؟..برا مواقعي مي خوام كه مجبورم بنزين مهمولي بزنم
4-تا الان نشده كه موتور رو بشورم اما كم كم داره لازم ميشه..از طرفي هم ميترسم..آيا به ريسكش مي ارزه؟
5- كيلومترم 70 تاست به نظر شما برم برا تعويض تسمه تايم؟...گويا تا 90 تا جا دار
6-اينجابچه هاي تيپ 5 اصفهان كسي هست؟...برامعرفي خريد وسايل/استادكار خوب و غيره..مي خوام مزاحم بشم
m16586
7 April 2008, 01:40 AM
با سلام و تبريك سال نو به تمامي دوستان
چند سؤوال برام پيش اومده كه مثل هميشه زحمتش با شماست:
1-كسي ميدونه كه تمامي option هايي كه ميشه تو BSI تيپ هاي 5 فعالش كرد چيه؟( از جمله فعال كردن روشن شدن فلاشر ها هنگام ترمز شديد.....بقيه اش با شما:icon_cool)
2- زمستون كه خيلي هوا سرد بود،صبح ها برا start زدن مشكل داشتم به طوري كه با سومين استارت روشن مي شد كه دادم يه تنظيم موتوري كردن..شمع ها رو عوض كردن كه خوب شد..الان يه مدتيه باز همون مشكل دارم تو بعضي صبحها كه سرده..ضمنا بعد از روشن شدن كمي بوي بنزين خام هم ميده...اينو بگم كه فقط من سوپر ميزنم)
3-مكمل هايي كه خوبند برا سوخت كدومند؟..برا مواقعي مي خوام كه مجبورم بنزين مهمولي بزنم
4-تا الان نشده كه موتور رو بشورم اما كم كم داره لازم ميشه..از طرفي هم ميترسم..آيا به ريسكش مي ارزه؟
5- كيلومترم 70 تاست به نظر شما برم برا تعويض تسمه تايم؟...گويا تا 90 تا جا دار
6-اينجابچه هاي تيپ 5 اصفهان كسي هست؟...برامعرفي خريد وسايل/استادكار خوب و غيره..مي خوام مزاحم بشم
بزای شستن موتور دقت کنید توی جعبه BSM یا همون فیوزهای کنار باطری آب داخل نشود
تسمه تایم طبق دفتزچه 206 باید هر 80000 تا عوض شود توی تهران بدلیل درجا کارکردن موتور نوی ترافیک بهتره توی 60000 تا 70000 حتما عوض بشه والا کار دستتون میده
من خودم روی 60000 عوض کردم 26000 تومن پول تسمه بود
senior 206 T5
7 April 2008, 01:57 AM
يادم رفت....
7-تفاوت سيستم ترمز هاي EBD و ESP چيه..وآيا تو تيپ 5 سيستم ESP داره؟
8-هر كاري ميكنم مصرفم تو شهر از 8.5 پاينتر نمياد..در حاليكه دوستم T2 داره ميگه تو شهر 7-7.5 مي سوزونه...آيا بد نيست سنسور اكسين رو عوض كنم؟
9-من دزدگير ندارم...از طرفي نميشه به قفل مركزي تنها اطمينان كرد.و ديگه اينكه دزدگير بودنش خيلي بهتر از نبودنش هست..به نظر شما بهترين دزدگيري كه به تيپ 5 ها مخره و مشكل الكترونيكي ايجاد نميكنه چيه؟
10-يك link مفيد بم معرفي كنيد كه رانندگي اصولي براي كارايي بهتر 206 تيپ 5 بمون بده
simbaleo
7 April 2008, 03:45 PM
يادم رفت....
7-تفاوت سيستم ترمز هاي EBD و ESP چيه..وآيا تو تيپ 5 سيستم ESP داره؟
8-هر كاري ميكنم مصرفم تو شهر از 8.5 پاينتر نمياد..در حاليكه دوستم T2 داره ميگه تو شهر 7-7.5 مي سوزونه...آيا بد نيست سنسور اكسين رو عوض كنم؟
9-من دزدگير ندارم...از طرفي نميشه به قفل مركزي تنها اطمينان كرد.و ديگه اينكه دزدگير بودنش خيلي بهتر از نبودنش هست..به نظر شما بهترين دزدگيري كه به تيپ 5 ها مخره و مشكل الكترونيكي ايجاد نميكنه چيه؟
10-يك link مفيد بم معرفي كنيد كه رانندگي اصولي براي كارايي بهتر 206 تيپ 5 بمون بده
7- سیستمهای EBD و ESP دوتاچیز کاملا متفاوت هستن، EBD وظیفش تقسیم نیروی ترمز بین چرخهای چپ و راست یک محور در مواقعی که سر پیچ ترمز میزنی هستش، اما ESP کارش جلوگیری از انحراف و از کنترل خارج شدن ماشین در هر شرایطیه و برای این کار بسته به اطلاعاتی که از سنسورهای مختلف میگیره ترمز یکی یا چندتا از چرخها رو اتوماتیک درگیر یا خلاص میکنه و ماشین رو بالانس میکنه. تیپ 5 EBD رو داره ولی ESP خیر.
8- منم هر کاری میکنم مصرفم تو شهر زیر 9 و 10 نمیاد! 8.5 که خیلی خوبه، دست به هیچ سنسوریش اعم از اکسیژن و غیره نگذار.
9- بهترین کار نصب دزدگیرهاییه که ایساکو تائید و نصب میکنه، اگر اشتباه نکرده باشم اسمش هم پورتمن هست، یه سر به ایساکو بزن.
ehsan62
7 April 2008, 05:12 PM
حالا اگر مجبورید از ایران خودرو بخرید به هیچ وجه ABS دار نخرید .
آمار تصادف ماشینهای ABS دار خیلی بالاست ، البته فقط مال ایران خودرو .
زانتیا این مشکل را نداره و ...
من هم مجبورم این را نگه دارم چون هنوز مشکل خدمت سربازی دارم و ماشین هم به نام خودمه .
خلاصه 2.5 ساله که آسایش ندارم .
به خاطر دونستن این مشکل همیشه فاصبله خودم را با ماشینای دیگه حفظ میکردم .
آخرین تصادفم هم اینجوری بود که پشت چراغ قرمز بودیم و چراغ سبز شد و ما هم حرکت کردیم یه شش - هفت متری نرفته بودیم که یهو یه پژو آردی ایستاد ، فاصله من با اون 4-3 متری بود و من هم با سرعت عمل بالا (سرعت 20 یا 25 بودم )
پام را گذاشتم روی ترمز ، بابام هم شاهد بود ، اما چیزی به نام ترمز وجود نداشت .
فقط صدای ABS و حرکت مستمر تا یهو ماشین ایستاد ، اما نه با ترمز خودش ، با برخورد به پشت پژو .
750 تومن خرج رو دست من ، اما پژو چیزیش نشد .
اگر خدایی نکرده یه عابر پیاده بپره جلوی ماشین باید چه خاکی به سرمون بریزیم آخه .[/quote]
بنده هم دقیقا مثل شما دوست عزیزاین مشکل رو داشتم
منم تو ترافیک بودم و 3-4 متری از ماشین جلویی فاصله داشتم که یهو ماشین جلویی (سمند) وایستاد و منم محکم پامو گذاشتم رو ترمزو در عین ناباوری خوردم به ماشین جلویی،20-30 تا هم بیشتر سرعت نداشتم،من مطمئنم که اگه ای بی اس وارد عمل نمیشد ماشین براحتی می ایستاد و 500 تومان خرج رو دستمون نمیذاشت.ماشینم تیپ 5 :icon_cry:
senior 206 T5
8 April 2008, 11:19 PM
ممنونم از دوستان عزيزم simbaleo (http://phalls.com/vbulletin/member.php?u=47467) و m16586 (http://phalls.com/vbulletin/member.php?u=13512) كه راهنمايي كردن..
ولي اين گزينه رو خيلي دوست دارم بيشتر اطلاعات داشته باشم، كسي هست كمك بيشتري كنه:
"-كسي ميدونه كه تمامي option هايي كه ميشه تو BSI تيپ هاي 5 فعالش كرد چيه؟( از جمله فعال كردن روشن شدن فلاشر ها هنگام ترمز شديد....."
البته يك مورد ديگه هم متوجه شدم
-تنظيم ميزان درجه حرارت ورودي اوليه،وقتي ماشين رو روشن ميكنيم
ممنونم:icon_evil
simbaleo
9 April 2008, 03:10 AM
ولي اين گزينه رو خيلي دوست دارم بيشتر اطلاعات داشته باشم، كسي هست كمك بيشتري كنه:
"-كسي ميدونه كه تمامي option هايي كه ميشه تو BSI تيپ هاي 5 فعالش كرد چيه؟( از جمله فعال كردن روشن شدن فلاشر ها هنگام ترمز شديد....."
البته يك مورد ديگه هم متوجه شدم
-تنظيم ميزان درجه حرارت ورودي اوليه،وقتي ماشين رو روشن ميكنيم
آپشن که واقعا زیاده، بوق هشدار وقتی که سرعت از یه حدی بگذره، وقتی برف پاک کن جلو روشنه دنده عقب بزنی برف پاک کن عقب کار کنه، وقتی درهارو باز کنی بعد از یه مدتی خودشون قفل بشن و .....
معمولا تو نمایندگیها متصدی دیاگ میتونه بیشترشو بهت بگه.
aram59
13 April 2008, 11:49 AM
سلام میخواستم بدونم کسی از شما تا حالا کشویی دنده 1 و 2 رو عوض کرده؟ در ضمن قیمته ایساکوش چنده؟ و آیا راضی هستن؟ یعنی اذیت نکرده؟ چون من شنیدم که اگه عوضش کنی دنده 1و2 میخونه. مرسی:icon_surp
masoud2535
14 April 2008, 04:40 PM
سلام دوستان
به نظر من بهترين آپشن براي 206 يکي استفاده از کامپيوتر سفر با نصب LCD TYPE B و تغييرات در COM2000 و يکي هم نصب کروز کنترلر هستش.
اين LCD کاربردش خيلي موثر و مفيد هستش و با ديدن مصرف سوخت لحظهاي و متوسط، شما ميتوانيد رانندگي اصولي و درستي داشته باشين تا هر لحظه و در هر شرايطي ميزان مصرف سوخت ماشينتون را ببينيد.:icon_cool
senior 206 T5
16 April 2008, 07:39 PM
با سلام خدمت تيپ 5 ي ها...:icon_evil
جسته گريخته چيزايي در مورد "کروز کنترلر" شنيدم..خوشحال ميشم كسي اطلاعات كاملي در اين مورد بده..
- البته سؤوال اصليم اينه كه آيا نصب کروز کنترلر چه مضرات و چه فوايدي با ماشين داره..
fahim2
16 April 2008, 07:59 PM
بله درست شنيدي كروز كنترل هم ميشه روي 206 نصب كرد
من الان يك 4ماهي است كه دارم رو اين پروژه كار ميكنم ولي متاسفانه بنا به دلايلي هنوز نتونستم فعالش كنم ولي بودن دوستاني كه فعال كردن ودارن ازش استفاده ميكنن
دليل فعال نشدن هم برميكرده به بعضي از قطعاتي كه ايرانخودرو براي ارزان سازي از قطعات ارزان تر و بدون آپشن استفاده ميكنه براي 206 مثل صفحه كيلومتري كه آپشن كروز را ساپورت نميكنه!
هيچگونه ضرري كه نداره بلكه در مصرف سوخت را به طور چشمگري كاهش ميده
senior 206 T5
16 April 2008, 07:59 PM
عذرميخوام...يه چند تا سؤوال قديمي هنوز مونده..ممنوم ميشم مثل هميشه لطف كنيد:
- كيلومترم 70 تاست به نظر شما برم برا تعويض تسمه تايم؟...گويا تا 90 تا جا دار
-اينجابچه هاي تيپ 5 اصفهان كسي هست؟...برامعرفي خريد وسايل/استادكار خوب و غيره..مي خوام مزاحم بشم
-من مصرفم تو شهر 8.5-9.5 هست به نظرم متعادل هست ..اما خيلي از بچه هاي تيپ2 سوار حرف از 7-8 تو شهر مي زنند...آيا واقعا اينطوره؟..من كه 16 سوپاپ دارم و فقط سوپر ميزنم پس خيلي پايين تر از اونا باشه مصرفم...اصلا ربطي به سنسور دوم داره/نداره؟...
- ورژن BSI ماشينم رو از كجا ميتونم بفهمم؟(مدل مرداد 84)
ممنون
fahim2
16 April 2008, 08:07 PM
عذرميخوام...يه چند تا سؤوال قديمي هنوز مونده..ممنوم ميشم مثل هميشه لطف كنيد:
- كيلومترم 70 تاست به نظر شما برم برا تعويض تسمه تايم؟...گويا تا 90 تا جا دار
-اينجابچه هاي تيپ 5 اصفهان كسي هست؟...برامعرفي خريد وسايل/استادكار خوب و غيره..مي خوام مزاحم بشم
-من مصرفم تو شهر 8.5-9.5 هست به نظرم متعادل هست ..اما خيلي از بچه هاي تيپ2 سوار حرف از 7-8 تو شهر مي زنند...آيا واقعا اينطوره؟..من كه 16 سوپاپ دارم و فقط سوپر ميزنم پس خيلي پايين تر از اونا باشه مصرفم...اصلا ربطي به سنسور دوم داره/نداره؟...
- ورژن BSI ماشينم رو از كجا ميتونم بفهمم؟(مدل مرداد 84)
ممنون
مصرف ماشينت نرماله
تسمه تايم هم اگر عوض كني ضرر نمكني ولي اگر خدايي نكرده پاره بشه يك خرج اساسي افتاده رو دستت
ورژن ماشين را از دياگ بايد بفهمي ولي طبق مدل ماشينت بايد 36 يا38 باشه
masoud2535
19 April 2008, 09:31 AM
سلام دوستان
من ميخواهم يک پروژه تيونينگ براي 206 تيپ 5 شروع کنم:icon_idea
قبل از اينکه تاپيک بزنم، ميخواهم مسئله را توي همين تاپيک مطرح کنم و اگه کشش داشته باشه اقدام کنم وگرنه بيخيالش بشم:icon_razz
هدف تيونينگ موتور با حداقل هزينه و بيشترين بازده در توان موتور ميباشد.
