PDA

View Full Version : 206 تيپ 5

صفحه ها : 1 [2] 3

po2ya
18 September 2007, 06:01 PM
حقيقتا بعد از اوون حادثه خدا رو شكر كردم . خدا خيلي دوستم داشت .

مدتي بود كه مي ديدم مصرف سوخت ماشين بيش از ميزان استاندارد شده است پس تصميم گرفتم چند حركت انجام بدهم تا ماشين راندماني بهتر پيدا كند .
اولين كار تعويض شمع ها بود شمع هاي يك پلاتين ماشين را با يك سرس شمع 4 پلاتين valeo تعويض كردم . فيلتر بنزين را هم همينطور و يك تنظيم موتور . و البته يك سايكلون3 را به ماشين اضافه كردم .
در حال حاضر ماشين واقعا روال سابق خود را پيدا كرده و چه بسا بهتر هم شده است . صداي موتور كاهش داشته و بسيار نرم تر كار مي كند .

و البته مصرف سوخت نيز كاهش محسوسي را نشان مي دهد .

مگه شمع 4 پلاتین برای تیپ5 هست ؟!
تا اوونجا که من یادمع فقط تک پلاتین هستش برای تیپ5 !
:icon_twis

KOROUSHRMPIRE
19 September 2007, 03:34 PM
مگه شمع 4 پلاتین برای تیپ5 هست ؟!
تا اوونجا که من یادمع فقط تک پلاتین هستش برای تیپ5 !
:icon_twis

نه پويا جان شمع 4 پلاتين رو خود valeo فرانسه توليد كرده و 19000 تومان هم قيمت خورده و واقعا باعث بهبود راندمان ماشين ميشه .
من كه حدود 2 هفته هست كه انداختم واقعا راضي هستم .در ضمن در مورد آمپر هم بايد بگويم تا قبل از تعويض شمع ها و تنظيم موتور آمپر ماشين من هميشه چسبيده به 100 بود و بالاتر اما بعد از تعويض به جاي اصلي خودش يعني همون وسط آمپر برگشته !

n@vid
19 September 2007, 09:24 PM
دوستان اطلاع دارید یه تیپ 5 مدل 83و84 خیلی تمیز و کم کارکرد رو به چه قیمتی میشه خرید؟من تیپ 2 دارم و می خوام اگه یه تیپ 5 مطمئن گیرم اومد با این عوضش کنم.

harzaabe
20 September 2007, 09:03 PM
نه پويا جان شمع 4 پلاتين رو خود valeo فرانسه توليد كرده و 19000 تومان هم قيمت خورده و واقعا باعث بهبود راندمان ماشين ميشه .
من كه حدود 2 هفته هست كه انداختم واقعا راضي هستم .در ضمن در مورد آمپر هم بايد بگويم تا قبل از تعويض شمع ها و تنظيم موتور آمپر ماشين من هميشه چسبيده به 100 بود و بالاتر اما بعد از تعويض به جاي اصلي خودش يعني همون وسط آمپر برگشته !

تيپ 5 که تنظيم موتور نداره :icon_twis....
اين عمل در خود ماشين به صورت اتوماتيک انجام ميشه:icon_surp

در مورد شمع هم خود متخصصين تأکيد دارند که از انداختن شمع بالای 1 پلاتين جداً خود داری کنيد
من قبلاً شمع اصل 3 پلاتيينه از دبی اوردم و انداختم رو ماشين و بعد از 4 ماه تصادفی متوجه شدم که يکی از شمع از پلاتين هاش سوخته بود...

فروزنده
22 September 2007, 06:03 PM
من هم چند بار که از نمایندگیها پرسیدم گفتن که از شمع 1پلاتینه فقط باید استفاده کرد .من سال پیش تو اتوبان زنجان البته یه کم هم شیب داشت (سراشیبی)بشتر از 195 نمی رفت و تو اون سرعت چراغ STOPروشن می شد و موتورش به لرزش می افتاد.تو زنجان که به نمایندگی رفتم گفت از شمعاشه بازش کرد وباورش نمی شد که 195 تا باهاش رفتم و می گفت چون یکی از شمعاش سوخته .و برگشتنی 210 می رفت.همین شمع 1 پلاتینه رو هم اگه به موقع عوض کنید میتونید از حداکثر توان موتور ماشینتون استفاده کنید و نیازی به شع 4 پلاتینه نیست

reza1050
23 September 2007, 05:57 PM
دوستان اطلاع دارید یه تیپ 5 مدل 83و84 خیلی تمیز و کم کارکرد رو به چه قیمتی میشه خرید؟من تیپ 2 دارم و می خوام اگه یه تیپ 5 مطمئن گیرم اومد با این عوضش کنم.

بستگی به تمیزی و کارکرد و رنگ شدن خودرو داره تا مدل 84 بین 11 تا 5/12 با در نظر گرفتن همه مسائل خودم با اجازه تون دو ماه پیش مدل 84 خریدم:icon_excl

persianking62
24 September 2007, 01:23 AM
بستگی به تمیزی و کارکرد و رنگ شدن خودرو داره تا مدل 84 بین 11 تا 5/12 با در نظر گرفتن همه مسائل خودم با اجازه تون دو ماه پیش مدل 84 خریدم:icon_excl

کارکردش چقدر بود که این قیمت خریدی؟

isp2000
24 September 2007, 01:41 PM
سلام

به نظر شما تو سرعت نهايی ميتونه با سمند برابری کنه يا نه؟

harzaabe
24 September 2007, 08:32 PM
سلام

به نظر شما تو سرعت نهايی ميتونه با سمند برابری کنه يا نه؟
دوست عزيز
همانطور که خودت ميدونی مثلاً در خط توليد سمند هيچ وقت حتی 2 مدلی که با هم توليد شدند شبيه هم نيستند
من تو کفی خيلی با سمند مسابقه دادم
غير از يک بار ، هيچ سمنی به پا تيپ 5 نتونست برسه ، چه در شتاب و چه تو کفی

soheilm
25 September 2007, 09:50 AM
دوست عزيز
همانطور که خودت ميدونی مثلاً در خط توليد سمند هيچ وقت حتی 2 مدلی که با هم توليد شدند شبيه هم نيستند
من تو کفی خيلی با سمند مسابقه دادم
غير از يک بار ، هيچ سمنی به پا تيپ 5 نتونست برسه ، چه در شتاب و چه تو کفی

در ادامه فرمایش دوستمون باید بگم اگر خصوصیات فنی دو ماشین رو کنار هم بگذاری خیلی راحت متوجه
میشی تیپ 5 برنده هست

isp2000
25 September 2007, 03:07 PM
خيلی ممنون ميشم اگه هندلينگ اين دو ماشين رو هم با هم مقايسه کنيد.

m16586
25 September 2007, 03:59 PM
خيلی ممنون ميشم اگه هندلينگ اين دو ماشين رو هم با هم مقايسه کنيد.این دو تا ماشین توی دوتا کلاس مختلف هستند و اصلا مقایسه درستی نیست نه حجم موتور نه تکنولوژی نه فاصله محورها و چرخ ها و نه کلاس و نه کاربری اونها با هم یکی نیست

reza1050
28 September 2007, 01:07 PM
کارکردش چقدر بود که این قیمت خریدی؟

خرداد 84 کارکرد 38000 کیلومتر رنگ خاکستری که تا الان دو ماه دارمش 43000 کارکرده و ازش راضیم 12200 خریدم به نظر یکم بالا میاد ولی بستگی به ماشین و فروشنده هم داره به هر حال دلو زدیم به دریا و تا الان که اصلا پشیمون نیستم چه از لحاظ قیمت چه از لحاظ فنی نا گفته نماند تیپ 3 مدل 85 داشتم فروختم قبل از سال امیدوارم بتونی اون چیزی که دلت میخواد پیدا کنی

ehsan62
8 October 2007, 11:04 PM
دوستان تا حالا سردنده تیپ 5 رو عوض کردن،آیا این کار درسته؟چون شنیدم که سنسور ایربگ روش قرار داره.

persianking62
9 October 2007, 12:07 AM
دوستان تا حالا سردنده تیپ 5 رو عوض کردن،آیا این کار درسته؟چون شنیدم که سنسور ایربگ روش قرار داره.

فکر نکنم سنسوری سر دنده باشه.من که عوض کردم مشکلی پیش نیومد.اگه اشکالی در سیستم AIRBAG بوجود بیاد چراغش پشت امپر روشن میشه.

po2ya
9 October 2007, 01:13 AM

دقیقن منظوورتوون کجاش هست ؟!
هموون جا که دنده ها رو نوشته ؟
اگه منظوورتوون اوونه که هیجی تووش نیست سنسور ایربگ چه ربطی به سر دنده داره ؟!
سنسور ایربگ رووی شاسی ماشین هستش :icon_cool

simbaleo
10 October 2007, 02:42 AM
تنها چیزی که اون حول و حوش وجود داره که حساسه و به ایربگ ارتباط داره رو میتونی با برداشتن زیر سیگاری ماشینت مشاهده کنی، کارش هم فکر میکنم مربوط به جمع کننده کمربند ها و ایربگ موقع تصادفه.

babaki
15 October 2007, 11:49 PM
سلام دوستان
به نظرتون می تونم زیر 10 میلیون یه 206 تیپ 5 پیدا کنم که از لحاظ فنی سالم باشه
یا بگردم دنبال تیپ 3.
ممنون از راهنماییتون

persianking62
16 October 2007, 03:16 AM
جدیدا دیدم تو سایت ایرانخودرو سیستم ABS ترمز 206 mk70 گفته 206 های تولیدی 83 یا 84 هم ABS mk70 نصب هست روشون یا mk20 ??
mk20 با mk70 از لحاظ کارایی چه فرقی داره

mohsen3544
19 October 2007, 11:06 AM
دوستان به نظر شما با توجه به قیمتهای جدید خرید 206 تیپ 5 می ارزه؟یعنی قیمتها کاذبه؟ بعدش اینکه صفرش رو ایران خودرو داره واسه تحویل؟ و اینکه کیفیت ساختش به نسبت یکی دو سال قبل ناجور شده؟لطفا به من جواب بدین.فوری.مرسی

فروزنده
19 October 2007, 10:20 PM
دوست عزیز همه ماشینها گرون شدن فقط 206 نیست که گرون شده.درکل 206 نسبت به امکانات و تواناییهای حرکتی و ایمنی ارزش پرداخت بیشتر نسبت به تیپ 2 رو داره.فعلا که تولیدش متوقف شده.من افت کیفیت 206 ها رو کاملا حس کردم من تیپ 5 مدل 83 و 84 روداشتم که عالی بودن البته قبلش هم تیپ 2 مدل83 داشتم و آخریش هم تیپ 5 مدل 85 بود که از هر چی 206 متنفر شدم.یه روز منبع اگزوزش به صدا می افته یه روز سنسور اکسیژنش خراب میشه یه روزفشنگیه ترموستات .باطریش نشتی میکنه.یه نوسان برق هم داشت که 10 تا نمایندگی بردم آخر هم نتونستن رفعش کنن در ضمن نسبت به 84 خشک تر هم بود فکر کنم فنر لول(مک فرسون) و کمکهاشم ایرانی شده مثل خیلی از قطعات موتورش در کل از 84 به بعد خیلی از قطعاتش ایرانی شده.دوستم سال پیش همین سوالها رو از من پرسید ومن هم گفتم 84 بخر و چند وقت پیش که ماشین منو(85)سوار شد بهتر فهمید که فرق 84با85 چیه.من هم 2 هفته پیش فروختمش .ولی 206 لذت دیگه ای داره انگار این ماشینو فقط برای لایی کشی ساختن.

mohsen3544
19 October 2007, 10:32 PM
پس 206 تیپ پنج مدل 86 نداریم؟من اصلا جرات خریدن ماشین دسته دوم اونم 206 رو ندارم!

فروزنده
19 October 2007, 10:40 PM
بله فکر می کنم 86 تولید نشده.اگه از آشنا بخری خوبه.چه بدبختی داریم ما که مجبوریم بریم ماشین 2-3 سال پیش رو بخریم که کیفیتش بهتر باشه.همه جای دنیا بعد از چند سال ماشینو عوض می کنن می رن نو می خرن اونوقت ما باید بگردم دست دوم بخریم .این بر می گرده به این شعار معروف:هر روز بهتر از دیروز.اهنگشم که خودتون می دونید:icon_surp
من هم همیشه صفر خریدم ولی اگه الان بخوام 206 بخرم مدل 84 می خرم

mohsen3544
19 October 2007, 10:43 PM
یعنی واقعا ایران خودرو فروش فروی تیپ 5 نداره الان؟:nothing_to_say::tire::ah:

persianking62
20 October 2007, 01:30 AM
ایرانخودرو یه کمپانی پادر هوا هست.معلوم نیست چی هست هم میخواد خودروی ملی درست کنه,هم مونتاژ کار باشه که متاسفانه موناژ کاره خوبی هم نیست , هم این اواخر دنبال خودرو های چینی رفته که بیاره مونتاژ کنه خودروهایی که هیچ اطمینانی بهش نیست به هرحال فقط مصرف کننده هست که این وسط لطمه میبینه.206 از 85 به بعد واقعا افت کیفیتی پیدا کرده تا قبل از 85 خوبه.من این افت کیفیت واقعا در 206 sdv8 دوستم که مدل 86 هست دیدم و با تیپ 5 خودم که مدل 84 هست مقایسه و بررسی کردم خیلی از قطعاتش که ایرانی شده و دارای ظاهری نامناسب و کیفیت نا مطلوبی داره.206 خودروی خوبی بود ولی مدل های 85 و 86 اصلا کیفیت قبل نداره و این نشان میده ایرانخودرو پیشرفت نمیکنه بلکه مدام در حال پسرفت هست!!!

hamed8295
26 October 2007, 04:15 PM
دوستان به نظر شما با توجه به قیمتهای جدید خرید 206 تیپ 5 می ارزه؟یعنی قیمتها کاذبه؟ بعدش اینکه صفرش رو ایران خودرو داره واسه تحویل؟ و اینکه کیفیت ساختش به نسبت یکی دو سال قبل ناجور شده؟لطفا به من جواب بدین.فوری.مرسی
دوست من اگه تیپ 5 میخای یک تمیز کم کارکرد 84 رو بخر این 85 جا از هر نزر اشغال است
من داشتم 10000 تا کار کرد گا.......... خلاصه اخر ماه پیش فروختمش

simbaleo
26 October 2007, 04:35 PM
دوست من اگه تیپ 5 میخای یک تمیز کم کارکرد 84 رو بخر این 85 جا از هر نزر اشغال است
من داشتم 10000 تا کار کرد گا.......... خلاصه اخر ماه پیش فروختمش
ما که از 85 هاش بدی ندیدیم البته واسه من مال نیمه اول 85 هست و تابستان تحویلش گرفتم، البته متاسفانه قانون بگیر نگیر وارد تولید 206 هم شده و در این شکی نیست.

