emroozi83
17 October 2005, 02:37 AM
سلام دوستان عزیز!
من در این تاپیک جدید به عنوان یک دوست و همکار در بخش موبایل از این به بعد سفارشهای شما را می پذیرم و در عرض 1 تا 2 روز تصویر دلخواه شما را خواهم ساخت... (با پسوند های wbmp-nlm-npl-ota-otb) که اکثر گوشیها اینها را ساپورت خواهند کرد.
البته Ota که اجبارن ساخته می شود ولی بنا به درخواست شما با هر گونه پسوند دیگر هم خواهم ساخت:
برای سفارش اینگونه تصاویر کافیست مشخصات زیر را وارد کنید:
1- (به جز ota)فرمت خروجی
2- زبان (فارسی-انگلیسی برای متن)
3- نوشته مورد نظر
4- سایز و فونت متن (منظور از سایز درشت و متوسط و کوچک است)
5-لوگوی مورد نظر که درون تصویر جا می گیرد
6- توضیحات اضافی و این که چه شکلی باشد....
در ضمن بنده به مناسبت ایام مختلف تصاویر زیبا و جالب و حرفه ای ای را تهیه و در همین تاپیک قرار خواهم داد..
نمونه ی دو تصویر را در زیر مشاهده می کنید...(البته در عکس سبز به نظر می رسد ولی روی موبایل سیاه و سفید می شود)
دقت شود که چون در این فروم اجازه آپلود بیش از سه فایل و همچنین فرمت Ota و ... وجود ندارد بنده از doc استفاده می کنم که شما می توانید بعد از دریافت فایل پسوند آن را به ota یا غیره تبدیل کنید.
بزودی با مدیر سایت هماهنگیهای لازم انجام خواهد شد....
درخواست کنید....
من در این تاپیک جدید به عنوان یک دوست و همکار در بخش موبایل از این به بعد سفارشهای شما را می پذیرم و در عرض 1 تا 2 روز تصویر دلخواه شما را خواهم ساخت... (با پسوند های wbmp-nlm-npl-ota-otb) که اکثر گوشیها اینها را ساپورت خواهند کرد.
البته Ota که اجبارن ساخته می شود ولی بنا به درخواست شما با هر گونه پسوند دیگر هم خواهم ساخت:
برای سفارش اینگونه تصاویر کافیست مشخصات زیر را وارد کنید:
1- (به جز ota)فرمت خروجی
2- زبان (فارسی-انگلیسی برای متن)
3- نوشته مورد نظر
4- سایز و فونت متن (منظور از سایز درشت و متوسط و کوچک است)
5-لوگوی مورد نظر که درون تصویر جا می گیرد
6- توضیحات اضافی و این که چه شکلی باشد....
در ضمن بنده به مناسبت ایام مختلف تصاویر زیبا و جالب و حرفه ای ای را تهیه و در همین تاپیک قرار خواهم داد..
نمونه ی دو تصویر را در زیر مشاهده می کنید...(البته در عکس سبز به نظر می رسد ولی روی موبایل سیاه و سفید می شود)
دقت شود که چون در این فروم اجازه آپلود بیش از سه فایل و همچنین فرمت Ota و ... وجود ندارد بنده از doc استفاده می کنم که شما می توانید بعد از دریافت فایل پسوند آن را به ota یا غیره تبدیل کنید.
بزودی با مدیر سایت هماهنگیهای لازم انجام خواهد شد....
درخواست کنید....