براي اين منظور کارهائي که در نظر دارم انجام بدم به سه دسته تقسيم کردم:
1- تيونينگ سيستم مکش (ورودي هوا تا دريچه گاز)
2- تيونينگ سيستم تخليه (از خود منيفولد تا منبع عقب)
3- تيونينگ سيستم جرقه زني و احتراق (فقط در حد تعويض شمع)
مواردي که براي مورد اول در حال بررسي هستم به ترتيب اولويت شامل:
1-1- کيت کامل مکش يونيورسال JR
1-2- کيت کامل مکش يونيورسال Airforce
1-3- فيلتر مخروطي
1-4- فيلتر جايگذين 206
براي مورد دوم هم مواردي که به ترتيب اولويت مد نظرم هست شامل:
2-1- فقط نصب هدرز بدون تعويض منبع عقب و بدون حذف منبع وسط
2-2- نصب هدرز با تعويض منبع عقب و بدون حذف منبع وسط
2-3- نصب هدرز با تعويض منبع عقب و حذف منبع وسط و استفاده از لوله اگزوز يکسره
2-4- حذف کاتاليست و استفاده از نوع مديفاي شده با تعويض منبع عقب و لوله يکسره
2-5- حذف کاتاليست و استفاده از نوع مديفاي شده بدون تعويض منبع عقب و منبع وسط
2-6- خالي کردن کاتاليست
براي مورد سوم هم فقط استفاده از شمع مرغوب مانند اسپليت فاير آمريکائي، مد نظرم هست.
از عزيزاني که راهنمائي ميکنند تقاضا دارم هزينه انجام هرکدام از مراحل را هم عنوان کنند.
تاثير هر کدام از اين عمليات در توان و تورک موتور بصورت مستدل و در صورت انجام تست با داينو (Dyno) ميتونه خيلي مفيد باشه:icon_cool پس اگر کسي از دوستان کارهائي کرده و تست هم گرفته لطف کنه و دياگرامش را هم اينجا بذاره تا همه نتيجه کار رو ببينن.
در کل هدف من افزايش توان موتور به ميزان حداقل 15 اسب بخار و شيفت دادن دياگرام تورک به ميزان حداکثر 1000Rpm به سمت چپ (دور پائينتر) به همراه افزايش حداقل 20 نيوتون متر در مقدار آن است.
از دوستان عزيز تقاضا دارم تا حد امکان پاسخهايشان با نتايج مستدل و مصور به همراه توضيحات کامل شامل هزينه و تاثيرات هر کدام يا مجموع مراحل در نتيجه نهائي بوده و در غير اينصورت بصورت تجربي (مثلاً افزايش ميزان شتاب 0-100 و 0-160 و تاپ اسپيد) باشد تا براي عموم قابل استفاده گردد.
ضمن تشکر از توجه عزيزان، در صورت استقبال از اين مورد در اين تاپيک، متعاقباً تاپيک جديدي بصورت پروژه تيونينگ خواهم زد تا بصورت تخصصيتر پيرامون مسئله بحث و تبادل نظر گردد.:lover:
simbaleo
19 April 2008, 06:23 PM
در تکمیل نوشته های آقا مسعود اجازه بدید چیپ تیونینگ رو هم اضافه کنم، که در نهایت 8 اسب دیگه به توان موتور اضافه میکنه. ضمن اینکه کمبود گشتاور در دورهای پایین هم که از مشکلات موتور تیپ 5 هست رو بهبود میده.
در مورد تقویت سیستم تنفس به نظر من کیت کامل بهترین بازده رو داره. اما از فیلتر جایگزین هم که جای فیلتر فابریک نصب میشه بدم نمیاد.
در مورد تقویت سیستم اگزوز هم باید بگم که با حذف کاتالیست و تعویض منبع و لوله یکسره، از لوله اگزوز در مواقعی که دور موتور پایین میاد یه صدای انفجار به همراه شعله زرد رنگ خواهید دید! حالا نمیدونم اگر هدرز نصب کنی باز هم اینطوری میشه یا نه.
masoud2535
19 April 2008, 08:01 PM
شهريار جان نميخوام ECU را دستکاري کنم و ريمپ ECU را فعلاً بيخيالش شدم:icon_ques
هزينش هم گزاف هستش، لطفاً اگه دياگرام داينو داري از تيپ 5 هاي تيونينگ شده بذار لطفاً:icon_excl
با تشکر
simbaleo
20 April 2008, 09:54 PM
درسته، تقریبا به اندازه یه هدرز قیمت انجامشه و طبق ادعای خودشون 8 اسب به قدرت اضافه میکنه.
چون ماشینتون 2 تا سنسور اکسیژن داره احتمال داره با هدرز مشکل پیدا کنه (البته حدس منه) ، ولی به عنوان اولین قدم تعویض شمعها رو پیشنهاد میکنم.
aram59
22 April 2008, 11:38 AM
سلام دوستان.یه مدتیه از قسمت قاب تسمه تایم ماشینم یه صدای جیغ خفیف ولی ممتد میاد.وقتی که گاز میدم صداش قطع میشه.تسمه تایمو عوض کردم ولی همچنان صدا داره.نمایندگی می گفت این مرض تیپ 5 هاست که بعد از یه مدتی اینطوری میشه.میخواستم بدونم ماشین شما هم همینجوری شده؟آیا تسمه تایم شله یا سفته؟ لطفا راهنماییم کنید:icon_cool
fahim2
22 April 2008, 12:46 PM
سلام دوستان.یه مدتیه از قسمت قاب تسمه تایم ماشینم یه صدای جیغ خفیف ولی ممتد میاد.وقتی که گاز میدم صداش قطع میشه.تسمه تایمو عوض کردم ولی همچنان صدا داره.نمایندگی می گفت این مرض تیپ 5 هاست که بعد از یه مدتی اینطوری میشه.میخواستم بدونم ماشین شما هم همینجوری شده؟آیا تسمه تایم شله یا سفته؟ لطفا راهنماییم کنید:icon_cool
اين صدا مال بلبرينگ تسمه سفت كن هست چيز مهمي نيست اگر صداش بيستر شد عوض كن
ehsan62
25 April 2008, 12:15 AM
سلام
میخواستم بدونم که چجوری میشه چراغ ایربگ راننده(پشت آمپر) رو محو کرد.از اون وقتیکه رفتم پیش یه باتریساز و کام2000 رو در آورد،همینجور مونده.خودش گفت که یکی دو روز میمونه و بعدش خودش میره نهایتا اگه نرفت دیاگ بزن. اما دیاگ هم زدم نرفت البته تو نمایندگی دیاگ نزدم و قاعدتا دیاگش هم 2000 نبود.لطفا بگید چیکار کنم چون خیلی رو مخم راه میره.
fahim2
25 April 2008, 02:14 PM
اين مشكل موقعي پيش مياد يكي از فيشهاي مربوط به كام2000 شل باشه
تو كام2000 3 تا فيش هست اونا را چك كن شايد برطرف بشه
ali206-5
25 April 2008, 11:24 PM
بچه ها یه نظر کارشناسی ازتون میخوام .
ببخشید که زیاد به این تاپیک مربوط نمیشه ، اما در مورد تیپ پنجه بالاخره .
من یک 206 تیپ 5 مدل خرداد 1384 دارم .
70 هزار کیلومتر کار کرده .
چند تا تصادف داشتم ، از بغل که به اجزای درون محفظه موتور هیچ آسیبی وارد نشده .
کاپوت و دو تا گلگیر و در جلو سمت راست عوض شده .
البته کاپوت یه قسمت کوچیکش خراب شده بود که صافکاریش کردم و الان توی خونست و فقط رنگ میخواد .
1 ماهه پیش دیسک و صفحه و ... را عوض کردم .
الان توپه توپه و همیشه هم بنزین سوپر میزنم و سیستم صوتی و تصویری توپ هم داره .
هیچ مشکل دیگری نداره .
میخوام بفروشمش ، چقدر میارزه ؟
po2ya
25 April 2008, 11:32 PM
بچه ها یه نظر کارشناسی ازتون میخوام .
ببخشید که زیاد به این تاپیک مربوط نمیشه ، اما در مورد تیپ پنجه بالاخره .
من یک 206 تیپ 5 مدل خرداد 1384 دارم .
70 هزار کیلومتر کار کرده .
چند تا تصادف داشتم ، از بغل که به اجزای درون محفظه موتور هیچ آسیبی وارد نشده .
کاپوت و دو تا گلگیر و در جلو سمت راست عوض شده .
البته کاپوت یه قسمت کوچیکش خراب شده بود که صافکاریش کردم و الان توی خونست و فقط رنگ میخواد .
1 ماهه پیش دیسک و صفحه و ... را عوض کردم .
الان توپه توپه و همیشه هم بنزین سوپر میزنم و سیستم صوتی و تصویری توپ هم داره .
هیچ مشکل دیگری نداره .
میخوام بفروشمش ، چقدر میارزه ؟
اگه قیمت هاییی که از گوشه و کنار میرسه مبنی بر اینکه تیپ 5 صفر 20 تومن و اینها درست باشه فکر کنم 15 تومن بتوونی بفروشی!
در مورد لوازم هم تاثیری تو قیمت نداره !
چون دلیل نداره طریفی که داره ماشین شما رو میخره پول لوازمی که شما بستی رو ماشین رو بده !
:icon_cool
ali206-5
26 April 2008, 07:29 PM
امروز فروختمش 10.5
Rapstar
26 April 2008, 08:52 PM
اگه قیمت هاییی که از گوشه و کنار میرسه مبنی بر اینکه تیپ 5 صفر 20 تومن و اینها درست باشه فکر کنم 15 تومن بتوونی بفروشی!
در مورد لوازم هم تاثیری تو قیمت نداره !
چون دلیل نداره طریفی که داره ماشین شما رو میخره پول لوازمی که شما بستی رو ماشین رو بده !
با سلام
استاد پویا مگه هنوز 206 تیپ 5 صفر هست؟؟:icon_twis:icon_twis
ممنون
po2ya
26 April 2008, 09:45 PM
با سلام
استاد پویا مگه هنوز 206 تیپ 5 صفر هست؟؟:icon_twis:icon_twis
ممنون
من والا استاد نیستم !
اما در ایران چیزی نشد نداره !کارخونه نداره ولی تو دست هستش !
hozhzhat
27 April 2008, 03:24 PM
بابا كجاي كاريد
كار تيپ 5 شما به كجا كشيده كه از
پرشيا 16 سوپاپ بدون اصالت
كه فرانسه اسم اين فرزند خوانده رو بخود ميكسرش واگذار كرده (پژو پارس)
از تيپ 5 امار راي اون بالاتر رفته
اخه اين ماشين(پارس 8 سوپاپ)چه مزيت 3 يا 4 ميليون به 405 داره ؟
ايا واقعا توجيح مالي و اقتصادي براي مصرف كننده داره ؟
اينه سياست حمايت از مشتري ؟
ماشين خوبي هست
اونم اگر هست صدقه سر پژو است ولي نه با اين قيمت!!!
تا وقتي عقل به چشم باشد نه تنها از تيپ 5 بلكه از ماشينهاي بهتر از اون هم اراي بيشتري كسب ميكنه
ميگيد نه يه سر به اين سايت بزنيد http://www.rayanets.com
اين يك نمونه هست از هزاران......
واقعا چند نفر اطلاعات كامل داشتن ؟
من هم کاملا با نظر شما موافقم که یه ماشین 8 سوپاپ که نه ای بی اس و نه ایر بگ داره وحتی ترمز عقبش کاسه ایه به این قیمت فروخته میشه و همه هم استقبال میکنن
masoud2535
8 May 2008, 07:57 PM
سلام
براي دوستاني که علاقه به تيونينگ دارند، بايد بگم که من جديداً سوپر چيپ رو روي ECU پياده کردم و تاثيراتش خيلي خوب بوده:
1- افزايش شتاب
2- سرعت تعويض دندهها (عملکرد سريع کلاج به هنگام تعويض دنده)
3- افزايش توان و تورک (سربالائي ستاري 120 کيلومتر بر ساعت!!!)
4- عدم افزايش مصرف سوخت
5- هزينه 500 تومن
موفق باشيد.
po2ya
8 May 2008, 08:12 PM
2- سرعت تعويض دندهها (عملکرد سريع کلاج به هنگام تعويض دنده)
ببینم دقیقا سوپر چیپ چه جوری به سرعت تعویض دنده ها کمک میکنه ؟!!!!!
:icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis
کلاچ یه قسمت مکانیکیه چه جوووری سوپر چیپ تاثیر گذاشته رووش؟!
:icon_mad:
simbaleo
9 May 2008, 02:54 AM
احتمالا منظورشون Drop سریعتر دور موتور هنگام کلاچ گرفتن و تعویض دنده بوده، یکی از مواردی که تو تیپ 5 با ریمپ کردن ECU بهبود پیدا میکنه همین مورده، وگرنه کلاچ گرفتن و شیفت دنده که یه کار کاملا مکانیکیه و با برنامه ECU ارتباطی نداره.
po2ya
9 May 2008, 09:58 AM
احتمالا منظورشون Drop سریعتر دور موتور هنگام کلاچ گرفتن و تعویض دنده بوده، یکی از مواردی که تو تیپ 5 با ریمپ کردن ECU بهبود پیدا میکنه همین مورده، وگرنه کلاچ گرفتن و شیفت دنده که یه کار کاملا مکانیکیه و با برنامه ECU ارتباطی نداره.
اون خوب ربطی اصلا به سریعتر کلاچ گرفتن نداره !
اون اگه برطرف شده باشه بر میگرده به همون قضیه راندمان بهتر موتور نه تعویض دنده و کلاچ گرفتن !
:icon_mad:
masoud2535
9 May 2008, 06:15 PM
سلام
هنگام تعويض دنده در تيپ 5 حتماً متوجه شدين که ECU کمي ديرتر عمل ميکنه و يک حالت کپ به وجود مياد، ولي بعد از سوپر چيپ ديگه شما اون تاخير رو احساس نميکنين؛ منظورم اين بود شرمنده !:icon_neut
po2ya
9 May 2008, 07:29 PM
سلام
هنگام تعويض دنده در تيپ 5 حتماً متوجه شدين که ECU کمي ديرتر عمل ميکنه و يک حالت کپ به وجود مياد، ولي بعد از سوپر چيپ ديگه شما اون تاخير رو احساس نميکنين؛ منظورم اين بود شرمنده !:icon_neut
اون به سرعت عمل دریچه بستگی داره چون دریچه گاز تیپ5 کاملا الکترونیکی هست این مساله به وجود میاد !