babaki
27 October 2007, 12:40 AM
سلام دوستان
به نظرتون می تونم زیر 10 میلیون یه 206 تیپ 5 پیدا کنم که از لحاظ فنی سالم باشه
یا بگردم دنبال تیپ 3.
ممنون از راهنماییتون

کسی جواب منو نمیده ؟؟:icon_cry:

po2ya
27 October 2007, 01:38 AM

َما زیر 10 میلیون امکان نداره الان بتوونید گیر بیارید !
الان تیپ 5 خیلی گروون شده !
:icon_cool

persianking62
27 October 2007, 02:34 AM
تیپ 5 صفرش چه قیمتی شده؟؟

soheilm
27 October 2007, 09:50 AM
تیپ 5 صفرش چه قیمتی شده؟؟

15/300 شده

m_eslam
27 October 2007, 10:32 AM

دوست من ، متاسفانه نمي توني پيدا كني. روي تيپ 3 هم شك دارم ، يا بايد خيلي راه رفته باشه ، يا مشكل دار باشه. به خصوص كه ماشين يه كم گرون شده دوباره.

mohsen3544
2 November 2007, 07:01 PM
کسی 206 تیپ 5 مدل 86 خریده یا دیده؟

persianking62
3 November 2007, 12:29 AM
کسی 206 تیپ 5 مدل 86 خریده یا دیده؟

سلام
شما سوالتون کامل مطرح کنید.تا دوستان بتوانند جوابتون بدند.

persianking62
3 November 2007, 11:18 PM
دوستان یه سوالی برام پیش امده در مورد نشانگر سرویس 206 .نشانگر سرویس 206 من یه دفه چند تا چند تا کم میشه مثلا اگه 1500 تا مانده به سرویس باشه فرداش یهو میشه 1400 با کیلومتر خوده ماشین پیش نمیره جلو این جریانش چجوری هست ؟؟؟؟

mohsen3544
3 November 2007, 11:31 PM
سلام
شما سوالتون کامل مطرح کنید.تا دوستان بتوانند جوابتون بدند.

فکر کنم خیلی واضح باشه میخواستم ببینم از نمایندگی ها فروش نقدی 206 تیپ 5 موجود دارن یا نه؟

persianking62
3 November 2007, 11:39 PM
فکر کنم خیلی واضح باشه میخواستم ببینم از نمایندگی ها فروش نقدی 206 تیپ 5 موجود دارن یا نه؟

والا تا اونجای که من میدونم دیگه تولید نمیشه و برای حمایت از sd و فکر نکنم نمایندگی ها هم فروش نقدی داشته باشند.ولی صفر هنوز میتونی تو بنگاه ها گیر بیاری.

sdv8 مثل تیپ 5 میمونه فقط یه صندوق اضافه داره

persianking62
4 November 2007, 01:37 PM
دوستان یه سوالی برام پیش امده در مورد نشانگر سرویس 206 .نشانگر سرویس 206 من یه دفه چند تا چند تا کم میشه مثلا اگه 1500 تا مانده به سرویس باشه فرداش یهو میشه 1400 با کیلومتر خوده ماشین پیش نمیره جلو این جریانش چجوری هست ؟؟؟؟

کسی نبید جواب بده :icon_mrgr

اینجانب
4 November 2007, 10:30 PM
اگر درست فهمیده باشم منظور شما اینه که چرا بعد از مثلا 1500 نمیشه 1499 و بعد 1498 و . . .؟
این نمایشگر بطور معمول به همین صورت صدتا صدتا کم میشه.

persianking62
5 November 2007, 01:16 AM
اگر درست فهمیده باشم منظور شما اینه که چرا بعد از مثلا 1500 نمیشه 1499 و بعد 1498 و . . .؟
این نمایشگر بطور معمول به همین صورت صدتا صدتا کم میشه.

بله منظورم همینه.دلیلش چی هست؟
من تازه متوجه این مورد در 206 شدم ولی مثلا در مورد زانتیا اینجور نیست

simbaleo
5 November 2007, 04:39 PM
دلیل خاصی نداره، تمام 206 ها اینطوری کیلومتر سرویس کم میکنن.

اینجانب
5 November 2007, 07:24 PM
بله منظورم همینه.دلیلش چی هست؟
من تازه متوجه این مورد در 206 شدم ولی مثلا در مورد زانتیا اینجور نیست
بنظرم این یک چیزه سلیقه ایه (سلیقه طراح یا کارخانه) و زیاد مهم نیست. اکثر سرویسهای دوره ای فرقی نمیکنه که چند 10 کیلومتر زودتر یا دیرتر انجام بشوند.

artin206
5 November 2007, 09:36 PM
دوستان
من برای اینکه آپشن روشن شدن فلاشرها در زمان ترمز شدید فعال بشه ماشینمو بردم دیاگ وبا دیاگ آپشن مربوطه را فعال کردم ولی کار نمیکنه آیا شما می دونید مشکل چیه .ماشین من تیپ 5 مدل 84 می باشد.

artin206
5 November 2007, 09:44 PM
چند روز پیش کار کرد کیلومتر را آوردم پایین چون من با ماشن زیاد توی جاده میرم کار کردش خیلی رفته بود بالا می خواستم بدونم آیا این بعدها مشکلی برای ماشین ایجاد نمیکنه .
ولی کارشون خیلی جالبه با یک دستگاه خاصی که نمیدونم چیه عدد کیلومتر را هم از روی BSI وهم صفحه کیلومتر پایین میارن .تا اونجا که فهمیدم فکر کنم آی سی مربوط به کارکرد را از جاش خارج کرده وبعد با دستگاه خاصی عدد مورد نظر کارکرد را به آی سی میدن وبعد دوباره آی سی را جا میزنند.این کار را هم روی BSIوهم روی آمپر انجام میدن.

persianking62
5 November 2007, 09:49 PM
دوستان
من برای اینکه آپشن روشن شدن فلاشرها در زمان ترمز شدید فعال بشه ماشینمو بردم دیاگ وبا دیاگ آپشن مربوطه را فعال کردم ولی کار نمیکنه آیا شما می دونید مشکل چیه .ماشین من تیپ 5 مدل 84 می باشد.

این ابشن فعال هست تو اکثر 206 ها ماله من که مدل 84 هست فعال هست.فقط تو ترمز های خیلی شدید فعال میشه

z_qz54
5 November 2007, 10:04 PM
چند روز پیش کار کرد کیلومتر را آوردم پایین چون من با ماشن زیاد توی جاده میرم کار کردش خیلی رفته بود بالا می خواستم بدونم آیا این بعدها مشکلی برای ماشین ایجاد نمیکنه .
ولی کارشون خیلی جالبه با یک دستگاه خاصی که نمیدونم چیه عدد کیلومتر را هم از روی BSI وهم صفحه کیلومتر پایین میارن .تا اونجا که فهمیدم فکر کنم آی سی مربوط به کارکرد را از جاش خارج کرده وبعد با دستگاه خاصی عدد مورد نظر کارکرد را به آی سی میدن وبعد دوباره آی سی را جا میزنند.این کار را هم روی BSIوهم روی آمپر انجام میدن.

با همان PPS میتوانند کیلومتر رو قطع کنند ولی کم کردن رو در جریان نیستم!
صفحه کیلومتر شمار پردازنده ای روی فلتش نداره
یعنی من ندیدم

artin206
6 November 2007, 12:05 AM
سوالی داشتم
فرق BSI مدل 02-E با شماره فنی 20909003 وBSI مدل 01-E با شماره فنی 20909005 چیه . البته دومی حدود 30000 تومان گرانتره .

simbaleo
6 November 2007, 05:17 PM
دوستان
فعاله، منتها باید علاوه بر اینکه ترمز شدید باشه سرعت هم بالا باشه، اصلا سعی نکن روشن شدن فلاشر رو امتحان کنی! برای من 3 بار بر حسب اتفاق پیش اومده هر سه بارم زدم بغل یکمی راجع به شانسی که آوردم فکر کردم! اطمینان داشته باش که اونجایی که باید کار کنه معطل نمیکنه!

persianking62
6 November 2007, 08:48 PM
فعاله، منتها باید علاوه بر اینکه ترمز شدید باشه سرعت هم بالا باشه، اصلا سعی نکن روشن شدن فلاشر رو امتحان کنی! برای من 3 بار بر حسب اتفاق پیش اومده هر سه بارم زدم بغل یکمی راجع به شانسی که آوردم فکر کردم! اطمینان داشته باش که اونجایی که باید کار کنه معطل نمیکنه!

اره راست میگی مال منم که 2 بار فعال شد خدا رو شکر کردم که چه شانسی اوردم :icon_mrgr
سرعت باید خیلی بالا باشه که یه دفه بزنی زیر ترمز اینجور میشه.منم پیشنهاد میکنم بهتر که تستش نکنید. :icon_mrgr

artin206
7 November 2007, 11:03 AM
اره راست میگی مال منم که 2 بار فعال شد خدا رو شکر کردم که چه شانسی اوردم :icon_mrgr
سرعت باید خیلی بالا باشه که یه دفه بزنی زیر ترمز اینجور میشه.منم پیشنهاد میکنم بهتر که تستش نکنید. :icon_mrgr

از راهنمايي تون ممنونم .فقط جهت اطلاع مي خواستم بدونم توي چه سرعتي كار مي كنه :icon_eek:

m16586
7 November 2007, 01:02 PM
یک جای خوندم هر وقت شتاب منفی اعمال شده در اثر ترمز بالاتر از 8 متر بر مجذور ثانیه باشه عمل می کنه برای من هم دو سه بار پیش اومده و اتوماتیک روشن شده ولی هربار خواستم خودم تستش کنم عمل نکرد

po2ya
7 November 2007, 04:04 PM
مثلا 100 تا اینا بروید بعد یهو بزنید روو ترمز !
جووری که واقعا ا5 متریتوون تصادفه و میخواهید ایست کامل کنید !
مطمینا کار میکنه !

persianking62
7 November 2007, 04:27 PM
مثلا 100 تا اینا بروید بعد یهو بزنید روو ترمز !
جووری که واقعا ا5 متریتوون تصادفه و میخواهید ایست کامل کنید !
مطمینا کار میکنه !

بله کار میکنه.رو 206 ها فعال هست.برای من که 2 بار پیش امد بعدش خدارو خیلی شکر کردم که تصادف نکردم.اخرین بار که این اتفاق برام افتاد یادم هست سرعت روی 130 یا 140 بود تو چمران که خودروی جلویی من زد زیر ترمز که منم زدم زیر ترمز ماشین میخ شد و تا گاز ندادم و حرکت نکردم فلاشر فعال بود.

simbaleo
7 November 2007, 07:26 PM
نمیدونم دقت کردید یا نه اما تو مواقعی که یه همچین ترمز شدیدی میگیرید، پاتونو که از رو پدال بردارید ترمز یکی دو ثانیه بعدش ول میکنه! تو این فاصله اگر نیش ترمز هم بزنید ترمزها با حداکثر قدرت دوباره عمل میکنن، مگه تیپ 5 سیستم کمک ترمز داره؟
بیشتر مواقعی اینطور میشه که پاتونو محکم رو ترمز بکوبید.

z_qz54
7 November 2007, 10:24 PM
نمیدونم دقت کردید یا نه اما تو مواقعی که یه همچین ترمز شدیدی میگیرید، پاتونو که از رو پدال بردارید ترمز یکی دو ثانیه بعدش ول میکنه! تو این فاصله اگر نیش ترمز هم بزنید ترمزها با حداکثر قدرت دوباره عمل میکنن، مگه تیپ 5 سیستم کمک ترمز داره؟
بیشتر مواقعی اینطور میشه که پاتونو محکم رو ترمز بکوبید.

این اتفاق می افته ولی نه برای 2 ثانیه!!!
با سرعت 100 کیلومتر 2 ثاینه یعنی 30 متر!
ببینید مدلاتور یک 6 راه هه است که یک خروجی مستقل و فشار مستقیم داره و 5 تا ورودی.از این 5 ورودی یکی ثابت هستش که زمانی مدلاتور توی مدار نیست یعنی نمیچرخه یعنی به قول دوستانAbs عمل نمیکنه مستقیم میشه و ترمز عادی کار میکنه و کل مدار یکی میشند و اجازیش هم پیستون های ترمز و پیستون زیر پای شماست
زمانی که مدلاتور شروع به چرخیدن میکنه خروجی مستقیم از مدار خراج نمیشه ولی روغن به 5ورودی اطرافش هدایت میشه که باعث عمل کرد ضد قفل میشه و...
حالا وقتی که مدلاتور ایست کرد،زمانی کوتاهی صرف میشه تا فشار روغن به حالت استاندارد برگرده یعنی فشار روغن برگرده توی کل مدار ای زمان کوتاه+زمان برگشت روغن از پیستون ها باعث عملکرد کمی بیشتر ترمز میشه.ولی این رو به سختی میشه حس کرد! من هم 206 abs دار دارم و بار ها و بارها ترمز های نجومی زدم و از تست ترمز هم لذت میبرم ولی این رو به سختی حس میکنم!
حالا چطور شده که اینطور شده من نمیدانم!

simbaleo
8 November 2007, 02:31 AM
مسلما 2 ثانیه نمیشه، فرض کنید برای 7 تا 8 متر اینجوری میمونه.

m0hsen2
16 November 2007, 10:07 PM
بیشتر در مورد زانتیا گفته شده تا تیپ 5 ... من خوذم تیپ پنج دارم اما تا حالا جرات نکردم با دو بیشتر از 60 تا پر کنم...البته من دسته موتورهای ماشینم یکم ایراد داره برای همین میترسم بیشتر پر کنم باهاش....

reza1050
17 November 2007, 03:33 PM
دوستان سلام
از بچه ها کسی اگه قیمت 206 تیپ 5 در سالهای مختلف داره با لااقل اطلاعات جمع کنه چون حقیقتا توی شهر ما این ماشین بطور عجیبی بازار نداره برای همین نمی تونم اینکارو انجام بدم بهترین شهر همون تهران هست که قدر این ماشینو میدونن مثلا سال 83 و 84 و 85 و 86 البته بستگی داره به همه چیز ولی بیاین کمترین قیمت رو در نظر بگیریم با یک استاندارد خاص مثلا همشون بدون رنگ باشه لااقل هم به خرید هم به فروش دوستان کمک میکنه :icon_excl:icon_excl

persianking62
17 November 2007, 04:08 PM
قیمت صفرش اگه گیر بیاد 15300 یا 15400 هست.مدل های کارکردش هم بستگی داره چقدر راه رفته باشه کلا وضیعتش چجوری باشه.فقط چند وقت پیش یکی از اشنایان من مدل 85 تیپ 5 را 13 تومان فروخت.

po2ya
17 November 2007, 08:46 PM
این اتفاق می افته ولی نه برای 2 ثانیه!!!
با سرعت 100 کیلومتر 2 ثاینه یعنی 30 متر!
ببینید مدلاتور یک 6 راه هه است که یک خروجی مستقل و فشار مستقیم داره و 5 تا ورودی.از این 5 ورودی یکی ثابت هستش که زمانی مدلاتور توی مدار نیست یعنی نمیچرخه یعنی به قول دوستانAbs عمل نمیکنه مستقیم میشه و ترمز عادی کار میکنه و کل مدار یکی میشند و اجازیش هم پیستون های ترمز و پیستون زیر پای شماست
زمانی که مدلاتور شروع به چرخیدن میکنه خروجی مستقیم از مدار خراج نمیشه ولی روغن به 5ورودی اطرافش هدایت میشه که باعث عمل کرد ضد قفل میشه و...
حالا وقتی که مدلاتور ایست کرد،زمانی کوتاهی صرف میشه تا فشار روغن به حالت استاندارد برگرده یعنی فشار روغن برگرده توی کل مدار ای زمان کوتاه+زمان برگشت روغن از پیستون ها باعث عملکرد کمی بیشتر ترمز میشه.ولی این رو به سختی میشه حس کرد! من هم 206 abs دار دارم و بار ها و بارها ترمز های نجومی زدم و از تست ترمز هم لذت میبرم ولی این رو به سختی حس میکنم!
حالا چطور شده که اینطور شده من نمیدانم!

