View Full Version : يكي از امكانات noviiRemote
kevin_m_bb
20 October 2005, 12:37 AM
ب*****
اول از همه بگم كه اينجا اساتيد زياد هستند و من اين مطلب واسه كسايي كه مثل خودم تازه كارند ميزارم تا ازش استفاده كنن
اين برنامه يك remote control كامل هست و شما مي تونين هر دستگاهي رو كه دوست دارين رو باهاش كنترل كنين هرچيزي كه درگاه مادون قرمز داره هرچيز!!!
روش كار به اين صورت است كه پس از وارد به برنامه بر روي منوي option برويد و بعد بر روي home devices برويد واز اون منوي بالا دستگاه مورد نظر را انتخاب كنيد و اگه تو اون ليست نبود بر روي all برويد سپس بر روي add برويد ونام دستگاه مورد نظر رو بنويسيد و از ليست بالا يكي رو انتخاب كنيد سپس برروي start learning برويد هر كليدي رو كه دوست دارين رو فشار بدين و 20 ثانيه وقت دارين كه معادل اون كليدي كه انتخاب كردين بر روي كنترل دستگاه مورد نظر فشار دهيدو قسمت مادون قرمز كنترل و ppc رو روبري هم بگذاريد سپس ppcيك صداي بيپ به معتي دريافت سيگنال مي كند پس از اتمام كار stop learning را بزنيد و از برنامه لذت را ببريد
فقط نظر خودتون رو بگيد
kave
20 October 2005, 12:51 AM
کوين جان بسيار جالب بود
از شما خيلي ممنون اين نشون مي ده شما خيلي کنجکاو هستي
مثل من
من اين امکان رو مي دونستم اما به دلايلي نگفتم
علتش اين بود که نمي خواستم پياميکس ياد بگيره ;)
kevin_m_bb
20 October 2005, 01:21 AM
بيچاره پياميکس خان مثله اينكه من كاره شمارو خراب كردم
به هر حال ممنون كه نظر دادين
اگه دوستان ديگه هم اطلاعات اين چينيني درباره برنامه هاي ديگه دارن اينجا مطرح كنن
m_d_1980
20 October 2005, 01:37 AM
يادتونه يه زماني تو قسمت سيمبين ملت دنبال برنامه اي بودند كه با اون سيگنال كنترل دزدگير ماشين (ريموت) رو ثبت كنند و بعد با گوشي بتونند در ماشين رو باز كنند (و ماشين ملت رو بدزدند!!!) :icon_arro
حالا با اين حساب آيا با اين برنامه ميشه سيگنال دزدگير ماشين رو هم ثبت كرد؟!!! :icon_wink
emroozi83
20 October 2005, 01:55 AM
عالیه.... من چقدر گفتم میشه اینکارو کرد... تو گوش هیچکی نرفت... هه هه
kevin_m_bb
20 October 2005, 02:18 AM
يادتونه يه زماني تو قسمت سيمبين ملت دنبال برنامه اي بودند كه با اون سيگنال كنترل دزدگير ماشين (ريموت) رو ثبت كنند و بعد با گوشي بتونند در ماشين رو باز كنند (و ماشين ملت رو بدزدند!!!) :icon_arro
حالا با اين حساب آيا با اين برنامه ميشه سيگنال دزدگير ماشين رو هم ثبت كرد؟!!! :icon_wink
عالیه.... من چقدر گفتم میشه اینکارو کرد... تو گوش هیچکی نرفت... هه هه
من واسه پژو رو امتحان كردم نشد مي گه نمي تو نه سيگنال رو دريافت كنه دوباره امتحان كنيد
amoali
20 October 2005, 02:20 AM
نه دوستان اين برنامه هاي ريموت بصورت infrared عمل ميكنه و بايد بصورت مستقيم به سمت led نشانه گيري شود.
ولي در سيگنال ريموت درب بازكنها و دزدگيرها نوع فركانس كاملا فرق ميكند.
mas_jaf
20 October 2005, 10:31 AM
من هم امتحان كردم نشد :icon_cry:
castilla_ht
20 October 2005, 11:02 AM
سلام
می شه لینک دانلودش را بفرمایید
ممنون
m_d_1980
20 October 2005, 02:10 PM
سلام
می شه لینک دانلودش را بفرمایید
ممنون
در اين پست گفته شده...
[Only registered and activated users can see links]
X_Man
19 November 2005, 02:32 PM
نه دوستان اين برنامه هاي ريموت بصورت infrared عمل ميكنه و بايد بصورت مستقيم به سمت led نشانه گيري شود.
ولي در سيگنال ريموت درب بازكنها و دزدگيرها نوع فركانس كاملا فرق ميكند.
در مورد دزدگیر ها شما درست میفرمایید.
اما در مورد ریموتی که روی خود کلید هست قضیه فرق میکنه، من برای GLX امتحان کردم و کار کرد، باید دقیقا روبروی گیرندهی ماشین باشه
kevin_m_bb
19 November 2005, 03:10 PM
در مورد دزدگیر ها شما درست میفرمایید.
اما در مورد ریموتی که روی خود کلید هست قضیه فرق میکنه، من برای GLX امتحان کردم و کار کرد، باید دقیقا روبروی گیرندهی ماشین باشه
اصلا قبول نمي كنه كه يعني وقتي كه سوييچ ماشين كه روش مادون قرمز داره رو روبروي موبايل مي گيرم وكليد ماشين رو فشار مي دم قبول نمي كنه
شايد glxشما فرق كنه!!!!:icon_arro
persian_gulf
19 November 2005, 03:56 PM
ببخشید اگه سوال تکراری است ...
اما برای سری 60 هم چنین چیزی هست؟
m_d_1980
19 November 2005, 08:39 PM
ببخشید اگه سوال تکراری است ...
اما برای سری 60 هم چنین چیزی هست؟
برنامه Noviiremote ورژن سيمبين هم داره و قبلا هم معرفي شده ولي فكر نكنم قابليت save امواج رو داشته باشه.
بهرحال اطلاعات كامل رو از سايتش ميتوني بگيري (novii.tv) ولي ادامه بحث رو در قسمت سيمبين ها پيگيري كن نه قسمت پاكت پي سي!
dostekhoob
21 September 2006, 10:55 AM
سلام دوستان
من اين برنامه را روي everex نصب كردم ولي جواب نميده و كار نميكنه يعني برنامه نصب ميشه ولي با تلويزيون كار نميكنه حتي وقتي خودم برنامه ميدم كسي ميدونه چرا و بايد چيكار كنم
kambizonline
31 October 2006, 11:47 PM
بد نیست علت کار ندادن این برنامه بر روی ریموت های ماشین رو بدونین
علت این هست که چون ریموت های جدید از سیستم دیجیتال استفاده می کنن به این معنی که در هر بار ریموت کردن یک کد جدید صادر شده ولی در ریموت های آنالوگ فقط از یک کد برای هر دستور استفاده میشود و به این ترتیبه اونهایی که کنترل ماشینشان قدیمی هست میتونن خیلی راحت از این نرم افزار استفاده کنن و خیلی راحت جواب بگیرن به همین سادگی
ashkma
1 November 2006, 03:30 AM
روی همه پرشا وجی ال ایکس کار میکند
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.