PDA

View Full Version : About SX1 phone codes!

rin9mast3r
19 October 2005, 03:20 AM
اقا گوشیمون قفلیده ! یعنی Locked ! بعد این کد رو برای UnLock کردن باید از کجا گیر بیاریم ؟
اونجوری که من فهمیدم باید IMEI : رو داد تا Unlock Code رو بدن ؟؟
اما کجا ؟
--
در ضمن من تهران نیستم ...پس بیخیال ارسال به گارانتی :icon_sad:

farzad_sx1
19 October 2005, 01:41 PM
دوست عزیز
اگر کد Security Code یا کدی که در قسمتLlock Phone هستش رو 3 بار اشتباه بدید گوشی sx1 شما قفل خواهد کرد ...
پس اگه این مشکل برای شما پیش اومده بقیه رو دقت کنید :
وقتی گوشی قفل شده پیغام Phone Code Blocked رو خواهد داد . بعد از این شما نیاز به یک کد برای باز کردن اوون دارید ... این کد که بصورت ستاره مربع سه تا صفر 3 ستاره یک کد 8 رقمی و بعد مربع هستش ....این کد رو می تونید از شرکت زیمنس با فرستادن ایمیل و دادن کد IMEI از اونا بگیرید ... ایمیل هم اینه : Support@siemens.com
دقت : اگر 8 تا 10 بار این کد رو هم غلط بدید گوشی شما رو تنها به روش سخت افزاری میشه درست کرد پس کد الکی ندید .
حالا فرض کنیم که این کد رو هم الکی دادید و گوشی بطور کل قفل کرد ... اینبار باید 10 تا 40 هزار تومان خرج کنید تا با قطع کردن یکی از پایه های CPU گوشی شما مشکل شما حل بشه !!!
(اسم این پایه test Point هستش)در این مورد باید توضیح بدم که کار خودتون نیست چون باید وسایلشو مثل شابلون داشته باشی .......
البته این قیمت رو که گفتم بستگی به شرایط جغرافیایی کشور (که در کدوم شهر هستید ) وبه انصاف تعمیرکار داره .....

در ضمن برای کسب اطلاعات بیشتر به این تاپیک مراجعه کن :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=3272&page=1&pp=13&highlight=Phone+blocked

saman_0264
19 October 2005, 02:43 PM
دوست عزیز شما نگران قفل موبایل خود نباشید منم موبایلم قفل شد زنگ زدم نمایندگی تهران imie گوشی رو از من گرفت و 15 روز بعد با من تماس گرفتند و کد موبایل رو به من دادند هیچ هزینه ای هم نداره
خوش بگذره...

rin9mast3r
23 October 2005, 12:32 AM
دوستان دستتون درد نکنه ...مرسی بابت راهنمایی...
سامان اگه امکانش هست یه شما تماس به من بدین "همونی که خودتون تماس گرفتین ."

متشکر

parsmobile
23 October 2005, 01:24 AM
آقا بالاخره مشکلت حل شد یا نه ؟ چی کار کردی ؟

rin9mast3r
24 October 2005, 01:43 AM
نه والا ..هنوز نتونستم Code رو گیر بیارم ..اگه دیگه گیر نیاد مجبورم بدم واسه قطعه پایه CPU

mse1445
24 October 2005, 01:46 AM
بهترين راه همينه كه كد و به نمايندگي تو تهران كه شمارشو تو كارت گارانتي هستش بدي و اونا بهت ميگن چيكار كن

farzad_sx1
24 October 2005, 02:06 AM
آقا شما کد باز کردن گوشی رو از خوده شرکت زیمنس گرفتی؟؟؟

saman_0264
24 October 2005, 02:49 AM
دوستان از من ميشنويد اگه ميخواين گوشي موبايلتونو با دست خودتون به خاك بسپاريد بدين پايه سي پي يو رو قطع كنن .شما ميتونيد با شماره 02188323285 نمايندگي زيمنس تماس بگيريد بعد از ا5 روز زنگ ميزنن كد رو بهتون ميگن من اينكارو كردم
شددنيه دوست داشتيد باور كنيد