علی جان قابل حس کردن هست !
چون قشنگ مشخص میشه !
بعد از اینکه ترمز خیلی شدید گرفتید و بعد ول کردید به سرعت 2 باره پاتوون رو بزارید ترمز با کله میرید توو شیشه !
اینقدر قدرت ترمز شدید میشه !

البته خوب در حالت طبیعی این مورد پیش نمیاد ولی در مواقعی که ترمز خطر ناک کنید و بعد 2 باره مجبور شید ترمز شدید بکنید اوونم توی 3 4 ثانیه پشت سر هم این مساله رو متوجه میشید !
:icon_cool

reza1050
19 November 2007, 05:32 PM
دوستان سلام
دلیل اختلاف حجم روغن موتور با فیلتر و بی فیلتر در sd با تیپ 5 یا 6 که توسایت ایران خودرو زده چیه sd با فیلتر 4 لیتر و تیپ 5 و 6 با فیلتر 2/3 لیتر در حالیکه من برای ماشین خودم (تیپ 5 ) با فیلتر 5/3 می ریزم پس چرا نیم لیتر اضافه شده به جز کاهش مثلا مصرف سوخت مگه تغییر دیگه ای هم کرده ؟:icon_twis

z_qz54
20 November 2007, 02:05 AM
نوشته های سایت ایرانخودرو رو جدی نگیرید!!!
بیشتر شبیه به یک شوخی در حد وبلاگ است!
شتاب های سوپر اسپرت برای خودروی سوزوکی یا اختلاف اندک وزن صندوق دار و هاچ بک و و و و !!

reza1050
20 November 2007, 09:52 AM
دوستان سلام
دلیل اختلاف حجم روغن موتور با فیلتر و بی فیلتر 206 sd به نسبت تیپ 5 یا 6 که تو سایت ایران خودرو زده چی هست من برای ماشین خودم (تیپ 5 ) با فیلتر 5/3 لیتر میریزم و فول هم میشه مگه موتور اون از نظر مکانیکی چه تغییری کرده ؟
sd با فیلتر 4 لیتر و بدون فیلتر 5/3
تیپ 5 یا 6 با فیلتر 2/3 بدون فیلتر 3 لیتر
حالا پیدا کنید پرتقال فروش را ::icon_twis

KOROUSHRMPIRE
20 November 2007, 12:58 PM
بچه ها 206 من كه تيپ5 هستش يه ايرادي پيدا كرده . جديدن موقع استارت خوردن سر صبح با زحمت روشن ميشه و در رانندگي پرسرعت به خصوص تو پيچ ها كه با افت كامل سرعت روبرو هستيم و دور موتور پايين مياد برق ماشين قطع ميشه و فرمون قفل ميكنه تا اينكه پامو ميزارم رو كلاج و تا ته فشار ميدم و همراه باهاش گاز ميده برق وصل ميشه .سرگيجه گرفتم .

persianking62
20 November 2007, 07:03 PM
بچه ها 206 من كه تيپ5 هستش يه ايرادي پيدا كرده . جديدن موقع استارت خوردن سر صبح با زحمت روشن ميشه و در رانندگي پرسرعت به خصوص تو پيچ ها كه با افت كامل سرعت روبرو هستيم و دور موتور پايين مياد برق ماشين قطع ميشه و فرمون قفل ميكنه تا اينكه پامو ميزارم رو كلاج و تا ته فشار ميدم و همراه باهاش گاز ميده برق وصل ميشه .سرگيجه گرفتم .

این موارد اگه انجام ندادی انجام بده:تعویض فیلتر بنزین و هوا استفاده از بنزین سوپر که در 206 واجب حداقل هر چند وقت یه بار.اگه رو ماشینت از این باطری های اسیدی استفاده شده عوض کن من خودم یه ماه پیش باطری خشک 65 امپر گرفتن تو استارت زدن خیلی تاثیر داره و مورد دیگه ببین بست باطریت سفت هست یا نه و اگه کارکرد ماشینت بالاست شمع هاش عوض کن.

artin206
21 November 2007, 12:16 AM
دوستان من یک تیپ 5 مدل 84 دارم .بعضی موقعها مخصوصا موقعی که هوا سرده وقتی صبح ماشینو روشن میکنم بد کار میکنه مثل اینکه داره سه کار میکنه باید کمی گاز بدم بعد برای دو یا سه دقیقه ماشینو خاموش کنم وبعد دوباره روشن کنم تا درست بشه .با دیاگ هم چیزی معلوم نشد .در ضمن کلا فقط بنزین سوپر میزنم و فیلتر ها هم هر 15000 عوض میکنم شمع ها هم باز دید کردم ولی موردی نداشت یکی دو بار هم با فاصله 6تا7 ماه انژکتور شور مارک معتبر ریختم بهتر شد ولی کاملا مرتفع نشد به نظر شما مشکل چیه

fahim2
24 November 2007, 03:29 PM
دوستان من یک تیپ 5 مدل 84 دارم .بعضی موقعها مخصوصا موقعی که هوا سرده وقتی صبح ماشینو روشن میکنم بد کار میکنه مثل اینکه داره سه کار میکنه باید کمی گاز بدم بعد برای دو یا سه دقیقه ماشینو خاموش کنم وبعد دوباره روشن کنم تا درست بشه .با دیاگ هم چیزی معلوم نشد .در ضمن کلا فقط بنزین سوپر میزنم و فیلتر ها هم هر 15000 عوض میکنم شمع ها هم باز دید کردم ولی موردی نداشت یکی دو بار هم با فاصله 6تا7 ماه انژکتور شور مارک معتبر ریختم بهتر شد ولی کاملا مرتفع نشد به نظر شما مشکل چیه

من اين تجربه را داشتم مشكل از سيستم جرقه زني هست .
بايد پله به پله جلو بري تا مشكلت رفع بشه

اول شمع ها را عوض كن . اگه درست نشد كه به احتمال 80 % درست ميشه بايد اون قسمتي كه سر شمعها بسته ميشه ( دلكو ) را تعوبض كني .

simbaleo
25 November 2007, 01:58 AM
قیمتی از این دلکو ندارید؟

hamed8295
29 November 2007, 06:16 PM
دوست من قبل از هرکاری یک مکمل بنزین ویک اکتان اس تی پی یا یه اکتان امریکایی هم هست قوطیش زرده بریز توی باک پرپرپرت جون اکتان زیادی خطرناکه اگر اشکال ازکثیفی یا کیفیت بسیار بد بنزین باشه با این روش حل میشه

smht_62
30 November 2007, 02:20 AM
:icon_neutبا سلام خدمت بروبکس تیپ 5ی.
من الآن 1 ساله که ماشینمو گرفتم. تا الآن هم فقط سرویس های دوره ای شو انجام دادم. حالا میخواستم از اساتید خواهش کنم که زمان تعویض موارد زیر رو واسم بگن تا بیشتر ار ماشن لذت ببرم. (لطفا هر مورد رو جدا بگید) {ممنون}
1)روغن موتور 2)فیلتر روغن موتور 3)فیلتر هوا 4)فیلتر هوای کابین 5)شمع 6)صافی بنزین 7)لنت 8)تسمه تایم 9)تسمه دینام 10)دسته موتور بالا و پایین 11)روغن گیربکس 12)روغن هیدرولیک 13)روغن ترمز 14)بازدید جلوبندی 15)مایع خنک کننده 16)بازدید دیسک و صفحه کلاچ اگر هم اساتید موارد دیگری رو هم میدونن خودشون اضافه کنن ممنون میشم تا ما تازه کارا هم چیزی یاد بگیریم.

یه سوال هم داشتم ====> جند روزیه که وقتی بخاری ماشینو روشن میکنم اون نقطه ی بین اعداد درجه تنطیم هوا (علامت اعشار) یه چند ثانیه ای چشمک میزنه و بعد خوب میشه اینم داره رو اعصابم راه میره لطفا راهنمایی کنین.

راستی یه چیز دیگه، ماشن من همونطور که گفتم مدل 85 هست، فکر میکنم یه خورده در مقابل بعضی همقطاراش کم میاره، میخواستم بدونم که این درسته که مدلای 85 کمی شتابشون پایینه و همچنین تو جاده ی صاف هم تقریبا 180 بیشتر نمیره.:icon_redf

ببخشید که پر حرفی کردم و سرتونو درد آوردم.
با تشکر یه تازه واردی که تازه این سایتو پیدا کرده.

17)تمیز کردن انژکتور 18)تنظیم موتور:icon_idea

smht_62
30 November 2007, 01:31 PM
اونایی که صدای جیر جیر درب ماشینشون بخصوص سمت شاگرد (جلو و عقب) داره اعصابشونو مثل سمباده میساد :cryb: (سایش میدهد) برن تمام قفل درب ها (اون زبونه ی مشکی رو هم بدن پایین و با گریس پرکنن) و همچنین اون میله ی متحرک جلوی درب ها رو با گریس پر کنند :icon_ques تا مشکلشون حل بشه :grimace: من این کارو همین الآن کردم و حسابی کیفیدم :162: اگر هم خواستین جواب پست های 357 و 358 رو هم بدین. :124:
التماس 2عا.

smht_62
30 November 2007, 02:45 PM
عایق زیر درب موتور با شماره شناسایی 1140400901 (25 تومن) و 1140400903 (17 تومن) چه تفاوتی باهم دارن.

alirohani
1 December 2007, 10:13 AM
با سلام
در مورد تعویض تسمه تایم سئوال داشتم.در دفترچه خودرو ذکر شده تعویض در 160.000 کیلومتر ولی از مکاکنیک ها سئوال میکنم یکی میگه 60.000 یکی 70.000 و 90.000 کیلومتر.

لطفاً راهنمایی کنید

persianking62
1 December 2007, 06:54 PM
ببینید همه این ها بر میگرده به شرایط رانندگی طرف چه میدونم تعویض روغن, فیلتر روغن, لنت و ................خوده رانند بهتر متوجه میشه با توجه به شرایط رانندگی که کرده بهتر کی عوض کنه مثلا بعضی با توجه به این که تو دفتر چه یا با توجه به سرویس دوره ای خودرو بی تفاوت هستند نسبت به تعویض روغن و فیلتر ها و میگن هرچی تو دفتر چه نوشته و این از نظر من اشتباه هست
در مورد تسمه تایم بهتر زود تر عوض بشه به دلیل اینکه تسمه تایم اگه خدای نکرده پاره بشه بر اثر کارکرد زیاد و کهنگی صدمات زیاد وارد میکنه به خودرو و ماشین شما از حرکت باز می ایسته پس زود تر از زمانی که تو دفترچه گفته شده عوض شه بهتر هست
مورد دیگه شمع ها هست برای 206 نوشه تویض در 40000 کیلومتر که اگه شمع ها رو زود تر هم عوض کنید ضرر نمیکنید و کارکرد بهتری عاید شما میشه.

simbaleo
2 December 2007, 01:45 AM
راستی یه چیز دیگه، ماشن من همونطور که گفتم مدل 85 هست، فکر میکنم یه خورده در مقابل بعضی همقطاراش کم میاره، میخواستم بدونم که این درسته که مدلای 85 کمی شتابشون پایینه و همچنین تو جاده ی صاف هم تقریبا 180 بیشتر نمیره.:icon_redf

ماشینت تولید چه برجیه؟ علت اصلی کم شدن توان تیپ 5 اضافه شدن سنسور اکسیژن دوم بعد از کاتالیسته، تغییرات دیگرش تاثیر آنچنانی نداشتن و حتی مثبت هم بودن(سیستم جدید مکش هوای موتور)، تیپ5 رو میدونم که تا 6 ماه اول 85 اون سنسور هنوز بهش اضافه نشده بود، از جمله ماشین خودم که تولید مرداد 85 هست این سنسور رو نداره و حتی پاییز پارسال با دادن فراخوان برنامه موتور سری ماشین من رو تغییر دادند که همخوانی داشته باشه که بعد از این کار شتاب ماشین اندکی بهتر شد، اگر یه بار ماشینت روی چال بود برو پایین و ادامه لوله اگزوز بعد از منبع جلو رو یک نگاهی بنداز (باید از لابلای سینی نگاه کنی یکم سخته!) اگر سنسور داشته باشه یه سیم میبینی که اون پایین به یه چیز 6 گوش متصل به لوله وصل شده، تومور بدخیم همینه! ولی اگر با یک پیچ 6 گوش فقط کور شده بود و سیمی هم بهش متصل نبود جای نگرانی نیست، اصلا اگر وسواس داری با یه تیپ 5 84 به پایین یه تست درگ بنداز! کاری که من کردم و با وجود اینکه طرف کاتالیزور ماشینشو خالی کرده بود، منبع وسط نداشت! و منبع آخرش هم اسپورت بود ماشین من در حالت استاندارد پا به پاش حرکت میکرد! دوسه بار امتحان کردیم و من یک سانت هم عقب نمی افتادم، اینطوری حدود ماشینت دستت میاد.

