View Full Version : صدای بد 405
hamed.black
17 October 2005, 01:53 PM
من حدود 5 ماه یه 405 گرفتم بعده یه مدت متوجه یه صدای بد تو کلاچ شدم وقتی تو خلاص در گیره صدا تلق تلق میده وقتی میگیری قطع میشه گفتم شاید به مرور زمان درست بشه ولی نشد...... :icon_eek:
بردم نمایندگی گفتن عادیه چون جعبه دندش ایرانیه :icon_sad: ولی صداش به قدری زیادی که وقتی بیرونه ماشین وایسادی کاملا میشه شنیدش ضمن اینکه تو ماشینه دوستم اصلا این صدا نیست و ماشین اروم کار میکنه..... :icon_cry:
ضمن اینکه به نظرم ماشینم یه کم خشکه کوچکترین دستاندازهارو میشه حس کرد و فرمونشم به نظرم سفته وموقع چرخوندن صدا میده............... :icon_ques
1. می خواستم بدونم کسی علت این صدای جعبه دنده رو میدونه........
2.این خشکی و سفتی فرمون عادیه به مرور حل میشه یا اینکه غیره طبیعیه......
bardiashamee
18 October 2005, 12:02 AM
منم با کلاچ مشکل دارم چند روز پیش دم یه سرعت گیر دنده از 3 به 2 با صدا رفت (به زور) بعد دیگه از 2 در نیومد تا خاموش کردم خلاص کردم روشن کردم دنده جا نمیرفت کلاچ رو هم که میگرفتی یه صدای زوزه میداد (مثل بهضی پیکانا) با هر زوری بود تو دنده روشنش کردم پامو رو کلاچ میزاشتم میلرزید!
حالا هم که کلاچ رفته پائین حسابی یکم هم میلرزونه!!!!
باید بگم که قبل از سرویس اول هم یه بار کلاچ بازی در آورد الکی ولی اونموقع فقط رفته بود پائین بعد خودش درست شد
ولی ایندفه یهو خود به خود شد1!!!!!!!؟؟؟؟
hamed.black
18 October 2005, 05:15 PM
واقعا از لطف دوستان ممنون که جواب سواله منو دادن شرمنده کردن................... :icon_eek:
bardiashamee
19 October 2005, 12:17 AM
اگه از گیربکس باشه حتمآ دنده زیرشه ام دنده زیر اگه مشکل داشته باشه باید تو دنده های 2 یا 3یا4 زوزه بکشه!!!
برادرم برد گفتن آقا ایرانیه عوض کنیم هم ممکنه صدا بده!!!!!
در مورد فرمون ماشین منم اولا موقع پارک کردن یا تو پارکینگ رفتن تق توق میکرد ولی بعد مدتی از بین رفت!!!!!!!!!!
pesaremelli
19 October 2005, 06:53 PM
سلام توي سمند ما هم هم همين سدا هست ولي اينقدر كمه كه فقت وقتي ميشنوي كه شيشه هاي ماشين بالا باشن و نمايندگي هم گفت عاديه البته گفت سدا از گيربكس نيست و از بلبرنگ كلاچ هستش
در مورد سدا هم هنگام تعويز دنده بايد بگم كه همون نمايندگي گفت گيربكس 405 هاي جديد ايراني هستش و و زود كشويي گيربكس خراب ميشه جالبه كه يه 405 صفر هم كه اونجا بود هنوز نيم ساعت نبود كه ماشينو تحويل گرفته برگشت نمايندگي و دادش رفته بود تو اسمون
hamed.black
20 October 2005, 03:20 PM
خوب اگه بلبرينگ كلاچت باشه كه بايد عوضش كنن ولي اونا به من گفتن ماله خود گيربكسه و عاديه......
والا نميدونم چه جوريه كه مال دوستم صدا نميده.........
vaheed_nzh
20 October 2005, 11:44 PM
اینا همش نشون دهنده ی کنترل کیفیت بالای ایرن خودروی
pesaremelli
21 October 2005, 12:19 AM
جالبه كه تو جي ال اي همسايه ما هم اصلن اين صدا وجود نداره من كه خيلي كنجكاو شدم كسي ميدونه علت واقعي اين صدا چيه
ATOS
21 October 2005, 11:36 AM
اين مسئله كاملا عادي بيد :icon_mrgr
پژو قبليم آروم كار ميكرد ولي اين يكي كلاچش دقيقا همين صداي تلق تلق كه دوستمون فرمود ميده :icon_mad: طبيعيه :icon_razz ماشين ايرانيه ديگه :icon_arro
hiran
22 October 2005, 01:32 AM
من هم یک 405 مدل 83 داشتم. دقیقا همین مشکل را داشت. اولش که تازه از کارخونه گرفتمش صداش خیلی کمتر بود ولی بعد از مدتی صداش زیاد شد. اما دیگه بیشتر نشد. به نمایندگی هم گفتم ، که گفتند عادی است. من باهاش 15000 تا رفتم و بعدش هم فروختمش.
یکی از دوستانم هم 1 ماه پیش یک 405 گرفته بود. همین صدا را داشت.
mas_jaf
22 October 2005, 10:27 AM
خيلي عجيبه چون من هم دقيقا تمام اين مشكلات رو دارم
hamed.black
22 October 2005, 05:53 PM
چند روزه يه مشكل جديدم پيدا كردم اونم اينه كه ماشين خودبخود يه دفعه خاموش روشن ميشه يا موقع روشن كردن اصلا برق پشت امپر نمياد بعد يهو خودش درست ميشه................
bardiashamee
22 October 2005, 11:39 PM
این مشکلت دیگه باید اساسی باشه
هرچی زودتر به نمایندگی برو
تازه اگر بری میگن تا اینطور نشه ما نمیتونیم بفهمیم چشه!!!!
بهتره یه برق کار وارد ماشین پیدا کنی!
vaheed_nzh
23 October 2005, 03:01 AM
لطفا وقتی فهمیدی عیبش چیه به ما هم بگو
pesaremelli
4 November 2005, 07:32 PM
اين يكي ديگه خيلي نوبره شايد سنسورا ايراد پيداكردن
iraniirani
6 March 2006, 12:42 PM
باورتون نميشه همين ديروز 405 گرفتم مدل اسفند 84 ولي صداي تلق تلق يواشي توي ماشين در حالت خلاص مياد و با گرفتن كلاچ از صدا ميفته .
كسي اطلاعات يا تجربه جديدي اگر داره بگه.
اگر برم نمايندگي نتيجه اي ميگيرم يا نه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.