mahdi_z651
24 October 2005, 06:13 AM
من هم همین کار رو کردم ولی برای دریافت کد ( گارانتی پارس پردیس ) رفتم به خود گارانتی...
در ضمن راههای سخت افزاری رو بی خیال ......
به من گفتن 5000 تومان بده که من هم عمرن بدم و ندادم پس شما هم موقع گرفتن کد ... پول ندین

pouya1
24 October 2005, 10:51 AM
برای من هم همین مشکل پیش اومد حدود یک ماه گوشیم قفل بود بیش از 60 تا میل به زیمنس زدم ولی جوابمو ندادن بلا خره بعد از کلی دوندگی شماره گارانتی پارس پردیس قشم رو پیدا کردم زنگ زدم ime گوشیمو دادم گفتن فردا حاضره رفتم اونجا 5000 تومن دادم کدو گرفتم

تذکر: قطع کردن تست پوینت خطر به فنا رفتن گوشیتونو داره به ریسکش نمی ارزه در ضمن من تو علا دین زیر 15000 تومن برای قطع تست پوینت پیدا نکردم

farzad_sx1
24 October 2005, 01:08 PM
برای من هم همین مشکل پیش اومد حدود یک ماه گوشیم قفل بود بیش از 60 تا میل به زیمنس زدم ولی جوابمو ندادن بلا خره بعد از کلی دوندگی شماره گارانتی پارس پردیس قشم رو پیدا کردم زنگ زدم ime گوشیمو دادم گفتن فردا حاضره رفتم اونجا 5000 تومن دادم کدو گرفتم

تذکر: قطع کردن تست پوینت خطر به فنا رفتن گوشیتونو داره به ریسکش نمی ارزه در ضمن من تو علا دین زیر 15000 تومن برای قطع تست پوینت پیدا نکردم

پویا عزیز من همین میلی که شما میگین 60 بار زدم و جواب نگرفتم ...با 1 بار میل زدن تونستم جواب خودمو بگیرم . به نظر من شما مشکل در نحوه میل زدن دارید ... ناراحت نشید : شما باید میلی که میزنید و با یکبار جواب گرفتن نباید میل جدید بزنید و باید همون میل قبلی رو Replay کنید ... من همین کار رو کردم و در عرض 1 هفته با دادن مدارک مناسب به شرکت زیمنس جوابمو گرفتم....
شما فکر می کنید پارس پردیس یا سایر جاها چه جوری این کد رو به شما میگن ؟؟؟؟
اونا برنامه ندارند که بشه با گرفتن IMEI کد رو به شما بدن .... اونا هم از زیمنس با میل زدن میگیرن ... مدت 15 روز رو هم که میگن برای همین کاره ... چون بخش پاسخگویی به این مشکل در زیمنس همه روزهای هفته کار نمی کنه !!!! اینو مطمئن باشید . من امتحان کردم ....

saman_0264
24 October 2005, 05:01 PM
40.gif دوست عزيز اگه دوست داري موبايلتو با دست خودت به خاك بسپاري بده پايه cpu برات قطع كنن.
بهترين كار اينه كه با شماره تلفن 021 88323285-7 نمايندگي زيمنس در تهران تماس بگيريد كد گوشي رو براش ميخونيد بعدش يكم صبر ميكنيد(10 تا 15 )روز بهتون زنگ ميزنن و كد گوشي رو بهتون ميگن.اگه گارانتي داشته باشي هزينه اي نداره ولي اگه نداشته باشي فكر كنم حدوه 5000 تومني بشه.
شك نكنيد
گوشي منم اينجوري شده شيراز بهم گفتن 40000 تومن هزينه قطع كردن پايه cpu ميشه بعد زنگ زدم تهران و كد رو بعد از 14 روز دريافت كردم 100% عمليه.
دوستم هم اينجوري شد از نمايندگي باش تماس گرفتند و كد رو بهش دادند.هيچ هزينه اي هم نداره.
تو هم زنگ بزن نتيجشو براي دوستان بزار.

rin9mast3r
1 November 2005, 02:13 AM
حالا من که تهران نیستم چیکار کنم ؟
IMEI : 352079-00-233413-2
مطمئنا قبول نمیکنن که براشون پول رو حواله کنم ...