در مورد فواصل تعویض:
10000 تا روغن(توتال 7000) ، 20000 تا فیلتر روغن ، 10000 تا(و بلکه کمتر) فیلتر هوا و بنزین ، 30000 تا شمع(خودم 20000 عوض کردم) 60000 تا تسمه تایم و واسکازین گیربکس.

persianking62
2 December 2007, 02:21 AM
مگه به سیم سنسور اکسیژن سیسم وصل نیست؟؟؟که شما میگید اگه سیم نباشه مشکلی پیش نمیاد مگه میشه اقای simbaleo

simbaleo
2 December 2007, 01:33 PM
منظورم اینه که اگر سیمی ندیدید یعنی سنسوری هم نصب نیست! برای همین مشکلی ندارید! جای سنسور پایین منبع هم با یک پیچ کور شده.

smht_62
3 December 2007, 01:53 AM
1) چند روزیه که وقتی درب ماشینو باز میکنم بدون اینکه ماشینو روشن کنم قسمت تنضیمات هوای ماشن (فقط) مانند اینکه چراغ ها روشن باشه یه چند ثانیه ای روشن میشه حتی اگه کلید Off رو بزنم فن هم روشن میشه.:icon_cry: بعد از چند ثانیه خاموش میشه. لطفا کمک.

2) یه چیز دیگه گاهی هم وقتی استارت میزنم از زیر داشبورد (فکر کنم) یه صدایی شبیه به چرخیدن CD در ضبط میاد و قطع میشه و وقتی این صدا میاد بخاری ماشینو که روشن میکنم اون نقطه ی بین اعداد درجه تنطیم هوا (علامت اعشار) یه چند ثانیه ای چشمک میزنه:icon_mad::icon_redf و بعد خوب میشه اینم داره رو اعصابم راه میره لطفا راهنمایی کنین.

:icon_sad:این 2 تا تقریبا همراه هم شروع شدن:icon_sad:

persianking62
3 December 2007, 02:09 AM
1) چند روزیه که وقتی درب ماشینو باز میکنم بدون اینکه ماشینو روشن کنم قسمت تنضیمات هوای ماشن (فقط) مانند اینکه چراغ ها روشن باشه یه چند ثانیه ای روشن میشه حتی اگه کلید Off رو بزنم فن هم روشن میشه.:icon_cry: بعد از چند ثانیه خاموش میشه. لطفا کمک.

2) یه چیز دیگه گاهی هم وقتی استارت میزنم از زیر داشبورد (فکر کنم) یه صدایی شبیه به چرخیدن CD در ضبط میاد و قطع میشه و وقتی این صدا میاد بخاری ماشینو که روشن میکنم اون نقطه ی بین اعداد درجه تنطیم هوا (علامت اعشار) یه چند ثانیه ای چشمک میزنه:icon_mad::icon_redf و بعد خوب میشه اینم داره رو اعصابم راه میره لطفا راهنمایی کنین.

بهتر برای مدت 4 یا 5 دقیقه سر باطری ور دار شاید درست بشه این چیزهایی که شما میگه کنترلر تهویه قاطی کرده اگه با اون کار بر طرف نشد ببر برای دیاگ شاید نیاز تنظیم مجدد پیدا کرده

smht_62
3 December 2007, 02:14 AM
بهتر برای مدت 4 یا 5 دقیقه سر باطری ور دار شاید درست بشه این چیزهایی که شما میگه کنترلر تهویه قاطی کرده اگه با اون کار بر طرف نشد ببر برای دیاگ شاید نیاز تنظیم مجدد پیدا کرده

سر باطری رو خودم برداشتم ولی بعد از یک روز برگشت. با تشکر از پاسخ سریعتون.

simbaleo
3 December 2007, 02:23 AM
روشن و خاموش شدن ممیز اعداد صفحه نمایشگر نشان دهنده وجود یک اشکال در کل مجموعه تهویه است، ماشین من یه بار فشنگی آب سوزوند و باعث شده بود کمپرسور کولر روشن نشه، این نقطه هم چشمک میزد تا اینکه فشنگی رو عوض کردم، مشکل به اون صدایی که از زیر داشبرد می آد مربوطه، شاید مکانیزمهای باز و بسته کردن دریچه های تهویه دچار مشکل شدن.

fahim2
3 December 2007, 11:16 AM
عایق زیر درب موتور با شماره شناسایی 1140400901 (25 تومن) و 1140400903 (17 تومن) چه تفاوتی باهم دارن.

25 تومني فرانسوي هست 17 تومني ايراني هر دو شونم تاييديه ايساكو دارن

سيستم تهويه قاطي كرده من هم يك بار دريچه هاش قاطي كرد با برداشتن سر باطري درست شد
به نظرم حتما ببر دياگ تا مشكلي برات درست نكرده

smht_62
3 December 2007, 08:12 PM
سلام.
امشب ماشینو بردم دیاگ، مهندسه اول گفت واسه اینه که پخشو عوض کردی. ولی چون میخواستم یسری از آپشن ها رو تو BSI فعال کنم، به دستگاه وصل کرد و یک Diagnise کامل کرد و یک سری ایرادات پیدا شد. همشونو پاک کرد و گفت ضبط و ایرکاندیشن و LCD به هم مربوطه حالا که اونو عوض کردی این مشکلاتم پیدا شده.:icon_razz البته بعد از اون دوباره ایرکاندیشن=> روز از نو ...........
:icon_neutحالا از عزیزان راهنمایی میخواستم ببینم که راست گفه یا نه؟
:icon_neutاینکه اگر واسه ضبط Interface بخرم این مشکلات حل میشه؟

:icon_arroراستی آپشنایی هم که فعال میشه کرد: 1)بوق زدن در سرعت تعیین شده 2)قفل مجدد درب ها بعد از اینکه اشتباهی درب رو باز کنی (30ثانیه) 3)تغییر زمان سرویس دوره ای (من گذاشتم 10000) 4)روشن ماندن چراغ استپ پایین هنگام سو بالا (این یکی واقعا عالیه تقریبا نیاز آدم رو به لامپ ها زنون برطرف میکنه)
:icon_cry:این آپشن ها هم رو میشه فعال کرد و لی لوازم جانبی میخوان: 1)سنسور نور و باران 2)برف پاکن لامپ های جلو 3)سیستم Cruise و ....
:icon_biggخدا یه عمری از این ایرانخودرویی ها کم کنه که نمیزارن از ماشین ها استفاده ی حد اکثرو آدم ببره.:icon_bigg

persianking62
3 December 2007, 09:07 PM
25 تومني فرانسوي هست 17 تومني ايراني هر دو شونم تاييديه ايساكو دارن

واقعا فرانسوی هست یعنی از خوده فرانسه میاد؟ از لحاظ کیفیت چی منظورم کاهش صدا هست تفاوتی باهم دارند؟

fahim2
4 December 2007, 10:50 AM
يك ماه پيش كه من خريدم فرانسوي بود حالا را نمي دونم

امشب ماشینو بردم دیاگ، مهندسه اول گفت واسه اینه که پخشو عوض کردی

به كدام نمايندگي يزد بردي ؟

NiliCar
4 December 2007, 12:51 PM
سلام.
امشب ماشینو بردم دیاگ، مهندسه اول گفت واسه اینه که پخشو عوض کردی. ولی چون میخواستم یسری از آپشن ها رو تو BSI فعال کنم، به دستگاه وصل کرد و یک Diagnise کامل کرد و یک سری ایرادات پیدا شد. همشونو پاک کرد و گفت ضبط و ایرکاندیشن و LCD به هم مربوطه حالا که اونو عوض کردی این مشکلاتم پیدا شده.:icon_razz البته بعد از اون دوباره ایرکاندیشن=> روز از نو ...........
:icon_neutحالا از عزیزان راهنمایی میخواستم ببینم که راست گفه یا نه؟
:icon_neutاینکه اگر واسه ضبط Interface بخرم این مشکلات حل میشه؟

:icon_arroراستی آپشنایی هم که فعال میشه کرد: 1)بوق زدن در سرعت تعیین شده 2)قفل مجدد درب ها بعد از اینکه اشتباهی درب رو باز کنی (30ثانیه) 3)تغییر زمان سرویس دوره ای (من گذاشتم 10000) 4)روشن ماندن چراغ استپ پایین هنگام سو بالا (این یکی واقعا عالیه تقریبا نیاز آدم رو به لامپ ها زنون برطرف میکنه)
:icon_cry:این آپشن ها هم رو میشه فعال کرد و لی لوازم جانبی میخوان: 1)سنسور نور و باران 2)برف پاکن لامپ های جلو 3)سیستم Cruise و ....
:icon_biggخدا یه عمری از این ایرانخودرویی ها کم کنه که نمیزارن از ماشین ها استفاده ی حد اکثرو آدم ببره.:icon_bigg

حتي اگر ایراد از ضبط و ارتباطش با بقیه کنترل یونیتها باشه با غیر فعال کردن ضبط در BSI باید حل می شد. قسمتی به نام Absent-Present داخل BSI هست که می تونی بگی چه چیزهایی روی هر ماشین وجود داره. با Absent کردن ضبط ، بقیه کنترل یونیتها می فهمند که نباید چیزی بهش بدن و ازش بگیرن پس مشکل باید حل بشه.

smht_62
5 December 2007, 12:11 AM
يك ماه پيش كه من خريدم فرانسوي بود حالا را نمي دونم

به كدام نمايندگي يزد بردي ؟

اسمشو نمیدونم ولی نمایندگی کنار پل هوایی، روبروی شرکت نفت ولی اسم مهندسش آقای غنچه بود کارش عالیه. به نظر من از تمام نمایندی های یزد بیشتر حالیشه، آدم با انصافی هم هست کلی هم باهم رفیق شدیم.

:big_smile::haha:راستی واسه ضبطم Interface خریدم و مشکلم کاملا حل شد.:icon_cool:lover:

smht_62
5 December 2007, 12:16 AM
راستی آخرین ورژن BSI واسه تیپ پنج چیه؟
فردا میخوام برم BSI رو با PPS و آنلاین Update کنم.

fahim2
5 December 2007, 11:09 AM
آخرين ورژني كه وجود داره 42 هست ولي نمايندگي ها فعلا از 38 به بالا را ندارن و نمي تونند bsi با ورژن مثلا 38 را به 42 تغيير بدن .
اگه ماشينت ساخت نيمه 85 به بالا هست ورژن bsi 42 هست .
اگه از اواخر 84 تا نيمه 85 باشه ورژن bsi 40 هست .

NiliCar
5 December 2007, 12:48 PM
آخرين ورژني كه وجود داره 42 هست ولي نمايندگي ها فعلا از 38 به بالا را ندارن و نمي تونند bsi با ورژن مثلا 38 را به 42 تغيير بدن .
اگه ماشينت ساخت نيمه 85 به بالا هست ورژن bsi 42 هست .
اگه از اواخر 84 تا نيمه 85 باشه ورژن bsi 40 هست .

اگر نمایندگی دیاگ2000 یا دستگاه ساخت داخل داشته باشه نمی تونه به ورژن بالاتر از 38 دانلود کنه. اما با PPS ای که آخرین برنامه روش سواره می تونند این کار رو کرد. البته مثل اینکه ایران خودرو دستور داده که دیگه نماینده ها BSI رو دانلود نکنن (به جز ورژن 33 اگه هنوز موجود باشه). دیاگ 2000 تقریبا 18 ماهه که دیگه آپدیت واسش نمیاد، حتی تو خیلی موارد پیکربندی ورژن بلای 38 رو هم مشکل داره. دستگاههای ایرانی هم که مهندسی معکوس از روی دیاگ2000 هستند به همین وضع دچارند.

در مورد ورژن ماشینهای 84 هم تو 6 ماهه اول ورژنشون 34 بوده، تک و توک 33 هم دارند. 6 ماهه دوه هم 38 شدند و تعدادی هم آخرهای سال 40 بودند.

با احترام
www.NiliCar.com (http://www.nilicar.com)

smht_62
5 December 2007, 12:55 PM
ماشین رو 4/10/85 تحویل گرفتم. یعنی آخرین ورژن روشه؟
ازاون جدید تر رو حتی با اینترنت نمیتونن دانلود کنن؟ ( دستگاهشم از این لپتاپهای IBM هست، پس حتما دیگه PPS روشه )
سایتی هست کهبشه فهمید آخرین ورژنش چنده؟

NiliCar
5 December 2007, 12:55 PM
راستی آخرین ورژن BSI واسه تیپ پنج چیه؟
فردا میخوام برم BSI رو با PPS و آنلاین Update کنم.

دانلود کردن اصلا کار خوب و توصیه شده ای نیست و فقط در مورد ایرادهای بسیار اساسی باید این کار انجام بشه. اگر ماشینت داره کار می کنه و مشکلی نداره اصلا این کار رو نکن.

علت جا افتادن فرهنگ دانلود توی ایران رو به زودی در تاپیک دیگه ای که دارم می نویسم، اما خلاصش اینه که دانلود در کمتر از 2-3% موارد حاد روی BSI باید انجام بشه و نه هیچ شرایط دیگری.