و اوون تاخیر آنچنان محسوس نیست که شما میفرمایدد یا حداقل رو ماشین من اینجووری نیست که با این صحبتی که شما میفرمایید اون عیب از بین رفته!
aram59
10 May 2008, 07:24 PM
سلام، یه سوال:ماشین من روی دور موتور بین 2 و 3 یه صدایی از دریچه گازش میاد(مثل صدای بسته شدن دریچه گاز) میخواستم ببینم ماشین شما هم همینجوریه یا نه؟اگه نه از چی میتونه باشه؟ممنون
po2ya
10 May 2008, 07:50 PM
سلام، یه سوال:ماشین من روی دور موتور بین 2 و 3 یه صدایی از دریچه گازش میاد(مثل صدای بسته شدن دریچه گاز) میخواستم ببینم ماشین شما هم همینجوریه یا نه؟اگه نه از چی میتونه باشه؟ممنون
متوجه منظورتون نمیشم میشه بیشتر توضیح بدید ؟!
یعنی چی صدا میاد ؟!!!
:icon_twis
aram59
11 May 2008, 11:11 AM
ببین مثلا وقتی که با دنده 1 حرکت میکنم بین دور موتور 2 تا 3 یه صدایی مثل تگ از موتور میاد.و قتی هم دور بالا میره توی دور برگشت هم وقتی به دور موتور 2.5 میرسه همون صدا رو داره.
po2ya
12 May 2008, 06:12 PM
دریچه چیز خاصی نداره که تولید صدا کنه !
در حالت خلاص هم این صدا رو میده یا خیر؟!!!
aram59
13 May 2008, 09:38 AM
بله.در حالت خلاص هم که دور موتور به اون محدوده میرسه تولید صدا میکنه.البته چون من حساس شدم راحت میشنوم.چون مکانیک هم متوجه نشد.
ehsan62
13 May 2008, 03:16 PM
سلام
چجوری میشه بعضی از آپشنهای BSI رو مثل روشن شدن نور پایین همراه نور بالا فعال کرد،چون من رفتم دیاگ زدم یارو نتونست،اگه میشه دقیقا بگین وارد کدوم گزینه میشه که من بنونم به متصدی دیاگ حالیش بکنم
simbaleo
14 May 2008, 12:00 AM
سلام
چجوری میشه بعضی از آپشنهای BSI رو مثل روشن شدن نور پایین همراه نور بالا فعال کرد،چون من رفتم دیاگ زدم یارو نتونست،اگه میشه دقیقا بگین وارد کدوم گزینه میشه که من بنونم به متصدی دیاگ حالیش بکنم
سلام
BSI ---> Configuration ---> Customer option ---> Lightning Signaling ---> Type Of Headlamps ---> Double Reflector
ehsan62
17 May 2008, 12:36 PM
حالا که زحمت کشیدی مسیر روشن شدن فلاشر به هنگام ترمز شدید رو هم لطف کنی ممنون میشم
simbaleo
17 May 2008, 01:48 PM
BSI ---> Configuration ---> Customer option ---> Lightning Signaling --->
Switching on of the hazard warninig lights on sharp decleration
البته به احتمال خیلی زیاد این سیستم روی ماشینتون فعال هست، فقط احتیاج به یه ترمز خیلی شدید و با سرعت زیاد داره که فعال بشه، قبلا هم اینجا نوشتم، برای خودم 2 - 3 مورد پیش اومده که روشن بشن و تمام موارد هم واقعا برای جلوگیری از تصادف یه چنین ترمزی گرفته بودم.
m16586
17 May 2008, 02:00 PM
حالا که زحمت کشیدی مسیر روشن شدن فلاشر به هنگام ترمز شدید رو هم لطف کنی ممنون میشم
لیست کاملش را توی این تاپیک ببین
http://www.phalls.com/showthread.php?t=42439
ATOS
29 May 2008, 11:42 PM
بالاخره منم به جمع T5 ها پیوستم:icon_evil
.
امشب مدل 85 (دقیق 85/10) رو خریدم به 13،650،000 تومن:icon_surpبا 50،000 کارکرد و بی رنگ :icon_exclدیاگ هم زدم و ایرادی نشون نداد:icon_cool
نظر دوستان چیه؟:icon_evil
arash_2006
29 May 2008, 11:47 PM
مبارکت باشه قیمتش هم خیلی خوبه من قیمت هایی که میگرفتم خیلی بالاتر از این حرفها بود امیدوارم هیچ مشکلی باهاش پیدا نکنی
ATOS
30 May 2008, 12:40 PM
کمک فوری:
من هنوز میتونم قرارداد رو فسخ کنم:icon_evilو برای تست ماشین این موارد رو رعایت کردم:
1- بردم پیش یه نقاش و تائید کرد رنگ نشده.
2- بردم و تو جاده و با سرعت 110 ترمز محکم زدم و ABS فعال شد (تق و تق کرد) و ماشین نکشید و ایستاد.
3- پیش به تعمیرگاه دیاگ زدم و گفت ایراد نداره.
4- هم بیمه بدنه داره و هم شخص ثالث تا 87/10 و هیچ کدوم از کوپن ها مصرف نشده.
.
دیگه باید چکار میکردم که نکردم؟ :icon_ques خیلی نگرانم:icon_cry:
simbaleo
30 May 2008, 01:14 PM
کمک فوری:
من هنوز میتونم قرارداد رو فسخ کنم:icon_evilو برای تست ماشین این موارد رو رعایت کردم:
1- بردم پیش یه نقاش و تائید کرد رنگ نشده.
2- بردم و تو جاده و با سرعت 110 ترمز محکم زدم و ABS فعال شد (تق و تق کرد) و ماشین نکشید و ایستاد.
3- پیش به تعمیرگاه دیاگ زدم و گفت ایراد نداره.
4- هم بیمه بدنه داره و هم شخص ثالث تا 87/10 و هیچ کدوم از کوپن ها مصرف نشده.
.
دیگه باید چکار میکردم که نکردم؟ :icon_ques خیلی نگرانم:icon_cry:
سلام
اولا که خیلی مبارکه خیلی خوب خریدی :icon_cool بعد هم اینکه برای چی نگرانی؟ تصادف که نداشته، Erorr هم که نداشته، اینایی که میگم رو هم چک کن و با خیال راحت تیپ 5 سوار شو:
جلوبندیش رو نشون یه جلو بندی ساز با انصاف بده، معمولا لاستیگهای گردگیر سیبک چپقی و میل موجگیر تو این کیلومتر پاره میشه و جلوبندی تو دست اندازهای ریز به صدا می افته، این رو حتما بررسی کن، خود من تیپ 5 مدل 5/85 دارم و با 25000 تا کارکرد سیبک چپقی سمت رانندش مرخص شد. هنوز برای خراب بودن باقی اجزای جلوبندی زوده، مگر اینکه ضربه ای چیزی خورده باشه، پس حتما بررسی کن.
لنتهای جلو و عقبش رو چک کن، ماشین من 20000 تا که کار کرد لنتهای عقبش تموم شد ولی الان با 30000 تا کارکرد کنونی هنوز لنتهای جلوش داره.
حتما فیلتر هوا و بنزینش رو با بهترین نوع عوض کن. احتیاطا روغن موتور رو هم با فیلتر روغن عوض کن.
اگر مطمئنی که کیلومتر واقعی کارکردش همینه از 80000 تا فکر تعویض تسمه تایم باش، اگر مطمئن نیستی زودتر از 80000 تا عوضش کن.
در نهایت موتور که روشنه در موتور رو باز کن و با دقت گوش کن ببین صدای غیر عادی و اضافه بر سازمان نداشته باشه. همینطور بعد از استارت زدن نباید هیچگونه بوق هشداری بشنوی یا چراغی تو جلو آمپر روشن بمونه.
ATOS
30 May 2008, 01:30 PM
سلام
جلوبندیش رو نشون یه جلو بندی ساز با انصاف بده، معمولا لاستیگهای گردگیر سیبک چپقی و میل موجگیر تو این کیلومتر پاره میشه و جلوبندی تو دست اندازهای ریز به صدا می افته، این رو حتما بررسی کن، خود من تیپ 5 مدل 5/85 دارم و با 25000 تا کارکرد سیبک چپقی سمت رانندش مرخص شد. هنوز برای خراب بودن باقی اجزای جلوبندی زوده، مگر اینکه ضربه ای چیزی خورده باشه، پس حتما بررسی کن.
جدا ممنونم:icon_winkو اتفاقا زدی تو خال:icon_evil
تو دست اندازها یه صدا شبیه سایش 2تا لاستیک شنیده میشه که فروشنده گفت مهم نیست و به خرج خودم درستش میکنم و به یه تعمیرکار هم که نشون دادم گفت خرابی مهمی نیست و مورد جزئی است:icon_surp
.
بازم از راهنمایی شما ممنونم:icon_wink
simbaleo
30 May 2008, 01:34 PM
صداش شبیه سایش لاستیکه؟ احتمال خیلی زیاد مال بست اگزوزه نه جلو بندی! اون صدایی که من میگم یه تق تق ریزه و ضربه اون رو هم روی فرمون حس میکنی، صداش مثل برخورد 2 تکه آهنه.
با این حال خودتو بزن به اون راه و چیزی به صاحبش نگو که یه وقت بی خیال درست کردنش نشه.
ATOS
30 May 2008, 02:41 PM
صداش شبیه سایش لاستیکه؟ احتمال خیلی زیاد مال بست اگزوزه نه جلو بندی! اون صدایی که من میگم یه تق تق ریزه و ضربه اون رو هم روی فرمون حس میکنی، صداش مثل برخورد 2 تکه آهنه.
با این حال خودتو بزن به اون راه و چیزی به صاحبش نگو که یه وقت بی خیال درست کردنش نشه.
دقیقا 405 بابام هم بعد از 50،000 همین صدارو از چرخ های جلو میده:icon_evilقیقا صدای سایش 2 تا لاستیک است:icon_ques
.
راستی غلتک کجای ماشین هست؟ :icon_quesتو برگه گارانتی نوشته یکبار غلتک عوض شده:icon_razz
ATOS
30 May 2008, 06:50 PM
و یک سوال دیگه:
کنار قسمتی که کلیومتراژ رو نشون میده عکس یه آچار بود و اونجایی که برده بودم برای تست دیاگ گفت علامت سرویس است و پاکش کرد و گفت تنظیم کردم برای 20،000:icon_evil
.
1- آیا راست گفته؟
2- چطوری خودم میتونم عدد بهش بدم؟
drnariman
30 May 2008, 08:19 PM
بله به شما درست گفته
برای تنظیم داخل دفترچه ماشین فکر کنم نوشته .
ATOS
30 May 2008, 08:32 PM
بله به شما درست گفته
برای تنظیم داخل دفترچه ماشین فکر کنم نوشته .
با تشکر از شما:
این سوال چی؟ : راستی غلتک کجای ماشین هست؟ :icon_quesتو برگه گارانتی نوشته یکبار غلتک عوض شده:icon_razz
simbaleo
30 May 2008, 11:49 PM
و یک سوال دیگه:
کنار قسمتی که کلیومتراژ رو نشون میده عکس یه آچار بود و اونجایی که برده بودم برای تست دیاگ گفت علامت سرویس است و پاکش کرد و گفت تنظیم کردم برای 20،000:icon_evil
.
1- آیا راست گفته؟
2- چطوری خودم میتونم عدد بهش بدم؟
بله درست گفته، اما فقط میتونی روی 20000 صفرش کنی و بصورت معکوس کیلومتر کم میکنه تا به صفر و زمان سرویس برسه. میشه با دیاگ این مقدار رو تغییر داد و مثلا به 10000 تا تغییرش داد.
در مورد غلطک هم چیزی به ذهنم نمیرسه! خیلی کلی و گنگ نوشته شده، هیچ توضیحی کنارش نداشت؟
ATOS
31 May 2008, 12:04 AM
بله درست گفته، اما فقط میتونی روی 20000 صفرش کنی و بصورت معکوس کیلومتر کم میکنه تا به صفر و زمان سرویس برسه. میشه با دیاگ این مقدار رو تغییر داد و مثلا به 10000 تا تغییرش داد.
در مورد غلطک هم چیزی به ذهنم نمیرسه! خیلی کلی و گنگ نوشته شده، هیچ توضیحی کنارش نداشت؟
والا چی بگم:icon_ques
شاید من خیلی وسواس هستم:icon_neutمن از جنس نو کلی ایراد در میارم چه برسه به اینکه 50،000 کار کرده:icon_razz
ATOS
31 May 2008, 04:09 PM
سوال:
نوع واسگازین باید چی باشه؟
عوض کنم یا نه؟:icon_ques
simbaleo
31 May 2008, 04:43 PM
سوال:
نوع واسگازین باید چی باشه؟
عوض کنم یا نه؟:icon_ques
الان به نظر کمی زود میاد، اگر عوض کنی البته یکم دنده ها نرمتر میشن، خواستی عوض کنی توتال بریز 2 لیتر میخواد.
ATOS
31 May 2008, 10:08 PM
الان به نظر کمی زود میاد، اگر عوض کنی البته یکم دنده ها نرمتر میشن، خواستی عوض کنی توتال بریز 2 لیتر میخواد.
ممنون،عوض نکردم:icon_surp
بردم فیلتر هوا و بنزین و کولر و روغن+روغن رو عوض کردم و فردا شمع ها:icon_evil
45 تا بنزین سوپر هم زدم:icon_surpو از وضعیت کلیش خیلی راضی هستم و فقط کمی جلو بندی (لاستیک ها) نیاز به بازدید داره که انجام میدم:icon_cool
.
ولی 1 سوال: بهترین شمع چیه؟:icon_ques
در صفحات قبل نوشته بود بیشتر از 1 پلاتین خوب نیست،نظر دوستان چیه؟:icon_ques
simbaleo
1 June 2008, 01:27 AM
بهترین شمع براش همون سوپر بوش هستش که نمایندگیها میفروشن، اشتباه نکرده باشم دستی 12 هزار تومن بود.
ATOS
6 June 2008, 04:14 PM
خوب الان که دارم این پست رو می نویسم نزدیک 1700 کیلومتر باهاش روندم و تا کاشان رفتم و برگشتم :icon_mrgrو نتایج:
1- مصرف از 6.8 تا 7.8 متغیر بود ولی اغلب کولر روشن بود.
2- سیستم تهویه Automatic جدا عالی بود .:icon_excl
3- شتاب و سرعت خیلی خوب.
4- ترمز ها جدا از 405 خیلی بهتره و 100% قابل اعتماد.:icon_surp
.