farzad_sx1
1 November 2005, 12:08 PM
دوست عزیز همونطور که من گفتم بهتره کدی رو که سامان عزیز میگه خودت از شرکت زیمنس بگیری و 5000 تومان رو هم بزاری جیبت....(یا بدی به من :icon_mrgr )

rin9mast3r
1 November 2005, 08:27 PM
اگه امکانش هست شما این میل رو بزنید ..چون من زدم خبری نشد .."1 هفته پیش " ایمیل رو هم Reply کردم

farzad_sx1
1 November 2005, 09:46 PM
اگه امکانش هست شما این میل رو بزنید ..چون من زدم خبری نشد .."1 هفته پیش " ایمیل رو هم Reply کردم

اگه میخوای من میزنم .... ولی باید یکم صبر کنی تا جواب بدن ....بعدش IMEI و ID خودت رو به من پیغام خصوصی بزن .....

parsmobile
1 November 2005, 10:43 PM
آقا نتیجه چی شد ؟
منتظریم ببینیم چی می شه ...

rin9mast3r
2 November 2005, 01:38 AM
اگه میخوای من میزنم .... ولی باید یکم صبر کنی تا جواب بدن ....بعدش IMEI و ID خودت رو به من پیغام خصوصی بزن .....
آقا ممنون ...دقیقا چقدر طول میکشه ؟ :icon_cry:

sami
18 November 2005, 01:03 PM
سلام من ایمیل زدم اینم جوابش برای بار اول
Siemens Support to me
More options Nov 17 (21 hours ago)

(autoresponse)

Dear customer,

if you would like to use our customer service, please use our contact form on our internet sites. Here is the link:
http://www.siemens-mobile.com/contact .

If you have already contacted us via the internet form and you would like to send us an answer, please use the ?Answer? button in the e-mail you got from us.
Please do not change the content of the ?Subject? line! This is necessary for our e-mail response system to recognize your e-mail as an answer.

Many thanks
Your Customer Care Team

--------
(autotext)

Lieber Kunde, liebe Kundin,

wenn Sie unseren Kundenservice nutzen möchten, verwenden Sie hierfür bitte unser Kontaktformular im Internet. Dieses finden Sie unter:
http://www.siemens-mobile.com/contact .

Sollten Sie bereits über das Formular Kontakt zu uns aufgenommen haben und wollen Sie uns eine Antwort senden, dann nutzen Sie bitte unsere E-Mail als Vorlage
und nutzen in dieser den Button ?Antworten?, um uns eine E-Mail zuzusenden. Ändern Sie bitte auf keinen Fall den Betreff, damit unser System dieses auch als
Antwort erkennen kann.

Vielen Dank
Ihr Siemens Service Team

Ursprüngliche Nachricht folgt:
------------------------
برای بار دوم که ایمیل زدم یعنی replay

Dear Mr(s) qanavatizadeh,

We received your inquiry and offer you a fast solution on our Customer Care pages.

Please click the following link to find a solution which might solve your problem:

http://icm-km.erlm.siemens.de/srvs/krasp/RedirectCustLaunch.asp?COMPID=%7B00000000-0000-0000-C000-000000000046%7D&KB=RIM_ext_eng&TS=sm_faq_mp_ext_eng&O=&MYS_FAQ_EXTERN&O=&MYS=IQ_SX1%2Chq%2Cen&customeremail=aqanavati@*****.com&msgid=6122355&kmm=KMM6122374I20750L0KM&Varset_UNIT=IQ_SX1/>,1

Tips for opening the link:
- Please deactivate your pop-up blocker function
- If you copy the link please notice that you copy the whole link

Was this link helpful? In that case, please click on "Yes" at the end of the session.

If you did not find a solution to your problem, please confirm this at the end of the FAQ by clicking "No". In this case,
a new contact form will open up. In this form, you have the possibility to describe your problem in detail.

Enjoy a fully personalised product support via the internet. By registering on our website you can receive the most
recent information about your product such as software upgrades, helpful add-ons such as ring tones, pictures, games and
much more.