با احترام
www.NiliCar.com (http://www.nilicar.com)

fahim2
5 December 2007, 01:33 PM
نه سايتي نيست كه دانلود كني
تماما dvd هاش از خود شركت پژو مياد وبراي اكتيو كردن برنامه بايد با شماره كه در اختيار خود نمايندگي هست وارد سايت بشن و برنامه را راه اندازي كنن كه تقريبا براي افراد عادي غير ممكن است

در ضمن حتما با دياگ مشخص ميشه كه ورژن چنده
مال شما قطعا بايد ورژن 42 باشه كه آخرين ورژن هست

smht_62
5 December 2007, 02:14 PM
:icon_winkراستی کسی اونور آب کسی رو نداره که واسمون دسته کنترل کروز 206 رو تهییه کنه؟ اگه باشه عالی میشه.:icon_sad:

به هر قیمتی باشه میصرفه.:icon_evil:icon_evil:icon_evil:icon_evil:ic on_evil

smht_62
5 December 2007, 02:30 PM
راستی یه چیز دیگه!!!:icon_conf (فکر کنم کم کم دارین از دستم عصبانی میشین):icon_conf

وقتی بنزین میزنم باکم هوامیگیره. هی باید صبر کنم دوباره بزنم.(پشت سریام فکر میکنن باک اضافه گذاشتم):icon_arro از چند نفر پرسیدم گفتن تو 206 طبیعیه. آیا همینطوره؟ اگر نیست چیکار باید بکنم؟

اینکه میگن نباید باکو تا خرخره پر کرد واسه چیه؟ (چون من عادت دارم) و تا کجا باید پر کرد؟
:icon_smil

fahim2
5 December 2007, 02:40 PM
من 4ماهه روي پروژه كروز دارم كار ميكنم ولي تا حال موفق نشدم نميكم شكست خوردم ولي نشد
دسته كروز حدود 180 هزار هست ولي تو ايران پيدا نميشه و ماهم نتونستيم تو ecu قسمت كروز را فعال كنيم داريم رو اين مسئله كار ميكنم . ببينم چي ميشه .

persianking62
5 December 2007, 04:50 PM
این ورژن 42 یا 40 چه مزایایی داره؟منظورم اینه که ابشن های خاصی اضافه شده بهش مثلا نسبت یه 37 یا 33؟
از لحاظ کارایی هم فرق کرده بین قدیمی ها و ورژن های جدید؟

fahim2
5 December 2007, 06:18 PM
نه فرق اساسي باهم ندارند فقط بعضي از ايراد هاي كه كه وجود داشته اصلاح شده

smht_62
5 December 2007, 06:34 PM
راستی یه چیز دیگه!!!:icon_conf (فکر کنم کم کم دارین از دستم عصبانی میشین):icon_conf

وقتی بنزین میزنم باکم هوامیگیره. هی باید صبر کنم دوباره بزنم.(پشت سریام فکر میکنن باک اضافه گذاشتم):icon_arro از چند نفر پرسیدم گفتن تو 206 طبیعیه. آیا همینطوره؟ اگر نیست چیکار باید بکنم؟

اینکه میگن نباید باکو تا خرخره پر کرد واسه چیه؟ (چون من عادت دارم) و تا کجا باید پر کرد؟
:icon_smil

جواب نمیدین؟

fahim2
5 December 2007, 08:18 PM
اينكه ميكي هوا ميگيره من تا حالا برام پيش نيومده

بابت پر كردن باك هم هيچكس علمي بحث نميكنه بدونيم واسه چي برا من هم سواله ؟

ATOS
5 December 2007, 11:47 PM
جواب نمیدین؟
از نظر امنیتی بهتره که باک تا خرخره پر بشه:icon_coolتا هوای کمتری داشته باشه و در نتیجه در هنگام تصادف امکان انفجار باک کمتره:icon_cool(تو کلاس آتش نشانی آموزش می دادن:icon_surp)

z_qz54
6 December 2007, 01:17 AM
بحث سر باک نیست
ولی فکر کنم سیستم اموزشی اتش نشانی هم مثل سیستم اموزشی سازمان اموزش پرورش مربوط به 40 سال قبل باشد
چون بنزین مصرف میشود و عموما" مدت بیشتری سطحش پایین است تا بالا بودن!!!!

persianking62
6 December 2007, 01:33 AM
نه فرق اساسي باهم ندارند فقط بعضي از ايراد هاي كه كه وجود داشته اصلاح شده

این ایرادات چی بوده مثلا شما میدونی؟ چون خیلی در این تاپیک ها بحث سر این ورژن های جدید bsi شده ولی من لااقل خودم ندیدم موردی که مزایای ورژن های جدید bsi گفته باشه وجود داشته باشه.

fahim2
6 December 2007, 10:57 AM
عمده ترين ورايج ترين مشكلش . مشكل درجه بنزين بوده كه معمولا تو ورژن 32 و 34 زياد خودشو نشون ميداده مثلا شما باكت پره ولي آمپر بنزين نصفه نشون ميده

اضافه شدن بعضي از امكانات مثل قفل كردن اتوماتيك در ماشين در سرعت بالاي 10 كيلومتر
يا به صورت پيش فرض در امدن اينكه وقتي شما نور بالا ميزني نور پايين هم روشن ميمونه . و.....

smht_62
7 December 2007, 10:17 PM
با سلام
همونطور که گفتم ماشین من تیپ پنج نیمه دوم 85 هست. ولی از 180 تو جاده صاف و 190 در سراشیبی (این ها رو در جاده یزد به بافق تست کردم، یتیکش انگ این کاره تقریبا 10 کیلومتر جاده صاف بدون پیچ که یک طرفش شیب خوبی داره) بیشتر نمیره. میخواستم بدونم که میتونه به خاطر اون کاتالیزوری که میگن جدیدا در مسیر اگزوز گذاشتن باشه؟ اصلا ماشین من اون کاتالیزورو داره؟ اگر نیست مشکل از کجاست؟
کارکرد: 22333 کیلومتر *تعویض شمع، فیلر هوا، صافی بنزین، فیلترر روغن و روغن در 20000 کیلومتر

fahim2
8 December 2007, 12:09 AM
كاتاليزور را تمام 206 ها دارند فكر كنم منظورتون سنسور اكسيژن دوم بعد از كاتاليزور است .
البته ميتونه ربط به اين سنسور داشته باشه وهمه هم به اين موضوع رسيدن كه بعد نصب ecu 7.4.5 در 206 ها كمي از توان موتور كاسته شده نسبت به 206 با ecu 7.4.4 ولي اين توان كمتر نميتونه تو تاپ اسپيد ماشين به اين حد تاثير بذاره .

m16586
8 December 2007, 02:01 AM
سرعت به صورت الکترونیکی محدود شده است و ربطی به مدل ecu موتور نداره فقط منحصر به 206 هم نیست توی تمام ماشینهای جدید حتی بنز و بی ام دبلیو هم همینطوره

m16586
8 December 2007, 02:23 AM
این ایرادات چی بوده مثلا شما میدونی؟ چون خیلی در این تاپیک ها بحث سر این ورژن های جدید bsi شده ولی من لااقل خودم ندیدم موردی که مزایای ورژن های جدید bsi گفته باشه وجود داشته باشه.

مثلا یکی از اشکال هایی که در ورژن 32 روی ماشین من به صورت فابریک بود از این قرار بود موقعی که با دزدگیر در قفل ماشین رو باز می کردم ولی در همچنان بسته بود چراغ سقفی گاها روشن می شد ولی با آپدیت bsi به ورژن 38 این مشکل برطرف شد و تا در رو باز نکنی چراغ سقف روشن نمیشه
البته برخی امکانات از قبیل قفل اتوماتیک هم اضافه شد

harzaabe
8 December 2007, 02:25 AM
سرعت به صورت الکترونیکی محدود شده است و ربطی به مدل ecu موتور نداره فقط منحصر به 206 هم نیست توی تمام ماشینهای جدید حتی بنز و بی ام دبلیو هم همینطوره

البته اين بايد مربوط به ماشين های باشه که گازشون برقی هستش؟

smht_62
8 December 2007, 02:38 AM
ببخشید یک اشتباه لپی بود.
حالا اگر این محدودیت سرعت الکترونیکی وجود داره،
چطور میشه فهمید و چطور میشه درستش کرد.:icon_razz

harzaabe
8 December 2007, 02:43 AM
ببخشید یک اشتباه لپی بود.
حالا اگر این محدودیت سرعت الکترونیکی وجود داره،
چطور میشه فهمید و چطور میشه درستش کرد.:icon_razz

با دياگ زاويه پدال گاز رو تغيير ميدند
البته باز عرض کنم که مربوط به پدال های گازی ميشه

smht_62
8 December 2007, 02:56 AM
با دياگ زاويه پدال گاز رو تغيير ميدند
البته باز عرض کنم که مربوط به پدال های گازی ميشه

خوب عزیز تیپ 5 گازش الکتریکیه

harzaabe
8 December 2007, 03:01 AM
بله دوست عزيز
ميدونم
بنده کلی عرض کردم ، جهت دوستانی که اينجا سر ميزنند و نميدونند

khoshchinarash
8 December 2007, 03:37 PM
سلام بچها من یه مزدا 323 دارم می خوام یه206 تیپ5 بخرم چون یه بار با یه تیپ5 کورس گذاشتم جلوش کم اوردم با اینکه موتور مزدا هم 1600 هستش.و مزدا وقتی 5نفر توش میشینن توی جاده و سر بالایی آدم احساس میکنه یه خورده داره کم میاره آیا تیپ5 هم همینطوریه؟ قبلا تیپ2 رو داشتم ولی تیپ5 رو اصلا سوار نشدم حالا با این تفاسیر تیپ5 بخرم یا نه؟

NiliCar
8 December 2007, 04:54 PM

محدودیت سرعت به صورت الکترونیکی وجود دارد.... اما چیزی که رایج است 155 مایل بر ساعت که حدود 240-250 کیلومتر می شه و ما تا به حال محدودیت سرعت روی 190 ندیدیم.

ضمنا اولین باری است که محدودیت سرعت رو روی 206 می شنوم، دوستان کسی می تونه تایید کنه؟

اما در مورد محدودیت سرعت به طور عام:
در مورد تصحیح روی پدال گاز هم، عملی نیست چون دریچه و پدال بعد از مدتی با هم Adapt می شن. ضمن اینکه دور آرام هم بالاتر می ره. مهمتر از همه اگر همه اینها هم حل بشه، اصل موضوع حل نمی شه. چون ECU سرعت رو می خونه اگه به حد MAX برسه، پاشش سر انژکتور رو محدود می کنه و در مرحله بعد برای احترام به جناب سنسور اکسیژن دریچه گاز رو هم کمی می بنده. پس اصلا کاری به پدال ماشین نداره. تنها راه توسط چیپ تیونینگ و عوض کردن اون مقدار MAX در EEPROM کنترل یونیت موتوره. مثل Rev Limiter
.
.
.

wild_bird
8 December 2007, 06:52 PM
با توجه به اينكه تيپ 5 (هاچبك)ديگه توليد نميشه الان با چه قيمتهايي ميشه تميزش را پيدا كرد ؟

persianking62
8 December 2007, 07:25 PM
با توجه به اينكه تيپ 5 (هاچبك)ديگه توليد نميشه الان با چه قيمتهايي ميشه تميزش را پيدا كرد ؟

صفرش هنوز پیدا میشه ولی خیلی قیمت های پرتی میگند.206 کارکرده هم بستگی داره دسته کی بوده باشه بعضی ها ماشین تمیز نگه میدارن بعضی ها هم پدر ماشین در میارند.
اگه قیمت براتون مطرح نیست یه v8 صفر بگیر که از اول دست خودت بوده باشه.

smht_62
8 December 2007, 10:27 PM
:124:خوب دوستان حالا من چیکار باید بکنم تا مشکل سرعتم حل بشه. آیا میشه اصلا کاری کرد؟ میتونه واسه سنسور اکسیژن باشه؟ یعنی همون چزی که درباره ی پراید های CLC رخ داد اینجا هم همینطوره؟:174:

harzaabe
9 December 2007, 01:19 AM
سلام بچها من یه مزدا 323 دارم می خوام یه206 تیپ5 بخرم چون یه بار با یه تیپ5 کورس گذاشتم جلوش کم اوردم با اینکه موتور مزدا هم 1600 هستش.و مزدا وقتی 5نفر توش میشینن توی جاده و سر بالایی آدم احساس میکنه یه خورده داره کم میاره آیا تیپ5 هم همینطوریه؟ قبلا تیپ2 رو داشتم ولی تیپ5 رو اصلا سوار نشدم حالا با این تفاسیر تیپ5 بخرم یا نه؟
دوست عزیز ، موتور تیپ 5 هم 1600 هست

m16586
9 December 2007, 01:20 AM
محدودیت سرعت به صورت الکترونیکی وجود دارد.... اما چیزی که رایج است 155 مایل بر ساعت که حدود 240-250 کیلومتر می شه و ما تا به حال محدودیت سرعت روی 190 ندیدیم.

ضمنا اولین باری است که محدودیت سرعت رو روی 206 می شنوم، دوستان کسی می تونه تایید کنه؟

اما در مورد محدودیت سرعت به طور عام:
در مورد تصحیح روی پدال گاز هم، عملی نیست چون دریچه و پدال بعد از مدتی با هم Adapt می شن. ضمن اینکه دور آرام هم بالاتر می ره. مهمتر از همه اگر همه اینها هم حل بشه، اصل موضوع حل نمی شه. چون ECU سرعت رو می خونه اگه به حد MAX برسه، پاشش سر انژکتور رو محدود می کنه و در مرحله بعد برای احترام به جناب سنسور اکسیژن دریچه گاز رو هم کمی می بنده. پس اصلا کاری به پدال ماشین نداره. تنها راه توسط چیپ تیونینگ و عوض کردن اون مقدار MAX در EEPROM کنترل یونیت موتوره. مثل Rev Limiter
.
.
.