در کل از خریدم خیلی خیلی راضی هستم و انشاء الله تا 100،000 ازش کار میکشم و بعد میفروشم.:icon_evil
راستی،2 سوال:
به نظر دوستان عمر مفید موتور تیپ 5 حدود چند هزار است؟:icon_razz
2- کار سنسور باران چیه؟ باران اومد (نه در حدی که جاری بشه) ولی برف پاکن ها کار نکرد!!! ظاهرا 1 دکمه سمت چپ مربوط به این سنسور است.
arash_2006
6 June 2008, 05:26 PM
کار سنسور باران همین طور که از اسمش پیداست البته اگر روی خودرو شما نصب باشه زمانی که بارون میاد برف پاک کن ها رو بهه تناسب سرعت بارون به حرکت در میاره و حتی در صورت نصب باید قبل از هرچیزی اونو فعال و در حالت auto گذاشته باشین
شما مصرف سوخت رو به صورت دستی حساب کردی یا تریپ کامپیوتر روش نصب؟
در هنگام بارندگی و خیسی جاده مشکلی با ترمزها نداشتی؟
این مصرفی که گفتی در شهر بوده یا جاده؟
ATOS
6 June 2008, 06:08 PM
کار سنسور باران همین طور که از اسمش پیداست البته اگر روی خودرو شما نصب باشه زمانی که بارون میاد برف پاک کن ها رو بهه تناسب سرعت بارون به حرکت در میاره و حتی در صورت نصب باید قبل از هرچیزی اونو فعال و در حالت auto گذاشته باشین
ممنون از راهنماییتون،اصولا باید داشته باشه ، چون دکمه قطع اون وجود داره.با سطل آب امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم:icon_cool
شما مصرف سوخت رو به صورت دستی حساب کردی یا تریپ کامپیوتر روش نصب؟
دستی ولی دقیق:icon_evil
در هنگام بارندگی و خیسی جاده مشکلی با ترمزها نداشتی؟
فوق العاده عالی:icon_coolباید استفاده کنی تا ببینی:icon_surpطوری به ترمز ها اعتماد پیدا کرده بودم که کنار دستیم ترسیده بود و میگفت اگه ABS کار نکنه حتما میمیریم:icon_arro
این مصرفی که گفتی در شهر بوده یا جاده؟
100% سیکل ترکیبی:icon_evilکه 80% با کولر بوده:icon_coolالبته قبلش فیلتر بنزین و هوا و روغن و کابین و خود روغن و شمع ها رو عوض کرده بودم و سرعت بین 110 تا 120 بوده و بنزین هم سوپر بوده:icon_surp
arash_2006
6 June 2008, 06:23 PM
ATOS جان بهت تبریک میگم با این مشخصات و مهم تر اینکه از اضطراب در اومدن پس از خرید ماشین امیدوارم چرخش حالا حالاها برات بچرخه
راستش منم تو فکر خریدنش هستم و اتفقا یکی از آشناها یک فیش تحویل 3 تا 4 ماه تیپ 5 رو داره که وقتی گفتم دیگه تولید نمیشه گفت من از قبل ثبت نام کردم و آخرین تماسی هم که گرفته گفتند مشکلی نداره و تحویل میدیم قیمت فیش رو گفته 16.5 نمیدونم می ارزه یا نه؟ چ.ن من یک مدل 85 با کارکرد 30 هزار تا هم سراغ دارم که میگه 14.5 ولی خب صفر هر ماشین یک چیز دیگه است فعلا که همین جور دارم به گشتن ادامه میدم تا بلکه بتونم اون چیزی رو که واقعا دوست دارم بخرم آخه اون مدل 85 رنگ بژ بود و من از این رنگ به هیچ عنوان خوشم نمیاد در حالی که بنظر من ماشین خیلی تمیز و کم کار بود
masoud2535
6 June 2008, 08:26 PM
ATOS جان بهت تبریک میگم با این مشخصات و مهم تر اینکه از اضطراب در اومدن پس از خرید ماشین امیدوارم چرخش حالا حالاها برات بچرخه
راستش منم تو فکر خریدنش هستم و اتفقا یکی از آشناها یک فیش تحویل 3 تا 4 ماه تیپ 5 رو داره که وقتی گفتم دیگه تولید نمیشه گفت من از قبل ثبت نام کردم و آخرین تماسی هم که گرفته گفتند مشکلی نداره و تحویل میدیم قیمت فیش رو گفته 16.5 نمیدونم می ارزه یا نه؟ چ.ن من یک مدل 85 با کارکرد 30 هزار تا هم سراغ دارم که میگه 14.5 ولی خب صفر هر ماشین یک چیز دیگه است فعلا که همین جور دارم به گشتن ادامه میدم تا بلکه بتونم اون چیزی رو که واقعا دوست دارم بخرم آخه اون مدل 85 رنگ بژ بود و من از این رنگ به هیچ عنوان خوشم نمیاد در حالی که بنظر من ماشین خیلی تمیز و کم کار بود
سلام دوستان
متاسفانه 206 هاي جديد (بعد از 84) کيفيت زياد مطلوبي ندارن، ماشين خودم هم تيپ 5 مدل 85 هستش، ولي اتاقش خيلي سر و صدا داره!
در ضمن در مدلهاي جديد هم ديگه از لاستيک ميشلن و حتي گودير هم خبري نيست و روش بارز ميندازن!!!
ولي هر چي باشه 206 هست و به قول خود ايرانخودروئيها آبروي ايرانخودرو هستش:icon_surp
خريد 206 صفر کيلومتر رو با توجه به قيمت 16.5 که فرمودين توصيه ميکنم:icon_cool
اميدوارم از انتخابتون راضي باشين و با اين ماشين نازنين حسابي حال کنين:icon_surp
ATOS
6 June 2008, 08:28 PM
اگه واقعا میتونی ته و تو قضیه رو دربیاری به نظرم صرف با 85 باشه:icon_coolاما یه کم بالا نمیگه؟:icon_ques
اینم بدون که اونجایی که بردم دستگاه رو دیاگ زدم گفت اگه بخوای کیلومتر رو نصف و یا صفر هم میکنم طوری که هیچ کس نفهمه:icon_evilولی نمایندگی از روی قطعاتی مثل دیسک ترمز و لنت و ..... تائید کرد کارکزد 50،000 است و دستکاری نشده:icon_surp
arash_2006
6 June 2008, 08:57 PM
خب پس با این تفاصیل به کارکردها هم زیاد نمیشه اعتماد کرد چه بسا کسی پیدا بشه که این قطعاتی رو که گفتید هم عوض کنه اونوقت چی؟
بهر حال امیدوارم منم بتونم ماشین ترتمیز و با قیمت مناسب پیدا کنم از خیر فیش گذشتم چون از هرکی سوال میکنم میگه غیر ممکنه تحویل بدن و نهایتا میگن مبلغی رو اضافه کن تا تیپ 6 بهت بدیم بنابراین حالا حالاها باید بگردم
ATOS
6 June 2008, 09:36 PM
خب پس با این تفاصیل به کارکردها هم زیاد نمیشه اعتماد کرد چه بسا کسی پیدا بشه که این قطعاتی رو که گفتید هم عوض کنه اونوقت چی؟
بهر حال امیدوارم منم بتونم ماشین ترتمیز و با قیمت مناسب پیدا کنم از خیر فیش گذشتم چون از هرکی سوال میکنم میگه غیر ممکنه تحویل بدن و نهایتا میگن مبلغی رو اضافه کن تا تیپ 6 بهت بدیم بنابراین حالا حالاها باید بگردم
والا منکه خیلی جوش خوردم تا خریدم و تنها دلگرمیم این بود که آخر آخرش با 400-300 تومن ضرر ردش میکنم و تمام ولی الان که 1700 تا باهاش روندم و هم ABS و هم شتاب و هم مصرف رو تست کردم خیالم راحت شده:icon_excl
ولی بهت پیشنهاد میکنم برو ته تو قضیه رو در بیار:icon_evil
.
تصمیم دارم نزدیک عید که قیمت ها بالا میکشه ماشین رو بفروشم:icon_evil
ATOS
7 June 2008, 11:51 PM
آیا به نظر دوستان با توجه به تغییرات مهمی که در سهمیه کارت سوخت پیش اومده ،قیمت T5 بالا میره؟:icon_evil
آیا اگه نگه دارم و تو شهریور (شروع مسافرت ها) بفروشم بهتر نیست؟:icon_razz
masoud2535
8 June 2008, 01:01 AM
سلام دوستان
من شنيدم که قيمت بنزين سوپر از اول تيرماه ليتري 540 تومن ميشه و آزاد بايد بزنيم!!!:icon_twis
تيپ 5 هم که خوراکش بنزين سوپره!!!
حالا شايد اين سياستهاي ...مي ايرانخودرو نذاره قيمت اين خودرو محبوب افت کنه، ولي در هر حال ماشينهائي که موتورشون داراي نسبت تراکم بالائي هستن و مجبوراً بنزين سوپر استفاده کنن، با اين اوضاع احتمالاً کمي تو سرش بخوره!!!:icon_redf
من حساب کردم ماهي 120 ليتر اگه بنزين سوپر استفاده کنم ساليانه حدود 800 هزار تومن بايد پول بنزين بدم!!!:icon_razz
با اين سياستهاي دولت واقعاً خدا عاقبت هممون رو بخير کنه!!! :lover:
ATOS
9 June 2008, 12:24 AM
تو دفترچه نوشته هر 60،000 باید روغن ترمز عوض بشه:icon_razz
آیا کسی از دوستان این کار رو کرده؟:icon_ques
آیا کار سختی است و نیاز به هواگیری است؟:icon_eek:
aram59
11 June 2008, 05:18 PM
نیازی به تعویض کامل روغن ترمز نیست فقط کافیه روغن توی مخزن رو با سرنگ بکشی جاش روغن بریزی.فقط یادت باشه تا همون جایی که قبلا بود بریز چون اگه تا max بریزی بعدش که لنت عوض کنی سر ریز میشه.البته اگه مقدار لنتت از نصف کمتره.
ATOS
12 June 2008, 12:36 AM
اطلاعیه
دیروز نمایندگی ایران خودرو بودم و یه T5 رو برای تحویل به مشتری داشتن آماده میکردن:icon_evilو می گفتن تمام حواله های T5 به موقع تحویل میشه:icon_cool
.
2 سوال:
1- سیستم EBA چیه؟
2- ظاهرا گیربکس T2 با T5 فرق نداره!!! درسته؟
masoud2535
12 June 2008, 12:49 AM
1- سیستم EBA چیه؟
سلام
والا EBD شنیده بودیم ولی EBA نه!!! جلل خالق!!!! :icon_sad: این EBA حتماً از شاهکارهای مهندسین محترم ایرانخودرو هستش! خودشون کشف کردن حتماً!!!
و اما سیستم EBD مربوط میشه به سیستم توزیع اکترونیک فشار ترمز.
simbaleo
12 June 2008, 02:08 AM
EBA یا Electronic Brake Assist سیستم کمک ترمز محسوب میشه و نه تنها شاهکار ایران خودرو نیست بلکه شاهکار ترمز تیپ 5 محسوب میشه. طرز کارش رو هم بخوام خیلی ساده بگم اینطوریه که اگر از یه حدی شدید تر روی پدال ترمز ضربه بزنی سیستم موقعیت ترمز گیری رو اضطراری تشخیص میده و خود بخود ترمز ها رو با حداکثر نیرو بکار میندازه، دلیل این کار هم به خود راننده برمیگرده که ناخود آگاه از زدن ترمزهای شدید واهمه داره ولی وجود این سیستم تمام قابلیت ترمز ABS ماشین رو به کار میگیره که نتیجش مسافت توقف کوتاه تره.
این بار اگر خواستین تاثیرش رو ببینین محکم بزنین روی ترمز و احساس میکنین که پدال خودش میره پایین تر و به اصطلاح زیر پاتون خالی میشه، و اگر ترمز رو شل کنین با کمی تاخیر ول میکنه، این یعنی EBA وارد مدار شده.
aram59
12 June 2008, 12:32 PM
سلام دوستان یه سوال; چند روز پیش دیسک و صفحه ماشینمو عوض کردم ایساکویی گرفتم 100 تومان.الان که کلاچو میگیرم صدای فیس بلند از صفحه میاد و دنده 1 و 3 هم سفت جا میره.تعمیرکار میگفت خودش درس میشه.میخواستم بدونم علتش چیه؟:lover:
masoud2535
12 June 2008, 11:11 PM
EBA یا Electronic Brake Assist سیستم کمک ترمز محسوب میشه و نه تنها شاهکار ایران خودرو نیست بلکه شاهکار ترمز تیپ 5 محسوب میشه. طرز کارش رو هم بخوام خیلی ساده بگم اینطوریه که اگر از یه حدی شدید تر روی پدال ترمز ضربه بزنی سیستم موقعیت ترمز گیری رو اضطراری تشخیص میده و خود بخود ترمز ها رو با حداکثر نیرو بکار میندازه، دلیل این کار هم به خود راننده برمیگرده که ناخود آگاه از زدن ترمزهای شدید واهمه داره ولی وجود این سیستم تمام قابلیت ترمز ABS ماشین رو به کار میگیره که نتیجش مسافت توقف کوتاه تره.
این بار اگر خواستین تاثیرش رو ببینین محکم بزنین روی ترمز و احساس میکنین که پدال خودش میره پایین تر و به اصطلاح زیر پاتون خالی میشه، و اگر ترمز رو شل کنین با کمی تاخیر ول میکنه، این یعنی EBA وارد مدار شده.
سلام
شهريار جان من EBD يا Electronic Brakeforce Distribution رو ميدونستم ولي اطلاعاتي در مورد سيستم EBA نداشتم! البته چيزي که شما فرمودين من دقيقاً زير پام احساس کردم :icon_twis ولي فکر نميکردم که يک سيستم مجزاي ديگهاي باشه! اتفاقاً چند روز پيش برام پيش اومد که مجبور به ترمز ناگهاني شدم و واقعاً خودم حال کردم از ريسپانس پدال ترمز!!! :icon_razz
از توضيحاتي که دادين بينهايت سپاسگزارم. اين مطالب زير هم در تکميل فرمايشات شما:icon_surp
Emergency Brake Assist - EBA
Research shows that drivers can react too slowly in emergency braking situations. Many drivers are not prepared for the relatively high efforts required for maximum braking. If an emergency develops, a slow reaction and less than maximum braking input could result in insufficient time or distance to stop before an accident occurs.