Register now:

http://www.siemens.com/mobiles

Thank you for your cooperation.

Your Siemens Support Team

Here is the data which you submitted to our system:

Case ID: 1618894
Salutation : Mr.
First Name : hesam
Last Name : qanavatizadeh
Company : home
EmailAddress: aqanavati@*****.com
Phone Number: Not Entered
Fax Number : Not Entered
MobileNumber: Not Entered
Country : IR
Street : Not Entered
City : Not Entered
Area Code : Not Entered
ProductID : SX1LEMCLAREN
ProviderID : Not Entered
SiteID : My-Siemens
Topic : Product info
Subtopic : Product info
Subject : phone code
please send me a phone code
my IMEI is :

submitbutton = Send form
به نظر شما phone code رو دادن ؟؟؟
فرزاد ایمیل شما هم همینتور بود ؟

farzad_sx1
19 November 2005, 12:31 AM
دوست عزیز شما باید اون لینکی رو که طولانی هستش در میل خودتون روش کلیک کنید تا به یک صفحه بره... در اون قسمت باید در آخر روی گزینه No کلیک کنید و در ضمن یکبار دیگه هم این میل رو Replay کنید و بگید که من قانع نشدم (البته به انگلیسی:icon_mrgr ) بعدش بازم منتظر باشید....:icon_arro

البته اگه بتونی از این میل دومی برای من هم بفرستی بهتره ... چون منم دنبال کارتو بگیرم..:icon_cool

sami
21 November 2005, 02:14 PM
فرزاد جان وقتی روی لینک طولانیه میزنی یه صفحه باز میشه که همون لینک توش زده شده و جای هیچ جای ok yes یا no نداره بعدش توی یه صفحه دیگه سایت زیمنس باز میشه

sami
25 November 2005, 10:26 PM
فکر کنم موفق شدم یه کارایی بکنم . بزار یه چند روز دیگه ببینم چه ایمیلی میاد برام اگه جواب داد به شما هم میگم چیکار کنید شایدم خودم براتون میل بزنم به زیمنس برای phone code

Gemini
26 November 2005, 03:47 PM
من به همون شماره ای که دوستان گفته بودن زنگ زدم و گفتن فردا صبح برم اونجا که راه حلش رو بگن، بیخیال ایمیل بازی بابا !!! کلی باید کارت حروم کنیم آخرشم هیچی به هیچی . . . همون 4000 تومن رو یه دفعه می بری میدی زودترم مشکلت حل میشه . . .

ghooloom
14 February 2007, 09:56 PM
من کلی تو اینترنت گشتم
تو سایتای انگلیسی و آلمانی
یه نرم افزارم دانلود کردم
چند تا ایمیلم به جاهائی که اونا گفته بودن زدم که همش فیلد خورد
آخرش رفتم علاءالدین با 12000 تومن کارم راه افتاد
بعد از 2 ماه گوشیم خاموش شده دیگم روشن نمیشه
فکر کنم مال اون روز
خیلی پشیمونم
اون روز توی سایت های فارسی هم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم
حالا که دنبال دلیل خاموش شدن گوشیم می گشتم به اینجا برخوردم
شانس که نداریم
ولی این بار فقط به نمایندگی سر میزنم
یا حسین

nimaalfa2000
6 June 2007, 12:55 AM
سلام دوستان!

من هم همین مشکل رو داشتم که خوشبختانه مشکلم حل شد! به این صورت که زنگ زدم به همون شماره ای که دوستان داده بودن(نمایندگی زینمنس) و بعد از دو روز و 3-4 مرتبه تماس کد گوشیم رو گرفتم.البته اولش خانومه شماره رو نمیداد و میگفت باید 5 تومان پول به حساب شرکت واریز کنی! ولی بالاخره هر جوری بود کد رو گرفتم و هیچ پولی هم ندادم!!! برای گرفتن کد هم فقط شماره ی حواله بانک رو میخوان که فکر کنم همون شماره ایه که روی فیش بانک نوشته شده(؟!) .اگه بتونین بدون واریز پول هم این شماره رو بگیرین فکر کنم کارتون راه بیفته! شاید نیفته :)) :D