اگر محدودیت نباشه که باید دور موتور بتونه از 5200 یا 5400 بالاتر بره البته تو دنده نهایی
ولی با اینکه تخته گاز هستین دور موتور بالا نمیره
ضمنا توی هر خانواده از ماشین ها برای کنترل ایمنی اون سرعت را روی محدوده معینی می بندند مثلا توی بعضی بی ام و ها روی 250 روی بعضی از بنزها روی 280 و همینطور بعضی های دیگه 300 تا

ولی روی ماشینی مثل اسمارت روی سرعت 155 بسته شده و بالاتر از اون نمی تونید برید

http://aycu07.webshots.com/image/35366/2001271408075698310_rs.jpg

من روی ماشین خودم* هرچه تلاش کردم از حدود 185 بالاتر نرفت که نرفت

این مکانیزم دقیقا مثل کروز کار میکنه اونجا در حالی که شما اصلا گاز نمی دید و پاتون روی اون نیست ولی ماشین با سرعت مورد نظر که تنظیم شده راه میره یعنی اینکه فرمان و دستور شما از جای دیگری اعمال میشه و این ecu موتور هست که کنترل میزان سوخت که باعث بالارفتن سرعت میشه رو بر عهده داره و موقعی که به مرز بحرانی که براش تعریف شده برسه طوری میزان پاشش رو تنظیم می کنه که از اون بالاتر نره
این دقیقا تایید فرمایش شماست در مورد نحوه عمل کنترل الکترونیکی سرعت

*206 اتوماتیک

persianking62
9 December 2007, 01:57 AM
فقط من یه چیزی میدونم که تو 206 های تولید جدید امدن یه کاری کردن که مصرف سوخت بیاد پایین(که نیومده پایین) و تغییراتی که باعث بشه با بنزینی با درجه اکتان پایین هم کار کنه که همه این موارد باعث شده که هم شتاب پایین بیاد هم سرعت نهایی.در مورد 206 اتوماتیک هم به نظر سرعت نهایی 185 خوب میاد.من با تیپ 5 خودم تونستم تا 195 برم ولی دیگه بیش از اون نرفت
ولی فکر نمیکنم روی 206 محدود کنند سرعت گذاشته باشند این محدود کنند سرعت معمولا روی ماشین های میزاردند که دارای موتور های قوی و قدرت بالا مثل انواع مرسدس های AMG یا بعضی از سوپر اسپرت ها

NiliCar
9 December 2007, 06:09 AM
اگر محدودیت نباشه که باید دور موتور بتونه از 5200 یا 5400 بالاتر بره البته تو دنده نهایی
ولی با اینکه تخته گاز هستین دور موتور بالا نمیره
ضمنا توی هر خانواده از ماشین ها برای کنترل ایمنی اون سرعت را روی محدوده معینی می بندند مثلا توی بعضی بی ام و ها روی 250 روی بعضی از بنزها روی 280 و همینطور بعضی های دیگه 300 تا

ولی روی ماشینی مثل اسمارت روی سرعت 155 بسته شده و بالاتر از اون نمی تونید برید

من روی ماشین خودم* هرچه تلاش کردم از حدود 185 بالاتر نرفت که نرفت

این مکانیزم دقیقا مثل کروز کار میکنه اونجا در حالی که شما اصلا گاز نمی دید و پاتون روی اون نیست ولی ماشین با سرعت مورد نظر که تنظیم شده راه میره یعنی اینکه فرمان و دستور شما از جای دیگری اعمال میشه و این ecu موتور هست که کنترل میزان سوخت که باعث بالارفتن سرعت میشه رو بر عهده داره و موقعی که به مرز بحرانی که براش تعریف شده برسه طوری میزان پاشش رو تنظیم می کنه که از اون بالاتر نره
این دقیقا تایید فرمایش شماست در مورد نحوه عمل کنترل الکترونیکی سرعت

*206 اتوماتیک

Self-regulation of speed limits is not without precedent. Years ago, German automakers Audi, BMW and Mercedes established a gentlemen’s agreement to limit their production cars to 155 mph top speed, which was easy enough to perform solely with electronics. Joined later by Lexus, it appeased regulators somewhat, but was also widely thought to prevent a speed war amongst the manufacturers.
http://www.pennysleuth.com/issues/2007/07_12_07.html
http://www.autoblog.com/2005/07/14/manufacturers-may-lift-155-mph-limits/

همونطوری که می بینید تنها عدد موجود برای حداکثر سرعت 155 مایل بر ساعت است که در ضمن اجباری نیست و gentleman agreement است. در مورد اسمارت هم ممکنه فرمایش شما درست باشه، مطمئن نیستم اما. در مورد اینکه سرعت شما از یه حدی بالاتر نمی ره تو دنده 5 رو توی تاپیک بعدی بهتون توضیح می دم.
.
.
.

m16586
9 December 2007, 11:48 AM
در مورد اسمارت که عرض کردم این هم رفرنس:

Smart BRABUS puts its sporty nature in the forefront. Its one-litre capacity three cylinder engine unleashes 72 kW (98 hp) and a maximum torque of 140 Nm, to guarantee the 770 kg two-seater extraordinary agility. 0 – 100 km/h acceleration takes under ten seconds and the top speed is electronically limited to 155 km/h. From the exterior, smart BRABUS is characterised by a series of distinctive details such as, for instance, the "Monoblock VI" alloy rims, oversize rear wheel arch, sporty exhaust system and fog lights. The vehicle also boasts a 15 mm lower wheel base and stiffer suspension. The interiors of the smart BRABUS differ from standard models due to a number of customised BRABUS features such as, for example, the gearstick knob, hand-brake grip and pedals. Even the tachymeter, revolution counter and clock are signed BRABUS.

این هم لینک مربوط به آن:

http://www.myspecialcar.it/page.asp?l=3&m=1&p=1NewProducts2007

http://members.chello.nl/t.bleijinga/kctransport.htm

در مورد اینکه سرعت شما از یه حدی بالاتر نمی ره تو دنده 5 رو توی تاپیک بعدی بهتون توضیح می دم.

ممنون میشم

فقط یک نکته و اون اینکه هر جا پای ECU وسط میاد امکان اعمال هر گونه محدودیت وجود داره

fahim2
9 December 2007, 11:52 AM
من روی ماشین خودم هرچه تلاش کردم از حدود 185 بالاتر نرفت که نرفت
د محدود كننده سرعت وجود نداره
همونطور كه تو آوتار من هم ميبينيد من با 206 اتوماتيك 220 را رفتم ( البته كار اشتباهي كه ديگه تكرار نميشه ) تو جاده نايين به اردستان
به راحتي ماشين تا 180 امد بعد هم با يك كم نگه داشتن پدال گاز به سرعت 200 وبعد هم 220 نزديك شد .
در ضمن با 206 صندوق دار v8 هم به راحتي تا مرز 190 رفتم كه ديگه شرايط جاده به من اجازه نداد وگرنه اونم تا 200 را ميتونست بياد .

m16586
9 December 2007, 11:57 AM
همونطور كه تو آوتار من هم ميبينيد من با 206 اتوماتيك 220 را رفتم

من تسلیم شدم :icon_excl

ولی باز هم میگم هر جا پای ECU وسط میاد امکان اعمال هر گونه محدودیت وجود داره

fahim2
9 December 2007, 12:12 PM
ولی باز هم میگم هر جا پای ECU وسط میاد امکان اعمال هر گونه محدودیت وجود داره

اين حرف شمار را قبول دارم ولي محدود كننده سرعت تو 206 فعال نيست و اگه بشه كه فعال كني كروز كنترل هم فعال ميشه كه هنوز نتونستم .

NiliCar
9 December 2007, 02:02 PM
ممنون میشم

فقط یک نکته و اون اینکه هر جا پای ECU وسط میاد امکان اعمال هر گونه محدودیت وجود داره

مرسی از لینک و اطلاعات ارسالی.

حداکثر سرعت زمانی است که نیروی منتقل شده به چرخها با مجموع نیروهای بازدارنده یکی بشه. از اونجا به بعد سرعت افزایش پیدا نمی کنه.

نیروهای بازدارنده مهم یکی اصطکاک با جاده و دیگری مقاومت هواست که مقاومت هوا نسبت به سرعت افزایش می یابد، ابتدا با توان دوم و در سرعتهای بالاتر با توان 3 سرعت. بنابراین با اینکه دور موتور شما هنوز تا 6000 جای بالا رفتن دارد، اما مقاومت هوا و اصطکاک جاده با نیروی ایجاد شده روی چرخ برابر بوده و دیگر سرعت بالاتر نمی رود. اما مثلا اگر در سراشیبی باشید نیروی جاذبه به نیروی موتور افزوده شده و می توانید بر مقاومت بیشتری غلبه کنید و به همین علت دوستی فرمودند که در جاده صاف 180 و سراشیبی 190 رفته اند. در نتیجه بالا نرفتن دور موتور دلیلی بر وجود محدودگر سرعت نیست.

smht_62
9 December 2007, 05:03 PM
:124:خوب دوستان حالا من چیکار باید بکنم تا مشکل سرعتم حل بشه. آیا میشه اصلا کاری کرد؟ میتونه واسه سنسور اکسیژن باشه؟ یعنی همون چزی که درباره ی پراید های CLC رخ داد اینجا هم همینطوره؟:174:
سلام دوباره.
میدونم دیگه دارین فحش میدین.:icon_conf خب همه ی این حرف ها درست. پس چطوره که یه ماشین با اون سرعت میره ولی یکی (ماشین من) نمیره؟:icon_sad::icon_idea

po2ya
9 December 2007, 06:03 PM
سلام دوباره.
میدونم دیگه دارین فحش میدین.:icon_conf خب همه ی این حرف ها درست. پس چطوره که یه ماشین با اون سرعت میره ولی یکی (ماشین من) نمیره؟:icon_sad::icon_idea

دوست عزیز یه چیزی هست که شما در نظر نگرفتید در ایران ماشین بگیر نگیر داره !
اوونم توو ایرانخودرو !
پس زیاد چیز عجیب قریبی نیست که یه ماشین 210 بره یه ماشین 180 تا به زوور !
در ضمن به نوع راندن اوون ماشین هم تاثیر داره!
من خودم به این مسله تا قبل اعتقاد نداشتم و میگفتم همش حرفه !
ولی وقتی سر ماشین خودم این مسله رو دیدم باورم شد !

من توی 10000 تای اول با ماشین جووری تا کردم که الان بعد از 70000 کیلومتر همچنان مثل اول گار میخوره و همچنان میتوونه به سرعت 210 تا دست پیدا کنه !

یه چیزی رو الان به ذهنم رسید شما TPS ماشینتوون از کوودووم نوع هست ؟!
نوع فلزی یا پلاستیکی؟!

persianking62
9 December 2007, 07:00 PM
اقای poya کاملا درست میگن من بعضی جاها تو هم تاپیک ها خودنم که میگند 206 موتورش نیاز به اب بندی نداره و این حرف از نظر من کاملا اشتباه هست من خودم ماشینم صفر گرفتم تو 4000 تا اول بالای 100 یا نهایتا 110 نرفتم و نگذاشتم دور موتور زیاد بالا بره به قول دوست عزیز با ماشین خوب تا کردم الان که بعد از 17000 هزار کارکرد ماشینم با 206 های تیپ 5 و sd های v8 دیگه مقایسه میکنم هم میبینم کشش بهتری داره هم شتاب خوبی.و مورد بعدی مربوط میشه مخصوصا در 206 استفاده از بنزین سوپر و تعویض به موقع فیلتر های هوا و بنزین( که این مورد با توجه به بنزین های بی کیفیت خیلی مهم هست) ضروری هست و همچنین عوض کردن به موقع روغن و فیلتر روغن به موقع و حتی زودتر برای عملکرد و کارایی بهتر و افزایش عمر قطعات موتور

smht_62
9 December 2007, 08:33 PM
من توی 10000 تای اول با ماشین جووری تا کردم که الان بعد از 70000 کیلومتر همچنان مثل اول گار میخوره و همچنان میتوونه به سرعت 210 تا دست پیدا کنه !

نوع فلزی یا پلاستیکی؟!

من هم این موضوع رو قبول دارم برای همین هم فقط 1000 تای اول رو نذاشتم دور موتور بیشتر از 3000 (در هر دنده ای) بشه بعدش حسابی گاز میدادم. از همون اول هم همینطوری بود (یعنی اویل باری که خواستم Top Spped رو ببینم هم 180 بیشتر نرفت) شتابش هم مثل روز اول هست.

TPS چیه؟

smht_62
9 December 2007, 08:34 PM
راستی من با PPS آپشن Auto Re-Locking رو فعال کردن ولی کار نمیکنه. واسه چی؟

fahim2
9 December 2007, 08:49 PM
نوع فلزی یا پلاستیکی؟!

منظور شما چيه ؟

m16586
9 December 2007, 09:45 PM
راستی من با PPS آپشن Auto Re-Locking رو فعال کردن ولی کار نمیکنه. واسه چی؟

این آپشن برای اینه که اگه درهای ماشین در حالت خاموش قفل بود و در رو با ریموت باز کردی ولی هیچ دری باز نکردین بعد از 30 ثانیه دوباره در ها رو قفل می کنه این برای اینه که اگر تصادفی در ماشین رو باز کردین ماشین امن بمونه و دوباره قفل بشه

smht_62
9 December 2007, 11:42 PM
این آپشن برای اینه که اگه درهای ماشین در حالت خاموش قفل بود و در رو با ریموت باز کردی ولی هیچ دری باز نکردین بعد از 30 ثانیه دوباره در ها رو قفل می کنه این برای اینه که اگر تصادفی در ماشین رو باز کردین ماشین امن بمونه و دوباره قفل بشه

:icon_confدوست عزیز کسیکه میره یکسری آپشن ها رو فعال میکنه حتما اطلاعات لازم رو داره و میدونه که هرچی چیکار میکنه (البته ببخشینا) یا اینکه من خودم اینطوری هستم.

ولی همون کار نمیکنه..................

m16586
10 December 2007, 02:15 AM
:icon_confدوست عزیز کسیکه میره یکسری آپشن ها رو فعال میکنه حتما اطلاعات لازم رو داره و میدونه که هرچی چیکار میکنه (البته ببخشینا) یا اینکه من خودم اینطوری هستم.

ولی همون کار نمیکنه..................

دوست عزیز مخاطب من شما نبودین
توضیح اون امکان Auto-Relocking بود برای دوستانی که احتمالا تا حالا در موردش نشنیدن

po2ya
10 December 2007, 10:48 AM
من هم این موضوع رو قبول دارم برای همین هم فقط 1000 تای اول رو نذاشتم دور موتور بیشتر از 3000 (در هر دنده ای) بشه بعدش حسابی گاز میدادم. از همون اول هم همینطوری بود (یعنی اویل باری که خواستم Top Spped رو ببینم هم 180 بیشتر نرفت) شتابش هم مثل روز اول هست.

TPS چیه؟

دریچه گاز که داخل موتور هست !شما توی تست دیاگ که رفتیت چند درجه دریچه ماشین باز بود ؟
چون باید در حالت عاد یو بدوون کولر 1 درجه و در حالت با کوولر 3 درجه باز باشه بیشتر از اوون اگه باز باشه راندمان موتور میاد پایین!

منظور شما چيه ؟

منظوورم کاملا مشخص هست !
چون از یه مدل به بعد دریچه ماشین رو کامل پلاستیکی کردن و دیگه نمیشه باز کرد تنظیم کرد !

simbaleo
10 December 2007, 08:12 PM
خب همه ی این حرف ها درست. پس چطوره که یه ماشین با اون سرعت میره ولی یکی (ماشین من) نمیره؟:icon_sad::icon_idea
مگه همه چیز ماشین تو تاپ اسپیدش خلاصه میشه؟ اصلا چقدر میشه 210 تا سرعت رو حفظ کرد که نگران دست نیافتن بهش هستی؟! خود من پارسال واسه امتحان تو اتوبان کاشان اصفهان سرعتم رو به 210 رسوندم اما فقط کافی بود یه موج بره زیر چرخ! دیگه کار تموم بود، اصولا سرعت بالای 130 کیلومتر زمان عکس العمل رو به شدت افزایش میده چون قوسهای عمودی و افقی و فاصله دید هیچکدوم از جاده های ایران برای بالاتر از این سرعت طراحی نشدن، اگر هم احساس میکنی که کم بودن قدرت موتورت تو این مساله دخیله و برای امتحان موتور این سرعت رو میخوای بری که باید بگم تاثیرش فوق العاده کمه و فقط مدت زمان رسیدن به تاپ اسپید رو افزایش میده، اگر هم خیلی نگران این سنسور اضافه هستی امکان حذف کردنش هست مشکلی وجود نداره.

fahim2
10 December 2007, 08:47 PM
اگر هم خیلی نگران این سنسور اضافه هستی امکان حذف کردنش هست مشکلی وجود نداره.