EBA is designed to detect such ‘panic stops’ and apply maximum braking effort within milliseconds – quicker than the blink of an eye. It interprets braking behaviour by assessing the rate that the brake pedal is activated.
If the system identifies an emergency it automatically initiates full braking faster than any driver can move their foot. Emergency stopping distances can be shortened, reducing the likelihood of accidents – especially the common ‘nose to tail’ incident.
An electronic system designed to recognise emergency braking operation and automatically enhance braking effort
Improves vehicle and occupant safety
(Can reduce stopping distances (up to 70ft at 125mph
ATOS
13 June 2008, 12:55 AM
یک مشکل:icon_ques
یکی از درب های عقب بسته مونده و نه از داخل و نه از خارج باز نمیشه و زبانه قفل هم بالا نمیاد :icon_redfبه نظر دوستان خودم میتوم درب رو باز کنم و درست کنم؟:icon_evil
یا ببرم نمایندگی؟:icon_razz
persianking62
13 June 2008, 01:18 AM
اطلاعیه
دیروز نمایندگی ایران خودرو بودم و یه T5 رو برای تحویل به مشتری داشتن آماده میکردن:icon_evilو می گفتن تمام حواله های T5 به موقع تحویل میشه:icon_cool
.
2 سوال:
1- سیستم EBA چیه؟
من متوجه نشدم.یعنی دوباره دارند تیپ5 تولید میکنند؟؟؟ مگه نگفتن دیگه تولید نمیکنند
ATOS
13 June 2008, 01:37 AM
من متوجه نشدم.یعنی دوباره دارند تیپ5 تولید میکنند؟؟؟ مگه نگفتن دیگه تولید نمیکنند
ثبت نام نداره ولی به اونایی که ثبت نام کرده بودن تحویل میدن:icon_evil
امروز یه T3 آورده بودن برای تحویل:icon_excl
persianking62
13 June 2008, 12:21 PM
ثبت نام نداره ولی به اونایی که ثبت نام کرده بودن تحویل میدن:icon_evil
امروز یه T3 آورده بودن برای تحویل:icon_excl
الان صفر T5 تو بازار چند هست؟؟؟
ATOS
13 June 2008, 02:22 PM
الان صفر T5 تو بازار چند هست؟؟؟
در اینکه هست و همچنان داره تحویل میشه شکی نیست (چون خودم دیدم:icon_evil)
ولی قیمت رو نمی دونم ، شاید 16،000،000 تا 16،500،000 فی بخوره:icon_razz
اما به نظر من صفر T3 به 14،500،000 هم میارزه:icon_evil(گرچه فکر کنم بیشتر باشه:icon_smil)
راستی در این مورد کسی نظر نداره؟
یک مشکل:icon_ques
یکی از درب های عقب بسته مونده و نه از داخل و نه از خارج باز نمیشه و زبانه قفل هم بالا نمیاد :icon_redfبه نظر دوستان خودم میتوم درب رو باز کنم و درست کنم؟:icon_evil
یا ببرم نمایندگی؟:icon_razz
ATOS
15 June 2008, 06:19 PM
یادمه یجایی خوندوم که مثلا عمر مفید دوو 2000 تا 100،000 است و بعد از اون به خرج میافته:icon_excl
.
به نظر دوستان عمر مفید موتور T5 در شرایط عادی چقدر است؟:icon_evil
sdssh2037
15 June 2008, 06:35 PM
در اینکه هست و همچنان داره تحویل میشه شکی نیست (چون خودم دیدم:icon_evil)
ولی قیمت رو نمی دونم ، شاید 16،000،000 تا 16،500،000 فی بخوره:icon_razz
اما به نظر من صفر T3 به 14،500،000 هم میارزه:icon_evil(گرچه فکر کنم بیشتر باشه:icon_smil)
راستی در این مورد کسی نظر نداره؟
تا جايی که يادمه آخرين بار ايران خودرو اسفند ماه تيپ 3 رو 13700 تحويل 45 يا 60 روزه می داد و تو بازار هم میگفتند 15700 و دفعه بعدش ديدم ايران خودرو 14400 تحويل 45 يا 60 روزه می داد که اين دفعه حتما در بازار قيمت بالاتر خواهد شد:icon_lol:
ATOS
15 June 2008, 09:22 PM
اطلاعیه
همین الان یه T3 صفر رو تو بنگاه قیمت کردم 15،900،000 :icon_evilو صفر T5 (موجود نداشت) 18،500،000:icon_surp
.
مشکل:
الان که می خواستم برم بیرون ماشین رو بعد از یکروز خواستم روشن کنم که خیلی بد استارت خورد و تمام چراغ ها چشمک زد و روشن نشد و چراغ ABS روشن موند:icon_smilسوییچ رو بستم و دوباره باز کردم و دیدم ساعت و تاریخ Reset شده و استارت زدم و بخوبی ماشین روشن شد:icon_ques
نظر دوستان چیه؟
.
پینوشت: مجض اطمینان بست باطری رو برای حدود 10 دقیقه قطع کردم و دوباره ساعت و تاریخ reset شد ولی ماشین همچنان خوب کار میکنه:icon_excl
ATOS
15 June 2008, 09:50 PM
همین الان بازم اینطوری شد و انگار باطری زور نداشت استارت بزنه و از همه مهمتر موقع باز شدن سوییچ یه صدای زنگ مانند (شبیه صدای آیفون که کمی اکو است) داد (قبلا هم این صدا رو شنیده بودم ولی دقت نکرده بودم) و بعد استارت خورد ولی اینبار 2-3 بار سوییچ رو باز و بست کردم:icon_ques
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند:icon_excl
arash_2006
15 June 2008, 10:05 PM
به نظر من مشکل از همون باطری باید باشه ببر نشون بده احتمالا باطری ضعیف شده تو این گرما باید حواست بیشتر به باطری و آب باطری و آب رادیات و ... باشه
fahim2
15 June 2008, 10:07 PM
ظاهرا مشكل از باطري ميتونه باشه باطري در حال تمام شدن هست
ATOS
15 June 2008, 10:07 PM
باطری خوب چیه؟:icon_ques
خشک؟ تر؟ چند آمپر؟
.
قیمت؟:icon_evil
ehsan62
16 June 2008, 01:39 PM
همین الان بازم اینطوری شد و انگار باطری زور نداشت استارت بزنه و از همه مهمتر موقع باز شدن سوییچ یه صدای زنگ مانند (شبیه صدای آیفون که کمی اکو است) داد (قبلا هم این صدا رو شنیده بودم ولی دقت نکرده بودم) و بعد استارت خورد ولی اینبار 2-3 بار سوییچ رو باز و بست کردم:icon_ques
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند:icon_excl
دوست عزیز از باتریه،مال منم دقیقا اینطوری شد و با این تفاوت که بعد از صدای زنگ دیگه استارت نخورد:icon_ques .و من مجبور شدم باتری رو عوض کنم.
باتریهای اتمی کره ای مثل جگوار،دلکور،... خوبن.
masoud2535
16 June 2008, 04:51 PM
سلام
ATOS جان، من شنيدم براي 206 باطري استاندارد ميبايست استفاده بشه!
سيستم برق 206 خيلي حساسه! گويا باطري خشک باعث ايجاد مشکلاتي ميشه و سيستم مالتيپلکس رو به هم ميريزه!:icon_ques
من همون اوايل ميخواستم باطري رو عوض کنم و باتري خشک بگيرم که با مخالفت شديد يکي از اساتيد 206 مواجه شدم و از تصميم صرفنظر کردم.:icon_mad:
نتيجه اخلاقي اينکه طبق شنيدههاي شخص بنده حقير، توصيه ميکنم از همون باطري استاندارد خودش استفاده کنيد ولي در نگهداري باطري دقت کامل داشتهباشين (کنترل ميزان آب باطري - عدم استفاده از لامپهاي پرمصرف براي چراغها - عدم استفاده از لوازم برقي پر مصرف مثل سيستم ساب و ...) در کل با اين باطريها بايد مدارا کرد:icon_idea
موفق باشيد.
ATOS
16 June 2008, 05:57 PM
با تشکر فراوان از دوستان عزیز و دلسوزم http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/bis.gif :
امروز رفتم و یه باطری خشک ، مارک جاگوار ،55 آمپر، ساخت کره خریدم به 80 چوق و مشکل بطور کامل حل شد http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/ura1.gif
فروشنده گفت اگه باطری خودت (برنا) رو میخوای باید 90 بدی که دادمش رفت http://www.tuningtalk.com/forum/images/smiles/brsh.gif
.
و اما در مورد صحبت دوستمون:
گويا باطري خشک باعث ايجاد مشکلاتي ميشه
والا با این مورد کمی مخالفم ، چون امروز که داشت باطری قدیمی رو درمیاورد با اینکه اصلی بود و دورش یه حایل داشت ولی زیر باطری و اسید داغون کرده بود:icon_mad:و تو فروم ها (که معرف حضور شما است:icon_evil)باطری خشک توصیه شده:icon_excl
ATOS
17 June 2008, 07:50 PM
راستی باطری خشک مارک جاگوار روش تاریخ تولید و انقضاء داره:icon_ques
اگه داره ، کجاش؟:icon_evil
persianking62
19 June 2008, 01:04 PM
سلام
ATOS جان، من شنيدم براي 206 باطري استاندارد ميبايست استفاده بشه!
سيستم برق 206 خيلي حساسه! گويا باطري خشک باعث ايجاد مشکلاتي ميشه و سيستم مالتيپلکس رو به هم ميريزه!:icon_ques
من همون اوايل ميخواستم باطري رو عوض کنم و باتري خشک بگيرم که با مخالفت شديد يکي از اساتيد 206 مواجه شدم و از تصميم صرفنظر کردم.:icon_mad:
نتيجه اخلاقي اينکه طبق شنيدههاي شخص بنده حقير، توصيه ميکنم از همون باطري استاندارد خودش استفاده کنيد ولي در نگهداري باطري دقت کامل داشتهباشين (کنترل ميزان آب باطري - عدم استفاده از لامپهاي پرمصرف براي چراغها - عدم استفاده از لوازم برقي پر مصرف مثل سيستم ساب و ...) در کل با اين باطريها بايد مدارا کرد:icon_idea
موفق باشيد.
ایرانخودرو برای ارزان سازی از باطری اسیدی استفاده میکنه.من که خودم ماشینم گرفتم رفتم باطری خشک گرفتم تو این 2 سال هم مشکلی پیدا نکرده.
drnariman
21 June 2008, 10:24 AM
باطری که ایران خودرو روی 206 می گذاره از لحاظ امپر کمتر از استانداردی است که باید روی این ماشین باشه من که خودم 2 سالی تیپ 5 داشتم باطری استاندارد ماشین علیرغم دقت و رسیدگی کافی به ان و عدم استفاده از لوازم برق سوز اضافی باطری ماشینم 9 ماهه خودبخود خالی کرد بعدا که به نمایندگی مرکزی بردم گفتند اصلا از این باطری ها نباید استفاده کنید و این که چرا از استفاده کردید !!!!!!! حالا من بهشون گفتم بابا این فابریک خودتونه می گفتند نه شما خودتون انداختین !!!!
پس توصیه اخلاقی من اینه که اقایون حتما باطری با امپری رو که رو دفترچه ماشین نوشته روی ماشینتون بیاندازین تا دچار دردسر من نشین.
mahyar_7945
21 June 2008, 02:39 PM
سلام دوستان
ما اصلا" 206 تیپ 4 نداریم
1و2و3و5و6 داریم
simbaleo
21 June 2008, 02:47 PM
سلام دوستان
1و2و3و5و6 داریم
سلام دوست عزیز
206 تیپ 4 هم داریم منتها با تعداد کم، اشتباه نکرده باشم سالهای 81 و 82 از فرانسه وارد شدن و مونتاژ نبودن. رنگها متنوع و قشنگی هم دارن مثلا یه فیروزه ای کمرنگ داره که محشره.
مشخصاتشم اینه:
موتور 1600 و گیربکس اتوماتیک بدون تیپ ترونیک، تهویه وکولر دستی مثل تیپ 2، سنسور نور وباران، LCD تایپ B به همراه کامپیوتر سفر، هشدار نبستن کمربند ایمنی، در مورد ایربگ و ABS داشتنش هم هنوز شک دارم.
خیلی از آپشنهایی که بچه ها به ماشیناشون اضافه کردن از قطعات یدکی که شرکت به اسم تیپ 4 وارد کرده استفاده کردن، مثل سنسور نور و باران و قفل کمربند سنسور دار و ...
good_rally
21 June 2008, 02:51 PM
سلام دوستان
1و2و3و5و6 داریم
206 تيپ 4 داره ولي توي ايران نيست تو خود فرانسه وجو داره.
تا اونجا كه من ميدونم
تيپ 4 توي فرانسه مثل تيپ 3 خودمون ميمونه فقط يه خورده امكاناتش بيشتره و به جاي گيربكس دستي گيربكسش اتوماتيكه
masoud2535
21 June 2008, 05:46 PM
سلام
همانطوريکه شهريار عزيز اشاره کردند، تيپ 4 در ايران به تعداد بسيار محدودي وجود دارد :icon_surp
موتور 1600 و داراي پخش CD با تريپ کامپيوتر و LCD TYPE B بصورت اوريجينال !!! :icon_razz
دنده اتوماتيک معمولي (تيپترونيک نيست) در ضمن نسبت تراکم موتورش هم 1:10.8 هستش!
موفق باشيد.
ATOS
21 June 2008, 06:24 PM
یکی بیاد دقیق مارو توجیه کنه که:
کمربند های T5 دارای چه ویژگی است؟:icon_evil
پیش کشنده یعنی چی؟ آیا چاشنی انفجاری داره؟:icon_ques
fafal
21 June 2008, 06:41 PM
بله پیش کشنده هست
یعنی در مواقعی که سنسور شتاب منفی و ضربه ایربگ عمل میکنه موتور مانندی داخل کمربند اونرو به سمت عقب میکشه و سرنشین به صندلی میچسبه
من دیدم بعد از تصادف شدید وعمل کردن اینقدر داغ میشه که نمیشه بهش دست زد و باید عوض بشه
drnariman
21 June 2008, 06:43 PM
یه نکته کوچک رو هم من اضافه کنم 206 را که به اسم تیپ 4 معروف شد رو برای (شاید به اسم ) معلولین وارد کردند و علامت معروف (handicap) روی شیشه ان وجود داشت .
