PDA

View Full Version : فلاش کردن 6600



hamidabe1971h
17 October 2005, 09:30 PM
لطفا اگر کسی طریقه فلاش 6600 را میدونه به من بگه ممنون میشم.آخه من معلولم ونمیتونم از خونه برم بیرون و دوست دارم کارهایم را خودم انجام بدم ]

شازده كوچولو
17 October 2005, 11:38 PM
سلام دوست عزيز. بايد بگم كه قبلا هم اين سوال در فروم مطرح شده بود بهتره قبل از هر اقدامي در فروم يه سرچ بكنيد.
درباره سوالتون: فلش كردن كاره ساده اي نيست! به غير از پروسه ي كار موارد مورد نيازي هم داره كه تهيه اونها چندان ساده نيست : مهمترينشون باكس هست كه قيمتي در حدوده 120 تومن به بالا داره. و بعد فايل فلش گوشي مورد نظر .
قبل از هر كاري مطمئن بشيد كه آيا واقعا دستگاه به فلش نياز داره؟

secondphoenix
18 October 2005, 12:46 PM
اندكي Search !!!

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=12901

parsmobile
9 December 2005, 01:40 AM
آره ! درسته !
فلش کردن یه خورده خطرناکه ! درسته که اگه ابزارش فراهم باشه کار زیاد مشکلی نیست اما تا مطمئن نشدید که گوشی حتما باید فلش بشه ای کارو انجام ندید ...