امكان حذفش وجود نداره واگه حذف كني به شدت سوخت افزايش پيدا ميكنه .

simbaleo
11 December 2007, 12:47 AM
مثل اینکه با یک مدار بخصوص اطلاعات کاذب میشه به ECU فرستاد یا به عبارتی سنسور رو دور زد، آیا از این طریق هم نمیشه حذفش کرد؟

fahim2
11 December 2007, 11:06 AM
ecu هاي 7.4.5 براي بهينه كردن مصرف سوخت طراحي شدن وبراي همينه كه سنسور دوم اكسيژن اضافه شده وهر نوع دستكاري غير اصولي در هر يك از ستسورها كه اطلاعات سوخت را به ecu ميده باعث بالا رفتن سوخت يا نامنظم كار كردن موتور ميشه .

reza1050
12 December 2007, 06:18 PM
با سلام
دوستان من خواستم بپرسم که از سر قالپاق موتور 206 تیپ 5 دو تا لوله بخار روغن بیرون میاد یکی میره قبل از استپر موتور ( بزرگه )و یکی میخوره به محفظه مشکی بعد از استپر موتور حالا میخوام بدونم کدومیک وظیفه تخلیه بخار روغن به عهده داره یا بهتر بگم بخار روغن از کدوم لوله بیشتر بیرون میاد چون من تاحالا دوبار استپر موتور رو بازکردم کیلومتر 38000 و 50000 کاملا خشک بوده و اصلا نیاز به شستشو و تمیز کردن نداشته حتی دستمال کاغذی رو هم سیاه نکرده در عوض داخل اون محفظه مشکی ( موقعی که استپر باز کرده بودم ) داخل اون روغن جمع شده بود و روغنی بود این یعنی اینکه بخار روغن از لوله کوچک بعد از استپر بیشتر وارد شده حالا اساتید بگن این موضوع طبیعیه یا نه ؟ چرا استپر موتور تا 50000 اصلا کثیف نشده ممنون میشم راهنمایی کنید :icon_cool

po2ya
12 December 2007, 09:44 PM
با سلام
دوستان من خواستم بپرسم که از سر قالپاق موتور 206 تیپ 5 دو تا لوله بخار روغن بیرون میاد یکی میره قبل از استپر موتور ( بزرگه )و یکی میخوره به محفظه مشکی بعد از استپر موتور حالا میخوام بدونم کدومیک وظیفه تخلیه بخار روغن به عهده داره یا بهتر بگم بخار روغن از کدوم لوله بیشتر بیرون میاد چون من تاحالا دوبار استپر موتور رو بازکردم کیلومتر 38000 و 50000 کاملا خشک بوده و اصلا نیاز به شستشو و تمیز کردن نداشته حتی دستمال کاغذی رو هم سیاه نکرده در عوض داخل اون محفظه مشکی ( موقعی که استپر باز کرده بودم ) داخل اون روغن جمع شده بود و روغنی بود این یعنی اینکه بخار روغن از لوله کوچک بعد از استپر بیشتر وارد شده حالا اساتید بگن این موضوع طبیعیه یا نه ؟ چرا استپر موتور تا 50000 اصلا کثیف نشده ممنون میشم راهنمایی کنید :icon_cool

تیپ5 اصلا استپر موترو نداره !

reza1050
13 December 2007, 10:19 AM
شما به بزرگی خودتون ببخشید (اشتباه لپی بود )و به جای کلمه استپر موتور دریچه گاز رو در نظر بگیرید منتظر نظرات مفیدتون هستم:icon_cool

artin206
14 December 2007, 06:54 PM
سوالی درمورد سنسور دوم اکسیژن داشتم
کار این سنسور چیه وبودنش بهتره یا نبودنش .می دونم که قابل نصبه چون سیم کشی اون در موتور وجود داره(زیر سوکت سنسور اول) می خواستم بدونم اگه نصب کنم مصرف کمتر میشه یا نه وآیا اصلا نصب کنم یا نه .ماشین من تیپ 5 مدل 84 است .:icon_excl

artin206
14 December 2007, 06:59 PM
اگه دقت کرده باشین در زیر جعبه فیوز داخل محفظه موتور یک سوکت دوسیمه خالی وجود داردآیا کسی میدونه این سوکت خالی مربوط به چی میشه

farzad1362
16 December 2007, 01:52 PM
كسي از دوستان مطلع ميدونه چطور ميشه روغن هيدروليك عوض كرد و سيستم هواگيري كرد؟؟؟

senior 206 T5
27 December 2007, 01:58 AM
با سلام به تمامي دوستان T 5 سوار....
چند تا سؤوال داشتم.لطفا راهنمايي بفرماييد:
1--شرايط مناسب استفاده از دنده 5 چيه؟
2-هدرز چيه ؟ و چه اثرات مثبت و منفي رو 206 T5داره؟
3-آيا بخاري تاثيري مثل كولرتو مصرف بنزين داره؟
با سپاس http://www.machinemag.com/forum/Smileys/default/cool.gif

-------------------------------------------------------------------------
و اما چند سووال ديگه:
-آيا وقتي كه دماي هوا خيلي سرد و اخطار رو LCD ديده ميشه،مثلا دماي 2-3 درجه كه ميشه..چه بايد كرد؟
-اين گزينه زمان مراجع براي چك دوره اي ماشين كه زمان روشن كردن همراه با آچار و كيلومتري ميآد، بايست به مرور از كيلومترش كم بشه؟
-چراغ Air Bagiكه روشن هست و يك 2 زده چه تفاوتي به اون يكي چراغ داره؟
- كسي دفترچه راهنماي 206 T5 داره كه upload كنه كه استفاده كنم؟
با سپاس

simbaleo
27 December 2007, 02:59 AM
آيا بخاري تاثيري مثل كولرتو مصرف بنزين داره؟اگر از AC استفاده کنید بله، چون کمپرسور کولر روشن میشه.
اين گزينه زمان مراجع براي چك دوره اي ماشين كه زمان روشن كردن همراه با آچار و كيلومتري ميآد، بايست به مرور از كيلومترش كم بشه؟بله 100 کیلومتر یکبار کم میشه.
چراغ Air Bagiكه روشن هست و يك 2 زده چه تفاوتي به اون يكي چراغ داره؟اونی که 2 زده ایربگ سرنشینه و اون یکی راننده.

senior 206 T5
27 December 2007, 04:21 AM
پس در حالت نرمال هر 2 چراغ بايست روشن باشه؟.براي تنظيم وانتخاب فعال بودن air Bag ها چه بايد كرد؟

simbaleo
27 December 2007, 02:27 PM
در حالت نرمال و وقتی که موتور روشنه هیچکدوم از چراغها! فقط در صورتیکه ایربگ سرنشین رو بوسیله سویچ ماشین و جایی که سمت چپ و پایین داشبرد وجود داره غیر فعال کنید چراغ ایربگ سرنشین روشن میمونه. یعنی نهایتا یه چراغ، اما اگر ماشین قبلا تصادفی کرده باشه که باعث باز شدن ایربگ شده یا کلا یه اشکالی تو سیستم ایربگ باشه که عمل اون رو مختل بکنه چراغها هر دو روشن میمونن.

senior 206 T5
27 December 2007, 05:25 PM
ممنونم جوابم رو گرفتم...با اين اوصاف ماششين من در حالت عادي است فقط كافيه Air Bag سرنشين رو فعال كنم. تا اوون هم خاموش بشه...
و اما چند تا سووال ديگه؟
-الان تو هواي سرد، گاهي آلارم سردي هوا با اين عنوان مي بينم:"ICE ALARM" .كه تو دماي زير 4c ميزنه..حالا آيا اين الارم نشون دهنده مشكلي تو موتور نيست كه بايد رفع كرد؟
-من تا حال دياگ نرفتم بزنم..مي خوام برم اين كار رو بكنم.توصيه مي كنيد كه بگم اوون اپراتره چه مواردي رو چك كنه ؟
-يك كليد ديگم بقل هموون سوويچ Air Bag هست .اوون چيه؟..(علت اين كه اين سووالات رو ميكنم اينه كه ماشين رو دست دوم گرفتم و دفترچه راهناش رو ندارم..دوستان اگه كسي manual ماشين 206 T5 داره ..چه فارسي چه لاتين لطفا راهنمايي كنه)
-لنت ترمز هام نو هست باز هم تو ترمز هاي كوچيك سوت مي كشه واسه چيه؟
- مصرفم تو اصفهان با شرايط:بنزين سوپر/تعويض فيلتر ها/ تعويض شمع ها(bosch تك پلاتينه )/رانندگي نسبتا مطلوب ...حدود 9.2 هست..آيا به نظرتون زياد نيست؟
با سپاس فراوان از تمام اساتيد

simbaleo
27 December 2007, 06:42 PM
"ICE ALARM" .كه تو دماي زير 4c ميزنه..حالا آيا اين الارم نشون دهنده مشكلي تو موتور نيست كه بايد رفع كرد؟ منظورش دمای هوای محیط بیرونه و خطر یخبندان رو گوشزد میکنه.
يك كليد ديگم بقل هموون سوويچ Air Bag هست .اوون چيه؟شیشه های برقی عقب رو غیر فعال میکنه.
لنت ترمز هام نو هست باز هم تو ترمز هاي كوچيك سوت مي كشه واسه چيه؟یک مقدار سوت طبیعیه، حواست باشه که لنتهای عقب نهایت 20.000 تا کار میکنند.
مصرفم حدود 9.2 هست..آيا به نظرتون زياد نيست؟مصرف داخل شهر در این حدود واسه تیپ 5 ایده آله
ضمنا راهنمای تیپ 5 با بقیه مدلهای 206 فرقی نداره، از سایت ایران خودرو تو فرمت PDF بگیر: www.ikco.com (http://www.ikco.com)

senior 206 T5
28 December 2007, 11:32 AM
دوست عزيز simbaleo (http://phalls.com/vbulletin/member.php?u=47467) ..
خيلي ممنون از اطلاعات خوبي كه بم دادي...باعث شد روم زياد شه و سووالات بيشتري كنم.با اجازه دوستان:
- ايا نيازي به استفاده انژكتور شور هست؟ اگه هست شرايط استفاده و مارك خوب چيه؟
- من تا حال دياگ نرفتم بزنم..مي خوام برم اين كار رو بكنم.توصيه مي كنيد كه بگم اوون اپراتره چه مواردي رو چك كنه ؟...(سووال تكراري اما بي پاسخ)
- شرايط مناسب استفاده از دنده 5 ؟(از چه سرعتي به بال..من كه دنده 4 كه رو دور 4500-5000 ميره عوض مي كنم!)
-آيا بهتره از چه شمعي استفاده بشه؟..تعداد پلاتين بيشتر بهتر نيست؟( از من كه تك پلاتنه است..ميگن 2 يا 3 پلاتينه مي خوره و بهتره..درسته؟)
-هدرز چيه و چه تاثير مثبت و منفي رو ماشين داره؟
-گفته ميشه T5 ترمز با مشخصات" 4 کانال با 4 سنسور - MK70 with EBD & EBA" داره ، اين MK70 EBD & EBA چي هست و كارشون چيه؟
...سووال زياده ...فعلا پر چونگي نمي كنم...
ممنون:icon_evil

simbaleo
28 December 2007, 05:17 PM
سلام دوست عزیز

پاسخ سوالاتی که بی جواب گذاشتم رو تو همین بخش یا بخشهای دیگه پیدا میکنی، بیشتر اونایی رو جواب دادم که به تیپ 5 مربوط تر باشن، از جستجو استفاده کن و جواب بیشتر سوالاتت رو پیدا میکنی.

اما در مورد دیاگ: حتما به نمایندگی مراجعه کن که با دستگاه خودشون تست کنن، خودش اولین کاری که میکنه اینه که سراغ پیغامهای خطای ماشینت میره، پاکشون میکنه و اگر مابینشون اخطار جدی باشه دستور بازدید میده، اگر هم مشکلی نباشه که چه بهتر.
شمع هم سوپر بوش تک پلاتینه استفاده کن و حتما از نمایندگی ایساکو بخر، به نظر من که همین تک پلاتینه از همه بهتره، سوالت در مورد هدرز هم در بخش تیونینگ دنبالش بگرد، فقط همینقدر بگم که واسه نصب هدرز قید خیلی از چیزای دیگه رو باید بزنی! ضمن اینکه جنس مرغوبش قیمت بالایی هم داره، EBD هم چیز خاصی نیست کارش تقسیم نیروی ترمز مابین چرخ چپ و راست هر محور مواقعی که سر پیچ یا در شرایط متعال نبودن ماشین ترمز میزنی هست، که البته ایمنی ترمز رو بالاتر میبره.

maany_a
28 December 2007, 06:15 PM
سلام منوال پژو 206 ایرانخودرو رو براتون آپ کردم : :icon_razz

صفحه 1 تا 75
http://www.4shared.com/file/33216529/f67f50a1/P206P1-75.html

صفحه 76 تا 157 :
http://www.4shared.com/file/33216932/71ac410c/P206P76-152.htm

(باید یکمی تامل کنین تا لینک دانلود، لود بشه...)
موفق باشین:lover:l

senior 206 T5
28 December 2007, 08:51 PM
وظيفه دارم از maany_a (http://phalls.com/vbulletin/member.php?u=20473) و simbaleo (http://phalls.com/vbulletin/member.php?u=47467) تشكر كنم..اما پيدا نكردم چطر و كجا!

thekoroush
28 December 2007, 10:34 PM
بچه ها من می خوام تیپ 5 مو بفروشم .به نظرتون چند قیمت بزارم روش ؟

تیپ 5 نقره ای مدل 85 با کلی لوازم اضافه :
1- استرس بار
2- 4بلندگوی تو دری پایونیر
3- تودری ها و در داشبورد چرم
4- توری صندوق عقب
5- لاستیک صندوق عقب
6-چراغ داخل داشبورد
7- بادگیرهای فرانسوی جهت پنجره های جلو
8- منبع اگزوز اسپرایت
9- سنسور دنده عقب
10- لاستیک های یوکوهاما ژاپنی
11- چراغ های عقب و مه شکن عقب کریستالی
12 - واسیل اضافه دیگر از قبیل باربند سوئدی و باکس سوئدی وضبط تصویری dvd جی وی سی به همراه تلویزیون و اینتر فیس مربوطه و چراغ های زنون و پشه پران خارجی در صورت درخواست جداگانه محاسبه میشود .