در مورد کمربند تیپ 5 :
فرقی با بقیه در ایران ندارد و از چاشنی ماشنی هم خبری نیست .
fafal
21 June 2008, 07:15 PM
یه نکته کوچک رو هم من اضافه کنم 206 را که به اسم تیپ 4 معروف شد رو برای (شاید به اسم ) معلولین وارد کردند و علامت معروف (handicap) روی شیشه ان وجود داشت .
در مورد کمربند تیپ 5 :
فرقی با بقیه در ایران ندارد و از چاشنی ماشنی هم خبری نیست .
چاشنی نه موتور داره
جلو که همون پایین هست
و در اوایل عقب هم داشت که از توی صندوق در کنار میشد دیدش ولی الان نمیدونم
تیپ 4 کلیه امکاناتش رفاهیش بجز ضبط مانند تیپ 2 هست
drnariman
21 June 2008, 07:28 PM
چاشنی نه موتور داره
جلو که همون پایین هست
و در اوایل عقب هم داشت که از توی صندوق در کنار میشد دیدش ولی الان نمیدونم
تیپ 4 کلیه امکاناتش رفاهیش بجز ضبط مانند تیپ 2 هست
البته سنسورهای نور وبارون و اتوماتیک بودن را داره که تیپ 2 نداره .
چاشنی رو دوستمون گفته بود که بنده هم عرض کردم که نداره .
ATOS
21 June 2008, 08:00 PM
و یک سوال جدید:
آب رادیاتور T5 باید 6 لیتر باشه، سوال:
1- چند لیتر از این 6 لیتر باید ضد یخ،ضد جوش باشه؟:icon_ques
2- هواگیری کار راحتی است یا ببرم نمایندگی؟:icon_evil
shahramcat
21 June 2008, 11:17 PM
تیپ 4 تو ایران همچین کم هم نیست تو آگهی همشهری سال 80 تا 83 رو نگاه کنید حداقل 3 تا هرروز میزنه ....
Masoud 206-16v
22 June 2008, 12:00 AM
و یک سوال جدید:
آب رادیاتور T5 باید 6 لیتر باشه، سوال:
1- چند لیتر از این 6 لیتر باید ضد یخ،ضد جوش باشه؟:icon_ques
2- هواگیری کار راحتی است یا ببرم نمایندگی؟:icon_evil
در مورد نسبتش اگه اشتباه نکنم باس دو سوم آب و یک سوم ضد یخ باشه.هواگیری هم به این صورت که پس از خنک شدن موتور ، دو پیچ دو طرف ترموستات را باز میکنی و همزمان داخل مخزن انبساط رادیاتور آب میریزی.اینکار را تا زمانی ادامه میدی که آب بدون حباب از داخل پیچ های هواگیری خارج بشه.در مورد تعویض آب رادیاتور به توصیه پژو هر 120000یکبار انجام بشه.
shahramcat
22 June 2008, 10:40 PM
گفتم این رو اسنجا بزارم شاید بدرد خورد و خودم هم یک سوال دارم .
تنظیم دریچه گاز بعد از هر تعویض موتور دریچه گاز باید انجام شود که شامل مراحل زیر است :
1-سوئیچ باز شود.
2-پدال گاز تا انتها فشرده شود.
3-همزمان که پا روی پدال است سوئیچ بسته شود.
4-بعد از 10 ثانیه سوئیچ مجددا باز شود.
5-پس از 10 ثانیه پا از روی پدال برداشته شود.
من خودم اینکار رو انجام دادم چون دریچه گاز در دور موتور بالا درست کار نمیکرد رو 4500 به بعد دنده میدادی کپ میکرد . گویا مشکل حل شد اما در جا که گاز میدی یه صدای بازبسته شدن دریچه میاد که قبلا نبود !
مشکلی نداره ؟
ATOS
23 June 2008, 12:50 AM
ممنون از نظراتتون:icon_wink
آیا جایی مستند سراغ ندارید نوشته باشه دقیقا چقدر؟:icon_evil
.
راستی: با این اوصاف کلی آب و ضد یخ هدر میره برای هوا گیری:icon_quesنمی دونید حدودا چقدر؟:icon_evil
ATOS
23 June 2008, 06:46 PM
یه سوال دیگه:
این پیچ نگه دارنده لاستیک زاپاس با چه آچاری باز میشه؟:icon_ques
کسی ازش عکس نداره؟:icon_razz
.
موقعی که ماشین رو خریدم هیچ جعبه آچاری باهاش نبود:icon_mad:برم فروشنده رو خفت کنم؟:icon_evil
fahim2
23 June 2008, 07:40 PM
یه سوال دیگه:
این پیچ نگه دارنده لاستیک زاپاس با چه آچاری باز میشه؟:icon_ques
کسی ازش عکس نداره؟:icon_razz
.
موقعی که ماشین رو خریدم هیچ جعبه آچاری باهاش نبود:icon_mad:برم فروشنده رو خفت کنم؟:icon_evil
با ته آچار چرخ اون قسمتي كه خم داره
ATOS
23 June 2008, 07:58 PM
با ته آچار چرخ اون قسمتي كه خم داره
البته سوال اصلی من این بود که این آچار کجاست که یکی از عزیزان irplaces (http://www.phalls.com/vbulletin/www.irplaces.com/) عکس محل آچار رو برام گذاشت که خداراشکر پیداش کردم:icon_cool
shahramcat
24 June 2008, 12:55 AM
گفتم این رو اسنجا بزارم شاید بدرد خورد و خودم هم یک سوال دارم .
تنظیم دریچه گاز بعد از هر تعویض موتور دریچه گاز باید انجام شود که شامل مراحل زیر است :
1-سوئیچ باز شود.
2-پدال گاز تا انتها فشرده شود.
3-همزمان که پا روی پدال است سوئیچ بسته شود.
4-بعد از 10 ثانیه سوئیچ مجددا باز شود.
5-پس از 10 ثانیه پا از روی پدال برداشته شود.
من خودم اینکار رو انجام دادم چون دریچه گاز در دور موتور بالا درست کار نمیکرد رو 4500 به بعد دنده میدادی کپ میکرد . گویا مشکل حل شد اما در جا که گاز میدی یه صدای بازبسته شدن دریچه میاد که قبلا نبود !
مشکلی نداره ؟
کسی از دوستان نظری نداره ؟
smht_62
24 June 2008, 02:00 PM
با سلام. 2 تا سوال؟
1) آیا میزان باز و بسته بودن دریچه هوای گردش داخل کابین، با درجه حرارت تنظیمی روی ایر کاندیشن و دمای بیرون، تنظیم میشه یا اینکه اگر گردش هوای داخل روشن بود این دریچه باید کاملا باز و اگر خاموش بود باید کاملا بسته شود؟ چون چند وقتیه که متوجه شدم وقتی کولر روشن هست و گردش هوای داخل رو خاموش میکنم دریچه کاملا بسته نمیشه و نیمه باز میمونه ولی موقع خاموش بودن کولر ( یعنی وقتی که کلا فن و همه چیز خاموش باشه ) با این دکمه به طور کامل باز و بسته میشه. آیا اشکال از ماشینه یا اینکه نرمال هست؟
2) چند وقتیه که وقتی ماشین تو آفتاب میمونه و دمای داخل زیاد میشه موقع استارت زدن چراغهای ایربگ ( هر 2 تا ) روشن میمونه تا اینکه یه مدت ماشینو تو سایه بزارم و کاملا سرد بشه و بعد که دوباره استارت میزنم خوب شده. لطفا راهنمایی کنین.
mahyar_7945
24 June 2008, 03:02 PM
با سلام. 2 تا سوال؟
1) آیا میزان باز و بسته بودن دریچه هوای گردش داخل کابین، با درجه حرارت تنظیمی روی ایر کاندیشن و دمای بیرون، تنظیم میشه یا اینکه اگر گردش هوای داخل روشن بود این دریچه باید کاملا باز و اگر خاموش بود باید کاملا بسته شود؟ چون چند وقتیه که متوجه شدم وقتی کولر روشن هست و گردش هوای داخل رو خاموش میکنم دریچه کاملا بسته نمیشه و نیمه باز میمونه ولی موقع خاموش بودن کولر ( یعنی وقتی که کلا فن و همه چیز خاموش باشه ) با این دکمه به طور کامل باز و بسته میشه. آیا اشکال از ماشینه یا اینکه نرمال هست؟
2) چند وقتیه که وقتی ماشین تو آفتاب میمونه و دمای داخل زیاد میشه موقع استارت زدن چراغهای ایربگ ( هر 2 تا ) روشن میمونه تا اینکه یه مدت ماشینو تو سایه بزارم و کاملا سرد بشه و بعد که دوباره استارت میزنم خوب شده. لطفا راهنمایی کنین.
سلام
1)اون دكمه اي كه شما بهش اشاره كردي براي T5 برقيه ولي براي T2 دستيه
شما برعكس ميگين
اگه دكمه دريچه ON باشه بسته ميشه اگه OFF باشه دريچه هوا بازه
مثال:ماشينو كه تو آفتاب بزاري اگه كولر اتومات باشه اول دريچه باز ميشه هواي اتاقو تهويه ميكنه
بهد از مدتي بسته ميشه
smht_62
24 June 2008, 09:34 PM
سلام
1)اون دكمه اي كه شما بهش اشاره كردي براي T5 برقيه ولي براي T2 دستيه
شما برعكس ميگين
اگه دكمه دريچه ON باشه بسته ميشه اگه OFF باشه دريچه هوا بازه
مثال:ماشينو كه تو آفتاب بزاري اگه كولر اتومات باشه اول دريچه باز ميشه هواي اتاقو تهويه ميكنه
بهد از مدتي بسته ميشه
عزیز من اگر از داخل کابین نگاه کنی، وقتی اون دکمه رو بزنی و علامت اون روی LCD بیاد (که در این حالت فکر کنم بهش میگن ON شده) دریچه باز شده تا هوا در داخل کابین دور بزنه و بلعکس.
ولی به هرحال
کسی نیست جواب 2تا سوال منو بده؟
با تشکر.
masoud2535
24 June 2008, 09:44 PM
با سلام. 2 تا سوال؟
سلام
جواب سوالات شما:
1- در حالتيکه شما در ايرکانديشن اتوماتيک (تيپ 5 يا 6) حالت گردش داخل کابين را فعال ميکنيد، دريچههاي هوا کاملاً بسته نميشه ولي وقتي که فعال نيست (دريچههاي هوا باز است و هوا از بيرون به داخل کابين مکش ميشود) در اين حالت دريچهها کاملاً باز بوده و هيچ ارتباطي به درجه حرارت داخل کابين ندارد.
2- سنسورهاي AIr Bag روي فرمان به مرور زمان حساسيت خود را نسبت به تشخيص وجود يا عدم وجود Air Bag از دست ميدهند و اين مورد با افزايش گرما و تابش مستقيم نور خورشيد تشديد ميشود، هيچ جاي نگراني نيست و شما ميتوانيد با دياگ خطاهاي موجود در BSI را پاک کنيد، ولي امکان بروز مجدد اين خطا وجود دارد.
موفق باشيد.:icon_surp
ATOS
24 June 2008, 11:29 PM
چراغهای ایربگ ( هر 2 تا )
یعنی تو آمپر 2 تا چراغ AIRBAG وجود داره:icon_twisمنکه تاحالا هرچی دیدم 1 بود:icon_razz
ATOS
25 June 2008, 12:00 AM
در مورد نسبتش اگه اشتباه نکنم باس دو سوم آب و یک سوم ضد یخ باشه.هواگیری هم به این صورت که پس از خنک شدن موتور ، دو پیچ دو طرف ترموستات را باز میکنی و همزمان داخل مخزن انبساط رادیاتور آب میریزی.اینکار را تا زمانی ادامه میدی که آب بدون حباب از داخل پیچ های هواگیری خارج بشه.در مورد تعویض آب رادیاتور به توصیه پژو هر 120000یکبار انجام بشه.
چند سوال:
1- آیا هنگام هواگیری باید موتور روشن باشه؟
2- پیچ های اطراف ترموستات کجاست؟ (اگه عکس بزارید که دیگه خیلی عالی میشه:icon_cool)
aram59
26 June 2008, 11:58 AM
سلام خدمت اساتید یه سوال:از 2 هفته پیش که دیسک و صفحه رو عوض کردم وقتی میخوام بزارم دنده عقب ماشین یه تقه به سمت عقب میزنه حالتی که انگار دنده درگیره.حتی سیم کلاچو هم عوض کردم ولی درست نشد .مکانیک میگه علت از صفحه ست .(دیسک و صفحه ارجینال ایساکویی).آیا تا الان کسی از دوستان این اتفاق براش پیش اومده؟؟؟آیا ممکنه خودش درست شه یا باید دوباره وا شه؟؟؟این مساله خیلی بهم ضد حال زده لطفا راهنمایی کنید. :lover:
shahramcat
26 June 2008, 12:17 PM
سلام خدمت اساتید یه سوال:از 2 هفته پیش که دیسک و صفحه رو عوض کردم وقتی میخوام بزارم دنده عقب ماشین یه تقه به سمت عقب میزنه حالتی که انگار دنده درگیره.حتی سیم کلاچو هم عوض کردم ولی درست نشد .مکانیک میگه علت از صفحه ست .(دیسک و صفحه ارجینال ایساکویی).آیا تا الان کسی از دوستان این اتفاق براش پیش اومده؟؟؟آیا ممکنه خودش درست شه یا باید دوباره وا شه؟؟؟این مساله خیلی بهم ضد حال زده لطفا راهنمایی کنید. :lover:
احتمال زیاد چون صفحه رو تازه عوض کردی بعد از یک مدت درست میشه :icon_surp
good_rally
26 June 2008, 12:25 PM
چند سوال:
1- آیا هنگام هواگیری باید موتور روشن باشه؟
بله بايد روشن باشه كه آب بتونه چرخش كنه
اگه موتور خاموش باشه كه آب در چرخش نيست و نميشه هواگيري كرد
ATOS
26 June 2008, 11:38 PM
هزینه تعویض تسمه تایم با اجرت چقدر است؟:icon_evil
ماشین من 52،000 کار کرده،نظر دوستان چیه؟:icon_ques
ATOS
27 June 2008, 09:46 AM
خدا منو لعنت کنه با این ماشین خریدنم:icon_mad:همین 1 ساعت پیش تا دم مردن رفتم و برگشتم:icon_mad:
امروز صبح با 206 به اصطلاح تیپ 5 راهی گرگان شدم و سرعت هم 70 تا 80 بود و رسیدم به یه پیچی که بارها و بارها با 405 با همون سرعت رد کرده بودم و در نهایت ناباوری دیدم ماشین از کنترلم خارج شد و مستقیم رفت به جلو (درحالی که من فرمون رو به سمت راست گرفته بودم و یه مقدار جزئی هم ترمز) و یدفعه دیدم همه جا رو خاک گرفت و زیر ماشین محکم میخوره به سنگ ها و منتظر بودم AIRBAG ها و کمربند فعال بشه که نشد (اصلا به نظر نمی رسید نیازی هم باشه) و بالاخره ماشین ایستاد:icon_roll
.
اول به خانمم نگاه کردم و دیدم سالمه و کمی پاش به داشبورد خورده بود و درد میکرد (پس کو کمربند پیش کشنده؟!؟!؟!) و خودمم که سالم و اولین کار استارت زدم (شدیدا نگران ماشین بودم) و با همون استارت اول بسیار نرم روشن روشن و سریع خاموش کردم و اومدم پایین و دیدم خداراشکر ماشین چیزیش نشده ولی لاستیک ضربه سختی خورده و 2 سانت به عقب اومده و 2 سانت به داخل:icon_evil
به کمک چند نفر ماشین رو هل دادیم و به جاده برگردونیدم (حدود 15 متر بیرون جاده بود) و شانس ما مبایل تا کیلومتر ها آنتن نمیداد و مجبور شدم با سرعت 30 برگزدم و لاستیک هم کمی قیژ قیِژ میکرد:icon_razzخلاصه حدود 60 کیلومتر و اومدیم و ماشین رو گذاشتم تو گاراژ تا ببینم فردا چی میشه:icon_razz
.
فقط من موندم این ABS و EBD و EBA هزا کوفت و زهرمار دیگه کجا بودن؟:icon_mad:اگه قبلا همون پیچ رو با 405 رد نکرده بودم هرگز تا اینقدر متوقع و ناراحت نبودم:icon_mad:
good_rally
27 June 2008, 12:57 PM
هزینه تعویض تسمه تایم با اجرت چقدر است؟:icon_evil
ماشین من 52،000 کار کرده،نظر دوستان چیه؟:icon_ques
سلام دوست عزيز
معمولا تسمه تايم رو بايد در60000تا 70000 عوض كنيد ماشين شما هنوز احتياجي به عوض كردن تسمه تاينم نداره.
من ماشينم هنوز 60000 تا كار نكرده وتا حالا عوض نكردم.
ولي قيمت تسمه تايم بيشتر از 10يا 12 تومان نبايد باشه
اجرتشم من 2سال پيش كه در نمايندگي ايران خودرو كار آموز بودم 10 تومن اجرت بابت تعويض تسمه تايم ميگرفتند .الانو نميدونم.
امروز صبح با 206 به اصطلاح تیپ 5 راهی گرگان شدم و سرعت هم 70 تا 80 بود و رسیدم به یه پیچی که بارها و بارها با 405 با همون سرعت رد کرده بودم و در نهایت ناباوری دیدم ماشین از کنترلم خارج شد و مستقیم رفت به جلو (درحالی که من فرمون رو به سمت راست گرفته بودم و یه مقدار جزئی هم ترمز) و یدفعه دیدم همه جا رو خاک گرفت و زیر ماشین محکم میخوره به سنگ ها و منتظر بودم AIRBAG ها و کمربند فعال بشه که نشد (اصلا به نظر نمی رسید نیازی هم باشه) و بالاخره ماشین ایستاد:icon_roll
فقط من موندم این ABS و EBD و EBA هزا کوفت و زهرمار دیگه کجا بودن؟:icon_mad:اگه قبلا همون پیچ رو با 405 رد نکرده بودم هرگز تا اینقدر متوقع و ناراحت نبودم:icon_mad:
دوست عزيز خيلي ناراحت شدم از اين حادثه .:icon_eek:
خدارو شكر كه صدمه اي به شما وخانواده مهترمتون وارد نشده.
دوست عزيز مگه سرعت شما چقدر بوده كه از پيچ خارج شديد .206 پايداريش در سر پيچ ها نسبت به 405 وسمند كمتر وبايد با سرعت كمتري نسبت به 405 پيچ ها رو رد كنيد .
احتمالا سرعت شما زياد بوده كه از پيچ منحرف شديد.
درمورد كمربند پيش كشنده بايد بگم كه وقتي كه ايربگ فعال بشه كمربند پيش كشنده هم فعال ميشه
وچون ضربه خيلي زياد نبوده وايربگ فعال نشده كمربند پيش كشنده هم فعال نشده.
simbaleo
27 June 2008, 02:32 PM
دوست عزیز:
قبل از همه چیز بخاطر خطری که از سر خودت و خانوادتون گذشته شکر گذار باش، نگران ماشین هم نباش که دوباره درست میشه غصه نداره.
بعد هم این سیستمها همشون ترمز گیری رو بهبود میدن، به نظر میرسه که مشکلی که شما باهاش مواجه شدید کم فرمانی یا Under Stear بوده که به هیچ عنوان ABS در مورد اون کاری نمیتونه انجام بده! بلکه وظیفه ESP هست که با این پدیده مقابله کنه که اون هم روی 206 های ایران نصب نیست.
در مورد حرف دوستان هم موافقم، 206 لیمیت پایینتری نسبت به 405 داره، کلا هندلینگ 405 یه سر و گردن از 206 بالاتره، شما کم فرمانی ماشین رو تجربه کردید خیلیها چپ کردنش رو در کمال ناباوری تجربه کردن! به نظر من یکی از لازمه های رانندگی تو پیچ با تیپ 5 اولا کاهش ارتفاع به میزان خیلی کم (در حد 2-3 سانت) ، استفاده از لاستیک با پهنای حداقل 195 (من رو ماشین خودم همون روز اول لاستیک 205 بریجستون انداختم) و در نهایت استفاده از استرس بار هستش.
با وجود اینکه من لاستیک ماشین رو پهنتر انداختم ولی هنوز به ارتفاع دست نزدم، برای همین یه بار سر یه پیچ ته ماشین من در رفت! با سرعتی که اصلا باور نمیکردی! اما خوشبختانه هر دو سمتم خالی بود و من تونستم با فرمون ماشین رو جمع کنم... همین دیروز هم روی پلی که از رسالت وارد صیاد شمال میشی (دوستانی که از اونجا رفتن میدونن که پیچ بدی داره) یه تیپ 2 مثل فشنگ از دست راست من سبقت گرفت و وارد پیچ شد و درست جلوی چشم من داشت تهش در میرفت! منتها طرف هول نشد و با یه مکافاتی جلوی این کار رو گرفت، مطمئنم اگر یه 405 بود به هیچ وجه حتی به آستانه این حالت هم نمیرسید.
در آخر باید از ایران خودرو ممنون باشیم که یه 206 با موتور 1600 و 110 اسب قدرت رو با سیستم تعلیق و رینگ و لاستیک تیپ 2 75 اسبی دست مردم میده. مرسی ایران خودرو خیلی مردی.
masoud2535
27 June 2008, 03:18 PM
سلام
ATOS جان از حادثهاي که براتون پيش آمده بسيار متاسف و ناراحت شدم:icon_eek:
خوشحالم که خطري براي سلامتي شما و همسروتون نداشته :icon_arro
اين ارتفاع شتري 206 سر پيچها خيلي خطرناکه! براي افزايش تعادل 206 در حد 405 شما ميبايست ارتفاع بزنين و از استرس بار استفاده کنين.
شکر خدا که خطر جاني نداشته، بقيه مسائل هم حل ميشه، چيز مهمي نيست.
بيشتر احتياط کن دوست من (موقع رانندگي عصباني نبودي که؟ راستش رو بگو؟! :icon_surp)
موفق باشي ATOS جان، مواظب خودت باش.
shahramcat
27 June 2008, 03:20 PM
خدا منو لعنت کنه با این ماشین خریدنم:icon_mad:همین 1 ساعت پیش تا دم مردن رفتم و برگشتم:icon_mad:
.
اول به خانمم نگاه کردم و دیدم سالمه و کمی پاش به داشبورد خورده بود و درد میکرد (پس کو کمربند پیش کشنده؟!؟!؟!) و خودمم که سالم و اولین کار استارت زدم (شدیدا نگران ماشین بودم) و با همون استارت اول بسیار نرم روشن روشن و سریع خاموش کردم و اومدم پایین و دیدم خداراشکر ماشین چیزیش نشده ولی لاستیک ضربه سختی خورده و 2 سانت به عقب اومده و 2 سانت به داخل:icon_evil
به کمک چند نفر ماشین رو هل دادیم و به جاده برگردونیدم (حدود 15 متر بیرون جاده بود) و شانس ما مبایل تا کیلومتر ها آنتن نمیداد و مجبور شدم با سرعت 30 برگزدم و لاستیک هم کمی قیژ قیِژ میکرد:icon_razzخلاصه حدود 60 کیلومتر و اومدیم و ماشین رو گذاشتم تو گاراژ تا ببینم فردا چی میشه:icon_razz
.
اولا خدارو شکر سلامتین :icon_cool
مهمترین نتیجه از این اتفاق تجربه با ارزشی هست که الان به دست آوردی و میخای با این 206 شاید چندسالی رو سرکنی . ماشین هاچبک قطعا هندلینک یک سدان مثل 405 رو نداره مخصوصا سرپیچ اگر تو پیچ ترمز بزنی مطمئن باش ته ماشین در میره چون سبک هست .
من خودم روز 29 اسفند امسال آخر بزرگراه صدر به مدرس جنوب احمقیتی کردم که باعث از دست دادن ماشین و فروش اون شدم :icon_mad: تو پیچ آخر صدر با 120 تا رفتم توش ماشین از ته چرخید 2بار از جلو و عقب خورد تو گاردریل و آخرهم رو جدول وایساد :icon_mad: ماشین تیپ6 بود که گریبکس اکسل عقب 2 تا چرخها ( برخورد با جدول ترکید) زیربندی ماشین صدمه دید .
برای کاهش این مسائل طبق نظر دوستان اول لاستیک رو پهنتر کن بعد استرس بار بزار الان با 60 70 تومن میتونی خوبش رو ببندی . به امید سلامتی شما :icon_cool:icon_cool
drnariman
27 June 2008, 03:57 PM
دوستان تمام این نکات رو فرمودید صحیح ولی مهمترین مساله :
بابا اهسته تر برید مگه تو مسابقات رالی شرکت کرده اید که با همچین سرعتایی می روید رو پیچ
خدا رو شکر کنید بلای جونی سرتون نیومده .
ونکته دیگر این که اینقدر هم به سیستمایی که تو ماشین هستن اتکای بی خود نکنید والسلام.
ATOS
27 June 2008, 08:48 PM
با تشکر از لطف دوستان:
آیا واقعا استرس بار کارش اینه که تو پیچ ها پایداری بیشتر بشه؟:icon_evil
.
پینوشت: البته اگه ماشین رو نگه دارم:icon_razzتبق که قطعا باید عوض بشه چون کج شده ولی انحراف فرمون به داخل که حدود 2 سانت هست رو نمیدونم با تعویض سیبک فرمون حل میشه یا این قصه سر دراز داره:icon_quesکمی هم سپر جلو خط خطی شده:icon_mad:
.
به نظر دوستان از بیمه بدنه استفاده کنم و همه چی رو نو کنم؟:icon_coolنکنه موقع فروش بخوره تو سرش:icon_ques
drnariman
27 June 2008, 08:58 PM
براورد هزینه بکن اگه دیدی میزنه بالا 500 اگه بیمه ات قبول کرد از اون استفاده بکن (رنگ که نمی خواد ماشینت ؟)
بعد موقع فروش لازم نیست که بگی بیمه بدنه داره و ضمنا اگه رنگ نداشته باشه هم که جز تصادفی حساب نمی شه .
ATOS
27 June 2008, 09:06 PM
براورد هزینه بکن اگه دیدی میزنه بالا 500 اگه بیمه ات قبول کرد از اون استفاده بکن (رنگ که نمی خواد ماشینت ؟)
بعد موقع فروش لازم نیست که بگی بیمه بدنه داره و ضمنا اگه رنگ نداشته باشه هم که جز تصادفی حساب نمی شه .
اصلا رنگ نیاز نداره و فکر کنم با 50 تومن درست بشه :icon_surpولی به نظرتون اگه سپر رو که کمی خط خطی شده رو با سپر GT با بیمه بدنه عوض کنم بهتر نیست؟
تو سر قیمت ماشین نمی خوره؟ چون سال بعد شامل تخفیف نمیشه:icon_razz
drnariman
27 June 2008, 09:11 PM
نه اصلا این کارو نکن خط خطی سپر نقشی در قیمت نداره خیلی حالتو می گیره به یه سپر ساز بده با 20 تومن برات درستش می کنن پس اصلا به بیمه بدنت دست نزن.
good_rally
27 June 2008, 09:59 PM
آیا واقعا استرس بار کارش اینه که تو پیچ ها پایداری بیشتر بشه؟:icon_evil
استرس بار پایداری اتومبیل را در سرعت های بالا حفظ می کند.
ضربه وارده به یک چرخ را در کل سیستم تعلیق تقسیم می کند و در نتیجه فشار ضربه کاهش و طول عمر قطعات جلوبندی افزایش می یابد.
اتومبیلی که استرس بار نداشته باشد به علت داشتن رینگ و لاستیک بزرگ به مرور زمان ضربه وارده بخ چرخ اتاقک کمکها را از بالا به هم نزدیک می کند و اتومبیل در سرعت بالا گیج می شود.
بستن استرس بار حالت کمبود یک ضلع مربع را تکمیل می کند.
استرس بار در پیچ ها تعادل ماشین را حفظ می کند و اتومبیل را بعد از پیچ زودتر از یک ماشین بدون استرس بار به حالت تعادل می رساند و در نتیجه اتومبیل با زمان کمتری طول پیچ را طی می کند.