Raminium2001
29 December 2007, 10:03 AM
با بند 12، حدود 16.5 تا 17 ولی اصلش تمیزی و میزان کارکرده که ننوشتی. ولی من بدون خط و خش و کم کارکرد در نظر گرفتم.
البته اصلش باید بیشتر از 14 نباشه. ولی قیمتا بد کشیده بالا. تا دو ماه دیگه هم که بشه سال 87 حدود 500 تومن تا 1 میلیون دیگه میوفته از قیمتش.

jasapour
29 December 2007, 07:31 PM
دوستان من کارشناس فنی یکی از نمایندگی های سایپا هستم من محاسباتی رو در مورد حد اکثر سرعت خیلی از ماشینا بر اساس اطلاعاتی که تو سایتشون گذاشتن انجام دادم که در مورد هر ماشینی اونو تو بخش گفتگو های مربوط به خودشون گذاشتم بنا براین میتونین مثلا تو بخش گفتگو در مورد حداکثر سرعت پرشیا و سمند و ... به بخشای مربوط به خودشون مراجعه کنین اما در مورد حد اکثر سرعت 206 تیپ 5 فرض بر اینه که تو دنده های 1 و2 و3 و4 تا آخر دور مجاز یا اول دور قرمز که تو تیپ های مختلف 206 برابر است با RPM 6250 گاز بدیم اما تو دنده 5 حداکثر سرعت رو تو دور موتوری که موتور در اون دور به حداکثر قدرتش میرسه بدست میاریم یعنی 5800 چون تو دنده آخر و سرعت بالا مقاومت هوا انقد بالاس که موتور یا نمی تونه از اون دور بالاتر بره یا به سختی در زمان طولانی اندکی بالاتر می ره پس: دنده 1)49.497 دنده 2)93.494 دنده 3)132.549 دنده 4)180.504 وبالاخره دنده 5)204.635 همه سرعتا بر حسب کیلومتر بر ساعت ان

راستی دوستان حداکثر قدزت 206 تیپ 4و5و6 تو دور موتور 5800 بدست میاد ولی تو تیپای 1و2و3 تو 5500 در مورد حداکثر سرعت 206 تیپ 2 و 3 به بخش خودشون مراجعه کنین اونجا ام توضیحات کاملی دادم

Abolfazl2006_p
29 December 2007, 08:42 PM
وظيفه دارم از maany_a (http://phalls.com/vbulletin/member.php?u=20473) و simbaleo (http://phalls.com/vbulletin/member.php?u=47467) تشكر كنم..اما پيدا نكردم چطر و كجا!

ورودتون را به تالار های پارسی تبریک میگم .:icon_wink بعد از مدتی فعالیت در سایت دکمه سپاس http://www.phalls.com/vbulletin/images_phalls/buttons/post_thanks.gifبرای شما فعال میشه و میتونید بدین طریق تشکر نمایید
موفق باشید :lover:

m_eslam
30 December 2007, 02:32 PM
[QUOTE=senior 206 T5;458917]با سلام به تمامي دوستان T 5 سوار....
چند تا سؤوال داشتم.لطفا راهنمايي بفرماييد:
1--شرايط مناسب استفاده از دنده 5 چيه؟
2-هدرز چيه ؟ و چه اثرات مثبت و منفي رو 206 T5داره؟
3-آيا بخاري تاثيري مثل كولرتو مصرف بنزين داره؟
با سپاس http://www.machinemag.com/forum/Smileys/default/cool.gif

-------------------------------------------------------------------------
هدرز به سيستم تقويت هوا رساني در سيستم سوخت ميگن اما فكر ميكنم به تنهايي و با توجه به قيمت بالاي هدرز ، اون كارايي اصليش دست يافتني نيست ، يعني بهتره همزمان با نصب هدرز ، سيستم جرقه زني ، سيستم خروجي گازها ، سيستم انتقال نيرو هم تقويت بشه تا تاثير اينها در كنار هم ، نتيجه كامل را به شما بدهد .

بخاري مثل كولر به موتور فشار نمياره ، چون از كمپرسور استفاده نميشه ، منبع تامين گرماي بخاري ،‌چيزي جز گرماي آب رادياتور نيست.

senior 206 T5
30 December 2007, 06:59 PM
با سلام و سؤوالات جديد...
- آيا خلاص كردن در سرازيري ها به ويژه با سرعت بالا چه خطرات و مضراتي داره؟
- آيا گرم كن صندلي ها كه كليدشون هم كناره ترمز دستيبايست باشه روي همه تيپ 5 ها نيست يا از من فقط اينطوره؟!!(مدل 84)
- آيا استفاده از فيلتر پايه كوتاه يا بلند فرقي ميكنه؟ چه مزيتي داره؟..از من كه بلند مي خوره
- آيا روغن Total 9000 تو بازار هست؟..خوبه استفاده كنيم؟
- ايا استفاده از فيلتر هواي اسپرت چقدر تو شتاب تاثر گذاره؟..خوبه نصبش؟..ضررش چيه؟
با سپاس فراوووون از اساتيد :icon_evil

simbaleo
31 December 2007, 03:19 AM
هیچکدوم از مدلهاش گرم کن صندلی ندارن، فیلتر بلند مخصوص تیپ 5 هست، total 9000 هم به قیمت 4 لیتر 24 هزار تومن پیدا میشه لزجتش از 7000 کمتره و با موتور تیپ 5 همخونی داره،میتونی استفاده کنی اما همون 7000 واسش کافیه.

m_eslam
31 December 2007, 02:17 PM
با سلام و سؤوالات جديد...
- آيا خلاص كردن در سرازيري ها به ويژه با سرعت بالا چه خطرات و مضراتي داره؟
- آيا گرم كن صندلي ها كه كليدشون هم كناره ترمز دستيبايست باشه روي همه تيپ 5 ها نيست يا از من فقط اينطوره؟!!(مدل 84)
- آيا استفاده از فيلتر پايه كوتاه يا بلند فرقي ميكنه؟ چه مزيتي داره؟..از من كه بلند مي خوره
- آيا روغن Total 9000 تو بازار هست؟..خوبه استفاده كنيم؟
- ايا استفاده از فيلتر هواي اسپرت چقدر تو شتاب تاثر گذاره؟..خوبه نصبش؟..ضررش چيه؟
با سپاس فراوووون از اساتيد :icon_evil

خلاص كردن تو هر شرايط خطرناكه و از نظر قانوني هم ممنوعه. چون شما كنترلي روي ماسين نداري و خداي ناكرده ممكنه در مواقعي كه بصورت پيش بيني نشده رخ ميده و نياز به شتاب داريد ، ممكنه حتي در حد دهم ثانيه هم تاثير گذار باشه و شما با خلاص كردن ممكنه اين زمان رو از دست بديد.
راجع به فيلتر هواي اسپرت در اين سايت زياد صحبت شده ، جستجو كنيد پيدا ميشه. اما در كل ، فيلتر اسپرت چون ميزان ورود هوا رو زيادتر ميكنه ، كمي تاثير داره . كمي هم صداي موتور رو بيشتر ميكنه. اما چون معمولا" منفذ هاي وروديش بازتر از حالت استاندارده ، ممكنه در طولاني مدت و در هواي آلوده اي مث تهران ، كمي آسيب برسونه (ممكنه).
اگر اشتباه نكنم ، فقط يك نوع فيلتر به هر خودرو ميخوره ، مثلا" به خودرو شما فقط فيلر روغن بلند ميخوره و نميتوني كوتاهشو استفاده كني.

po2ya
31 December 2007, 02:30 PM
فیلتر های هوای جدید 206 عوض شده ! دیگه مثل قدیما نیست !
فیلتر روغن هم 2 نوع هست پایه کوتا و بلند !

simbaleo
31 December 2007, 03:48 PM
اگر اشتباه نكنم ، فقط يك نوع فيلتر به هر خودرو ميخوره ، مثلا" به خودرو شما فقط فيلتر روغن بلند ميخوره و نميتوني كوتاهشو استفاده كني.
کاملا درسته.

m_eslam
31 December 2007, 04:33 PM
فیلتر های هوای جدید 206 عوض شده ! دیگه مثل قدیما نیست !
فیلتر روغن هم 2 نوع هست پایه کوتا و بلند !

منظور من اينه كه فقط يك مدل از اين دو نوع به يك ماشين ميخوره ، يا بلند يا كوتاه ، نميشه روي يه مدل ، هم بلند بست هم كوتاه.

persianking62
31 December 2007, 04:34 PM
به تیپ 5 فقط فیلتر پایه بلند میخوره که بهترینش همون مارک purfelx هست در مورد فیلتر هوا هم قاب فیلتر هوا در تیپ های جدید 1600 عوض شده حالا مزیت نمیدونم چی هست؟ و در مورد روغن تو این سایت زیاد بحث شده ولی به نظر من اگه از توتال 9000 استفاده بشه بهتر برای موتور های tu5 من خودم تو این 2 سال توتال 9000 ریختم.

po2ya
31 December 2007, 07:33 PM
منظور من اينه كه فقط يك مدل از اين دو نوع به يك ماشين ميخوره ، يا بلند يا كوتاه ، نميشه روي يه مدل ، هم بلند بست هم كوتاه.

خوب دقیقا همینطوره !
یا از این مدل جدید ها هست که کامل اصلا قیافه هواکش عوض شده یا از اوون مدل قدیمیا هستش !

simbaleo
1 January 2008, 02:45 AM
در مورد فیلتر هوا هم قاب فیلتر هوا در تیپ های جدید 1600 عوض شده حالا مزیت نمیدونم چی هست؟
یکی از محاسنش عدم ورود آب به محفظه فیلتره، ضمن اینکه هوای بیشتر (و احتمالا خنکتری) رو بداخل میکشه.
ضمنا فقط قاب و نوع فیلتر تغییر نکرده، طراحی ورودی هوا کلا عوض شده و هوا رو از جای متفاوتی بداخل میکشه.

Rapstar
1 January 2008, 12:20 PM
با سلام
دوستان، دیگه 206 تیپ 5 تولید نمی شه؟؟؟:icon_cry::icon_idea
ممنون

jasapour
1 January 2008, 03:37 PM
سلام در مورد هدرز بطور خلاصه باید بگم این وسیله خروج دود پرفشار وحجیم و داغ و از موتور تسهیل میکنه در نتیجه حداکثر %15 بتوان موتور اضافه می کنه ولی چند صد هزار تومنی قیمتشه و میشه گفت اثر منفی نگران کننده ای نداره در ضمن تنین صدای موتورم قشنگ تر می شه در مورد بخاریم باید بگم خیر اثر کولر رو (استفاده از توان موتور) نداره چون فقط درصد کمی از گرمای موتور رو بداخل اتاق هدایت می کنه مگر اینکه شما خودتون کلید A/C رو بزنین و سیستم ایرکاندیشن و بکار بندازین که در این صورت بله به یه مصرف کننده بزرگ توان موتور تبدیل می شه در مورد بهترین شرایط استفاده از دنده 5 ام باید بگم نمی شه فرمولی براش نوشت ولی بطور مشخص وقتی دور موتور به زیر 3000 می رسه موتور بطور جدی به زور زدن می افته مخصوصا با دور موتور زیر 3000 نمیشه با ماشین شتاب گرفت و اصرار به شتاب گیری با دور موتور زیر 3000 واقعا فشار میاره مخصوصا دنده 5 که خیلی سبکه پس سعی کنین تو دنده 5 سرعتتون کمتر از 110 تا کمتر نباشه

در مورد خلاص کردن تو حرکت اونم تو سرعت بالا (که یه کار مرگ باره) شما در وحله اول اثر ترمزی موتورو از دست میدین پس تمام انرژی حرکتی ماشین می افته رو لنتا و کفشکا در نتیجه داغ می شن و زود مرخص می شن دوم قدرت بوسترتونم به حداقل می رسونین در نتیجه قدرت ترمزتونم به حداقل می رسه

ho333ein
1 January 2008, 05:24 PM
سلام:
ماشین من 4 ماهه وقتی در حالت سلو کا می کنه چند ثانیه می لرزه.
نمایندگی بردمش چیزی نفهمید.
ECU,BSI,وایر شمع و تست کردم.
دیاگ هم چیزی نشون نداد. راهنماییی می خواستم.
:icon_cry::icon_cry:

jasapour
1 January 2008, 05:39 PM
متوجه نمی شم سلوکا یعنی چی؟

simbaleo
1 January 2008, 06:11 PM
متوجه نمی شم سلوکا یعنی چی؟
منظورشون اینه که در حالت سلو یا دور آرام کار میکنه، اون لرزش هم دلایل بیشمار داره که کثیف بودن انژکتور ، اشکال شمع ، فیلتر بنزین کثیف ، وجود آب در بنزین و.... از عمده ترین ها هستن، همیشه هم وقتی موتور سرد رو استارت میزنید این اتفاق میافته و تو موتور گرم ندیدم اینطوری بشه، یه مقدار دقیقتر توضیح بدید تا بشه مشکل رو فهمید، همراهش چراغ موتور هم روشن میشه؟ بوق اخطار چطور؟

simbaleo
1 January 2008, 06:23 PM
با سلام
دوستان، دیگه 206 تیپ 5 تولید نمی شه؟؟؟:icon_cry::icon_idea
ممنون
سلام
متاسفانه خیر تولید نمیشه، چون اینجا ایرانه! کافیه یگ نگاه به نتایج آرا تاپیک نظر خواهی تیپهای 206 بندازید اون وقت بیشتر:icon_cry:داره.

ho333ein
2 January 2008, 03:01 PM
منظورشون اینه که در حالت سلو یا دور آرام کار میکنه، اون لرزش هم دلایل بیشمار داره که کثیف بودن انژکتور ، اشکال شمع ، فیلتر بنزین کثیف ، وجود آب در بنزین و.... از عمده ترین ها هستن، همیشه هم وقتی موتور سرد رو استارت میزنید این اتفاق میافته و تو موتور گرم ندیدم ا®