به علت نیروی گریز از مرکز اتومبیل در پیچ ها به بیرون پیچ پرتاب می شود اما اتومبیلی که استرس بار داشته باشد در پیچ ها تعادل بهتری دارد و کمتر از مسیر پیچ خارج می شود.
http://www.hpdesign-am.com/stressbar.html
ATOS
27 June 2008, 11:08 PM
این استرس بار هیچ ضرری نداره و همش منفعت است؟:icon_evil
shahramcat
28 June 2008, 12:26 AM
این استرس بار هیچ ضرری نداره و همش منفعت است؟:icon_evil
بعضیها میگن در تصادفات شدید از بقل (قسمت موتور) چون استرس بار یک چیز مثله میله هست که تقریبا انتهای موتور نصب میشه صربه رو به طرف دیگه هم انتقال میده :icon_idea
به نظر من احتمال این صدمه کم هست و منفعتش بیشتر در کل توصیه میشه استرس بار بگذارید :icon_cool
ATOS
28 June 2008, 12:42 AM
به نظر شما اگه ماشینم استرس بار داشت،امروز به بیرون جاده پرت نمیشدم؟:icon_evil
و آیا اونطرف ماشین هم ضربه میدید؟:icon_razz
simbaleo
28 June 2008, 01:09 AM
حداقلش این بود که سر اون پیچ چرخهای جلوت زاویه شون با خط قائم بهم نمی خورد و لاستیکهای جلو با درصد بیشتر از سطحشون با جاده درگیر بودن که احتمال داشت اور استیر نشی.
2 سانت انحراف فرمون داری؟ اجتمالا چپقی فرمونت بخاطر ضربه خم شده، چیز مهمی نیست عوض میشه.
آقا جوری به این مساله نگاه کن که انگاری قسمتت بوده اینجوری متوجه این موضوع بشی، چه بسا اگر اینجوری نمیشد ممکن بود خدایی نکرده مشکلی به مراتب وخیم تر در آینده واست پیش بیاد.
اینجانب
28 June 2008, 11:04 AM
خدا منو . . . با این ماشین خریدنم
دوست عزیز
از اتفاقی که براتون افتاده خیلی متاسفم و امیدوارم ماشینتون با هزینه هر چه کمتر و بسرعت درست بشه.
ولی چند نکته میخواستم بگم:
1- رینگ و لاستیک ماشینتون فابریک است؟ آیا سایش آن بیش از حد مجاز نیست؟
2- سطح جاده معمولی بود، یعنی خیس یا بسیار صاف (در اثر استفاده از آسفالتی که شن آن کم باشد) نبود؟
3- کار ABS و EBD وقتی شروع میشه که ترمزها قفل کنند در حالیکه اینطور که نوشتید، شما کمی ترمز کردید.
4- ماشین شما از جلو ضربه نخورده، خودتون هم نوشتید که بنظر نمیرسید که نیاز به فعال شدن ایربگ باشد. در این صورت اگر ایربگ فعال می شد، این حتما یک نکته منفی برای ماشین بود.
5- یک مسئله هم نرخ فرمان دادن در پیچ است. اگر در یک پیچ استاندارد هم بیک باره و سریع فرمان داده شود احتمال وقوع این اتفاق هست.
و در آخر هم یک توصیه به خودم و دوستان:
با سرعتی وارد پیچ بشین که اگر دیدید 2 تا ماشین بهم زدن و راه بسته شده یا یک تانکر وسط جاده ایستاده بتونید ماشین را کنترل کنید. فکر نکنم اگر اینکار را بکنیم تیپ 5 حتی با داشتن تایرها و شرایط فابریک (که ماشین من دارد) دچار مشکل شود.
shahramcat
28 June 2008, 02:38 PM
به نظر شما اگه ماشینم استرس بار داشت،امروز به بیرون جاده پرت نمیشدم؟:icon_evil
و آیا اونطرف ماشین هم ضربه میدید؟:icon_razz
کار اصلی استرس بار جلوگیری از چپ شدن ماشین و هندلینگ بهتر مخصوصا تو پیچها هست . در مورد انتقال ضربه به طرف دیگه باید بگم این ضعف خیلی کم احتمال داره بوجود بباد باید ضربه به موتور از سمت راست یا چپ خیلی شدید باشه تا استرس بار اتقال بده :icon_cool زیاد خودت رو درگیر این مسئله نکن
درکل با کمترین قسمت و بیشترین ایمنی که میخای ماشینت داشته باشه این 2 کار رو انجام بده :
استفاده از لاستیک حداقل 195 هست یا حداکثر 205 اما پیشنهاد من 195 هست به 2 دلیل اولا با پول باقیمانده از لاستیک 195 میتونی استرس هم بندازی و هردو رو داشته باشی دوما لاستیک 205 ضربات ناهمواریهای جاده و شهر رو بیشتر نشون میده تا حدی مصرف میره بالاتر و به سیستم هیدرولیک و فرمون کمی فشار میاره .
یادت نره شما تیپ 5 داری که ارزش خیلی زیادی داره تو رنج زیره 20 تومن ماشینی با امکانات و قدرت و شتاب نداریم پس هرچی براش بزاری ارزش داره :icon_cool:icon_cool
z_qz54
28 June 2008, 04:23 PM
2- سنسورهاي AIr Bag روي فرمان به مرور زمان حساسيت خود را نسبت به تشخيص وجود يا عدم وجود Air Bag از دست ميدهند و اين مورد با افزايش گرما و تابش مستقيم نور خورشيد تشديد ميشود، هيچ جاي نگراني نيست و شما ميتوانيد با دياگ خطاهاي موجود در BSI را پاک کنيد، ولي امکان بروز مجدد اين خطا وجود دارد.
.:icon_surp
به احتمال زیاد مشکل از کانکتور های کیسه هوای خودروی شماست. در ضمن پژو 206 هیچ گونه سنسوری روی بدنه و کسیه هوا نداره،این کمربند های پیش کشنده هستند که وظیفه سنجش را دارند.درون فرمان و پشت داشبورد فقط 2 کانکتور که هر کدام 2 سیم دارند به محفظه واکنش متصل شده نه چیز دیگری.
دارای ویژگی پیش کشندگی
بله چاشنی انفجاری داره. همان سدیم ازید که در کیسه هوا به کار میره
یک سیلندر و پیستون یا ساچمه کوچک درون ان قرار دارد که انتهای پیستون به وسیله کابلی به چرخ کمربند متصله
زمانی که تصادفی رخ میده،قبل از عملکرد کسیه هوا دستوری به چاشنی انفجاری داده میشه،پس از تولید گاز با فشار بسیار بسیار بالا،پیستون با سرعت بالایی در سیلندر حرکت کرده(حدود 12 سانتی متر با چرخش) و به همین اندازه چرخ کمربند را پس میکشد ولی به دلیل خواص ارتعاشی و کششی قطعات این مزیان به 8 سانتی متر کاهش میابد.
پس عملکردش به این صورته که وقتی برخورد میشه،کمربند بعد از قفل شدن 8 سانتی متر پس کشیده میشه به داخل وکاملا کیپ میشه.چون اگر این اتفاق رخ ندهد،به علت نرم بودن اعضای بدن انسان و جمع شدن کمربند در قسمت شکم،طول حرکت جسم بیشتر شده و با فرمان برخورد میکند.وقتی عمل میکنه احساس خفگی شدید و درد قفسه سینه خواهید داشت(برخورد شدید) و کمربند به شکل فجیعی روی شما کیپ خواهد شد(اگر لاغر باشید!!)
قیمت هر کمربند پیش کشنده 206 باید حدود 150 تا 170 هزار تومان باشد.
در صورت بروز حادثه و تصمیم بر عدم تعویض آن ،میتوان با چند ضربه شدید در حین کشیدن کمربند،آن را ازاد کرد.
در ضمن همیشه عملکرد کمربند همراه با کیسه هوا نیست. اگر ضربه ضعیف باشه و سنسور کمربند تشخصی دهد نیازی به باز کردن کیسه هوا نیست،فقط کمربند عمل خواهد کرد
ATOS
28 June 2008, 10:18 PM
با تشکر از تمامی دوستان عزیز:
امروز ساعت 3 رفتم تو نمایندگی و ساعت 9 با ماشین سالم اومدم بیرون،عین روز اول:icon_coolو اما کارهایی که انجام شد:
1- تبق کاملا از بین رفته بود (حتی بوش ها پاره شده بود) و تبق قبلی+بوش های جدید نصب شد.
2- دیسک ترمز تاب افتاده بود که با یه تراشکاری درست شد.
3- رینگ کاملا تاب برداشته بود و از بین رفته بود که موقتا رینگ لاستیک زاپاس رو جایگزین کردم.
4- میله موج گیر پیچش بریده بود که تعویض شد.
.
کمی صفحه محافظ زیر موتور و محل نصب کج شده که مهم نبود.
.
جمعا شد حدود 52 بدون رینگ و اگه رینگ هم بخرم (که به این زودی ها بعیده:icon_surp) میشه 70 تومن:icon_exclو به همین دلیل از بیمه بدنه استفاده نکردم:icon_evil
simbaleo
28 June 2008, 10:32 PM
تبریک میگم که کارت درست شد!
اگر تبق از بین رفته بود چطوری از همون قبلی استفاده کردن؟؟
ببین ضربه چی بوده که میل موجگیر به کل بریده! پیچ بالایی بود یا پایینی؟ البته یه میل موجگیر 15 هزار تومنی خودشو فدای فنر و کمک فنرت کرد، وگرنه اگر چنین چیزی نبود الان احتمالا کمک هم باید عوض میکردی!
به نظرم سینی رو هم کنترل کن که به صدا نیافتاده باشه، چون صداش اعصاب میزنه! جات بودم شاسی رو هم یه کنترل میکردم.
یه میزون فرمون درست حسابی و پدر مادر دار و تنظیم باد هم لازم داری، من یه پمپ فندکی درجه دار همیشه همراهم هست.
هر چند دیگه زیادی دارم بدبینی به خرج میدم! ولی حتما اکسل عقب رو هم بررسی کن که مبادا انحرافی چیزی داشته باشه.
ATOS
28 June 2008, 10:42 PM
با تشکر از simbaleo (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=47467) عزیز:
من تبق رو هفته قبل به علت خرابی بوش ها عوض کرده بودم و امروز همون تبق رو با بوش جدید نصب کردم:icon_arro
رینگ رو که عوض کردم بالانس و تنظیم فرمان هم کردم و شاسی و سینی هم چک شد که جز کمی خمیدگی مورد دیگه نداشت و صافکار گفت نیازی نیست بهش دست بزنم:icon_razz
ولی اصلا به اکسل عقب و چرخ های عقب توجهی نکردم:icon_quesاما با سرعت 110 که تو جاده صاف رفتم اصلا لرزش و صدایی تو ماشین نبود و داخل شهر هم بی صدا بود:icon_cool
.
ولی فردا حتما اکسل عقب رو چک میکنم:icon_surp
reza a
30 June 2008, 07:01 PM
دوستان ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم قیمت میل تعادل یا استرس بار خوب برای206 چنده؟
انشا... خطر از همه دور باشه
good_rally
30 June 2008, 09:08 PM
دوستان ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم قیمت میل تعادل یا استرس بار خوب برای206 چنده؟
انشا... خطر از همه دور باشه
HP DESIGN حدود 70يا 80 تومن
ehsan62
1 July 2008, 06:12 PM
در مورد لنت عقب تیپ 5 مارک TRW چطوره؟کسی تا حالا از این مارک استفاده کرده؟فروشنده از این لنت خیلی تعریف میکرد.
fahim2
1 July 2008, 07:34 PM
HP DESIGN حدود 70يا 80 تومن
شما چقدر گرون ميخريد قيمتش 55 هزار تومان براي 206 هست
ATOS
1 July 2008, 09:33 PM
البته چون برای نصب استرس بار کمی باید از قسمت هواکش بریده بشه ، دودل شدم:icon_razz
smht_62
14 July 2008, 02:12 PM
با سلام.
من یه تیپ 5 دارم. از وقتی که بنزین سوپر آزاد شده برای اولین بار بنزین معمولی زدم و باک رو پر کردم. الآن که باک نصفه شده از امروز صبح دیدم که ماشین بعد از توقف وقتی میخوام شروع به حرکت کنم راه نمیره و با یه فاصله ی 2 ثانیه ای گاز میخوره و نزدیک بود امروز 3 بار تصادف کنم ( موقع دور زدن در خیابون ) در ضمن بعد از اینکه کاز میخوره کمی هم دود از اگزوز خارج میشه. صافی بنزین هم عوض کردن درست نشد. مشکل از چیه؟ بنزین یا موتور ماشین زبونم لال خراب شده؟:icon_redf:icon_redf:icon_redf
simbaleo
14 July 2008, 03:28 PM
حتما کولرش هم روشن بود؟ متاسفانه با بنزین معمولی این بلا سر ماشین میاد، مخصوصا با کولر روشن، دلیلش هم کارهایی هست که ECU برای جلوگیری از احتراق خود به خود و مخرب بنزین با اکتان پایین انجام میده مثل تغییر نسبت سوخت و هوا و تایمینگ جرقه شمعها. چاره کار؟ استفاده از بنزین سوپر!
Orion
14 July 2008, 03:37 PM
با سلام.
من یه تیپ 5 دارم. از وقتی که بنزین سوپر آزاد شده برای اولین بار بنزین معمولی زدم و باک رو پر کردم. الآن که باک نصفه شده از امروز صبح دیدم که ماشین بعد از توقف وقتی میخوام شروع به حرکت کنم راه نمیره و با یه فاصله ی 2 ثانیه ای گاز میخوره و نزدیک بود امروز 3 بار تصادف کنم ( موقع دور زدن در خیابون ) در ضمن بعد از اینکه کاز میخوره کمی هم دود از اگزوز خارج میشه. صافی بنزین هم عوض کردن درست نشد. مشکل از چیه؟ بنزین یا موتور ماشین زبونم لال خراب شده؟:icon_redf:icon_redf:icon_redf
من 206هاي اين مدلي خيلي ديدم! با بنزين معمولي فكر كنم طبيعيه...
shahramcat
15 July 2008, 01:22 AM
حتما کولرش هم روشن بود؟ متاسفانه با بنزین معمولی این بلا سر ماشین میاد، مخصوصا با کولر روشن، دلیلش هم کارهایی هست که ECU برای جلوگیری از احتراق خود به خود و مخرب بنزین با اکتان پایین انجام میده مثل تغییر نسبت سوخت و هوا و تایمینگ جرقه شمعها. چاره کار؟ استفاده از بنزین سوپر!
بنزین معمولی همراه کولر فاتحه تیپ 5 و 206 خوندس :icon_bigg:icon_cry:
hosseinabd
25 July 2008, 10:09 PM
سلام دوستان.
من که بین ریو و 206 تیپ 5 موندم.آخر ریو رو ردش کنم تیپ 5 بگیرم یا نه؟از ریو هم خیلی راضیم و سواری خوبی هم بهم میده ولی امکاناتش کمه.شما یه راهنمایی بکنید.
ATOS
26 July 2008, 06:52 PM
سلام دوستان.
من که بین ریو و 206 تیپ 5 موندم.آخر ری